luzer 28.06.01, 01:55 Jestem za jej odwołaniem. Natychmiastowym. Już!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xex Re: PRECZ ZE ŚMIERCIĄ, TO JAWNE ŚWIŃSTWO, ŻE ISTNIEJE!!! IP: *.leczna.dialup.inetia.pl 28.06.01, 23:21 dla ciebie to raczej bedzie zbawieniem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Budda Re: PRECZ ZE ŚMIERCIĄ, TO JAWNE ŚWIŃSTWO, ŻE ISTNIEJE!!! IP: *.unl.edu 28.06.01, 23:39 Panie luzer, zyjemy w kulturze smierci, ktora stwarzamy dzien po dniu od tysiacleci. Pomaga nam w tym kosciol, szkoly, nauka, i doslownie wszystko. Okazuje sie jednak, ze nie ma nic, doslownie nic co by kazalo nam umierac !!! Jest to nasz wybor ale juz tak gleboko zakorzeniony, ze wydaje sie koniecznoscia. Jest rosnaca literatura na ten temat. Pozdrawiam, Budda. Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Re: DO Buddy 28.06.01, 23:46 Jakbys mial jakies sprawdzone pomysly na ten temat, to daj mi laskawie znac. Jestem zainteresowany. Literatury, niestety, nie przerobie. sc-k Odpowiedz Link Zgłoś
luzer Re: PRECZ ZE ŚMIERCIĄ, TO JAWNE ŚWIŃSTWO, ŻE ISTNIEJE!!! 29.06.01, 18:59 Chylę czoło przed Twoją wiedzą, Buddo. Ja jednak zbyt wrośnięty jestem w cywilizację śródziemnomorską, żeby się wyrwać z jej imperatywów. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyu Re: Budda (ten z Nebraski) żyje! IP: *.BMJ.net.pl 29.06.01, 19:21 Witaj Buddo! Szukał cię parę dni temu Mariusz, ja poparłem, a ty nic. Ale najważniejsze, że żyjesz (mniejsza o szczegóły tej czy innej inkarnacji) i jesteś tu znowu! Odpowiedz Link Zgłoś
miriamfirst Re: ALARM DO BUDDY__________________! 02.07.01, 21:32 Gość portalu: Budda napisał(a): > Panie luzer, zyjemy w kulturze smierci, ktora stwarzamy dzien po dniu od > tysiacleci. Pomaga nam w tym kosciol, szkoly, nauka, i doslownie wszystko. > Okazuje sie jednak, ze nie ma nic, doslownie nic co by kazalo nam umierac !!! > Jest to nasz wybor ale juz tak gleboko zakorzeniony, ze wydaje sie > koniecznoscia. Jest rosnaca literatura na ten temat. > Pozdrawiam, Budda. Buddo, jestem dogłębnie wstrząśnięta tym, co przeczytałam przed chwilą a były to literki pisane Twoimi dłońmi pulchnymi, Buddo. Od razu pytanie konkretne, co można zrobić, żeby ten ciąg "zaprogramowania" smiercią - przerwać?! Błagam o rosnącą literaturę na ten temat! Miriam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perła Re: Luzer na plenum IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.01, 23:43 luzer napisał(a): > Jestem za jej odwołaniem. Natychmiastowym. Już!!! Luzer, to jakieś plenum partyjne, że wnioski składasz? Światy Ci się pomieszały chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyu Re: Luzer na plenum IP: *.BMJ.net.pl 29.06.01, 19:25 Gość portalu: Perła napisał(a): > luzer napisał(a): > > > Jestem za jej odwołaniem. Natychmiastowym. Już!!! > > Luzer, to jakieś plenum partyjne, że wnioski składasz? Światy Ci się pomieszały > A temu Perle, to wszystko się kojarzy! Może już lepiej pisz te akty strzeliste do... wybór masz nienajgorszy. > chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek#jw Chociaż, żeby chciała się umówić na konkretną godzinę! 29.06.01, 00:22 Np za 1000 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
luzer Re: Chociaż, żeby chciała się umówić na konkretną godzinę! - Zapomnij! 29.06.01, 18:56 jacek#jw napisał(a): > Np za 1000 lat. Eee tam... Kobiety zawsze są "wyrywne"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: choleryk Re: PRECZ ZE ŚMIERCIĄ, TO JAWNE ŚWIŃSTWO, ŻE ISTNIEJE!!! IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 29.06.01, 00:35 Zeby smierc można było odespać na raty . Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
luzer Re: PRECZ ZE ŚMIERCIĄ, TO JAWNE ŚWIŃSTWO, ŻE ISTNIEJE!!! 29.06.01, 18:55 Gość portalu: choleryk napisał(a): > Zeby smierc można było odespać na raty . Oj, TAK, Choleryku, oj, TAK!!! Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perła Re: jeszcze raz do Luzera IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.06.01, 01:01 Swoją drogą Luzer, zostałbyś bezrobotnym diabłem (z różkami, pamiętasz?). Odpowiedz Link Zgłoś
luzer Re: Od Luzeriusa vel Rezula 29.06.01, 18:53 Bezrobotnym???? A nie słyszałeś o "wpiekłowzięciu"???? To tak jak "wniebowzięcie" tylko, że łatwiej, bo grawitacja pomaga i można mieć lęk wysokości. tak więc: spoko, spoko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Budda Do mych przyjaciol IP: *.unl.edu 29.06.01, 20:30 Ano zyje jeszcze tyu. Pozdrow Mariusza ode mnie jak go gdzies przechwycisz. Czy on ciagle sie wybiera do Polski. Pamietacie ? Macie za mnie po okocimku oszronionym wyduldac w Wisle mej kochanej. Do sceptyka: bez literatury ani rusz. Jesli Wacpan czytaty w anglijskim jazykie, to polecalbym jako wprowadzenie dwie ksiazki, 1. "Ageless body, timeless mind" Deepaka Chopry i 2. "Why die ?" - Herb Bowie. Powiem jedno, wlosy na glowie staja jak sie to czyta. Sami siebie zaprogramowalismy w ten sposob, ze innego wyjscia nie widzimy i w konsekwencji musimy umierac. Pozdrawiam i luzera "srodziemnomorskiego". Budda Nebraszczan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz do Budda IP: *.006.popsite.net 29.06.01, 21:49 Witaj przyjacielu,gdzies sie Pan podziewal jesli mozna spytac.My tu z Tyu juz listy wysylamy za Twoja osoba. Mam nadzieje,ze wszystko u Ciebie O.K., ja wybieram sie z rodzinka do Polski tak jak planowalem. jak przyjade (piwko masz pewne jak adres podasz). Nie mialem jeszcze czasu wejsc w temat na ktorym sie Pan pokazales , wiadomosc dobra Tyu mi przekazal wiec pisze,czytac pozniej bede. P.S. Tyu jak zawsze fason trzyma, a i krajan zza miedzy. Wypatruje spotkania z Nim juz w Polsce.Serdecznie pozdrawiam Ciebie i Rodzinke mariusz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Budda Do Mariusza IP: *.unl.edu 29.06.01, 22:31 Dzieki za slowa Mariusz. Tak, luzer zaczal ogromnie wazny temat, z pozoru science fiction. Jak chcesz cos wiecej poczytac na ten temat poszukaj na internecie pod: "physical immortality". Jest o czym pomyslec. Pozdrawiam i ciesze sie ze znajomosc internetowa z tyu kwitnie. Dobrej zabawy w Polsce, choc o ile pamietam jeszcze troche czasu do wyjazdu. Budda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: choleryk Re: Luzer IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.01, 00:12 A gdybys był niesmiertelny to bys pewno marzył by to cholerne życie się wreszcie skończyło Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
jacek#jw Re: Luzer 30.06.01, 00:42 Co prawda pytanie było nie do mnie, ale powiem, że gdybym był nieśmiertelny, to marzyłbym, żeby być wszechmocnym. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: choleryk Re: Luzer IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.01, 00:43 A jeszcze później , rozłożył bys się wygodnie i wiecznie bimbał sobie . Tak ? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: choleryk Re: Luzer IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.01, 00:45 I od czasu do czasu stworzył swą wszechmocną siłą ł swiat którym bawiłbys sie poki Ci się by nie znudził . pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: choleryk Re: A może czas zmienic nick Zeusie , Jowiszu , Posejdonie ..... IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.01, 00:48 Apollinie , Demiurgu , Hermesie , Hefajstosie ........... Odpowiedz Link Zgłoś
luzer Re: Choleryku... 30.06.01, 16:18 Gość portalu: choleryk napisał(a): > A gdybys był niesmiertelny to bys pewno marzył by to cholerne życie się wreszci > e skończyło No, nie wiem, ale chciałbym to sprawdzić... ))) Natomiast, nawiązując do wypowiedzi Jacka (pozdrawiam Cię, Jacku,), całkowicie olewam tzw. "wszechmocność" - nie żywię tęsknotek za boskością. Musiałbym codziennie wysłuchiwać tych obrzydliwie wazeliniarskich, bezmyślnych modłów, brrr... To nie dla mnie. Mnie, jako do szpiku kości obrzydliwemu hedoniście, wystarczyłyby: ktoś (równie nieśmiertelny) do kochania, skromny wikt i opierunek, duuuuża biblioteka, parę uprzyjemniających życie gadżetów i... święty spokój. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perła Re: Nic nie ROZUMIECIE IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.01, 01:03 Luzer diabłem jest (sam przyznał się). Diabły piszą na opak, wspak, do tyłu i na ukos. Luzer naprawdę napisał: NIECH ŻYJE SOCJALIZM i OSKUBIE WSZYSTKICH DURNI KTÓRZY GŁOSUJĄ NA SLD!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: choleryk Re: Do Perły IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.01, 01:06 A przeslij mi Bracie szyfry te tajemne którymi rozporządzasz abym mógł i ja prawdziwe oblicze poznać tego Luzyfera . Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisek Re: Do Perły IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.01, 01:12 Ach, okrutni! Perlo, choleryku, jacku# - znecacie sie wspolnie w srodku nocy nad Luzerem, a wiecie przeciez, ze Wam odpowiedziec nie moze (widac wieczorami zalatwia swoje szatanskie sprawki...). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: choleryk Re: Do Liska IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.01, 01:13 Tylko tak ocalic możem nasze dusze . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perła Re: Do Liska IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.01, 01:18 Gość portalu: Lisek napisał(a): > Ach, okrutni! Perlo, choleryku, jacku# - znecacie sie wspolnie w srodku nocy > nad Luzerem, a wiecie przeciez, ze Wam odpowiedziec nie moze (widac wieczorami > zalatwia swoje szatanskie sprawki...). A co mnie k... mać to obchodzi. Jego szatańska sprawa aby WSZĘDZIE być. Niech pilnuje INTERESÓW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perła Re: Do choleryka IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.01, 01:14 Gość portalu: choleryk napisał(a): > A przeslij mi Bracie szyfry te tajemne którymi rozporządzasz abym mógł i ja pra > wdziwe oblicze poznać > tego Luzyfera . > > Pzdr Stary, to trzeba z nim trochę "pogadać" na necie aby cwaniaczka poznać! To lepszy numer, mówię Ci. On chyba z tych znaczniejszych diabłów jest bo innych swoich pomagierów (zgadnij jakich?) do wiatru tu wystawia, na nasz żer. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisek Re: Do choleryka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.01, 01:18 Znowu dwoch na jednego? Zryjcie, zryjcie, ale uwazajcie, bo moze Lisek wsciekly jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisek Re: Do choleryka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.01, 01:19 .... a potem seria bolesnych zastrzykow. Dobrze wam, samiscie chcieli!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: choleryk Re: Do Perły IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.01, 01:20 W dziczyźnie zbytnio nie gustuję ale w tę noc ciemną to i Liskiem nie pogardzę Z drugiej strony przewrotny to tytuł ma ten Luzyfer Książe Ciemnosci dla niepoznaki chyba nadany . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisek Re: Do Perły IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.01, 01:24 Liska? Nozem i widelcem? A moze bys i pieska swojego zjadl, okrutniku? :-o Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: choleryk Re: Czas sforę wyprowadzic i w te bagno forum puscić ... na Liska IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.01, 01:24 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisek Re: Czas sforę wyprowadzic i w te bagno forum puscić ... na Liska IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.01, 01:34 To nieludzkie, nieetyczne, nieestetyczne, nieekologiczne... i zakazane (wlasciwe podkreslic) A swoja droga czulem, ze sobie we dwoch nie poradzicie. Ot co, cala sfore okrutnych ogarow na pomoc wezwac musisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perła Re: Czas sforę wyprowadzic i w te bagno forum puscić ... na Liska IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.01, 01:37 Gość portalu: Lisek napisał(a): > To nieludzkie, nieetyczne, nieestetyczne, nieekologiczne... i zakazane > (wlasciwe podkreslic) > > A swoja droga czulem, ze sobie we dwoch nie poradzicie. Ot co, cala sfore > okrutnych ogarow na pomoc wezwac musisz. Lisek, żona na Groszkach i Różach Cię opłakuje właśnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisek Re: Czas sforę wyprowadzic i w te bagno forum puscić ... na Liska IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.01, 01:40 Jak napisał klasyk: wiadomości o mojej śmierci byly znacznie przesadzone. A ty Perło idź spać lepiej (jako i ja czynię) - może Miriam przyśni ci się. A jak nie, to pomyśl o bolesnych zastrzykach. Odpowiedz Link Zgłoś
luzer Re: Lisku, "kundys to, nie ogar" jak mawiał Zagłoba i -"w piętkę goni" 30.06.01, 16:40 A Tobie dziękuję za bohaterską, solidarną obronę - i to sam przeciwko dwóm. Dzięki, zapamiętam - mistrz Luzerius przysług nigdy nie zapomina. Perła niech sobie pogada - i tak już tu na niego przyzwoity kubeł ze smołą czeka, a i drink siarkowodorowy szykuje się. Choleryk jeszcze ma szansę wykręcić się od naszego, hm, pensjonatu (pod warunkiem, że z Perłą kryminogennym mniej się będzie zadawał), ale Perła... Perła to już jakby tu był!!! Dzięki jeszcze raz, Lisku - prawda to, że prawdziwych przyjaciół... Odpowiedz Link Zgłoś
choleryk Re: Luzerze 30.06.01, 16:45 O dzięki Ci Książe Ciemnosci , że oszczędisz mnie tych mąk piekielnych . Chociaż jesli ma to byc takie niesmiertelne życie jak Jackowi opisałes to chyba się skuszę i na tym łożu ( byle nie madejowym ) się ułożę . I jedno jeszcze co diabły robią w nocy i dlaczego ten tytuł tak mylący ( Książę Ciemnosci ) Pozdrawiam Diabła naczelnego i Switę Jego Odpowiedz Link Zgłoś
luzer Re: Choleryku... 30.06.01, 17:02 choleryk napisał(a): > O dzięki Ci Książe Ciemnosci , że oszczędisz mnie tych mąk piekielnych . No, no... nie mów hop... ) > Chociaż jesli ma to byc takie niesmiertelne życie jak Jackowi opisałes to chyba > się skuszę i na tym łożu ( byle nie madejowym ) się ułożę . Jasne, będziemy sobie popijać piwko i patrzeć jak Perła smoli się w kuble! > I jedno jeszcze co diabły robią w nocy... He, he... piszą posty na forum GW... > ...i dlaczego ten tytuł tak mylący ( Książę Ciemnosci ) A cholera, Choleryku, wie???!!! "Książę" - w dobie triumfu demokracji i - "Ciemności" - w czasach komputerów!!! Cóż za bzdura!!! Chyba nie podejrzewasz, że sam się tak nazwałem??? Nienawidzę pretensjonalnych tytułów!!! Ot, jakiś cymbał-wazeliniarz wymyślił, a reszta powtarza... > Pozdrawiam > Diabła naczelnego i Switę Jego No, nie zaraz tam - naczelnego, ale zawszeć, dziękuję, dziękuję... Odpowiedz Link Zgłoś
luzer Re: Perła - miejsce w kotle I klasy za psucie polityką luźnych wątków! 30.06.01, 16:29 Gość portalu: Perła napisał(a): > Luzer diabłem jest (sam przyznał się). Diabły piszą na opak, wspak, do tyłu i > na ukos. Luzer naprawdę napisał: > > NIECH ŻYJE SOCJALIZM i OSKUBIE WSZYSTKICH DURNI KTÓRZY GŁOSUJĄ NA SLD!!! Boże... przepraszam: do diabła! Perła jesteś niepoprawny i niereformowalny!!! Najbardziej luzacki wątek potrafisz zanieczyścić mazią polityki - a fuj!!! Nawet, jak na mój diabelski nos, takie wtręty "płocho woniajut". Może idź pogadaj o SLD i socjaliźmie do "Rodzynek i migdałów", co???... Tam będzie to równie "na miejscu". Zaiste, twoje poczucie estetyki (gdy ocknie się w Tobie pan Hyde, bo dr Jekyll, w tym czasie, oświadcza się w najkwiecistszy sposób, Miriam), jak pisał wieszcz Herbert: "parciane jest"! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyu Re: Perła - miejsce w kotle I klasy za psucie polityką luźnych wątków! IP: 157.158.68.* 30.06.01, 16:40 Luzer! On dziś jest, jak zauważyłeś zresztą, na etapie mr Hyde'a. Napisz mu to samo (ogródkami, rzecz jasna, by otoczenia nie kazić) jutro, w "Rodzynkach i migdałach". Może zrozumie? anatazs eizdęzran - uyt jówT Odpowiedz Link Zgłoś
luzer Re: Ald Uyt 30.06.01, 16:51 Am ot kaj w uknab, ela oreipod w kełaizdeinop! Ortuj, kaj zseiw, aleizdein - tatzsraw ynnyzcein. Maiwardzop einzcedres, Suirezul. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perła Re: Diabli po mą duszę? dobrze IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.01, 16:53 ale mi się trzy życzenia należą, spójrz Luzer do kontraktu, oszuście! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyu Re: Diabli po Twą duszę? dobrze Ci tak! IP: 157.158.68.* 30.06.01, 16:57 Nie wiem, czy to ta sama bajka, ale i tak na końcu zostanie Ci tylko pęknięte koryto... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perła Re: Diabli po Twą duszę? dobrze Ci tak! IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.01, 17:03 Gość portalu: tyu napisał(a): > Nie wiem, czy to ta sama bajka, ale i tak na końcu zostanie Ci tylko pęknięte > koryto... tyu, nic dzisiaj nie łapiesz, nic biedaku. To nie ta bajka. Na koniec zostanie mi... Oleńka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyu Re: Diabli po Twą duszę? dobrze Ci tak! IP: 157.158.68.* 30.06.01, 17:10 To Ty nic nie łapiesz! Na koniec nie zostanie Ci ani Oleńka, Ani Miriam, ani Róża, ani Ewa, ani... Ciśnie się porównanie do iluś tam srok za ogon. Porównanie wielce niestosowne, bo tu wszak o nadobne białogłowy idzie, więc go nie użyję, ale... >((( !!!! I domyśl się wreszcie, co to znaczy, albo podaj cenę za informację, potargujemy się. Odpowiedz Link Zgłoś
luzer Re: Diabli po Twą duszę? dobrze Ci tak! 01.07.01, 01:09 Gość portalu: Perła napisał(a): > Gość portalu: tyu napisał(a): > > > Nie wiem, czy to ta sama bajka, ale i tak na końcu zostanie Ci tylko pękni > ęte > > koryto... > > tyu, nic dzisiaj nie łapiesz, nic biedaku. To nie ta bajka. Na koniec zostanie > mi... Oleńka. Jak to?????? To już Miriam nieszczęsną porzuciłeś i na Różę niewinną wnyki zastawiasz??? Pięknie!!! Don Juan mógłby Ci buty czyścić, Perełko! Reflektujesz na jeden rożen z nim razem? Przynajmniej powspominacie sobie przez całą wieczność (a wierz mi, że to naprawdę bardzo długo!) swoje erotyczne podboje! Tylko nie zdołuj go za bardzo! Odpowiedz Link Zgłoś
perelka! Re: Diabli po Twą duszę? dobrze Ci tak! 01.07.01, 01:28 luzer napisał(a): > Gość portalu: Perła napisał(a): > > > Gość portalu: tyu napisał(a): > > > > > Nie wiem, czy to ta sama bajka, ale i tak na końcu zostanie Ci tylko > pękni > > ęte > > > koryto... > > > > tyu, nic dzisiaj nie łapiesz, nic biedaku. To nie ta bajka. Na koniec zost > anie > > mi... Oleńka. > > Jak to?????? To już Miriam nieszczęsną porzuciłeś i na Różę niewinną wnyki > zastawiasz??? Pięknie!!! Don Juan mógłby Ci buty czyścić, Perełko! Reflektujesz > > na jeden rożen z nim razem? Przynajmniej powspominacie sobie przez całą wieczno > ść > (a wierz mi, że to naprawdę bardzo długo!) swoje erotyczne podboje! Tylko nie > zdołuj go za bardzo! > Ty Luzer, Ty przestań tu czarować. Milcz lepiej kiedy rzeczy mie rozumiesz. Służba! Odpowiedz Link Zgłoś
luzer Re: Do Peerelki (ha,ha.. wyszło szydło z worka!...) 01.07.01, 01:40 perelka! napisał(a): > luzer napisał(a): > > > Gość portalu: Perła napisał(a): > > > > > Gość portalu: tyu napisał(a): > > > > > > > Nie wiem, czy to ta sama bajka, ale i tak na końcu zostanie Ci t > ylko > > pękni > > > ęte > > > > koryto... > > > > > > tyu, nic dzisiaj nie łapiesz, nic biedaku. To nie ta bajka. Na koniec > zost > > anie > > > mi... Oleńka. > > > > Jak to?????? To już Miriam nieszczęsną porzuciłeś i na Różę niewinną wnyki > > > zastawiasz??? Pięknie!!! Don Juan mógłby Ci buty czyścić, Perełko! Reflekt > ujesz > > > > na jeden rożen z nim razem? Przynajmniej powspominacie sobie przez całą wi > eczno > > ść > > (a wierz mi, że to naprawdę bardzo długo!) swoje erotyczne podboje! Tylko > nie > > zdołuj go za bardzo! > > > > Ty Luzer, Ty przestań tu czarować. Milcz lepiej kiedy rzeczy mie rozumiesz. > Służba! Nie rozumiem? A co tu jest do rozumienia, Peerelko? All's quite clear - you're a ladiesman! Bingo!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
perelka! Re: Luzer - schłodź się trochę 01.07.01, 02:03 luzer napisał(a): > perelka! napisał(a): > > > luzer napisał(a): > > > > > Gość portalu: Perła napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: tyu napisał(a): > > > > > > > > > Nie wiem, czy to ta sama bajka, ale i tak na końcu zostanie > Ci t > > ylko > > > pękni > > > > ęte > > > > > koryto... > > > > > > > > tyu, nic dzisiaj nie łapiesz, nic biedaku. To nie ta bajka. Na k > oniec > > zost > > > anie > > > > mi... Oleńka. > > > > > > Jak to?????? To już Miriam nieszczęsną porzuciłeś i na Różę niewinną > wnyki > > > > > zastawiasz??? Pięknie!!! Don Juan mógłby Ci buty czyścić, Perełko! Re > flekt > > ujesz > > > > > > na jeden rożen z nim razem? Przynajmniej powspominacie sobie przez ca > łą wi > > eczno > > > ść > > > (a wierz mi, że to naprawdę bardzo długo!) swoje erotyczne podboje! T > ylko > > nie > > > zdołuj go za bardzo! > > > > > > > Ty Luzer, Ty przestań tu czarować. Milcz lepiej kiedy rzeczy mie rozumiesz > . > > Służba! > > Nie rozumiem? A co tu jest do rozumienia, Peerelko? > All's quite clear - you're a ladiesman! Bingo!!!! Ależ tam u was dziadostwo jest. Piekło na psy schodzi. Od tego gorąca bełkoczesz znów po jakiemuś tam (nawet mi się nie chce pisać po jakiemu). Odpowiedz Link Zgłoś
luzer Re: Peerelko - ucz się języków!!! 01.07.01, 02:06 perelka! napisał(a): > Ależ tam u was dziadostwo jest. Piekło na psy schodzi. Od tego gorąca > bełkoczesz znów po jakiemuś tam (nawet mi się nie chce pisać po jakiemu). Jak to, po jakiemuś tam?????? Po diabelsku, stary ignorancie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
perelka! Re: Ignorancie? 01.07.01, 02:12 luzer napisał(a): > perelka! napisał(a): > > > Ależ tam u was dziadostwo jest. Piekło na psy schodzi. Od tego gorąca > > bełkoczesz znów po jakiemuś tam (nawet mi się nie chce pisać po jakiemu). > > Jak to, po jakiemuś tam?????? Po diabelsku, stary ignorancie!!! > Zapraszam na naukę C++, VB, Deplhi, Oracl też może być. Ale może za drogi jestem dla Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
luzer Re: Perełko, luby... 02.07.01, 21:27 Jesteś mi bardzo drogi, Perełko - wprost bezcenny. Pozdrowionka. Odpowiedz Link Zgłoś
miriamfirst Re: Diabli po Twą duszę? dobrze Ci tak! 02.07.01, 21:40 luzer napisał(a): > Gość portalu: Perła napisał(a): > > > Gość portalu: tyu napisał(a): > > > > > Nie wiem, czy to ta sama bajka, ale i tak na końcu zostanie Ci tylko > pękni > > ęte > > > koryto... > > > > tyu, nic dzisiaj nie łapiesz, nic biedaku. To nie ta bajka. Na koniec zost > anie > > mi... Oleńka. > > Jak to?????? To już Miriam nieszczęsną porzuciłeś i na Różę niewinną wnyki > zastawiasz??? Pięknie!!! Don Juan mógłby Ci buty czyścić, Perełko! Reflektujesz > > na jeden rożen z nim razem? Przynajmniej powspominacie sobie przez całą wieczno > ść > (a wierz mi, że to naprawdę bardzo długo!) swoje erotyczne podboje! Tylko nie > zdołuj go za bardzo! > Mości Luzerze, azali wybacz Waść iże w imieniu Don Perły osmielam sie odpowiadać, ale konfuzyja mnie się dotyczy. Nie wypada niewieście wchodzic między miecze ale jako ja juże się Joanna d'Arc urodziwszy, nie mogę pozostać dłużna. Nikt mię nie napastował ani netowo ani tym bardziej jako Waści wręcz piszesz - erotycznie. Nie godzi sie humaniście (!) magistrowi postponować niewiasty, która Groszkami szepcze. Widzę, że nie robisz sobie kawalerze (?) wiekszej subiekcji ani ze mną ani z Don Perłą. o niego mniejsza, ale Ja!? Miriam Odpowiedz Link Zgłoś
luzer Re: O, saker-faker!!! 02.07.01, 22:02 miriamfirst napisała: > Nie godzi sie humaniście (!) magistrowi postponować niewiasty, > która Groszkami szepcze. Widzę, że nie robisz sobie kawalerze (?) wiekszej > subiekcji ani ze mną ani z Don Perłą. o niego mniejsza, ale Ja!? Miriam "O płci zdradna, czci niegodna!..." To ja się tu za Aśćką ujmuję, czci jej niewieściej bronię przed lubieżnikiem, co najpierw hołdami pod Aścinym adresem ze cztery wątki formą wypełnił, treść tę samąż wszędy pomieściwszy, by potem innej - Oleńce jakowejś [przez imię to na Różę przeczystą podejrzenie padło] afekta swoje oznajmiać - a tu takaż mi wdzięczność??? Takież zrozumienie??? O, zaprawdę, wody krynicznej nabieram w usta i marnegoż juże słowa nie rzekę, by znów na posądzenie o intencye nieczyste narażonym nie być. Pomimoż, co niewdzięcznością zimną napojony, pozdrowienia ślę gorące. Luzerius. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyu Re: Ald Asuirezul IP: 157.158.68.* 30.06.01, 16:55 !Kat eż, abyhc. !Maiwardzop. Odpowiedz Link Zgłoś
choleryk Re: To my LISKA ........ 30.06.01, 16:57 Oj cała noc , niedziela , i znów noc , Będziem ganiac Liska aż futerko dostaniem . Luzerku nie denerwuj się tak toż to z twym nickiem nie gra , a swojego Ci nie " odstąpię " enzcyrelohc aineiwordzoP (-: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisek Do Luzera piekielnego IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.01, 01:23 Ezswaz od gulsu, uzrtsim. A eżom cezr yb olażelan: uzsyzrawot? Odpowiedz Link Zgłoś
luzer Re: Ald Aksil 01.07.01, 01:35 Gość portalu: Lisek napisał(a): > Ezswaz od gulsu, uzrtsim. A eżom cezr yb olażelan: > uzsyzrawot? Ein, kat ęis u san ein iwóm. Ot tsej u san etęjyzrpein. Maiwardzop einzcedres, ezrezczs ynaddo, Ortseam Suirezul. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisek Ezrezul źdąbyzrp! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.01, 01:44 Widziales, Mistrzu, podobny brak wychowania? Na kwietnym wątku Choleryk z Perłą burdę urządzają. Liska bić będą!!! Tak, tak - znane to od dawna okrzyk: bij Liska. Odpowiedz Link Zgłoś
luzer Re: Okops, okops... 01.07.01, 01:50 Gość portalu: Lisek napisał(a): > Widziales, Mistrzu, podobny brak wychowania? Na kwietnym wątku Choleryk z Perłą > > burdę urządzają. Liska bić będą!!! Tak, tak - znane to od dawna okrzyk: bij > Liska. Spokojnie - MOC będzie z Tobą. Prześladowcy Twoi, Ciebie nie dosięgnąwszy, sami w hańbie i poniżeniu pozostaną! Maiwardzop! Odpowiedz Link Zgłoś
choleryk Re: Wywęszyły ogary w tej norze ... 01.07.01, 01:54 Liska upolujem a może i grubszą " zwierzynę" Będą się jutro skóry suszyć na słoncu . Lisku , Lisku marny Twój koniec Jak Cie psy rozszarpią Odpowiedz Link Zgłoś
luzer Re: A do budy, kundle, a nie ujadać mi tu po nocy! Poszły, huzia!! ... 01.07.01, 02:03 Odpowiedz Link Zgłoś
perelka! Re: Tyle było spokoju... 01.07.01, 02:15 Jak komuś koparka coś rozkopała. Musieli naprawić, łobuzy. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek#jw Re: Śmierć musi być samotna? 01.07.01, 07:08 Kiedy byłbym już nieśmiertelnym i wszecmocnym, marzyłbym o towarzystwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisek Gończe psy wróciły do budy? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.07.01, 01:16 Uffffff, chyba dzisiejszego wieczoru dali mi spokój ~ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: choleryk Re: Naiwniak !!!!!!!!! IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 02.07.01, 01:31 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisek Nie taki Lisek głupi... IP: *.man.polbox.pl 02.07.01, 18:27 Nie doceniłeś przebiegłości Liska, Choleryku, i jak dziecko podejść się dałeś. Ty mnie z psami po polach i lasach ganiałeś, a ja dzień cały w Twoim kurniku przyjemnie spędziłem. Mniam, mniam, cóż za wyżerka to była! Odpowiedz Link Zgłoś
miriamfirst Re Śmierć wariatka_______________________________________________ 02.07.01, 21:45 No właśnie. W starym testamencie nie pada (jak rękawica, albo pióro pawia w Całej jaskrawości E Stachura) słowo stricte śmierć. Zaznaczono "zmarły fizycznie" tak to czytać należy i dodaje "i dołączył do ojców swoich". Ja się dziwki boję ale nie myślę tak dalej i jestem za propozycją Stachury żeby żyć całkowicie, oddać wszystkie oddechy, że jej nic w spadku nie zostało. Miriam Odpowiedz Link Zgłoś
luzer Re: Się żyło - ale jak?... 02.07.01, 22:10 miriamfirst napisał(a): >...jestem za propozycją Stachury żeby żyć > całkowicie, oddać wszystkie oddechy, że jej nic w spadku nie zostało. Miriam Miriam, Sted w sprawach życia teoretykiem był utopijnym - utopijnym, bo ze wszystkich jego umiejętności, umiejętność życia najmarniejszą była. Tak więc, wybacz, choć parę ładnych słów napisać mu się zdarzyło, jeśli chodzi o tzw. "życie", atorytetem być dla mnie nie potrafi. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyu Re: Luzer, Ty żyjesz!! IP: *.BMJ.net.pl 02.07.01, 22:16 Napisałeś "się żyło" w czasie przeszłym... A dla mnie wzorcem mogłby być np. T. Kotarbiński. Żył 95 lat i w ogóle... A ZWŁASZCZA w ogóle. Odpowiedz Link Zgłoś
luzer Re: Pogłoski o mojej śmierci były znacznie przesadzone... 02.07.01, 22:24 Gość portalu: tyu napisał(a): > Napisałeś "się żyło" w czasie przeszłym... > A dla mnie wzorcem mogłby być np. T. Kotarbiński. Żył 95 lat i w ogóle... > A ZWŁASZCZA w ogóle. O tak! Kotarbiński jest też moim wzorem (PERŁA - ZNOWU POPIERAM TYU!!!) ars vivendi - człowiek wiedział o co chodzi tu - na ziemi-matce. A "Się żyło..." to nie o mnie tylko o Michale Kątnym na przykład... Zresztą przecież wiesz!... Odpowiedz Link Zgłoś
miriamfirst SUPLEMET-______________________________________ 02.07.01, 21:47 To banalne ale niekiedy przecież smierć bywa ukojeniem. Tak, jak malował ją Malczewski. Niesamowite. pozdrawiam Miriam Odpowiedz Link Zgłoś