Dodaj do ulubionych

- Do P. Xeni -

IP: 213.17.161.* 24.06.02, 09:01
Pani (?) Xantypo,
Na mój prywatny list reaguje Pani (?) publicznym i cokolwiek bełkotliwym
wątkiem! Czyżby napisanie maila przekraczało Pani (?) skromne możliwości? Pani
(?) zachowanie porównać można wyłącznie z postawą niejakiego śLIMAKA, któren
nieznanym Pani (?) oczywiście jest.

Z wyrazami tego, na co Pani (?) zasługuje,
Galba
Obserwuj wątek
    • xeni A jednak myli sie Pan. 24.06.02, 09:32
      Gość portalu: Galba napisał(a):

> Pani (?) Xantypo,
      > Na mój prywatny list reaguje Pani (?) publicznym i cokolwiek bełkotliwym
      > wątkiem! Czyżby napisanie maila przekraczało Pani (?) skromne możliwości? Pani
      > (?) zachowanie porównać można wyłącznie z postawą niejakiego śLIMAKA, któren
      > nieznanym Pani (?) oczywiście jest.
      >
      > Z wyrazami tego, na co Pani (?) zasługuje,
      > Galba

Szanowny Panie.
      Proszę otworzyć swoja skrzynkę i przekona się Pan , że to co tu jest napisane do
      Xantypy (przez Pana ) nie tylko jest gorzkie , ale i kłamliwe.Warto by zastanowił
      sie Pan , w kwestii szacunku-ale czy słowo to ma- po Pańskiej odpowiedzi jeszcze
      jakąś wartość.Myślę , ze taka chuśtawka nastrojów i wyrazów niepokoju (?,?,?,?)
      nie ustawia Pana w dobrym świetle wśród forumowiczów-bo ja Panu PRZEBACZAM.
      Z wyrazami uszanowania
      Xantypa-Eni
      • Gość: Galba Pani (?) mail dziwnie się śLIMACZY IP: 213.17.161.* 24.06.02, 09:38
        Otwieram (zgodnie z Pani(?) zachętą) skrzynkę i... nic. Tak na marginesie: niech
        Pani (?) skorzysta z komputera w pobliskim warzywniaku - będzie inne IP.

Galba

---

xeni napisał(a):

> Gość portalu: Galba napisał(a):
        >
        > > Pani (?) Xantypo,
        > > Na mój prywatny list reaguje Pani (?) publicznym i cokolwiek bełkotliwym
        > > wątkiem! Czyżby napisanie maila przekraczało Pani (?) skromne możliwości?
        > Pani
        > > (?) zachowanie porównać można wyłącznie z postawą niejakiego śLIMAKA, któr
        > en
        > > nieznanym Pani (?) oczywiście jest.
        > >
        > > Z wyrazami tego, na co Pani (?) zasługuje,
        > > Galba
        >
        > Szanowny Panie.
        > Proszę otworzyć swoja skrzynkę i przekona się Pan , że to co tu jest napisane d
        > o
        > Xantypy (przez Pana ) nie tylko jest gorzkie , ale i kłamliwe.Warto by zastanow
        > ił
        > sie Pan , w kwestii szacunku-ale czy słowo to ma- po Pańskiej odpowiedzi jeszcz
        > e
        > jakąś wartość.Myślę , ze taka chuśtawka nastrojów i wyrazów niepokoju (?,?,?,?)
        > nie ustawia Pana w dobrym świetle wśród forumowiczów-bo ja Panu PRZEBACZAM.
        > Z wyrazami uszanowania
        > Xantypa-Eni

• Gość: siedem Pani Kseniu IP: *.tgory.pik-net.pl 24.06.02, 09:47
          wystarczy ze da Pani hasło [w przypadku Pani Danki login też] jakiemuś
          tolerantowi. tak wykończymy tego Drania Galbę!!! precz z nietolerancją dla płci
          pięknej

7,64
      • Gość: Galba No! Od razu lepiej śLIMAKU IP: 213.17.161.* 24.06.02, 10:05
        xeni napisał(a):

> Szanowny Panie.
        > Proszę otworzyć swoja skrzynkę i przekona się Pan

Szkoda tylko, że nie skorzystałeś z rady Siedem'a.

Galba

PS. Co to jest "męższczyzna"?

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka