Dodaj do ulubionych

Nie rozumie odpowiadajacym na posty Krzysia 52,

IP: *.abo.wanadoo.fr 16.06.02, 23:12
bo w mysl zasady dotykajac gowna mozna sie pobrodzic.
Obserwuj wątek
    • Gość: krzys52 Pociesz sie, ze Nie Tylko Ty IP: *.proxy.aol.com 16.06.02, 23:51
      Gość portalu: Arek napisał(a):

> bo w mysl zasady dotykajac gowna mozna sie pobrodzic.
      ..
      ..
      ....
      ..K.P.
      Sam mam powazne problemy ze zrozumieniem wiekszosci z nich. Niesamowite matoly.
      ..
      K.P.
      ..
      PS....Mam tez problemik z zalapaniem - w czym to niby Ty chcialbys sobie
      pobrodzic, Arku. Czy w jakiejs kaluzy?

• Gość: krzys52 Kretynski Jezusek Septyk Odpisal mimo Twego Apelu IP: *.proxy.aol.com 17.06.02, 00:52
        ....no i sam powiedz: czy ten nasz lyzwiarz nie jest skonczonym idiota(?) Bo
        dla mnie jest. Takze gdy nie odpisuje.
        ..
        K.P.
        ..
        PS....Przedtem mial nick Roza ale z mojej winy zmienil go na Sceptyk. O co ma
        do mnie ciagle pretensje bo jako roza czul sie zdecydowanie ladniej.
        • sceptyk Kretyn52 - won chamie z Forum! (n/t) 17.06.02, 00:54
          • Gość: Arek Sceptyku daj luzu, naprawde nie warto IP: *.abo.wanadoo.fr 17.06.02, 17:30
            i energii szkoda.
        • Gość: krzys52 Odpisal w watku o Faktach i Mitach .... IP: *.proxy.aol.com 17.06.02, 00:56
          ...moze znow doskwiera mu obolala kuciapka, przez co szaleje.
          • Gość: krzys52 I tu takze odpisal.___ Mimo Twego Apelu, Arku IP: *.proxy.aol.com 17.06.02, 00:59
            nie spodziewalem sie, ze ma Septyk kuciapke az tak obolala. Toz on jest nie do
            wytrzymania. Moze jakis kompres...
            • Gość: Perła do kretyna52 tu jest IP: 212.160.135.* 17.06.02, 17:39
              Gość portalu: krzys52 napisał(a):

> nie spodziewalem sie, ze ma Septyk kuciapke az tak obolala. Toz on jest nie do
              > wytrzymania. Moze jakis kompres...

Witaj kretynie52

myślałem, iż na lini frontu jesteś, a ty tu. Widze, że w sprawach medycznych
              biegły stajesz się. Wspomnienia z zakładu zamkniętego to są? Róży nie tykaj,
              która poznac zaszczyt miałem. Pewnie wróciłaby tu, gdybys kretynie52 na leczenie
              znów poszedł właśnie. Czy tam w USA to pozwalają ci bez opieki chodzić po
              ulicach? Czy też w kaftaniku tylko.

pozdrówka

Perła
    • Gość: krzys52 O! Widzisz? Debil Perla tez odpisal IP: *.proxy.aol.com 18.06.02, 02:02
      ...ale ten, to, z Koziej Wolki Matolek jest.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka