7em 25.05.05, 23:54 pucerka wroci z londyniewa i co? nikt tam o zadnym dudku nie slyszal. zmarszczy brew, dokarmi zwierzat za 2 stówy i zalamie włochate lapska nad polactwem dziwiac sie czyms sie tak podnieca. 5040 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marianna.rokita Re: jutro bedzie post 26.05.05, 00:01 HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) drobna poprawka, pucerka duchem zostanie na Mazurach,jednak ponadaje jako al_an.ski, walecc1, santos771, volm, minotaurus,agneswl Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Re: jutro bedzie post 26.05.05, 00:01 Mrs. Barney Glouthernborough z Birmingham powiedziala reporterowi The Sun: "Dudek? never heard about". ) Odpowiedz Link Zgłoś
7em Re: jutro bedzie post 26.05.05, 00:11 dachs napisał: > Mrs. Barney Glouthernborough z Birmingham powiedziala reporterowi The Sun: > "Dudek? never heard about". > > ) "co pani* zrobi gdy wyladuja tutaj niemcy? [plaza]. pojde po policjanta" *-mrs kropecka Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: jutro bedzie post 26.05.05, 00:16 Uprzejmie donosze,ze Kropekuk nie przebywa obecnie, ani w Londynie, ani na Mazurach A Pucerka jak mi zeznali znajomi forumowicze korespondujacy z ta bella bionda mit wlochata main nadaje z Chomiczowki Odpowiedz Link Zgłoś
institoris1 aktualne z der spiegel 26.05.05, 00:16 "Istanbul - Liverpool besiegte den großen Favoriten aus Mailand mit 6:5 (3:3; 3:0) nach Elfmeterschießen. Zur entscheidenden Figur bei den "Reds" wurde Jerzy Dudek. Der tschechische Torwart parierte kurz vor dem Ende der Verlängerung sensationell gegen Milan-Stürmer Andrej Schewtschenko, dann hielt er auch noch den Elfmeter des Ukrainers..." i. Odpowiedz Link Zgłoś
karlin Zawsze uważałem 26.05.05, 00:52 że powinnniśmy dbać o jak najlepsze stosunki z Czechami. Odpowiedz Link Zgłoś
karlin Piłkarski Ptak Dudi 26.05.05, 00:50 poleciał. Czem wzbudził podejrzliwe osłupienie w wiadomych kręgach. Mających problemy już nie tylko ze spojrzeniem w niebo, ale i pod nogi. Odpowiedz Link Zgłoś
7em Re: Piłkarski Ptak Dudi 26.05.05, 15:17 poczulem sie dumny jak nie wiem. urodzilem sie w tym smutnym knurowie jak ten mesjasz bo w wiekszych mistach nie bylo wolnych osobo-ródko-łózek. 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
karlin Ile 26.05.05, 17:48 zarobiłeś na Czerwońcach? A przynamniej jak obstawiali? Odpowiedz Link Zgłoś
7em Re: Ile 26.05.05, 20:15 dopiero dzis pękłem i wpłaciłem bukmacherom kase nie znajdujac innej ciekawszej rozrywki. 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
7em Re: Trafiłem 26.05.05, 22:16 karlin napisał: > na Twój odwyk? no, ale wszystko pod kontrolą. 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Piłkarski Ptak Dudi 26.05.05, 18:01 7em napisał: > poczulem sie dumny jak nie wiem. Z czego ? To Ty obroniłeś strzał na bramkę ? S. Odpowiedz Link Zgłoś