patience 04.05.05, 19:17 Ty palancie. Myslales ze tego nie znajde? No przyznac sie tu natychmiast, ktory to Monsterowi wyslal? www.joemonster.org/article.php?sid=3928 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sas15 Po szkole zasadniczej zadaje się zasadnicze 04.05.05, 19:22 pytania.Po studiach dopiero-wystudiowane. Odpowiedz Link Zgłoś
7em Re: Mam zasadnicze pytanie do reszki 04.05.05, 19:39 Philemon i Patience zafundowali sobie małe 69, gdy nagle w trakcie Philemon zagaja: - Patience, wiedziałaś, że rząd wydał dwa miliony na remont domu prezydenta Mbeki w zeszłym roku? - O do licha! - odzywa się Patience - to faktycznie sporo kasy. - A wiesz - mówi znów Philemon - że co 10 minut w Egoli zdarza się 1 gwałt? - Wow! - odpowiada Patience z podziwem - Philemonie, Ty naprawdę wiesz wszystko! - Patience - odzywa się po chwili Philemon - wiesz, że Felicia Mabuza-Suttle przeszła operację powiększenia piersi? - Doprawdy Philemonie! - zdenerwowała się Patience - nawet jeśli wiesz to wszystko, dlaczego mówisz mi to właśnie teraz, gdy uprawiamy sex? Na to Philemon: - Pamiętasz, jak zapomniałaś kupić papier toaletowy i przez weekend używaliśmy czasopism? - Tak, pamiętam - odpowiada Patience - i co z tego? - A więc - kontynuuje Philemon - nadal masz stronę 16 z "The Sowetan" przyklejoną do d**y. to jest prawdziwie makabryczne 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Mam zasadnicze pytanie do reszki 04.05.05, 19:42 > to jest prawdziwie makabryczne dlatego sie wnerwilam, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Mam zasadnicze pytanie do reszki 04.05.05, 19:51 patience napisała: > > to jest prawdziwie makabryczne > > dlatego sie wnerwilam, no nie? łojejej alkowa bez cenzury ))))))))))))))))))) Patience Ty siem nie wnerwiaj tylko od razu wal w łeb tego Philemona, bo reszka to tylko korespondent )))))))))))))) czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Kto to jest Philemon? 04.05.05, 20:02 jaceq napisał: zapytaj Patience z kim baraszkuje ))))) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=23485997&a=23486842 Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Kto to jest Philemon? 04.05.05, 20:04 Nie zakupienie papieru toaletowego kazdemu sie moze przydarzyc. Wnerwilam sie na ten "Sowetan". Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Kto to jest Philemon? 04.05.05, 20:36 patience napisała: > Nie zakupienie papieru toaletowego kazdemu sie moze przydarzyc. Wnerwilam sie n > a > ten "Sowetan". hahahaha jesteś Cierpliwości "zy beściara' ))))))))))))))))))))))) czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Kto to jest Philemon? 04.05.05, 21:25 patience napisała: > Wnerwilam sie na ten "Sowetan". "Sowetan" jakoś tak kojarzy mi się z RPA, nie wiedzieć czemu. A Philemona już chyba odnalazłem. Był taki kociak. _____________________________ "Bóg. Ojczyzna. Honorarium." Odpowiedz Link Zgłoś
7em Re: Kto to jest Philemon? 04.05.05, 21:42 jaceq napisał: > > patience napisała: > > Wnerwilam sie na ten "Sowetan". > > "Sowetan" jakoś tak kojarzy mi się z RPA, nie wiedzieć czemu. A Philemona już > chyba odnalazłem. Był taki kociak. > > _____________________________ > "Bóg. Ojczyzna. Honorarium." miało byc "i" a tak wyszlo "sołeto". 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq I w ten sposób już wiemy 06.05.05, 00:04 co prenumeruje "reakcja" ) 7em napisał: > miało byc "i" a tak wyszlo "sołeto". _____________________________ "Bóg. Ojczyzna. Honorarium." Odpowiedz Link Zgłoś
7em Re: Mam zasadnicze pytanie do reszki 04.05.05, 19:54 patience napisała: > > to jest prawdziwie makabryczne > > dlatego sie wnerwilam, no nie? > no chyba cie rozumiem. w komunizmie byl papier toaletowy grubo mielony i czasem mozna bylo znalezc jedna literke z trybuny ludu. jak taka znajdywalem to tak jakby irlandczyk znalazl 4o listna koniczyne 5947 Odpowiedz Link Zgłoś
patience Ktos wiedzial ze czytuje Monstera i to celowo wysl 04.05.05, 20:01 Jak ta reszke dopadne to drzazgi pojda. Odpowiedz Link Zgłoś
patience Errata 04.05.05, 20:06 patience napisała: > Jak ta reszke dopadne to drzazgi pojda. > Jak dopadne ta reszke, to z niej orly poleca. Odpowiedz Link Zgłoś
7em Re: Ktos wiedzial ze czytuje Monstera i to celowo 04.05.05, 20:38 gniew szkodzi pieknosci. 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Ktos wiedzial ze czytuje Monstera i to celowo 04.05.05, 20:41 patience napisała: > Jak ta reszke dopadne to drzazgi pojda. > Patience chłopaki forumowi są najwyraźniej zazdrośni )))) czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Dzieki za link, znalazlem cos o Uszatku :))) 04.05.05, 20:01 Nieduże miasteczko w Stanach Zjednoczonych, kościółek, akurat kończące się nabożeństwo. Wierni wychodzą ze świątyni, a u wyjścia każdego z nich żegna miejscowy pastor. Do kolejnego wychodzącego mężczyzny mówi: - Do widzenia! I przyłącz się do Armii Jezusa. - Ależ pastorze ja już jestem w Armii Jezusa! - Jak to? - dziwi się duchowny - Przecież widuję cię na nabożeństwach tylko w święta! - Ciiiiiiii pastorze! Secret Service! Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna przepraszam pomyłka! 05.05.05, 21:49 patience napisała: > Ty palancie. Myslales ze tego nie znajde? No przyznac sie tu natychmiast, > ktory to Monsterowi wyslal? > > www.joemonster.org/article.php?sid=3928 > ale płaczę ze śmiechu )))))) Facet przyszedł do szpitala: - Proszę mnie wykastrować. - Jest pan zupełnie tego pewien ??? - Tak. Po operacji budzi sie i widzi zgromadzonych wokół lekarzy. Pyta sie ich: - I jak, operacja się udała ? - Udała się. Ale czemu pan tak postąpił ??? - Niedawno ożenilem sie z ortodoksyjną Żydówką i wiecie, ... - To może chciał się pan obrzezać ??? - A co ja powiedziałem ?! Odpowiedz Link Zgłoś
t0g Kto zacz ta (ten?) "Reszka", wyjaśnijta, prosze? 05.05.05, 22:00 Co zrobiła (zrobił?) Patience? Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Kto zacz ta (ten?) "Reszka", wyjaśnijta, pros 05.05.05, 22:04 t0g napisał: > Co zrobiła (zrobił?) Patience? tatata, wszystko się wyadało ) Philemon i Patience zafundowali sobie małe 69, gdy nagle w trakcie Philemon zagaja: - Patience, wiedziałaś, że rząd wydał dwa miliony na remont domu prezydenta Mbeki w zeszłym roku? - O do licha! - odzywa się Patience - to faktycznie sporo kasy. - A wiesz - mówi znów Philemon - że co 10 minut w Egoli zdarza się 1 gwałt? - Wow! - odpowiada Patience z podziwem - Philemonie, Ty naprawdę wiesz wszystko! - Patience - odzywa się po chwili Philemon - wiesz, że Felicia Mabuza-Suttle przeszła operację powiększenia piersi? - Doprawdy Philemonie! - zdenerwowała się Patience - nawet jeśli wiesz to wszystko, dlaczego mówisz mi to właśnie teraz, gdy uprawiamy sex? Na to Philemon: - Pamiętasz, jak zapomniałaś kupić papier toaletowy i przez weekend używaliśmy czasopism? - Tak, pamiętam - odpowiada Patience - i co z tego? - A więc - kontynuuje Philemon - nadal masz stronę 16 z "The Sowetan" przyklejoną do d**y. by Reszka www.joemonster.org/article.php?sid=3928 Odpowiedz Link Zgłoś
t0g No i co, i Patience sie zdnerwowała CZYMŚ TAKIM? 05.05.05, 22:16 Przeciez Forum roi sie od kusiokantropów, którzy obsmarowyuja każdego, wielu w jeszcze gorszy sposób. Reagowanie to tylko woda na ich młyn. Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Tomku, odebrałam to jako żart!!!! 05.05.05, 22:33 t0g napisał: > Przeciez Forum roi sie od kusiokantropów, którzy obsmarowyuja każdego, wielu w > jeszcze gorszy sposób. Reagowanie to tylko woda na ich młyn. > Przecież to chyba przypadek, że ktos tak napisał - przynajmniej ja tak myślę pozdrawiam ))))) czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
d.nutka1 Re: Tomku, odebrałam to jako żart!!!! 05.05.05, 22:40 noo na miejscu Patience to ja bym TAKIEGO 69 za żart nie brała czytać nawet najciekawsze niusy w trakcie seksu? toż to z Patience jako kobiety jawne wyzwanie Patience dam ci dobrą radę następnym razem wykręć zawczasu żarówkę i nie umawiaj się z tym od 69 na dzienny seks Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Tomku, odebrałam to jako żart!!!! 05.05.05, 22:42 d.nutka1 napisała: > noo > na miejscu Patience to ja bym TAKIEGO 69 za żart nie brała > czytać nawet najciekawsze niusy w trakcie seksu? > toż to z Patience jako kobiety jawne wyzwanie > Patience > dam ci dobrą radę > następnym razem wykręć zawczasu żarówkę i nie umawiaj się z tym od 69 na > dzienny seks hehe a jednej Patience na imię Patience. Nuuuutko, a poza tym skąd by taka gazetę wzięli ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
d.nutka1 Re: Tomku, odebrałam to jako żart!!!! 05.05.05, 22:58 owca_czarna napisała: > hehe a jednej Patience na imię Patience. Nuuuutko, a poza tym skąd by taka > gazetę wzięli ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) > > czarna_owca > no przecież Patience nie dała dementi na żaden news! Odpowiedz Link Zgłoś