hasz0 07.06.05, 12:45 a eurofili stawia w rzędzie debili! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lala.laleczna Nic to. Pojawią się "liberałowie" Komuch52 i doku 07.06.05, 13:25 i zaczną agitować za lewicowym kandydatem na prezydenta, pokroju Szyszkowskiej lub Kotlińskiego, jak również tłumaczyć nam, czemu "prawdzi europejczycy" głosują ZA sockonstytucją, a zaściankowa, katolska Polska - nie. Ale fajnie, że Kretyn52 wreszcie zrzucił z siebie pozory "liberalizmu" i zaczął gardłować za jedynie słuszym ustrojem, zaś dokowski go mocno popiera ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Z faktami to naprawdę trudno się polemizuje/nt 07.06.05, 13:33 z faktami to naprawdę trudno się polemizuje. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Jakaż to szemrana instytucja udajaca superpaństwo 07.06.05, 17:54 która wprowadza wspólną walutę ustala a składkę ustala po zmiennym parytecie niezamienionej jeszcze na wspólną i niezalecanej, krajowej walucie! Czy ktos ma watpliwosci, że w oficjalnym biuletynie Brukseli skladka podana byłaby w euro w niezmienionej tzn. niezmniejszonej wysokości w Euro gdyby było odwrotnie - i złoty byłby słabszy np. np. o 60%? Czy ktoś ma wątpliwosci się zapytowuję Szanownych Eurofilów? Może Doku sie wypowie albo H_Z95? Ja specjalnie nie rozpisuje się o 5 mln głodujacych, którzy łożą na sytych o chorych dzieciach itp. żeby nie jątrzyć Odpowiedz Link Zgłoś
hazet_95 Re: Jakaż to szemrana instytucja udajaca superpań 07.06.05, 22:00 hasz0 napisał: > Czy ktoś ma wątpliwosci się zapytowuję Szanownych Eurofilów? > Może Doku sie wypowie albo H_Z95? Znajdż mi choć jeden mój post pozwalający mnie nazwać eurofilem, czerwony oszczerco. ========================================================================== "Government is not the solution to our problem; government is the problem" Ronald Reagan's 1st inaugurate Odpowiedz Link Zgłoś
t0g A o co chodzi? 07.06.05, 18:35 Ja w ogole sie nie orientujem... Czy 269 milionow ma jakis zwiazek z liczba ludnosci USA? Czu "obole" to moze nowe slangowe polskie okreslenie gejow? 269 mln to bylaby jednak pewna przesada... Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Parytet 269 mln Oboli Polaków Boli 07.06.05, 22:02 hasz0 napisał: > a eurofili stawia w rzędzie debili! Mógłbyś wyrażać się jasniej ? Nie każdy potrafi czytać w twoich myślach. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg nie 'pieprz' mi Haszu ,żes taki grzeczny 08.06.05, 09:36 i nie płacz co trochę żeś atakowany.Walisz obelgami na oslep i sam wychodzisz na 'nierozumiejącego'. hasz0 napisał: > a eurofili stawia w rzędzie debili! Na temat odpisałem Ci w innym Twoim wątku na ten sam temat. A. Odpowiedz Link Zgłoś