Gość: siedem IP: *.esaars.dk 07.08.02, 10:54 Już mam tego dość 5040 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: natt siedem, rodza sie we mnie... IP: *.pgi.waw.pl 07.08.02, 10:59 ... pewne podejrzenia. tak sie z LIMAKIEM slownie piescicie, ze zgodnie z zasada "kto sie czubi ten sie lubi" cos sie za tym kryje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LIMAK o rany...! __________nt. IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 07.08.02, 11:03 Gość portalu: natt napisał(a): > ... pewne podejrzenia. tak sie z LIMAKIEM slownie piescicie, ze zgodnie z > zasada "kto sie czubi ten sie lubi" cos sie za tym kryje. Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Re: Xsiazeluka - przestań pisać brednie 07.08.02, 11:09 Uwaga, uwaga. To jest cos dziwnego. Nie jedyny to zreszta dziwny post dzis od siodemki. Xsiazeluka w tytule - z bledem napisane. Nalezy zachowac powsciagliwosc i ostroznosc. Odpowiedz Link Zgłoś
xiazeluka Nie przestanę, nie przestanę, nie przestanę, nie p 07.08.02, 11:09 Gość portalu: siedem napisał(a): > Już mam tego dość > > 5040 ...nie przestanę, nie przestanę, nie przestanę, nie przestanę, nie przestanę, nie przestanę, nie przestanę, nie przestanę, nie przestanę, nie przestanę, nie przestanę, nie przestanę, nie przestanę, nie przestanę, nie przestanę, nie przestanę i zaraz powiem memu tatusiowi, który jest policjantem, aby twemu tatusiowi wlepił mnóstwo mandatów! I Kleofas z Gotfrydem pobili się... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem ślimakowi IP: *.esaars.dk 07.08.02, 11:14 odpierdala na całej linii galba, # było kurwę pod butem trzymać? "a nie mówiłem" puki kurwiszcze elektryczne znało się na zmienianiu loginów było ok, teraz wywłoka dorwała sie do serwerów proxy. zostaja 2 sposoby na wykrycie ślimaka test wassermana [przylożyć pasek do ekranu] i drugi czekać aż pojeb napisze "męższczyzna" ten drugi znacznie pewniejszy thank ju for jour kooperejszyn 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: ślimakowi IP: *.esaars.dk 07.08.02, 11:18 Gość portalu: siedem napisał(a): > odpierdala na całej linii > galba, # > > było kurwę pod butem trzymać? > "a nie mówiłem" > > puki kurwiszcze elektryczne znało się na zmienianiu loginów było ok, teraz > wywłoka dorwała sie do serwerów proxy. > > zostaja 2 sposoby na wykrycie ślimaka test wassermana [przylożyć pasek do > ekranu] > > i drugi > czekać aż pojeb napisze "męższczyzna" > > ten drugi znacznie pewniejszy > > thank ju for jour kooperejszyn > 5040 muszę polemizowac sam z sobą. Nie wiem co sie ze mną dzieje. Odwołuję wszystko co powyżej napisałem. Limaka kocham po krześcijańsku jak prawdziwa mężczyzna 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
hania_76 A gdzie Ananiasz? 07.08.02, 11:18 xiazeluka napisał: > Gość portalu: siedem napisał(a): > > > Już mam tego dość > > > > 5040 > > ...nie przestanę, nie przestanę, nie przestanę, nie przestanę, nie przestanę, > nie przestanę, nie przestanę, nie przestanę, nie przestanę, nie przestanę, nie > przestanę, nie przestanę, nie przestanę, nie przestanę, nie przestanę, nie > przestanę i zaraz powiem memu tatusiowi, który jest policjantem, aby twemu > tatusiowi wlepił mnóstwo mandatów! > > I Kleofas z Gotfrydem pobili się... Ktoś powinen tarzać się po ziemi i wołać, że się zabije. I być le premier de la classe et le chouchou de notre maitresse (przepraszam z góry za ewentualne błędy w pisowni francuskiej). Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś