Dodaj do ulubionych

Hehe będą kastrowali kler polski?

03.02.05, 15:05
Sejm pracuje nad zmianami w prawie karnym.Dożywotni zakaz pracy z dziećmi,
chemiczna kastracja, kontrola pedofilów za pomocą elektronicznych czipów -
takie środki mógłby orzekać sąd w stosunku do pedofilów

serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,34513,2526151.html

wink
Obserwuj wątek
    • sceptvk Wykastrowani godniej sluzyc beda Bogu i ludziom 03.02.05, 15:17
      • patience Sejm powinien wystapic do Papy o zgode na prewencj 03.02.05, 15:23
        Sejm powinien wystąpić o zgode do Papy na prewencje. Oni i tak nie potrzebuja,
        a ile ludzkich nieszczesc by sie uniknelo, no nie? A przy okazji kler by kasy
        nie tracil na odszkodowania;-D
    • kropekuk Nim mnie LPRy przechrzcily na Zyda cytowalem 03.02.05, 15:26
      lud polski: ZE KSIEDZA PROBOSZCZA TO TRZEBA "WYMISKOWAC" (chodzilo zreszta, jak
      Bog przykazal, o rozkwitle baby, nie o dzieci czy ministrantow - proboszcz mial
      zdrowe apetyty).
      • patience Podoba mi sie tez ten Detektor Klechy 03.02.05, 15:32
        > lud polski: ZE KSIEDZA PROBOSZCZA TO TRZEBA "WYMISKOWAC" (chodzilo zreszta,
        jak
        > Bog przykazal, o rozkwitle baby, nie o dzieci czy ministrantow - proboszcz
        > mial zdrowe apetyty).

Sejm ich zaopatrzy w obraczki nadajace sygnaly, a ludnosc sobie kupi Detektor
        Klechy i bedzie wiedziala kiedy wiac przed tacką. hihi
        • gini Re:Naduzycie patience 03.02.05, 15:42
          Twoj tytul sugeruje, ze kazdy ksiadz to pedofil, i ze ustawa tyczy kleru.
          A co z Samsonem, krollopem, i tym tatusiem co gwalcil czteromiesieczne niemowle?
          Przeciez ksiezmi nie byli jak wielu innych.
          Chyba, ze tak naprawde lubisz pedofili pod warunkiem, ze nie sa ksiezmi.Wiec od
          nich odciagasz uwage, skupiajac sie jedynie na ksiezach.Brzydko sie bawisz,
          bardzo brzydko .
          • patience Brzydko to sie bawił ten pedofil z Tylawy 03.02.05, 15:49
            a jego zwierzchnicy kościelni również, kryjąc pedofila i demonstrując gdzie
            mają dobro jego ofiar. Różnica między Samsonem a tym tylawskim bydlakiem jest
            taka, że jeśliby ktoś krył Samsona czy kogokolwiek z tych parszywych świń które
            wymieniasz, to taki człowiek by był uznany za współwionnego. Dla mnie autorytet
            polskiego kleru po tej sprawie tylawskiej sie skończył. To organizacja
            przestępcza, niestety nieścigalna. Co najwyżej można sobie z nich podrwić na
            forum.
            • gini Re: Brzydko to sie bawił ten pedofil z Tylawy 03.02.05, 15:58
              patience napisała:

> a jego zwierzchnicy kościelni również, kryjąc pedofila i demonstrując gdzie
              > mają dobro jego ofiar. Różnica między Samsonem a tym tylawskim bydlakiem jest
              > taka, że jeśliby ktoś krył Samsona czy kogokolwiek z tych parszywych świń
              które
              >
              > wymieniasz, to taki człowiek by był uznany za współwionnego. Dla mnie
              autorytet
              >
              > polskiego kleru po tej sprawie tylawskiej sie skończył. To organizacja
              > przestępcza, niestety nieścigalna. Co najwyżej można sobie z nich podrwić na
              > forum.

Nieprawda, ten z Tylawy nie rozni sie niczym od Samsona czy Krollopa, pedofilow
              cywilnych jest zdecydowanie wiecej.Samsona probowali bronic jego koledzy
              zapomnialas?Krollopa bronili najpierw rodzice .
              Odwracasz uwage od jednych skupiasz sie na klerze.
              Uogolniasz, nie roznisz sie niczym od tych, ktorzy za wszystko co zle obciazaja
              Zydow.
    • krzys52 Lepiej nie chciej bym sobie odszedl, Patience. 03.02.05, 15:48
      • patience Gwoli ścislości, to nikt nie chce żebyś odszedł 03.02.05, 15:51
        w sprawie wycinki twoich postów już było kilka interwencji żeby nie wycinali.
        • krzys52 Re: Gwoli ścislości, to nikt nie chce żebyś odsze 03.02.05, 16:00
          Ja malo mowie na te tematy ale to nie znaczy, ze malo widze. Zauwazylem istotne
          zmian w Twoim (i nie tylko) zachowaniu - w ostatnim miesiacu. Mianowicie
          zachowujesz sie tak jakbys mocno obawiala sie kretynow.

Jesli Ty nie chcesz bym odszedl a masz powody by nie podpasc bardziej kretynom
          to nie mow mi ze nikt nie chce mojego odejscia. (sam Tebe powiedzial, ze chce)
          • patience Tebe nie tylko chce, mam wrazenie ze o tym marzy:) 03.02.05, 16:13
            A co do mojego zachowania, to ja nie oceniam twojego, ty nie oceniaj mojego. Na
            razie chodzi mi o to, żeby nie bylo cenzury, żeby forum było rzeczywiście
            moderowane tylko na podstawie zgłoszen, tak, jak wisi w zajawce, i żeby te
            zgłoszenia były jawne, tzn. podpierane postem. Wtedy bedzie wszystko jasne czy
            ktos kogos wycina czy nie. ściśle tajne odklikiwanie to system produkujący
            donosicieli. I z tym akurat większość bywalcow sie zgadza. Nikt nie chce być
            podejrzewany. Dlatego też miałeś podpisy pod watkiem o oddanie twojego postu
            także ze strony osob ktore z toba wojuja. A zreszta te podpisy sa także wyrazem
            poparcia dla osob ktore wlasnie o taki sytem wojuja z tebe na forum o
            moderacji.
            • gretshen Re: Tebe nie tylko chce, mam wrazenie ze o tym ma 03.02.05, 18:41
              Nie ulega watpliwosci, ze zarowno Ty, jak i kilka innych osob ktorych nie mozna
              posadzac o niechetny stosunek do Krzysia, przyczailiscie sie. Przynajmniej dwa
              tygodnie obserwowac mozna staranne unikanie Krzysia - z bardzo nielicznymi
              wyjatkami. Bierzesz w tym jak najbardziej udzial - w izolowaniu i sekowaniu.

Jesli Tebe ma od was taki wlasnie sygnal to tnie bez najmniejszych skrupulow -
              tak jak Zawadzkiego (wszystko, rowno, i bez refleksji) - olewajac wlasny
              regulamin. Wasze wstawiennictwo takze moze lekko potraktowac.

Nie wystarczy powiedziec ze nie chce sie czegos. Powiedziec to zbyt malo.

O tym, ze jutro przyjda po Ciebie, nie musze chyba przypominac.
              • kropekuk O Jezu... 03.02.05, 19:13

• patience paranoja? 03.02.05, 21:34
                ja mam do Krzysia stosunek niechetny? A dobrze sie czujesz?
                • gretshen Re: nie sadze :)) 03.02.05, 23:05
                  patience napisała:

> ja mam do Krzysia stosunek niechetny? A dobrze sie czujesz?

Czuje sie calkiem dobrze smile

Nie ulega watpliwosci, ze zarowno Ty, jak i kilka innych osob ktorych { nie }
                  mozna posadzac o niechetny stosunek do Krzysia, przyczailiscie sie.
                  >
                  • kropekuk A ILE razy mozna odpowiadac na stare tekty? 04.02.05, 01:18

• krzys52 No, pomysl. 04.02.05, 02:33
                      Wiesz Kropek, mowisz ze zyjesz w Anglii a wyskakujesz czasem jakby z Bialorusi.
                      Pewne te same teksty nalezy mowic powtarzac az do skutku.
                      Nie podoba sie - napisz troche wlasnych. Przeczytam smile)
                      • kropekuk CO sie dasasz? Ja ci juz raz odpowiadalem na to,co 04.02.05, 02:49
                        mnie interesowalo i nie widze powodu, by do starych tekstow wracac - nie sadze,
                        bym zdanie przez pare dni/tygodni zmienil. I tyle.
      • owca_czarna Quo vadis Krzyś? 03.02.05, 15:56
        n/t
        • krzys52 Jak zwykle - przed siebie. :O)) 04.02.05, 02:29
          Zgodnie z moja zasada nalezy robic to co sie lubi na miare sil, zdolnosci i
          mozliwosci. Nigdynie na odwalke.

Zaczniesz na odwalke i zrobi sie z Ciebie taki zblazowany platfus jak, nie
          przymierzajac, wodoglowie Perla.
    • beobachter Będą obrzezali. Drobna różnica 03.02.05, 15:52
      Kastrować zaczną krzychów i inne dziewice - bepatient-przyjdzie twoja kolej!
      • kropekuk Polski katolicki kler obrzezany...Dobre! 03.02.05, 16:17

• drf zakladajac iz kazdy(a) z nas... 03.02.05, 16:27
        zakladajac iz kazdy(a) z nas...ma swoj wlasny punkt widzenia ...i ktory mozna
        oznaczyc 3ma cyframi 000 do 999 ty krzysiu siedzisz blisko 666 wink)) ale jako
        reprezentant pewnej czesci spolecznosci jestes nam potrzebny aby stworzyc
        model rzeczywistosci w ktora zamknieto nas w aquarium agory albo samismy sie
        pchali ?

pzdr
        drf
    • sas15 Antykoncepcja jest zakazana.Zabezpieczyli się. 03.02.05, 16:24
    • atp1 Patience, wykastroj naprzod rabinow 03.02.05, 16:42
      a na koncu sam siebie. Jest to naukowo udowodnione ze wszystkie semity to
      zboczence seksualne. Wasz niejaki Gulbinowicz to juz wielokrotnie dal
      przyklad, ostatnio mnie namawial zebym sobie konika z walil , jeszcze mnie
      pouczal jak nalezy to czynic aby dostac orgazm!. Robil to tak sugestywnie na
      forum, ze doszlem do wniosku ze z wami to cos nie tak. Powyzszy przyklad
      niejakiego Patience dowodzi ze zydowstwo jest cholernie zboczone seksualnie.
      My katolicy jakos nie piszemy o zboczeniach seksualnych semitow, oni kochaja
      ten temat, wiadoma sprawa, niedaleko pada jablko od jabloni. Dawno juz
      kiedys slyszalem ze zydowstwo jest bardzo rozwiazle seksualnie. To jest
      prawda!!!
      • patience Ciebie to kastrowac nie trzeba 03.02.05, 16:53
        Jesli latasz po forum i sie pytasz jak walic konika, to jestes znakomitym
        kandydatem na kleche ktory by sie zajmowal tym co powinien, to znaczy zyciem
        duchowym a nie seksualnym. Poza tym to nie ja chce kastrowac klechow tylko
        polski sejm. A wreszcie nic mi nie wiadomo zeby jakis rabin w Polsce wsławił
        sie pedofilia. Tylko mi nie pokazuj przykładow z Pernambuko, bo władza
        polskiego sejmu tak daleko nie sięga.

atp1 napisał:

> a na koncu sam siebie. Jest to naukowo udowodnione ze wszystkie semity to
        > zboczence seksualne. Wasz niejaki Gulbinowicz to juz wielokrotnie dal
        > przyklad, ostatnio mnie namawial zebym sobie konika z walil , jeszcze mnie
        > pouczal jak nalezy to czynic aby dostac orgazm!. Robil to tak sugestywnie na
        > forum, ze doszlem do wniosku ze z wami to cos nie tak. Powyzszy przyklad
        > niejakiego Patience dowodzi ze zydowstwo jest cholernie zboczone seksualnie.
        > My katolicy jakos nie piszemy o zboczeniach seksualnych semitow, oni kochaja
        > ten temat, wiadoma sprawa, niedaleko pada jablko od jabloni. Dawno juz
        > kiedys slyszalem ze zydowstwo jest bardzo rozwiazle seksualnie. To jest
        > prawda!!!
        • atp1 [...] 03.02.05, 17:05
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • kropekuk TUMANIE : to nie rabin, to kantor.Bo piesni wyl. 03.02.05, 17:10

• atp1 Re: TUMANIE : to nie rabin, to kantor.Bo piesni w 03.02.05, 17:18
              To byl glowny herszt tych oprychow, ty baranie to wogole mowisz ich jezykie?
              Wy jestescie tacy Zydzi jak ja chinczyk. Takie jakies miedzynarodowe ku...
              • kropekuk Przeciez mowie, ze zydem nie jestem - jetem 03.02.05, 17:21
                anglikaninem, a wiec urodzonym ANTYPAPISTA.
                • atp1 Re: Przeciez mowie, ze zydem nie jestem - jetem 03.02.05, 17:29
                  I tak pojdziecie do piekla, mesjasz byl nasz, nie jestescie juz od tego czasu
                  narodem wybranym bo nawet jestescie zdolni Boga zabic. Czekajcie dalej na
                  zbawce, ostatnim to byl Hitler, ciekawe kto bedzie nastepny.
                  • kropekuk Mesjasz jest i nasz,TUMANIE. Tylko Rzymskiego Pape 03.02.05, 17:30
                    zesmy wam oddali...
                    • atp1 Re: Mesjasz jest i nasz,TUMANIE. Tylko Rzymskiego 03.02.05, 17:35
                      Nie macie juz mesjasza, sadzisz przyglupie ze Bog da sie zabic dwa razy? Wasz
                      Bog to dzisiaj tylko moze byc diabel. Sadzisz ze Bog moze sluzyc zlu?
                      • kropekuk TUMANIE: MAMY - JEZUSA CHRYSTUSA. Slu 03.02.05, 17:37

• atp1 Re: TUMANIE: MAMY - JEZUSA CHRYSTUSA. Slu 03.02.05, 17:43
                          Zaklad psychiatryczny tylko moze zbawic twoja dusze.
                          • kropekuk Mnie tam Chrystus wystarczy, Zydzie...Ty czekaj na 03.02.05, 18:03
                            swego Mesjasza nawet w psychiatryku...
    • owca_czarna film 'Obroża'? 03.02.05, 17:42
      Z drugiej strony to ten nasz Sejm to taki wielki cyrk, nawet ma kopułkę.
      Posłowie nie mają chyba co robic, bo zajmuja się X muzą. Czyżby jakieś multikono
      zafundowało im obejrzenie filmu "Obroża" Przecież te elektroniczne opaski na
      rękach pedofilów to dobre rozwiązanie na 1 kwietnia, a nie na tłusty czwartek.

czarna_owca
      • kropekuk "...ten nasz Sejm to taki wielki cyrk, nawet ma 03.02.05, 18:04
        kopulke" - toz to GENIALNE, szczere gratulacje!
      • kropekuk PS: to nie dowcip - w UK juz nosza na kostkach nog 03.02.05, 18:06
        I nie pedofile, ale mlodociani przestepcy, dobrowolnie - maja wybor obroza i
        staly monitoring ich zachowania albo odsiadka w zakladzie karnym.
        • drf staly monitoring zachowania albo odsiadka 03.02.05, 22:05
          ta alternatywa ma ogromna przewage nad zakladem karnym

ale bez spolecznej sieci nie ma rehabilitacji

............................... ...................

"Serdeczne pozdrowienia dla Kolezanek i Kolegow ze Szwedzkich Kol
          Czerwonego Krzyza, od czlonkow Polskigo Czerwonego Krzyza ze Szkoly
          Nr.32 w Lodzi.
          Polska
          Lodz,dnia 1.04.1958"

............................... ...................

Edmund HUSSERL (1859-1938): narodziny fenomenologii. Niełatwo jest zorientować
          się w tym trudnym dziele, które autor bezustannie przerabiał i pogłębiał, także
          wówczas, gdy dana rzecz została oddana do druku (z tak zwanych Husserlianów
          ledwie drobna część została opublikowana za życia Husserla). Jest to jednak
          najprawdopodobniej najważniejsze i najbardziej nowatorskie dzieło naszego
          stulecia, którego oddziaływanie na wielu myślicieli (takich jak Heidegger, Fink,
          Scheler i szereg innych) już się okazało doniosłe i które ciągle rozszerza swój
          wpływ na umysły.

Okres przygotowań

1891
          - Philosophie der Aritmethik (Filozofia arytmetyki). Punktem wyjścia filozofii
          Husserla była matematyka. Myśliciel zaczyna od badań nad genezą arytmetyki (z
          perspektywy filozoficznej) i dochodzi do fundamentalnego, ważnego dla całej jego
          twórczości stanowiska, że choć liczba jest wytworem umysłu, to jednak nie
          stanowi rzeczywistości empirycznej. Przedmiot matematyki ma to do siebie, że
          istnieje jako obiekt idealny, zatem liczba w żadnym razie nie daje się
          sprowadzić do jej wyobrażenia.

Narodziny fenomenologii stalego monitororowania ?
          • patience tylko czy te dzieci lodzkie sie zrehabilitowaly? 03.02.05, 22:11
            W 1958 wykonaly ruch, zeby sie znalezc w sieci, ale nadzor tez byl...
            Pilnowanie przez elektronike jest jakies takie, bo ja wiem... podejrzane.
            • kropekuk Wiesz, ze sa sukcesy z tymi malolatami? Z braku 03.02.05, 22:34
              nadzoru matki i ojca musi to robic elektronika...W normalnej rodzinie to
              malolat rodzicom by sie opowiadal, dokad wychodzi, z kim i po co - taraz za
              rodzica robi obroza i...policja, kurator etc.
              • patience Psychologia wyrokowania elektronicznego... 03.02.05, 23:14
                No nie przeczę, że mogą być sukcesy z częścią tej młodzieży. Ale jest druga
                strona medalu. Łatwość skazywania na kary niedolegliwe powoduje wzrost liczby
                skazanych, oraz sklonnosc do poszerzania definicji zachowan, za ktore sie
                skazuje na taka elektroniczna obroze.

A elektronika ma to do siebie, ze jest interaktywna. Ten nasz sejm juz nie
                dyskutuje o obrozach tylko chipach wszczepianych pod skore. Do takiego chipa
                mozesz dolaczyc jakies mikrourzadzonko do porazania pradem. Albo cos co bada
                poziom adrenaliny we krwi, i jak zostanie on przekroczony, to nastąpi bzzzz.
                Nawet operator do naciskania guzika niepotrzebny...
                • owca_czarna Re: Psychologia wyrokowania elektronicznego... 04.02.05, 01:13
                  może taki monitoring to fajna sprawa,ale Patience! nie na polskie realia!!
                  Niedawno, może nie jest to porównanie najszcześliwsze, ale psy miały miec
                  wszczepiane pod skórę chipy i co? Nawet zapłaciłabym za takiego chipa, aby tylko
                  mojego łazęgę boksera ps.'miler', po ucieczkach namierzyli (nie hycle, broń
                  boże) i wskazali gdzie się ..juz nie napisze co robi!.

E sejmie to pogadają pogadają i ustawę mają, ale że martwa, to nikogo nie
                  obchodzi. Czy taki chip byłby wystarczająca karą? Sama nazwałaś "kara
                  niedolegliwa" Kiedys tatuaże też nosili tylko więźniowie i marynarze, a teraz ?
                  krzyk mody! Chipy wydziergane spod skóry tez moga stać się modnym towarem,smile)))
                  zreszta co tam.. Polak potrafi.

dobranoc

czarna_owca
                  • kropekuk Chipy JUZ sa: implanty w przedramieniu to karta 04.02.05, 01:21
                    wstepu do najbardziej szpanerskich londynskich klubow!!! SERIO. Polowa tzw.
                    celebrities juz sie kazala zachipowac, bo takiej "karty wstepu" sie nie zgubi
                    po pijaku...
            • drf Re: tylko czy te dzieci lodzkie sie zrehabilitowa 03.02.05, 22:51
              wyslaly one szereg pocztowek do szwecji
              1. POLSKIE MORZE wkleslodruk RSW "Prasa" Warszawa B-112346
              Wybrzeze morskie,okalajace spokojna ton,mieniace sie w sloncu
              szmaragdowym odblaskiem.
              Nr 357 Fot. WAF

podejrzane....©smile
              • patience Re: tylko czy te dzieci lodzkie sie zrehabilitowa 03.02.05, 23:20
                drf napisał:
                > podejrzane....©smile

Bardzo podejrzane. Moze... moze te pocztowki byly bezludne? Z plaza
                ocenzurowaną na ulicy Mysiej z plazowiczow?
                wink
    • perla to i Kretyna 52 wykastrują właśnie 03.02.05, 21:46
      bo okazało się, że on księdzem jest, a pisze te durne posty dla odwrotnego
      efektu.
      No i z czarnuchem okoliczność ma... juz po nim jest. Jedyne co po nim
      pozostanie to rozdziaw jego surprised)))
      • drf perla odperluj sie od krzysia... 03.02.05, 23:14
        przypomnij sobie nasze rozmowy
        ty poetaAQUANETUpoem napisz
        na okolicznosc zniknieCia GWi

wasz dr f
      • krzys52 Slyszalem, Kretynie5, ze Tapczan rozlatuje ci sie 04.02.05, 02:38
        wlasnie surprised))
    • marianna.rokita Re: Hehe będą kastrowali kler polski? 04.02.05, 14:49
      No zobaczymy, co wyjdzie z tych prac.
      A tez ciekawe jak to bedzie wygalalo w praktyce, bo jesli np. tak samo jak
      system Ajax to ja dziekujesad

W Francji niedawno przeglosowano ustawe, ze pedofile musza nosic obroze,
      umozliwiajace ich lokalizacje.
      W WB mozna gazety moga publikowac imiona i nazwiska, a takze adresy pedofili ku
      ostrzezeniu innych. Ma to rzecz jasna dwa konce, bo inny pedofil bedzie
      wiedziec gdzie mieszka ten drugi i moze nawiazac wspolprace...

• kropekuk Nie, Marianno - w UK NIE WOLNO publikowac tych 04.02.05, 15:19
        danych, ale LISTA PRZESTEPCOW SEKSUALNYCH (
      • kropekuk Nie, Marianno, w UK NIE WOLNO podawac w 04.02.05, 15:23
        prasie owych danych (poza zwyklymi raportami sadowymi, kronika kryminalna -
        bardzo niepelne), ale LISTA PRZESTEPCOW SEKSUALNYCH (lacznie z pedofilami)
        istnieje, dostepna wymiarowi sprawiedliwosci, pracodawcom w pewnych branzach
        (np.szkolnictwo) etc. Reszta to sprawa przeciekow do mediow i ludzi,
        zwlaszcza "zwyklych ludzi" - media to glownie pisza o linczach i tragicznych
        pomylkach rozbestwionego tlumu...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka