Dodaj do ulubionych

Dlaczego 4 superjedynki dla "Ich Troje" ?

IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.02, 22:33
4 wstrętne statuetki dla "Ich Troje" są nagrodą za publiczne odśpiewanie dla
wesołego komunisty Lesia : "A wszystko to, bo ciebie kocham !"
Rzecz miała miejsce na koncercie przed wyborami !
Towarzysz Wiśniewski zadedykował te słowa osobiście towarzyszowi Lesiowi !
Za takie zaangażowanie przodowników pracy z czerwonego zespołu ( ich
zaangażowanie po lewej stronie pokazuje swoją fryzurą wokalista ) nagrody muszą
być !
Obserwuj wątek
    • Gość: K Re: Dlaczego 4 superjedynki dla IP: 213.76.47.* 30.05.02, 22:40
      Gość portalu: Michał napisał(a):

> 4 wstrętne statuetki dla "Ich Troje"

az 4? to chyba o jedna za duzo?

• Gość: V.C. Re: Dlaczego 4 superjedynki dla IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 30.05.02, 22:53

> 4 wstrętne statuetki dla "Ich Troje" są nagrodą za publiczne odśpiewanie dla
      > wesołego komunisty Lesia : "A wszystko to, bo ciebie kocham !"
      > Rzecz miała miejsce na koncercie przed wyborami !
      > Towarzysz Wiśniewski zadedykował te słowa osobiście towarzyszowi Lesiowi !
      > Za takie zaangażowanie przodowników pracy z czerwonego zespołu ( ich
      > zaangażowanie po lewej stronie pokazuje swoją fryzurą wokalista ) nagrody muszą
      >
      > być !

Czy Tobie wszystko od razu musi się kojarzyś z poltyką ?

Czy nie sądzisz ,że oprócz polityki sa jeszcze np. pieniądze ?
      • Gość: V.C. Re: Dlaczego 4 superjedynki dla IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 30.05.02, 22:54
        Przed chwilą dostali 5. Superjedynkę ...
        • Gość: V.C. Re: Dlaczego 5 superjedynek dla IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 30.05.02, 23:01
          Gość portalu: V.C. napisał(a):

> Przed chwilą dostali 5. Superjedynkę ...

A na zakończenie piosenki Wiśniewski - wraz z opolską publiką - skandował :
          Zajebiście ! Zajebiście ! ;-(

• Gość: Michał Zajebiście, czyli polityka kulturalna TVP-SLD !!! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.02, 23:04
            Słowa te oddają całą głębię zespołu oraz pokazują najpełniej kulturotwórczą
            misję TVP-SLD !
        • Gość: Michał 5 superjedynek dla przodowników pracy !!! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.02, 23:02
          O 20% przekroczyli wyznaczoną na wieczór normę !!!
          Na cześć towarzysza Wiśniewskiego trzykrotne HIP, HIP, HURA !
          Cały zespół jest wzorową brygadą pracy socjalistycznej.
          A nędzny sługus wyrzutków społecznych z Solidarności Muniek Staszczyk zostanie
          zdecydowanie potępiony przez klasę robotniczą w jutrzejszej "Trybunie" !
          • Gość: V.C. A kto jest idolem Michała ? IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 30.05.02, 23:15

> O 20% przekroczyli wyznaczoną na wieczór normę !!!
            > Na cześć towarzysza MICHAŁA Wiśniewskiego trzykrotne HIP, HIP, HURA !
            > Cały zespół jest wzorową brygadą pracy socjalistycznej.
            > A nędzny sługus wyrzutków społecznych z Solidarności Muniek Staszczyk zostanie
            > zdecydowanie potępiony przez klasę robotniczą w jutrzejszej "Trybunie" !

A czy mógłbym sią dowiedzieć , jakie zespoły są dla kolegi "jedynie słuszne" ?
            • Gość: Michał Re: A kto jest idolem Michała ? IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.02, 23:19
              Napewno nie są to zespoły wyznające miłość komunistom !
              Jestem za oddzieleniem muzyki od polityki, czyli jest to dokładnie odwrotne
              stanowisko niż te, które zajmuje TVP-SLD.
              • Gość: V.C. Re: A kto jest idolem Michała ? IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 30.05.02, 23:21

> Napewno nie są to zespoły wyznające miłość komunistom !
                > Jestem za oddzieleniem muzyki od polityki, czyli jest to dokładnie odwrotne
                > stanowisko niż te, które zajmuje TVP-SLD.

Ale Ich Troje w Opolu nie śpiewali przecież nic o SLD , ani o Leszku .
              • Gość: K Gdzie tu polityka? IP: 213.76.47.* 30.05.02, 23:25

> Napewno nie są to zespoły wyznające miłość komunistom !
                > Jestem za oddzieleniem muzyki od polityki, czyli jest to dokładnie odwrotne
                > stanowisko niż te, które zajmuje TVP-SLD.

jaka Ty widzisz polityke w tych wstretnych statuetkach przyznanych palantowi z
                kolczykami w twarzy i dwojce jego znajomych z zespolu? przceciez tu chodzi tylko
                o kase. mamy spleczenstwo, ktore slucha takiej chaly i niektorzy chca na tym
                zarobic po prostu. stad superjedynki i to cale przedstawienie.
                • Gość: Michał Polityka była, jest i będzie w TVP ! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.02, 23:33
                  Piszę ironicznie !
                  Ale polityka jest obecna oprócz kasy.
                  TVP lansuje totalny syf w muzyce i schlebia najgorszym gustom.
                  A w sejmie rząd mówi o tym, że musi walczyć z prywatnymi telewizjami, bo TVP
                  realizuje misję kulturalną. Dlatego też rząd chce ściągać haracz tylko dla TVP
                  w postaci abonamentu.
                  trzeba przyznać, że za gierka telewizja była na wyższym poziomie.
                  Ale widać wesoły Lesio uznał, że durnemu narodowi mnależy się tylko durna
                  telewizja !
                  mam w domu "satelitkę" i widzę "delikatną" różnicę między TVP, a telewizjami
                  publicznymi na Zachodzie.
                  Pozdrawiam !
                  • Gość: K Re: Polityka była, jest i będzie w TVP ! IP: 213.76.47.* 30.05.02, 23:42

> TVP lansuje totalny syf w muzyce i schlebia najgorszym gustom.

no temu niestety zaprzeczyc nie moge. czy to kwestia polityki, nie wiem. mysle,
                    ze raczej znowu chodzi o pieniadze - jak wiemy, zwykle jest tak, ze to co
                    beznadziejne sprzedaje sie lepiej.

> A w sejmie rząd mówi o tym, że musi walczyć z prywatnymi telewizjami, bo TVP
                    > realizuje misję kulturalną.

rzad czasem lubi zartowac, choc ten zart akurat jest smutny... TVP nie realizuje
                    zadnej misji kulturalnej. i tak sie dzieje od wielu lat.

> mam w domu "satelitkę" i widzę "delikatną" różnicę między TVP, a telewizjami
                    > publicznymi na Zachodzie.

zgadzam sie z Toba - zachodnie telewizje publiczne pelnia zupelnie inna role niz
                    nasza.

pozdrawiam rowniez

• Gość: Piast Re:Czemu niektórym wszystko kojarzy się z polityką IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.02, 23:28
      > Ich 3 dostali 4x1 bo to kicz i chała, a więc to co tv lubi najbardziej, i
      tyle.
      • Gość: Michał ZAJEBIŚCIE kulturalna TVP ! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.02, 23:36
        Telewizja jest rzekomo publiczna i powinna prowadzić politykę kulturalną.
        Czy słowo ZAJEBIŚCIE jest kulturalne ?
        • Gość: V.C. do Michała vel Iowy IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 31.05.02, 00:11

> Telewizja jest rzekomo publiczna i powinna prowadzić politykę kulturalną.
          > Czy słowo ZAJEBIŚCIE jest kulturalne ?

A czy słowo "stary osioł" albo "menda" jest kulturalne ?
          • Gość: Michał A o co ci chodzi ? IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.02, 06:57
            CZy telewizja publiczna nie ma do wypełnienia misji kulturalnej ?
            Tak mówią twoi towarzysze. Gratuluje wszystkim Wam gustu muzycznego i
            popierania kultury słowa !
            • maretina klops 31.05.02, 08:05
              ogladalam discovery i co jakis czas sprawdzalam co w opolu sie dzieje. mialam
              wrazenie, ze albo czas sie zatrzymal, albo festiwal zamienil sie w koncert
              jednego zespolu - ich troje. wiecie co jest przykre? ze glosowalo na nich ponad
              160 tys ludzi.
              czemu wygrali? maja AKTYWNYCH fanow.bo nie wierze, zeby mniej ludzi w polandzie
              cenilo np. holdysa. tylko rockmani nie esemesowali, nie wysylali kuponow. no i
              mamy klopsa z trzech osob na cala polaske.
            • Gość: V.C. Re: A o co Tobie chodzi ? IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 31.05.02, 08:19

> CZy telewizja publiczna nie ma do wypełnienia misji kulturalnej ?
              > Tak mówią twoi towarzysze. Gratuluje wszystkim Wam gustu muzycznego i
              > popierania kultury słowa !

Jacy moi towarzysze ?

Nie jestem fanem Ich Troje . Ani też nie używam słowa "zajebiście" .

A czy Ty zawsze używasz kulturalnego słownictwa ?
        • Gość: Fenella Re: ZAJEBIŚCIE kulturalna TVP ! IP: *.datastar.pl 31.05.02, 08:53

> Telewizja jest rzekomo publiczna i powinna prowadzić politykę kulturalną.
          > Czy słowo ZAJEBIŚCIE jest kulturalne ?

To już świadczy o kulturze nie telewizji, ale Michała Wiśniewskiego, który się pewnie bał, że za porządnie
          wygląda w garniturze i wizerunek mu się popsuje.
          A gdyby TV zadbała o to, zeby słowo "zajebiście" nie padło? Wtedy nazwałbyś to cenzurą lewackich
          mediów. I znowu byłoby się do czego przyczepić - prawda?
          • Gość: Michał Ja się nie czepiam ! Takie są fakty ! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.02, 09:09
            Niecha Pani porówna to gó..o z telewizjami publicznymi na Zachodzie.
            Z jednej strony propaganda polityczna jednej partii, agitki, manipulowanie
            informacjami.
            Z drugiej strony eliminacja wszystkiego, co jest ambitniejsze w kulturze albo
            spychanie tego na margines.
            Przecież to jest WZOROWANIE SIE NA TELEWIZJI GIERKOWSKIEJ !
            A wszystko to odbywa się za pieniądze wszystkich podatników !
            • Gość: Fenella Re: Ja się nie czepiam ! Takie są fakty ! IP: *.datastar.pl 31.05.02, 09:36
              Dziwne, bo mnie niestrawna papka serwowana przez telewizję (każdą!!) kojarzy się z g***nem
              amerykańskim. Z tego też powodu prawie całkowicie przestałam oglądac wszystko poza Discovery i
              Planete smile Czy to teleturniej, koncert czy festyn przedwyborczy, wszystko do porzygania kicz i blichtr.
              Chwilami mam wrażenie, że już nawet w Opolu na scenie zapalał sie napis "APLAUZ" smile Naprawdę
              można zwariować.
          • Gość: # Re: ZAJEBIŚCIE kulturalna TVP ! IP: *.wroclaw.tpnet.pl 31.05.02, 09:16
            Wtedy nazwałbyś to cenzurą lewackich
            mediów. I znowu byłoby się do czego przyczepić - prawda?
            -----

Fenelia jestes zajebiscie logiczna!
            I zajebiscie lewacka.
            Chcialem byc mily wg Twoich kryteriow wolnosci.
            • Gość: Fenella Re: ZAJEBIŚCIE kulturalna TVP ! IP: *.datastar.pl 31.05.02, 09:25
              Twój komentarz jest za to zajebiście zajebisty. Koniec dyskusji. EOT.
              • Gość: # Re: ZAJEBIŚCIE kulturalna TVP ! IP: *.wroclaw.tpnet.pl 31.05.02, 09:44
                Powinno byc End Of Z... ?
                Byloby milej.
    • dandelion Re: Dlaczego 4 superjedynki dla 31.05.02, 06:10
      Muzyki ICH TROJE niezbyt słucham. Przypadkowo widziałem w sklepie
      dziewczynę,która tam wystepuje.Była z jakims blondynem.Musze powiedziec,że na
      zywo prezentuje sie o wiele lepiej.Niezła laska.Ma miły usmiech tez.Pzdr.
      • Gość: # Re: Dlaczego 4 superjedynki dla IP: *.wroclaw.tpnet.pl 31.05.02, 07:30
        dandelion napisał(a):

> Muzyki ICH TROJE niezbyt słucham. Przypadkowo widziałem w sklepie
        > dziewczynę,która tam wystepuje.Była z jakims blondynem.Musze powiedziec,że na
        > zywo prezentuje sie o wiele lepiej.Niezła laska.Ma miły usmiech tez.Pzdr.

Co na to Twoja?
        • dandelion Re: Dlaczego 4 superjedynki dla 31.05.02, 08:05
          Moja....???? Też tam była i stwierdziła,ze TV pogrubia.A ja tam Twoja???
          Gość portalu: # napisał(a):

> dandelion napisał(a):
          >
          > > Muzyki ICH TROJE niezbyt słucham. Przypadkowo widziałem w sklepie
          > > dziewczynę,która tam wystepuje.Była z jakims blondynem.Musze powiedziec,że
          > na
          > > zywo prezentuje sie o wiele lepiej.Niezła laska.Ma miły usmiech tez.Pzdr.
          >
          > Co na to Twoja?

• Gość: # Re: Dlaczego 4 superjedynki dla IP: *.wroclaw.tpnet.pl 31.05.02, 08:08
            Musialem jej przyznac racje, jak zreszta zwykle,
            ze usmiechajac sie robi nieladny grymas chomika.
    • gregory7 Dno odpadło ! 31.05.02, 12:55
      TVP robi to wszystko celowo. Głównie chodzi o pieniądze, które wyciąga się z
      kieszeni dzieci z podstawówek, czyli najwiekszych fanów takiej muzyki. Słuchaja
      jej takze starsi, którzy pozostali na poziomie umysłowym podstawówki.
      Społeczeństwo zdaniem władzy potrzebuje taniej rozrywki, pozbawionej myślenia.
      Ludzie mają być szara masą. I władza ma rację ! Ludzie słuchają ostaniego gó..a
      i jeszcze się z tego cieszą.
      Można im wcisnąć oprócz "Ich Troje" ( ten zespół to przecież cudowne dziecko
      TVP ) ostanie beztalencie, które nie umie śpiewać i które co roku debiutuje.
      Beszczelna Kaja wie,że nie umie kompletnie śpiewać, ale wie też, że nie ma to
      żadnego znaczenia, bo ma plecy.
      Coś w tym jest, że władcy z SLD kochają tandetną rozrywke dla mas.
      Kochali juz Rzymianie, kochał Goebbels.
      W każdym systemie niedemokratycznym rozrywka ma służyć temu, żeby ludzie nie
      myśleli, tylko przyjmowali wszystko bezkrytycznie ! Trzeba ich więc kompletnie
      ogłupić !
      • Gość: Fenella Re: Dno odpadło ! IP: *.datastar.pl 31.05.02, 13:49
        Ogłupiony to Ty już jesteś!! Poprzednia władza nie promowała taniej rozrywki i nie właziła w dupę
        sobie z wykonawcami, co? Nie no, jak słucham takiego nawiedzonego gaworzenia, że to niby
        rozrywka opium dla ludu, to mi ręce opadają. To chodzi po prostu o biznes!!!!!! O kasę!!!!!! O
        SZMAL!!!!!!!!!!! Szmal, który kocha i lewica, i prawica, i ja też!!!!!
        Wiele forów odwiedzam, ale takiego stężenia owładniętych dziwolągów w wieku niekoniecznie
        etosowym to nie ma nawet na forum Ligi Polskich Rodzin!!!!!!! Idę sobie stąd, bo to może zaraźliwe....
        • Gość: # Re: Dno odpadło ! IP: *.wroclaw.tpnet.pl 31.05.02, 13:57
          Kochasz za to Michnika?
          • Gość: Fenella Re: Dno odpadło ! IP: *.datastar.pl 31.05.02, 14:06

> Kochasz za to Michnika?

Zanim ponownie ogłoszę (z Tobą) EOT, zacytuję kalsyka: "Pan jak coś walniesz, to jak gołąb na
            parapet..."
            • Gość: # Re: Dno odpadło ! IP: *.wroclaw.tpnet.pl 31.05.02, 14:13

Bardzo przepraszam.
              Moglaby pan(Pani) napisac co tak Pania denerwuje w LPR, ze
              stawia ja Pani jako synonom wszelkiego zla?

Gorsi od komunistow z SLD i UW?

• Gość: Fenella Re: Dno odpadło ! IP: *.datastar.pl 31.05.02, 14:16
                Nie synonim zła. Są po prostu śmieszni. Do rozpuku!!!!
                Polecam: www.ojczyzna.pl/forum/list.php?f=3"
                A teraz zgodnie z zapowiedzią: EOT.
    • Gość: Fanka Re: Dlaczego 4 superjedynki dla IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.02, 10:54
      Czego chcecie od zespołu Ich Troje, to przeciez taka sympatyczna i płynaca od
      serca muzyka, ciekawa choreografia. Chyba zazdroscicie im wszyscy sukcesu.
    • Gość: Ewawa Re: Dlaczego 4 superjedynki dla IP: 217.153.32.* 03.06.02, 11:53
      Do tego momentu było dla mnie jasne. Polityka , może kasa, lansowanie chłamu.
      Jednak po liście Fanki zastanowiłam się. Mozna przyjąć, że faktycznie są jacyś
      fani takiej szmiry. A jesli są to ...trudno. Chyba nic z tym nie zrobimy.
      Takiego badziewia zawsze było sporo. Kiedys "mydełko FA", Sipińska i temu
      podobne rewelacje porywały serca mas. Teraz jest Ich Tr.
      Myślę że jedyną rada jest stworzenie konkurencji!
      Masa wszystko łyknie jak sie dobrze okrasi.
    • Gość: Hania Re: Dlaczego 4 superjedynki dla IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 03.06.02, 12:04
      Dlaczego 4 superjedynki dla tych wyjcow? Ano jezeli telewizja publiczna od roku
      w porze najwyzszej ogladalnosci nadaje programy muzyczne typu koncert Ich
      Troje, biesiada, show Maryli Rodowicz, i temu podobne dziela, to na kogo ma
      publicznosc glosowac? Czy nasza droga TVP w ciagu ostatniego roku pokazala
      jakikolwiek wartosciowy koncert lub program muzyczny? A jezeli tak, czy emisja
      odbyla sie przed godzina 23? Wczoraj retransmitowano koncert z okazji
      jubileuszu krolowej Elzbiety II. Poczatek transmisji - 23:10. Niestety ze
      wzgledu na pozna pore nie obejrzalam, chociaz bardzo chcialam ze wzgledu na
      Kiri Te Kanawa i Mscislawa Rostropowicza, ktorego, nawiasem mowiac, dziennikarz
      Wiadomosci mianowal "swiatowej slawy skrzypkiem". Skoro dziennikarz
      przygotowujacy komentarz nie zadaje sobie nawet trudu, zeby sprawdzic, czy
      Rostropowicz jest skrzypkiem, czy wiolonczelista, czego sie spodziewac po
      zwyklych zjadaczach chleba glosujacych na Ich Troje?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka