Dodaj do ulubionych

Jak zostalam ruskim szpiegiem :D

19.05.05, 15:35
Dzisiaj padlam ze smiechu. Forumowiczka z FA lala.laleczna, i kilku innych
dowodzi na Forum Prasa i Media, ze jestem szpiegiem na pasku GRU badz KGB smile
Widac nie tylko Weszpolacy maja paranoje smile

link : ( polecam tez calosc )

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=645&w=24097280&a=24128598
Obserwuj wątek
    • lala.laleczna Ściśle biorąc - nikt tego nie dowodził, to były 19.05.05, 15:43
      przypuszczenia. Nie rozróżniasz?
      A po drugie - OGROMNIE starasz się sprawiać wrażenie osoby doskonale
      poinformowanej, i to z tajnego źródła. Mało tego, ty JESTEŚ doskonale
      poinformowana o życiu prywatnym wielu osób. Źródła nie zdradasz. Błędne
      przypuszczenie innych forumowiczów prostujesz, bo wiesz lepiej (znów źródło
      informacji jest tajne).
      Ale, oczywiście, chętnie się pośmiejemy razem z tobą.
      • marianna.rokita Re: Ściśle biorąc - nikt tego nie dowodził, to by 19.05.05, 15:45
        No one sa cudne Lalu big_grinDDDDDDDDDDD

Jasne, ze jestem poinformowana smileInformacja jest w cenie smile
        Zrodlo ? Jasne,ze tajne smile)))))))
        • lala.laleczna żeby już podtrzymać dobrą atmosferę, pośmiejmy 19.05.05, 15:46
          się dalej. Dokładnie tak zareagowałby prawdziwy szpieg ;-D
          • marianna.rokita Re: żeby już podtrzymać dobrą atmosferę, pośmiejm 19.05.05, 15:47
            No dobra Lala smile To sie smiejemy big_grinDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

• marianna.rokita Re: żeby już podtrzymać dobrą atmosferę, pośmiejm 19.05.05, 15:49
              A Lala sluchaj smile My tu smichy chichy a moj komputer jest ogladany pod lupa w
              prokuraturze smile Czy sadzisz,ze zabiora go wojskowi do obejrzenia ??????
              big_grinDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
              • lala.laleczna Raczej się śmiejmy. Lepiej nie odgrzebywać wątku 19.05.05, 15:51
                burdelowego, szczęśliwie pochłoniętego przez cenzurę.
                • marianna.rokita Re: Raczej się śmiejmy. Lepiej nie odgrzebywać wą 19.05.05, 15:56
                  Mam prosbe, a moglabys podac podstawy do twojego przypuszczenia? Jakie to tajne
                  informacje wyciekaly na forum ?
                  Czy np. takie,ze Seremietjew siedzi za probe sprzedazy skomplikowanego systemu
                  do samolotow ruskim?I nie wykluczone,ze zostanie mu postawiony paragraf o
                  szpiegostwo ? Bo to faktycznie napisalam smile

• lala.laleczna Informacje dotyczące tożsamości formuwiczów. 19.05.05, 16:04
                    Nie tej z realnego życia, tylko tożsamości nicków. Dziwnie dużo wiesz o tym,
                    kto kogo pacynuje, a kto nie. Może po prostu bierze się to z faktu nagminnego
                    (kropa, nie (kręcę głową przecząco) to nie on, właśnie ci wysłałam na priv)
                    korespondowania na prywatne skrzynki.
                    W gruncie rzeczy jest mi to obojętne.
                    • marianna.rokita Re: Informacje dotyczące tożsamości formuwiczów. 19.05.05, 16:06
                      Bo droga lalu nalezy myslec smile Jak sie ma glowe to trzba jej uzywac : )
                      • lala.laleczna Słusznie, marianno. A żeby już zakończyć ten 19.05.05, 16:12
                        niemądry i niepotrzebny (nie z twojej winy, przyznaję), wątek - dodam, że przez
                        zwykłe zapomnienie na końcu nie dodałam tak charakterystycznego dla mnie ;-D.
                        Niniejszym czynię to uroczyście.
                        Ty w zamian musisz przyznać, że o szpiegu nic pisałam.
                        Mam nadzieję, że to zakończy sprawę, czy potrzebujesz oficjalnych przeprosin?
                        • marianna.rokita Re: Słusznie, marianno. A żeby już zakończyć ten 19.05.05, 16:21
                          Alez lala ja sie nie gniewam, ja sie po prostu usmialam smile
                          Ewentualnie jestes mi winna paczke kawy,ktora ze smiechu rozsypalam big_grin
                          • lala.laleczna Nie ma sprawy, ale trudno będzie na maila ;-D nt/ 20.05.05, 08:52
      • iudex Re: Ściśle biorąc - nikt tego nie dowodził, to by 19.05.05, 15:52
        lala.laleczna napisała:

> przypuszczenia. Nie rozróżniasz?
        > A po drugie - OGROMNIE starasz się sprawiać wrażenie osoby doskonale
        > poinformowanej, i to z tajnego źródła.

Potrafisz sobie wyobrazic laluniu droga, ze szpieg stara sie robic wrazenie
        osoby niepoinformowanej, niewiedzacej, nieinteresujacej i wogole najlepiej malo
        inteligentnej.

Onosze wrazenie ze jedno z tych z kryteriow spelniasz.
        • lala.laleczna Jak napisał M.Proust - cudzą inteligencję potrafi 19.05.05, 15:55
          docenić tylko osoba inteligentna ;-D
          Pozdrawiam serdecznie jednorazowy nick. Tożsamości oczywiście się domyślam ;-D
      • patience Lalu, popieram twoja podejrzliwosc 19.05.05, 16:30
        Tu sa same szpiegi. Nie tylko sowieckie, sojusznicze tez. Dlatego zalecalabym
        ostroznosc, szczegolnie w zakresie pojawiania sie na forum w godzinach pracy.
        Jak cie zauwaza to wiesz, co cie czeka? Zaloza ci czarna teczke z rachunkiem
        krzywd za podatki, ktore ukradlas, nie mowiac o postach, ktorymi zasmiecasz. No
        i w zamian za milczenie skonczysz tlukac lbem w brukowiec na Madagaskarze albo w
        innym egzotycznym miejscu, zamiast tluc lbem w brukowiec nadwislanski pod
        autostrady Wschod - Zachod, Polnoc - Poludnie.
        • marianna.rokita Re: Lalu, popieram twoja podejrzliwosc 19.05.05, 17:09
          zacznijmy od tego ze lala to facet big_grin
          • dr.kidler Re: Lalu, popieram twoja podejrzliwosc 19.05.05, 21:56
            marianna.rokita napisała:

> zacznijmy od tego ze lala to facet big_grin

E...?, chce w ten sposob ukryc swoj infantylizm?
            • marianna.rokita Re: Lalu, popieram twoja podejrzliwosc 19.05.05, 22:01
              Facet, facet smile
              big_grin
    • lala.lajeczna Re: Jak zostalam ruskim szpiegiem :D 19.05.05, 15:44
      Nie histeryzuj. Zamieściłam przecież sprostowanie. Tak mi się tylko wymknęło,
      czasami nie kontroluję tego co piszę.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=645&w=24097280&a=24129740
    • pacyniarz No cos Ty, to Ty nie jestes jednak szpiegiem? 19.05.05, 15:55
      Zawiodlem sie. I Lala chyba tez.
      • marianna.rokita Re: No cos Ty, to Ty nie jestes jednak szpiegiem? 19.05.05, 15:57
        Pacyniarzu......Och, ach, ech...... nie lubisz juz swojej Maty Hari ?
        Hlip smile)))))

Totua tua smile
        • pacyniarz Re: No cos Ty, to Ty nie jestes jednak szpiegiem? 19.05.05, 16:09
          Lubie, lubie. Ale myslalem, ze przyswieca Ci jakis cel wyzszy. Ponowne zjednoczenie CCCP, albo co?
          • marianna.rokita Re: No cos Ty, to Ty nie jestes jednak szpiegiem? 19.05.05, 16:21
            Usiluje doprowadzic do oficjalnego zblizenia i wielu stosunkow ( w pelnym
            znaczeniu tych slow big_grin ) Putina z Kwasniewskim big_grinDDDDDDDDDDDD

Taki mi przyswieca cel smile
            • pacyniarz Re: No cos Ty, to Ty nie jestes jednak szpiegiem? 19.05.05, 18:56
              Ojej a ja myslalem, ze Kwachu jest do Putina calkiem zblizony. I tylko tak udaje. Dla porzadku. A tu jednak nie. Masz tobie...
              • marianna.rokita Re: No cos Ty, to Ty nie jestes jednak szpiegiem? 19.05.05, 19:07
                Jeszcze sie az tak nie zblizyli.Wiesz ile bedzie warta taka fotka big_grin ???????
                Musze taka miecsmile))))))))))))))))))
                • ewa8a Re: No cos Ty, to Ty nie jestes jednak szpiegiem? 19.05.05, 19:14
                  Chciałam przeczytać Marianno o Twoich szpiegowskich wyczynach, a tu wiadomość
                  najprawdopodobniej skasowana. Lala Cię zdemaskowała i teraz chcesz wyciszyć
                  sprawę.
                  • marianna.rokita Re: No cos Ty, to Ty nie jestes jednak szpiegiem? 19.05.05, 19:17
                    Skopiowalam smile Zaraz ci puszcze: )
                    • marianna.rokita Oto przypuszczenie lali : 19.05.05, 19:23
                      • Coś podobnego! A ja niedawno pisałam, że boję się
                      lala.laleczna 19.05.2005 14:43 + odpowiedz
                      marianny rokity, bo ta ma dostęp do dziwnie aktualnych i ciekawych informacji o
                      różnych znanych osobach. Jej związek z tajnymi służbami wydaje się oczywisty, a
                      i kierunek też prawdopodobny.

• ewa8a Re: Oto przypuszczenie lali : 19.05.05, 19:30
                        > Jej związek z tajnymi służbami wydaje się oczywisty,

Skoro Lala tak twierdzi, to widocznie tak jest. Ona zawsze ma rację.
                        • marianna.rokita Re: Oto przypuszczenie lali : 19.05.05, 19:34
                          Masz racje Ewo big_grin
                          • pacyniarz Czyli jednak jestes. Odetchnalem z ulga. 19.05.05, 19:44
                            Lala jest jednak niezastapiona.
                            • europitek Re: Czyli jednak jestes. Odetchnalem z ulga. 19.05.05, 22:56
                              A czy na tego ... szpiega, to sa zapisy, czy mozna tak z ulicy ?
                              • marianna.rokita Re: Czyli jednak jestes. Odetchnalem z ulga. 20.05.05, 00:50
                                Zapisy, listy spoleczne i talony smile
                                • europitek Re: Czyli jednak jestes. Odetchnalem z ulga. 20.05.05, 10:37
                                  Czy wszystko jak trzeba ... zgodnie z tradycja.
                                  • marianna.rokita Re: Czyli jednak jestes. Odetchnalem z ulga. 22.05.05, 07:50
                                    Zalatwic ci talon big_grin
                                    • europitek Re: Czyli jednak jestes. Odetchnalem z ulga. 22.05.05, 09:43
                                      Dzieki, ale mam swoje "chody", ktore musza sie "wykazac".
    • hiperrealizm Re: Jak zostalam ruskim szpiegiem :D 19.05.05, 19:32
      no ale jesteś "agentką"?
    • jenisiej Demaskuję Maryjannę 20.05.05, 05:40
      Ostatnio miałem aparat zorkę 5 i zrobiłem kilka zdjęć. Ukrytą kamerą, rzecz
      jasna.

www.westernfront.co.uk/thegreatwar/articles/individuals/images/matahari.jpg

www.hot.ee/ats005/mata_hari.html

www.bellydanceuk.co.uk/photosimages/mata005.jpg

home7.swipnet.se/~w-77833/MataHari.jpg

www.1000and1.de/picture/jpg/matahar3.jpg

www.admiraltwin.com/images/matahari3.jpg

A ostatecznie kompromituje ją to zdjęcie w ramionach porucznika GRU. Niektórzy
      co prawda twierdzą, że to ona go uwiodła, ale kto wie, jak było naprawdę.

www.admiraltwin.com/images/matahari3.jpg

Całuski, Mato Harismile
      • jenisiej Korekta 20.05.05, 05:49
        To zdjęcie w ramionach ruskiego szpiona:

home.hiwaay.net/~oliver/mata1.jpg

To wszystko z nerwów. Boję się, że mnie już namierzyli.
        • marianna.rokita Re: Korekta 20.05.05, 11:31
          Wiem mnie tez sie lapki trzesa. Ja demaskujesz to idz juz na calosc.Ten szpieg
          mial na imie Jenisiej smile
      • pancogioto Nieokiełznany temperament.Pożera facetów. CarycaII 22.05.05, 12:45
    • pancogioto Włożyli do , no tej..... kamerkę i mikrofon? 22.05.05, 12:34
      Pojemny ten Twój śliczny organ.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka