marianna.rokita 04.05.05, 22:43 Skoro nie mozna o bakteriach,patyczakach wg 7,a mozna o ssakach.... A czy Bog jest SSAKIEM ?????? Choinka, ciekawi mnie wasza odp Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
owca_czarna Re: Dobra wiec dodam :Bog sie rodzi :) 04.05.05, 22:55 marianna.rokita napisała: > Skoro nie mozna o bakteriach,patyczakach wg 7,a mozna o ssakach.... > A czy Bog jest SSAKIEM ?????? > > Choinka, ciekawi mnie wasza odp BÓG - na początku, zanim stworzono Internet, nie było nic. I z tej nicości powstał BÓG. trole.joemonster.org/index.php?troll=bog czakaj czekaj zaraz się tu jakiś zjawi czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Dobra wiec dodam :Bog sie rodzi :) 04.05.05, 23:12 no dobra ale czy Bog jest ssakiem, czy nie ? Co z tego,ze powstal z nicosci? Czy ssal nicosc ?Czy inaczej z niej powstal?Przez podzial?Paczkowanie ?No jak? Odpowiedz Link Zgłoś
sen.dzia.li Bogusława urodziła Bogusława? 05.05.05, 01:05 Czyli pytanie: jak miała na imię matka Lindy? marianna.rokita napisała: > no dobra ale czy Bog jest ssakiem, czy nie ? Co z tego,ze powstal z nicosci? > Czy ssal nicosc ?Czy inaczej z niej powstal?Przez podzial?Paczkowanie ?No jak? Cały nie. Ale jeden człon Trójcy. Chrześcijanie wierzą, że ssał Matkę Boską. Nie napiszę, jakiej narodowości była ta pani, bo się znowu owca zjeży. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=23407424&a=23478694 Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Bogusława urodziła Bogusława? 05.05.05, 01:38 sen.dzia.li napisał: > Czyli pytanie: jak miała na imię matka Lindy? > > > > marianna.rokita napisała: > > > no dobra ale czy Bog jest ssakiem, czy nie ? Co z tego,ze powstal z nicos > ci? > > Czy ssal nicosc ?Czy inaczej z niej powstal?Przez podzial?Paczkowanie ?No > > jak? > > > Cały nie. Ale jeden człon Trójcy. Chrześcijanie wierzą, że ssał Matkę Boską. > Nie napiszę, jakiej narodowości była ta pani, bo się znowu owca zjeży. > > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=23407424&a=23478694 owca się nie zjeżyła na słowo Żyd, tylko skoro trwała dyskusja o błędach lekarskich to nie ma róznicy czy ofiara został Żyd, Polak czy Chińczyk. Ofiarą został człowiek i tyle. Koniec Kropka Amen )) Dobranoc czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
sen.dzia.li Wyssali mu 05.05.05, 02:00 > owca się nie zjeżyła na słowo Żyd, tylko skoro trwała dyskusja o błędach > lekarskich to nie ma róznicy czy ofiara został Żyd, Polak czy Chińczyk. Ofiarą > został człowiek i tyle. Koniec Kropka Amen )) Dobranoc > > czarna_owca Wyssali mu. I naprawdę nie ma różnicy czy on był Arabem, Polakiem, Duńczykiem czy Żydem forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20&w=23491225&a=23491225 Odpowiedz Link Zgłoś
sen.dzia.li Re: Wyssali mu 05.05.05, 11:30 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60935,2690279.html Widać że Duńczykom w końcu nędza zajrzała do d..y, skoro już głupi jeden milion dolarów ich przewraca, a także poniżają się do tego stopnia żeby wysysać sobie nawzajem i to na terenie stacji obsługi samochodów. Dyktat eurobiurokratów powoli wychodzi im bokiem, zresztą w końcu w przyrodzie nic nie ginie i jesli w Polsce, na Węgrzech, itd. pojawia się podobno więcej pieniędzy, to gdzieś tych pieniędzy musi nagle być mniej. Ale prawdziwie odczuliby w przyszłości, co to znaczy kłopoty, jesli jakis niezwykłym trafem szkodliwa euro konsty weszłaby w życie, a Unia rozszerzyłaby sie tak mocno, jak jeszcze nigdy się nie rozszerzyła: o Turcję i Ukrainę. Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Wyssali mu 05.05.05, 12:03 sen.dzia.li napisał: > wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60935,2690279.html > Widać że Duńczykom w końcu nędza zajrzała do d..y, skoro już głupi jeden milion > > dolarów ich przewraca, a także poniżają się do tego stopnia żeby wysysać sobie > nawzajem i to na terenie stacji obsługi samochodów. jest inne wyjście, niech Duńczycy sprzedają zapałki ) > Dyktat eurobiurokratów powoli wychodzi im bokiem, zresztą w końcu w przyrodzie > nic nie ginie i jesli w Polsce, na Węgrzech, itd. pojawia się podobno więcej > pieniędzy, to gdzieś tych pieniędzy musi nagle być mniej. tylko my nie wpadliśmy na pomysł zaproszenia Tiny. Prezydent zaprosił kogoś innego i my też będziemy cieńko spiewać, albo .... wysyłać ołowiane zołnierzyki do Iraku. Zawsze jakas kasa wpadnie na podreperowanie budżetu, chyba że nie wpadnie ...jak obiecanki cacanki ) czarna-owca Odpowiedz Link Zgłoś
d.nutka1 Re: Dobra wiec dodam :Bog sie rodzi :) 05.05.05, 07:49 Marianno święta ci się pomyliły? do Bożego Narodzenia i śpiewania kolęd jeszcze parę miesięcy pozostało chyba, ze już liczysz ten akt narodzin od chwili poczęcia Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 _______________masz zły okres? 05.05.05, 09:49 zaaaażyyj taaabaaaaaaaaaaki... Bo nie nos dla tabakiery. Bardziej prawdopodobna jest - pustka. Nic - intuicyjnie nie musi mieć stwórcy. Chaos - jest zrozumiały i naturalny. Brak - nie wymaga wysiłku. Nicość - nawet nie zasługuje na opis czy zbadanie. Próżnia - wymaga pompy próżniowej ale tylko dla Ziemian - wygnańców z Raju. Tak i Twe pytanie, zadane na próżno - nie wymaga odpowiedzi! Odpowiedz Link Zgłoś
d.nutka1 Re: _______________masz zły okres? 05.05.05, 10:16 hasz0 napisał: > Tak i Twe pytanie, zadane na próżno - nie wymaga odpowiedzi! > byś się mnie Haszu choć raz zapytał a kiedy to ja miałam dobry okres? nie liczę tych zapisanych w kalendarzyku-to jakbyś miał wątpliwości czy nadal kobietą jestem Odpowiedz Link Zgłoś
d.nutka1 Re: _______________masz zły okres? 05.05.05, 11:43 hasz0 napisał: > To się pytam. > Kiedy? odpowiem wariantem optymistycznym mam nadzieję, ze ten najgorszy okres mam już poza sobą Odpowiedz Link Zgłoś