Dodaj do ulubionych

TEST NA PŁEĆ MÓZGU

27.03.05, 22:40
Wprowadzenie
Można sprawdzić, w jakiej mierze męski lub kobiecy jest twój umysł.
To, w jakim stopniu zachowanie kobiet i mężczyzn jest kobiece lub męskie,
zależy od modelu, według którego uformowany jest ich mózg. Można być kobietą
i mieć pewne męskie cechy umysłu, a zależy to po prostu od obecności lub
nieobecności hormonów męskich w określonych stadiach ciąży.

www.ygrys.host.sk/testm/
Sprawdziłem , wyszło mi 45 .
Obserwuj wątek
    • krzys52 Re: TEST NA PŁEĆ MÓZGU Wikula :O)) 27.03.05, 23:00
      Nie martw sie Wikul, przeciez oni wyraznie pisza, ze:

"Kobieta może uzyskać poniżej 50 punktów, a mimo to mieć mózg kobiecy".

Czy masz wlosy koloru blad?
      .
      PS...Widze, ze moje zyczenia przydaly ci sie bo pan Jezus w gardle ci nie
      stanal. A jesli stanal to juz zdazyles go wyrzygac - w innym watku. Czy mowilem
      ci juz dzisiaj, ze jestes gowno? Nic to, jutro pozwol by cie z ceberka
      polali smile)
      Wesolego Smigus Dyngus surprised))
      • marianna.rokita Re: TEST NA PŁEĆ MÓZGU Wikula :O)) 27.03.05, 23:15
        Hihi smile Krzysiek smile))))))))))

Buzkasmile

• kropekuk Jutro to on wode leje...na jakies zydowskiej 27.03.05, 23:21
        kurso-konferencji. Albo islamskiej - chrzescijanie i ateisci z kultury kregu
        Biblii przeciez jutro jeszcze swietuja...
        Sam sie do tego gdzies tutaj przyznalwink
      • wikul TEST NA PŁEĆ MÓZGU KRETYNA52 27.03.05, 23:32
        krzys52 napisał:

> Nie martw sie Wikul, przeciez oni wyraznie pisza, ze:
        > "Kobieta może uzyskać poniżej 50 punktów, a mimo to mieć mózg kobiecy".
        > Czy masz wlosy koloru blad?

Masz coś , Łachudro52 , przeciwko kobietom ? Stąd pewnie twoje preferencje
        seksualne , znane powszechnie już poza tym forum . Nareszcie przyznajesz się
        do tego całkiem otwarcie . Stare pedalisko kropekuk już się wybiera do ciebie .
        Nieźle sobie pewnie użyjecie . Dwa ścierwa , jedno gorsze od drugiego .
        P.S.Pewnie test wykazał że w ogole nie masz mózgu i stąd ten atak wsciekłości .
        Nie zalamuj się , twój partner też go nie ma .
        • marianna.rokita Re: TEST NA PŁEĆ MÓZGU KRETYNA52 27.03.05, 23:37
          Wikul ? Czy jak ty kogos nie lubisz zawsze uzywasz slow "pedal"
          czy "prostytutka"? To jakas twoja sexualna obsesja ?

Jak Krzys jest "pedalem" ( jak to uprzejmie ujales ) to ja jestem Swięta Klara
          lub Karoliną Kózką surprised)
          A nawet jesli by byl, to nie twoj zakichany interes smile
          • wikul Re: TEST NA PŁEĆ MÓZGU KRETYNA52 27.03.05, 23:49
            marianna.rokita napisała:

> Wikul ? Czy jak ty kogos nie lubisz zawsze uzywasz slow "pedal"
            > czy "prostytutka"? To jakas twoja sexualna obsesja ?
            >Jak Krzys jest "pedalem" ( jak to uprzejmie ujales ) to ja jestem Swięta Klara
            > lub Karoliną Kózką surprised)
            > A nawet jesli by byl, to nie twoj zakichany interes smile

Nie nadużywam slowa pedał . Jeżeli jednak ktoś niepochlebnie BEZ POWODÓW wyraża
            się o kobietach , używa w stosunku do nich obelżywych określeń , których
            dzisiaj nie chcę przytoczać a które są powszechnie na forum znane , mam prawo
            podejrzewać że jest pederastą .
            Ty natomiast jesteś prostytutką bo czerpiesz korzyści materialne z nierządu ,
            w dodatku nie robiąc z tego tajemnicy . Jeżeli znasz łagodniejsze określenie ,
            mogę zmienić .
            • gini Re: Wikul 27.03.05, 23:54
              Jakies gowno Ci sie do obuwia przykleilo, co sie podpisuje marianna rokita.
              Ale co tam, na bezrybiu i manka slimak.
              • wikul Re: Wikul 28.03.05, 00:04
                gini napisała:

> Jakies gowno Ci sie do obuwia przykleilo, co sie podpisuje marianna rokita.
                > Ale co tam, na bezrybiu i manka slimak.

Trudno , staram się gówna omijać . Tu na forum nie wchodzę do ich wątków , nie
                dyskutuję . Ale jak im się szamba przelewają , często ochlapują innych .
                Wesołych Świąt !
            • lala.laleczna M.R żadne obelgi nie strasze przecież ;-D n/t 29.03.05, 12:40
              • reex to zupełnie jak tobie 29.03.05, 13:36
                nie pamiętasz wątków na swój temat ? smród wokół ciebie pozostał do dzisiaj.
                fuj !!!!
    • patience Sprawdzilam, mam plec ujemna:( 27.03.05, 23:23
      Twój wynik: -10

Większość kobiet osiąga od 50 do 100 punktów.
      Większość mężczyzn osiąga od O do 60 punktów.
      Wyniki pokrywające się, to znaczy miedzy 50 a 60 punktami, oznaczają zgodność w
      myśleniu obu płci. Wyniki mężczyzny poniżej 0 i kobiety powyżej 100 punktów
      wskazują na mózgi uformowane skrajnie odmiennie od mózgów płci przeciwnej... ale
      różnice też są atrakcyjne. Wyniki mężczyzny powyżej 60 punktów mogą wskazywać na
      kobiece skłonności jego umysłu. Wyniki kobiety poniżej 50 punktów mogą wskazywać
      na męskie skłonności jej umysłu. Jednakże wszystkie te porównania odnoszą się do
      wartości przeciętnych. Mężczyzna może uzyskać wynik powyżej 60 punktów, a mimo
      to mieć mózg męski. Kobieta może uzyskać poniżej 50 punktów, a mimo to mieć mózg
      kobiecy. Istnieją różnice głębsze niż te, które ujawniają się w tak prostym
      teście. I te właśnie różnice musimy zbadać.
      • marianna.rokita Re: Sprawdzilam, mam plec ujemna:( 27.03.05, 23:25
        Pat....ile? U mnie 40 sad(((((((((
        Jestem facetem.Hlip."Wieprzkiem".Hlip.
        wink
        • wikul Re: Sprawdzilam, mam plec ujemna:( 27.03.05, 23:36

> Pat....ile? U mnie 40 sad(((((((((
          > Jestem facetem.Hlip."Wieprzkiem".Hlip.
          > wink

Nie , jesteś prostytutką . Wobec prostytutek ten test jest bezradny . Patience
          przekonała się o tym już dawno .
          • marianna.rokita Re: Sprawdzilam, mam plec ujemna:( 27.03.05, 23:39
            Cos jeszcze masz do dodania ciekawego ???

• kropekuk Dziewczyny, z chamem na poziomie Wikula NIE DA 27.03.05, 23:41
              sie polemizowac... Takiemu tylko mozna dac w morde, ale STARE PROCHNO, jeszcze
              sie rozleci... A potem odpowiadaj jak za czlowieka.
            • marianna.rokita Re: Sprawdzilam, mam plec ujemna:( 27.03.05, 23:41
              Bawisz mnie biedaku z kompleksami. A i badz laskaw nie mieszac osob trzecich do
              afery ze mna. Jak tak mowisz przedstaw dowody stary! Dowody!
              Wiesz w ogole, co to jest dowod? ( poza osobistym ?)

• pozarski Re: Sprawdzilam, mam plec ujemna:( 28.03.05, 15:31

> Bawisz mnie biedaku z kompleksami. A i badz laskaw nie mieszac osob trzecich
                do
                >
                > afery ze mna. Jak tak mowisz przedstaw dowody stary! Dowody!
                > Wiesz w ogole, co to jest dowod? ( poza osobistym ?)
                >
                > do wody z ta plcia. ja na plci lubie wszystko.
      • xiazeluka Re: Sprawdzilam, mam plec ujemna:( 29.03.05, 13:18
        patience napisała:

> Twój wynik: -10

Hm... Mój to -5.
    • marianna.rokita Ulubione... 27.03.05, 23:47
      stronki rydzykowca Wikula mozna obejrzec tutaj. Sam je zachwala. Czyli w domu
      slucha Radia AllMarija, potem wlacza "wideło", jedzie na recznym, potem strzela
      Aktem Strzelistym, potem znow oglada obrazki ( w miedzy czasie wrzeszczy na
      Zydow, Masonow, Cykilistow i "Pedałów")

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=21843136&a=21844460
      • wikul [...] 28.03.05, 00:00
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • wikul Jeżeli ci sie wydaje że możesz bezkarnie spamować 28.03.05, 01:02
        ...to jesteś w błędzie .
        • kropekuk Sprawdz, staruszku, slowo "spam" w slowniku. Bo 28.03.05, 01:35
          BREDZISZ...Nie ta generacja, emerycie, nie nadazasz...
          • marianna.rokita Re: Sprawdz, staruszku, slowo "spam" w slowniku. 28.03.05, 01:43
            Dziwisz sie Kropek ?Jak sie ma miazdzyce, Alzheimera, albo cos w tym stylu to
            sie takie brednie pisze.(Jezeli sie pamieta literki,miejmy nadzieje,ze do etapu
            zapominania jak sie pisze "a" wiciu dojdzie niedlugo smile)))
            Jaki spam ?????????????Acha, wiec wedlug Wikula juz nikt nie ma prawa pisac na
            forum, tylko on sam, tak ?
            Rozumiem,ze woli sam sobie odpowiadac we wlasnym watku smile
            • wikul Do burdelu !!! Sioooooooooo !!! 28.03.05, 01:52
              Tylko najpierw wylecz lues . Starożytni Egipcjanie twierdzili że lepiej przejść
              sto razy Suez niż raz lues .
              • marianna.rokita Re: Do burdelu !!! Sioooooooooo !!! 28.03.05, 01:58
                Zdenerwowales sie ? To moze idz do lekarza. Wiesz, takie ataki agresji....
                sa hmmm...niebezpieczne dla otoczenia.
                Ja wiem cos o tym, niestety. Mialam kogos takiego w domu.

A co do lues skad masz takie informacje, he?

• wikul Nie marnuj czasu , idź sie kochać z Arabami 28.03.05, 01:49
            Nie marnuj czasu , idź sie kochać z Arabami , szambonurku . Albo z maryjanną ,
            to twój poziom i klasa .
            • marianna.rokita Re: Nie marnuj czasu , idź sie kochać z Arabami 28.03.05, 01:54
              Ja przepraszam a skad masz info ze my lubimy z Arabami ?
              Kropekuk kocha Arabow tylko w Arabii smile
              Ja raczej wcale smile
              • mr.wykidajlo [...] 28.03.05, 02:10
                Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                • kropekuk A ty dajesz dupy Arabom?Cenia polskich chloptasiow 28.03.05, 02:12
                  Co drugi Polaczek odkrywa w sobie w Londynie homoseksualizm i pociag do
                  mlodziencow (i dziadkow takoz) Orientu... Oby z kasa. Lub chocby ...kebabem.
                  • mr.wykidajlo Re: A ty dajesz dupy Arabom?Cenia polskich chlopt 28.03.05, 02:22
                    Dp mojego zycia intymnego nie wtracaj sie. Natomiast jesli zostane zawodowa
                    ku.. (jak pani Marianna) badz idiota-specjalista-od-wszystkiego (jak
                    kropekuk), to oglosze to na forum - tak jak zrobili to pani Marianna i
                    kropekuk. Obiecuje.
                    • kropekuk Wlasnie oglaszasz MONOPOL NA "MORALNOSC", 28.03.05, 02:29
                      "takt" i jeszcze pare "izmow"...ZENADA!!!
                      • mr.wykidajlo Domyslam sie, ze chyba polemizujesz z moimi 28.03.05, 02:47
                        opiniami. Ale nie wiem z ktorymi. Bo chyba nie z tymi, ze pani Marianna jest
                        qrwa, a ty jestes idiota? Te sa wszak bezdyskusyjne. Wypowiedz sie jasniej
                        nieco. Oczywiscie o ile potrafisz.
                        • kropekuk Nie zawracaj mi glowy, miernoto. Juz wystarczajaco 28.03.05, 03:16
                          dlugo sie do ciebie znizalem. A teraz - poszol won!
                          • marianna.rokita Re: Nie zawracaj mi glowy, miernoto. Juz wystarcz 28.03.05, 03:23
                            Kropa, zamiawiam Twoj tekst o Kobylanskimsmile
                            Juz zacieram lapki smile

A miernoty "szlaken trafen" trafi....

• marianna.rokita Re: Nie zawracaj mi glowy, miernoto. Juz wystarcz 28.03.05, 03:23
                            Kropa, zamiawiam Twoj tekst o Kobylanskimsmile
                            Juz zacieram lapki smile

A miernoty "szlaken trafen" trafi....

• kropekuk :) Ba, ale sobie musze narobic znajomosci w MI 5.. 28.03.05, 04:01

• marianna.rokita Re: :) Ba, ale sobie musze narobic znajomosci w M 28.03.05, 04:06
                                Hihiiiiii smile
                                To pozdrow eMa i jego kota : )

• kropekuk Ty wiesz, to jest pomysl... Musze sie dowiedziec, 28.03.05, 04:20
                                  kto z MI 5 ma kota wink
                          • mr.wykidajlo Alez kochany kropekuko 28.03.05, 14:01
                            kropekuk napisał:

> dlugo sie do ciebie znizalem. A teraz - poszol won!

Przeciez nikt nie prosil cie, abys sie wcinal do mojej rozmowy z pania
                            Marianna. Popelniles kolejne chamstwo na Forum i jeszcze masz o to do mnie
                            pretensje! Sprawisz na nas (pp.Wykidajlow) wrazenie osobnika
                            nieustabilizowanego psychicznie. I wydaje sie, ze nie jestesmy w swej opinii
                            odosobnieni.
                            • marianna.rokita Re: Alez kochany kropekuko 28.03.05, 15:35
                              A moze pojdziesz cos pobic po tej silowni, ktora sie chwaliles ? Na przyklad
                              wal lapami ( krotkopalczastymi,niezwykle krotkopalczastymi )w scianie...
                            • kropekuk A CO mnie opinia polskiego plebsu obchodzi? Nie 28.03.05, 18:26
                              rozsmieszaj mnie po sutym obiadku...
    • institoris1 Re: TEST NA PŁEĆ MÓZGU 28.03.05, 01:51
      10
      • alfalfa Re: TEST NA PŁEĆ MÓZGU 28.03.05, 02:25
        15
        • institoris1 Re: TEST NA PŁEĆ MÓZGU 28.03.05, 02:50
          alfalfa napisał:

> 15

i wszystko bykoby ok z naszymi wynikami (15, 10) gdyby nie Patience, ktora pare
          postow wyzej oglosila swoj wynik (-10), co jednoznacznie dowodzi, ze mamy do
          zcynienia albo z geniuszem, albo z maczo.
          I jesli juz ( aczkolwiek z trudem i po wielkich zmaganiach) zdolny jestem
          zaakceptowac istnienie geniuszy-kobiet, to juz z istnieniem kobiet-maczo
          pogodzic sie nie potrafie.
          i.
          ps. nie ulega watpliwosci, ze tekst testu zostal napisany przez meskiego
          szowiniste i wynik jaki tutaj podala Patience ( po trafnym odgadnieciu
          chrakteru autora), to nic innego jak protest z duza dawka prowokacji...
          Domagam sie zeby odwolala ( Patience) i podala uczciwie wynik!!
          • patience Re: TEST NA PŁEĆ MÓZGU 28.03.05, 03:06
            To niestety prawda, tak mi wyszlo i uczciwie odpowiadalam. Ten test jest do dupysad
            • institoris1 Re: TEST NA PŁEĆ MÓZGU 28.03.05, 05:20
              patience napisała:

> To niestety prawda, tak mi wyszlo i uczciwie odpowiadalam. Ten test jest do
              dup
              > ysad

eee tam do dupy; swiadczy jedynie, ze pani Margaret Thatcher nie jest
              wyjatkiem: )
              i.=(institoris w poszukiwaniu idealow)
              • patience Re: TEST NA PŁEĆ MÓZGU 28.03.05, 13:10
                Mnie ten test zestresowal. W roznych testach na ogol sie domyslam jakie sa
                prawidlowe odpowiedzi, a tu padlam. Do cholery jaka jest prawidlowa odpowiedz o
                tym miauczacym kocie albo kapaniu kranu, zeby przynajmniej wejsc na liczby
                dodatnie? A poza tym wyobrazasz sobie, ide do znajomych z wizyta, a tam miauczy
                kot, woda kapie z kranu, a ja sie zachowuje nie tylko odwrotnie do tego jak sie
                powinnam zachowac jako damski gosc, ale gorzej, bo nieobliczalnie. Wyobrazasz
                sobie konfuzje gospodarzy? Albo w ogole otoczenia? No wiec albo ten test jest
                dowodem na moje pochodzenie pozaziemskie, albo jest do dupy. Wole myslec to
                drugie... Chcialabym zeby jakies panie mi podaly jakie sa odpowiedzi zeby
                uzyskac punktacje powyzej 50 punktowsad
          • krzys52 Do liczb zapomieliscie dodac ' cm ', chlopaki :O)) 28.03.05, 04:22
            • kropekuk Ale ty zlosliwy jestes...A poza tym to wiadomo, ze 28.03.05, 04:25
              "machismo" ma sie dokladnie odwrotnie do tej meskosci w centymetrachwink
            • marianna.rokita Re: Do liczb zapomieliscie dodac...nanometrow:) 28.03.05, 04:36
              smile))))))))))))
    • patience Wikul, a co ty w ogole sprawdzales? 28.03.05, 03:57
      Bo ja tego hosta od testu sprawdzilam tymczasem...
      • marianna.rokita Pytanie do Patience : [ bardzo wazne ] 28.03.05, 04:44
        Bede wdzieczna, jesli zechcesz mi odpowiedziec na to pytanie, bo chyba cos
        przegapilam tutaj na forum. Wikul pisze:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=22124997&a=22126073
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=22124997&a=22126635
        Czy bylabys uprzejma sie do tego odniesc? Skoro te watki Ciebie bezposrednio
        dotycza?

• patience pk. 28.03.05, 13:01
          Do drugiego sie nie moge odniesc, bo wyciety. Do pierwszego, ze nie zajmuje sie
          wykrywaniem protytutek, ani tutaj, ani w realu, ani w ogole nie zajmuje sie
          wykrywaniem kto i w jaki sposob zarabia na rachunki za internet. Jesli ktos
          pisze interesujaco, to moze byc w realu palaczem z kotlowni, nic to mnie nie
          obchodzi. Nawet, gdyby ktos sie jako przedstawial jako prostytutka, to nie
          znaczy jeszcze, ze wolno sobie pozwalac na damskie bokserstwo wobec takiej
          osoby. A ty mi podpadlas najpierw wystepami w moim blogu a potem na forum. Stary
          numer, najpierw przedstawienie sie jako inna osoba... Wikul ci imputuje
          prostytucje na chamowatym poziomie. Ty sie zachowalas rownie chamowato w
          stosunku do mnie. A teraz wlasciwie jeden i druga mnie przywoluja do tablicy,
          zebym uczestniczyla w chamowatej pyskowce. Odmawiam udzialu. Co wcale nie
          znaczy, ze popieram damske bokserstwo w jakiejkolwiek formie, ale nie oznacza
          tez zaproszenia do wycinania mi numerow. Ciach ciach. Drzwi zamkniete, i tak juz
          zostanie.
          sad
    • 7em 0 28.03.05, 11:54
      5040
    • andrzejg -15 28.03.05, 12:02
      Twój wynik: -15

Większość kobiet osiąga od 50 do 100 punktów.
      Większość mężczyzn osiąga od O do 60 punktów.
      Wyniki pokrywające się, to znaczy miedzy 50 a 60 punktami, oznaczają zgodność w myśleniu obu płci. Wyniki mężczyzny poniżej 0 i kobiety powyżej 100 punktów wskazują na mózgi uformowane skrajnie odmiennie od mózgów płci przeciwnej... ale różnice też są atrakcyjne. Wyniki mężczyzny powyżej 60 punktów mogą wskazywać na kobiece skłonności jego umysłu. Wyniki kobiety poniżej 50 punktów mogą wskazywać na męskie skłonności jej umysłu. Jednakże wszystkie te porównania odnoszą się do wartości przeciętnych. Mężczyzna może uzyskać wynik powyżej 60 punktów, a mimo to mieć mózg męski. Kobieta może uzyskać poniżej 50 punktów, a mimo to mieć mózg kobiecy. Istnieją różnice głębsze niż te, które ujawniają się w tak prostym teście. I te właśnie różnice musimy zbadać.
    • krzys52 Zrob sobie Wikul test na plec siusiaka :O)) 28.03.05, 16:57
      I koniecznie podziel sie z nami wynikami testu.
      • wikul Zrob sobie Kretynie52 test na obsesje seksualne 28.03.05, 22:39
        kretyn52 nasrał :

> I koniecznie podziel sie z nami wynikami testu.

Już kompletnie się nie wstydzisz swimi preferencjami seksualnymi . Twój murzyn
        cię zaniedbuje ?
        • krzy52 Re: Zrob sobie Kretynie52 test na obsesje seksual 28.03.05, 22:40
          wikul napisał:

> kretyn52 nasrał :
          >
          > > I koniecznie podziel sie z nami wynikami testu.
          >
          >
          > Już kompletnie się nie wstydzisz swimi preferencjami seksualnymi . Twój
          murzyn
          > cię zaniedbuje ?

A co cię interesują czyjeś preferencje ?
    • miss_mag Test na zly test 28.03.05, 18:23
      Ciekawe, jakiej plci byl tworca (tworczyni?) tego testu, bo wyniki wyszly mi
      dziwne. Jako bezplciowiec (pytanko na pierwszej stronie - zapomnialam kliknac
      na plec) wyszlo mi 45, jako mezczyzna takoz, jako kobieta 50. Te same
      odpowiedzi. Tzn. ktos zalozyl, te testujacy, ktory nie poda plci, musi byc z
      zalozenia facetem? Ponadto te same odpowiedzi maja rozne wagi w zaleznosci od
      plci. Np. zaparkowanie tylem bez zastanowienia ma roznice az 15 punktow na
      minus dla mezczyzny. Dla kobiet bez roznicy jest, czy parkuje tylem ostroznie
      czy tez nie. Czy oznacza to, ze nie ma roznicy, bo i tak rozbije furke? Ten
      test musiala ulozyc jakas mesko-szowinistyczna swinia smile))
      P.S. Patience, robilas ten test jako Helga, Zsypek czy tez Patience?
      • a000000 Re: Test na zly test 28.03.05, 22:31
        Jako kobieta dostałam 60 pkt, jako mężczyzna - 30. Jakaś paranoja. LIPA.
        • ada08 A ja uzyskałam 130. W związku z tym.... 29.03.05, 13:19
          ... popadłam w zakłopotanie, bo to chyba nadmierna nadmierność. Potworek jakiś ?
          a.

• patience Re: A ja uzyskałam 130. W związku z tym.... 29.03.05, 13:29
            Witaj w klubie skofundowanych Dzieci Rodzicow Porwanych Przez UFO i Poddanych
            Badaniom. Ty masz plec nadmiernie dodatnia, ja niedomiernie ujemna
            • owca_czarna a ja 80 :))) 29.03.05, 18:14
              patience napisała:

> Witaj w klubie skofundowanych Dzieci Rodzicow Porwanych Przez UFO i Poddanych
              > Badaniom. Ty masz plec nadmiernie dodatnia, ja niedomiernie ujemna
              • patience Re: a ja 80 :))) 29.03.05, 19:05
                Oooo zazdroszcze, jak to zrobilas!!? Odpowiadalas na pytania aby uczciwie?
                • owca_czarna Re: a ja 80 :))) 29.03.05, 19:33
                  patience napisała:

> Oooo zazdroszcze, jak to zrobilas!!? Odpowiadalas na pytania aby uczciwie?

Witaj Patience, jak najbardziej uczciwie odpowiadałam smile))

czarna_owca
                  • patience Re: a ja 80 :))) 29.03.05, 19:36
                    No to mi powiedz co trzeba zrobic jak sie slyszy kapiacy kran? I drugie pytanie,
                    w jakiej odleglosci siadac w poczekalni u dentysty? Bo ja na przyklad
                    odpowiedzialam, ze jak najdalej...
                    • owca_czarna Re: a ja 80 :))) 29.03.05, 20:18
                      patience napisała:

> No to mi powiedz co trzeba zrobic jak sie slyszy kapiacy kran?

moja odpowiedź to - A

I drugie pytanie

> w jakiej odleglosci siadac w poczekalni u dentysty?

Jeżeli chodzą do dentysty, gdzie poczekalnia ma 3 m / 1m to 15-60cm. inaczej się
                      nie dasmile))

Bo ja na przyklad
                      > odpowiedzialam, ze jak najdalej...

Juz ten test kiedys robiłam i taki sam miałam wynik - 80 smile)

czarna_owca
          • andrzejg Re: A ja uzyskałam 130. W związku z tym.... 29.03.05, 20:31
            ada08 napisała:

> ... popadłam w zakłopotanie, bo to chyba nadmierna nadmierność. Potworek
            jakiś
            > ?
            > a.
            >

absolutnie nie

kobieta całą gębąsmile)

A.

P.S.
            Co niektórzy narzekają na sensowność tego testu,a u nie się chyba sprawdza,
            bo moja żonka osiągnęła 100....i jest nam całkiem dobrze z moim -15

A.
    • lala.laleczna Sprawdziłam, wyszło mi 40. Test jest bardzo 29.03.05, 12:43
      dobry. Zawsze miałam "męski" umysł, wikulu.
      • reex a czy ty wogóle masz umysł? 29.03.05, 13:34
        POCZWARO !
      • wikul Re: Sprawdziłam, wyszło mi 40. Test jest bardzo 29.03.05, 20:42
        Wszystkie tego typu testy traktuję z przymróżeniem oka . Sami najlepiej wiemy
        jakiej jesteśmy płci i do jakiej płci mamy pociąg . Ale twój wielonickowy
        prześladowca wykorzystuje każdy pretekst by ci dokuczyć . Może trafił na "męską"
        kobietę która wali go w pusty łeb niemiłosiernie , powodując spustoszenie w
        psychice tego nieszczęsnika .
        Pzdr.
        • lala.laleczna Rzekłeś. Na marginesie sądzę, że mój "prześla- 30.03.05, 10:21
          dowca" jest płci żeńskiej jak najbadziej. Mężczyźni nie są tak czepialscy. No,
          chyba, że homo ;-D
          • wikul Re: Rzekłeś. Na marginesie sądzę, że mój "prześla 30.03.05, 23:58
            lala.laleczna napisała:

> dowca" jest płci żeńskiej jak najbadziej. Mężczyźni nie są tak czepialscy.
            No,
            > chyba, że homo ;-D

Chyba masz rację . Wsród kobiet trafiają się czasem takie egzemplarze . To by
            przemawiało również za hipotezą Ilamy (?) że krpekupa jest kobietą .
            Pzdr.
    • lala.laleczna Jesteś na tyle głupi, że nawet adresata wiadomości 29.03.05, 13:43
      nie potrafisz przeczytać, burku?
    • miss_dronio Re: TEST NA PŁEĆ MÓZGU 31.03.05, 00:09
      Mój wynik-50
      "Wyniki pokrywające się, to znaczy miedzy 50 a 60 punktami, oznaczają zgodność
      w myśleniu obu płci. "
      Co by się zgadzało albowiem jestem niezwykle inteligentna emocjonalnie ale mój
      umysł jest ścisły i analityczny. hehewink
      • wikul Re: TEST NA PŁEĆ MÓZGU 01.04.05, 20:26
        miss_dronio napisała:

> Mój wynik-50
        > "Wyniki pokrywające się, to znaczy miedzy 50 a 60 punktami, oznaczają
        zgodność
        > w myśleniu obu płci. "
        > Co by się zgadzało albowiem jestem niezwykle inteligentna emocjonalnie ale
        mój
        > umysł jest ścisły i analityczny. hehewink

Samochwała w kącie stała...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka