Dodaj do ulubionych

Dozylam ludzie dozylam!!!!

26.06.05, 01:35
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=25541998&wv.x=2&a=25676331
Nowe indywidualnosci !!!Zalozyly watek kwietny, ach lezka sie w oku kreci....
Obserwuj wątek
    • pacyniarz To mile ze ktos sie jeszcze z czegos czasem cieszy 26.06.05, 01:38
      smile
    • ewa8a Re: Dozylam ludzie dozylam!!!! 26.06.05, 01:39
      Spokojnie, wątek założyła Patience. To chyba nie jest nowa indywidualność.

--------------------------------------------
      subtelna, normalna jednostka biologiczna
      ewa8a
      • gini Re: Dozylam ludzie dozylam!!!! 26.06.05, 01:45
        ewa8a napisała:

> Spokojnie, wątek założyła Patience. To chyba nie jest nowa indywidualność.
        >
        > --------------------------------------------
        > subtelna, normalna jednostka biologiczna
        > ewa8a

Zgadza sie z tej radosci to mnie powalilo, chcialam napisac, nowe
        indywidualnosci pisza kwietie, ale napisalam, ze zalozyly watek.
        Ale pisza uroczo, ta czartownica z salem to nowa tu calkiem, tak jak niegdys
        niejaka Basia 29.
        Ech lezka sie w loku kreci stare wraca...
        • marianna.rokita Ewo 26.06.05, 02:31
          my wszyscy juz wiemy,ze jestes Milewiczowna ale prosze wyjdz juz z tej Agory i
          nie podgladaj IPOW!!!!!!No zobacz,ktora godzina ! Na Czerskiej /rog gagarina o
          tej porze jest czynny tylko MULTIVET!!!!!!!

big_grinDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
          • czarownica.z.salem na Czerniakowskiej rog Gagarina jest bar sielanka: 26.06.05, 03:00
            • marianna.rokita a d...bo Karczma Słupska! i dobre sledzie!!!!!! 26.06.05, 03:20
              niezgorsze galaretki.A skansem komuny jest to nieziemski.W karcie masz nawet
              GRAMATURE ! I szatniarke, ktora sie kaze rozebrac byle z buta,zeby dostac 2 zeta.
              No i kluczyk do kibelka smile

Po drugiej stronie ulicy masz blok mieszkalny.
              Na przedluzeniu czyli ul.Nehru jest jeno bazarek smileI tablica z reklama Osiedle
              Bluszczanska. A zima tam choinkami handluja smile
              • rycho7 dluzej byla Sielanka, Karczma jest ze 30 lat 26.06.05, 12:43
                Odpowiedzi na systematyczne
                klamstwa Hasza
      • patience Przepraszam uprzejmie musze sprostowac 26.06.05, 02:30
        Doprawdy nie mam zielonego pojecia co sie stalo w tamtym watku. Ja napisalam
        konkretnie, o Ewie Milewicz i meteforze z katapulta bo mi sie spodobala. A watek
        potem zaczal zyc wlasnym zyciem.
        • gini Re: Przepraszam uprzejmie musze sprostowac 26.06.05, 02:32
          patience napisała:

> Doprawdy nie mam zielonego pojecia co sie stalo w tamtym watku. Ja napisalam
          > konkretnie, o Ewie Milewicz i meteforze z katapulta bo mi sie spodobala. A
          wate
          > k
          > potem zaczal zyc wlasnym zyciem.

No wlasnie uruchomilas czolg kwietny.
          • patience Re: Przepraszam uprzejmie musze sprostowac 26.06.05, 02:35
            Myslisz ze czolg wjechal? WOWWWWWWw musze isc obejrzec
            • gini Re: Przepraszam uprzejmie musze sprostowac 26.06.05, 02:37
              patience napisała:

> Myslisz ze czolg wjechal? WOWWWWWWw musze isc obejrzec

Wjechal wjechal, a co .
              • patience Re: Przepraszam uprzejmie musze sprostowac 26.06.05, 02:42
                Faktycznie patrze teraz... diagnoza chyba sluszna? Niesamowite... samo sie zrobilo
                • gini Re: Przepraszam uprzejmie musze sprostowac 26.06.05, 02:46
                  patience napisała:

> Faktycznie patrze teraz... diagnoza chyba sluszna? Niesamowite... samo sie
                  zrob
                  > ilo

No i co?No i trzeba zaczac w kosz klikac czerwony, kosz czerwony zapora dla
                  czerwonego tanka.
                  Felga klikaj wespre Cie !!!
                  Watek ostawimy ale te wszystkie kwietyzmy wyklikamy.
                  • patience Re: Przepraszam uprzejmie musze sprostowac 26.06.05, 02:51
                    a niby dlaczego mam klikac? Nie klikam na kosz dla zasady. A ten watek nie jest
                    wcale zly. Przeciwnie, maja fajny film swf o owcach
                    • gini Re: Przepraszam uprzejmie musze sprostowac 26.06.05, 02:55
                      patience napisała:

> a niby dlaczego mam klikac? Nie klikam na kosz dla zasady. A ten watek nie
                      jest
                      > wcale zly. Przeciwnie, maja fajny film swf o owcach

No tak jak jest film o owcach to watek jest the best.
                      A o klikaniu w kosz pisalam z przymruzeniem oka.
                      W ogole watek (moj)jest troszke ironiczny ale jak zwykle nie zauwazylas....
                      Tak sie zastanawiam, jak Ci sie udalo nabrac pare rzeczywiscie inteligentnych
                      osob z FA?.
                      • marianna.rokita Re: Przepraszam uprzejmie musze sprostowac 26.06.05, 02:57
                        Jezusicku Gienka! Tos ty nas syćkich nabrała !
                        Ło jezusicku smile Dobra klikam na kosz.Sama sie o to prosilassmile

smile))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                        • gini Re: Przepraszam uprzejmie musze sprostowac 26.06.05, 03:03
                          marianna.rokita napisała:

> Jezusicku Gienka! Tos ty nas syćkich nabrała !
                          > Ło jezusicku smile Dobra klikam na kosz.Sama sie o to prosilassmile
                          >
                          > smile))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                          >

Klikaj Manka klikaj a co ci zostalo .Poklikac sobie w koszycvzek.
                          • marianna.rokita Re: Przepraszam uprzejmie musze sprostowac 26.06.05, 03:03
                            Nie kochana. Ktos to nazywal pukaniem w koszyczek big_grin
                            Ani myslesmile Fajny watek !!!!!!
                      • patience Re: Przepraszam uprzejmie musze sprostowac 26.06.05, 03:19
                        nie posiadam pojecia? Pewnie te wybitnie inteligentne osoby sa pijane jak ze mna
                        rozmawiaja i dltego nie widza ze ja nieinteligentna? Niewesoly jednak twoj los,
                        albo inteligentni ale pijani, albo glupia, a za to trzezwa.
                  • gini Re: kropa na kraju 26.06.05, 02:51
                    W zyciu by mi do glowy nie wpadlo, taki swiatowiec z niego byl i zascianek mu
                    sie ostal.
                    • marianna.rokita swiatowiec to on dalej :) 26.06.05, 02:53
                      cicho ide po niego!!!!!!
                      Jak mi dalas pare fajek masz jeszcze moze Okocim Palone w domu ? Bo mnie sie
                      jedynie Lech ostał sad
                      Oddam 2 puszki za jedna smile
          • marianna.rokita Gienka wal po Hiacynta, a ja sciagam 26.06.05, 02:35
            Jenisieja, Kropekuka, Toma, Jaskiego,Sasa15,Abpralla,calkiem_nowego i w ogole smile
            Nie ma jak dobry TANK!
            Tankujeme?
            • gini Re: Gienka wal po Hiacynta, a ja sciagam 26.06.05, 02:40
              marianna.rokita napisała:

> Jenisieja, Kropekuka, Toma, Jaskiego,Sasa15,Abpralla,calkiem_nowego i w
              ogole :
              > )
              > Nie ma jak dobry TANK!
              > Tankujeme?
              >
              A po co Ci Hiacynt?Te nowe indywidualnosci wystarcza .
              A tak w ogole gdzie sie Kropekuk zawieruszyl?
              • marianna.rokita Na kraju siedzi non stop:) Ide po niego :) 26.06.05, 02:44
                smile
                Hiacynt ? Po to,ze przypominaja mi sie ostatnie wojny kwietne, gdy Jan
                przypominal Marii,ze gdy Jasio mial 6 latek Marysia ( 5 letnia) mu walnela
                lopatka w piaskownicy smile
                Idz po niego ja ide po Kropekuka najpierw smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka