Dodaj do ulubionych

Do pouczajacych fanki krzysia

24.04.05, 14:51
Az sie wzruszylam. Dzisiejszy watek do fanek Krzysia to mila odmiana po
wczorajszych chamowatych pacynach. Jak rozumiem, jesli fanki sie nie dadza
przekonac do obrzucania Krzysia obelgami, to jutro beda znowu pacyny i
spamowanie watkow? Perla cos nadawal o tresurze i psach... O merytorycznosci
rowniez nadawal. Jak rozumiem, spamowanie watku o eseju Ratzingera jest
merytoryczne, jak rowniez merytoryczne sa posiedzenia Trybunalu
Antykrzysiowego oraz niniejszy, wysoce merytoryczny watek, bo w nim o Krzysiu
mowa, a nie jakis pie..ch gazetowych?
Obserwuj wątek
    • owca.czarna Tu wszyscy maja obsesje na temat Perly :O)) 24.04.05, 14:53

• kropekuk Jakiej "perly" - to przeciez RABIN KELLER 24.04.05, 17:02
        A Polacy, jak wiadomo, pejsatych nie lubia, a wiec CZEMU sie temu dziwisz?
    • jureek Re: Do pouczajacych fanki krzysia 24.04.05, 14:54
      Czuje sie obrazony podejrzeniem o to, ze wypuszczam do boju pacyny. Nigdy tego
      nie robilem. Nie namawiam tez nikogo do obrzucania Krzysia obelgami.
      Pozdrawiam
      Jura
      • patience Czujesz sie oburzony? Dlaczego w takim razie 24.04.05, 15:11
        ... nie widac tego oburzenia w twoim watku? Tam jakas pacyna sie placze, ta sama
        ktora wczoraj wulgarnie i chamowato odnosila sie do paru kobiet. Tu tez nie
        wiedze moralnego oburzenia. Pod tekstami tego roztoczanskiego chama tez nie
        widzialam obys sie specjalnie wzruszal. Jak na razie wo wyglada jak wyprobowana
        taktyka NKWD. Dobry NKWDzista i zly NKWDzista. Dobry laskawie poucza, ale trzyma
        pacyny na widoku, zeby zadna z pouczanych nie zapopmniala, co ja czeka jakby co.

Tak sie sklada, ze ani maniactwo religijne,. ani Swieta Inkwicycja, ani
        'tresura' - jak to raczyl wyluszczyc NKWDzista roztoczanski, na mnie osobiscie
        nie dzialaja. Budza raczej politowanie. Chcialabym zeby te pacyny jak rowniez te
        pomysly na tresure sie wiecej nie pojawialy na forum. Wszystko mi jedno, ktory
        moher to produkuje. Zadnemu nie przeszkadza. Zanim zaczniecie kogokolwiek
        naklaniac do przylaczenia sie do waszej krucjaty, popatrzcie najpierw w
        lusterko, mohery paskudne. Do zobaczenia w watku merytorycznym. To jest
        poswieconym czemus innemu niz butowanie krzysia lub rozmaitych kobiet. Mam
        nadzieje rowniez, ze w tych watkach merytorycznych zobacze mohery pod wlasnymi
        nikami, produkujace posty merytoryczne, a nie spam.
        • jureek Re: Czujesz sie oburzony? Dlaczego w takim razie 24.04.05, 15:15
          Znowu pakujesz mnie do jakiejs druzyny. Sugerujesz, ze uzgadniam z kims moje
          wystapienia na forum. Takie metody sa mi zupelnie obce.
          Nigdy nie popieralem wywalania KOGOKOLWIEK z forum, uwazam, ze jest na nim
          miejsce i dla Krzysia i dla Zawadzkiego.
          Jura
          • patience Re: Czujesz sie oburzony? Dlaczego w takim razie 24.04.05, 15:30
            W takim razie nie najlepiej wybrales moment na zakladanie swojego watku. Tak sie
            sklada, ze osobiscie nie przepadam za tresowaniem ludzi. Twoj watek sie
            znakomicie w ta roztoczanska tresure wpisuje. A nawiasem mowiac, pamietam ze
            kiedys byla taka sytuacja, calkiem niedawno zreszta, ze grupowo butowano jednego
            faceta. Obojetnie co napisal, pod spodem musialo sie koniecznie pojawic kilka
            chamskich postow. Po forum do dzisiaj peta sie debilna pacyna z dowcipasem o
            Murzynie. Moze komus sie wydaje ze to smieszne. Dla mnie jest rasistowskie.
            Gdyby wiec to twoje oburzenie moralne rozkladalo sie jakos inaczej, byc moze nie
            uwazalabym, ze twoj dzisiejszy watek to wariant 'dobry policjant'. Ale bylo jak
            bylo i jest, jak widac. Oburzenie moralne jest skierowane wylacznie na osobe
            Krzysia, a jego celem = znekanie faceta, zeby go wyeliminowac z forum. Teraz w
            ramach tego oburzenia okazuje sie ze do dzialalnosci szczytnych i
            ewangielizacyjnych nalezy rowniez butowanie roznych pan. Wlasnie ostatnie dni
            jasno ukazaly, ze chodzi o cenzure swiatopogladowa. Ten roztoczanski palant
            osmielil sie nawet powiedziec, ze mnie ceni za to ze sie 'przyznalam' do
            agnostycyzmu, i ze agnostycyzm jest ok. pod warunkiem, ze nie bedzie mial
            zadnych punktow zbieznych z ateizmem. Qrwa, nawet mi sie tego komentowac nie chce.
            • jureek Re: Czujesz sie oburzony? Dlaczego w takim razie 24.04.05, 15:37
              W ktorym miejscu butuje pewne panie?
              Tresowania nienawidze pewnie tak samo jak i Ty.
              Jura
              • patience Re: Czujesz sie oburzony? Dlaczego w takim razie 24.04.05, 15:49
                Nik jureek akurat zadnych kobiet nie butowal. Za to nie widzi nic niestosownego,
                zeby pod adresem kobiet wlasnie butowanych wystapic z apelem o przylaczenie sie
                do tych, ktorzy je wlasnie butuja. Celem butowania kolejnej osoby, w stadzie
                powiekszonym, tym razem Krzysia. Nie mam na to ochoty. Wczoraj zalozylam watek o
                eseju Ratzingera. Popaprane mohery tak rozumieja ewangielizacje, ze spamuja
                watek o wlasnym papiezu. Proponuje zakonczyc te pouczenia. Ja nikogo nie mam
                zamiaru kamieniowac i nie dam sie do tego namowic ani prosba, ani spamami, ani
                tez stadem wulgarnych pacynek. Nikt mnie nie bedzie przesluchiwal na temat
                swiatopogladu, i nikt mi nie bedzie wyznaczal kogo mi wolno lubic a kogo nie. To
                proste chyba? To ze jestem wsciekla i mam za co, to chyba rowniez. Moze w
                srodowisku treserskim jest przyjete ze sie kobiety tresuje i porownuje do psow.
                W moim nie.
                • allegro.con.brio Re: Czujesz sie oburzony? Dlaczego w takim razie 24.04.05, 15:52
                  patience napisała:

> Nik jureek akurat zadnych kobiet nie butowal. Za to nie widzi nic niestosownego
                  > ,
                  > zeby pod adresem kobiet wlasnie butowanych wystapic z apelem o przylaczenie sie
                  > do tych, ktorzy je wlasnie butuja.

Gdzie to wyczytałaś?
                • owca.czarna Zlosc pieknosci szkodzi :O)) 24.04.05, 15:52
                  patience napisała:

> To ze jestem wsciekla i mam za co, to chyba rowniez.
        • abstrakt2003 Wielka prośba patience 24.04.05, 16:02
          nie wrzucaj wszystkich wierzących do wora fantyków (a szczególnie "moherowych
          brygad")
          Tak jakoś się składa że ja jestem wierzący, jestem katolikiem choć jednocześnie
          mam dość krytyczne podejście do doktryny KK i wielu jego działań (po to Bóg dał
          mi rozum żebym myślał). Wyczyny ludziu spod znaku RM i LPR uważam za
          antychrześcijańskie.
          Działalność K52 jest żenująca, jego teksty są poniżej krytyki dlatego go
          ignoruję. Nie dziwię się jednak ludziom którzy nie wyrzymują i wdają się w
          burdy z nim (ja np. mam swojego "bolszewika" na forum świat którego posty
          działają na mnie jak płachta na byka)
          • patience Re: Wielka prośba patience 24.04.05, 16:17
            Jesli juz mowic o zenadzie, to jest ona co najmniej wielostronna. Na przyklad
            zjawisko przyzwolenia spolecznego tez jest zenujace. W ogole nie lubie grupowych
            najazdow na jakakolwiek osobe. To raz. Dwa, moherowe berety popisywaly sie cale
            miesiace postami ponizej jakiegokolwiek poziomu, w tym tymn dowcipasem
            rasistowskim o Murzynie. Jak najbardziej wielokrotnie powtorzonym, ale jakos nie
            widzialam, zeby ktos z wierzacych wyrazal moralne oburzenie ze nie przystoi.
            Milczenie o czyms swiadczy. Na tomiast chetnie normalni wierzacy i mohery sie
            laczyly w potepieniu Krzysia. I to rowniez o czyms swiadczy. Kazdy wyciaga
            wnioski dla siemie. Moj indywidualny wniosek jest taki, ze nie dam sie
            trresowac. Podziw za to ze sie 'przyznaje' do agnostycyzmu, tez mam gdzies.
            Albowiem w moim srodowisku nikt sie nie 'przyznaje' do swiatopogladu tylko go
            ma. Nie mowiac juz o tym, ze mowienie o wlasnym swiatopogladzie nie wymaga
            zadnej odwagi, nie ma wiec za co podziwiac. Jedyne czego sobie zycze, to
            skonczyc z prosbami i grozbami pd moim adresem na temat kogo mi wolno lubic kogo
            nie. Oraz z jakim swiatopogladem wolno mi miec punkty zbiezne, a z jakim nie.
            Moze w tej chwili troche przeginam z nadawaniem na wszystkich wierzacych jak
            leci, ale sie naprawde rozwscieczylam. Jakis palant w zabek czesany sie osmiela
            pisac o tresurze i nic. Na kogo idzie oburzenie moralne? Na Krzysia. A na drzewo
            z takim oburzeniem moralnym, sami siebie tresujcie i ewangielizujcie. Ode mnie
            sie prosze odczepisc. Nikogo nie kamieniowalam i nie mam zamiaru sie przylaczac
            do kamieniarzy, ani prosba, ani grozba, howgh, powiedzialam.
            • owca.czarna Re: Wielka prośba patience 24.04.05, 16:20
              patience napisała:

> Nikogo nie kamieniowalam i nie mam zamiaru sie przylaczac
              > do kamieniarzy, ani prosba, ani grozba, howgh, powiedzialam.

surprised))
              Ciagle piszesz o nieobecnym Perle wyraznie szczujac wszystkich na niego.
              • patience Re: Wielka prośba patience 24.04.05, 16:25
                Jasne. Wielki Nieobecny. Bez komentarza...
                • owca.czarna Re: Wielka prośba patience 24.04.05, 16:27
                  patience napisała:

> Jasne. Wielki Nieobecny. Bez komentarza...

Sadzisz, ze to Perla pacynkowal?
                  • patience Re: Wielka prośba patience 24.04.05, 16:34
                    Nie. Sadze, ze to ty wczoraj tresowales. Wszystko mi jedno ktorym moherem
                    jestes, pacyno roztoczanska.
                • perla Re: Wielka prośba patience 24.04.05, 16:54
                  patience napisała:

> Jasne. Wielki Nieobecny. Bez komentarza...

Helga, poczytałem sobie co o mnie wypisujesz. Pikujesz ostro w szambo. Masz
                  jakieś dowody kłamczucho?
            • abstrakt2003 Nie interesuje mnie twój a tym bardziej K52 24.04.05, 16:47
              światopogląd. Posty K52 obrażają wierzących czy ci się to podoba czynie.
              Ja się do niczego nie przyznają,przyznawać się może ten który sie wstydzi - ja
              się nie wstydzę.
              Przestań się wściekać i zacznij myśleć.
              PS
              Nie mam zamiaru nikogo nawracać!
              • perla Re: Nie interesuje mnie twój a tym bardziej K52 24.04.05, 16:52
                abstrakt2003 napisał:

> Posty K52 obrażają wierzących czy ci się to podoba czynie.

Tu jest pogrzebany caly problem. Oni to wiedza ale udaja, ze nie.
              • patience Dowcipaasy o Murzynie obrazaja cywilizowanych 24.04.05, 16:57
                czy ci sie to podoba, czy nie. W zwiazku z tym, ze byly wielokrotnie powtorzone,
                to sa rowniez spamem. Jakos jednak nie widzialam aby wierzacy protestowali ze
                spam lub ze ich to obraza.

PS. A jak tam z 'miluj blizniego swego jak siebie samego' ? Wierzacy kochaja
                tylko bialych? Czy przypadkiem ten dowcipas o Murzynie nie byl zawieszany
                czesciej nawet, niz post krzysia o zdejmowaniu?
                • abstrakt2003 Re: Dowcipaasy o Murzynie obrazaja cywilizowanych 24.04.05, 17:20
                  I to ma usprawiedliwiać K52!?
                  Migasz się! Omijasz problem postawiony przez mnie szerokim łukiem!
                  • patience Re: Dowcipaasy o Murzynie obrazaja cywilizowanych 24.04.05, 17:34
                    Wychodze na spacer, a po powrocie juz raczej nie mam zamiaru kontynuowac. Z tego
                    prostego powodu, ze odmawiam udzialu w sadach, samosadach, linczach, pyskowkach
                    i krucjatach. Nie rozumiemy sie. Nie ma zadnego sadu nad Krzysiem. W zwiazku z
                    tym nie ma rowniez potrzeby jego usprawiedliwiania za cokolwiek. Moje pytanie
                    dotyczylo jakosci twojego oburzenia moralnego. Zreszta, dalej pozostaje
                    zawieszone w powietrzu, bo nie odpowiedziales, jak rowniez nigdy - o ile mi
                    wiadomo - nie zareagowales na dowcipasy o Murzynie. No wiec na pozegnanie przed
                    spacerem ponownie zawiesze w powietrzu pytanie o milosc blizniego. A dodatkowo
                    takze o czynnosc kamieniowania. "A kto niczym nie zawinil niech pierwszy rzuci
                    kamieniem..." To z tego zdania wlasnie wynika moja daleko posunieta watpliwosc
                    co do jakosci twego moralnego wzburzenia. A tym samym - prawa do rzucania
                    kamieniem...
                    • abstrakt2003 Re: Dowcipaasy o Murzynie obrazaja cywilizowanych 24.04.05, 17:46
                      Rozdajesz w tym wątku ciosy na oślep i jeszcze masz do innych pretensje że się
                      bronią!
                      Pięknie, wychodzisz na spacer - teraz jesteś ponad to - rychło w czas!
                      Nie patience, ja nie jestem wzburzony, ja stwierdziłem tylko fakty to ty kipisz
                      ze wściekłości! Poza tym to nie o posty i postwę K52 mi chodziło ale o ciebie
                      gdyż uwazam cię za rozsądną osobę do której trafiają racjonalne argumenty.
                      PS
                      Nie zareagowałem na "dowcipasy" bo ich nie czytałem.
                      • patience Re: Dowcipaasy o Murzynie obrazaja cywilizowanych 24.04.05, 19:32
                        spacer mi dobrze zrobil, bo juz mi wsciekanie sie przeszlo. No powiedzmy tak,
                        pokoj. Co rozumiem tak, ze ja nie osadzam twojej postawy, a ty mojej. Na wszelki
                        wypadek nadmieniam, ze warunkami pokojowymi polegajacymi na braku wzajemnosci,
                        jesli chodzi o prawo do czynienia sadow nad cudza postawa, to raczej nie jestem
                        zainteresowana. Niech kazdy lubi kogo chce, i niech nikt nie ma takiego
                        samopoczucia, ze sie na nim czy na niej wymusza dostosowania swiatopoglodowego
                        do jakiegos obowiazujacego wzorca, a wszystko bedzie w porzadku. Z tymi ciosami
                        na oslep to tez nie calkiem tak... a zreszta sam pewnie wiesz. Moze tego
                        dowcipasa o Murzynie nie czytales, ale byl wiele razy powtorzony, wielokrotnie i
                        chyba nawet czesciej, niz ten post o zdejmowaniu. A jednak zadnego protestu nie
                        bylo, a osoby sklonne do sadow nad ateista nie czuly ze tego rodzaju wypowiedzi
                        w czymkolwiek naruszaja ich wiare. Nikt tego 'dowcipnisia' nie nazwal spamerem i
                        nikomu nie chcialo sie latac na forum o moderacji czy abuse zeby ten post
                        wyciac. O autorze kryjacej sie pod postacia pacynki nie wspominajac... Ba,
                        wlasnie ktos o takim swiatopogladzie je wlasnie pisal... W tym sensie jednak
                        uwagi o niejasnum podlozu oburzenia moralnego jednak nie z mojego rozzloszczenia
                        wynikaja, tylko z faktow. Fundamentalizm kazdego rodzaju jest niepiekny, i tyle.
                        Jesli dochodzi do starcia fundamentalistow religijnych z ateista, to nie mozna
                        widziec grzesznych zachowan wylacznie po stronie ateisty, bo to jest udzielanie
                        swoistego rozgrzeszenia fundamentalistom. Rozgrzeszenia, albo akceptacji metod,
                        co zreszta na jedno wychodzi... w tych wszystkich dyskusjach o moralnych
                        wzburzeniach. No i moze na koniec powiem, ze jednak jesli chodzi o sady, to nie
                        ateisci czy agnostycy probuja osadzac katolikow. Jest odwrotnie. To jacys
                        katoliccy fundamentalisci sobie uzurpowali prawo oceny cudzych swiatopogladow
                        pod katem ich zgodnosci z swiatopogladem wlasnym. I czynia daleko idace
                        starania, zeby wyeliminowac te niezgodne z forum. To by bylo tyle, juz na
                        spokojnie, przynajmniej z mojej strony.
                        • abstrakt2003 Re: Dowcipaasy o Murzynie obrazaja cywilizowanych 24.04.05, 19:51
                          Idealne forum dla ciebie i K52.
                          forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=21155
                          • patience Chcesz powiedziec, ze tu obowiazuje katocenzura? 24.04.05, 20:25
                            Nie kapuje tej twojej aluzji. Stawiasz wniosek o podzial uzytkownikow forum
                            wedlug tego, kogo na forum wolno wyzywac? Acha. Twoim zdaniem tam mozna wyzywac
                            katolikow w zgodzie z swiatopogladem ateistycznym, a tu puszczac posty
                            rasistowskie o Murzynach, w zgodzie z swiatopogladem katolickim. A agnostycy
                            maja swoje forum zalozyc i wyzywac jednych i drugich? CViezko bedzie, agnostycy
                            to zwykle mniejszosc, i to nieliczna. Sama z soba to raczej gadac mi sie nie
                            chce. Nie mowiac juz, ze koncepcja, hm... oryginalna. Nie tylko podzialu forow,
                            takze samego katolicyzmuwink A porzadku maja pilnowac Trybunaly Swiadomosci? Jak
                            nie pasuje to won?
                            • patience Re: Chcesz powiedziec, ze tu obowiazuje katocenzu 24.04.05, 20:31
                              Mlot czy nie mlot, on mi sie jako mlotek raczej nigdy nie prezentowal, wiec nie
                              mam powodow zeby go teraz od mlotkow. Ale zdaje sie, ze mi wlasnie zaproponowal
                              zebym sobie poszla won z forum, tam, gdzie mu nie bede przeszkadzac. Tak
                              przynajmniej odczytalam warstwe merytoryczna jego postu. No jakby tu rzec. Od
                              nastrojow ekumenicznych az kwitnie... W zasadzie mozna bylo sie tego spodziewac,
                              te nastroje jak z pogrzebu Stalina zdaje sie, ze wlasnie ulegaja rozladowaniu.
                              Czemu sie ludziom nie lacza w glowach piekne przeciez zalecenia z Kazania na
                              Gorze lub z 10 przykazan z tym co sami robia, to juz nie wiem. Zycie...
                              • patience Dziwnie sie post zawiesil. 24.04.05, 20:32
                                Nie wiem czemu, odpisywalam na post Krzysia, a zawiesil sie tutaj.
                                • allegro.con.brio Re: Dziwnie sie post zawiesil. 24.04.05, 20:33
                                  Ściągnąć tego posta ze ściany?
                                  • patience Re: Dziwnie sie post zawiesil. 24.04.05, 20:35
                                    > Ściągnąć tego posta ze ściany?

Przewiesicwink
                                    • allegro.con.brio Re: Dziwnie sie post zawiesil. 24.04.05, 20:37
                                      patience napisała:

> > Ściągnąć tego posta ze ściany?
                                      >
                                      > Przewiesicwink

A co na to K52?
                                      • perla Re: Dziwnie sie post zawiesil. 24.04.05, 20:42
                                        musisz poczekać aż otrzyma instrukcje od Kretyna52 właśnie smile
                              • abstrakt2003 Re: Chcesz powiedziec, ze tu obowiazuje katocenzu 24.04.05, 20:44
                                histeria! nic, tylko forumowa histeria patience cię ogarnia!
                                nigdzie cię nie wyrzucam! nie mam takiej mocy ani intencji, uważam że tamto
                                forum jest stworzone dla K52. Poza tym możesz sie tam przekonać jak traktują
                                wierzących wojujacy ateiści (teraz własciciel wycina niektóre posty ponieważ
                                administracja zagroziła zamknięciem forum).
                                To tyle. Idę spać.
                                • patience Re: Chcesz powiedziec, ze tu obowiazuje katocenzu 24.04.05, 21:32
                                  abstrakt2003 napisał:

> histeria! nic, tylko forumowa histeria patience cię ogarnia!
                                  > nigdzie cię nie wyrzucam! nie mam takiej mocy ani intencji, uważam że tamto
                                  > forum jest stworzone dla K52. Poza tym możesz sie tam przekonać jak traktują
                                  > wierzących wojujacy ateiści (teraz własciciel wycina niektóre posty ponieważ
                                  > administracja zagroziła zamknięciem forum).
                                  > To tyle. Idę spać.

To na dobranoc w charakterze rekolekcji przedsennych post ewangielizacyjny
                                  Sceptyka zalaczam, o bolszewickiej symetrii, jak to on nazwal, czyli moim
                                  stanowisku, ze rozne swiatopoglady maja takie samo prawo do istnienia na forum:

...
                                  Jesli masz krytyczne opinie na temat religii, to idz tam, gdzie sie o tym
                                  dystkutuje. Nikt tu, uczennico Kretyna52, nie traktuje tego Forum jako
                                  platformy do wychwalania religii i nawracania. Nie stwarzaj wiec falszywego
                                  wrazenia, ze na tym forum wierzacym wolno wiecej niz niewierzacym. Choc gdyby
                                  tak bylo, to ze wzgledu na proporcje nie bylo by to nic nagannego.

Przestan klamac. Mow prawde.

===================================================

A poza tym wszystko sie zgadza. Z opiniami krytycznymi na temat religii nalezy
                                  sie wynosic na inne forum. Tu jest wolnosc slowa, pod warunkiem, ze zgodna z
                                  wyznaniem Sceptyka, a wiec i twoim. Ponadto 'krytyka religii' z mojej strony w
                                  dniu dzisiejszym, o ile mi wiadomo, polegala na krytyce rasistowskiego dowcipasu
                                  o Murzynie, obficie wieszanego na forum. Z czego nalezy wnosic, ze zdaniem
                                  Sceptyka rasizm jest czescia katolickiego swiatopogladu, i jako taki, ma prawo
                                  istniec na forum. A krytyka tegoz... nie. A twoim zdaniem? Kto histeryzuje? Oby
                                  twoje rozeznanie sytuacji jest wlasciwe?

Milych snowwink
                            • abstrakt2003 Re: Chcesz powiedziec, ze tu obowiazuje katocenzu 24.04.05, 20:31
                              Nic z tych rzeczy. Tam K52 znajdzie równych sobie (i podobnie myslacych)
                              Pylko tyle miałem na mysli - żadnych aluzji nie czyniłem.
                              • patience Re: Chcesz powiedziec, ze tu obowiazuje katocenzu 24.04.05, 20:41
                                Zdaje sie ze rowniez mnie tam wysylales? Pytanie o tolerancje wobec osob o innym
                                swiatopogladzie niz ty jest wiec uzasadnione. Z calym szacunkiem, ale ja Ciebie
                                jakos nie przeganiam na forum dla katolikow... Nawet by mi do glowy nie przyszlo
                                z czyms takim startowac do ludzi. A tobie przyszlo. Sam wiec widzisz, ze sa
                                podstawy pytania o jakosc wzburzenia moralnego... Wasz papiez cos tam napisal o
                                swietosci sumienia, ze jest nienaruszalne. Widze pewna sprzecznosc, i tyle.
                                • allegro.con.brio Abstrakt 24.04.05, 20:44
                                  otóż Chelga myśli że chciałeś ją spalić na stosie.
                                  • abstrakt2003 Re: Abstrakt 24.04.05, 20:48
                                    Takie metody nie są obecnie modne. Ale może trzeba pomysleć o powrocie do
                                    korzeni smile)))))))))))
                                • abstrakt2003 Re: Chcesz powiedziec, ze tu obowiazuje katocenzu 24.04.05, 20:46
                                  Ależ nie musisz mnie wysyłać na forum religijne - ja tam już jestem smile))))))
                                  • patience Re: Chcesz powiedziec, ze tu obowiazuje katocenzu 24.04.05, 21:08
                                    raczej chodzi o to, zeby nikogo nigdzie nie wysylac. Niech kazdy sie sam wysyla
                                    tam gdzie chce i wedle upodobaniawink
                                • sceptyk A ta znow te swoja bolszewicka symetrie wpycha 24.04.05, 20:49
                                  Jesli masz krytyczne opinie na temat religii, to idz tam, gdzie sie o tym
                                  dystkutuje. Nikt tu, uczennico Kretyna52, nie traktuje tego Forum jako
                                  platformy do wychwalania religii i nawracania. Nie stwarzaj wiec falszywego
                                  wrazenia, ze na tym forum wierzacym wolno wiecej niz niewierzacym. Choc gdyby
                                  tak bylo, to ze wzgledu na proporcje nie bylo by to nic nagannego.

Przestan klamac. Mow prawde.
                                  • patience Faktycznie, blolszewia... 24.04.05, 21:20
                                    Z twojego postu wynika, ze uwazasz swoj wlasny swiatopoglad za jedyny Godny.
                                    Oraz ze odmawiasz swoim bliznim uznania, ze ich swiatopoglad jest rowniez cos
                                    wart. Jesli mam krytyczna opinie na temat religii, to mam sie wynosic na inne
                                    forum, bo tutaj pan Sceptyk nakazuje wylacznie pozytywne. Za kogo ty sie masz?
                                    Wodza Sloneczko? A poza tym pierwsze slysze, zeby krytyka rasistowskiego spamu z
                                    dowcipasami z Murzynem w roli glownej, byla krytyka religii. No coz, jaki Wodz,
                                    taka i jego religia... bolszewicka wlasnie.
                                    • allegro.con.brio Re: Faktycznie, blolszewia... 24.04.05, 21:29
                                      patience napisała:

> dowcipasami z Murzynem w roli glownej, byla krytyka religii. No coz, jaki Wodz,
                                      > taka i jego religia... bolszewicka wlasnie.

Jaki znowu rasistowski spam?
                                      • patience Re: Faktycznie, blolszewia... 24.04.05, 21:34
                                        Ty sie nie domagaj powtorki z rozrywki. Ty czytaj watek.
                                        wink
                                  • krzys52 [...] 24.04.05, 23:53
                                    Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                        • krzys52 Niepotrzebnie wysilasz sie na Mlota. To Mlot :O)) 24.04.05, 20:19
                          Gdy tylko zobaczylemlink i polecenie forum to pewien bylem, ze jest to wlasnie
                          tenn link do religii bez cenzury.

No i widzisz, wlasnie wysunelas zarzut ze oni nie potrafia funkcjonowac w
                          towarzystwie odmiennych pogladow a Mlot w odpowiedzi potwierdzil slusznosc
                          Twoich zarzutow - wysylajac Cie na inne F. Przeciez to rece opadaja na tych
                          Debili. sad

Do Abstrakta, bo wiem ze przeczytasz. Zatem posluchaj totalitarna mordo - z
                          forum wynos sie ty. Nie potrafisz wspolzyc z innymi to poszedl w cholere na
                          jakies prywatne forum. Zaloz sobie, masz prawo - i zabierz ze soba reszte
                          kretynow, Monopol. Na prywatnym F., dla kretynow, bedziecie we wlasnym
                          towarzystwie i bedzie wam bardzo sympatycznie.

Do Patience, jeszcze. Bo widzisz, na tym wlasnie polega katol, ze nalezy go za
                          morde i o beton. Na dzien dobry i z wyprzedzeniem. Jak ty tego nie zrobisz to
                          on wcisnie Ciebie w kat z cala pewnoscia. Bo ty nie masz prawa myslec inaczej.
                          Podobnie w zyciu.
                          Nie czekaj az oni rozszerza, poglebia i umocnia aktualne panstwo wyznaniowe.
                          Zwalczaj je zanim zostalo poszerzone, poglebione i umocnione - bo gdy pozwolisz
                          im na sukces w tym wzgledzie to juz nie masz po co skakac. Wierz mi.

Pozdrawiam
                          K.
                          • perla fajna tresura Kretynie52 jest 24.04.05, 20:28
                            doszedłeś do wniosku, iż Paciente nie daje sobie rady z Abstraktem i
                            przyleciałeś z tresurą:
                            "Bo widzisz, na tym wlasnie polega katol, ze nalezy go za morde i o beton. Na
                            dzien dobry i z wyprzedzeniem."
                            Słowictwo idealne jest. Paciente jako szanująca się kobieta zachwycona będzie,
                            że tresujesz ją słownictwem z meliny właśnie.
                            smile))
                            • allegro.con.brio Re: fajna tresura Kretynie52 jest 24.04.05, 20:34
                              perla napisał:

> "Bo widzisz, na tym wlasnie polega katol, ze nalezy go za morde i o beton. Na
                              > dzien dobry i z wyprzedzeniem."
                              > Słowictwo idealne jest.

Co chcesz? Przecież to sama poezja.
                          • abstrakt2003 K52 24.04.05, 20:37
                            Nikogo nigdzie nie przegania. Obecność tu nie wylkucza obecności tam. Nie mniej
                            tam panuje o wiele bardziej sprzyjający klimat dla ludzi o pogladach zbliżonych
                            do twoich.
                            Pozdrawiam serdecznie. Bardzo dziękuję za wyrazy uznania. Twoja opina bardzo
                            mnie cieszy drogi Krzychu!
                            • patience Re: K52 24.04.05, 20:44
                              A kto ci dal prawo decydowania za Krzysia, ktory klimat jest dla Krzysia
                              bardziej sprzyjajacy, Abstrakcie?
                              • perla uważaj Paciente 24.04.05, 20:46
                                patience napisała:

> A kto ci dal prawo decydowania za Krzysia, ktory klimat jest dla Krzysia
                                > bardziej sprzyjajacy, Abstrakcie?
                                >

jeszcze chwila i gó.. Kretyna52 zjesz mówiąc, że smaczne jest.
                              • allegro.con.brio Re: K52 24.04.05, 20:49
                                Fakt, biedny Krzyś.
                                • patience Re: K52 24.04.05, 20:57
                                  raczej, biedna religia katolicka... Przez fundamentalistow tylko pierze leci z
                                  10 przykazan, o Kazaniu na Gorze nie wspominajac.
                              • abstrakt2003 Re: K52 24.04.05, 20:50
                                Wybacz, masz rację... Przecież K52 może być masochistą i czerpać satysfakcję z
                                tego co tu się z nim wyprawia.
                                • patience Re: K52 24.04.05, 21:26
                                  abstrakt2003 napisał:

> Wybacz, masz rację... Przecież K52 może być masochistą i czerpać satysfakcję z
                                  > tego co tu się z nim wyprawia.

Czyli jednak cos sie wyprawia... no nie? Skoro podejrzewasz masochizm, ze sie
                                  jeszcze wykopsac nie dal...
                                  • krzys52 No i tak to sie rozmawia z kretynami 24.04.05, 22:33
                                    patience napisała:

> abstrakt2003 napisał:
                                    >
                                    Wybacz, masz rację... Przecież K52 może być masochistą i czerpać satysfakcję z
                                    tego co tu się z nim wyprawia.
                                    >
                                    > Czyli jednak cos sie wyprawia... no nie? Skoro podejrzewasz masochizm, ze sie
                                    > jeszcze wykopsac nie dal...

;;

Obalisz jeden kretynski zarzut - natychmiast maja kolejny, i nestepny, i
                                    jeszcze jeden... Po setnym powracaja do pierwszego - czyli od nowa.

Monopol ma tak szlachetny nick ze nie moze ryzykowac wystawiania go na ciagle
                                    dowody glupoty jego wlasciciela. Uwaza, ze jak na durnia wychodzi Abstract to
                                    wszystko w porzadku. Gdy bylem zabanowany pojawil sie natychmiast - i Jureek
                                    wylazl z nory, i Kunce... Ciekawe co wczesniej robili? Pewnie mieli odlaczone
                                    komputery. Wylaczyli je na powrot gdy tylko Tebe odbanowal mnie. Oni nie moga
                                    biedacy byc na forum wtedy gdy ja jestem - odbieram im komfort pelnego
                                    wykazywania sie oraz swiecenia madroscia wlasna. No i manierami, oczywiscie.
                                    Gdy mnie nie ma to moga sobe dworowac ze mnie oraz wykazywac wlasna wyzszosc
                                    bez narazania sie na pstryka w ucho. Ide zaklad, ze Monopol znajduje sie teraz
                                    pod silnym stresem...

Dobrze mu powiedzialas: "jak nie podoba sie to won". Bo widzisz, wlasnie od
                                    tego zaczela sie awantura, ze Kwietni ubzdurali sobie, ze mnie wykurza. Taki
                                    palant Hiacek, na przyklad, z palantem Borsukiem wymyslili sobie ze wykurza
                                    mnie! surprised)) Bo moje poglady nie przystawaly do pogladow owczesnej wiekszosci. No
                                    i tak to sie ciagnie...

Pozdrawiam
                                    K.
                                    • abstrakt2003 Re: No i tak to sie rozmawia z kretynami 29.04.05, 18:35
                                      Krzysiu jaki ty głupi jesteś. Ja ciebi i twoje fobie mam gdzieś. W tym wątku
                                      rozmawia z patience ty jesteś tylko przedmiotem dygrasji.
                                      • allegro.con.brio Re: No i tak to sie rozmawia z kretynami 29.04.05, 23:48
                                        abstrakt2003 napisał:

> Krzysiu jaki ty głupi jesteś. Ja ciebi i twoje fobie mam gdzieś. W tym wątku
                                        > rozmawia z patience ty jesteś tylko przedmiotem dygrasji.

Kretynem się nie przejmuj. Helga z kolei nie wiadomo, czy gorsza jest teraz czy
                                        gorsza była kiedyś. Tak źle i tak niedobrze.
                                        • sceptyk Re: No i tak to sie rozmawia z kretynami 30.04.05, 00:38
                                          Helga kiedys byla calkiem w porzadku. Teraz jakos nam zglupla. I to, rzeklbym,
                                          ze dynamicznie nadzwyczaj. Wpadla w zle towarzystwo, a kto z kim przestaje,
                                          takim sie staje. W starych porzekadlach znalezc mozna wiele madrosci.

A wyobraz siebie jak bys pisal, gdybys glownie wymienial posty z Kretynem i
                                          Kopekuką. Helga i tak sie stosunkowo dobrze trzyma, jak na te kompanie. Choc
                                          nie da sie ukryc, ze robi szybkie postepy i juz, juz, ich dogania.
                                          • allegro.con.brio Re: No i tak to sie rozmawia z kretynami 30.04.05, 11:48
                                            sceptyk napisała:

> Helga kiedys byla calkiem w porzadku. Teraz jakos nam zglupla.

Helga była różna, w każdym razie pamiętam że o to czy owo czepiałem się jej już
                                            dawno (ona twardo się broniła, czasem waląc ripostą). Chociaż nie wiem dlaczego
                                            sprawy oczywiste wink postrzega zupełnie inaczej, wręcz na opak. Widać kwestia
                                            towarzystwa. Z pewnościa nie brakuje jej inteligencji i poczucia humoru. Z
                                            Kretynem zawsze były afery, lecz ostatniego zamieszania na tym pobojowisku nie
                                            rozumiem. Trudno zrozumieć kto z kim trzyma i kto w kogo wali. Plus całe
                                            plugastwo podtrzymywane tutaj nie przez samą Rokitę ile przez jej serdelecznych
                                            przyjaciół togów, kropów czy wrogów (tzw. maców - swoją drogą sam byłem już
                                            Macem czy Gini). O Kretynach, Gretshynach i tych co dają w Palnick nie wspominam.
    • abstrakt2003 Re: Do pouczajacych fanki krzysia 24.04.05, 14:57
      Co wy wszyscy z tym K52? Powariowaliscie zupełnie? Czy naprawdę K52 musi być
      centralna postacią tego forum?
      • owca.czarna Niebawem Beatyfikacja Krzysia 24.04.05, 15:01
        Nabozenstwo celebrowac bedzie Patience, jako ministrantka wystapi owca_czarna
        machajaca stringami. W roli rzeszy wiernych ewa8a.
        surprised)))
        • ewa8a a'propos twojej ciekawej sygnaturki 24.04.05, 15:20
          dodaj, że jest taktyka obronna osób, traktowanych podobnymi epitetami.
          • owca.czarna Re: a'propos twojej ciekawej sygnaturki 24.04.05, 15:22
            ewa8a napisała:

> dodaj, że jest taktyka obronna osób, traktowanych podobnymi epitetami.

Ktos nazywal Krzysia 'Brudna Zdzira'?
            • ewa8a Re: a'propos twojej ciekawej sygnaturki 24.04.05, 15:24
              Myślę, że niejednokrotnie. Wrogowie nie szczędzą mu wyszukanych określeń, więc
              nie dziw się, że on także tak reaguje.
              • owca.czarna Re: a'propos twojej ciekawej sygnaturki 24.04.05, 15:27
                ewa8a napisała:

> Myślę, że niejednokrotnie.

Myslisz wiec ze go nazywano 'Brudna Zdzira'?
                • ewa8a Re: a'propos twojej ciekawej sygnaturki 24.04.05, 15:35
                  Myślę, że nazywano go jeszcze gorzej i wcale z tego powodu nie zamierzam
                  przywoływać nikogo do porządku i rządać, by inni wyrażali swoją dezaprobatę.
                  A już z całą pewnością nie zamierzam prześladować innych, ponieważ nie potępili
                  tych, co obrazili Krzysia. Stworzyłes sobie jakies błędne koło.

PS Uzupełnij sygnaturkę.
                  • owca.czarna Re: a'propos twojej ciekawej sygnaturki 24.04.05, 15:57
                    ewa8a napisała:

> Myślę, że nazywano go jeszcze gorzej i wcale z tego powodu nie zamierzam
                    > przywoływać nikogo do porządku

Na innym watku chcialas mnie przywolac do porzadku.

> Stworzyłes sobie jakies błędne koło.

to Ty stworzylas bledne kolo i nie potepiajac chastwa z kazdej strony dalas
                    impuls aby ono nadal krolowalo. Chamstwo jest chamstwem bez wzgledu kto nim sie
                    posluguje. Ty chamstwo traktujesz wybiorczo z zaleznosci kto sie chamstwem
                    posluguje.

>
                    > PS Uzupełnij sygnaturkę.

To napisz znow cos odkrywczego.
                    • ewa8a Re: a'propos twojej ciekawej sygnaturki 24.04.05, 16:06
                      Ja cię przywołuję do porządku nie w związku z Krzysiem, bo sam sobie świetnie
                      radzi lecz w związku z Owieczką. Czy post o majtkach nie był przykładem
                      chamstwa?
                      Nie potępiam innych przykładów chamstwa, bo od tego roi się na forach a ja nie
                      jestem cenzorem. Boli mnie tylko, że chamstwo dotknęło osobę ludziom życzliwą i
                      niekonfliktową (nigdy nie spotkałam się z postem, w którym używałaby epitetów w
                      stosunku do rozmówcy) tylko dlatego, że ośmieliła się sympatyzować z kimś kogoś
                      ktos inny nie lubi.
                      • owca.czarna Re: a'propos twojej ciekawej sygnaturki 24.04.05, 16:11
                        ewa8a napisała:

> Ja cię przywołuję do porządku nie w związku z Krzysiem, bo sam sobie świetnie
                        > radzi lecz w związku z Owieczką. Czy post o majtkach nie był przykładem
                        > chamstwa?

Chamstwem jest pisanie na publicznym forum jakie sie nosi gacie.

> Nie potępiam innych przykładów chamstwa, bo od tego roi się na forach a ja
                        nie
                        > jestem cenzorem. Boli mnie tylko, że chamstwo dotknęło osobę ludziom życzliwą
                        i
                        >
                        > niekonfliktową (nigdy nie spotkałam się z postem, w którym używałaby epitetów
                        w
                        >
                        > stosunku do rozmówcy) tylko dlatego, że ośmieliła się sympatyzować z kimś
                        kogoś
                        >
                        > ktos inny nie lubi.

To sa tylko Twoje podejrzenia.
                        Ja owce lubie.
                        • ewa8a Re: a'propos twojej ciekawej sygnaturki 24.04.05, 16:14
                          > Ja owce lubie.

Tu mnie kompletnie zaskoczyłeś. W ciekawy sposób wyrażasz swoją sympatię. Dla
                          wielu osób byłoby wobec tego lepiej, abyś ich nie lubił.
              • jureek Re: a'propos twojej ciekawej sygnaturki 24.04.05, 15:29
                ewa8a napisała:

> Myślę, że niejednokrotnie. Wrogowie nie szczędzą mu wyszukanych określeń,
                więc
                > nie dziw się, że on także tak reaguje.

Toz wlasnie o to chodzilo w watku, ktory zalozylem. Nie dziwie sie, ze Krzysiu
                tak reaguje wobec ludzi obrzucajacych go epitetami, zdziwila mnie taka reakcja
                wobec osoby generalnie mu zyczliwej.
                Jura
                • ewa8a Re: a'propos twojej ciekawej sygnaturki 24.04.05, 15:37
                  Bardzo lubię Krzysia i wcale nie zamierzam się z tym kryć. Napisałam, że
                  rozumiem jego reakcję i nie wiem dlaczego cię to dziwi.
                  • jureek Re: a'propos twojej ciekawej sygnaturki 24.04.05, 15:38
                    ewa8a napisała:

> Bardzo lubię Krzysia i wcale nie zamierzam się z tym kryć. Napisałam, że
                    > rozumiem jego reakcję i nie wiem dlaczego cię to dziwi.

Rozumiesz jego reakce wobec Danki?
                    J.
                    • ewa8a Re: a'propos twojej ciekawej sygnaturki 24.04.05, 15:53
                      > Rozumiesz jego reakce wobec Danki?

Tej akurat nie, ale nie ma potrzeby wywlekanie przy tej okazji
                      określenia ,,brudna zdzira", wylewanie łez z tego powodu, bo osoba, którą w ten
                      sposób określił też nie zostrawia na nim suchej nitki. Te historie z jego
                      murzynem nie wydają ci się obrzydliwe? Jakoś nie zauważyłam abys kiedykolwiek
                      wyraził swoje oburzenie.
                      • owca.czarna Re: a'propos twojej ciekawej sygnaturki 24.04.05, 15:58
                        Zrozum, ze dopoki nie potepisz chamstwa Krzysia to nie masz prawa potepiac i
                        innego chamstwa.
                        • ewa8a Re: a'propos twojej ciekawej sygnaturki 24.04.05, 16:11
                          Zrozum,że ty nie będziesz mi dyktował jakie ja mam prawa.
                          Potępiam chamstwo w stosunku do osób bezbronnych. To co robi Krzyś to jego
                          reakcja na postępowanie niektórych osób i nie mam najmniejszego zamiaru się
                          wtrącać a juz zupełnie wybij sobie z głowy, bym go z tego powodu miała potępiać.
                          • owca.czarna Re: a'propos twojej ciekawej sygnaturki 24.04.05, 16:15
                            ewa8a napisała:

> Zrozum,że ty nie będziesz mi dyktował jakie ja mam prawa.
                            > Potępiam chamstwo w stosunku do osób bezbronnych. To co robi Krzyś to jego
                            > reakcja na postępowanie niektórych osób i nie mam najmniejszego zamiaru się
                            > wtrącać a juz zupełnie wybij sobie z głowy, bym go z tego powodu miała
                            potępiać
                            > .

W takim razie i Ciebie kiedys spotka chamstwo. Nie zadaj wtedy aby ktos to
                            potepil.
                            surprised))
                            • ewa8a Re: a'propos twojej ciekawej sygnaturki 24.04.05, 16:21
                              Ja nikogo nie nazywam kretynami, zdzirami itp. Jeżeli spotka mnie kiedyś
                              chamstwo, to zapewne ze strony kogoś takiego jak ty.
                              A teraz pytanie do ciebie - zareagowałeś kiedyś na wyzwiska, sypiące się pod
                              adresem Krzysia? Zakładam naiwnie, że sam nie byłeś ich autorem.
                              Drugie pytanie - lubisz Owcę_Czarną, dlaczego wobec tego ją prześladujesz?
                              • owca.czarna Re: a'propos twojej ciekawej sygnaturki 24.04.05, 16:32
                                ewa8a napisała:

> Ja nikogo nie nazywam kretynami, zdzirami itp.

Nazywasz posrednio nie chca potepic Krzysia za takie obelgi mimo, ze sa
                                wyrazane w Twojej obecnosci.
                                • ewa8a Re: a'propos twojej ciekawej sygnaturki 24.04.05, 16:38
                                  > Nazywasz posrednio nie chca potepic Krzysia za takie obelgi mimo, ze sa
                                  > wyrazane w Twojej obecnosci.

Nie rozśmieszaj mnie.I wbij sobie to głowy - nie mam zamiaru potępiać Krzysia z
                                  powodów, o których juz dość napisałam.
                                  • owca.czarna Re: a'propos twojej ciekawej sygnaturki 24.04.05, 16:39
                                    ewa8a napisała:

> Nie rozśmieszaj mnie.I wbij sobie to głowy - nie mam zamiaru potępiać Krzysia

Tym samym dajesz pozwolenie na chamstwo.
                                    • ewa8a Re: a'propos twojej ciekawej sygnaturki 24.04.05, 16:45
                                      A ty dajesz pozwolenie na chamstwo wszystkim tym, którzy z nim polemizują ?
                                      Skończ juz proszę, bo tłumaczenie ci w kółko tego samego jest juz nudne.
                                      Temat się wyczerpał.
                            • allegro.con.brio Re: a'propos twojej ciekawej sygnaturki 24.04.05, 16:24
                              Zakładanie nicka podobnego do oponenta tylko po to żeby mu dopiec, też jest
                              takim małym sqrwysyństwem. Boisz się zrobić to wprost?
                              • owca.czarna Re: a'propos twojej ciekawej sygnaturki 24.04.05, 16:28
                                allegro.con.brio napisał:

> Zakładanie nicka podobnego do oponenta tylko po to żeby mu dopiec, też jest
                                > takim małym sqrwysyństwem. Boisz się zrobić to wprost?

Nie po to aby dopiec ale odzyskac swoje dawne prawa do tego nika.
                                • allegro.con.brio Re: a'propos twojej ciekawej sygnaturki 24.04.05, 16:34
                                  owca.czarna napisała:

> Nie po to aby dopiec ale odzyskac swoje dawne prawa do tego nika.

A to tego nie rozumiem. Nie znam sprawy. Ktoś buchnął Ci nicka?
                                  • owca_czarna Re: a'propos twojej ciekawej sygnaturki 24.04.05, 20:09

> owca.czarna napisała:
                                    >
                                    > > Nie po to aby dopiec ale odzyskac swoje dawne prawa do tego nika.
                                    >
                                    > A to tego nie rozumiem. Nie znam sprawy. Ktoś buchnął Ci nicka?

nikt jej nie buchnął. To ona mi zazdrości i nicka, i sygnaturki. To ona ukradła!
                                    Wredna! Ale myslę, że będzie tak jak z małym dzieckiem; pobawi sie trochę,
                                    pocieszy, a potem i tak rzuci zabaweczkę .smile)

czarna_owca
                                    • perla Owca, twoja koleżanka została wyzwana od 24.04.05, 20:39
                                      gówien. Nic nie zrobisz?
      • jureek Re: Do pouczajacych fanki krzysia 24.04.05, 15:02
        abstrakt2003 napisał:

> Co wy wszyscy z tym K52? Powariowaliscie zupełnie? Czy naprawdę K52 musi być
        > centralna postacią tego forum?

Nie, nie musi. Po prostu zauwazylem po raz kolejny, jak Krzysiu obchodzi sie
        z "heretykami" jego pogladow i podzielilem sie ta obserwacja. Nie sadzilem, ze
        wywola to az takie emocje.
        Jura
        • ewa8a Re: Do pouczajacych fanki krzysia 24.04.05, 15:22
          Owszem wywołało emocje i zapraszam cię wraz ze swoim świętym oburzeniem,
          wówczas, gdy będą padały mocniejsze słowa.
      • pan_kran Pierdla i Septyk pol zycia mu poswiecaja 25.04.05, 03:34
        Czlowiek powoli odnosi wrazenie, ze Krzys sensem zycia ich jest, wlasnie.
    • marianna.rokita kazdy..... 24.04.05, 16:34
      ma lepszy lub gorszy dzien.
      Dlatego, odzywka do Danusi mi sie nie podoba, bo uwazam ja za wartosciowa i
      fajna osobe. Odzywke, zrzuce jednak na karb chwilowej zlosci Krzyska, ktorego
      rowniez darze sympatia. Dlatego i Danusi i Krzysiowi proponuje pogodzenie sie.
      To nie takie trudne. Ja pogodzilam sie m.in z Wikulem, i przeprosilam za costam
      Allegro.Wlos mi z glowy nie spadl.Ba...Lepiej mi na duszy.
      Nie musze zgadzac sie z pogladami Wikula, ale przynajmniej skonczylismy z
      durnymi odzywkami na nasz temt. Bo i po co ? Ja nie zmienie swoich przekonan
      dla niego, on dla mnie nie zmieni swoich. Podobnie z Allegro, nawet teraz
      okazalo sie,ze mozna z nim fajnie pozartowac.Lepiej sie usmiechac niz wsciekac
      no nie?Chyba,ze ktos jest masochista.
      Natomiast: dziwie sie Panstwu, ze nikt z Panstwa nie stawal w obronie Krzysia,
      gdy wklejano non stop posty o murzynie, homoseksualizmie itd.
      Nie zakladaliscie wtedy osobnych watkow w jego obronie.Coz za wspanialy
      relatywizm moralny!!!! Wieszacie na nim psy, a sami jacy jestescie ? No
      pomyslcie troche. OPod plaszczykiem obrony wartosci chrzescijanskich
      zapominacie o waznej zasadzie "widzisz zzdzblo w oku brata swego, a belki w
      swoim nie dostzregasz?". Ilu z nas ( to odnosze takze do siebie ) bedzie stac
      na czestsze stosowanie tego zdania w zyciu ?
      No wiec pytam na koniec, ktore z Was pierwsze wyciagnie reke na zgode? Kogo na
      to stac, moi drodzy ?

• ewa8a Re: kazdy..... 24.04.05, 16:42
        Bardzo trafne spostrzezenia Marianno i warto z tego zrobić odrębny wątek.
        • marianna.rokita Re: kazdy..... 24.04.05, 16:44
          a zrobie.
          jeno rozbuduje.

• krzys52 Re: kazdy..... 24.04.05, 17:02
            marianna.rokita napisała:

> a zrobie.
            > jeno rozbuduje.
            >

W jakim celu, Marianno? Czy nie ma bardziej interesujacych bzdur...(?)
            • marianna.rokita Re: kazdy..... 24.04.05, 17:05
              Krzys spokojnie.
              Dlaczego bzdur? Czy proba mediacji, jest zla ?A gdybys na przekor sobie
              pogodzil sie z Danusia? Moze by bylo lepiej ? Wiesz, przeciez,ze Cie bardzo
              lubie.
              Ale tez lubie Danke i jest mi przykro patrzec jak sie klocicie. Naprawde.

• marianna.rokita Re: kazdy..... 24.04.05, 17:08
                I nie chce tez stracic obydwojga znajomych dlatego,ze lubie 2 osoby,ktore sa w
                przeciwnych obozach.Proste?

Mam nadzieje,ze ani Krzys ani Danusia, nie beda mieli mi zazle moich wypowiedzi
                na ten temat.

• krzys52 Re: kazdy..... 24.04.05, 17:14
                Zrozum, ze ja nie chce sie z nia klocic. Nie chce tez tracic czasu na
                wyjasniania, odgrzebywania, tlumaczenia itp. Po prostu niech sie ona trzyma z
                daleka ode mnie, bo to nie ja za nia sie placze, a wszystko bedzie OK. Jak mam
                do kogos obrzyd z powodu wrednosci tej osoby to nie ma takiej sily by zmusila
                mnie do normalnych stosunkow z nia. Czy ja przymuszam kogos do siebie?
                A Danka rzeczywiscie ma cos z garem i wszyscy o tym wiedza, choc wiekszosc chce
                byc grzeczna i udaje, iz wszystko jest w porzadku.
                • marianna.rokita Re: kazdy..... 24.04.05, 17:19
                  Dobra ok.Rozumiem twoj punkt widzenia. No to moze po prostu nigdy jej nie
                  odpowiadaj na zaczepki,jesli takie maja miejsce? Nie mozesz ich olac?
                  Po co sie wkurzac ?
                  I po co wyzywac?

Sciskismile
      • pan_kran Na Krzysia pluc trzeba, to chrzescijanstwo. 25.04.05, 03:37
        Przeciez posty o murzynach i homoseksualistach, to cytowanie z nauk JPII.
        Pierdly, Septyki i inne Luki kochaja taki humor.
    • krzys52 Tu obok podnioslem watek o Ratzingerze - pytaniem 24.04.05, 16:58
      o definicje sumienia.

Uwazam ze to ten watek boli Jureeka, a nie Danka. Dla mnie nie ma roznicy czy
      Danka spamuje jako czarna.owca (ta pojawila sie natychmiast gdy wyzwalem Danke
      od wariatek, a nastepnie Danka byla nieobecna podczas aktywnosci czarnej.owcy,
      i w dodatku spamowala tylko w watkach w ktorych pojawialem sie ja) czy tez
      Danka spamuje jako Danka. Te jej wpisy w ktorych nie wiadomo o co chodzi to
      jest jej spamowanie, a chodzi o to aby zaklocic badz uniemozliwic dyskusje.
      Znakiem tego nalezy takie gowno pogonic - razem z jej mecenasem Jureekiem.

Pozdrawiam
      K.
      • owca.czarna Szarmancki Krzys52 o Danusi, Brawo Fanki! 24.04.05, 17:05
        krzys52 napisał:

> Znakiem tego nalezy takie gowno pogonic - razem z jej mecenasem Jureekiem.
        • perla a ty skoro jesteś Danką to sobie daruj posty mnie 24.04.05, 17:17
          broniące. Obejdzie się właśnie.
          • perla ps 24.04.05, 17:20
            chyba, że nie jesteś to przepraszam smile
      • perla Patience! Gratuluję tresera właśnie :-))) 24.04.05, 17:13
        krzys52 napisał:

> o definicje sumienia.
        >
        > Uwazam ze to ten watek boli Jureeka, a nie Danka. Dla mnie nie ma roznicy czy
        > Danka spamuje jako czarna.owca (ta pojawila sie natychmiast gdy wyzwalem
        Danke
        > od wariatek, a nastepnie Danka byla nieobecna podczas aktywnosci
        czarnej.owcy,
        > i w dodatku spamowala tylko w watkach w ktorych pojawialem sie ja) czy tez
        > Danka spamuje jako Danka. Te jej wpisy w ktorych nie wiadomo o co chodzi to
        > jest jej spamowanie, a chodzi o to aby zaklocic badz uniemozliwic dyskusje.
        > Znakiem tego nalezy takie gowno pogonic - razem z jej mecenasem Jureekiem.
        >
        > Pozdrawiam
        > K.
      • ewa8a Re: Tu obok podnioslem watek o Ratzingerze - pyta 24.04.05, 17:17
        Krzysi, czy Danusia mogłaby pisać coś o brudnych majtkach?
        • krzys52 Re: Tu obok podnioslem watek o Ratzingerze - pyta 24.04.05, 17:23
          ewa8a napisała:

> Krzysi, czy Danusia mogłaby pisać coś o brudnych majtkach?

A co mnie obchodza jej majtki?!

Nawiasem mowiac jej osobistych a klopotliwych zwierzen przelalo sie przez to F.
          mnostwo. Czasem rzygac sie chcialo od tego jej stawania na rzesach w celu
          przyciagniecia uwagi oraz wspolczucia. Bleeee sad
          • ewa8a Re: Tu obok podnioslem watek o Ratzingerze - pyta 24.04.05, 17:26
            Ale problem w tym, że to było o majtkach Owcy

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=23123539&a=23124495

Czy byłaby zdolna zakładać szydercze wątki na osobę, którą jak mi się wydaje
            lubi? Chyba jesteś zbyt podejrzliwy.
            • krzys52 Re: Tu obok podnioslem watek o Ratzingerze - pyta 24.04.05, 17:43
              ewa8a napisała:

> Ale problem w tym, że to było o majtkach Owcy
              >
              > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=23123539&a=23124495
              >
              > Czy byłaby zdolna zakładać szydercze wątki na osobę, którą jak mi się wydaje
              > lubi? Chyba jesteś zbyt podejrzliwy.

;;
              Po czterech latach obecnosci w tym towarzystwie trudno jest byc nadal ufnym,
              bez zastrzezen.

Danka tyle razy zmieniala juz skore i w tyle plecow wbijala noze, wlacznie z
              moimi, iz po prostu raczej grzechotnika bylbym pewniejszy, w moim wlasnym
              spiworze, niz Danki - ze w ramach przyjazni nie wsypie mi tucizny do kawy.
              Druga taka osoba na tym F. jest Rycho7 - typ znacznie wredniejszy niz Septyk, o
              podloze mniejsza. W skrocie psychol. Co ciekawe obydwoje lubia sie i koleguja z
              Borsukiem, ktory znajduje przyjemnosc w manipulowaniu nimi.

Na Twoje pytanie odpowiadam wiec: TAK, jest zdolna.

Mnie nie chodzi o to, ze ona ma inne zdanie na rozne kwestie - bo nie tylko
              ona - ale o jej notoryczne spamowanie, przeszkadzanie, zaklocanie, utrudnianie
              badz uniemozliwianie dyskusji.

Pozdrawiam surprised))
              K.
          • perla zaczyna mi się podobać twój styl Kretynie52 24.04.05, 17:27
            krzys52 napisał:

> A co mnie obchodza jej majtki?!
            >
            > Nawiasem mowiac jej osobistych a klopotliwych zwierzen przelalo sie przez to
            F.
            >
            > mnostwo. Czasem rzygac sie chcialo od tego jej stawania na rzesach w celu
            > przyciagniecia uwagi oraz wspolczucia. Bleeee sad

Fajny tekst do Ewki jest. Rzyganie itd.
            Czy ty tylko z kobietami z melin miałeś okoliczność?
            Nie bój bidy. One to uwielbiają właśnie. smile
      • patience Re: Tu obok podnioslem watek o Ratzingerze - pyta 24.04.05, 17:19
        Wszystko mi jedno ktory to moher, nie wnikam. Jakis tchorz. Jesli chodzi
        natomiast o tekst Ratzingera to jak ulal pasuje, tylko nie wiem, czy polscy
        wierzacy czytaja co ich papiez pisze... Krucjaty swiatopogladowe lepiej im
        wychodza. wroce do tamtego watku wieczorem, bo wnerwienie nie sprzyja
        rozwazaniom intelektualnym. Teraz mam nastroj bardziej na zdzielenie kogos w
        szczeke. I pewnie zreszta o to tym pacynom roztoczanskim chodzi, znowu
        sprowadzic wszystkich na swoj poziom. Ide na spacer zlozyc sobie solenna
        obietnice, ze wiecej sie zassac w tego typu 'dyskusje' nie damwink
    • perla Helga, możesz sobie być fanką Kretyna52 co 24.04.05, 17:00
      zresztą widać jest, ale odemnie się odpinkuj. Jesteś przetresowana przez
      Kretyna52 i fakt, iż ci to wykazałem tak cię rozwścieczył właśnie.
      • perlisty protestuje przeciwko nazywaniu forumowicza 24.04.05, 17:06
        kretynem52. liczba 52 nasuwa podejrzenie, ze chodzi o nick krzys52.
        • perla Re: protestuje przeciwko nazywaniu forumowicza 24.04.05, 17:14
          perlisty napisał:

> kretynem52. liczba 52 nasuwa podejrzenie, ze chodzi o nick krzys52.

rzeczywiście! Sam tak podejrzewam smile
    • perla Kretyn52 chyba odkrył naturę fanek właśnie 24.04.05, 17:37
      wystarczy poczytać te parę postów jakie Kretyn52 napisał w wątku tym. On z nimi
      rozmawia jak ze ścierwem. Jezykiem z meliny. A one truchleją na samą myśl, iż
      mogłyby zaprotestować właśnie.
      Super wątek jest. smile))
    • babariba666 jednak niedawno tak całkiem ciekawiej było... 24.04.05, 18:11
      ...bo było wiadomo, kto jest zalogowany dla zasady jakiejs, kto nie musi chować za loginem swojego IP
    • d.nutka1 Re: tego już za dużo!!! 24.04.05, 18:45
      tylko z tego wątku cytaty krzys52
      ====================================

Danka tyle razy zmieniala juz skore i w tyle plecow wbijala noze, wlacznie z
      moimi, iz po prostu raczej grzechotnika bylbym pewniejszy, w moim wlasnym
      spiworze, niz Danki - ze w ramach przyjazni nie wsypie mi tucizny do kawy.
      Druga taka osoba na tym F. jest Rycho7 - typ znacznie wredniejszy niz Septyk, o
      podloze mniejsza. W skrocie psychol. Co ciekawe obydwoje lubia sie i koleguja z
      Borsukiem, ktory znajduje przyjemnosc w manipulowaniu nimi.

Na Twoje pytanie odpowiadam wiec: TAK, jest zdolna.

Mnie nie chodzi o to, ze ona ma inne zdanie na rozne kwestie - bo nie tylko
      ona - ale o jej notoryczne spamowanie, przeszkadzanie, zaklocanie, utrudnianie
      badz uniemozliwianie dyskusji.

A co mnie obchodza jej majtki?!

Nawiasem mowiac jej osobistych a klopotliwych zwierzen przelalo sie przez to F.
      mnostwo. Czasem rzygac sie chcialo od tego jej stawania na rzesach w celu
      przyciagniecia uwagi oraz wspolczucia. Bleeee sad

o definicje sumienia.

Uwazam ze to ten watek boli Jureeka, a nie Danka. Dla mnie nie ma roznicy czy
      Danka spamuje jako czarna.owca (ta pojawila sie natychmiast gdy wyzwalem Danke
      od wariatek, a nastepnie Danka byla nieobecna podczas aktywnosci czarnej.owcy,
      i w dodatku spamowala tylko w watkach w ktorych pojawialem sie ja) czy tez
      Danka spamuje jako Danka. Te jej wpisy w ktorych nie wiadomo o co chodzi to
      jest jej spamowanie, a chodzi o to aby zaklocic badz uniemozliwic dyskusje.
      Znakiem tego nalezy takie gowno pogonic - razem z jej mecenasem Jureekiem.

Pozdrawiam
      K.

============================

"Uwazam ze to ten watek boli Jureeka, a nie Danka."

masz rację kretynie
      ten wątek, i twoje uwagi o mnie w wątku, w którym nie uczestniczyłam,
      rzeczywiście mnie nie bolą.
      czyż normalną osobę mogą boleć osobliwe wyrażanie zdania jakiegoś chorego
      człowieka, a konkretnie to wariata?
      idź się leczyć chory człowieku
      i nie wmawiaj tu nikomu, że ja "za tobą chodzę".
      'chodzę' tam, gdzie ty chory człowieku szkodę przynosisz nie mnie tylko
      osobiście, ale szkodę ponoszą wszyscy
      i ty w tym swoim chorym umyśle jednak się zorientowałeś, że moje "chodzenie za
      tobą" może unaocznić innym, że poza wyzwiskami pod twoim nickiem kryje się
      wielka twoja chorobliwa szkodliwość dla normalnych ludzi. w tym akurat jesteś
      tak samo szkodliwy jak ubawiony tym wątkiem Perła.
      jesteście tu wy dwaj razem w jednym wątku i połączyła was wspólna nienawiść do
      mnie.
      leczcie się obaj,jeśli nie dobrowolnie, to ktoś powinien was do leczenia
      zmusić, albo SĄD WYMIERZYĆ KARĘ, jeśli psychiatrzy stwierdzą, że to taki typ
      osobowości jedynie.
      • perla Re: tego już za dużo!!! 24.04.05, 20:16
        d.nutka1 napisała:

> jak ubawiony tym wątkiem Perła.

to prawda jest. Ubawiłem się wątkiem tym. Pokazał mi fanki we właściwym świetle
        właśnie. Jedną rzecz chciałbym tylko wiedzieć. Do tej pory wszystkie
        wyobrażenia Kretyna52 co do spisków na forum okazały się wyjątkowo kretyńskie
        właśnie. Ciekaw jestem czy tym razem strzelił z tą owcą (już mi się miesza
        która jest która)?

> jesteście tu wy dwaj razem w jednym wątku i połączyła was wspólna nienawiść
        do
        > mnie.

żarujesz chyba? Jaka nienawiść? Faktem jest, że dwa razy wkurzyłaś ostro mnie.
        Pierwszy raz to wiesz za co. Przeprosiny z Twojej strony zostały przyjęte i
        sprawy nie ma. Drugim razem za to co do gini napisałaś. Z tym, że ja nie
        wiedziałem, iż gini sama o tym napisała a co nieładnie wykorzystałaś. Z
        tym "ścierwem" przesadziłem w zdenerwowaniu. Należą Ci chyba się przeprosiny co
        niniejszym czynię.
        Widzisz jakąś możliwość zawieszenia broni?
        • d.nutka1 Re: tego już za dużo!!! 24.04.05, 20:50
          perla napisał:

> Widzisz jakąś możliwość zawieszenia broni?
          >

zawieszenie broni oznacza przerwę w wojnie
          ja z tobą nie prowadzę żadnej wojny
          mnie interesuje jedynie moja własna OSOBISTA walka o ZASADY NORMALNOŚCI
          a dla mnie NORMALNOSĆ to BRAK WOJEN
          • perla Re: tego już za dużo!!! 24.04.05, 20:54
            OK, ale wiesz, ja wrażliwy na pewne rzeczy jestem i widzę, iż zrobiono Ci
            dzisiaj cholerną krzywdę właśnie.
            Może kiedyś smile
    • krzys52 Re: Do Ewy zwlaszcza oraz moje Owieczki 24.04.05, 19:06
      jako ze nowe tu jestescie i nie widzialyscie wszystkiego.

Ten link prowadzi do niejakiego Drow - faceta ktory podpisywal sie pod niemal
      kazdym moim postem bez wzgledu na to co napisalem. Dlugo i upierdliwie sie
      podpisywal, przy czym znaczna czesc jego postow zlikwidowano swego czasu.
      Takich Drow potrafilo byc jednorazowo kilku, czyli wyobrazic sobie mozesz jak
      bywalem flekowany.
      Ponadto z ordynarnym bluzgiem jechali do mnie sami kretyni. Z pierwszej ich
      dziesiatki najwulgarniejszy i najbardziej wstretny bluzg lecial od niejakiego
      Bykk (Kretyn3), Nieco mniej od Perly i Wikula (Kretyn5 i Kretyn10), a
      zdecydowanie mniej od Luki, Septyka, Pollaka i Borsuka (Kretyn1, Kretyn8,
      Kretyn2 i Kretyn6). Przynajmniej eleganckim 'spie..j' czestowany bylem przez
      kazdego z nich, a o nickach mniej znanych czy nieznanych nawet nie wspomne.

Z obelgami pod moim adresem lecialy takze nasze damy forumowe - nasze
      kwiatuszki slodkie: Smierducha, Miltonia, Maretinka, ze siegne po kilka z
      brzegu. Inne, bardziej subtelne ograniczaly sie do przeroznych uszczypliwosci,
      latek, szyderstw, insynuacji - i na tym sie koncentrowaly.
      ;;

szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html?slowo=drow

O to czy zareagowalo ktores z nich na bluzgi owych Drow czy Bykkow nawet nie
      musisz pytac. Choc nie powiem, bylo niesmialych protestow kilka, ale w
      wykonaniu innych uczestnikow.

I tak to sie ciagnie przez cztery lata. Ostatnio kretyni pofolgowali z
      ordynarnym bluzgiem, przez co - i na to mi wyglada - bardzo wrazliwi stali sie
      na punkcie godnosci czlonkow wlasnego stada. Kwiatuszki biedne, ktore
      absolutnie nie zasluzyly sobie na niedelikatnosc z mojej strony.

Katol jest wredny, moje drogie, i nie zrobicie bledu wocenach pamietajac o tej
      prawdzie kazdorazowo, gdy tylko dostrzezecie lzy splywajace po katola
      policzkach.

Serdecznosci surprised))
      K.
      • krzys52 PS....Poprawka linku :O)) 24.04.05, 19:14
        Jakos nietrwale sa linki do stron stworzonych w archiwum, ale znajdziecie
        wiecej same, jesli macie ochote -pod haslem 'drow'. surprised))

Znaleziono: 128

sortuj: wg trafności od najnowszego od najstarszego wg wątków wg podpisu

[1] Pi..sztof, piździsz
        autor: Gość portalu: drow data: 2003-10-04 06:20:02.0 213.133.123.*

[2] Pi..sztof - były solidarysta
        autor: Gość portalu: drow data: 2003-09-27 20:29:08.0 213.133.123.*

[3] Re: Mysle, ze to przez rozne narwane kobitki surprised))
        autor: Gość portalu: drow data: 2003-09-20 10:44:07.0 213.133.123.*

[4] Pi..sztof, piździsz
        autor: Gość portalu: drow data: 2003-09-16 08:55:43.0 213.133.123.*

[5] Pi..sztof, piździsz
        autor: Gość portalu: drow data: 2003-09-15 09:39:50.0 213.133.123.*

[6] Pi..sztof, piździsz
        autor: Gość portalu: drow data: 2003-09-15 09:33:46.0 213.133.123.*

[7] Pi..sztof, piździsz
        autor: Gość portalu: drow data: 2003-09-14 18:12:02.0 213.133.123.*

[8] Pi..sztof, piździsz bobatersko
        autor: Gość portalu: drow data: 2003-09-14 09:31:10.0 213.133.123.*

[9] COS SLABO DZIS PlZDZlSZ, PlZDUZEF! n/t
        autor: Gość portalu: drow data: 2003-09-07 13:51:38.0
        *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl

[10] Pi..sztof, piździsz.
        autor: Gość portalu: drow data: 2003-09-02 07:24:48.0 213.133.123.*

[11] Pi..sztof, piździsz tu sygnatarycznie
        autor: Gość portalu: drow data: 2003-08-30 17:29:26.0 0.0.0.*

[12] Pi..sztof, piździsz quasi-administracyjnie
        autor: Gość portalu: drow data: 2003-08-30 18:35:19.0 0.0.0.*

[13] Pi..sztof, piździsz dziś naiwnie
        autor: Gość portalu: drow data: 2003-08-30 20:15:43.0 *.expr.net

[14] Pi..sztof, piździsz dziś motywacyjnie
        autor: Gość portalu: drow data: 2003-08-31 00:03:24.0 0.0.0.*

[15] Pi..sztof, piździsz dziś nominalnie?
        autor: Gość portalu: drow data: 2003-08-31 07:50:02.0 *.expr.net

[16] Pi..sztof, piździsz dziś czemuś laryngologicznie
        autor: Gość portalu: drow data: 2003-08-31 10:00:42.0 *.expr.net

[17] Pi..sztof, piździsz coś nietęgo
        autor: Gość portalu: drow data: 2003-08-31 17:49:01.0 *.expr.net

[18] Pi..sztof, piździsz dziś słownikowo
        autor: Gość portalu: drow data: 2003-08-31 20:27:29.0 *.expr.net

[19] Pi..sztof, piździsz dziś cieniutko
        autor: Gość portalu: drow data: 2003-09-01 07:30:44.0 213.133.123.*

[20] Pi..sztof, piździsz coś rzygliwie
        autor: Gość portalu: drow data: 2003-09-01 13:16:10.0 *.acn.pl

[21] Pi..sztof, piździsz
        autor: Gość portalu: drow data: 2003-09-02 07:23:27.0 213.133.123.*

[22] Pi..sztof, piździsz !
        autor: Gość portalu: drow data: 2003-09-02 01:15:23.0 213.133.123.*

[23] Pi..sztof, piździsz
        autor: Gość portalu: drow data: 2003-09-01 22:48:00.0 213.133.123.*

[24] upraszam
        autor: Gość portalu: drow data: 2003-09-01 13:21:58.0 213.133.123.*

[25] Pi..sztof, piździsz dziś coś duchowo
        autor: Gość portalu: drow data: 2003-08-30 16:51:22.0 0.0.0.*

[26] Pi..sztof, piździsz coś głodno-kawałkowo
        autor: Gość portalu: drow data: 2003-08-29 08:33:21.0 *.expr.net

[27] Pi..sztof, piździsz dziś repetycznie
        autor: Gość portalu: drow data: 2003-08-29 08:35:11.0 *.expr.net

[28] Pi..sztof, piździsz dziś frontalnie
        autor: Gość portalu: drow data: 2003-08-29 16:37:50.0 *.expr.net

[29] Pi..sztof, piździsz coś symptomatycznie
        autor: Gość portalu: drow data: 2003-08-29 16:39:06.0 *.expr.net

[30] Pi..sztof, piździsz coś delatorycznie
        autor: Gość portalu: drow data: 2003-08-29 16:40:11.0 *.expr.net

[31] Pi..sztof, piździsz coś ilustracyjnie
        autor: Gość portalu: drow data: 2003-08-29 19:12:24.0 *.expr.net

[32] Pi..sztof, piździsz coś ilustracyjnie
        autor: Gość portalu: drow data: 2003-08-29 19:13:35.0 *.expr.net

[33] Pi..sztof, piździsz dziś wymownie
        autor: Gość portalu: drow data: 2003-08-29 16:48:59.0 *.expr.net

[34] Pi..sztof, piździsz coś typologicznie
        autor: Gość portalu: drow data: 2003-08-29 16:50:13.0 *.expr.net

[35] Pi..sztof, piździsz znów typologicznie
        autor: Gość portalu: drow data: 2003-08-29 16:51:26.0 *.expr.net

[36] Pi..sztof, piździsz dziś, oczywiście
        autor: Gość portalu: drow data: 2003-08-29 17:02:51.0 *.expr.net

[37] Pi..sztof, piździsz wciąż typowo
        autor: Gość portalu: drow data: 2003-08-29 17:03:52.0 *.expr.net

[38] Pi..sztof, piździsz coś septycznie
        autor: Gość portalu: drow data: 2003-08-29 17:04:50.0 *.expr.net

[39] Pi..sztof, piździsz jakby kynologicznie
        autor: Gość portalu: drow data: 2003-08-29 17:05:54.0 *.expr.net

[40] Pi..sztof, piździsz dziś serioznie
        autor: Gość portalu: drow data: 2003-08-29 17:07:12.0 *.expr.net

[41] Pi..sztof, piździsz coś dennie
        autor: Gość portalu: drow data: 2003-08-29 17:36:06.0 *.expr.net

[42] Pi..sztof, piździsz coś kretynicznie
        autor: Gość portalu: drow data: 2003-08-29 17:37:16.0 *.expr.net

[43] Pi..sztof, piździsz tak jakoś dodupowato
        autor: Gość portalu: drow data: 2003-08-29 19:14:46.0 *.expr.net

[44] Pi..sztof, piździsz dziś kretyńsko
        autor: Gość portalu: drow data: 2003-08-30 06:27:38.0 213.133.123.*

[45] Pi..sztof, piździsz coś autorytarnie !
        autor: Gość portalu: drow data: 2003-08-30 06:28:58.0 213.133.123.*

[46] Pi..sztof, piździsz znów septycznie
        autor: Gość portalu: drow data: 2003-08-30 06:24:50.0 213.133.123.*

[47] Pi..sztof, piździsz coś paskudnie
        autor: Gość portalu: drow data: 2003-08-30 06:26:04.0 213.133.123.*

[48] Pi..sztof, piździsz jakby ulagowo
        autor: Gość portalu: drow data: 2003-08-30 16:49:26.0 0.0.0.*

[49] Pi..sztof, piździsz dziś sakramencko
        autor: Gość portalu: drow data: 2003-08-30 07:44:22.0 *.expr.net

[50] Jakaś 3,1415-zda się pode mnie podszywa!
        autor: Gość portalu: drow data: 2003-08-29 08:44:50.0 *.expr.net

--------------------------------------------------------------------------------

1 / 2 / 3 / następne »
        • ewa8a Re: PS....Poprawka linku :O)) 24.04.05, 19:22
          Przeczytałam kilka postów z 2003r. i natrafiłam na ten :

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=6944784&a=7111807

Są tam zacytowane słowa Danusi a to upewnia mnie w przekonaniu, że ten konflikt
          między wami był niepotrzebny.
          Szkoda, że nie było wówczas Jureeka (a może był?), bo zapewne zapałałby świętym
          oburzeniem.
          • krzys52 Re: PS....Poprawka linku :O)) 24.04.05, 19:46
            Tamten wczesniejszy pewnie takze byl niepotrzebny... a jednak byl.

Po prostu zmusili kretyni Danke (najsilniej pracowal nad nia Borsuk z Perla i
            Bykkiem) by stala sie nieprzyjazna w stosunku do mnie. U nich bylo tak ze jak
            ktos byl z nimi to musial byc widocznie przeciwko mnie. To byl swego rodzaju
            test na przynaleznosc grupowa. Przymusowy w dodatku. Czasem calkiem do rzeczy
            osoby, na dzien dobry, zaczynaly od proby sflekowania mnie gdyz chcialy
            przypodobac sie kretynom i sobie na forum pozyc. Problem w tym, widzisz, ze
            teraz to juz Danka nie musiala nikomu udowadniac niecheci do mnie - juz nie
            byla pod presja. Podjazdy w ostatnich tygodniach to juz byla jej prawdziwa
            twarz.

Ja nie mam Dance nic wiecej do powiedzenia. Niech sie tylko trzyma z daleka ode
            mnie a wszystko bedzie w porzadku. Tylko ze ona - a w ostatnich 2 latach
            prosilem ja o trzymanie sie z daleka kilkakrotnie juz - trzymac sie nie bedzie,
            gdyz jest moim zadeklarowanym wrogiem.

Pozdrawiam
            K.
            • d.nutka1 Re: i jak tu nie chodzić? 24.04.05, 20:12
              krzys52 napisał:

>
              > Po prostu zmusili kretyni Danke (najsilniej pracowal nad nia Borsuk z Perla i
              > Bykkiem) by stala sie nieprzyjazna w stosunku do mnie.

a niby jak ci dwaj mieliby mnie zmusić?
              prośbą?
              groźbą?
              pochlebstwem?
              przekupstwem?
              szantażem?
      • d.nutka1 Re: Do nie kretynów52 24.04.05, 19:23
        krzys52 napisał:

> jako ze nowe tu jestescie i nie widzialyscie wszystkiego.
        >
        > Ten link prowadzi do niejakiego Drow - faceta ktory podpisywal sie pod niemal
        > kazdym moim postem bez wzgledu na to co napisalem. Dlugo i upierdliwie sie
        > podpisywal, przy czym znaczna czesc jego postow zlikwidowano swego czasu.
        > Takich Drow potrafilo byc jednorazowo kilku, czyli wyobrazic sobie mozesz jak
        > bywalem flekowany.
        > Ponadto z ordynarnym bluzgiem jechali do mnie sami kretyni. Z pierwszej ich
        > dziesiatki najwulgarniejszy i najbardziej wstretny bluzg lecial od niejakiego
        > Bykk (Kretyn3), Nieco mniej od Perly i Wikula (Kretyn5 i Kretyn10), a
        > zdecydowanie mniej od Luki, Septyka, Pollaka i Borsuka (Kretyn1, Kretyn8,
        > Kretyn2 i Kretyn6). Przynajmniej eleganckim 'spie..j' czestowany bylem przez
        > kazdego z nich, a o nickach mniej znanych czy nieznanych nawet nie wspomne.
        >
        > Z obelgami pod moim adresem lecialy takze nasze damy forumowe - nasze
        > kwiatuszki slodkie: Smierducha, Miltonia, Maretinka, ze siegne po kilka z
        > brzegu. Inne, bardziej subtelne ograniczaly sie do przeroznych
        uszczypliwosci,
        > latek, szyderstw, insynuacji - i na tym sie koncentrowaly.
        > ;;
        >
        > <a href="szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html?slowo=drow"

podaj link gdzie ja chodziłam za krzys52 i rzucałam jakimś bluzgiem
        a najlepiej jak odszukasz link, kiedy mnie "szturchnął" na forum, a ja w
        rewanżu temu krzys52 odpisałam "Kocham cię Krzysiu"

> O to czy zareagowalo ktores z nich na bluzgi owych Drow czy Bykkow nawet nie
        > musisz pytac. Choc nie powiem, bylo niesmialych protestow kilka, ale w
        > wykonaniu innych uczestnikow.

a za co naraziłam się "mocherowym radiomaryjnym" jeśli nie za okazywanie mojej
        sypatii do krzys52?

>
        > I tak to sie ciagnie przez cztery lata.

u mnie już ciągnie się 3 lata (za parę dni będzie pełne 3 lata takich różnych
        g..en , które się za mną wloką po forum w przeróżnym perliwym kolorycie)

tak było
        i tak nadal jest
      • allegro.con.brio Najgorsza dla K***sia była 'zemsta papistów' 24.04.05, 19:38
        surprised) (nochalek)

Albo jak wycinano mu posty, których jeszcze nie napisał. Opowiedz nam.
        • d.nutka1 Re: Najgorsza dla K***sia była 'zemsta papistów' 24.04.05, 20:08

> surprised) (nochalek)
          >
          >
          > Albo jak wycinano mu posty, których jeszcze nie napisał. Opowiedz nam.

nie kpij z czyjegoś nieszczęścia
          to niegodne człowieka, nawet jak się skryje za nicka
          • allegro.con.brio Re: Najgorsza dla K***sia była 'zemsta papistów' 24.04.05, 20:09
            Racja, przepraszam Krzyś.
    • krzys52 A gdzie sie podzial Jureek, ktory chcial dobrze... 24.04.05, 19:32
      To niesamowity facet - on zawsze chce dobrze... Takze dzisiejsza awanture
      rozkrecil gdyz... chcial dobrze...
      • piq Biedny, biedny, biedny ty... niewinny ty... 24.04.05, 20:09
        ...tak bezwzględnie prześladowany zawsze, choć poglądy tak piękne i tak cudnie
        wyrażane twe (najlepszym świadkiem jesteś wszak, gdyż porównałeś się do Boya).
        Oj biedny ty biedny, flekowany niewinnie, gdyż nigdy przenigdy nikogoś pałą nie
        zdzielił, co najwyżej niezapominajką... Oj biednyś, ty biedny, prześladowany
        przez bezwzględne stado podłych katoli (jak to sam udowodniłeś bez żadnych
        wątpliwości - każdy katol to sukinsyn; dowód polegał na tym, że
        napisałeś: "każdy katol to sukinsyn"). Biedny ty biedny... Proponuję, żebyś
        założył osobny wątek, w którym wyżalisz się do woli na to, że cię inne dzieci
        biją. A nie mają żadnego powodu, bo wszak piszesz jak Boy sam pięknie i to
        tylko samą prawdę (patrz sposób udowodnienia, że każdy katol to sukinsyn).
        Biedny ty, biedny, biedny...
        • centre.gravity Re: Biedny, biedny, biedny ty... niewinny ty... 24.04.05, 20:19
          cos wiesz na temat tego flekowania piq, prawda? po kazdym poscie kropy
          pojawiales sie jak na zawolanie.
          what happened after that?
          po smierci papy, nazwawszy sie sierotka
          uderzyles sie w piers i okazales skruche.
          tak sierotko - nie pamieta wol jak cieleciem byl.
          • piq Co ty wiesz o flekowaniu... 24.04.05, 21:19
            Myszeczko, jak się flekuje, to trzeba być przygotowanym na to, że się fleki
            odbierze. To jest stara zasada wojowników. Ja się nigdy nie skarżyłem, że ktoś
            mnie flekuje, nie żaliłem się publicznie, że ktoś mnie krzywdzi, bo na mojego
            fleka odpowiedział flekiem. Tak się zachowują piaskownicowi mazgaje
            rozpuszczeni przez mamusie i bezstresowe wychowanie.

Gdybym nie przyrzekł sobie, że nigdy więcej nie użyję żadnego wyzwiska na FAq,
            też byś się dostał pod moje fleki, jak wcześniej kropekuk (za nieuzasadnione
            używanie obelżywych sformułowań pod adresem Polaków jako narodu - rozumiem pod
            adresem jakichś konkretnych ludzi lub grup; ja nigdy bym sobie nie pozwolił na
            użycie jakiegokolwiek obelżywego sformułowania pod adresem Anglików) oraz
            dokowski (za bełkot z pseudointelektualnym zacięciem i niezłomne przekonanie o
            własnej genialności). Obydwu przeprosiłem - nie dlatego, że przyznałem im
            rację, lecz dlatego, że stwierdziłem, iż wyzywanie ludzi poniża mnie samego. Na
            twoje szczęście... smile
            • patience Re: Co ty wiesz o flekowaniu... 24.04.05, 21:39
              > Myszeczko, jak się flekuje, to trzeba być przygotowanym na to, że się fleki
              > odbierze. To jest stara zasada wojowników.

Popieram ta zasade z calego serca. Jak sie flekuje, to nalezy byc przygotowanym,
              ze sie fleki odbierze. Nie nalezy plakac adminom w mankiet, urzadzac grupowych
              samosadow, banowac, wyrzucac na inne fora, udawac oburzenia moralnego, jesli sie
              samemu podle metody stosuje, i tak dalej. Wojownicy sa ok. Tchorze i pacyny
              roztoczanskie nie sa ok.
              • perla Re: Co ty wiesz o flekowaniu... 24.04.05, 21:43
                patience napisała:

> Tchorze i pacyny
                > roztoczanskie nie sa ok.

zdaje się, że to ty jesteś tchórzem. Wiadomo, że ja piszę z Roztocza. Czemu nie
                oskarżysz wprost tylko kluczysz? Boisz się?
              • allegro.con.brio Re: Co ty wiesz o flekowaniu... 24.04.05, 21:46
                patience napisała:

> Nie nalezy plakac adminom w mankiet, urzadzac grupowych
                > samosadow, banowac, wyrzucac na inne fora, udawac oburzenia moralnego,

Stosy! Nie wspomniałaś nic o stosach. Niewybaczalne niedopatrzenie.
              • piq To czemu wobec tego krzys sie maże o tu:... 24.04.05, 22:50
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=23126763&a=23133576
                Czyżby nie był wojownikiem, tylko roztoczańską pacyną?
                Zalecam logiczne myślenie. Nadmiar emocji źle wpływa na twoją zdolność
                racjonalnej oceny zjawisk. Mam nadzieję, że tylko na FAq - zważywszy na twój
                odpowiedzialny zawód.
                • perla Re: To czemu wobec tego krzys sie maże o tu:... 24.04.05, 22:54
                  Piotrze, nie miałem okazji. Napisałeś wtedy piękny post. Mało kogo na to stać.

pozdrawiam
                  • perlisty wzruszajacy 24.04.05, 22:59
                    poryczalem sie jak bobr.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=22332860&a=22332860
                    • perla ty perlisty, uważaj bo 24.04.05, 23:01
                      Paciente Cię za roztoczańską pacynkę będzie miała.
                      • piq dzieki, Perła /nt 24.04.05, 23:03
        • krzys52 Re: Biedny, biedny, biedny ty... niewinny ty... 24.04.05, 23:26
          Myslalem, ze stac cie na nieco wiecej. Powinienes wiedziec, bo i sam mowilem to
          wielokrotnie, ze ja nie wypieram sie opluwania katoli oraz ich wrednych
          postepkow. Sa wiec powody dla ktorych bywam flekowany, ba, wiedzialem ze bede
          flekowany zanim bylem. Tyle, ze ja flekowany bylem zanim zaczalem nazywac was,
          po imieniu, kretynami; zanim zaczalem zawieszac moj ulubiony watek o
          zdejmowaniu tego [.....]ze sciany. Bylem fekowany juz na etapie propozycji
          rzeczowej dyskusji na temat aktualnego systemu polityczneo czy prawa kobiet do
          decydowania o wlasnym brzuchu. Nawiasem mowiac ten drugi temat spowodowal, ze
          zaczalem nazywac wacs kretynami na tym Forum - bo wyzywaliscie od mordercow
          zwolennikow prawa kobiety do decydowania. Sadze przy tym, ze 'kretyn'
          przy 'mordercy' jest dosc delikatna inwektywa.

Ja nie uskarzam sie na swoj los, bo gdybym mial to juz dawno zrezygnowalbym z
          tego co robie. Ewa i Owieczka sa tu jednak nowe, i nie tylko one, i, kto wie,
          moze Perla przekonalby je, ze zarowno jego jak i i reszte kretynow poniewieram
          tu niezasluzenie. Tymczasem i ty przylaczasz sie do choru obludnikow
          • piq A więc nadal biedny, biedny ty... niewinny ty... 24.04.05, 23:50
            krzys52:

> Nawiasem mowiac ten drugi temat spowodowal, ze
            > zaczalem nazywac wacs kretynami na tym Forum - bo wyzywaliscie od mordercow
            > zwolennikow prawa kobiety do decydowania.

A więc wyzywałeś ludzi od kretynów za światopogląd, tak?

> Ja nie uskarzam sie na swoj los, bo gdybym mial to juz dawno zrezygnowalbym z
            > tego co robie. Ewa i Owieczka sa tu jednak nowe, i nie tylko one, i, kto wie,
            > moze Perla przekonalby je, ze zarowno jego jak i i reszte kretynow
            poniewieram
            > tu niezasluzenie.

A poniewierałeś zasłużenie, bo mieli zły światopogląd, jak wspomniałeś powyżej?

> Tymczasem i ty przylaczasz sie do choru obludnikow

Dlaczego uważasz mnie za obłudnika? Czy mógłbyś mi wyjaśnić?

PS. Przeczytaj cały swój post i przyznaj, że jest to pochlipywanie i jojczenie.
            Bo jest.
            • krzys52 Re: A więc nadal biedny, biedny ty... niewinny ty 24.04.05, 23:59
              powaznie?
              A czy to ja rozpoczynam te watki nagonki "jaki to bezwzgledny sku..syn z tego
              K52"?

Czy oczekiwalbys moze abym nie zabieral glosu w ogole - nie probowal wyjasniac
              cokolwiek? By wylacznie opinie kretynow na moj temat mogly tu funkcjonowac, bo
              gdy pojawi sie moja to jest to jojczenie. Czy nadal twierdzisz, ze nie jestes
              obludnik?
              • piq Ja obłudnik, a ty nadal biedny... niewinny ty 25.04.05, 01:35
                Jeżeli chcesz jakimś prostaczkom, którzy się tu pętają od niedawna, namieszać w
                głowie, to pewnie swój cel osiągniesz. Nic wszelako nie bierze się z niczego.
                Wspomnij na swoją przeszłą działalność - teraz zbierasz owoce. O ile pamiętam,
                nikt nie był na forum flekowany za nic.

Co do mnie - cóż, była z mojej strony chęć dyskusji. Niestety, poszliśmy na
                fleki i wina nie leżała wyłącznie po mojej stronie. Ba, w którymś momencie
                przestałem się do ciebie po prostu odzywać, co o mnie dobrze świadczy, zamiast
                flekować cię ad infinitum. Szkoda mi było czasu. Jestem więc obłudnikiem -
                jeśli ci to odpowiada, bo twoje opinie o mnie mam w zadku szczerze mówiąc. Masz
                trochę mało moralnych kwalifikacji, żeby wiarygodnie przypinać mi etykietki.
                • krzys52 Re: Ja obłudnik, a ty nadal biedny... niewinny ty 25.04.05, 02:47
                  Jeżeli chcesz jakimś prostaczkom, którzy się tu pętają od niedawna, namieszać w
                  głowie, to pewnie swój cel osiągniesz. Nic wszelako nie bierze się z niczego.
                  Wspomnij na swoją przeszłą działalność - teraz zbierasz owoce. O ile pamiętam,
                  nikt nie był na forum flekowany za nic.
                  .
                  ;;
                  A czy ja nie deklarowalem doglebnej znajomosci przyczyn flekowania mnie? Ja wam
                  tak naplulem w zyciorys, tak oplulem wasze wartosci, tak uzasadnialem
                  koniecznosc dalszego plucia, ze nie mieliscie innego wyjscia jak flekowac mnie.
                  Czy ja wypieram sie tego? Tyle, ze to wszystko nie wzielo sie nagle, lecz
                  narastalo wraz z waszymi zapedami reedukowania mnie, uciszenia, posadzenia na
                  tylku, zastraszenia, czy pozbycia sie z F.

;;
                  Co do mnie - cóż, była z mojej strony chęć dyskusji. Niestety, poszliśmy na
                  fleki i wina nie leżała wyłącznie po mojej stronie. Ba, w którymś momencie
                  przestałem się do ciebie po prostu odzywać, co o mnie dobrze świadczy, zamiast
                  flekować cię ad infinitum. Szkoda mi było czasu. Jestem więc obłudnikiem -
                  jeśli ci to odpowiada, bo twoje opinie o mnie mam w zadku szczerze mówiąc. Masz
                  trochę mało moralnych kwalifikacji, żeby wiarygodnie przypinać mi etykietki.

A po coz mialbym przypinac ci etykietki - one tam zawsze byly. Ja moze i mam za
                  malo moralnych kwalifikacji, ale tez nie ja biore udzial w okradaniu tych
                  obywateli ktorzy nie chca lozyc na twoja parszywa religie. Wy okradacie, gdyz
                  macie duzo moralnych kwalifikacji.
                  • piq Przeciwko twojemu banowi wystąpili do admina... 25.04.05, 15:09
                    ...twoi najwięksi wrogowie, goście, którzy uważają cię za (tu wstawić fleki).
                    Czyżbyś już zapomniał? Więc gdzie te "zapedy reedukowania mnie, uciszenia,
                    posadzenia na tylku, zastraszenia, czy pozbycia sie z F"?

Masz po prostu lepszych wrogów niż ci się należą.

Co do łożenia: ja nie chodzę do kościoła, więc strzał chybiony.
    • perla [...] 24.04.05, 23:26
      • krzys52 Rozloz sobie Wersalke, Idioto. Odpocznij :O)) 24.04.05, 23:37
        • perla Kretynie52, spuść ze smyczy Pat 24.04.05, 23:46
          nie widzisz durniu52, że ona boi się cokolwiek bez twej zgody napisać na forum
          tym?
      • owca_czarna Perła słuchaj 24.04.05, 23:53
        perla napisał:

> I twe owieczki przestały wymachiwać pomponami Kretynowi52 właśnie.

Jesteś pewny, że wystraszyłeś mnie swoimi wulgaryzmami? Nie przesadzaj. Wczoraj
        się nie urodziłam i nie boję się Twojego strzępiatego ozora. Tylko dziwi mnie
        jedno, miałeś mnie ignorować, a Ty co robisz, zakładasz o mnie wątek. Czyzby
        sukub czarnoowczany nawiedził ciebie w czasie snu?

Dobranoc yeh yeh yeh

czarna_owca

a teraz pomacham do Krzysia pomponami.
        • perla Re: Perła słuchaj 24.04.05, 23:56
          owca_czarna napisała:

> yeh yeh yeh

co ty się tak jąkasz jak przy Kretynie52 piszesz? Boisz się?
          • owca_czarna Re: Perła słuchaj 25.04.05, 00:12
            perla napisał:

> Boisz się?

Myslisz, że Krzysiu jest smokiem wawelskim i zjada owieczki? Perła pomyliłeś
            bajki !!!

czarna_owca

• marianna.rokita Re: jesteś cienka Paciente 24.04.05, 23:57
        Nic nie rozpirzysz Perelko !
        I po raz ostatnio posluchaj mojej dobrej rady i przestan.
        • perla Posłuchaj ty 25.04.05, 00:03
          nawet jak się łasisz do mnie i merdasz nie wzbudzisz mojego zainteresowania. Na
          moje zainteresowanie trzeba zasłuszyć.
          Możesz odejść.
          To polecenie jest.
          • marianna.rokita Re: Posłuchaj ty 25.04.05, 00:08
            przepraszam, kto do ciebie merda? a jesli sam chcesz merdac, tez musisz miec
            czym smile
            • perla Re: Posłuchaj ty 25.04.05, 00:10
              nie podlizuj się do mnie. Nic to ci nie pomoże.
              Idź już.
              • marianna.rokita [...] 25.04.05, 00:12
    • owca_czarna Re: Dalej tabletek nie zazywasz? 25.04.05, 00:16
      patience napisała:

> O co ci chodzi, roztoczanski mlocie? Napisales watek, ze mam do niego nie
      > zagladac. To nie zagladam. To sie sie nazywa grzecznosc. To czemu teraz placzes
      > z
      > i jeczysz?
      >
      > Ps. Jak juz bedziesz zagladal do slownika w sprawie grzecznosci, to zapoznaj si
      > e
      > rowniez z terminem 'logika'.

Patience, tamten wątek jest tak merytoryczny, że bez mała może stanowić
      wzór-konspekt dla nowych forumowiczów.

smile))))))))

czarna_owca
      • perla Re: Dalej tabletek nie zazywasz? 25.04.05, 00:26
        raz podlizujemy się Kretynowi52 a drugim razem Patience. A może coś z własnego
        intelektu właśnie? smile))
        • miriamfirst_ Heeej! nt dla Perły 25.04.05, 00:29

• perla OK :-) 25.04.05, 00:37
            ostateczenie nie zajmuję się ofiarami pedofilskich starców z Oregonu właśnie.
            • miriamfirst_ Re: OK :-) 25.04.05, 00:43

Dobre wiatry smagają twarz? na pewno. To bardzo ładne, co powiedział Jan Paweł
              II, że wiatr, to obecność Ducha Świętego. Nigdy wiatru - silnego - szczegolnie
              nie lubiłam, ale po usłyszeniu tego zdania, Jego określenia - zmieniłam swoje
              podejście do ezoterycznych tchnieńsmile

smile

M.
              • perla Re: OK :-) 25.04.05, 00:52
                miriamfirst_ napisała:

>
                > Dobre wiatry smagają twarz? na pewno. To bardzo ładne, co powiedział Jan
                Paweł
                > II, że wiatr, to obecność Ducha Świętego. Nigdy wiatru - silnego -
                szczegolnie
                > nie lubiłam, ale po usłyszeniu tego zdania, Jego określenia - zmieniłam swoje
                > podejście do ezoterycznych tchnieńsmile
                >
                > smile
                >
                > M.

Miriam, a pamiętasz jak pławiłaś się w burzy na Roztoczu (tam gdzie wilk kopał)
                i mówiłaś, że to inny świat jest? Zawsze radosna na przyrodę byłaś. Jak nasza
                roztoczańska puszcza.
                A JP II? Cóż... jedziemy tam... aby wrócić właśnie smile
                • krzys52 No ale nie musisz rozkladac Jej publicznie Burasie 25.04.05, 00:56
                  • perla widzisz, starczy pedofilu z Oregonu 25.04.05, 01:00
                    stanowisz zbyt niski poziom intelektualny abym z tobą dyskutował właśnie.
                    • krzys52 Skrzypi przy rozkladaniu koszmarnie, wlasnie :O)) 25.04.05, 01:11
                      a ja mam uszy bardzo delikatne.
                      • malgorzata.i.tomasz och jak przyjemnie kolysac sie wsrod fal :) 25.04.05, 01:15
                        gdy szumi, szumi woda ...

Och te busze,gaszcze i chaszcze !!!!!!! Aaaa!!!!!Uch!!!!Aaaa!!!!!
                        • krzys52 A woda szumi we lbie oraz spodenkach Tomasza :)))) 25.04.05, 01:19
                        • miriamfirst_ Re: och jak przyjemnie kolysac sie wsrod fal :) 25.04.05, 01:22
                          malgorzata.i.tomasz napisała:

> gdy szumi, szumi woda ...
                          >
                          > Och te busze,gaszcze i chaszcze !!!!!!! Aaaa!!!!!Uch!!!!Aaaa!!!!!
                          >

Już zamykalam net, ale taki piękny nick, że nie można przejśc obojętnie!
                          A Ty nie lubisz surffingu? Popróbuj koniecznie, jest wspaniały! Szkwał bez
                          porównania, bryzy light albo strong...Juz niedługo bedzie można rozpocząć.
                          czego serdecznie życzę, i pozdrawiamsmile

Miriam
                          • malgorzata.i.tomasz Re: och jak przyjemnie kolysac sie wsrod fal :) 25.04.05, 01:26
                            och taaaak!
                            Burzaaaa!

Zdarto żagle, ster prysnął, ryk wód, szum zawiei,
                            Głosy trwożnej gromady, pomp złowieszcze jęki.......

Och taaak! Tooomku, skarbie,perlo oooooch!

• miriamfirst_ Re: OK :-) 25.04.05, 01:06
                  perla napisał:

> miriamfirst_ napisała:
                  >
                  > >
                  > > Dobre wiatry smagają twarz? na pewno. To bardzo ładne, co powiedział Jan
                  > Paweł
                  > > II, że wiatr, to obecność Ducha Świętego. Nigdy wiatru - silnego -
                  > szczegolnie
                  > > nie lubiłam, ale po usłyszeniu tego zdania, Jego określenia - zmieniłam s
                  > woje
                  > > podejście do ezoterycznych tchnieńsmile
                  > >
                  > > smile
                  > >
                  > > M.
                  >
                  >Miriam, a pamiętasz jak pławiłaś się w burzy na Roztoczu (tam gdzie wilk kopał)
                  > i mówiłaś, że to inny świat jest? Zawsze radosna na przyrodę byłaś. Jak nasza
                  > roztoczańska puszcza.
                  > A JP II? Cóż... jedziemy tam... aby wrócić właśnie smile
                  >
                  Klimat Roztocza, zawarte tam znajomości, codzienne spokojne "pogwarki", chłód
                  świtu, rozważania pewnej bardzo szanownej Pani, której zawsze słuchałam z
                  zaciekawieniem - wszystko, co składa się na ten bardzo szczególny rytm życia
                  zawsze pamiętam. I zapamiętamsmile
                  Tam już wszyscy śpią i pewnie słychac tylko dalekie, z rzadka, poszczekiwania
                  miśków.

dobranocsmile

• perla Re: OK :-) 25.04.05, 01:09
                    Miśki a jakże, ale doszło dodatkowe bydlecie, wilczur smile

dobranoc
                    • krzys52 Naoliw ja Kellner oliwa od szprotek, chociaz :O)) 25.04.05, 01:17
                      pamietaj o intymnych o intymnosciach Matole.
                    • perla Miriam 25.04.05, 01:24
                      przedwczoraj wyświetlali Twój film na tv. Wkurzyłaś mnie tym hełmem
                      z "Sanatorium pod klepsydrą". Cała Ty... ech, Romantyczka...
                      A poza tym, pięknie smile
        • owca_czarna Re: Dalej tabletek nie zazywasz? 25.04.05, 00:42
          perla napisał:

> raz podlizujemy się Kretynowi52 a drugim razem Patience.

Chciałbyś żebym do Ciebie się podlizywała? Zazdrościsz Krzysiowi pomponów,
          zazdrościsz Patience, że jest patience.

> A może coś z własnego intelektu właśnie? smile))

intel czego? , INTEL_INSIDE chciałeś powiedzieć właśnie ?? smile))

czarna_owca
          • patience Re: Dalej tabletek nie zazywasz? 25.04.05, 00:54
            > intel czego? , INTEL_INSIDE chciałeś powiedzieć właśnie ?? smile))

hehe owieczka, jeszcze bedzie z ciebie niezla amazonka z maczuga. Dasz sobie
            rade, po tym tekscie widacsmile)))))
            • krzys52 Dziwie sie tym w realu, co z debilem Perla, sie za 25.04.05, 00:59
              zadaja. Uuuuh co za tepy jelop sad(((

Gratuluje dziewczyny nakopania mu po tej suchej dupce. surprised))

Pozdrawiam
              K.
              • perla moje uznanie Kretynie 52 jest 25.04.05, 01:03
                za język właśniesmile
                taki językiem do twych fanek pisać należy właśnie.
              • patience Re: Dziwie sie tym w realu, co z debilem Perla, s 25.04.05, 01:19
                Hehe dziekuje. A nawiasem mowiac, jak sie czujesz w roli ikonki moherowych
                beretow? Sadzac po natezeniu emocji, to oni nie spia, nie jedze i nie pija,
                tylko o tobie mysla. Zaspamowali wlasnego papieza, byle twoja glowe dorwac. Nie
                wiem w zwiazku z tym, czy uprawniony wniosek, ze jestes dla nich wazniejszy niz
                papiez czy co? Zdaje sie ze tylko my czytamy jego teksty. A oni czytaja tylko
                twoje i ucza sie ich na pamiecsmile)
                • krzys52 Re: Dziwie sie tym w realu, co z debilem Perla, s 25.04.05, 01:30
                  Hehe dziekuje. A nawiasem mowiac, jak sie czujesz w roli ikonki moherowych
                  beretow? Sadzac po natezeniu emocji, to oni nie spia, nie jedze i nie pija,
                  tylko o tobie mysla. Zaspamowali wlasnego papieza, byle twoja glowe dorwac. Nie
                  wiem w zwiazku z tym, czy uprawniony wniosek, ze jestes dla nich wazniejszy niz
                  papiez czy co? Zdaje sie ze tylko my czytamy jego teksty. A oni czytaja tylko
                  twoje i ucza sie ich na pamiecsmile)

Wiem surprised))

Uwazam, ze jest to bardzo sympatyczne. A ty? Podobnie czuc sie musial niejaki
                  Wojtyla Karol gdy budowano mu figury za pieniadze ze skarbu wykladane
                  samorzadnie przez skarbnika.

To jest uczucie zadowolenia czlowieka skromnego oraz niesmialego. Ja takze nie
                  smiem odmowic im tej frajdy.

Pozdrawiam surprised))
                  K.
      • patience Re: Dalej tabletek nie zazywasz? 25.04.05, 00:33
        > Patience, tamten wątek jest tak merytoryczny, że bez mała może stanowić
        > wzór-konspekt dla nowych forumowiczów.
        >
        > smile))))))))
        >
        > czarna_owca

Acha, dzieki za info, bo spelnilam prosbe i nie zagladalam. Szczerze
        powiedziawszy, jego posty tez juz otwieram co ktorys tam. Dzisiaj na przyklad
        ten jest dokladnie czwarty otworzony. Reszty mi sie nie chcialowink
        • krzys52 Poklep Perle po tym buraku. Blizej masz, Patience 25.04.05, 01:14
          a burak wielki jest surprised))
    • malgorzata.i.tomasz och tak 25.04.05, 01:21
      tooomasz mooocniej ! aaach!
      W kinie
      w Lublinie
      kochaj mnie
      w metrze
      i w swetrze
      kochaj
      mnie !

ach!
      • miriamfirst_ Re: och tak 25.04.05, 01:30

> tooomasz mooocniej ! aaach!
        > W kinie
        > w Lublinie
        > kochaj mnie
        > w metrze
        > i w swetrze
        > kochaj
        > mnie !
        >
        > ach!

Ach. No i co? Dowartościowana/ny? Lepiej się czujemy? (pluralis ze wzg na nick)
        Naprawdę jest Ci fajnie tak pisać, a potem to czytać? Nie wierze.
        Ja Ci coś powiem na ucho (nie igielne) A czy wacpan/ waćpani to nigdy i nic w
        kwestiach? Tylko wulgaryzmy w tychże się kojarzą? Nic czułosci, delikatnosci,
        tylko tak na " kotlet raz". To fatalnie.

I ty dziecko myślisz, że mnie tym obrazisz?

smile))

Spokojnej nocki

Miriam

• perla to takie wrocławskie impresie 25.04.05, 01:33
          starszej pani są. Ponoć matrony smile))
        • malgorzata.i.tomasz [...] 25.04.05, 01:36
    • malgorzata.i.tomasz nie bede sie wstydzic,bo ty sie nie wstydzisz za 25.04.05, 01:48
      Perle. Gdybys miala odrobine wstydu, zwrocilabys przyjacielowi uwage, jak
      zachowuje sie tu na forum wzgledem innych.
      Wiec ty sie wstydz.Za swoich znajomych!
      Lekarzu wylecz sie sam, a nie probuj naprawiac dusze innych.

Wiedz idz i sie wstydz! Osmile
      • krzys52 To ona wychowala nam takiego Gnoja, na F. tym 25.04.05, 01:52
        wspierala go zawsze - bez wzgledu na wyczyny. Dzieki niej wyrosl z tego
        parobasa rarog.
        • malgorzata.i.tomasz Re: To ona wychowala nam takiego Gnoja, na F. tym 25.04.05, 01:53
          Z parobasa awansowal na osobistego MAJTka.
      • miriamfirst_ Re: nie bede sie wstydzic,bo ty sie nie wstydzisz 25.04.05, 01:54

> Perle. Gdybys miala odrobine wstydu, zwrocilabys przyjacielowi uwage, jak
        > zachowuje sie tu na forum wzgledem innych.
        > Wiec ty sie wstydz.Za swoich znajomych!
        > Lekarzu wylecz sie sam, a nie probuj naprawiac dusze innych.
        >
        > Wiedz idz i sie wstydz! Osmile

No tu nastąpiła wolta niesłychana. A dlaczego ty haniebnie wplątujesz osoby
        postronne w sprawy z Perłą? czy to jest fair? Jeśli Perłę krytykujesz, nic nie
        powiesz o sobie? On nie wplątuje w forumowe "rozgrywki" osób innych, spoza
        forum.
        Kto jest bez winy niechaj pierwszy rzuci kamieniem.
        Ty odebrałaś czy odebrałeś (bo nawet nie masz odwagi wystąpić otwarcie) sobie
        postem powyżej jakiekolwiek prawo rzucania nim w tym momencie.
        Jak Ty możesz kogokolwiek krytykować po takich swoich własnych słowach,
        przecież to śmieszne.
        • krzys52 Re: nie bede sie wstydzic,bo ty sie nie wstydzisz 25.04.05, 02:02

> Perle. Gdybys miala odrobine wstydu, zwrocilabys przyjacielowi uwage, jak
          > zachowuje sie tu na forum wzgledem innych.
          > Wiec ty sie wstydz.Za swoich znajomych!
          > Lekarzu wylecz sie sam, a nie probuj naprawiac dusze innych.
          >
          > Wiedz idz i sie wstydz! Osmile

No tu nastąpiła wolta niesłychana. A dlaczego ty haniebnie wplątujesz osoby
          postronne w sprawy z Perłą? czy to jest fair? Jeśli Perłę krytykujesz, nic nie
          powiesz o sobie? On nie wplątuje w forumowe "rozgrywki" osób innych, spoza
          forum.
          Kto jest bez winy niechaj pierwszy rzuci kamieniem.

Czy moze to byc cegla?

Ty odebrałaś czy odebrałeś (bo nawet nie masz odwagi wystąpić otwarcie) sobie
          postem powyżej jakiekolwiek prawo rzucania nim w tym momencie.
          Jak Ty możesz kogokolwiek krytykować po takich swoich własnych słowach,
          przecież to śmieszne.

Ciekawe czy bedzie ci do smiechu gdy zarobisz ta cela?

• miriamfirst_ Re: nie bede sie wstydzic,bo ty sie nie wstydzisz 25.04.05, 02:10
            krzys52 napisał:

> malgorzata.i.tomasz napisała:
            >
            > > Perle. Gdybys miala odrobine wstydu, zwrocilabys przyjacielowi uwage, jak
            >
            > > zachowuje sie tu na forum wzgledem innych.
            > > Wiec ty sie wstydz.Za swoich znajomych!
            > > Lekarzu wylecz sie sam, a nie probuj naprawiac dusze innych.
            > >
            > > Wiedz idz i sie wstydz! Osmile
            >
            > No tu nastąpiła wolta niesłychana. A dlaczego ty haniebnie wplątujesz osoby
            > postronne w sprawy z Perłą? czy to jest fair? Jeśli Perłę krytykujesz, nic
            nie
            > powiesz o sobie? On nie wplątuje w forumowe "rozgrywki" osób innych, spoza
            > forum.
            > Kto jest bez winy niechaj pierwszy rzuci kamieniem.
            >
            >
            > Czy moze to byc cegla?
            >
            >
            > Ty odebrałaś czy odebrałeś (bo nawet nie masz odwagi wystąpić otwarcie) sobie
            > postem powyżej jakiekolwiek prawo rzucania nim w tym momencie.
            > Jak Ty możesz kogokolwiek krytykować po takich swoich własnych słowach,
            > przecież to śmieszne.
            >
            > Ciekawe czy bedzie ci do smiechu gdy zarobisz ta cela?
            >
            >
            Widze, że jak nie masz racji, chwytasz za swoją kłonice. Cóż, nie mam co
            zwracać Perle uwagi. Pisałam do was grzecznie, wystąpiłam z prośbą, i co?
            posypał się grad zgniłych słów. Widać Perła wie, jak z wami rozmawiać. "Butem i
            mnutem". Po prostu zwisasz pan, panie krzysiu52 - obiema łapami z drzewa...
            troglodyta przy tobie to intelektualista!

no over
            • krzys52 Re: nie bede sie wstydzic,bo ty sie nie wstydzisz 25.04.05, 02:21
              "Widze, że jak nie masz racji, chwytasz za swoją kłonice. Cóż, nie mam co
              zwracać Perle uwagi. Pisałam do was grzecznie, wystąpiłam z prośbą, i co?
              posypał się grad zgniłych słów. Widać Perła wie, jak z wami rozmawiać. "Butem i
              mnutem". Po prostu zwisasz pan, panie krzysiu52 - obiema łapami z drzewa...
              troglodyta przy tobie to intelektualista!"
              .
              ;;

Skoro uwazasz sie za taka inteligentna to dlaczego nie zaczelas od zwracania
              uwagi swemu Perle? Najpierw nalezalo zlapac gnojka za ucho wyprowadzic z tego
              F., bo tlumaczenie temu idiocie czegokolwiek mija sie z celem - o czym
              doskonale wiesz, bo i tlumaczyc nie chcesz. Bo w dodatku on wie jak z nami
              rozmawiac... Jakbysmy o niczym innym nie marzyli, jak tylko o rozmowie z tym
              twoim polglowkiem. Zabierz go sobie debila i konwersujcie. Powodzenia.

A teraz kaz sie wypchac

• perlisty Re: nie bede sie wstydzic,bo ty sie nie wstydzisz 25.04.05, 08:59
                krzys52 napisał:

>Zabierz go sobie debila i konwersujcie. Powodzenia.

o tak. pozostaly tyko konwersacje.przy takim malym przyjacielu (5 cm) co z
                perla innego mozna robic.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=23126763&a=23145722
            • t0g Kurde, i tak na mnie sie wszystko skrupi, bo mam 25.04.05, 02:57
              przeciez na imie Tomasz, wiec ten nick to koronny dowod przeciwko mnie. Perla
              bedzie jeszcze wscieklejszy i ja uslysze kolejna porcje "spadaj!" od niego. Wiec
              ja moze juz na wszelki wypadek uprzedze te jego "spadaj!" i powiem:

Perla: RRRRRRRRRAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUUUSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              • krzys52 I tak wiadomo zes Tomasz a zone masz Malgorzate 25.04.05, 06:28
                Teraz juz nie wykrecisz sie od spamowania, bratku. Ha!
                • perla mam dla ciebie zla wiadomosc Kretynie52 25.04.05, 15:21
                  wyjeżdżam do Watykanu niebawem i nie będę miał okazji zobaczyć twego
                  nowatorskiego postu o zdejmowaniu jaki zamieścisz z okazji 1 maja właśnie.
                  No i popatrz Kretynie52, jak cię osaczono. Wiemy nawet z wyprzedzeniem co
                  napiszesz na forum tym właśnie.
                  surprised)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka