Dodaj do ulubionych

WPROWADZIĆ WIZY DLA OBYWATELI USA

15.06.02, 01:38
Wzywam do ostrej reakcji MSZ. Wedle wszelkich norm miedzynarodowych istnieje
zasada wzajemności. Konsulaty USA traktują wszystkich Polaków jak bydło. Mam
nadzieje, że nasze placówki konsularne, po wprowadzeniu wiz dla obywateli
amerykańskich, będą się im odplacać pięknym za nadobne.
Obserwuj wątek
    • galetik Re: WPROWADZIĆ WIZY DLA OBYWATELI USA 15.06.02, 03:48
      buaaaaahahaha
    • Gość: JULO Re: WPROWADZIĆ WIZY DLA OBYWATELI USA IP: *.amwaw.edu.pl 15.06.02, 04:25
      Jest to jeden z powodow tego, ze na razie nie wybieram sie za Wielka Wode.
      No chyba, ze sluzbowo, jesli bedzie taka koniecznosc.

Na przesluchaniu, jak sie dowiedza ile zarabiam w Polsce, jako lekarz, to mnie
      wysmieja. Poza tym nie chce udowadniac, ze nie zamierzam w Ameryce dorabiac do
      lekarskiej pensji wszywaniem esperalu, tudziez opowiadac Wysokiemu Urzednikowi
      ile razy w tygodniu uprawiam seks z wlasna zona, bo takie pytania tez padaja (
      w aspekcie czy Kandydat na Posiadacza Wizy ma motywacje do powrotu do kraju w
      terminie.)

Co prawda wiza amerykanska jest bezplatna, ale wyzej opisane przeze mnie
      przedstawienie jest dosc kosztowne i, co warto podkreslic, w razie wyniku
      negatywnego tejze procedury, Aktorzy nie zwracaja honorarium...hihihi
      • Gość: Kraken Re: WPROWADZIĆ WIZY DLA OBYWATELI USA IP: *.ipt.aol.com 16.06.02, 02:18
        Gość portalu: JULO napisał(a):

> Jest to jeden z powodow tego, ze na razie nie wybieram sie za Wielka Wode.
        > No chyba, ze sluzbowo, jesli bedzie taka koniecznosc.
        >
        > Na przesluchaniu, jak sie dowiedza ile zarabiam w Polsce, jako lekarz, to mnie
        > wysmieja.

-Kr. Widocznie chujowa specjalizacje wybrales-trzeba byla sie szkolic na
        grzebidupka-wiesz chyba jaka jest kasa za skrobanie nieostroznych(a raczej
        nieuswiadomionych) cip!!

Poza tym nie chce udowadniac, ze nie zamierzam w Ameryce dorabiac do
        > lekarskiej pensji wszywaniem esperalu, tudziez opowiadac Wysokiemu Urzednikowi
        > ile razy w tygodniu uprawiam seks z wlasna zona, bo takie pytania tez padaja (
        > w aspekcie czy Kandydat na Posiadacza Wizy ma motywacje do powrotu do kraju w
        > terminie.)
        >
        > Co prawda wiza amerykanska jest bezplatna, ale wyzej opisane przeze mnie
        > przedstawienie jest dosc kosztowne i, co warto podkreslic, w razie wyniku
        > negatywnego tejze procedury, Aktorzy nie zwracaja honorarium...hihihi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka