Gość: Mosze IP: *.red.bezeqint.net 15.06.02, 14:31 Czy moze ktos wyjasnic, dlaczego nie ma "Kataw-Zar" w arabskich krajach i jak dlugo moze on byc, az "zniknie"... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tyu A co to znaczy? 15.06.02, 14:42 Gość portalu: Mosze napisał(a): > Czy moze ktos wyjasnic, dlaczego nie ma "Kataw-Zar" w arabskich krajach i jak > dlugo moze on byc, az "zniknie"... Co to jest "Kataw-Zar", Mosze? Pierwszy raz słyszę to określenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nurni wyjasniam IP: 212.76.37.* 15.06.02, 14:46 rzeczony pan to korespondent NC z Izraela wypisuje artykuly niekoniecznie zbiezne z oficjalna linia rzadu Szarona sam jestem ciekaw odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
tyu Re: wyjasniam 15.06.02, 14:50 Fakt - właśnie zajrzałem do wątku Maksia-wilda. Ale też nadal jestem ciekaw opinii Mosze (Lord Haw-Haw - ?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mosze Kataw-Zar... IP: *.red.bezeqint.net 15.06.02, 14:48 tyu napisał(a): > Gość portalu: Mosze napisał(a): > > > Czy moze ktos wyjasnic, dlaczego nie ma "Kataw-Zar" w arabskich krajach i > jak > > dlugo moze on byc, az "zniknie"... > > > Co to jest "Kataw-Zar", Mosze? > Pierwszy raz słyszę to określenie. > Masz ponizej kilka watkow "Kataw-Zar" z Tel Awiwu...(zagraniczy reportarz heb.) To chyba Zyd co siedzi w Tel Awiwie i caly czas pisze jak jest zle i nie dobrze tutaj. To tak samo jak pluc do studni... . Zobacz jak on opisuje co mowili o Polskiej reprezentacji do Mondialu. On nic nie pisal ze caly dzien podawali na radio i TV "Don't cry for me Argentina". Tylko co powiedzial jeden...w radiu. Tak to idzie ta disinformacja... Odpowiedz Link Zgłoś
tyu Re: Kataw-Zar... 15.06.02, 14:53 Gość portalu: Mosze napisał(a): > tyu napisał(a): > > > Gość portalu: Mosze napisał(a): > > > > > Czy moze ktos wyjasnic, dlaczego nie ma "Kataw-Zar" w arabskich krajach i > > > jak dlugo moze on byc, az "zniknie"... > > > > > > Co to jest "Kataw-Zar", Mosze? > > Pierwszy raz słyszę to określenie. > > > > Masz ponizej kilka watkow "Kataw-Zar" z Tel Awiwu...(zagraniczy reportarz heb.) > To chyba Zyd co siedzi w Tel Awiwie i caly czas pisze jak jest zle i nie dobrze > tutaj. To tak samo jak pluc do studni... . > Zobacz jak on opisuje co mowili o Polskiej reprezentacji do Mondialu.On nic nie > pisal ze caly dzien podawali na radio i TV "Don't cry for me Argentina". Tylko > co powiedzial jeden...w radiu. Tak to idzie ta disinformacja... Dzięki - przed chwilą też tam zajrzałem. A może on ma jednak trochę racji? Jak sądzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mosze On ma racje...! IP: *.red.bezeqint.net 15.06.02, 15:03 tyu napisał(a): > > Dzięki - przed chwilą też tam zajrzałem. > A może on ma jednak trochę racji? > Jak sądzisz? Jasne ze ma racje. Co pisze to wszystko stalo sie. Ja mowie tylko, dlaczego on podaje informacje w jednym kierunku. Pisze o mordercach w Izraelu, pisze o innych grzesznikow i zlodziejow, tylko to. Tylko czarno i czarno (jak korespondent policyjny) ani slowa dobrego...czy doprawdy tak to jest, tylko mordercy i zlodzieje sa... Teraz kazdy smieje sie z jak odpadli z Mondialu, on tylko - co powiedzial jeden na radio o Polsce...ani slowa o innych panstw...itd...itd.. Odpowiedz Link Zgłoś