marianna.rokita 06.04.05, 01:03 kijami zajrzyj zaraz do poczty przepraszam za spam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marianna.rokita Kropa............................ 06.04.05, 01:22 Kropa to akurat hihi nie do Ciebie.Bez obrazy ))))))) Napisze, jak sie dorwe do kompa, bo mam w tej chwili pare osob w domu. ))))))))))))))) Buzka Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Jestem na chwile :) 06.04.05, 02:19 Spac ide wreszcie. Poslalam Ci lekko zawianego maila, bo jest u mnie moja przyjaciolka i sie.... hmmm.... lekko znietrzezwilysmy. Buzka Odpowiedz Link Zgłoś
gni Re: Jestem na chwile :) 06.04.05, 02:47 Spac ide wreszcie. Poslalam Ci lekko zawianego maila, bo jest u mnie moja > przyjaciolka i sie.... hmmm.... lekko znietrzezwilysmy dzien jak codzien.... Odpowiedz Link Zgłoś
t0g ALE EUFEMIZM!!!!! 06.04.05, 03:57 marianna.rokita napisała: > Kropa to akurat hihi nie do Ciebie.Bez obrazy ))))))) > Napisze, jak sie dorwe do kompa, bo mam w tej chwili pare osob w domu. > Mam PARE osob w domu! Bardzo sprytny sposob wyrazenia tego, co proscierj powiedzelibysmy: "Mam teraz goscia w domu:". Gosc+gospodarz (lub gospodyni) to dwie osoby, nie? Czyli para. Zatem zgadza sie, "mam pare osob w domu" to swieta prawda! Kurcze, ze ja na to nigdy nie wpadlem! Odpowiedz Link Zgłoś
gni Re: Kropa............................ 06.04.05, 07:31 Te, red_AKTOR malo ci tekstu w NIE - obecny numer -i Przegladzie -obecny numer- > o Tobie ?Co gni ? Co o mnie? co gni? Jak chcesz zabierać glos na Forum, może naucz sie pisac po polsku Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Nie protestuj do GW,gni,to nikt cie z tym nedznym 06.04.05, 13:05 osobnikiem wiazac nie bedzie: www.gazetazydowska.pl/?111101212pl13101412131513146 www.przeglad-tygodnik.pl/index.php?site=kultura&name=85 Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Nie protestuj do GW,gni,to nikt cie z tym ned 06.04.05, 13:06 Kropcia sle ci maila,jestem Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk PS:Ciekawe,jaki masz wplyw na brytyjskie media,gni 06.04.05, 13:07 I brytyjskie portale - juz nie jestes tam "taki duzi", nieprawdaz? Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: PS:Ciekawe,jaki masz wplyw na brytyjskie medi 06.04.05, 13:14 Kropek idz do redakcji i zglos temat. Wiesz, dziennikarz kiedys hih jak Gongadze,undedected flying objets, polish star, Nawet w tej twojej brytyjskiej konserwie to wezma A jak nie to pogadamy na privie Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Wybacz, to temat raczej dla The Sun. Ale jeszcze 06.04.05, 13:15 bardziej poczytne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Wybacz, to temat raczej dla The Sun. Ale jesz 06.04.05, 13:17 Przeciez wiem ))))) Mysl jeno podsuwam Odpowiedz Link Zgłoś
gnni [...] 06.04.05, 17:26 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Wystarczy że ty się związałeś z tą nędzną 06.04.05, 17:33 Oo kolejna pacyna Grozisz mi ??? Odpowiedz Link Zgłoś
gnni Re: Wystarczy że ty się związałeś z tą nędzną 06.04.05, 17:42 marianna.rokita napisała: > Oo kolejna pacyna > Grozisz mi ??? Musisz być dziecko baaaardzo niepewna swego, jesli odebralas to jako groźbę. Ale to dobrze, że zaczynasz się bać - łepki śledziowe zaczynają działać > Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Wystarczy że ty się związałeś z tą nędzną 06.04.05, 17:48 Bac sie ? Ciebie ? Chyba zartujesz....... Moge sie jedynie bac, ze wyciagniesz swoje 2 rewolwery,ktore nosisz ( nawiasem mowiac sa na zdjeciu w NIE ) i znowu kogos postrzelisz. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Sluchaj klamco : 06.04.05, 17:45 Nie klam.Bo nedznie klamiesz. Autor tekstu w Fakcie zadzwonil, a ty rzuciles sluchawka. Autor tekstu w Przegladzie tez zadzwonil i tez rabnales sluchawka. Gdy dzwonila wielokrotnie Iza Kosmala z Nie, nie odbierales telefonu. Wiec przestan klamac i mi grozic.I wiedz o tym, ze masz duuuuzo spraw w prokuraturze.Jakich ?Dowiesz sie jak przyjda wezwania . Nasylanie na mnie strazy miejskiej, co ostatnio zrobiles, mija sie z celem, poniewaz bedziesz odpowiadac za wprowadzanie w blad. Rozumiesz? Podobnie bedziesz odpowiadal za :falszywe zeznania, kradziez z przywlaszczeniem, podszywanie sie pod....w celu osiagniecia korzysci majatkowych i osobistych i 10 innych paragrafow. I zegnaj.Dla mnie jestes nikim. Kims kto mi zniszczyl zycie. NIKIM.Przez duze N. Odpowiedz Link Zgłoś
gnni Sluchaj chora istoto, upatrujaca w kazdym 06.04.05, 17:50 twoje omamy wygaszam twojego nicka i odtad pisz sobie z osobami swojego pokroju Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Sluchaj chora istoto, upatrujaca w kazdym 06.04.05, 17:51 Zastanawiales sie czemu to ciebie wycinaja przy kazdym poscie a nie mnie ? Odpowiedz Link Zgłoś
gnni Wlasnie sie nad tym zastanawiam.Patrz post do GIWI 06.04.05, 20:36 marianna.rokita napisała: > Zastanawiales sie czemu to ciebie wycinaja przy kazdym poscie a nie mnie ? > > Odpowiedz Link Zgłoś
gnni GIWI czy ona jest na wariackich papierach? 06.04.05, 20:35 czy to nie sa wycieczki osobiste? dlaczego jej nie zabanujesz za naruszanie etykiety praniem prywatnych brudów? boisz sie jej? marianna.rokita napisała: > Nie klam.Bo nedznie klamiesz. > > Autor tekstu w Fakcie zadzwonil, a ty rzuciles sluchawka. > Autor tekstu w Przegladzie tez zadzwonil i tez rabnales sluchawka. > Gdy dzwonila wielokrotnie Iza Kosmala z Nie, nie odbierales telefonu. > > Wiec przestan klamac i mi grozic.I wiedz o tym, ze masz duuuuzo spraw w > prokuraturze.Jakich ?Dowiesz sie jak przyjda wezwania . > > Nasylanie na mnie strazy miejskiej, co ostatnio zrobiles, mija sie z celem, > poniewaz bedziesz odpowiadac za wprowadzanie w blad. Rozumiesz? > > Podobnie bedziesz odpowiadal za :falszywe zeznania, kradziez z > przywlaszczeniem, podszywanie sie pod....w celu osiagniecia korzysci > majatkowych i osobistych i 10 innych paragrafow. > > I zegnaj.Dla mnie jestes nikim. Kims kto mi zniszczyl zycie. NIKIM.Przez duze > N. Odpowiedz Link Zgłoś