Dodaj do ulubionych

Litwa szantazowana przez zydow - z kad my to znamy

IP: 200.23.209.* 12.07.02, 18:50
zydowskie centrum S. Wiesenthala oglosilo kilka dni temu , ze zamierza
wyplacac 10,000 dolarow amerykanskich dla kazdego obywatela Estoni ktory
doniesie na wlasnego sasiada,brata,ojca , matke.
Tematem donosu ma byc domniemany udzial w holokauscie litewskich zydow w czasie
II Wojny Sw.
Wladze litewskie sa wstrzasniete tak perfidna propozycja.
Litewska gazeta Veidas przypomniala czytelnikom , ze wlasnie taka metode -przekupu
-stosowal faszystowski okupant do lapanek ukrywajacych sie zydow w litewskich domach.

news.bbc.co.uk/hi/english/world/monitoring/media_reports/newsid_2124000/2124672.stm

Mnie wkurza tylko jedna rzecz . Zydzi zawsze sie dziwia z kad w Europie tyle antysemityzmu ?
Jesli to czytasz zydzie - to ci powiem - Z KSIEZYCA PRZYFRUNAL

ps. ciekawe kiedy Michnik@Comp. usunie ten niewygodny post
Obserwuj wątek
    • maretina Re: Litwa szantazowana przez zydow - z kad my to 12.07.02, 18:52
      Gość portalu: t.love napisał(a):

> zydowskie centrum S. Wiesenthala oglosilo kilka dni temu , ze zamierza
      > wyplacac 10,000 dolarow amerykanskich dla kazdego obywatela Estoni ktory
      > doniesie na wlasnego sasiada,brata,ojca , matke.
      > Tematem donosu ma byc domniemany udzial w holokauscie litewskich zydow w czasie
      >
      > II Wojny Sw.
      > Wladze litewskie sa wstrzasniete tak perfidna propozycja.
      > Litewska gazeta Veidas przypomniala czytelnikom , ze wlasnie taka metode -przek
      > upu
      > -stosowal faszystowski okupant do lapanek ukrywajacych sie zydow w litewskich d
      > omach.
      >
      > <a href="news.bbc.co.uk/hi/english/world/monitoring/media_reports/newsid
      > _2124000/2124672.stm"target="_blank">news.bbc.co.uk/hi/english/world/monitoring
      > /media_reports/newsid_2124000/2124672.stm</a>
      >
      >
      >
      > Mnie wkurza tylko jedna rzecz . Zydzi zawsze sie dziwia z kad w Europie tyle an
      > tysemityzmu ?
      > Jesli to czytasz zydzie - to ci powiem - Z KSIEZYCA PRZYFRUNAL
      >
      >
      >
      > ps. ciekawe kiedy Michnik@Comp. usunie ten niewygodny post

takie metody stosowal tez stalin. dodam, ze z "dobrymi" rezultatami i wcale nie
      za kase, tylko za dobrze sprzedana ideologie
    • Gość: snajper Szansa na odnalezienie przestępców. IP: *.acn.waw.pl 13.07.02, 00:23

> zydowskie centrum S. Wiesenthala oglosilo kilka dni temu , ze zamierza
      > wyplacac 10,000 dolarow amerykanskich dla kazdego obywatela Estoni ktory
      > doniesie na wlasnego sasiada,brata,ojca , matke.
      > Tematem donosu ma byc domniemany udzial w holokauscie litewskich zydow w czasie
      > II Wojny Sw.
      > Wladze litewskie sa wstrzasniete tak perfidna propozycja.

A co w tym perfidnego ? Obowiązkiem każdego człowieka jest przekazanie
      odpowiednim władzom posiadanych informacji o przestępstwie czy przestępcy. To
      jest moralny obowiązek każdego. Przestępstwa przeciwko ludzkości nie przedawniają
      się, więc wojenny kat Żydów jest nadal przestępcą.

> Litewska gazeta Veidas przypomniala czytelnikom , ze wlasnie taka metode - przek
      > upu - stosowal faszystowski okupant do lapanek ukrywajacych sie zydow w
      litewskich domach.

Jest tylko drobna różnica. Faszyści zabijali Żydów, niewinne osoby. A nagrodę
      płacą ci, co chcą ukarać przestępców. Gdy rodzina ofiary obiecuje nagrodę za
      pomoc w ujęciu mordercy, to tez jest to perfidia ?

> <a href="news.bbc.co.uk/hi/english/world/monitoring/media_reports/newsid
      > _2124000/2124672.stm"target="_blank">news.bbc.co.uk/hi/english/world/monitoring
      > /media_reports/newsid_2124000/2124672.stm</a>
      >
      > Mnie wkurza tylko jedna rzecz . Zydzi zawsze sie dziwia z kad w Europie tyle an
      > tysemityzmu ?
      > Jesli to czytasz zydzie - to ci powiem - Z KSIEZYCA PRZYFRUNAL

Nie wierzę, nie byłeś na księżycu.

> ps. ciekawe kiedy Michnik@Comp. usunie ten niewygodny post

Niewygodny ? Chyba dla ciebie.
      • Gość: wild kto to jest przestępca? IP: *.net.bialystok.pl / 192.168.1.* 13.07.02, 00:37
        Gość portalu: snajper napisał(a):

Przestępstwa przeciwko ludzkości nie przedawnia
        > ją
        > się, więc wojenny kat Żydów jest nadal przestępcą.

czy to samo dotyczy też innych nacji?
        czy zabicie Chinczyka który mnie napada to jest przestepstwo czy nie?
        kiedy w/g Twego sposobu myślenia ktos jest przectępcą a ktoś nie?

Kim dla Ciebie jest np. Szlomo Morel i inny stalinowski morderca niewinnych ludzi?

Czy jesteś za ukaraniem SPRAWCÓW zbrodni na niewinnych Żydach i Polakach?
        tak czy nie?
        jezęli tak czy stalinowski sędzia powinien siedzieć w pierdlu razem z opryszkiem
        z osiedla lub stodoły? ( oczywiscie po procesie - dziwne? )

• Gość: snajper Re: kto to jest przestępca? IP: *.acn.waw.pl 13.07.02, 00:43
          Gość portalu: wild napisał(a):

> Gość portalu: snajper napisał(a):
          >
          > Przestępstwa przeciwko ludzkości nie przedawnia
          > > ją
          > > się, więc wojenny kat Żydów jest nadal przestępcą.
          >
          >
          > czy to samo dotyczy też innych nacji?
          > czy zabicie Chinczyka który mnie napada to jest przestepstwo czy nie?
          > kiedy w/g Twego sposobu myślenia ktos jest przectępcą a ktoś nie?
          >
          > Kim dla Ciebie jest np. Szlomo Morel i inny stalinowski morderca niewinnych lud
          > zi?
          >
          > Czy jesteś za ukaraniem SPRAWCÓW zbrodni na niewinnych Żydach i Polakach?
          > tak czy nie?
          > jezęli tak czy stalinowski sędzia powinien siedzieć w pierdlu razem z opryszkie
          > m
          > z osiedla lub stodoły? ( oczywiscie po procesie - dziwne? )
          >

Nie rozumiem co cię dziwi ? Czy to, że uważam, że każdy przestepca powienien być
          osądzony ? A kto jest przestępcą mówi Kodeks Karny.
          • Gość: wild Re: kto to jest przestępca? IP: *.net.bialystok.pl / 192.168.1.* 13.07.02, 00:49

> Gość portalu: wild napisał(a):
            >
            > > Gość portalu: snajper napisał(a):
            > >
            > > Przestępstwa przeciwko ludzkości nie przedawnia
            > > > ją
            > > > się, więc wojenny kat Żydów jest nadal przestępcą.
            > >
            > >
            > > czy to samo dotyczy też innych nacji?
            > > czy zabicie Chinczyka który mnie napada to jest przestepstwo czy nie?
            > > kiedy w/g Twego sposobu myślenia ktos jest przectępcą a ktoś nie?
            > >
            > > Kim dla Ciebie jest np. Szlomo Morel i inny stalinowski morderca niewinnyc
            > h lud
            > > zi?
            > >
            > > Czy jesteś za ukaraniem SPRAWCÓW zbrodni na niewinnych Żydach i Polakach?
            > > tak czy nie?
            > > jezęli tak czy stalinowski sędzia powinien siedzieć w pierdlu razem z opry
            > szkie
            > > m
            > > z osiedla lub stodoły? ( oczywiscie po procesie - dziwne? )
            > >
            >
            > Nie rozumiem co cię dziwi ?

dziwi mnie kolektywizm

więc wojenny kat Polaków jest nadal przestępcą? czy np. Akowiec zabijający
            kolaboranta Polaka z SS to przestępca? tak czy nie?
          • wojcd Re: kto to jest przestępca? 13.07.02, 00:51

> Nie rozumiem co cię dziwi ? Czy to, że uważam, że każdy przestepca powienien być osądzony ? A kto jest przestępcą mówi Kodeks Karny.

Panie Snajper
            chodzi o to ze Zyd przestepca jest BEZKARNY. Chroni go panstwo Izrael.
            Wojciech
            • Gość: snajper Re: kto to jest przestępca? IP: *.acn.waw.pl 13.07.02, 01:24
              wojcd napisał:

>
              > > Nie rozumiem co cię dziwi ? Czy to, że uważam, że każdy przestepca powieni
              > en być osądzony ? A kto jest przestępcą mówi Kodeks Karny.
              >
              > Panie Snajper
              > chodzi o to ze Zyd przestepca jest BEZKARNY. Chroni go panstwo Izrael.
              > Wojciech

Panie Wojciechu
              chodzi o to że Polak przestepca jest BEZKARNY. Chroni go państwo Polska
              Snajper

Mój post jest dokładnie taką samą prawda jak i Twój.
              • wojcd Re: kto to jest przestępca? 13.07.02, 01:38
                > Mój post jest dokładnie taką samą prawda jak i Twój.

Panie Snajper
                w etyce taki paralelizm jest NIEDOPUSZCZALNY. W polityce tak. A wiec stosuje Pan kryteria polityczne. W ten sposob etyka sluzy jako instrument do osiagania celow stricte politycznych. Mam wiec jasnosc co do kryteriow, ktore Pan stosuje w ocenie relacji polsko-zydowskich.
                Pozdrawiam Wojciech
                • Gość: snajper Ekstradycja. IP: *.acn.waw.pl 13.07.02, 03:14
                  wojcd napisał:

> > Mój post jest dokładnie taką samą prawda jak i Twój.
                  >
                  > Panie Snajper
                  > w etyce taki paralelizm jest NIEDOPUSZCZALNY. W polityce tak. A wiec stosuje Pa
                  > n kryteria polityczne. W ten sposob etyka sluzy jako instrument do osiagania ce
                  > low stricte politycznych. Mam wiec jasnosc co do kryteriow, ktore Pan stosuje w
                  > ocenie relacji polsko-zydowskich.
                  > Pozdrawiam Wojciech

To nie są jedynie kryteria stosunków polsko-żydowskich. Ja uważam, że skoro
                  potepiasz coś u kogoś, to także u siebie potępianą cechę powinieneś zauważyć. Jak
                  rozumiem, potępiasz Izrael, że nie zezwala na ekstradycję swoich obywateli. To co
                  powiesz o takim zapisie w naszej konstytucji:

Art. 55. 1. Ekstradycja obywatela polskiego jest zakazana.

Potępisz ?

Pozdrawiam.
                  • wojcd Re: Ekstradycja. 13.07.02, 03:32

> Art. 55. 1. Ekstradycja obywatela polskiego jest zakazana.
                    >
                    > Potępisz ?

Panie Snajper
                    niech Pan oceni wlasne intencje.
                    Art. 55. 3. W sprawie dopuszczalności ekstradycji orzeka sąd.
                    Wojciech
                    • Gość: snajper Re: Ekstradycja. IP: *.acn.waw.pl 13.07.02, 04:06
                      wojcd napisał:

>
                      > > Art. 55. 1. Ekstradycja obywatela polskiego jest zakazana.
                      > >
                      > > Potępisz ?
                      >
                      > Panie Snajper
                      > niech Pan oceni wlasne intencje.
                      > Art. 55. 3. W sprawie dopuszczalności ekstradycji orzeka sąd.
                      > Wojciech

W sprawie dopuszczalności ekstradycji orzeka sąd. Ale nie ekstradycji obywateli
                      polskich. Bo ta jest ZAKAZANA przez Konstytucję. A żaden sąd nie ma prawa
                      postępować wbrew Konstytucji, która jest najwyższym prawem. Sądy wypowiadają się
                      jedynie w sprawie ekstradycji cudzoziemców.

No i co z moimi intencjami ?

Pozdrawiam.
                      • wojcd Re: Ekstradycja. 13.07.02, 05:45
                        > No i co z moimi intencjami ?

Panie Snajper
                        nie jestem prawnikiem wiec musialem poszperac w internecie by sprawdzic czy rzeczywiscie Polska zablokowala mozliwosc sadzenia zbrodniarzy przez uniemozliwienie ekstradycji. W tym przypadku stosuje sie inny instrument prawny. Jest nim Miedzynarodowy Trybunal Karny ktoremu podlegaja nasi obywatele. Tak wiec podtrzymuje moja opinie na temat Panskich intencji - kieruje Pan celowo dyskusje na FALSZYWE tory.
                        Pozdrawiam Wojciech
                        • Gość: snajper Re: Ekstradycja. IP: *.acn.waw.pl 13.07.02, 06:56
                          wojcd napisał:

> > No i co z moimi intencjami ?
                          >
                          > Panie Snajper
                          > nie jestem prawnikiem wiec musialem poszperac w internecie by sprawdzic czy rze
                          > czywiscie Polska zablokowala mozliwosc sadzenia zbrodniarzy przez uniemozliwien
                          > ie ekstradycji. W tym przypadku stosuje sie inny instrument prawny. Jest nim Mi
                          > edzynarodowy Trybunal Karny ktoremu podlegaja nasi obywatele. Tak wiec podtrzym
                          > uje moja opinie na temat Panskich intencji - kieruje Pan celowo dyskusje na FAL
                          > SZYWE tory.
                          > Pozdrawiam Wojciech

Zacznę od końca. wink)

1. To nie ja spycham dyskusję na fałszywe tory, gdyż nie ja zacząłem pisać o
                          bezkarności zbrodniarzy.

2. Takiego instrumentu jak Międzynarodowy Trybunał Karny nie ma. On dopiero ma
                          zacząć działać. Czy będzie, zobaczymy. Ostatnio USA zdecydowanie zaprotestowało
                          przeciwko opracowanej formule Trybunału.

3. Nawet gdy MTK bedzie istniał, to dany kraj będzie decydował, czy swojego
                          obywatela poddać jego osądowi: >MTK będzie rozpatrywał tylko sprawy, których sądy
                          wewnętrzne państw nie będą mogły lub chciały rozpatrywać. Przez to Polska będzie
                          decydować, czy sama będzie rozpatrywać te sprawy, czy też odda je pod jurysdykcję
                          MTK. Jest to tzw. zasada komplementarności.<

4. Nie trzeba szperać w internecie, aby dowiedzieć się, że ekstradycja Polaka z
                          Polski nie jest możliwa. Przecież zacytowałem odpowiedni fragment Konstytucji.

Tak więc wrócę do mojej tezy, która nie została podważona: polski zbrodniarz w
                          Polsce ekstradycji obawiać się nie musi. Jest ona niemożliwa.

Pozdrawiam.
                          • wojcd Re: Ekstradycja. 13.07.02, 08:01
                            > 2. Takiego instrumentu jak Międzynarodowy Trybunał Karny nie ma. On dopiero ma zacząć działać. Czy będzie, zobaczymy.

Nieprawda bo jest. Tworzono takze w miare potrzeb trybunaly tymczasowe.
                            Oto zrodla:
                            www.rp.pl/gazeta/wydanie_020701/swiat/swiat_a_6.html
                            Panie Snajper
                            czy Pan uwaza, ze Szlomo Morel powinien byc sadzony czy nie? Tylko prosze nie mowic, ze jesli innym mordercom uchodza ich czyny na sucho, to jemu dla "rownowagi" trzeba podarowac kare.

Pozdrawiam Wojciech

PS. W artykule jest ciekawa lista panstw (wsrod nich Izrael), ktore odmowily przystapienia badz ociagaje sie. Golym okiem widac, ze panstwa te planuja "swobode" w karczowaniu rodzaju ludzkiego.
                            • Gość: snajper Re: Ekstradycja. IP: *.acn.waw.pl 13.07.02, 08:29
                              wojcd napisał:

> > 2. Takiego instrumentu jak Międzynarodowy Trybunał Karny nie ma. On dopier
                              > o ma zacząć działać. Czy będzie, zobaczymy.
                              >
                              > Nieprawda bo jest. Tworzono takze w miare potrzeb trybunaly tymczasowe.
                              > Oto zrodla:
                              > <a href="www.rp.pl/gazeta/wydanie_020701/swiat/swiat_a_6.html"target="_b
                              > lank">www.rp.pl/gazeta/wydanie_020701/swiat/swiat_a_6.html</a>

Ja korzystałem z, jak widzę, trochę przestarzałego serwisu:
                              <a href="panda.bg.univ.gda.pl/~icc/"target="_b lank">MTK</a>

Jednak nawet na podanej przez Pana stronie mozna znaleźć stwierdzenie: >Teraz
                              będzie ich sądzić 18 sędziów pochodzących z krajów, które ratyfikowały układ o
                              MTK. Pierwsi zostaną wybrani w styczniu 2003 roku, a miesiąc później drzwi
                              siedziby trybunału w Hadze otworzą się na dobre.< Czyli MTK zacznie, być może,
                              działać najwcześniej w lutym 2003. A ponieważ mamy dopiero lipiec 2002, TKM
                              jeszcze nie pracuje.

> Panie Snajper
                              > czy Pan uwaza, ze Szlomo Morel powinien byc sadzony czy nie? Tylko prosze nie m
                              > owic, ze jesli innym mordercom uchodza ich czyny na sucho, to jemu dla "rownowa
                              > gi" trzeba podarowac kare.

Oczywiście, że powinien. Tak jak każdy morderca.

> Pozdrawiam Wojciech
                              >
                              > PS. W artykule jest ciekawa lista panstw (wsrod nich Izrael), ktore odmowily pr
                              > zystapienia badz ociagaje sie. Golym okiem widac, ze panstwa te planuja "swobod
                              > e" w karczowaniu rodzaju ludzkiego.

I USA też ? A Egipt ? Też chce >karczować< ?

Pozdrawiam.
                              • wojcd Re: Ekstradycja. 13.07.02, 09:20

> I USA też ? A Egipt ? Też chce >karczować< ?

Panie Snajper
                                MTK sakcjonuje dzialajace TYMCZASOWE dorazne trybunaly. Tak wiec dzialal i dzialac bedzie juz w dojrzalej formie jako MTK. Nie rozumiem dlaczego zawziecie Pan obstaje ze takie instrumenty prawne DOPIERO beda.
                                Dziwie sie, ze nie widzi Pan asymetrii postepowania Izraela i np. Polski w takich sprawach jak Morel. Jestem przekonany, ze Polak dokonujacy zbrodni np. na Niemcach w Polsce siedzialby w wiezieniu, a Morel nie siedzi. Instrumenty prawne konstruuje sie do zaistnialych sytuacji. Tak wiec jesli Izrael nie ma mozliwosci ukarania Morela, to POWINIEN je zbudowac natychmiast. Po tym rozpoznaje sie dobra wole panstwa. Czyz nie?

Co do karczowania, to uwazam, ze Egipt chyba sie zagapil. Natomiast co do USA potrzymuje swoja sugestie. Amerykanie sa sprytni. Udaja neutralnosc tak jak w I i II WS. Napuszcza Izrael z 400 bombami atomowymi do rozprawy z Arabami, a potem w polowie konfliktu przysla rumianych chlopcow z marines by posprzatali. Czy Izrael wtedy bedzie istnial?

Pozdrawiam Wojciech
                                • Gość: snajper Re: Ekstradycja. IP: *.acn.waw.pl 13.07.02, 09:56
                                  wojcd napisał:

> Panie Snajper
                                  > MTK sakcjonuje dzialajace TYMCZASOWE dorazne trybunaly. Tak wiec dzialal i dzia
                                  > lac bedzie juz w dojrzalej formie jako MTK. Nie rozumiem dlaczego zawziecie Pan
                                  > obstaje ze takie instrumenty prawne DOPIERO beda.

Bo tak jest napisane na stronie, do której link Pan mi podał.

> Dziwie sie, ze nie widzi Pan asymetrii postepowania Izraela i np. Polski w taki
                                  > ch sprawach jak Morel. Jestem przekonany, ze Polak dokonujacy zbrodni np. na Ni
                                  > emcach w Polsce siedzialby w wiezieniu, a Morel nie siedzi.

Śmiem wątpić. Jesli nie siedzi zbrodniarz, odpowiedzialny za zbrodnie dokonane na
                                  Polakach, to tym bardziej nie będzie siedział polski odpowiednik Morela. Wszak
                                  Humer chodzi wolny.

> Instrumenty prawne
                                  > konstruuje sie do zaistnialych sytuacji. Tak wiec jesli Izrael nie ma mozliwosc
                                  > i ukarania Morela, to POWINIEN je zbudowac natychmiast. Po tym rozpoznaje sie d
                                  > obra wole panstwa. Czyz nie?

>W grudniu 1998 r. Izrael odmówił ekstradycji Salomona Morela, uznając, że
                                  przestępstwa za które jest ścigany, nie są zbrodniami przeciwko ludzkości i po 20
                                  latach uległy przedawnieniu.< Tak nie w braku mozliwości leży przyczyna, lecz w
                                  klasyfikacji jego czynów.

> Co do karczowania, to uwazam, ze Egipt chyba sie zagapil. Natomiast co do USA p
                                  > otrzymuje swoja sugestie. Amerykanie sa sprytni. Udaja neutralnosc tak jak w I
                                  > i II WS. Napuszcza Izrael z 400 bombami atomowymi do rozprawy z Arabami, a pote
                                  > m w polowie konfliktu przysla rumianych chlopcow z marines by posprzatali. Czy
                                  > Izrael wtedy bedzie istnial?

Raczej obawiają się ciągania do Trybunału swoich generałów, kórzy na >wystepach
                                  zagranicznych< różne rzeczy potrafią czynić. Nie wiąż wszystkiego z Izraelem. AMI
                                  mozna w wielu miejscach na swiecie znaleźć. Nie tylko na bliskim wschodzie.

Pozdrawiam.
          • Gość: wild czy tu chodzi o kodeks karny III Reszy? IP: *.net.bialystok.pl / 192.168.1.* 13.07.02, 01:01

A kto jest przestępcą mówi Kodeks Karny.

czy kodeks karny USA? smile
      • Gość: Leszek Miller Re: Szansa na odnalezienie przestępców. IP: *.sympatico.ca 13.07.02, 01:27

> Gość portalu: t.love napisał(a):
        >
        > > zydowskie centrum S. Wiesenthala oglosilo kilka dni temu , ze zamierza
        > > wyplacac 10,000 dolarow amerykanskich dla kazdego obywatela Estoni ktory
        > > doniesie na wlasnego sasiada,brata,ojca , matke.
        > > Tematem donosu ma byc domniemany udzial w holokauscie litewskich zydow w c
        > zasie
        > > II Wojny Sw.
        > > Wladze litewskie sa wstrzasniete tak perfidna propozycja.
        >
        > A co w tym perfidnego ? Obowiązkiem każdego człowieka jest przekazanie
        > odpowiednim władzom posiadanych informacji o przestępstwie czy przestępcy. To
        > jest moralny obowiązek każdego. Przestępstwa przeciwko ludzkości nie przedawnia
        > ją
        > się, więc wojenny kat Żydów jest nadal przestępcą.
        >
        > > Litewska gazeta Veidas przypomniala czytelnikom , ze wlasnie taka metode -
        > przek
        > > upu - stosowal faszystowski okupant do lapanek ukrywajacych sie zydow w
        > litewskich domach.
        >
        > Jest tylko drobna różnica. Faszyści zabijali Żydów, niewinne osoby. A nagrodę
        > płacą ci, co chcą ukarać przestępców. Gdy rodzina ofiary obiecuje nagrodę za
        > pomoc w ujęciu mordercy, to tez jest to perfidia ?
        >
        > > <a href="<a href="news.bbc.co.uk/hi/english/world/monitoring/med
        > ia_reports/newsid"target="_blank">news.bbc.co.uk/hi/english/world/monitoring/me
        > dia_reports/newsid</a>
        > > _2124000/2124672.stm"target="_blank">news.bbc.co.uk/hi/english/world/mo
        > nitoring
        > > /media_reports/newsid_2124000/2124672.stm</a>
        > >
        > > Mnie wkurza tylko jedna rzecz . Zydzi zawsze sie dziwia z kad w Europie ty
        > le an
        > > tysemityzmu ?
        > > Jesli to czytasz zydzie - to ci powiem - Z KSIEZYCA PRZYFRUNAL
        >
        > Nie wierzę, nie byłeś na księżycu.
        >
        > > ps. ciekawe kiedy Michnik@Comp. usunie ten niewygodny post
        >
        > Niewygodny ? Chyba dla ciebie.

WY ZYDZI, NARODZIE ZDRAJCOW I PODRZEGACZY.
        WY ZYDZI, KTORZY SPRZEDALISCIE CHRYSTUSA.
        WY ZYDZI, LUDZIE DWULICOWI, KLAMLIWI I NIKCZEMNI CHCECIE SPROWOKOWAC INNE NARODY.
        JAKIM PRAWEM? WY BYSCIE SPRZEDALI HITLEROWCOWI KAZDEGO ZA SZKLANKE WODY.
        WY ZYDZI NIE MACIE SZACUNKU DLA NIKOGO I NICZEGO, WIDZICIE TYLKO PIENIADZ.
        WY ZYDZI WIECIE (TAK SAMO JAK MY) ZE GDY KUPICIE LITWINOW ZA $10K, TO Z NAWIAZKA
        DOSTANIECIE ODSZKODOWANIE OD RZADU.
        TYLKO O PIENIADZ CHODZI, NIGDY NIC INNEGO SIE NIE LICZYLO.
        WY ZYDZI ZERUJECIE NA LUDZKIEJ BIEDZIE I NAIWNOSCI.
        WY ZYDZI I WASZA PRZERAZAJACA BEZCZELNOSC PROWADZI DO CIAGLYCH ZWAD I
        NIEPOROZUMIEN.
        WY ZYDZI MACIE TO WE KRWI.
        WAS ZYDOW NIC NIE NAUCZY OGLADY, SZACUNKU I POWSCIAGLIWOSCI.

PO 60-CIU LATACH CHCECIE KUPIC "PRAWDE".
        PO 60-CIU LATACH POD HASLEM PRAWDY CHCECIE OD LITWINOW WYCIAGNAC KASE.

PRECZ ZYDOWSKIE CHAMY!!!!!!!
        ZYDZI DO IZRAELA!!!!!!!
        IZRAEL POD ZIEMIE!!!!!!

BRZYDZE SIE WAMI. NIKCZEMNE PSY!!!
        • Gość: snajper Re: Szansa na odnalezienie przestępców. IP: *.acn.waw.pl 13.07.02, 03:16
          Gość portalu: Leszek Miller napisał(a):

> WY ZYDZI, NARODZIE ZDRAJCOW I PODRZEGACZY.
          > WY ZYDZI, KTORZY SPRZEDALISCIE CHRYSTUSA.
          > WY ZYDZI, LUDZIE DWULICOWI, KLAMLIWI I NIKCZEMNI CHCECIE SPROWOKOWAC INNE NAROD
          > Y.
          > JAKIM PRAWEM? WY BYSCIE SPRZEDALI HITLEROWCOWI KAZDEGO ZA SZKLANKE WODY.
          > WY ZYDZI NIE MACIE SZACUNKU DLA NIKOGO I NICZEGO, WIDZICIE TYLKO PIENIADZ.
          > WY ZYDZI WIECIE (TAK SAMO JAK MY) ZE GDY KUPICIE LITWINOW ZA $10K, TO Z NAWIAZK
          > A
          > DOSTANIECIE ODSZKODOWANIE OD RZADU.
          > TYLKO O PIENIADZ CHODZI, NIGDY NIC INNEGO SIE NIE LICZYLO.
          > WY ZYDZI ZERUJECIE NA LUDZKIEJ BIEDZIE I NAIWNOSCI.
          > WY ZYDZI I WASZA PRZERAZAJACA BEZCZELNOSC PROWADZI DO CIAGLYCH ZWAD I
          > NIEPOROZUMIEN.
          > WY ZYDZI MACIE TO WE KRWI.
          > WAS ZYDOW NIC NIE NAUCZY OGLADY, SZACUNKU I POWSCIAGLIWOSCI.
          >
          > PO 60-CIU LATACH CHCECIE KUPIC "PRAWDE".
          > PO 60-CIU LATACH POD HASLEM PRAWDY CHCECIE OD LITWINOW WYCIAGNAC KASE.
          >
          > PRECZ ZYDOWSKIE CHAMY!!!!!!!
          > ZYDZI DO IZRAELA!!!!!!!
          > IZRAEL POD ZIEMIE!!!!!!
          >
          > BRZYDZE SIE WAMI. NIKCZEMNE PSY!!!

Czy w Jedwabnem internet założono ?
          • Gość: Leszek Miller Re: Szansa na odnalezienie przestępców. IP: *.sympatico.ca 16.07.02, 01:22

> Gość portalu: Leszek Miller napisał(a):
            >
            > > WY ZYDZI, NARODZIE ZDRAJCOW I PODRZEGACZY.
            > > WY ZYDZI, KTORZY SPRZEDALISCIE CHRYSTUSA.
            > > WY ZYDZI, LUDZIE DWULICOWI, KLAMLIWI I NIKCZEMNI CHCECIE SPROWOKOWAC INNE
            > NAROD
            > > Y.
            > > JAKIM PRAWEM? WY BYSCIE SPRZEDALI HITLEROWCOWI KAZDEGO ZA SZKLANKE WODY.
            > > WY ZYDZI NIE MACIE SZACUNKU DLA NIKOGO I NICZEGO, WIDZICIE TYLKO PIENIADZ.
            > > WY ZYDZI WIECIE (TAK SAMO JAK MY) ZE GDY KUPICIE LITWINOW ZA $10K, TO Z NA
            > WIAZK
            > > A
            > > DOSTANIECIE ODSZKODOWANIE OD RZADU.
            > > TYLKO O PIENIADZ CHODZI, NIGDY NIC INNEGO SIE NIE LICZYLO.
            > > WY ZYDZI ZERUJECIE NA LUDZKIEJ BIEDZIE I NAIWNOSCI.
            > > WY ZYDZI I WASZA PRZERAZAJACA BEZCZELNOSC PROWADZI DO CIAGLYCH ZWAD I
            > > NIEPOROZUMIEN.
            > > WY ZYDZI MACIE TO WE KRWI.
            > > WAS ZYDOW NIC NIE NAUCZY OGLADY, SZACUNKU I POWSCIAGLIWOSCI.
            > >
            > > PO 60-CIU LATACH CHCECIE KUPIC "PRAWDE".
            > > PO 60-CIU LATACH POD HASLEM PRAWDY CHCECIE OD LITWINOW WYCIAGNAC KASE.
            > >
            > > PRECZ ZYDOWSKIE CHAMY!!!!!!!
            > > ZYDZI DO IZRAELA!!!!!!!
            > > IZRAEL POD ZIEMIE!!!!!!
            > >
            > > BRZYDZE SIE WAMI. NIKCZEMNE PSY!!!
            >
            > Czy w Jedwabnem internet założono ?

NIE MIEJ ZLUDZEN ZYDKU, NIE TYLKO W JEDWABNEM.
      • Gość: U Re: Szansa na odnalezienie przestępców. IP: *.gis.net 16.07.02, 02:45

>
        > > zydowskie centrum S. Wiesenthala oglosilo kilka dni
        temu , ze zamierza
        > > wyplacac 10,000 dolarow amerykanskich dla kazdego
        obywatela Estoni ktory
        > > doniesie na wlasnego sasiada,brata,ojca , matke.
        > > Tematem donosu ma byc domniemany udzial w holokauscie
        litewskich zydow w c
        > zasie
        > > II Wojny Sw.
        > > Wladze litewskie sa wstrzasniete tak perfidna propozycja.
        >
        > A co w tym perfidnego ? Obowiązkiem każdego człowieka
        jest przekazanie
        > odpowiednim władzom posiadanych informacji o
        przestępstwie czy przestępcy.

Chcial bys,zeby kazdy spadl na dno,do roli sajana?

To
        > jest moralny obowiązek każdego. Przestępstwa przeciwko
        ludzkości nie przedawnia
        > ją
        > się,

więc wojenny kat Żydów jest nadal przestępcą.

Nie przedawniaja sie?No to czas zaczac od GULAGow,osadzic
        posmiertnie tyn naftali frankel,soltz i inne
        kaganovitze.A jesli wojenny kat Zydow jest nadal
        przestepca,to jak zaklasyfikujesz syjonistyczne smieci
        mordujace na miliony goim?-

>
        > > Litewska gazeta Veidas przypomniala czytelnikom , ze
        wlasnie taka metode -
        > przek
        > > upu - stosowal faszystowski okupant do lapanek
        ukrywajacych sie zydow w
        > litewskich domach.
        >
        > Jest tylko drobna różnica. Faszyści zabijali Żydów,
        niewinne osoby. A nagrodę
        > płacą ci, co chcą ukarać przestępców. Gdy rodzina
        ofiary obiecuje nagrodę za
        > pomoc w ujęciu mordercy, to tez jest to perfidia ?
        >
        > > <a href="<a
        href="news.bbc.co.uk/hi/english/world/monitoring/med
        >
        ia_reports/newsid"target="_blank">news.bbc.co.uk/hi/english/world/monitoring/me
        > dia_reports/newsid</a>
        > >
        _2124000/2124672.stm"target="_blank">news.bbc.co.uk/hi/english/world/mo
        > nitoring
        > > /media_reports/newsid_2124000/2124672.stm</a>
        > >
        > > Mnie wkurza tylko jedna rzecz . Zydzi zawsze sie
        dziwia z kad w Europie ty
        > le an
        > > tysemityzmu ?
        > > Jesli to czytasz zydzie - to ci powiem - Z KSIEZYCA
        PRZYFRUNAL
        >
        > Nie wierzę, nie byłeś na księżycu.
        >
        > > ps. ciekawe kiedy Michnik@Comp. usunie ten
        niewygodny post
        >
        > Niewygodny ? Chyba dla ciebie.
        • Gość: snajper Re: Szansa na odnalezienie przestępców. IP: 2.4.STABLE* / 10.1.1.* 16.07.02, 15:40
          Gość portalu: U napisał(a):

> Nie przedawniaja sie?No to czas zaczac od GULAGow,osadzic
          > posmiertnie tyn naftali frankel,soltz i inne
          > kaganovitze.A jesli wojenny kat Zydow jest nadal
          > przestepca,to jak zaklasyfikujesz syjonistyczne smieci
          > mordujace na miliony goim?-

Nie wiem co to jest goim, ale ja nie dzielę morderców ani ofiary pod względem
          narodowości. Ofiara to ofiara, a morderca to morderca. Niezależnie czy jest
          Polakiem , Żydem czy Eskimosem. Osadzic trzeba wszystkich morderców. I tych z
          Jedwabnego, i tych z Koniuch, i tych z bliskiego wschodu, i tych ze wschodu
          dalekiego. Wszystkich.

Pozdrawiam.

• Gość: murof Re: Litwa szantazowana przez zydow - z kad my to IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 13.07.02, 04:58
      Nie odrozniasz Litwy od Estonii. Piszesz "z kad" zamiast
      skad.
      Piszesz "zydzi" zamiast Zydzi. Obawiasz sie, ze Michnik
      usunie twoj wpis. Nie usunie. Niech daje swiadectwo o
      poziomie intelektualnym i prostactwie przecietnego
      polskiego antysemity, ktory gdzies tam dorwal sie do
      komputera i nawet patrzcie: wpis potrafi zrobic.
      • Gość: t.love Re: Litwa szantazowana przez zydow - z kad my to IP: 200.23.209.* 13.07.02, 08:54
        Gość portalu: murof napisał(a):

> Nie odrozniasz Litwy od Estonii. Piszesz "z kad" zamiast
        > skad.
        > Piszesz "zydzi" zamiast Zydzi. Obawiasz sie, ze Michnik
        > usunie twoj wpis. Nie usunie. Niech daje swiadectwo o
        > poziomie intelektualnym i prostactwie przecietnego
        > polskiego antysemity, ktory gdzies tam dorwal sie do
        > komputera i nawet patrzcie: wpis potrafi zrobic.

Lithuania - to po polskiemu LITWA
        po zydosku byc moze ESTONIA.
        Ale , rze ja Polak to ja po polskiemu napisal a nie po zydosku.
        Fersztejn ?
        • Gość: snajper Re: Litwa szantazowana przez zydow - z kad my to IP: *.acn.waw.pl 13.07.02, 08:57

> Lithuania - to po polskiemu LITWA
          > po zydosku byc moze ESTONIA.
          > Ale , rze ja Polak to ja po polskiemu napisal a nie po zydosku.
          > Fersztejn ?

To dlaczego napisałeś o obywatelach Estonii ? To był fragment po żydowsku ?
          • Gość: Gość portalu: t.love Re: Litwa szantazowana przez zydow - z kad my to IP: 203.102.215.* 13.07.02, 09:11

>
            > > Lithuania - to po polskiemu LITWA
            > > po zydosku byc moze ESTONIA.
            > > Ale , rze ja Polak to ja po polskiemu napisal a nie po zydosku.
            > > Fersztejn ?
            >
            > To dlaczego napisałeś o obywatelach Estonii ? To był fragment po żydowsku ?

Oh , faktycznie !
            z ta Estonia to nieporozumienie - chodzilo oczywiscie o Litwe.
          • Gość: Eston Re: Litwa szantazowana przez zydow - z kad my to IP: *.sympatico.ca 16.07.02, 01:15

>
            > > Lithuania - to po polskiemu LITWA
            > > po zydosku byc moze ESTONIA.
            > > Ale , rze ja Polak to ja po polskiemu napisal a nie po zydosku.
            > > Fersztejn ?
            >
            > To dlaczego napisałeś o obywatelach Estonii ? To był fragment po żydowsku ?

Bo jak by tak nie napisal, to bys dotad cymbale nie wiedzial o kogo chodzi!
            • Gość: snajper Re: Litwa szantazowana przez zydow - z kad my to IP: *.acn.waw.pl 16.07.02, 01:51
              Gość portalu: Eston napisał(a):

>
              > > Gość portalu: t.love napisał(a):
              > >
              > > > Lithuania - to po polskiemu LITWA
              > > > po zydosku byc moze ESTONIA.
              > > > Ale , rze ja Polak to ja po polskiemu napisal a nie po zydosku.
              > > > Fersztejn ?
              > >
              > > To dlaczego napisałeś o obywatelach Estonii ? To był fragment po żydowsku ?
              >
              > Bo jak by tak nie napisal, to bys dotad cymbale nie wiedzial o kogo chodzi!

Eston, Eston. Eton to Ty nie jesteś. Przeczytaj sobie post TLove, którym mi
              odpowiada. Ten nad Twoim. wink)
    • Gość: Alex Re: Litwa szantazowana przez zydow - z kad my to IP: 212.166.137.* 17.07.02, 22:55
      Do t.love.Posluchaj,kretynie.Antysemityzm znany jest przede wszystkim w
      Polsce.W krajach cywilizowanych,takich np.jak
      Niemcy,Francja,Wlochy,Holandia,GB.itd,praktycznie nie slyszy sie o
      antysemityzmie.Moze sa jakies skrajne wypadki.Mowie to,bo znam te
      kraje.Wiekszosc ludzi,nigdy nie widziala Zyda na oczy.Podejrzewam ze ty tez nie
      widziales nigdy,w twoim paskudnym i zasranym zyciu .Wydajesz opinie bez podstaw.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka