Gość: comrade IP: *.chello.pl / *.chello.pl 19.06.02, 23:55 Oto moj wierszyk: Większosc prawie nigdy nie ma racji I najwieksza jest to wada demokracji. Dziekuje, oklaski tylko przez e-maila. Zachęcam do tworzenia wlasnych wierszykow. Warunek: musza sie rymowac ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sceptyk Re: Wątek poetycki (C) 2002 by comrade. IP: 62.167.207.* 20.06.02, 01:19 Wiec te wiekszosc, co bez racji polewam z kanalizacji PS. Robie zreszta to bez gracji Lecz z trescia, bo po kolacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nurni no to tera ja!_______/uwaga niektorych zaboli !!!/ IP: 212.76.37.* 20.06.02, 02:20 zrzutka na anons w prasie lokalnej kretyna52 oddamy milosci analnej wszak lepszy baptysta w alkowie nizli mlody murzyn w jackowie ........................... za pare godzin ktos wypusci z kroku nie ma dziwne do pracy przyjdzie Doku ........................... Limak o rozejmach ze mna gada pluc swini mowi ze deszcz pada ............................. betonowy Blong z zabkowskiej ulicy hymny ku chwale zdradzieckiej nierzadnicy prawil bedzie uparcie i niewzruszenie jakas prawda? e.. to nieporozumienie ........................... Mosze aforyzmem nowym strzeli zapytany czy 2+2 to cztery ............................ Tyu ulubieniec moj bedzie sie zgrywal ze czerwone zawsze wygrywa ukatrupie kiedy tego pajaka czerwonego padnie bez zycia pretensje do niego gnida lajdak ja go nie zaluje wszycy czerwoni to ch.../tu sie rymuje/ ............................ napisal by co jeszcze bo ma talent ale pozno juz po temu to wale uprzejmie dziekujac Panstwu za uwage poeta wielki nurwid Odpowiedz Link Zgłoś
xeni Jestem z Wami. 20.06.02, 09:32 Proszę wszystkich tutaj gości, Więcej SERCA - mniej podłości. Oklaski dla mnie mogę odbyć się bez klaskania- ważne by z godnościa traktowac swojego rozmówce. Eni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Co na mysli to na forum IP: *.wroclaw.tpnet.pl 20.06.02, 09:51 Co na mysli to na Forum mozna na to zebrac kworum? Nie! dwie twarze albo maski te zapewnia Ci oklaski! Na jak dlugo ktos zapyta - Az Hiacynta ktos przeczyta... Dotad nam nie przyschnie blocko gdy sie nie pokaze ip *.klodzko (znowu pomylilem miasto...) Odpowiedz Link Zgłoś
xeni Re: Co na mysli to na forum 20.06.02, 11:01 Gość portalu: # napisał(a): > Co na mysli to na Forum > mozna na to zebrac kworum? > > Nie! dwie twarze albo maski > te zapewnia Ci oklaski! > > Na jak dlugo ktos zapyta - > Az Hiacynta ktos przeczyta... > > Dotad nam nie przyschnie blocko > gdy sie nie pokaze ip *.klodzko (znowu pomylilem miasto...) A Ty Drogi mój Kolego, Szanuj siebie i BLIŹNIEGO. I to Wielkie Przykazanie, Zamiast mówić-stosuj Panie. Eni Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: Co na mysli to na forum 20.06.02, 11:25 Na Zawodziu w Częstochowie żył raz śLIMAK znaczy Xeni i do pracy w Bełchatowie jeździł,żeby się poleni-ć! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: Co na mysli to na forum IP: *.tgory.pik-net.pl 20.06.02, 11:49 bykk napisał(a): > Na Zawodziu w Częstochowie > żył raz śLIMAK znaczy Xeni > i do pracy w Bełchatowie > jeździł, żeby się pienić! > > pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem sposób na ślimaki dla gospodyń IP: *.tgory.pik-net.pl 20.06.02, 11:58 bykk napisał(a): > Siedem,może być i tak! > pozdrawiam co "gotują los" i włażą na kominy posypać ksenię proszkiem do prania może być 'dosia' bo jak powszechnie wiadomo 86.45% kobiet w sopocie wybiera dosię ale ale do rzeczy wtedy kamil sie pieni traci warstewkę ochronną no i w efekcie zwija się jak koreczki anchovis i odpada od ściany po czym możemy spokojnie wybierac kartofle z piwnicy 7,30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LIMAK Re: Co na mysli to na forum IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 20.06.02, 12:26 Gość portalu: siedem napisał(a): > bykk napisał(a): > > > Na Zawodziu w Częstochowie > > żył raz śLIMAK znaczy Xeni > > i do pracy w Bełchatowie > > jeździł,by się ciągle pienić! > > > > pozdrawiam tak matole powinno być...rytm i rym- to wierszykowi potrzeba...bykk był już lepszy ...MATOLE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LIMAK brakło człowieka tylko na parę godzin... IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 20.06.02, 12:23 ...brakło człowieka tylko na parę godzin a zwierzątka się rozchasały... Tutaj nawet matoł-nurni, Sciąga ,,do się" zwykłych durni. Ślimak twardą ma skorupę, Nawet byka kopnie w dupę! nurni , ja słowa dotrzymywałem ...to ty zacząłeś...KANALIO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: brakło człowieka tylko na parę godzin... IP: *.tgory.pik-net.pl 20.06.02, 12:26 Gość portalu: LIMAK napisał(a): > ...brakło człowieka tylko na parę godzin a zwierzątka się rozchasały... > > Tutaj nawet matoł-nurni, > Sciąga ,,do się" zwykłych durni. > Ślimak twardą ma skorupę, > Nawet byka kopnie w dupę! > > > nurni , ja słowa dotrzymywałem ...to ty zacząłeś...KANALIO! ślimak skoro juz jesteś "legalnie" to możesz podniść jakieś wątki o kozach no bo... ksenia jest tu nowa bo właśnie wróciła z delegacji i ona o tej metodzie nie wie!!! 7,65 Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: do śLIMAKA 20.06.02, 13:43 Gość portalu: LIMAK napisał(a): > ...brakło człowieka tylko na parę godzin a zwierzątka się rozchasały... Właśnie śLIMAK,właśnie, więc: Lepiej siedzieć w swej skorupie bo jak Xeni pójdzie gdzieś bykk mnie skopie znów po dupie śmiać się będzie cała wieś! > Tutaj nawet matoł-nurni, > Sciąga ,,do się" zwykłych durni. > Ślimak twardą ma skorupę, > Nawet byka kopnie w dupę! śLIMAK,ładnie ale durno i nierealnie. Niby jak śLIMAK może byka kopnąć w dupę?Czym?)) Prędzej byłoby tak: śLIMAK twardą ma skorupę Nawet byka liźnie w dupę! tak to ma sens)))) Trzym się i nie pień! Twój buhaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LIMAK o wielu IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 20.06.02, 13:32 Uczcijmy to wielką ciszą, Bo tu durnie wiersze piszą. bykk, siódemka oraz nurni, Oto trójka zwykłych durni. basia39 , która wróciła z delegacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LIMAK o wielu-suplement IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 20.06.02, 13:37 Świat nasz chyba żywot skonczy, Kiedy perła tu dołączy, Potem miriam będzie nęcić Tylko musi film nakręcić. wróciłam nowa i wasd ośmieszam... Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: do śLIMAK-owatych 20.06.02, 14:15 Rzecze Xeni do śLIMAKA Basia coś ty dzisaj taka? Jaka?śLIMAK pyta się ździwiony? No,wiesz taki popierdolony? Trzym się szychta się kończy jutro też jest dzień)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LIMAK cd. IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 20.06.02, 14:29 Rzecze pedał do pedała, Co twa dziurka taka mała? Eee, przesadzasz to jest mało? Śmiało wkładaj w to kakao. Wróciłam z delegacji Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: cd. do ŚLIMAKA 20.06.02, 14:38 śLIMAK,dostałeś to z www.gejowo.pl? Podoba Ci się? hej śLIMAKI chodźmy w krzaki! wypnij dupę,spuszczaj gacie tam już xeni czeka na cie! nie pienisz się na tym upale))? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LIMAK cd IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 20.06.02, 15:05 Byczy pedał tutaj warczy, Ale czy wam dupy starczy? galba trzymaj jemu jaja, Bo nie zdzierżysz u buhaja. to ja nowa ...z delegacji Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: cd do śLIMAKA 20.06.02, 15:14 Przyszedł śLIMAK raz do glizdy, Czego chcesz śLIMACZKU mój? Jak to czego? Twojej pizdy! śLIMAK,ale z ciebie wielki chuj! pienisz się?))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: comrade Re: Wątek poetycki (C) 2002 by comrade. IP: *.chello.pl / *.chello.pl 20.06.02, 21:41 Myślałem że sie pojawia ciekawe wierszyki Dotyczące wydarzen, sportu, polityki Jendnak jak sie okazuje Personalnie sie wojuje... ...na tym forum, przede wszystkim. Koncze wątek "poetycki"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LIMAK Re: Wątek poetycki (C) 2002 by comrade. IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 21.06.02, 07:26 Gość portalu: comrade napisał(a): > > Myślałem że sie pojawia ciekawe wierszyki > Dotyczące wydarzen, sportu, polityki > > Jendnak jak sie okazuje > Personalnie sie wojuje... > ...na tym forum, przede wszystkim. > Koncze wątek "poetycki"! Ja też na to liczyłem i miałem się właczyć w podobny sposób...jednak post nurmiego ( osobisty) mnie sprowokow3ał i odda łem pięknym za nadobne... Szkoda.. Jestem za jego zamknięciem...jeżeli otworzysz nowy , chetnie się właxcze...bez osobistych wycieczek... tym swołecza daje już spokuj ...bo widze , ze oni zyja z LIMAKa ...gdyym nie ja to znudziłoby sie im ciągłe gadanie ze sobą... za współudział w rozbiciu tego watku , serdecznie przepraszam LIMAK Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: Wątek poetycki (C) 2002 by comrade. 21.06.02, 13:31 Comrade,nie bądź smutny. Wesoło jest.Wakacje.Poezje czytać chcesz? Jest jak jest)) pozdrawiam hej! Odpowiedz Link Zgłoś