Gość: Arek IP: *.abo.wanadoo.fr 16.06.02, 23:12 bo w mysl zasady dotykajac gowna mozna sie pobrodzic. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: krzys52 Pociesz sie, ze Nie Tylko Ty IP: *.proxy.aol.com 16.06.02, 23:51 Gość portalu: Arek napisał(a): > bo w mysl zasady dotykajac gowna mozna sie pobrodzic. .. .. .... ..K.P. Sam mam powazne problemy ze zrozumieniem wiekszosci z nich. Niesamowite matoly. .. K.P. .. PS....Mam tez problemik z zalapaniem - w czym to niby Ty chcialbys sobie pobrodzic, Arku. Czy w jakiejs kaluzy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzys52 Kretynski Jezusek Septyk Odpisal mimo Twego Apelu IP: *.proxy.aol.com 17.06.02, 00:52 ....no i sam powiedz: czy ten nasz lyzwiarz nie jest skonczonym idiota(?) Bo dla mnie jest. Takze gdy nie odpisuje. .. K.P. .. PS....Przedtem mial nick Roza ale z mojej winy zmienil go na Sceptyk. O co ma do mnie ciagle pretensje bo jako roza czul sie zdecydowanie ladniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Sceptyku daj luzu, naprawde nie warto IP: *.abo.wanadoo.fr 17.06.02, 17:30 i energii szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzys52 Odpisal w watku o Faktach i Mitach .... IP: *.proxy.aol.com 17.06.02, 00:56 ...moze znow doskwiera mu obolala kuciapka, przez co szaleje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzys52 I tu takze odpisal.___ Mimo Twego Apelu, Arku IP: *.proxy.aol.com 17.06.02, 00:59 nie spodziewalem sie, ze ma Septyk kuciapke az tak obolala. Toz on jest nie do wytrzymania. Moze jakis kompres... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perła do kretyna52 tu jest IP: 212.160.135.* 17.06.02, 17:39 Gość portalu: krzys52 napisał(a): > nie spodziewalem sie, ze ma Septyk kuciapke az tak obolala. Toz on jest nie do > wytrzymania. Moze jakis kompres... Witaj kretynie52 myślałem, iż na lini frontu jesteś, a ty tu. Widze, że w sprawach medycznych biegły stajesz się. Wspomnienia z zakładu zamkniętego to są? Róży nie tykaj, która poznac zaszczyt miałem. Pewnie wróciłaby tu, gdybys kretynie52 na leczenie znów poszedł właśnie. Czy tam w USA to pozwalają ci bez opieki chodzić po ulicach? Czy też w kaftaniku tylko. pozdrówka Perła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzys52 O! Widzisz? Debil Perla tez odpisal IP: *.proxy.aol.com 18.06.02, 02:02 ...ale ten, to, z Koziej Wolki Matolek jest. Odpowiedz Link Zgłoś