Dodaj do ulubionych

durczok!!! wstyd!!

30.05.02, 20:35
... wlasnie obejrzalem pocaztek rozdan superjedynek w Opolu ... i juz
wylaczylem telewizor.
a bynajmniej nie chodzi o to kto co dostal... przypominam: ich troje 4
statuetki...
ale o jeszcze bardziej zenujacy dowcip prezentera "wiadomosci"... Kamila
Durczoka,
po zainscenizowanrej komicznej relacji z terenu, pyta sie "czy to sa fakty"
pada odpowiedz "tak", na co on "tak to jest ze fakty klamia" ....
To jest telewizja PUBLICZNA, nie POPULISTYCZNA. Jezstem zdegustowany, nistkim
poziomem pana Durczoka. To co odbylo sie na "frederykach" bylo tez zalosne ale
to byla konfrontacja, dialog, a nie krzycenie za plecami, i to na lamach
publicznej telewizji. WSTYD.
Fakty zyskaly nowego widza, droga eliminacji, potwierdzily sie moje preferencje.

Obserwuj wątek
    • wojcd Re: durczok!!! wstyd!! 30.05.02, 20:46
      Riposta padla ze sceny prawie natychmiast. Lider jednej z wystepujacych zespolow powiedzial "korzystajac z goscinnosci telewizji rzadowej ....". To oczywiscie w trybie natychmiastowym zostalo pryncypialnie sprostowane. No coz kto mieczem wojuje... .
      Wojciech
      • Gość: tomek Re: durczok!!! wstyd!! IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 31.05.02, 00:21
        wojcd napisał(a):

> Riposta padla ze sceny prawie natychmiast. Lider jednej z wystepujacych zespolo
        > w powiedzial "korzystajac z goscinnosci telewizji rzadowej ....". To oczywiscie
        > w trybie natychmiastowym zostalo pryncypialnie sprostowane. No coz kto mieczem
        > wojuje... .
        > Wojciech

to był Muniek z T.Love - choć częściowo zrehabilitował się za występ w takim
        szajsie jak opole
    • Gość: K TV jest do tzw dupy IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.02, 21:39
      sikoo napisał(a):

> To jest telewizja PUBLICZNA, nie POPULISTYCZNA. Jezstem zdegustowany, nistkim
      > poziomem pana Durczoka.

ja to jestem zdegustowany telewizja w ogole. beznadziejne to medium wydala z
      ekranow telenowelowa papke na przemian z porozrywanymi ludzkimi cialami
      uwielbianymi zarowno przez rezyserow amerykanskich filmow, jak i przez
      fotoreporterow roznych serwisow informacyjnych. telewizja przekazuje prawie tylko
      zle informacje, a jesli juz zdarzy sie jej przekazac dobre, to sa one zwykle
      propaganda badz to obozu rzadzacego, badz to opyzycji. dlatego tez staram sie TV
      nie ogladac. nie musze sie wowczas przejmowac panem durczokiem i pierdolami,
      ktore opowiada. pozdrawiam.

• Gość: pronto sekowanie hołdysa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.02, 03:16
      hołdys miał wręczać superjedynke munkowi z t.love
      ale holdys na konferencji prasowej opowiedzial, jak to dyrektor jedynki
      zakazywal zrobic o nim programu
      no to tenze dyrektor nakazal hołdysa wywalic ze scenariusza
      zamiast holdysa nagrode munkowi wreczal farfocel z radia rmf
      i dobrze
      za dobry artysta na takie gowno
    • maretina Muniek mial racje 31.05.02, 08:12
      Muniek z T.Love mial racje mowiac "telewizja rzadowa"smile))))) nie rozumiem tylko
      dlaczego Kamel go poprawil, ze nie rzadowa tylko PUBLICZNA. smiechu warte.
      rzadowa i juz!smiledla mnie tvp, to po prostu kolejny "organ" partii SLD...
      Durczok dal ciala slowami "fakty klamia" czy jakos tak... guzik z petelka! mam
      nadzieje, ze jak kiedys poleci ze stolka w publicznej telewizornii, to
      przypomni sobie swoja wypowiedz, kiedy bedzie szukal pracy w innych stacjach.
      • Gość: paul Re: Muniek mial racje IP: 193.0.117.* 31.05.02, 14:09
        Chyba powinien powiedziec "TV katolicko-episkopatowa"! Jaka tam ona rzadowa???
        • Gość: # Re: Muniek mial racje IP: *.wroclaw.tpnet.pl 31.05.02, 14:24
          Gość portalu: paul napisał(a):

> Chyba powinien powiedziec "TV katolicko-episkopatowa"! Jaka tam ona rzadowa???

Siedziales kiedys przecie w areszcie koscielnym i kilku wikarych na rozkaz
          probosczcza wywrywali ci paznokcie, swiecac gromnicami w oczy?

A wybrani do Episkopatu poslowie przeglosowali wyzsze podatki, prawda?

Tak to bylo z funkcjonariuszami SB i tajniakami jak ty, tylko telewizja
          katolicko-episkopatowa zamilcza to i przeklamuje !!!
        • maretina Re: Muniek mial racje 31.05.02, 14:56

> Chyba powinien powiedziec "TV katolicko-episkopatowa"! Jaka tam ona rzadowa???

zatem sprawdz ile telewizja pokazuje rzadu i sld a ile innych politykow. wiem, ze
          sld rzadzi itd... moze byc go w tv wiecej, ale nie o tyle w polsacie i w tvn
          proporcje nie sa tak razace!
          poza tym, za czasu buzka w telewizji mniej pokazywali ekipe rzadzaca. nie lubie
          ani aws-u ani sld... ale golym okiem widac roznice w traktowaniu. kwasniewski
          piardnie i zawsze przy tym sa kamery. udzielal nawet w palacu prezydenckim
          wywiadu przed wyjazdem polakow na mundial.reklama doskonala! tylko, ze za reklame
          powinno sie placic. pomijajac kwestie, ze poziom gry naszej druzyna na takie
          poruszenie nie zasluguje, to jest po prostu nieuczciwe. trzeba ludziom
          prezentowac wazne informacje, ale trzeba tez pokazywac kazda strone, nie tylko
          sldowska.
        • Gość: K Re: Muniek mial racje IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.02, 15:44

normalnie. powtarzaja w niej bez przerwy, ze pan premier jest cacy i jego swita
          ministerialna takze. jak ktorys z ministrow cos spieprzy, to w TVP tak to
          odkreca, ze czlowiek ma wrazenie, iz minister zrobil cos ekstra-fajnego. zero
          krytyki dla obecnego rzadu, winni jakiemukolwiek zlu zawsze znajduja sie albo w
          rzadzie poprzednim ( ktorego wcale nie uwazam za rzad rewelacyjny - zebyscie nie
          mysleli, iz jestem fanem Buzka ) albo w spoleczenstwie. TVP jest rzadowa i chwala
          Munkowi, ze to powiedzial. pozdrawiam.

• odarpi Re: Muniek mial racje 31.05.02, 14:19
        maretina napisał(a):

> Muniek z T.Love mial racje mowiac "telewizja rzadowa"smile))))) nie rozumiem tylko
        >
        > dlaczego Kamel go poprawil, ze nie rzadowa tylko PUBLICZNA.

To byl zart, ze strony Kamela... choc moze niezamierzony...
        Odarpi syn Egigwy
        • Gość: # Dyktat TV katolicko-episkopatowej IP: *.wroclaw.tpnet.pl 31.05.02, 14:27

Siedziales kiedys przecie w areszcie koscielnym i kilku wikarych na rozkaz
          probosczcza wywrywali ci paznokcie, swiecac gromnicami w oczy?

A wybrani do Episkopatu poslowie przeglosowali wyzsze podatki, prawda?

Tak to bylo z funkcjonariuszami SB i tajniakami jak ty, tylko telewizja
          katolicko-episkopatowa zamilcza to i przeklamuje !!!
          • odarpi Re: Dyktat TV katolicko-episkopatowej 31.05.02, 14:34
            Gość portalu: # napisał(a):

> Gość portalu: paul napisał(a):
            >
            > > Chyba powinien powiedziec "TV katolicko-episkopatowa"! Jaka tam ona rzadow
            > a???
            >
            > Siedziales kiedys przecie w areszcie koscielnym i kilku wikarych na rozkaz
            > probosczcza wywrywali ci paznokcie, swiecac gromnicami w oczy?
            >
            > A wybrani do Episkopatu poslowie przeglosowali wyzsze podatki, prawda?
            >
            > Tak to bylo z funkcjonariuszami SB i tajniakami jak ty, tylko telewizja
            > katolicko-episkopatowa zamilcza to i przeklamuje !!!

Az tak Ci sie "zart" Kamela nie podobal? Czy tylko Ci sie poje..lo co i komu
            odpowiadzasz?
            Odarpi syn Egigwy
            • Gość: # Re: Dyktat TV katolicko-episkopatowej IP: *.wroclaw.tpnet.pl 31.05.02, 14:42
              odarpi napisał(a):

> Az tak Ci sie "zart" Kamela nie podobal? Czy tylko Ci sie poje..lo co i komu
              > odpowiadzasz?
              > Odarpi syn Egigwy

Czego znowu chcesz? Napisz cos ciekawego, zebym nie przysypial.

Tego Kamela to kiedy w tym watku widziales? Nie brales czegos dzisiaj,
              poganinie?
              • Gość: siedem OGŁASZAM NAGRODA MIESIĄCA MAJA IP: *.tgory.pik-net.pl 31.05.02, 14:44
                > poganinie?

za najdowcipniejszą i najbardziej ubitą frazę:

poganinie smile

myłego łykendu wszystkim
                albo nie jutro też się powtrącam

7,55

• odarpi Re: OGŁASZAM NAGRODA MIESIĄCA MAJA 31.05.02, 14:56
                  Gość portalu: siedem napisał(a):
                  >
                  > myłego łykendu wszystkim
                  > albo nie jutro też się powtrącam
                  >
                  > 7,55
                  >
                  I wzajemnie milego!
                  Odarpi syn Egigwy
              • odarpi Re: Dyktat TV katolicko-episkopatowej 31.05.02, 14:52

> odarpi napisał(a):
                >
                > > Az tak Ci sie "zart" Kamela nie podobal? Czy tylko Ci sie poje..lo co i ko
                > mu
                > > odpowiadzasz?
                > > Odarpi syn Egigwy
                >
                > Czego znowu chcesz? Napisz cos ciekawego, zebym nie przysypial.
                >
                > Tego Kamela to kiedy w tym watku widziales? Nie brales czegos dzisiaj,
                > poganinie?

Kamel=Kamil (Durczok) wystepuje w: Muniek mial racje.
                Dzis pracuje, wiec moglem sobie tylko pozwolic na sproszkowana watrobe foki
                szmanisto!
                Odarpi syn Egigwy
                • odarpi Re: Dyktat TV katolicko-episkopatowej - P.S. 31.05.02, 14:54
                  odarpi napisał(a):

> >
                  > > Czego znowu chcesz? Napisz cos ciekawego, zebym nie przysypial.
                  > >
                  > > Tego Kamela to kiedy w tym watku widziales? Nie brales czegos dzisiaj,
                  > > poganinie?
                  >
                  > Kamel=Kamil (Durczok) wystepuje w: Muniek mial racje.
                  > Dzis pracuje, wiec moglem sobie tylko pozwolic na sproszkowana watrobe foki
                  > szmanisto!
                  > Odarpi syn Egigwy

P.S.
                  Wszelako nie odpowiedziales komu Twoje przecudnej urody okresy dedykowales...?
                  OsE
                  • maretina Re: Dyktat TV katolicko-episkopatowej - P.S. 31.05.02, 15:04
                    > > > Tego Kamela to kiedy w tym watku widziales? Nie brales czegos dzisiaj
                    > ,
                    > > > poganinie?
                    > >
                    > > Kamel=Kamil (Durczok) wystepuje w: Muniek mial racje.

pardon! Kamel to KAMEL... Tomasz, nie mylic z Kamilem Durczokiem! to dwie rozne
                    osoby...
                    maretina
                    > > Dzis pracuje, wiec moglem sobie tylko pozwolic na sproszkowana watrobe fok
                    > i
                    > > szmanisto!
                    > > Odarpi syn Egigwy
                    >
                    > P.S.
                    > Wszelako nie odpowiedziales komu Twoje przecudnej urody okresy dedykowales.
                    > ..?
                    > OsE

• odarpi Re: Dyktat TV katolicko-episkopatowej - P.S. 31.05.02, 15:30
                      maretina napisał(a):

> > > > Tego Kamela to kiedy w tym watku widziales? Nie brales czegos dz
                      > isiaj
                      > > ,
                      > > > > poganinie?
                      > > >
                      > > > Kamel=Kamil (Durczok) wystepuje w: Muniek mial racje.
                      >
                      > pardon! Kamel to KAMEL... Tomasz, nie mylic z Kamilem Durczokiem! to dwie rozne
                      >
                      > osoby...
                      > maretina

Dzieki, juz wiem ktory, moja tesciowa, kobieta leciwa, sie w nim kocha...
                      Jestem w tej niekorzystnej sytuacji, ze nie ogladalem Opola wiec szczerze mowiac
                      znam to wszystko tylko w Waszych relacji...
                      Pozdr.
                      Odarpi syn Egigwy
                      • bigda1 Re: Dyktat TV katolicko-episkopatowej - P.S. 31.05.02, 15:46
                        odarpi napisał(a):

>
                        > Dzieki, juz wiem ktory, moja tesciowa, kobieta leciwa, sie w nim kocha...
                        > Jestem w tej niekorzystnej sytuacji, ze nie ogladalem Opola wiec szczerze mowia
                        > c
                        > znam to wszystko tylko w Waszych relacji...
                        > Pozdr.
                        > Odarpi syn Egigwy

Toscie sobie z # pogadali jak slepy z gluchym. On pewnie tez ogladal jak i Ty...
                        Typowa polska dyskusja...
                        Mateusz
                        • odarpi Re: Dyktat TV katolicko-episkopatowej - P.S. 31.05.02, 16:04
                          bigda1 napisał(a):

> odarpi napisał(a):
                          >
                          > >
                          > > Dzieki, juz wiem ktory, moja tesciowa, kobieta leciwa, sie w nim kocha...
                          > > Jestem w tej niekorzystnej sytuacji, ze nie ogladalem Opola wiec szczerze
                          > mowia
                          > > c
                          > > znam to wszystko tylko w Waszych relacji...
                          > > Pozdr.
                          > > Odarpi syn Egigwy
                          >
                          >
                          > Toscie sobie z # pogadali jak slepy z gluchym. On pewnie tez ogladal jak i Ty..
                          > .
                          > Typowa polska dyskusja...
                          > Mateusz

Jestem Inuitą!!! (po waszemu Eskimosem)
                          Odarpi syn Egigwy z Kalaallit Nunaat (po waszemu z Grenlandii)
                          • bigda1 Re: Dyktat TV katolicko-episkopatowej - P.S. 31.05.02, 16:15
                            odarpi napisał(a):
                            >
                            > Jestem Inuitą!!! (po waszemu Eskimosem)
                            > Odarpi syn Egigwy z Kalaallit Nunaat (po waszemu z Grenlandii)

Juz dobrze!Dobrze!
                            Wracaj do swoich psow!
                            Mateusz
    • Gość: # Re: durczok!!! wstyd!! IP: *.wroclaw.tpnet.pl 31.05.02, 14:50
      Nagrode przyslac do Opola, mam dosc blisko.
      • bykk Re: Paul !durczok!!! wstyd! 31.05.02, 15:12
        Paul,pomyśl trochę zanim stukniesz w klawisze!
        Czy to takie trudne?
        Hasz,ja też funduję Ci nagrodę specjalną,czyli "Janka W."smile))
        Masz szklaneczkę przy sobie?
        No to...
        pozdrawiam
        hej!
        Ps.dobry mecz,brawo Senegal!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka