gini 26.06.05, 01:35 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=25541998&wv.x=2&a=25676331 Nowe indywidualnosci !!!Zalozyly watek kwietny, ach lezka sie w oku kreci.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewa8a Re: Dozylam ludzie dozylam!!!! 26.06.05, 01:39 Spokojnie, wątek założyła Patience. To chyba nie jest nowa indywidualność. -------------------------------------------- subtelna, normalna jednostka biologiczna ewa8a Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Dozylam ludzie dozylam!!!! 26.06.05, 01:45 ewa8a napisała: > Spokojnie, wątek założyła Patience. To chyba nie jest nowa indywidualność. > > -------------------------------------------- > subtelna, normalna jednostka biologiczna > ewa8a Zgadza sie z tej radosci to mnie powalilo, chcialam napisac, nowe indywidualnosci pisza kwietie, ale napisalam, ze zalozyly watek. Ale pisza uroczo, ta czartownica z salem to nowa tu calkiem, tak jak niegdys niejaka Basia 29. Ech lezka sie w loku kreci stare wraca... Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Ewo 26.06.05, 02:31 my wszyscy juz wiemy,ze jestes Milewiczowna ale prosze wyjdz juz z tej Agory i nie podgladaj IPOW!!!!!!No zobacz,ktora godzina ! Na Czerskiej /rog gagarina o tej porze jest czynny tylko MULTIVET!!!!!!! DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
czarownica.z.salem na Czerniakowskiej rog Gagarina jest bar sielanka: 26.06.05, 03:00 Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita a d...bo Karczma Słupska! i dobre sledzie!!!!!! 26.06.05, 03:20 niezgorsze galaretki.A skansem komuny jest to nieziemski.W karcie masz nawet GRAMATURE ! I szatniarke, ktora sie kaze rozebrac byle z buta,zeby dostac 2 zeta. No i kluczyk do kibelka Po drugiej stronie ulicy masz blok mieszkalny. Na przedluzeniu czyli ul.Nehru jest jeno bazarek I tablica z reklama Osiedle Bluszczanska. A zima tam choinkami handluja Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 dluzej byla Sielanka, Karczma jest ze 30 lat 26.06.05, 12:43 Odpowiedzi na systematyczne klamstwa Hasza Odpowiedz Link Zgłoś
patience Przepraszam uprzejmie musze sprostowac 26.06.05, 02:30 Doprawdy nie mam zielonego pojecia co sie stalo w tamtym watku. Ja napisalam konkretnie, o Ewie Milewicz i meteforze z katapulta bo mi sie spodobala. A watek potem zaczal zyc wlasnym zyciem. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Przepraszam uprzejmie musze sprostowac 26.06.05, 02:32 patience napisała: > Doprawdy nie mam zielonego pojecia co sie stalo w tamtym watku. Ja napisalam > konkretnie, o Ewie Milewicz i meteforze z katapulta bo mi sie spodobala. A wate > k > potem zaczal zyc wlasnym zyciem. No wlasnie uruchomilas czolg kwietny. Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Przepraszam uprzejmie musze sprostowac 26.06.05, 02:35 Myslisz ze czolg wjechal? WOWWWWWWw musze isc obejrzec Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Przepraszam uprzejmie musze sprostowac 26.06.05, 02:37 patience napisała: > Myslisz ze czolg wjechal? WOWWWWWWw musze isc obejrzec Wjechal wjechal, a co . Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Przepraszam uprzejmie musze sprostowac 26.06.05, 02:42 Faktycznie patrze teraz... diagnoza chyba sluszna? Niesamowite... samo sie zrobilo Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Przepraszam uprzejmie musze sprostowac 26.06.05, 02:46 patience napisała: > Faktycznie patrze teraz... diagnoza chyba sluszna? Niesamowite... samo sie zrob > ilo No i co?No i trzeba zaczac w kosz klikac czerwony, kosz czerwony zapora dla czerwonego tanka. Felga klikaj wespre Cie !!! Watek ostawimy ale te wszystkie kwietyzmy wyklikamy. Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Przepraszam uprzejmie musze sprostowac 26.06.05, 02:51 a niby dlaczego mam klikac? Nie klikam na kosz dla zasady. A ten watek nie jest wcale zly. Przeciwnie, maja fajny film swf o owcach Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Przepraszam uprzejmie musze sprostowac 26.06.05, 02:55 patience napisała: > a niby dlaczego mam klikac? Nie klikam na kosz dla zasady. A ten watek nie jest > wcale zly. Przeciwnie, maja fajny film swf o owcach No tak jak jest film o owcach to watek jest the best. A o klikaniu w kosz pisalam z przymruzeniem oka. W ogole watek (moj)jest troszke ironiczny ale jak zwykle nie zauwazylas.... Tak sie zastanawiam, jak Ci sie udalo nabrac pare rzeczywiscie inteligentnych osob z FA?. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Przepraszam uprzejmie musze sprostowac 26.06.05, 02:57 Jezusicku Gienka! Tos ty nas syćkich nabrała ! Ło jezusicku Dobra klikam na kosz.Sama sie o to prosilas )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Przepraszam uprzejmie musze sprostowac 26.06.05, 03:03 marianna.rokita napisała: > Jezusicku Gienka! Tos ty nas syćkich nabrała ! > Ło jezusicku Dobra klikam na kosz.Sama sie o to prosilas > > )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) > Klikaj Manka klikaj a co ci zostalo .Poklikac sobie w koszycvzek. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Przepraszam uprzejmie musze sprostowac 26.06.05, 03:03 Nie kochana. Ktos to nazywal pukaniem w koszyczek Ani mysle Fajny watek !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Przepraszam uprzejmie musze sprostowac 26.06.05, 03:19 nie posiadam pojecia? Pewnie te wybitnie inteligentne osoby sa pijane jak ze mna rozmawiaja i dltego nie widza ze ja nieinteligentna? Niewesoly jednak twoj los, albo inteligentni ale pijani, albo glupia, a za to trzezwa. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: kropa na kraju 26.06.05, 02:51 W zyciu by mi do glowy nie wpadlo, taki swiatowiec z niego byl i zascianek mu sie ostal. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita swiatowiec to on dalej :) 26.06.05, 02:53 cicho ide po niego!!!!!! Jak mi dalas pare fajek masz jeszcze moze Okocim Palone w domu ? Bo mnie sie jedynie Lech ostał Oddam 2 puszki za jedna Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Gienka wal po Hiacynta, a ja sciagam 26.06.05, 02:35 Jenisieja, Kropekuka, Toma, Jaskiego,Sasa15,Abpralla,calkiem_nowego i w ogole Nie ma jak dobry TANK! Tankujeme? Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Gienka wal po Hiacynta, a ja sciagam 26.06.05, 02:40 marianna.rokita napisała: > Jenisieja, Kropekuka, Toma, Jaskiego,Sasa15,Abpralla,calkiem_nowego i w ogole : > ) > Nie ma jak dobry TANK! > Tankujeme? > A po co Ci Hiacynt?Te nowe indywidualnosci wystarcza . A tak w ogole gdzie sie Kropekuk zawieruszyl? Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Na kraju siedzi non stop:) Ide po niego :) 26.06.05, 02:44 Hiacynt ? Po to,ze przypominaja mi sie ostatnie wojny kwietne, gdy Jan przypominal Marii,ze gdy Jasio mial 6 latek Marysia ( 5 letnia) mu walnela lopatka w piaskownicy Idz po niego ja ide po Kropekuka najpierw Odpowiedz Link Zgłoś