Dodaj do ulubionych

Ratujcie płk Chwastka!

IP: 195.117.130.* 06.08.02, 16:38
Kolejny głos rozpaczy z MON. Przyglądajcie się jak machina zmiażdży człowieka
który neguje istnienie prywatnego folwarku. To są układy nie do przerwania.
Wiadomo kasa i pozycja.
Obserwuj wątek
    • jas5 Re: Ratujcie płk Chwastka! 06.08.02, 19:50
      Kto z was jeszcze sądzi że jest tego wart? sold
      • jas5 Re: Ratujcie płk Chwastka! 06.08.02, 19:53
        Pamiętacie protest chorążych z Warmi. Jak to się skończyło?
        • Gość: f Re: Ratujcie płk Chwastka! IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.02, 20:11
          Nie strzelać jak to jest po angielsku? 100 procent gienerałów ni chu-chu
          ale samocód ,kierowca.polowanie 10 000 pln miesęznie to tak!!!
          Kurwa pod stienku i po kłopocie!
    • indris Ratunek jest w szpitalu psychiatrycznym 06.08.02, 19:55
      Takie "stawianie się do dyspozycji prezydenta" oraz propozycja zwoływania
      jakiejś "konferencji mężów zaufania jednostek wojskowych" dowodzi jakiegoś
      zgłupienia. "Rady Delegatów Żołnierskich" powstawały wprawdzie w latach 1917 (w
      Rosji) i 1918 (w armii niemieckiej), ale wtedy NAJPIERW powstawały a POTEM
      wymuszały ich uznanie. Była to oczywiście rewolucja.
      Otóż p. pułkownik jeżeli chce robić rewolucję, to robi to głupio a jeżeli chce
      wywołać działania legalne - jeszcze bardziej głupio. Ciekawe jak taki dureń
      doszedł do tak wysokiego stanowiska ? Może to po prostu objaw choroby
      psychicznej ? Dobrze, że Polska nie ma broni atomowej. W jego dyspozycji...
      • jas5 Re: Ratunek jest w szpitalu psychiatrycznym 06.08.02, 20:04
        "stawianie się do dyspozycji prezydenta" to nic innego jak prośba o pomoc ze
        strony konstytuc. zwierzchnika SZ
      • Gość: Tak Re: Ratunek jest w szpitalu psychiatrycznym IP: *.26-151.libero.it 07.08.02, 10:00
        Gdybyś miał pojęcie o wojsku wiedział byś że instytucja mężów zaufania istnieje
        oficjalnie. Żołnierze nie mogą występować grupowo bo to jest bunt, ale
        indywidualnie mogą na zebraniach np. kadry oficerskiej wskazać swojego
        reprezentanta króry w ich interesie będzie prezentował nastroje i problemy
        nękające kadrę zawodową. Nie widzę nic dziwnego w tym, że Prezydent może
        zaprosić takich ludzi do siebie i wysłuchać ich opinii.
    • Gość: U Re: Ratujcie płk Chwastka! IP: *.gis.net 06.08.02, 21:17
      Jesli ten Chwastek stawia sie do dyspozycji tego
      "prezydenta",mto powinien byc natychmiast wyslany do Tworek.
      Pojebalo sie chlopu.Prosze o zropzumienie.Zyjemy w
      ciezkich czasach.
    • Gość: LIMAK ludzie co wy? IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 07.08.02, 09:45
      Uważam , ze wypowiedx Indris jest do teraz najbardziej wyważona, ja jednak mam
      swoje zdanie też na ten tema.
      Samo nazwisko tego pana wskazuje , ze jest on nic nie wart.
      To , że polityka wkracza w wojsko nie jst niczym nowym / tylko zależy na ile/ -
      tak było , jest i będzie...ten kto chce by było inaczej jest poprostu głupcem.
      Dla mnie ten chwast jest bez honoru...o przepraszam on ma CHONOR.
      Dziwna jest ta jego moralność. Kiedy jego kolesie rządzili i uprawiali politykę
      ( może jeszcze większą) w tym samym miejscu ...to było O.K ( jak innych
      wypieprzano to nie protestował, służalczo pochylając kark!)...i teraz siedział
      też cicho, tylko dowiedział się , że chcą go wywalić i...nagle odzyskał swoją
      moralność...
      To wszystko. Dla mnie taki oficer powinien sobie strzelić naganem w pusty
      łeb...bo honoru to on za grosz nie ma.
      LIMAK
      • Gość: siedem Re: ludzie co wy? IP: *.esaars.dk 07.08.02, 09:48
        Gość portalu: KAMIENICA NERKOWA napisał(a):

> To wszystko. Dla mnie taki oficer powinien sobie strzelić naganem w pusty
        > łeb...bo honoru to on za grosz nie ma.
        > ŚLIMAK

z tym naganem
        to wylazłeś z własnej skorupki i ją przeskoczyłeś z zawiązanymi czułkami i bez
        czerwonych skarpetek

5040
    • Gość: Tak Re: Ratujcie płk Chwastka! IP: *.26-151.libero.it 07.08.02, 10:07
      Z tym negowaniem to chyba w drugą stronę miało być? O ile dobrze zrozumiałem to
      on potwierdza istnienie układów a nie je neguje??
      • Gość: LIMAK Re: Ratujcie płk Chwastka! IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 07.08.02, 10:14
        Gość portalu: Tak napisał(a):

> Z tym negowaniem to chyba w drugą stronę miało być? O ile dobrze zrozumiałem
        to
        >
        > on potwierdza istnienie układów a nie je neguje??

...a co mu tak późno zebrało się na protest?...wczesniej jak jego kolesie
        rzadzili też tak było i nie protestował.
        ... a czy pamiętasz jeszcze sprawe dowódcy gromu i psychola z rozrusznikiem ,
        zwanego bibliotekarz...aktualnie gościa na specjalnej rencie przyznanej
        ostatnim rzutem na taśme przez nijakiego docenta karola - dotychczas jeszcze
        nie zlustrowanego....GDZIE wtedy był ten chwast ? Honor i kasa / walka o koryto/
        to dwie różne rzeczy.
        LIMAK
    • kokabura A moze przewrot Majowy.. bis w sierpiu? 07.08.02, 12:16
      Pilsudzki pokazal co mozna zrobic z niewydolnym parlamentem, g.. wartym
      rzadem.. ja mysle ze jak za bardzo naciska armie.. (postawia na krawedzi nedzy
      i ukladow nie do przebicia) to sie moze skonczyc podobnie... obiad drawski,
      chorazowie, kilka miesiecy temu odeszlo kilku oficerow z tej jednostki
      zniecheconych brakiem perspektyw.. obiecywano wiele.. a teraz ciagle slysza ze
      peineidzy brak.. to poco podpisywac porozumienia miedzynarodowe zmuszajace nas
      do nowych wydatkow na armie.. po ch.. nam NATO jak nas na samoloty niestac..
      armia w starych szmatach lazi.. a zeby spelnic warunki standaryzacji latwiej
      jest zlikwidowac niz przebudowac... poco nam armia ktora nas nie obroni.. moze
      armia jest tylko potrzebna do dzialania w strukturach NATO.. wiec nie dziwcie
      sie ze ludzie dla ktorych wojsko jest calym zyciem nagle z niedowierzaniem
      patrza jak odbiera im sie przyszlosc... wychowywano ich w poczuciu obowiazku i
      w tradycji oreza polskiego.. a tutaj okazuje sie ze nasza armia to mit... wiec
      moze w ostatnim odruchu rozpaczy.. jakis pucz? tym w wawie niezle by cisnienie
      podnioslo.. Ja mysle ze teraz po wystapieniu plk Chwastka zaczna sie czystki w
      armi na calego.. wszystkich "zbulwersowanych" restrukturyzacja armii dotknie
      ona w pierwszej kolejnosci.. jako "czystka" - zostana same kumple i kolecie w
      generalskich portkach.. ch.. nie wosjko...
      • Gość: LIMAK Re: A moze przewrot Majowy.. bis w sierpiu? IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 07.08.02, 12:19
        kokabura napisał:

> Pilsudzki pokazal co mozna zrobic z niewydolnym parlamentem, g.. wartym
        > rzadem.. ja mysle ze jak za bardzo naciska armie.. (postawia na krawedzi
        nedzy
        > i ukladow nie do przebicia) to sie moze skonczyc podobnie... obiad drawski,
        > chorazowie, kilka miesiecy temu odeszlo kilku oficerow z tej jednostki
        > zniecheconych brakiem perspektyw.. obiecywano wiele.. a teraz ciagle slysza
        ze
        >
        > peineidzy brak.. to poco podpisywac porozumienia miedzynarodowe zmuszajace
        nas
        > do nowych wydatkow na armie.. po ch.. nam NATO jak nas na samoloty niestac..
        > armia w starych szmatach lazi.. a zeby spelnic warunki standaryzacji latwiej
        > jest zlikwidowac niz przebudowac... poco nam armia ktora nas nie obroni..
        moze
        > armia jest tylko potrzebna do dzialania w strukturach NATO.. wiec nie dziwcie
        > sie ze ludzie dla ktorych wojsko jest calym zyciem nagle z niedowierzaniem
        > patrza jak odbiera im sie przyszlosc... wychowywano ich w poczuciu obowiazku
        i
        > w tradycji oreza polskiego.. a tutaj okazuje sie ze nasza armia to mit...
        wiec
        > moze w ostatnim odruchu rozpaczy.. jakis pucz? tym w wawie niezle by
        cisnienie
        > podnioslo.. Ja mysle ze teraz po wystapieniu plk Chwastka zaczna sie czystki
        w
        > armi na calego.. wszystkich "zbulwersowanych" restrukturyzacja armii dotknie
        > ona w pierwszej kolejnosci.. jako "czystka" - zostana same kumple i kolecie w
        > generalskich portkach.. ch.. nie wosjko...

...oj, żeby ta czystka dotkęła ciebie- tu na forum...może bym nie umarł ze
        śmiechu czytjąc twoje wypowiedzi...
        LIMAK
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka