patience 22.06.05, 17:42 Aquanetowy rodzaj wyobrazni... Podoba mi sie. Szczegolnie to zakon czenie o katapultowaniu w kosmos. Niech Moc bedzie z nami! serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,34474,2779625.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
europitek Re: Ewa Milewicz na pewno bywa u nas na forum 22.06.05, 19:20 Cieszylbym sie gdyby podala jakis konkretny przepis na taka katapulte, na ktorej by sie mogli oni wszyscy pomiescic. I za jednym zamachem ... fruuu. Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Tekst Pani Milewicz 22.06.05, 19:38 rzeczywiście jest z naszych klimatów )) Merytorycznie jednak płytki. Każda formacja zaczynała od jakiejś katapulty. Formacja "ludzi rozumnych" też - od premierostwa Pana Mazowieckiego. Z tekstu przebija żal, że premier Belka - wparty Hausnerem, nie powtórzy sukcesu Mazowieckiego. Nic 2 razy się nie zdarza. Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna bo mają złą konstrukcję katapulty :)) n/t 22.06.05, 19:43 oleg3 napisał: > rzeczywiście jest z naszych klimatów )) > Merytorycznie jednak płytki. Każda formacja zaczynała od jakiejś katapulty. > Formacja "ludzi rozumnych" też - od premierostwa Pana Mazowieckiego. Z tekstu > przebija żal, że premier Belka - wparty Hausnerem, nie powtórzy sukcesu > Mazowieckiego. Nic 2 razy się nie zdarza. > > Odpowiedz Link Zgłoś
hymen Re: Ewa Milewicz na pewno bywa u nas na forum 22.06.05, 20:06 patience napisała: > Aquanetowy rodzaj wyobrazni... Podoba mi sie. Szczegolnie to zakon czenie o > katapultowaniu w kosmos. > > Niech Moc bedzie z nami! FAQ jako katapulta dla Ewy to pewny sposób katapultowania się w kosmos. A klimaty FAQ oprócz naśladowania trzeba jeszcze czuć. Może czyta ale czy bywa? Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Ewa Milewicz na pewno bywa u nas na forum 22.06.05, 20:37 A ja uwazam ze sie nad nia teraz pastwicie bop zazdroscicie jej metafory z katapulta, ot co. Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Ewa Milewicz na pewno bywa u nas na forum 22.06.05, 21:15 patience napisała: > A ja uwazam ze sie nad nia teraz pastwicie bop zazdroscicie jej metafory z > katapulta, ot co. Patience nikt nie pastwi się panią redaktor ale dla Platformy Obywatelskiej katapulta to stanowczo za mało, ona musi skorzystac z platformu startowej. czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
hymen Re: Ewa Milewicz na pewno bywa u nas na forum 22.06.05, 21:35 owca_czarna napisała: > patience napisała: > > > A ja uwazam ze sie nad nia teraz pastwicie bop zazdroscicie jej metafory > z > > katapulta, ot co. Co by nie gadać tu, to Michnikiem Ewa i tak nie zostanie. Metafory mogę jej zazdrościć, co mi tam )). Sam znajduję parę swoich sformułowań z forum w obiegu medialnym to mi teraż łatwo zazdrościć. > Patience nikt nie pastwi się panią redaktor > ale dla Platformy Obywatelskiej katapulta to stanowczo za mało, ona musi > skorzystac z platformu startowej. > > czarna_owca > Odpowiedz Link Zgłoś
pacyniarz Cos w tym jest. 22.06.05, 21:36 Ale jesli platforma musi skorzystac z platformy zeby sie wystrzelic to raczej nie jest za dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Cos w tym jest. 22.06.05, 21:44 pacyniarz napisał: > Ale jesli platforma musi skorzystac z platformy zeby sie wystrzelic to raczej n > ie jest za dobrze. > mysle, ze PO nie ma pomysłu na kampanię, i tak będzie, że trochę tu zmałpuje troche tam, zreszta mi to obojetnie bo i tak nie będę na nich głosowała cyt z art linkowanego przez Patience Jak napisał wczoraj Paweł Wroński, liderzy Platformy zauważyli, że "dotychczasowa taktyka upodabniania się do PiS może kosztować PO utratę stanowiska premiera". I Platforma ruszyła. Przechwytując metodę PiS, czyli kampanii ostro-słodkiej, w której różni wyborcy znajdą coś dla siebie. czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
pacyniarz Liczy sie efekt koncowy. 22.06.05, 22:00 I dobrze bo jak sobie pomysle, ze Kaczor hetero bedzie predyskozydentem a homo premierem to chyba wole Jana Marie na tym stanowisku. Weselszy jakis. Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Liczy sie efekt koncowy. 22.06.05, 23:51 pacyniarz napisał: > I dobrze bo jak sobie pomysle, ze Kaczor hetero bedzie predyskozydentem a homo > premierem to chyba wole Jana Marie na tym stanowisku. Weselszy jakis jak bedzie rokita premierem to i mani będzie weselej, mimo że ona twierdzi że nie lubi tego pana ) czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
pacyniarz Kaczynskiemu do Kaczanow tez blisko. 23.06.05, 00:15 I w tym wypadku kobita cieszyc sie powinna. Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Kaczynskiemu do Kaczanow tez blisko. 23.06.05, 00:26 pacyniarz napisał: > I w tym wypadku kobita cieszyc sie powinna. oj pacniarzu, tu nawet podwójne szczęście, ale rokita to rokita i już, oczywiście mysle o Janie ) czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
pacyniarz Kuda Janie Marii do Marianny? 23.06.05, 00:46 Lysawy, zezowaty i ma wystajace zeby. Do tego nawet gminnego rekordu nie bedzie w stanie pobic, nie mowiac juz o swiatowym. Reasumujac - jest bez szans. Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Kuda Janie Marii do Marianny? 23.06.05, 01:39 pacyniarz napisał: > Lysawy, zezowaty i ma wystajace zeby. Do tego nawet gminnego rekordu nie bedzie > w stanie pobic, nie mowiac juz o swiatowym. > Reasumujac - jest bez szans. ale moze jakaś mała katapultka poprawi jego osiągi, skoro twierdzisz, że nie ma szans u mani to może .. polityczne. A tak w ogóle to ani jeden ani drugi mi się nie widzi, oczywiście jako : jeden prezydent, a drugi premier. czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita owca, pacyniarz! 26.06.05, 02:40 Pierwszy raz, podanie reki skonczylo sie wybuchem smiechu. Kaczynski - Kaczanow Gosciu myslal heh,ze to jakies jaja Z Rokita wole nie probowac, ale ostatnio w TVN24 rozbili sobie jaja,ze przeze mnie przestal uzywac imienia Maria i zostal Janem Wladyslawem.Paru zlosliwcow wola na niego w sejmie Marianno Odpowiedz Link Zgłoś
miss_dronio Re: Ewa Milewicz na pewno bywa u nas na forum 22.06.05, 21:26 "Diabli wiedzą, czy obie partie mówią to, co myślą, czy też mówią to, co ich zdaniem przyniesie więcej głosów." To faktycznie wielka zagadka. Szczególnie wziąwszy pod uwagę, że jedyny ujawniony w polskiej polityce homoseksualista, do spółki z bratem, na potrzeby wyborów stał sie pierwszym homofobem Rzeczpospolitej. Ciekawe czy w ogóle jest coś czego by nie zrobił dla paru głosów? Odpowiedz Link Zgłoś
pacyniarz Tak, to rzeczywiscie zabawne. 22.06.05, 21:39 > To faktycznie wielka zagadka. Szczególnie wziąwszy pod uwagę, że jedyny > ujawniony w polskiej polityce homoseksualista, do spółki z bratem, na potrzeby > wyborów stał sie pierwszym homofobem Rzeczpospolitej. Ale czy on sie formalnie ujawnil? Bo nie wydaje mi sie. Dlatego sciemnia. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Ewa Milewicz na pewno bywa u nas na forum 22.06.05, 21:39 miss_dronio napisała: > "Diabli wiedzą, czy obie partie mówią to, co myślą, czy też mówią to, co ich > zdaniem przyniesie więcej głosów." > To faktycznie wielka zagadka. Szczególnie wziąwszy pod uwagę, że jedyny > ujawniony w polskiej polityce homoseksualista, do spółki z bratem, na potrzeby > wyborów stał sie pierwszym homofobem Rzeczpospolitej. Ciekawe czy w ogóle jest > coś czego by nie zrobił dla paru głosów? A kto ujawnil Kaczynskiego jako homoseksualiste? I czy ten co ujawnil to nie jakis homofob przypadkiem? Gdybym dzis ewentualnie ujawnila homoseksulizm jakiegos polityka z PD czy tez innej lewackiej partyjki, miss Dronio pierwsza by krzyczala, ze orientacja seksualna to sprawa osobista itd... A jezeli nawet Kaczynski jest homo, to bardzo ladnie z Jego strony, ze interesy wiekszosci przedklada nad swoj wlasny partykularny interes. Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Ewa Milewicz na pewno bywa u nas na forum 22.06.05, 21:47 gini napisała: > miss_dronio napisała: > > > "Diabli wiedzą, czy obie partie mówią to, co myślą, czy też mówią to, co > ich > > zdaniem przyniesie więcej głosów." > > To faktycznie wielka zagadka. Szczególnie wziąwszy pod uwagę, że jedyny > > ujawniony w polskiej polityce homoseksualista, do spółki z bratem, na > potrzeby > > wyborów stał sie pierwszym homofobem Rzeczpospolitej. Ciekawe czy w ogóle > > jest > > coś czego by nie zrobił dla paru głosów? > > > A kto ujawnil Kaczynskiego jako homoseksualiste? > I czy ten co ujawnil to nie jakis homofob przypadkiem? > Gdybym dzis ewentualnie ujawnila homoseksulizm jakiegos polityka z PD czy tez > innej lewackiej partyjki, miss Dronio pierwsza by krzyczala, ze orientacja > seksualna to sprawa osobista itd... > > A jezeli nawet Kaczynski jest homo, to bardzo ladnie z Jego strony, ze interesy > > wiekszosci przedklada nad swoj wlasny partykularny interes. a w ogóle to ciekawe czy wśród bliźniaków jeden może być homo a drugi hetero? czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Ewa Milewicz na pewno bywa u nas na forum 22.06.05, 21:58 owca_czarna napisała: .> a w ogóle to ciekawe czy wśród bliźniaków jeden może być homo a drugi hetero? Ciekawsze jak to u trojaczkow, ze o piecioraczkach nie wspomne . > > czarna_owca > Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Ewa Milewicz na pewno bywa u nas na forum 23.06.05, 18:41 gini napisała: > owca_czarna napisała: > > .> a w ogóle to ciekawe czy wśród bliźniaków jeden może być homo a drugi > hetero? > > Ciekawsze jak to u trojaczkow, ze o piecioraczkach nie wspomne . > > > > > czarna_owca Ja już sobie wytłumaczyąłam "Od lat toczy się spór czy homoseksualizm jest dziedziczony czy też nabyty. Badania bliźniąt wykazały, że u bliźniąt jednojajowych zgodność występowania homoseksualizmu wynosiła 52%, podczas gdy u bliźniąt dwujajowych - 22%. Liczby te dowodzą, że homoseksualizm jest w dużym stopniu determinowany genetycznie. W ok. 50% ta zmienność jest wynikiem wpływu środowiska. Niektórzy badacze przyjmują, że homoseksualizm jest całkowicie determinowany przez czynniki środowiskowe. Uważa się, że około 18% mężczyzn i 35% kobiet o skłonnościach homoseksualnych utraciło ojca przed 10 rokiem życia. Wysunięto również hipotezę, że o orientacji seksualnej decyduje budowa mózgu. Stwierdzono m. in., że trzecie jądro podwzgórza u gejów jest znacznie mniejsze niż u mężczyzn heteroseksualnych. Różnica dotyczy też spoidła wielkiego; u mężczyzn heteroseksualnych jest ono o 18% większe niż u kobiet i o 35% większe niż u mężczyzn homoseksualnych." pl.wikipedia.org/wiki/Homoseksualizm czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
miss_dronio Re: Ewa Milewicz na pewno bywa u nas na forum 22.06.05, 21:53 > A kto ujawnil Kaczynskiego jako homoseksualiste? Sam sie ujawnił. > I czy ten co ujawnil to nie jakis homofob przypadkiem? No z tego wynika, ze jednak tak Sam sie ujawnił. Do czego oczywiście miał pełne prawo. Szkoda tylko, że utrudnia to samo innym ludziom w podobnej sytuacji. Oczywiście tym mniej zamożnym i ustosunkowanym. > A jezeli nawet Kaczynski jest homo, to bardzo ladnie z Jego strony, ze > interesy > wiekszosci przedklada nad swoj wlasny partykularny interes. No własnie sęk w tym, ze taka hipokryzja jest tylko i wyłacznie w interesie pana Kaczyńskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
karlin Niektórzy bywają na forum służbowo 22.06.05, 22:02 "(1999 r) Kaczyński, Olszewski i Macierewicz podczas specjalnie zwołanej w piątek konferencji prasowej powiedzieli, że śledztwo potwierdziło nielegalne działania służb specjalnych. W piątkowym wywiadzie dla "Gazety Wyborczej" Jarosław Kaczyński powiedział, że działający od 1992 do 1997 r. w gabinecie szefa UOP zespół, kierowany przez ppłk. Jana Lesiaka, zajmował się prowadzeniem działań operacyjnych przeciwko partiom politycznym poza oficjalną rejestracją. Z wykazu 500 dokumentów, znalezionych w szafie Lesiaka w 1997 r., UOP przekazał do prokuratury tylko 19. Wśród przekazanych materiałów są m.in. sprawozdania z rozmów z tajnymi współpracownikami UOP: "Maksem", "Arturem", "W-1" i "Dianą". Według Kaczyńskiego działania przeciwko lewicy były rejestrowane, a podstawy do inwigilacji dawały prowadzone śledztwa. Wymieniając działania przeciwko prawicy, Kaczyński mówi w wywiadzie dla "GW" m.in. o: - ocenzurowaniu przez UOP wspomnień Romualda Szeremietiewa, skąd wycięto fragmenty "nieprzyjemne dla Wałęsy"; - istnieniu dokumentów, których nie przekazano prokuraturze, a z których miało wynikać, że w działania przeciwko prawicy miały być zaangażowane także Wojskowe Służby Informacyjne; - istnieniu w aktach prokuratorskich dokumentu zalecającego podjęcie szerokich działań przeciwko PC i innym ugrupowaniom prawicowym, włącznie z uruchomieniem dawnej agentury SB. Dokument ten ma adnotację Andrzeja Milczanowskiego, szefa MSW, i Jerzego Koniecznego, szefa UOP; - dokumencie zawierającym 21-punktowy spis zadań operacyjnych dla służb, których celem było skompromitowanie Kaczyńskiego i innych polityków przez puszczanie plotek obyczajowych; np. było polecenie sprawdzenia, czy Kaczyński miał narzeczoną i dlaczego się z nią rozstał albo czy jest homoseksualistą;" ------------------------------------------------------------------------- To jak, znaleźliście już dowody? Bo Jarosław Kaczyński temu zaprzecza: ----------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Ewa Milewicz na pewno bywa u nas na forum 22.06.05, 22:04 miss_dronio napisała: > > A kto ujawnil Kaczynskiego jako homoseksualiste? > Sam sie ujawnił. > > I czy ten co ujawnil to nie jakis homofob przypadkiem? > No z tego wynika, ze jednak tak > > Sam sie ujawnił. A gdzie i ktory, moge o jakis link prosic? Do czego oczywiście miał pełne prawo. Szkoda tylko, że > utrudnia to samo innym ludziom w podobnej sytuacji. Oczywiście tym mniej > zamożnym i ustosunkowanym. Ale co utrudnia innym ludziom?Sypianie w lozku , to rzeczywiscie dran z Kaczynskiego. Dwoch panow chce sobie zrobic dobrze na gejowskiej dyskotece w darkroomie, a Kaczynski im utrudnia. > > A jezeli nawet Kaczynski jest homo, to bardzo ladnie z Jego strony, ze > > interesy > > wiekszosci przedklada nad swoj wlasny partykularny interes. > No własnie sęk w tym, ze taka hipokryzja jest tylko i wyłacznie w interesie > pana Kaczyńskiego... Dlaczego?I jaka hipokryzja? Ludzie glosowali na Kaczynskiego, za to, ze glosi takie poglady polityczne a nie inne, nie ze wzgledu na to czy jest homo czy hetero . Pan Kaczynski nie startowal z listy homo, a to co robi i z kim sypia prywatnie malo mnie interesuje. Pan Nalecz , péani Szyszkowska sa hetero, i co to ma do rzeczy?Czy tez zarzucisz im hipokryzje? Odpowiedz Link Zgłoś
miss_dronio Re: Ewa Milewicz na pewno bywa u nas na forum 22.06.05, 22:13 > A gdzie i ktory, moge o jakis link prosic? Zapraszamw którąś weekendowa noc do Scorpio albo Phantoma > Dlaczego?I jaka hipokryzja? Dokładnie taka, jak napisałam w swoim pierwszym poście w tym wątku. Przyznam szczerze, ze nie wiem co tam jeszcze jest do tłumaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Ewa Milewicz na pewno bywa u nas na forum 22.06.05, 22:20 miss_dronio napisała: > > > A gdzie i ktory, moge o jakis link prosic? > Zapraszamw którąś weekendowa noc do Scorpio albo Phantoma Gdzie i kogo zapraszasz?Nie wiem co to Scorpio i Phantom. > > Dlaczego?I jaka hipokryzja? > Dokładnie taka, jak napisałam w swoim pierwszym poście w tym wątku. Przyznam > szczerze, ze nie wiem co tam jeszcze jest do tłumaczenia Nic nie ma do tlumaczenia.Nie widze zwiazku pomiedzy orientacja seksualna, a polityka, jak w przypadku Szyszkowskiej Srody, Jarugi czy Nalecza. Komu utrudnia zycie pan Kaczynski bo nie doczekalam sie odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
miss_dronio Re: Ewa Milewicz na pewno bywa u nas na forum 22.06.05, 22:26 > Komu utrudnia zycie pan Kaczynski bo nie doczekalam sie odpowiedzi. Osobom homoseksualnym, mieszkajacym w małych miejscowościach, niezamoznym, nieustosunkowanym, poprzez podtrzymywanie w społeczeństwie stereotypu geja- gwałciciela dzieci, którego należy izolować. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Ewa Milewicz na pewno bywa u nas na forum 22.06.05, 22:31 miss_dronio napisała: > > Komu utrudnia zycie pan Kaczynski bo nie doczekalam sie odpowiedzi. > > Osobom homoseksualnym, mieszkajacym w małych miejscowościach, niezamoznym, > nieustosunkowanym, poprzez podtrzymywanie w społeczeństwie stereotypu geja- > gwałciciela dzieci, którego należy izolować. Ale co on utrudnia wlasciwie moja droga? Wyobraz sobie, ze u mnie w Belgii, jak mezczyzna chce obrazic mezczyzne to mowi do niego sale pedes. Czyli ty brudny pedale, a recze ci, ze nie znaja Belgowie pana Kaczynskiego. Dlaczego Kaczynskiego obarczasz tym, ze ja np nie lubie homo? Nie lubilam ich jeszcze dlugo, dlugo przed Kaczynskim. Co z tym Scorpio i Phantomem?Dowiem sie o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
miss_dronio Re: Ewa Milewicz na pewno bywa u nas na forum 22.06.05, 22:38 > Co z tym Scorpio i Phantomem?Dowiem sie o co chodzi? gejowskie lokale, do których ze swoim mężem chodzi pan Kaczyński. Oczywiście w sprawie swej orientacji specjalnego oświadczenia nie wydawał, konferencji nie zwoływał. Dokładnie tak jak i żaden inny polityk > Ale co on utrudnia wlasciwie moja droga? Do spółki z bratem blokuje uświadamiające akcje edukacyjne (kampania "niech nas zobaczą"), za wszelka cene blokują prawa obywatelskie osób o orientacji homoseksualnej (oficjalne oświadczenie, ze parada się nie odbedzie pod jakim kolwiek pretekstem). > Wyobraz sobie, ze u mnie w Belgii, jak mezczyzna chce obrazic mezczyzne to > mowi > do niego sale pedes. Podjerzewam, ze jednak nie każdy mężczyzna uzywa takiego "argumentu Tak jak nie każdy kibic kibiców innej druzyny piłkarskiej nazywa "żydami" czy tez tłucze na śmierć. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Ewa Milewicz na pewno bywa u nas na forum 22.06.05, 23:49 miss_dronio napisała: > > Co z tym Scorpio i Phantomem?Dowiem sie o co chodzi? > gejowskie lokale, do których ze swoim mężem chodzi pan Kaczyński. Oczywiście w > sprawie swej orientacji specjalnego oświadczenia nie wydawał, konferencji nie > zwoływał. Dokładnie tak jak i żaden inny polityk > > Ale co on utrudnia wlasciwie moja droga? > > Do spółki z bratem blokuje uświadamiające akcje edukacyjne (kampania "niech nas > > zobaczą"), za wszelka cene blokują prawa obywatelskie osób o orientacji > homoseksualnej (oficjalne oświadczenie, ze parada się nie odbedzie pod jakim > kolwiek pretekstem). No i bardzo dobrze, tym samym bronia moich praw obywatelskich, i wiekszosci, ktora takich parad sobie nie zyczy. To nie jest akcja edukacyjna tylko promocja zboczen, a tego wiekszosc, ktora wybrala Kaczynskiego sobie nie zyczy. Wiec dobrze, ze Kaczynski jest wierny swojemu elektoratowi. > > Wyobraz sobie, ze u mnie w Belgii, jak mezczyzna chce obrazic mezczyzne t > o > > mowi > > do niego sale pedes. > Podjerzewam, ze jednak nie każdy mężczyzna uzywa takiego "argumentu Tak jak > nie każdy kibic kibiców innej druzyny piłkarskiej nazywa "żydami" czy tez > tłucze na śmierć. Nie pisalam o argumentach a o obelgach to mala roznica.Jezeli nawet jest zgoda na parade, to wcale nie znaczy, ze wszyscy se z tej parady ciesza i ogolna miloscia darza homo. A skad tu kibicow wzielas i "zydow"? Masz widac malo do czynienia z mezczyznami hetero, bo bys wiedziala, ze homo budzi w nich wstret, w kobietach tez. No sa wyjatki, Nalecz, Szyszkowska , Jaruga itd... Odpowiedz Link Zgłoś
monikaannaj Re: Ewa Milewicz na pewno bywa u nas na forum 23.06.05, 10:21 Widziałas go tam? następnym razem koniecznie pstryknij zdjęcie - nikt nie będzie juz mógł zarzucic ci że ploty rozsiewasz głupuie. Odpowiedz Link Zgłoś
miss_dronio Re: Ewa Milewicz na pewno bywa u nas na forum 23.06.05, 13:27 > Widziałas go tam? następnym razem koniecznie pstryknij zdjęcie Możesz być pewna, że nikomu żadnych zdjęć bez jego zgody robić nie będęNawet hipokryta ma prawo do prywatności. > nikt nie > będzie juz mógł zarzucic ci że ploty rozsiewasz głupuie. Zaręczam, że wyznawców zasady "jak chwyca cię za rekę podczas kradzieży to powiedz, ze to nie twoja ręka" nigdy nie zabraknie Brzmi to absurdalnie ale wciąż wiele osób daje się na to nabrać- jak widac również Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Ewa Milewicz na pewno bywa u nas na forum 23.06.05, 13:30 miss_dronio napisała: > > Widziałas go tam? następnym razem koniecznie pstryknij zdjęcie > Możesz być pewna, że nikomu żadnych zdjęć bez jego zgody robić nie będę Nawet > hipokryta ma prawo do prywatności. > > nikt nie > > będzie juz mógł zarzucic ci że ploty rozsiewasz głupuie. > Zaręczam, że wyznawców zasady "jak chwyca cię za rekę podczas kradzieży to > powiedz, ze to nie twoja ręka" nigdy nie zabraknie Brzmi to absurdalnie ale > wciąż wiele osób daje się na to nabrać- jak widac również Ty. A ty miska jakim zasadom holdujesz? Udowodnij, ze nie jestes wielbladem? No to udowodnij, bo ja twierdz, ze jestes wielbladem z piecioma garbami na dodatek. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Aneks dla miski 23.06.05, 13:31 Skad wiem, ze jeste wielbladem?A no widzialam Cie, w karawanie na pustyni, teraz udowodnij, ze to nie ty,. Odpowiedz Link Zgłoś
miss_dronio Re: Aneks dla miski 23.06.05, 13:35 > Skad wiem, ze jeste wielbladem?A no widzialam Cie, w karawanie na pustyni, > teraz udowodnij, ze to nie ty,. Tego się nie da udowodnić więc prosty z tego wniosek, ze jestem wielbłądem a przewodniczący PiS jest hetero O to chodziło?) Cały problem właśnie w tym, żeby nikt nikomu nie musiał nic udowaniać, żeby sobie mógł być homo albo hetero i normalnie żyć. Co w tym tak trudnego do pojęcia? Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Aneks dla miski 23.06.05, 14:27 miss_dronio napisała: > > Skad wiem, ze jeste wielbladem?A no widzialam Cie, w karawanie na pustyni > , > > teraz udowodnij, ze to nie ty,. > Tego się nie da udowodnić więc prosty z tego wniosek, ze jestem wielbłądem a > przewodniczący PiS jest hetero > O to chodziło?) Alez skad, nie jestes wielbladem, a przewodniczacy PiS nie jest homo. Na mnie spoczywa, udowodnienie tego, ze Ty jestes wielbladem, same moje slowo nie wystarczy , tak jak i Twoje to troche za malo. > > Cały problem właśnie w tym, żeby nikt nikomu nie musiał nic udowaniać, żeby > sobie mógł być homo albo hetero i normalnie żyć. Zaraz, zaraz, Ty twierdzilas tutaj stanowczo, ze Kaczynski jest homo, same twierdzenie to troszke za malo. Tak jak za malo , jest moje twierdzenie , ze jestes wielbladem. Co w tym tak trudnego do > pojęcia? Odpowiedz Link Zgłoś
nick.kertiz Re: Ewa Milewicz na pewno bywa u nas na forum 22.06.05, 22:37 miss_dronio napisała: > > Komu utrudnia zycie pan Kaczynski bo nie doczekalam sie odpowiedzi. > > Osobom homoseksualnym, mieszkajacym w małych miejscowościach, niezamoznym, > nieustosunkowanym, poprzez podtrzymywanie w społeczeństwie stereotypu geja- > gwałciciela dzieci, którego należy izolować. Obserwuję aktywność publiczną Jarosława Kaczyńskiego od kilkunastu lat i nie zauważyłem, żeby w jakiś sposób podtrzymywał stereotyp itd. Owszem, PiS zawiódł w sprawie Parady Równości, ale nie znam żadnej idiotycznej wypowiedzi Kaczyńskiego idącej w kierunku podtrzymywania stereotypu "geja- gwałciciela dzieci, którego należy izolować". Masz coś konkretnego czy znowu nic*? sen li *tak jak nie masz nic konkretnego w sprawie homoseksualizmu J. Kaczyńskiego Odpowiedz Link Zgłoś
miss_dronio Re: Ewa Milewicz na pewno bywa u nas na forum 22.06.05, 22:42 > *tak jak nie masz nic konkretnego w sprawie homoseksualizmu J. Kaczyńskiego Widzę, że bardzo Wam zalezy, żeby był hetero Słuchajcie, nie załamujcie się To nie koniec świata Będąc gejem można nawet być homofobem (co pan Kaczyński właśnie nam udowodnił). > Obserwuję aktywność publiczną Jarosława Kaczyńskiego od kilkunastu lat i nie > zauważyłem, żeby w jakiś sposób podtrzymywał stereotyp itd. A jak było z akcją "niech nas zobaczą"? Cóż było złego w fotkach dwójki mlodych ludzi, miło usmiechnietych i trzymających się za ręce? Odpowiedz Link Zgłoś
nick.kertiz Prawdziwy lider, prawdziwa Holandia 22.06.05, 23:19 > > *tak jak nie masz nic konkretnego w sprawie homoseksualizmu J. Kaczyńskiego > Widzę, że bardzo Wam zalezy, żeby był hetero Słuchajcie, nie załamujcie się > > To nie koniec świata Będąc gejem można nawet być homofobem (co pan Kaczyński > właśnie nam udowodnił). Jest mi zupełnie obojętne czy lider partii jest homoseksualistą. Nie przeszkadza mi to w najmniejszym stopniu. Ciemniaki rzeczywiście wzdrygaja się przed taką opcja, ale nie ma najmniejszych podstaw, by mnie do ciemniaków zaliczać. Przeciwnie, jak pokazuje link, deklarowałem swoje jednoznaczne uznanie dla przywódcy partii, którego to dotyczyło. Oczywiście moje uznanie nie było związane z jego sex-orientacją, ale też sex-orientacja nie utrudniała mi tego uznania. Holendrzy myśleli podobnie jak ja, ponieważ w wielu sondażach P.F. wygrywał. Oto link: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=16326209&a=17524320 (trzeba sekundkę czasu niestety poświęcić, by odnaleźć tam miejsca, w których opowiadam się za prawdziwym liderem) > > Obserwuję aktywność publiczną Jarosława Kaczyńskiego od kilkunastu lat i > nie > > zauważyłem, żeby w jakiś sposób podtrzymywał stereotyp itd. > A jak było z akcją "niech nas zobaczą"? Cóż było złego w fotkach dwójki mlodych > > ludzi, miło usmiechnietych i trzymających się za ręce? No i co KONKRETNIE J. Kaczynski powiedział/napisał w związku z tą akcją? Nie mam nic przeciwko temu, żeby dowiedziec się o nim czegoś niekorzystnego. Lub odwrotnie - nie mam nic przeciwko temu, by poznać jakąś jego rozsądna opinię. Byle byłaby to rzeczywiście jego opinia, a nie jakieś oszustwo. Odpowiedz Link Zgłoś
miss_dronio Re: Prawdziwy lider, prawdziwa Holandia 22.06.05, 23:24 > No i co KONKRETNIE J. Kaczynski powiedział/napisał w związku z tą akcją? Nie wiem czy w ogóle kojarzysz tą akcję? Na ulicach (nie wiem jak w innych miastach ale w Poznaniu na przystankach autobusowych) wisiały plakaty przedstawiające to co napisałam powyżej. Kaczyński (przyznaję, ze nie pan o którym dyskutujemy ale jego brat)nakzal ich ściągnięcie. Odpowiedz Link Zgłoś
nick.kertiz Re: ps 22.06.05, 23:46 To kontrowersyjna decyzja, ale może i dobra. Bowiem miasto powinno być neutralne - nie powinno wychowyć swoich mieszkańców. A INACZEJ z systemem edukacji. Odpowiednio dojrzałej młodzieży (nie - małym dzieciom) powinno się przekazywać się jasny, jednoznaczny sygnał. Prześladowania praktykujących niezakazane prawem zboczone praktyki seksualne - to zło, natomiast tolerancja wobec takich osób - to dobro. Odpowiedz Link Zgłoś
miss_dronio Re: ps 23.06.05, 00:58 > Bowiem miasto powinno być neutralne - nie powinno wychowyć swoich mieszkańców. OO! A tu sie wyjątkowo nie mogę zgodzić To nie miasto miało kogokolwiek wychowywac tylko organizacja społeczna. A miasto jej w tym skutecznie przeszkodziło. Nie widzę nic zdroznego w akcjach edukacyjnych, że pijany kierowca za kierownica to przestępca, że w chorobach nowotoworowych piersi bardzo ważna jest profilaktyka i samokontrola, że narkotyki zabijają, że zwierzęta nalezy etycznie traktować etc. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Interesy i byznesy 24.06.05, 19:12 gini napisała: > ...bardzo ladnie z Jego [znaczy Kaczora -dop. mój, j.] strony, ze interesy wiekszosci przedklada nad swoj wlasny ... No wiesz!?! Ładnie?!? W każdym razie ja Mu [Kaczorowi znaczy] swojego przedkładać nie dam. Ani przekładać. Ani nad, ani pod. _____________________________ "Bóg. Ojczyzna. Honorarium." Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Ewka wstawaj, czas artykuły do gazety pisać !! n/t 23.06.05, 01:51 pacyniarz napisał: > > Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Hehe :) 23.06.05, 02:18 A ja powiem tyle, ze z tego co ustalila moja wywiadownia wlasna, Ci z Olimpu wcale czesto schodza na Ziemie I w sumie akurat za to im chwala. Odpowiedz Link Zgłoś
pacyniarz Jakies szczegoly poprosze. :) 23.06.05, 08:11 Niech wywiadownia spoleczenstwu posluzy. Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Jakies szczegoly poprosze. :) 23.06.05, 08:28 pacyniarz napisał: > Niech wywiadownia spoleczenstwu posluzy. > Myslę, że Ewa zdetronizowała Zeusa i udała się prosto z Edenu na Olimp. Tylko dlaczego nie ma schodzić na ziemię.Tu jest pewny grunt, a tam głupio i nudno.Poczekajmy jednak na doniesienia wywiadowni. czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: No pewnie. Ewa8a? /nt 23.06.05, 08:29 Oj, Pacyniarzu ! Sądzisz, że Ewa Milewicz przybrałaby tak łatwy do zdekonspirowania nick ? Taka sprytna dziennikarka na pewno ukrywa się pod jakimś męskim nickiem - np babariba666. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Kaczynski w Hiszpanii 23.06.05, 08:34 Nie" dla małżeństw homoseksualnych Hiszpański Senat odrzucił małżeństwa homoseksualistów. Słowenia zaakceptowała ich związki partnerskie Ze słoweńskiej ustawy nie są zadowolone organizacje homoseksualistów (c) AP/DENIS SARKIC Ustawa hiszpańska, całkowicie zrównująca związki homoseksualne z małżeństwami, łącznie z prawem do adoptowania dzieci, wzbudziła ogromne emocje. Kategorycznie sprzeciwił się jej Kościół, a podczas ostatniego weekendu w Madrycie przeciwko jej przyjęciu demonstrowały tysiące ludzi. Odrzucenie ustawy przez Senat, stosunkiem głosów 131:119, raczej nie będzie mieć wpływu na jej losy. Wróci ona bowiem do izby niższej parlamentu, a tam rządzący socjaliści mają dość mandatów, by została ostatecznie uchwalona. Hiszpańscy przeciwnicy ustawy - prawicowa Partia Ludowa i katalońscy konserwatyści - akceptują jedynie homoseksualne związki partnerskie. Ale z przyjętej wczoraj w Słowenii ustawy o takich związkach organizacje gejowskie wcale się nie cieszą. Ustawa, twierdzą, ma "dyskryminacyjny charakter", bo nie daje homoseksualistom takich praw, jakie mają małżeństwa. t.t.s., reuters, afp, ap Ja widzialam demonstracje przeciw hiszpanskiej ustawie w telewizji, demonstrowaly nie tysiace ale setki tysiace ludzi, pewnie to Kaczynski zorganizowal te demonstracje, pani dronnio Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Łatwy nick Ewa8a? 23.06.05, 08:38 ewa8a napisała: > Oj, Pacyniarzu ! Sądzisz, że Ewa Milewicz przybrałaby tak łatwy do > zdekonspirowania nick ? > Taka sprytna dziennikarka na pewno ukrywa się pod jakimś męskim nickiem - np > babariba666. Ewka, łatwy nick to podstęp, wbrew pozorom może okazać się doskonałą maską czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
pacyniarz Otoz to. 23.06.05, 09:34 Wszyscy maja sobie pomyslec: Ewa8a to nie Ewa M. bo jak to tak: w zywe oczy sciemniac, to za proste by bylo i w ogole. Ale cos moze byc na rzeczy poniewaz: > Taka sprytna dziennikarka(...) A sprytne dziennikarki maja sprytne pomysly i w zwiazku z tym, ze najciemniej pod latarnia - mam racje. Wlasnie. Odpowiedz Link Zgłoś
institoris1 Re: Ewa Milewicz na pewno bywa u nas na forum 23.06.05, 10:51 patience napisała: > Aquanetowy rodzaj wyobrazni... Podoba mi sie. Szczegolnie to zakon czenie o > katapultowaniu w kosmos. > > Niech Moc bedzie z nami! Ja, szczerze mowiac, nie bardzo pojmuje, co Ci sie w tym artykule podoba. Banal goni banal, odkrycia typu, ze politycy/partie, ktore obecnie sa na swieczniku, jakos sie na ten swiecznik wdrapaly, wykorzystujac lepiej lub gorzej nadarzajace sie im okazje, ze w kampaniach wyborczych poszczegolne partie posluguja sie mniejsza lub wieksza dawka populizmu itd itp, jakos nie zbijaja mnie z nog. Wszystko po to, zeby na koncu skonstatowac/przestrzec, ze moze sie zdarzyc, iz cala obecna elita polityczna, jesli dalej w wyborczych kampaniach bilo sie bedzie w "prolustracyjny dzwon", moze wyleciec w powietrze. (co jest oczywista glupota) i. Odpowiedz Link Zgłoś
czarownica.z.salem czy pewnym osobom nie wolno tu bywac ? 23.06.05, 19:14 Wszak mamy wolnosc i demokracje? Maski i rynsztunek bojowy wloz, przylbice spusc! Pacynarzowi sznurki sie urwaly i pacyny robiom co kcom. Sodoma i Gomora) Odpowiedz Link Zgłoś
urbanowa Re: czy pewnym osobom nie wolno tu bywac ? 23.06.05, 19:26 czarownica.z.salem napisał: > Wszak mamy wolnosc i demokracje? Maski i rynsztunek bojowy wloz, przylbice > spusc! Pacynarzowi sznurki sie urwaly i pacyny robiom co kcom. Sodoma i > Gomora) matka wszystkich pacyn straciła nad nami kontrolę ? gdy pacyniarz wróci zrobi i z tobom porządek, pacyno podszewkowa. Odpowiedz Link Zgłoś
pacyniarz Z przykrosciom stwierdzam, ze pacyny niegrzeczne 23.06.05, 19:39 som. Nie sluchajom siem, nie chodzom do szkoly. Brzytki Tebe nie chce mie przekazac wszystkich pacyn bo tfierdzi, ze bendzie to zamah na demokracjem pacynowom. Jusz nie wiem co mam robic z temi pacynami. A tyle serca w nie fkladam. Odpowiedz Link Zgłoś
urbanowa Re: Z przykrosciom stwierdzam, ze pacyny niegrzec 23.06.05, 19:47 pacyniarz napisał: > som. Nie sluchajom siem, nie chodzom do szkoly. Brzytki Tebe nie chce mie przek > azac wszystkich pacyn bo tfierdzi, ze bendzie to zamah na demokracjem pacynowom > . > Jusz nie wiem co mam robic z temi pacynami. A tyle serca w nie fkladam. > demokracja demokracjom, a ty matkom jestes, majom ciem kochac sluchac i holubic . a jak nie pouwiazuj sznurki apiac od nowa Odpowiedz Link Zgłoś
czarownica.z.salem Re: Z przykrosciom stwierdzam, ze pacyny niegrzec 23.06.05, 19:53 Alez pacyniarzyku mily, toc to samo rzycie jest!!? Kiedy pacyny siem rozbiegnom w balOWYCH maskach na obLICZach swych pienknych i takich sobie, po czasie same wrocom do na scene jeDYNom naRODowom i zrobiom przestawienie, moze i cyrk pelna gembom w operze na 14 fajerek z fajerwerkamy i trapezoidami). Moze wtedy atmosfera siem oczysci, dymy i mgly opadnom i zaswieci nam slONce - nasza Bogini jedyna. I wtedy bENDie morze normalnie? Odpowiedz Link Zgłoś
urbanowa Re: Z przykrosciom stwierdzam, ze pacyny niegrzec 23.06.05, 20:03 czarownica.z.salem napisał: > Alez pacyniarzyku mily, toc to samo rzycie jest!!? Kiedy pacyny siem rozbiegnom > > w balOWYCH maskach na obLICZach swych pienknych i takich sobie, po czasie same > wrocom do na scene jeDYNom naRODowom i zrobiom przestawienie, moze i cyrk pelna > > gembom w operze na 14 fajerek z fajerwerkamy i trapezoidami). Moze wtedy > atmosfera siem oczysci, dymy i mgly opadnom i zaswieci nam slONce - nasza > Bogini jedyna. I wtedy bENDie morze normalnie? tera moda na szybki sciaganie masek , czyli na normalnosc nie trza bedzie dlugo czekac. pacyniarzu zabieraj se te prorokini brzasku jutrzejszego dnia . czy ja mam ciem lubic mieszkanko salem Odpowiedz Link Zgłoś
czarownica.z.salem Re: Z przykrosciom stwierdzam, ze pacyny niegrzec 23.06.05, 20:26 alez przemila kolezanko podszewko urbanowa). Czy Wasza najjasniejszosc wiekuista po wsze czasy na niebiesiech lubi mnie czy nie, mnie wsio rowno. Moje "cor", zwane w niektorych miejscach na tej naszej pieknej planecie sercem, czyste jest jak lza, bo nikomu nie zaszkodzilo, na nikogo nie donioslo, bo i nikt nie probowal go zmusic do posluszenstwa kijem ani marchewkom - pewnie za glupie ono bylo do waznych zadan bojowych. Mialo szczenscie, jak to zwykle z gupimu bywa). A jednak inkwizycja przenajwietsza wrzucila mnie na stos, ale ucieklam, bo trenuje jogging z proznego hedonizmu, bo jak se pobiegom to i haszu mi nie trza, tak siem bosko czujem). Podrowiom kordialnie i bezhasznie)) Odpowiedz Link Zgłoś
urbanowa Re: Z przykrosciom stwierdzam, ze pacyny niegrzec 23.06.05, 20:40 czarownica.z.salem napisał: > alez przemila kolezanko podszewko urbanowa). Czy Wasza najjasniejszosc > wiekuista po wsze czasy na niebiesiech lubi mnie czy nie, mnie wsio rowno. ach nie moze być . mnie nikt nie lubi, a twoje 'mnie wsio rawno' jest dla mnie w tej sytuacji komplemenciorem . komus urbanowa jest wsio rawno -jupi- > Moje "cor", zwane w niektorych miejscach na tej naszej pieknej planecie sercem, > czyste jest jak lza, bo nikomu nie zaszkodzilo, na nikogo nie donioslo, bo i > nikt nie probowal go zmusic do posluszenstwa kijem ani marchewkom - pewnie za > glupie ono bylo do waznych zadan bojowych. Mialo szczenscie, jak to zwykle z > gupimu bywa). A jednak inkwizycja przenajwietsza wrzucila mnie na stos, ale > ucieklam, bo trenuje jogging z proznego hedonizmu, bo jak se pobiegom to i > haszu mi nie trza, tak siem bosko czujem). Podrowiom kordialnie i > bezhasznie)) a twe pozdrowienie kordialne znacza tyle co serdecznosci? nie mysl ze przekupisz mnie milym slowem, oddaj pacyniarzowi wladze do sznurkow )))))) Odpowiedz Link Zgłoś
czarownica.z.salem Re: Z przykrosciom stwierdzam, ze pacyny niegrzec 23.06.05, 21:21 urbanowa napisała: > a twe pozdrowienie kordialne znacza tyle co serdecznosci? nie mysl ze przekupisz mnie milym slowem, oddaj pacyniarzowi wladze do sznurkow )))))) --- w sprawie tego coru - niby tak by biegalo z nauki zwanej etymologia, cy tes entomologia (mom dysleksje, wiec nie rozrozniom tych slow i juz nijak ich nie rozmumim), bom gupia i dlatego esbecja machnela na mnie saw cienskom renkom. Jo nikomy wladzy nie oddom bo i nijakich sznurkow ni mom, ale myslem sobie, ze wladze se TRZA zdobyc. Ale jo jus wole, jak te pacyny wolno sobie po swicie fruwajom jak te pscolki robotne, bo i miodu jakiego psyniosom i wsystkim byndzie slodko. Wolnosc-swoboda-freedom-libertas - jakiez slodkie to slowa. Tylko, ze casem ta wolnosc boli? kordialnie) Odpowiedz Link Zgłoś
pacyniarz Przepraszam ze siem wtroncam: to wy siem znacie? 23.06.05, 21:41 Pacxyny som potrzebne bo zwienkszajom przyrost naturalny. Ktory, temu forumowi jezd potrzebny jak dżdż kani. Odpowiedz Link Zgłoś
perlisty niech zyje matka wszystkich pacyn ! /nt 23.06.05, 21:47 ----------------------------- 5,5 w porywach 6 Odpowiedz Link Zgłoś
pacyniarz Perlisty, przyjacielu, dzisiaj masz wene. 23.06.05, 21:51 Obsmialem siem z tych waszych dysput z Urbanowom. Odpowiedz Link Zgłoś
perlisty Re: Perlisty, przyjacielu, dzisiaj masz wene. 23.06.05, 21:57 urbanowa to namietnosc, polaczona z perwersja. jak te perla mogl wypuscic z rak taka kobiete ? ----------------------------- 5,5 w porywach 6 Odpowiedz Link Zgłoś
pacyniarz Zaiste, Perla nie przestaje mnie zadziwiac. 23.06.05, 22:01 I jeszcze ten ksionc - plywak. A Perla na materacu arabskiej produkcji. Slowem - sloneczny patrol. Urbanowa to byla Pamela?? Odpowiedz Link Zgłoś
urbanowa Re: Zaiste, Perla nie przestaje mnie zadziwiac. 23.06.05, 22:04 pacyniarz napisał: > I jeszcze ten ksionc - plywak. A Perla na materacu arabskiej produkcji. > Slowem - sloneczny patrol. > Urbanowa to byla Pamela?? > ta cycata? z natury mam takie a nie z silikonu ) Odpowiedz Link Zgłoś
pacyniarz To siem rozumie samo przez siem. :)) 23.06.05, 22:16 > ta cycata? z natury mam takie a nie z silikonu ) To oczywiste. Perla ma gust i lubi nature. Bo ma nature za oknem. Czy Perla wyglada jak Hasselhof??? Odpowiedz Link Zgłoś
urbanowa Re: To siem rozumie samo przez siem. :)) 23.06.05, 22:20 pacyniarz napisał: > > ta cycata? z natury mam takie a nie z silikonu ) > > To oczywiste. Perla ma gust i lubi nature. Bo ma nature za oknem. > Czy Perla wyglada jak Hasselhof??? > ten chlystek David Hasselhof nie umywa siem do mojego ajlaviu. Odpowiedz Link Zgłoś
pacyniarz Jej, nie wiem czy to mozliwe jest wlasnie, 23.06.05, 22:29 byc piekniejszym od boskiego Davida, ale to wielce prawdopodobne w tym przypadku. Odpowiedz Link Zgłoś
urbanowa Re: Jej, nie wiem czy to mozliwe jest wlasnie, 23.06.05, 22:49 pacyniarz napisał: > byc piekniejszym od boskiego Davida, > ale to wielce prawdopodobne w tym przypadku. > > dobrze ze nie watpisz w urode mego eksmena, a mnilosc do niego oslepila mnie na cale zycie Odpowiedz Link Zgłoś
perlisty Re: Jej, nie wiem czy to mozliwe jest wlasnie, 23.06.05, 23:00 Przesadzasz, taki stan nie trwa wiecznie. milosne uniesienie mija, bo na te feromony mozna sie uodpornic. najdalej po dwoch latach organizm nie jest juz w stanie wytwarzac fenyloetylaminy, potrzebnej do milosnego szalenstwa. ----------------------------- 5,5 w porywach 6 Odpowiedz Link Zgłoś
urbanowa Re: Jej, nie wiem czy to mozliwe jest wlasnie, 23.06.05, 23:15 perlisty napisał: > Przesadzasz, taki stan nie trwa wiecznie. milosne uniesienie mija, bo na te > feromony mozna sie uodpornic. > najdalej po dwoch latach organizm nie jest juz w stanie wytwarzac > fenyloetylaminy, potrzebnej do milosnego szalenstwa. ----------------------------- > > 5,5 w porywach 6 nie jeden probowal sprowadzic mnie na ziemie i poniosl fiasko. jestem specyfikiem i nie zalatuj mi jakimis chemikaliami bo se je kupiem )) mundralinski zazdrosniku. Odpowiedz Link Zgłoś
urbanowa Re: Perlisty, przyjacielu, dzisiaj masz wene. 23.06.05, 22:03 perlisty napisał: > urbanowa to namietnosc, polaczona z perwersja. jak te perla mogl wypuscic z rak > > taka kobiete ? > > ----------------------------- > > 5,5 w porywach 6 nie bedem juz wspominac jak wygladalo rozstanie z perlom bo tera szlocham. Mial 6,5 a w porywach 7 !!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
urbanowa my siem nie znamy, ale my siem rozumiemy,chiba n/t 23.06.05, 21:57 pacyniarz napisał: > Pacxyny som potrzebne bo zwienkszajom przyrost naturalny. Ktory, temu forumowi > jezd potrzebny jak dżdż kani. > Odpowiedz Link Zgłoś
urbanowa Re: Z przykrosciom stwierdzam, ze pacyny niegrzec 23.06.05, 23:55 czarownica.z.salem napisał: > Wolnosc-swoboda-freedom-libertas - jakiez slodkie to slowa. > Tylko, ze casem ta wolnosc boli? > kordialnie) nie mogłam wyjsc bez kordialnego pożegnania siem z toba no to kordialnie , tylko dlaczego casem wolnosc boli? ( Odpowiedz Link Zgłoś
czarownica.z.salem czy o tego Adonisa biega, siostro urbanowo;)) 23.06.05, 23:24 ma siem rozumic, my siem rozumic z siostrom urbanowa bez slow, jeno za jednym mrugnieciem zezowatego oczka, jedno w te, drugie w te (mojego naturalnie, bo nie znom oczka siostry urbanowej)). A ten Adonis to ze mnom byl skazan na stos, ktorego plomienie szli az pod niebiosa. Ale zdolalizmy ucieklizmy z tej wscieklizny i tera sobie na tej libery fruwajem jak owady jakie, co nie lubiom dżdżu). www.esquilax.com/baywatch/index.shtml Odpowiedz Link Zgłoś
urbanowa Re: czy o tego Adonisa biega, siostro urbanowo;)) 23.06.05, 23:35 czarownica.z.salem napisał: > ma siem rozumic, my siem rozumic z siostrom urbanowa bez slow, jeno za jednym > mrugnieciem zezowatego oczka, jedno w te, drugie w te (mojego naturalnie, bo > nie znom oczka siostry urbanowej)). A ten Adonis to ze mnom byl skazan na > stos, ktorego plomienie szli az pod niebiosa. Ale zdolalizmy ucieklizmy z tej > wscieklizny i tera sobie na tej libery fruwajem jak owady jakie, co nie lubiom > > dżdżu). > www.esquilax.com/baywatch/index.shtml chiba to on)))) ale chiba bo muskul nie widac . mialas szczescie co do niego i tego stosu, ale ja wieksze bo moj perla jest o dwa nieba urodziwszy Odpowiedz Link Zgłoś
czarownica.z.salem tu som myskuly, chiba;)) 24.06.05, 02:00 images.google.com/imgres? imgurl=furonfilm.fanspace.com/h/hasselhoff4.jpg&imgrefurl=http://furonfil m.fanspace.com/hasselhoff.htm&h=600&w=480&sz=39&tbnid=qql_PDE2G5AJ:&tbnh=133&tbn w=106&prev=/images%3Fq%3Ddavid%2Bhasselhoff%26hl%3Den%26lr%3D&oi=imagesr&start=1 ----- Ty tez miolas szczenscie wielkie, siostro, co do tego stosu i gratuluje urody twego perlistego. Perly, jak wiesz, sa niepalne, najwyzej sie osmolom troskie w plomieniach. Co do tej wolnosci, ze casem boli, tak mi siem napisalo refleksyjnie. Kiedy patse co sie dzieje na swicie w imie demokracji i wolnosci, to mie pot zimny ze strachu zalewa i bol mi serce psesywa. dobranoc... Odpowiedz Link Zgłoś
czarownica.z.salem tu som te muskuly jeszcze raz ;)) 24.06.05, 02:04 www.davidhasselhoff.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita wywiadownia 24.06.05, 02:30 ustalila,ze: - z wyzyn Herosi schodza tu dosc czesto - ba...nawet tytuly kradna! - czerpia informacje - bywaja tuzi z GW, Przekroju, Faktu, SE,prasy kobiecej. Kto chce se z nimi podyskutowac, prosze na forum Prasa i Media. Niezle szopki tam czasem odchodza. Np. wsciekla pani redaktor najezdza na redaktor naczelna. A redaktor naczelna,badz jej pekinczyki, broni sie klonujac swe byty! Niestety IP... chyba jest ten sam. Odpowiedz Link Zgłoś
czarownica.z.salem Re: wywiadownia 24.06.05, 02:59 widac Marianno, tuzi i herosi tez musza czasem popasc sie na zielonej laczce, to tez ludzie, przynajmniej w lepszej polowie, a nie owce jakies. forum to swietny wentyl, gdzie mozna sie dowiedziec, co w trawie piszczy i mysle, ze oni dla tego piszczenia tu schodza. Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna na stos? 24.06.05, 19:33 czarownica.z.salem napisał: > przynajmniej w lepszej polowie, a nie owce jakies. Czy przygotowałaś już dla mnie stos czarownico ? kurde.pl/flash/owce.html czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: na stos? 24.06.05, 19:39 Owieczko, obejrzałam właśnie kurde.pl/flash/owce.html Konam ze śmiechu ! -------------------------------------------- subtelna, normalna jednostka biologiczna ewa8a Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna :))))))))))))))))) 24.06.05, 19:43 ewa8a napisała: > Owieczko, obejrzałam właśnie kurde.pl/flash/owce.html > Konam ze śmiechu ! > > > -------------------------------------------- > subtelna, normalna jednostka biologiczna > ewa8a Ewo nie podejrzewam czarownicy o złe zamiary, bo widziałam tę "" mordeczkę. hehehe, a ja pół dnia się śmieje z "listy wypłat" zamieszczonej na końcu filmu czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: :))))))))))))))))) 24.06.05, 19:54 Myślisz, że Wal Killer to ta czarownica ? Owce, na szczęście same białe. -------------------------------------------- subtelna, normalna jednostka biologiczna ewa8a Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: :))))))))))))))))) 24.06.05, 20:11 ewa8a napisała: > Myślisz, że Wal Killer to ta czarownica ? Owce, na szczęście same białe. > > -------------------------------------------- > subtelna, normalna jednostka biologiczna > ewa8a przeczytałam posty i nie dało się zauważyć u niej zapędów killerskich. Księżyc to jakiś inny typ spod spadającej gwiazdy. czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: :))))))))))))))))) 24.06.05, 20:16 > przeczytałam posty i nie dało się zauważyć u niej zapędów killerskich. Księżyc > to jakiś inny typ spod spadającej gwiazdy. A wiesz, że to bardzo możliwe ! Ostatecznie mogłabym zrozumieć, gdyby ten pozbawiony instynktu samozachowawczego degenerat wykorzystał ją w celach kulinarnych (wcześniej zaśpiewawszy jej serenadę). Ale on ja po prostu ZUTYLIZOWAŁ ! Wyjątkowo okrutny typ. -------------------------------------------- subtelna, normalna jednostka biologiczna ewa8a Odpowiedz Link Zgłoś
czarownica.z.salem Re: na stos? 24.06.05, 20:14 Owieczko przemila, to ja, jako czarownica wredna, mam isc na ten stos, a nie Ty, choc przyznam, owce tez pieczono na roznach w celach konsumpcyjnych. afe! Piszac o lepszej polowie herosow, mialam na mysli te ludzka polowe, wszak oni sa dziecmi bogow i ludzi. Dlaczegos nie wierze w boskosc bogow, moze dlatego chcieli mnie na tym stosie upiec po obu stronach barykady, bo ja jakos nie mieszcze sie w zadne normalne polityczno-ideologiczne formaty. Jestem wrednie indywidualstyczna w pogladach i to jest widac robota szatana, ktora zasluguje na stos?)) www.witkacy.zakopane.pl/spektakl/salem.htm Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: na stos? 24.06.05, 20:50 czarownica.z.salem napisał: > Owieczko przemila, to ja, jako czarownica wredna, mam isc na ten stos, a nie > Ty, choc przyznam, owce tez pieczono na roznach w celach konsumpcyjnych. afe! > Piszac o lepszej polowie herosow, mialam na mysli te ludzka polowe, wszak oni > sa dziecmi bogow i ludzi. Dlaczegos nie wierze w boskosc bogow, moze dlatego > chcieli mnie na tym stosie upiec po obu stronach barykady, bo ja jakos nie > mieszcze sie w zadne normalne polityczno-ideologiczne formaty. Jestem wrednie > indywidualstyczna w pogladach i to jest widac robota szatana, ktora zasluguje > na stos?)) > > www.witkacy.zakopane.pl/spektakl/salem.htm Dzisiaj w Aquanecie wyjątkowo dzień "sądowy". Prędzej tym Wallem Killerem była zgraja gentlemanow, którzy z Patience prowadzili wojowniczo-zaczepną dyskusję, niż Ty. Tylu facetów zaatakowało jedną kobitkę. I wcale nie powiem, że pokonali ją Czarownico, przecież nie można nikogo skazywać za poglądy. Tym bardzie Ciebie, z Salem, bo tam sprawa już zakończona. Niektórzy wywalczyli dla nas wolność mysli i słowa. Stosów już nie ma .... tylko, że to nasze prawo jest jakieś niedoskonałe. (niedawno słyszałam taką maksymę: prawo jest niczym pajęczyna, bąk się przeciśnie, a muchę zatrzyma.- sama prawda, prawda?) pozdrawiam indywidualistkę czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
czarownica.z.salem Re: na stos? 25.06.05, 04:16 Witaj mila owieczko, wybacz, ale zupelnie nie mam pojecia kto to wall killer? Czy mozesz mnie uswiadomic? z tym stosem to byla metafora naturalnie. Naprawde nigdy nie scigalo mnie prawo, bo nie mialo za co. Chcialam powiedziec, ze poniewaz mam dusze indywidualistki, to nie mieszcze sie w zadnych schematach i czasem mowie to co niepopularne i niepoprawne politycznie. nie mam zlych mysli, chcialabym, zeby wszystkim bylo dobrze i zeby panowala sprawiedliwosc na swiecie. Wiem ze to utopia, ale bez niej nie chce mi sie zyc. pozdrawiam Cie serdecznie)) Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna dzis stosów nie ma , ale... 25.06.05, 11:33 czarownica.z.salem napisał: > Witaj mila owieczko, wybacz, ale zupelnie nie mam pojecia kto to wall killer? > Czy mozesz mnie uswiadomic? z tym stosem to byla metafora naturalnie. Naprawde > > nigdy nie scigalo mnie prawo, bo nie mialo za co. Chcialam powiedziec, ze > poniewaz mam dusze indywidualistki, to nie mieszcze sie w zadnych schematach i > czasem mowie to co niepopularne i niepoprawne politycznie. nie mam zlych mysli, > > chcialabym, zeby wszystkim bylo dobrze i zeby panowala sprawiedliwosc na > swiecie. Wiem ze to utopia, ale bez niej nie chce mi sie zyc. > pozdrawiam Cie serdecznie)) Droga Czarownico z Salem, nie wiesz kim jest Wall Killer? Przecież takiego Walla Killera ma każdy z nas. To nasz zaciekły wróg, kierujący się nie tylko rzeczywistymi ale i urojonymi pobudkami. Jemu to właśnie, jak to zobrazował Perła, największą przyjemność sprawi porównanie nas do ścierwa, no a potem zapewne utylizacja, która miałaby doprowadzić do powtórnego ukształtowania mysli i poglądów, bo przecież taka jest rola utylizacji - odzyskanie materiału. To jest oczywiście zawężony zakres działania Killera, który dotyczył mnie osobiście. Wczorajszą dyskusję gentlemanów z Patience też odebrałam jako zminimalizowany atak Killera, ponieważ dyskusja w miarę upływu czasu nabrała cech szyderstwa, a potem nierównej walki zaczepnej . Z tym, że oczywiście nikt nie porównywał Patience do ścierwa, bo nie jest głupią owcą, którą może byle tupniecie nogi zbić z tropu. Wall nie musi być pojedynczą osobą, może być team, chwytający się obrzydliwych metod, uwielbiający wykorzystywać swoja przewagę sił, a którego celem jest zniszczenie , pogrążenie człowieka lub właśnie jego utylizacja – odzyskanie do wpajania własnych pogladów dla wałsnych celów i potrzeb. W niechlubnej przeszłości takim Killearem mógł być nawet system, który stawiał stosy dla tych, co nie zgadzali się z jego nie zawsze ludzkimi 'regułami gry”. Czarownico, wiem, że na stosach palono Twoje siostry, ale Ty jako ta z Salem nie możesz być już sądzona przez żadną, bardziej lub mniej święta inkwizycję. Doskonale wiesz, że Twoje słowa, nawet gdyby były jak najbardziej ludzkie i piękne, mogą w czyhajacym Killerze rozniecić ognie nienawiści, bo on właśnie stwierdzi , że pod swoja dobrocią ukrywasz zło, a właściwie to jesteś chodzący relikt komunistyczny, bo pragniesz dobra i szczęścia ludzi Mamy wolność myśl i słowa, chrust ze stosów juz dawno usunięto, ale nagromadzona w ludziach nienawiść może doprowadzić do ponownego ich ustawienia na rynkach i oświetlenia ich światłami naszej nowej epoki. Mam nadzieję, że tak nie bedzie , bo do głosu dojdzie rozsądek człowieka myslącego? To jest moje widzenie Walla KilLera, który w asyście swoich spadających gwiazd, z szyderstwem na twarzy i piwem w ręku przygląda się nieszcześciom ludzkim. Pewnie zaraz mój Wall Killer odezwie się że to co napisalam jest bełkotem, ale i bełkot może być forma przekazu i komunikowania się. Inaczej nie umiem . Nie wiem czy mnie zrozumiałaś, ale starałam się przekazać widzenie Killera najjaśniej jak tylko prtafiłam pozdrowienia kordialne czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
czarownica.z.salem Re: dzis stosów nie ma , ale... 25.06.05, 20:22 Dzieki Droga Owieczko, wszystko zrozumialam i calkowicie sie zgadzam z Twoja definicja Walla Killera. Tak wlasnie jest. Ludzie majacy wladze-kase lub walczacy o nia sa Wallami Killerami dla kazdego myslacego inaczej. Dlatego przeciez ukrzyzowano Chrystusa. Walle Killerzy istnieja we wszystkich spolecznosciach. W krainie Salem ci, ktorzy chca bezkarnie grabic i mordowac biednych i slabych, dzis pala szlachetnych, uczciwych i pacyfistow i na stosie zwanym Patriot Act. Dla Killerow slowa sprwiedliwosc, uczciwosc, empatia to slowa czerwonego szatana, ktore na zawsze maja byc wytepione z umyslow spleczenstwa. Dla Killerow z Salem jedyna swietosia jest zloty cielec, ktorego zbudowali na trupach biednych, slabych i naiwnych. Uwazam ze z Polsce nie powinno sie glosowac na ludzi, ktorzy walcza o wladze. Wladze nalezy oddac, tym ktorym my ufamy. Na razie widze 3 godne nazwiska: Letowska, Hubner, Bugaj, co nie znaczy, ze nie ma ich wiecej, tylko my o nich malo wiemy. pozdawiam Cie rownie kordialnie PS. a skad znasz moja mordke, owieczko? Czyzbys byla ze mna na Lysej Gorze?)) Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: dzis stosów nie ma , ale... 25.06.05, 23:02 czarownica.z.salem napisał: > PS. a skad znasz moja mordke, owieczko? Czyzbys byla ze mna na Lysej > Gorze?)) Owce na sabacie czarownic?) A Ty byłaś tu?) www.poema.art.pl/site/itm_68639.html ... ja miałam inne zajęcie, szukałam kwiatu paproci w doniczkach czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
pacyniarz Kurde, ubrane. I to ma byc sabat??? 25.06.05, 23:57 I do tego z losiem. To sugeruje co sie bedzie w Kampinosie dzialo. Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Kurde, ubrane. I to ma byc sabat??? 26.06.05, 00:22 pacyniarz napisał: > I do tego z losiem. To sugeruje co sie bedzie w Kampinosie dzialo. to czart a nie łoś, pacyniarzu magii nie znasz? , tylko zaklęcia wszystko mogą zmienić www.poema.art.pl/site/itm_48483.html Odpowiedz Link Zgłoś
pacyniarz W Kampinosie to bedzie los. Zapewniam. :) 26.06.05, 01:26 > tylko zaklęcia wszystko mogą > zmienić Co moga zmienic? To, ze one sie rozbiora i wyladnieja?? Odpowiedz Link Zgłoś
czarownica.z.salem zapros do kampinosu zubry, pacynarzu 26.06.05, 02:54 moga byc tez biale bawoly i tuzy. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: zapros do kampinosu zubry, pacynarzu 26.06.05, 02:58 Tury, nie no tfuu, to no.... tuzy wymarly !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: W Kampinosie to bedzie los. Zapewniam. :) 26.06.05, 10:05 pacyniarz napisał: > > > tylko zaklęcia wszystko mogą > > zmienić > > > > Co moga zmienic? To, ze one sie rozbiora i wyladnieja?? > czary mary, abrakadabra, hokus-poku , teraz lepiej ) www.teatr-sabat.pl/ czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
pacyniarz Balecik? 26.06.05, 11:28 No tak, ale one sa w zlotych cylindrach. To jest niezgodne z konwencja. Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Balecik? 26.06.05, 12:02 pacyniarz napisał: > No tak, ale one sa w zlotych cylindrach. To jest niezgodne z konwencja. > pacyniarzu, i tak źle i tak niedobrze, trudno Tobie dogodzić )) Link do konwencji sabatowej proszę. czarna-owca Odpowiedz Link Zgłoś
czarownica.z.salem Re: dzis stosów nie ma , ale... 26.06.05, 01:27 to nie byl moj szabat, owieczko, na moim wszystkie czarownice sa piekne jak heroski oraz my jako feministki diablow menskich nie wpuszczamy na nasz szabat. Babska tajemnica musi bec. Ale ten diabel na obrazie w wiencu laurowym, jakis. Czy to cos znaczy? U mnie w lesnym ogrodzie wszystkie paprocie maja kwiaty. Zdradze Ci tajemnice, jak je zachecic to kwinienia. Kupujesz chinskie jedwabne (koniecznie!) kawiaty o najdzikszych ksztaltach i wpinasz je o polnocy przy blasku ksiezyca w paprocie. Kolory wsciekle (czerwone, pomaranczowe) nie pasuja do kwiatow paproci. Najlepsze sa biale, liliowe lub brazowe. To musza byc kolory lasu. Po czym podswietlasz swoje dzielo. Gosci przyjmujesz w tym ogrodzie o zmroku i efekt zaczarowania murowany) Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: dzis stosów nie ma , ale... 26.06.05, 10:49 czarownica.z.salem napisał: > to nie byl moj szabat, owieczko, na moim wszystkie czarownice sa piekne jak > heroski oraz my jako feministki diablow menskich nie wpuszczamy na nasz szabat. > Babska tajemnica musi bec. Ale ten diabel na obrazie w wiencu laurowym, jakis. > Czy to cos znaczy? A wolalabyś, aby diabeł zapadł się w piekielne czeluście? Taki rodzynek może dodac tylko smaku imprezie. A co to znaczy? ekhm, ze męski diabeł zawsze się wkręci. ) > U mnie w lesnym ogrodzie wszystkie paprocie maja kwiaty. Zdradze Ci tajemnice, > jak je zachecic to kwinienia. Kupujesz chinskie jedwabne (koniecznie!) kawiaty > o najdzikszych ksztaltach i wpinasz je o polnocy przy blasku ksiezyca w > paprocie. Kolory wsciekle (czerwone, pomaranczowe) nie pasuja do kwiatow > paproci. Najlepsze sa biale, liliowe lub brazowe. To musza byc kolory lasu. Po > > czym podswietlasz swoje dzielo. Gosci przyjmujesz w tym ogrodzie o zmroku i > efekt zaczarowania murowany) to w następne świętojanki zrobię gościom niespodzianki, ach czarownico nawet mi się rymuje, oczaruję wszystkich!!! ))) Odpowiedz Link Zgłoś
patience Tu chcialam dolozyc uwage o Wall Killerze 26.06.05, 04:32 ze niezly opis, a szczegolnie w tym fragmencie o Wall Killerze, ze go ma kazdy znas. Par Lagerkvist napisal taka nowele "Karzel", ze kazdy ksiaze ma swego karla. Moze go ewentualnie wsadzic do lochow, ale karzel zyje i czeka na okazje. I czasem jest przez ksiecia wzywany na posluchanie. Ksiaze mu nigdy nie dziekuje za to co karzel robi, ale on, karzel jest wierny. Wszyscy ksiecia opuszcza, a on z nim zostanie... Karzel byl pisany jak nazizm dochodzil do wladzy. A Wall Killer to Karzel epoki postmodernizmu, w ktorej rzeczywistosc wirtualna miesza sie z realna, ale kreowana slowem Odpowiedz Link Zgłoś
czarownica.z.salem Re: Tu chcialam dolozyc uwage o Wall Killerze 26.06.05, 05:20 Wall killery bywaja cudne (jak ponizej). Ale ogolnie, dzielna jestes, patience, brawo, ze potrafisz sie wybronic. To prawda, zyjemy dzis w epoce odradzajacych sie nacjonalizmow. Mysle, ze jest to backlash na sila narzucony swiatu globalizm, ktory niszczy tkanke spoleczna na calym swicie, bo pozbawia ludzi korzeni i podpory spolecznej, ktora jest im niezbedna. Mysle, ze trzeba zatrzymac ten zgubny proces gospodarczej globaliacji, wtedy zniknie atrakcja do nacjonalizmow. Jeszcze jest czas, aby to robic, ale niezbyt wiele. Mysle zreszta, ze proces hamowania, nawet odwracania globalizacji juz sie zaczal, bo kongres USA postanowil nalozyc 30% cla na chinszcyzne EU musi zrobic to samo, jesli chce przetrwac. Ludziom trzeba dac warunki do zycia i pracy, wtedy minie zagrozenie nacjonalizmem. Sila sie go nie zwlaczy. Trzeba go zwlaczac rozumem i sercem (empatia). pozdro www.oakroad.net/nathangray/image-15158.html Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Tu chcialam dolozyc uwage o Wall Killerze 26.06.05, 11:57 patience napisała: > A Wall Killer to male stada, szybkie, zwrotne, kasliwe Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Tu chcialam dolozyc uwage o Wall Killerze 26.06.05, 13:03 Owca, znalazlas swietna strone, hehe. Zastanawiam sie jakby tu ich podenerwowac. Znaczy sie, wszypolakow. Mysale ze nastal czas zeby ujawnic spisek w calej jego krasie. Co ty na to zebym zmienila sygnaturke na Judeopolonia Rullez! ? Tylko do czego podlinkowac? mam taki obrazek z flaga zaraz go wrzuce do galerii to ci pokaze. Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Ooo chwilowo chyba trzeba odlozyc jest news 26.06.05, 13:23 Imageshack zrobil nowa funkcje, to sie nazywa flipbook a chodzi o to ze pokazuje obrazki malutkie z twojej galerii? to znaczy nie tylko twojej, kazdej.Trzeba poczytac, bo to moze byc interesujące żeby zamiast linka do galerii lecialy obrazki? Byloby można ewentualnie ozdobic terre i zrobic elegancka strone wejsciowa? A moze nie? Ide poczytac o co tam chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Ooo chwilowo chyba trzeba odlozyc jest news 26.06.05, 14:38 patience napisała: > Imageshack zrobil nowa funkcje, to sie nazywa flipbook a chodzi o to ze pokazuj > e > obrazki malutkie z twojej galerii? to znaczy nie tylko twojej, kazdej.Trzeba > poczytac, bo to moze byc interesujące żeby zamiast linka do galerii lecialy > obrazki? Byloby można ewentualnie ozdobic terre i zrobic elegancka strone > wejsciowa? A moze nie? Ide poczytac o co tam chodzi No to ciekawe na czym będzie polegać to novum ? Idę na bloga wykryć zmiany czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Ooo chwilowo chyba trzeba odlozyc jest news 26.06.05, 15:07 Nie ma jeszcze, dopiero bedzie. Musze cos zjesc a potem wykonac, ale pomysl polega na tym zeby zamiast linka do galerii puscic obrazek z galerii. Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Patience ...... 26.06.05, 21:34 owca_czarna napisała: > Idę na bloga wykryć zmiany > > czarna_owca są zmiany, a od nich, tak w głowie mi się kręci, jakbym z czarownicą z Salem na przez pód dnia na miotle jeździła. Tak już zostawisz? ( czarna_owca ( Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Patience ...... 26.06.05, 21:39 Poczekaj troszke grzebie od tylu to balagan. Bedzie lepiej, a przede wszystkim lepiej ulozone i widoczne. Jakos sie tak niezauwazenie stalo ze terra obrosla w rozne rzeczy i my wiemy gdzie co znalezc bo w balaganiarski sposob bylo dokladane, ale niektorzy marudza. chyba nie masz przeciw, zeby byla home page z obrazkami? Odpowiedz Link Zgłoś
patience To sie faktycznie zrobil kwietny czolg 26.06.05, 03:48 Gini faktycznie slusznie zdiagnozowala i ma prawo czuc sie szczesliwa. Pozdrawiam czolgistow, ale musze zalaczyc ostrzezenie, ze poprzednia zaloga poprzedniego czolgu za duzo uzywek uzywala w kabinie pilotow, a moze im bylo ciasno, bo czolg w srodku nieduzy, kto ich tam wie. W kazdym razie Sily Mordoru zdobyly nad nimi wladze i czolg kwietny stracil kwiatki a za to lufe rozpalil do czerwonosci. A nawwet z niej zional ogniem obficie. Czyli bez zaklec antymordorskich to sie moze skonczyc berkserkizmem. Odpowiedz Link Zgłoś