Dodaj do ulubionych

Kochan TP S.A.

IP: *.fh-bielefeld.de 21.06.01, 09:15
Ostatnio TP S.A. podala wiadomosc o wprowadzeniunowych abonamentow.
Mozna tam przeczytac m.in. cos takiego:"Klienci dzwoniacy niezbyt czesto mogliby
wybrac jeden z dwóch abonamentów z róznymi cenami rozmów. Wybierajac "pakiet
oszczednosciowy" za 23 zl, abonent otrzyma do wygadania miesiecznie 45 bezplatnych
minut. Abonament za 30 zl ("pakiet niedrogi") da prawo do 30 min darmowych rozmów."
Czegos tu nie rozumiem...placac mniej otrzymam wiecej minut darmowych?!
Obserwuj wątek
    • Gość: yet Re: Kochan TP S.A. IP: 192.168.2.* / 195.205.97.* 21.06.01, 09:24
      tak tak, to ludzka rzecz okradać, przepraszam, pogadać
      • Gość: esadf Re: Kochan TP S.A. IP: 213.17.193.* 21.06.01, 10:23
        TPSA złodzieje !!!
    • Gość: Asmodan Re: Kochan TP S.A. IP: *.net.external.hp.com 21.06.01, 10:33
      chodzi przede wszystkim o koszt impulsu,
      tanszy abonaqmen ma duzo !!! drozsze impulsy (wiec poza tymi 45. min. radze nie
      korzystac)
    • Gość: szczepik Re: Kochan TP S.A. IP: 195.116.62.* 21.06.01, 10:48
      Trochę to bez sensu. Pewnie powstał gdzieś błąd na lini TPSA-media.
    • Gość: pepanek Re: Kochan TP S.A. IP: 217.117.130.* 21.06.01, 14:26
      Chłopakom się grunt pod nogami zaczyna palić, więc w nerwach różne głupoty
      zaczynają robić (nawet są skłonni do obniżki cen )No chyba że to tylko zagryfka
      pod publiczkę?
    • vist ___Lubię_TP_ S.A.__ 21.06.01, 14:38

Lubię TP S.A.

I choć wszyscy modnie-zgodnie wieszaja psy,

na tej jednej z ostatnich polskich firm,

to moje SDI CHODZI BEZ ZARZUTU !

Urzywam też usług dodatkowych których nigdy wcześniej nie było,

np. blokad, poczty głosowej i innych....

Ciekaw jestem czy bedzie to tak chodziło jak juz oddamy

TP S.A. Amerykanom z France Telecom.

A sami zostaniemy bez łączności...
      • Gość: Lechu Ja też zaczynam ich lubić IP: *.pl 21.06.01, 14:53
        Mam 3 linie, nie olali mnie jak El-Net i Netia, chociaż to Warszawa. Ostatnio
        płacę nawet niższe rachunki (dużo zamiejscowych rozmów). Co prawda nie założyli
        mi SDI, więc skorzystałem z ACN, ale doceniam, że taka możliwość istnieje.
        pozdrawiam
        • Gość: rafal Re: Ja też zaczynam ich lubić IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 21.06.01, 17:13
          Ja powiem tak , pewnie mozna krytykowac , obrazac, wyzywac a jak juz zlikwiduja
          ta firme a tego przeciez zdecydowana opinia chce , to bedziecie sie cieszyc
          zostana same zachodnie firmy ktore wszystko za darmo Wam dadza nie bo o to
          chodzi ze TPSA WAS okrada a inne firmy daja impulsy nawet doplacaja Wam do
          rachunkow , no tak nalezy sie cieszyc ze wrescie pozbedziemy sie tego
          wstretnego stworu a przyjda przyjazne dla ludzi firmy tego wam i sobie zycze
          p.s. powiem krotko wludziach jest duzo zlosci tylko nie wiadomo na co????
          podniesli ceny konkurencja tez podniosla ale czemu nie wyzywacie na nich, ???
          • Gość: Andy Bojkot TP S.A. IP: *.ds.univ.gda.pl 21.06.01, 17:21
            Precz z TP S.A.
          • Gość: Dreptak Re: Ja też zaczynam ich lubić IP: *.gazeta.pl 21.06.01, 17:26
            Ja nie zaczne ich lubić nigdy. Pewnego razu, kilka la temu, miałem wyłączony
            telefon przez 9 miesięcy (słownie dziewięć) z powodu 'awarii'. Dziś jestem
            okradany, bo muszę płacić za koszmarną niegospodarność.
            Nie oczekuję, że inny operator będzie dokładał do mojego telefonu. Oczekuję, że
            operator będzie pracował nie manując pieniędzy i zadowoli się rozsądnym
            zyskiem.
            Jeżeli tylko będę miał możliwość, natychmiast zmienię operatora.
            • Gość: Lechu Ciebie też zaczynam lubić IP: *.pl 22.06.01, 09:18
              Gość portalu: Dreptak napisał(a):

> Ja nie zaczne ich lubić nigdy. Pewnego razu, kilka la temu, miałem wyłączony
              > telefon przez 9 miesięcy (słownie dziewięć) z powodu 'awarii'. Dziś jestem
              > okradany, bo muszę płacić za koszmarną niegospodarność.
              > Nie oczekuję, że inny operator będzie dokładał do mojego telefonu. Oczekuję, że
              > operator będzie pracował nie manując pieniędzy i zadowoli się rozsądnym
              > zyskiem.
              > Jeżeli tylko będę miał możliwość, natychmiast zmienię operatora.

Ja też miałem podobne doświadczenia kilka lat temu. Ale mamy już nowe czasy, nową
              technikę, podejście do klienta. Uważam, chociaż TP SA dużo brakuje do ideału, że
              jest najbardziej sprawnym operatorem na naszym rynku. Technologia produkcji i
              łączności staje się coraz łatwiejsza. Cieszę się, że masz takie teoretyczne
              podejście do konkurencji. Na szczęście Polska to wolny kraj i nawet Ty możesz
              zrobić firmę, która nie będzie marnowała pieniędzy, zadowoli się rozsądnym
              zyskiem i zbuduje taką infrastrukturę, że ja klient, osiągnę pełną satysfakcję smile
              pozdrawiam
      • Gość: noico Re: ___Lubię_TP_ S.A.__ IP: *.jgora.dialog.net.pl 21.06.01, 18:18
        Ale za jaka cene chodzi Ci to SDI? To zdzierstwo
        • Gość: Vist Re: ___Lubię_TP_ S.A.__ IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.06.01, 18:25
          Gość portalu: noico napisał(a):

> Ale za jaka cene chodzi Ci to SDI? To zdzierstwo

Ale nasze.

Lubię też inne polskie rzeczy. smile

Jak będzie mi zależało wiecej na pieniadzach przeprowadzę sie do Monaco.

Ale póki co ...

Lubię Polskę smile
          • Gość: noico Re: ___Lubię_TP_ S.A.__ IP: *.jgora.dialog.net.pl 21.06.01, 19:04
            Ja kocham Polske. (SDI nie jest nasze), telekomuna wykupila koncesje czy cos.
            Ale pomysl XXI wiek a tu marne SDI za 160zl miesiecznie (999zl za wstep) i jaki
            to ma transfer za taka cene. To ze tepsa sie sprzedaje to bardzo niedobrze, ale
            co my biedne zuczki zrobimy. To jest juz dawno ustalone ponad naszymi glowami.
            Tak na marginesie - Dialog to tez zlodzieje.
      • Gość: paveua Re: ___Lubię_TP_ S.A.__ IP: *.acn.waw.pl 22.06.01, 09:29
        A ileż to płacisz za to swoje SDI?
        I jakim tranfserem dysponujesz?
        Jeśli już tak wychwalasz tepsę, to wiedz, że są inne firmy, które biją ją na
        głowę w dostarczaniu Internetu, w telefonii stacjonarnej, a przede wszystkim w
        jakości usług.
        pozdrowienia dla tepsofila
        • Gość: Vist Re: ___Lubię_TP_ S.A.__ IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 22.06.01, 10:24
          Gość portalu: paveua napisał(a):

> A ileż to płacisz za to swoje SDI? <<<<<<< chyba 160
          > I jakim tranfserem dysponujesz? <<<<<<<<różnie
          > Jeśli już tak wychwalasz tepsę, to wiedz, że są inne firmy, które biją ją na
          > głowę w dostarczaniu Internetu, w telefonii stacjonarnej, a przede wszystkim w
          > jakości usług.
          > pozdrowienia dla tepsofila

Pozdrowienia dla antytepsity smile

• Gość: Lookas Re: ___Lubię_TP_ S.A.__ IP: 213.241.20.* 22.06.01, 10:59
            Nasza kochana TEPSA wprowadzajac SDI tlumaczyla ten skrot jako:
            Szybki Dostep do Internetu. Smiechu warte i oni tez sie zorientowali ze daja
            ludziom kolejnego boba. Poszli wiec po rozum do glowy i zmienili na:
            Staly Dostep do Internetu. He he, maja panowie w TEPSIE jaja co?
  • Gość: Lechu Szczególnie w Sejnach i Mławie wybiera się wśród operatorów :-) IP: *.pl 22.06.01, 00:00
    Gość portalu: paveua napisał(a):

> A ileż to płacisz za to swoje SDI?
    > I jakim tranfserem dysponujesz?
    > Jeśli już tak wychwalasz tepsę, to wiedz, że są inne firmy, które biją ją na
    > głowę w dostarczaniu Internetu, w telefonii stacjonarnej, a przede wszystkim w
    > jakości usług.
    > pozdrowienia dla tepsofila

A co jeden to najlepsza jakość usług i najniższe ceny. Tak, Sejny i Mława to
    internetowe eldorado. Szkoda, że w Warszawie nie ma takiego wyboru, jaki ma u
    siebie paveua.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka