Dodaj do ulubionych

Prawo Kopernika na FA

29.03.05, 20:50
Prawo Kopernika mówi, że na rynku pieniężnym gorsza moneta samoczynnie wypiera lepszą.

Analogicznie dzieje się na rynku kultury.

Mańka Rokita i Gabrycha Kropekuk (GAC) mają zdolność samoczynnego wypierania. Niedługo zostaną tu same.

Chętnie obejrzę ich bój ostatni.
Obserwuj wątek
    • kropekuk Leczenie nie pomaga, Slawku? 29.03.05, 20:51

• owca_czarna Re: Leczenie nie pomaga, Slawku? 29.03.05, 20:54

Kropku, czy flądrowaty to Sławek? Skąd Ty to wszystko wiesz?

czarna_owca
      • flondrowaty Re: Leczenie nie pomaga, Slawku? 29.03.05, 20:54
        Ale ty jesteś głupia, Gabrycha. No nieprzytomnie. Jestem wprost <deaply ashemed> za ciebie. A tak dobrze się zapowiadałaś. Chyba powiem o tobie doc. **kropkowi.
        • kropekuk Slawku, czy ty to masz przez tych kosmitow? 29.03.05, 20:55

• flondrowaty Z żalem, ale chyba będę musiał zrobić ci 29.03.05, 21:00
            w Warszawce trochę czarnego PRu. Zacznę od doc. **kropka. GA jest wciąż pamiętana. Dotychczas z obojętnej strony. Ale mogę podać namiar na Aquanet. I to się może zmienić.

• kropekuk A ten docent to Zielony z Czerwonej Planety? 29.03.05, 21:01

• flondrowaty Re: A ten docent to Zielony z Czerwonej Planety? 29.03.05, 21:02
                Nie. Z Arabii Felix.
                • kropekuk Z tej to byl Sir Lawrence, tumanie !!! 29.03.05, 21:03

• awgustinowitz Re: Z żalem, ale 29.03.05, 21:17
              zdecydowałam się.

Wyrzekam się ciebie, G. Już nie chcę być twoim alter ego. Nawet zmienię nazwisko. Bo noszenia tego już mi wstyd. Jest jakieś takie... zbrukane.
              • kropekuk A co? Odnalazles sie na liscie Wildsteina? 29.03.05, 21:19

• awgustinowitz Re: Z żalem, ale 29.03.05, 21:22
                Chcesz wiedzieć dokładnie czym? Zastanów się sama.

Lampucero.
                • flondrowaty Mam nadzieję, Gabrycha, że jednak wciąż 29.03.05, 22:01
                  nie zapomniałaś, co to jest wstyd.

Taki zwykły. Weź pod uwagę, że to cenne odczucie.
                  • marianna.rokita Re: Mam nadzieję, Gabrycha, że jednak wciąż 29.03.05, 22:06
                    Fladra,
                    ze swoimi tekstami mozesz wyjezdzac np.za granice.
                    Ale za granice tego forum.

Zal ci cos sciska,ze Kropeuk
                    a)nie jeste kobieta
                    b)jest cholernie przystojny
                    c)inteligentny
                    d)ma ekstra prace, lepsza pewno niz ty ?

On cie nie zaczepil.Ty go zaczepiles. Wiec spadowex.
                    • gini Re: Mam nadzieję, Gabrycha, że jednak wciąż 29.03.05, 22:10
                      marianna.rokita napisała:

> Fladra,
                      > ze swoimi tekstami mozesz wyjezdzac np.za granice.
                      > Ale za granice tego forum.
                      >
                      > Zal ci cos sciska,ze Kropeuk
                      > a)nie jeste kobieta
                      > b)jest cholernie przystojny
                      > c)inteligentny
                      > d)ma ekstra prace, lepsza pewno niz ty ?

Tak wszyscy zazdroszcza dwojce psycholi forumowych mance i kropkowi, no i
                      waszemu przyjacielowi kreynkowi naturalnie.

>
                      > On cie nie zaczepil.Ty go zaczepiles. Wiec spadowex.
                    • flondrowaty Re: Mam nadzieję, Gabrycha, że jednak wciąż 29.03.05, 22:29
                      Kiedyś próbowałem z tobą gadać. Ale to było dawno temu. Wtedy żal mi było ciebie.

Teraz już mi nie żal. Zap***dol się na śmierć. Nic mi do tego. Bawisz mnie, pudernico.

Akurat w TV nic ciekawego.

• marianna.rokita Re: Mam nadzieję, Gabrycha, że jednak wciąż 29.03.05, 22:36
                        Nie przypominam sobie zebys probowal. Mozesz jasniej ?
                        A co do zapier....na smierc to nie jest to twoja sprawasmile

Pudernico??????
                        Skad ci sie to wzielo ?

• flondrowaty Re: Mam nadzieję, Gabrycha, że jednak wciąż 29.03.05, 22:44
                          Nie. Nie mogę jaśniej.

Próbowałem, kiedy to jeszcze mialo sens.

No i napisałem, że taraz dla mnie rzecz obojętna. A zapier...l się na śmierć.

Patrzysz w lustro i nie widzisz pudernicy? Ależ już nią jesteś, każdy to widzi.

• marianna.rokita Re: Mam nadzieję, Gabrycha, że jednak wciąż 29.03.05, 22:53
                            Gdyby, to byla dla ciebie rzecz obojetna, nie zyczylbys mi zle.
                            Dalbys mi spokoj.Od razu..
                            A nie pisalbys "A zapierr.."sie na smierc.
                            Ale widac nadepnelam ci na odcisk (uzyje czyjegos ulubionego) n'est ce pas?
                            (popracuj nad francuska pisownia)

PS.Co do lozka, wiesz ,dawno, dawno, dawno, mi nie bylo tak dobrze, jak jest
                            terazsmile))))
                            Widzisz ja teraz oddycham,smieje sie, bawie, spotykam sie ze znajomymi.
                            Nikt mnie nie wyzywa, nikt mnie nie bije juz, nikt nie zmusza mnie do czegos
                            czego sama nie chce,nikt mnie nie poniza,nikt nie zneca sie nade mna
                            psychicznie, nikt mnie nie szantazuje! Spotykaja mnie same dobre rzeczy, i w
                            zyciu osobistym i w zyciu zawodowym.

JA ZYJE !WRESZCIE ZYJE!
                            smile)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                            • mr.wykidajlo Mamy pytanie 29.03.05, 23:01

> Spotykaja mnie same dobre rzeczy, i w
                              > zyciu osobistym i w zyciu zawodowym.
                              >
                              > JA ZYJE !WRESZCIE ZYJE!
                              > smile)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Mrs.Wykidajlo poprosila mnie abym sie zapytal jaki zawod Pani wykonuje.
                              • marianna.rokita Re: Mamy pytanie 29.03.05, 23:02
                                wlasna firma smile
                                a w zasadzie juz 3 firmy smile
                                • gini Re: Mamy pytanie 29.03.05, 23:06

> wlasna firma smile
                                  > a w zasadzie juz 3 firmy smile

No to i ta wlasna firma to jest wlasna dupa manki .
                              • gini Re: Mamy pytanie 29.03.05, 23:05
                                mr.wykidajlo napisała:

> marianna.rokita napisała:
                                >
                                > > Spotykaja mnie same dobre rzeczy, i w
                                > > zyciu osobistym i w zyciu zawodowym.
                                > >
                                > > JA ZYJE !WRESZCIE ZYJE!
                                > > smile)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                                >
                                > Mrs.Wykidajlo poprosila mnie abym sie zapytal jaki zawod Pani wykonuje.
                                >
                                Jak to jaki zawod?Zawod prostytutka.Nawet faktowi sie pochwalila.Zadna
                                tajemnica.
                        • kropekuk Jego...Jemu NIE STAJE !!! 29.03.05, 22:45

• gini Re: Jego...Jemu NIE STAJE !!! 29.03.05, 22:50
                            Kropa zdaje sie skreslil Cie flondrowaty jako pôtencjalnego klienta manki .
                            • kropekuk Ale pasuje za to do ciebie, gini I twego zakonnego 29.03.05, 22:51
                              erotyzmu...
                            • kropekuk PS: Manka, jak to sie nam gini erotyzmem chalila? 29.03.05, 22:51

• marianna.rokita Re: PS: Manka, jak to sie nam gini erotyzmem chal 29.03.05, 22:54
                                Prosze: nie naruszam tutaj zadnego regulaminu wklejajac ten link do postu smile

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=19501500&a=19605520
                                • gini Re: PS: Manka, glupia krowo 29.03.05, 23:04

> Prosze: nie naruszam tutaj zadnego regulaminu wklejajac ten link do postu smile
                                  >
                                  > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=19501500&a=19605520
                                  Towarzyskie (476130)

• Romantica (199624) • Erotica Nova (75255)

Fora prywatne w kategorii Towarzyskie

Uwaga: jeśli chcesz dyskutować o seksie, zapraszamy na fora tylko dla dorosłych
                                  Tym forum opiekuje się zosia.samoosia.

Ja nie jestem ekshibicjonistka taka jak ty.Przyszlam na te forum powymieniac z
                                  ludzmi poglady .
                                  Ja w przeciwienstwie do ciebie szanuje sie.Nie uprawiam seksu za pieniadze, nie
                                  uprawiam go na oczach ludzi jak ty .
                                  Moja prywatnosc chronie, ty wywlekasz to wszystko , bo widac cos masz zle w
                                  glowce.
                                  Proponuje psychiatre.
                                  • kropekuk A CO ty mozsz wywlekac? Raz do roku, po ciemku i 29.03.05, 23:22
                                    po misjonarsku?
                                • kropekuk Hahahaha... Cala gini...Hahahaha.. Kondolencje dla 29.03.05, 23:21
                                  jej Araba.
                          • marianna.rokita nie staje mu.....takze argumentow:) 29.03.05, 22:56

• flondrowaty Re: nie staje mu.....takze argumentow:) 29.03.05, 23:12
                              Jakich argumentów?

Tu działa prawo Kopernika-Grishama. Obiektywnie. Nie trzeba niczego niczym dodatkowo podpierać.
                              • marianna.rokita Re: nie staje mu.....takze argumentow:) 29.03.05, 23:16
                                Dosc juz tej dyskusji z toba. Nie zaslugujesz na pol mojego slowa.
                                Nawet "spadaj". Zaraz ci daje ignora.

Ty dla mnie nie istniejesz.
                                • gini Re: nie staje mu.....takze argumentow:) 29.03.05, 23:17

> Dosc juz tej dyskusji z toba. Nie zaslugujesz na pol mojego slowa.
                                  > Nawet "spadaj". Zaraz ci daje ignora.
                                  >
                                  > Ty dla mnie nie istniejesz.

O cholera, az tak?Flondrowaty sie chyba poplacze ze szczescia .
                                  • flondrowaty Re: nie staje mu.....takze argumentow:) 29.03.05, 23:22
                                    A czemu miałbym siuę popłakać? Już napisałem, że nic ciekawego akurat w TV nie ma. Można popatrzeć na menażerię. Przypomina mi mandryle na wybiegu w ZOO. Te z czerwonymni dupami. Na klatce mają tabliczkę z napisem: "Zwiedzających uprasza się o niepodchodzenie zbyt blisko do klatki. Małpy rzucają odchodami". No więc nie podchodzę nazbyt blisko. Akurat na tyle, żeby popatrzeć na pociesznie groźne miny, strojone przez te Miss małpiego świata.
                                    • gini Re: nie staje mu.....takze argumentow:) 29.03.05, 23:32
                                      Taa dawniej to takie dziwadla pokazywali w cyrku, baba z wasami , i ludziska
                                      lazily ogladac.
                                      • piq Baba z wąsami (brudna) to kropka-kupka /nt 30.03.05, 19:17
                                  • flondrowaty Re: nie staje mu.....takze argumentow:) 29.03.05, 23:33
                                    gini napisała:

> O cholera, az tak?Flondrowaty sie chyba poplacze ze szczescia .

Myślisz Gini, że można zarazić się od polonistek HIVem na odległość? Jeszcze o czymś takim nie słyszałem.

Blisko na pewno nie podejdę. Musiałbym puścić pawia.
    • lala.laleczna Rokita i Kropa usilnie pracują nad udowodnieniem 30.03.05, 10:19
      prawdziwości twojej tezy, flondrowaty. Dumny jesteś z siebie?
      • flondrowaty Re: Rokita i Kropa usilnie pracują nad udowodnien 30.03.05, 10:39
        lala.laleczna napisała:

> prawdziwości twojej tezy, flondrowaty. Dumny jesteś z siebie?

No nie -
        • lala.laleczna Re: Rokita i Kropa usilnie pracują nad udowodnien 30.03.05, 10:45

>
          > Zapytasz: lichoty? Odpowiem: widziałaś choć jeden tekst Kropekuka-GAC dłuższy
          n
          > iż dwie-trzy linijki?
          Nie. I bardzo się z tego cieszę. Strach pomyśleć, co moglibyśmy przeczytać,
          gdyby radosna "tfurczość" rzeczonego była choć odrobinę dłuższa ;-(((
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka