Dodaj do ulubionych

Wy sobie śpicie robaczki

15.07.05, 05:22
a tam myszka w spiżarni chroboce. Ser wyjada.

No.
Obserwuj wątek
    • patience Re: Wy sobie śpicie robaczki 15.07.05, 05:26
      Przepraszam bardzo za intymne pytanie, ale czy ten bolesny nik to twoja smutna
      rzeczywistosc czy tez reklama biznesu rodzinnego?
      wink
      • bolizab To tylko napad ograniczonej fantazji i skurcz 15.07.05, 05:34
        wolnych skojarzeń.

Kołysanka by się przydała?
        • bykk Re: no sam widzisz:)) 15.07.05, 05:41
          Helga jak widzisz czuwa, hehehe!
          pozdrawiam
          hej!
          • patience Re: no sam widzisz:)) 15.07.05, 05:47
            prasuje spodnice, wyjezdzam dzisiaj. To znaczy pije kawe z zamiarem prasowania.
            • bykk Re: do Helki:)) 15.07.05, 06:59
              Helka, ja to ciemsmile nie pojmujeę!
              To jak w końcu? Pracujesz czu prasujesz, hę?
              Spodnie, czy też spudnicę>smile)?
              Nie kłopocz się, jedno i drugie nie wyklucza tego, hehehehe!
              pozdrawiam
              hej!
              • patience Re: do Helki:)) 15.07.05, 07:04
                Spodnie zapakowane. Teraz spodnica. Dwa razy pakowalam i mam juz troche dosyc bo
                jak sie patrzy na calosc, to wychodzi, ze tych ciuchow jest za duzo, a jak
                wykladam i patrze co spakowalam, to mi wychodzi ze wszystko potrzebne.
                • aquanet Re: do Helki:)) 15.07.05, 07:42
                  patience napisała:

> Spodnie zapakowane. Teraz spodnica. Dwa razy pakowalam i mam juz troche dosyc b
                  > o
                  > jak sie patrzy na calosc, to wychodzi, ze tych ciuchow jest za duzo, a jak
                  > wykladam i patrze co spakowalam, to mi wychodzi ze wszystko potrzebne.

Patience nie zapomnij o bikini smile))))))))))))))))

aquanet
                  • patience Re: do Helki:)) 15.07.05, 07:48
                    hehe zapakowane. Tylko mam zgryza co rozpakowac bo troche za duzo zapakowalam.
                    Ty tez miewasz takie problemy?
                    • aquanet Re: do Helki:)) 15.07.05, 07:54
                      patience napisała:

> hehe zapakowane. Tylko mam zgryza co rozpakowac bo troche za duzo zapakowalam.
                      > Ty tez miewasz takie problemy?

Jasne i to bez względu na to, jaka wielką mam torbę smile Dobrze, że potem nie
                      muszę tego dźwigać. Potem, gdy zerkam na bagaże wcale nie jestem
                      feministkąbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin

aquanet

• patience Re: do Helki:)) 15.07.05, 08:00
                        hehe wlasnie z tym mam problem, ze kawalek musze sama dzwigac. Potem to juz
                        losie beda robily za tragarzy bo im wmowie ze sa gentelmeni. Trzy spodnice,
                        jedne spodnie dlugie, jedne spodnie krotkie, sukienka, bluzki, swetry... hm.
                        Moze wystarczy jeden sweter? Qrcze zaraz zwariuje jak jeszcze raz bede musiala
                        to wyciagac. A moze nie brac recznika, przeciez jakies reczniki maja wszedzie?
                        Ide sie napic piwa.
                        • aquanet Re: do Helki:)) 15.07.05, 08:08
                          patience napisała:

> hehe wlasnie z tym mam problem, ze kawalek musze sama dzwigac. Potem to juz
                          > losie beda robily za tragarzy bo im wmowie ze sa gentelmeni. Trzy spodnice,
                          > jedne spodnie dlugie, jedne spodnie krotkie, sukienka, bluzki, swetry... hm.
                          > Moze wystarczy jeden sweter? Qrcze zaraz zwariuje jak jeszcze raz bede musiala
                          > to wyciagac. A moze nie brac recznika, przeciez jakies reczniki maja wszedzie?
                          > Ide sie napic piwa.

Jakoś smutno się robi, że Ciebie nie będzie sad(

community.webshots.com/photo/119565384/119565384OnpRbE

aquanet

• patience Re: do Helki:)) 15.07.05, 08:22
                            Galba sie rozhula caly szczesliwy ze mnie nie ma. Nie mowiac o luce w dobrych
                            obyczajach, dla niepoznaki zwanej xieciem. Mam zreszta nadzieje ze od czasu do
                            czasu wejde do sieci.A ty przypilnujesz Wroclawia, zeby przez ten czas nie
                            rozrabial za bardzowink
                            • hymen Patience, Ty się żegnasz czy wyjeżdżaasz? 15.07.05, 13:28
                              Bo pożegnania widoczne są wszędzie a wyjazdu nie widać. Moda na pożegnania i
                              powitania nie przeminęła, może to drugie już zacząć czas? W końcu łosi,
                              generałów, sraczy, inwnetarza wiejskiego czy wszelkiego rodzaju insektów na
                              Aquanecie pod dostatkiem jest ci.
                              • aquanet Re: Patience, Ty się żegnasz czy wyjeżdżaasz? 15.07.05, 16:39
                                hymen napisał:

> Bo pożegnania widoczne są wszędzie a wyjazdu nie widać. Moda na pożegnania i
                                > powitania nie przeminęła, może to drugie już zacząć czas? W końcu łosi,
                                > generałów, sraczy, inwnetarza wiejskiego czy wszelkiego rodzaju insektów na
                                > Aquanecie pod dostatkiem jest ci.
                                >

Patience nie może Ci odpowiedzieć, bo wyjechała. Może jeszcze zobaczy jak jej
                                machasz na pozegnanie smile

aquanet
                                • hymen Re: Patience, Ty się żegnasz czy wyjeżdżaasz? 15.07.05, 19:15
                                  aquanet napisała:

>
                                  > Patience nie może Ci odpowiedzieć, bo wyjechała. Może jeszcze zobaczy jak jej
                                  > machasz na pozegnanie smile
                                  >
                                  > aquanet

Ech, w końcu wtyczkę zapakowała to tej swojej torby. Wetknie tam coś i
                                  powitanie gotowe.
                                  • aquanet Re: Patience, Ty się żegnasz czy wyjeżdżaasz? 15.07.05, 20:04
                                    hymen napisał:

> aquanet napisała:
                                    >
                                    > >
                                    > > Patience nie może Ci odpowiedzieć, bo wyjechała. Może jeszcze zobaczy jak
                                    > jej
                                    > > machasz na pozegnanie smile
                                    > >
                                    > > aquanet
                                    >
                                    > Ech, w końcu wtyczkę zapakowała to tej swojej torby. Wetknie tam coś i
                                    > powitanie gotowe.
                                    >

Po co wtyczka? W Kampinosie uruchomili sieć WiFi smile)

aquanet
                                    • hymen Re: Patience, Ty się żegnasz czy wyjeżdżaasz? 15.07.05, 20:11
                                      aquanet napisała:

>
                                      > Po co wtyczka? W Kampinosie uruchomili sieć WiFi smile)

Ja tam wolę tradycyjnie, jest gniazdko to musi być i wtyczka. Te nowe wynalazki
                                      spowodują jeszcze, że wirtualną babę za towarzyszkę życia nowym pokoleniom mieć
                                      przyjdzie. A Patience niech już z tymi łosiami relaks niech się przytrafi a nie
                                      rejterada do najbliższego baru.
                            • galba Muszę cię zmartwić: 17.07.05, 17:44
                              a. nie wiedziałem, że cię nie było/ nie ma
                              b. nie myślę bez przerwy o tobie (wcale o tobie nie myślę)
                              c. twoje chorobliwe zaczepki pod adresem obcych mężczyzn zdradzają cię jako
                              starą, obleśną babę bez dzieci

G.

> Galba sie rozhula caly szczesliwy ze mnie nie ma. Nie mowiac o luce w dobrych
                              > obyczajach, dla niepoznaki zwanej xieciem. Mam zreszta nadzieje ze od czasu do
                              > czasu wejde do sieci.A ty przypilnujesz Wroclawia, zeby przez ten czas nie
                              > rozrabial za bardzowink
                              • aquanet Re: Muszę cię zmartwić: 17.07.05, 18:24
                                galba napisał:

> a. nie wiedziałem, że cię nie było/ nie ma
                                > b. nie myślę bez przerwy o tobie (wcale o tobie nie myślę)
                                > c. twoje chorobliwe zaczepki pod adresem obcych mężczyzn zdradzają cię jako
                                > starą, obleśną babę bez dzieci
                                >
                                > G.

To co napisałeś to tylko płaszczyk dla Twojego smutku. Patience przed wyjazdem
                                myślała o Tobie

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=26481297&a=26483049
                                big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin:

aquanet
                    • hasz0 _________________________Do Helki a Hasz odpowiada 15.07.05, 08:04
                      Po co babie spodnie latem?
                      Masz krzywe nogi?

Cieniutkie mini i bluzeczki bez rękawów
                      i strój mikromini na plażę naprawdę nie wypchają torby.

Sandały i klapki + biustonosz (na bal) się też zmieszczą.
                      Szczoteczka do z. też. Co tu prasować?
                      • patience Re: _________________________Do Helki a Hasz odpo 15.07.05, 08:09
                        Jestes gieeeeniusz! Wyrzucilam spodnie i zapasowe buty oraz bluzki z dlugim
                        rekawem jak bnedzie zimno to wloze sweter. Zrobilo sie luzno, ufff DZIEKI
                        • hasz0 Oszczędzam swój kregosłup. Mam babę co chałupę 15.07.05, 08:19
                          by zabrała do samolotu.
                          • hasz0 _____Ty ale napisz GDZIE jedziesz?Na Sacharze noce 15.07.05, 08:21
                            są zimne!
                            • patience Re: _____Ty ale napisz GDZIE jedziesz?Na Sacharze 15.07.05, 08:30
                              Hehe. Do Warszawy a potem do lasu. No i troche stracilam orientacje, zaczelam
                              sie miotac i usilowalam cala szafe zmiescic do jednej torby. Przywrociles mi
                              rownowage psychiczna. Wywalilam dodatkowe buty, spodnie wymienilam na spodenki a
                              dluga spodnice na krotka, w torbie jest spory luz, zamknelam i pije piwo. Juz
                              nic nie bede dokladac.
                              • aquanet Patience ... 15.07.05, 08:34
                                patience napisała:

> Hehe. Do Warszawy a potem do lasu. No i troche stracilam orientacje, zaczelam
                                > sie miotac i usilowalam cala szafe zmiescic do jednej torby. Przywrociles mi
                                > rownowage psychiczna. Wywalilam dodatkowe buty, spodnie wymienilam na spodenki
                                > a
                                > dluga spodnice na krotka, w torbie jest spory luz, zamknelam i pije piwo. Juz
                                > nic nie bede dokladac.

Nie zapomnij wziąć aparatu fotograficznego, obiecałaś fotki wink

aquanet
                                • subtelna.x Re: Patience ... 15.07.05, 08:38
                                  aquanet napisała:

>wymienilam dluga spodnice na krotka

las powiadasz....
                                  krótka spodniczka to na jakiejs polanie sie przyda lub ...kolo mrowiska.
                                  latwiej będzie mrowki wylapac w razie ich inwazji w te...subtelne miejsca
                                  • patience Re: Patience ... 15.07.05, 08:42
                                    Nie zniechecajwink Torba zamknieta, juz nic nie zmieniam. O czwartej rano sie
                                    obudzilam z wrazenia i sie zaczelam miotac. Starczy. A jesli chodzi o mrowki, to
                                    sobie znajde jakiegos Pana Tadeusza.
                                    • subtelna.x Re: Patience ... 15.07.05, 08:50
                                      patience napisała:

> Nie zniechecajwink Torba zamknieta, juz nic nie zmieniam. O czwartej rano sie
                                      > obudzilam z wrazenia i sie zaczelam miotac. Starczy. A jesli chodzi o mrowki,
                                      t
                                      > o
                                      > sobie znajde jakiegos Pana Tadeusza.

nie plagiatuj smile
                                      może ciebie jednak chrzaszcze a nie mrówki bardziej polubią i skrzydełkaami
                                      swymi wentylację lepszą w upał zapewnią
                                • patience Re: Patience ... 15.07.05, 08:39
                                  Przywioze fotki, o ile losie mi sie dadza sfotografowac. One moze beda plochliwe?
                              • hasz0 Ma być 43*C!!! Jak spadnie to do 23 max!nocą do 15 15.07.05, 08:41
                                co możesz sobie odmrozić w Polsce w lipcu?

Nowet jeśli jestessssssss niezgrabna i troszkę brzydka
                                to i tak możesz wzbudzać męski podziw i pożądanie
                                ujmujacą buźką, powłóczystym spojrzeniem, cyganskimi ruchami barków,
                                stąpaniem stępa i robienim kółek...nie nie dymem papierosa jak Marlena
                                lecz bioderkami!

A do tego spodnie i żakiet naprawdę sie nie nadają...
                                • patience Re: Ma być 43*C!!! Jak spadnie to do 23 max!nocą 15.07.05, 08:45
                                  Qrde hasz robisz mi przemeblowanie w torbie. Po informacji o temperaturach i
                                  ruchach cyganskich poszlam do torby i wymienilam jedna bluzke na taka z golym
                                  brzuchem. Juz sie lepiej nie odzywajbig_grinbig_grinbig_grin
                                  • subtelna.x Re: Ma być 43*C!!! Jak spadnie to do 23 max!nocą 15.07.05, 08:54
                                    patience napisała:

> Qrde hasz robisz mi przemeblowanie w torbie. Po informacji o temperaturach i
                                    > ruchach cyganskich poszlam do torby i wymienilam jedna bluzke na taka z golym
                                    > brzuchem. Juz sie lepiej nie odzywajbig_grinbig_grinbig_grin

niech się odzywa dalej, bo widzę że znawcą w kokieterii kobiecej jest całkiem
                                    niezły
                                    żeby jeszcze moje...kółeczka ...dymka papierosowego mu się spodobały a nie
                                    tylko te kółeczka hula-hop na bioderkach w mini
                                    • patience Re: Ma być 43*C!!! Jak spadnie to do 23 max!nocą 15.07.05, 09:00
                                      Mam mgliste wrazenie ze to jakis podstep, bo nadaje o kolkach i bioderkach, a
                                      torba sie robi coraz lzejsza. Zaczynam wierzyc ze faktycznie ma wprawe w
                                      pakowaniu bab.
                                      • hasz0 __________Skorpion z 1 tyg od Wagi =[( :-- (|) # 15.07.05, 09:21
                                        ma wprawe w "pakowaniu" bab.
                                        • marianna.rokita Skrorpiony generalnie sa the best ! 15.07.05, 09:27
                                          Klania sie scorpio oczywisciesmile
                                          • owca_czarna Re: Skrorpiony generalnie sa the best ! 15.07.05, 09:36
                                            marianna.rokita napisała:

> Klania sie scorpio oczywisciesmile

Najlepsze mimo wszystko są baranki smile))))))))))))))))

czarna_owca
                                            • subtelna.x Re: Skrorpiony generalnie sa the best ! 15.07.05, 09:53
                                              owca_czarna napisała:

> marianna.rokita napisała:
                                              >
                                              > > Klania sie scorpio oczywisciesmile
                                              >
                                              > Najlepsze mimo wszystko są baranki smile))))))))))))))))
                                              >
                                              > czarna_owca
                                              >

a byczki to co?
                                              spod ogona owcy wypadły?
                                              • hasz0 Re: Skrorpiony generalnie sa the best ! 15.07.05, 10:15
                                                Horoskop: Lew 23.07 – 23.08
                                                Lew to znak królewski, a rządzi nim Słońce. Zwykle Lew jest wspaniałomyślny,
                                                dumny i pełen sił... Lubi być w centrum uwagi. Nie ulega zupełnie wpływom
                                                innych osób. Lwy, szczególnie mężczyźni, dążą do zdobycia potęgi i autorytetu.
                                                Są sprawiedliwi, prawi, odważni i gościnni. Jednak niektórzy potrafią być
                                                gwałtowni i popędliwi. Jako szef Lew służy radą i pomocą, ale wymaga
                                                posłuszeństwa. Prywatnie to ciepła osoba, która chętnie pomaga innym.
                                                Czytaj dalej... komentarze? (276 odsłon)

Horoskop: Rak 22.06 – 22.07
                                                Rak jest delikatny, nieśmiały. Jeśli nie znajdzie odpowiedniej osoby, bywa
                                                samotny. Kocha dom, rodzinę, lubi kolekcjonować pamiątki, książki itp. Ma dobrą
                                                pamięć i prorocze sny. Jeśli zdobędzie wykształcenie - może zostać dobrym
                                                dyplomatą. Zdrowie nie zawsze pozwala mu na ciężką pracę. RAKI posiadają
                                                zdolności artystyczne, kochają wszystko co piękne; sztukę, literaturę, muzykę,
                                                śpiew. Duży wpływ na RAKA ma Księżyc. Pod jego wpływem może być powściągliwy,
                                                melancholijny i skromny. Niektóre RAKI są egoistami. Najważniejsze dla RAKA są
                                                sprawy partnerskie, rodzinne; miłość gra tu dużą rolę. Młode, wolne osoby będą
                                                dążyć do małżeństwa. Szczególnie RAKI z pierwszej dekady znaku będą się
                                                zakochiwać od pierwszego wejrzenia.
                                                Czytaj dalej... komentarze? (347 odsłon)

Horoskop: BLIŹNIĘTA (22.05 – 21.06)
                                                Bliźnięta są wszechstronnie utalentowani. Posiadają zdolności do matematyki,
                                                języków obcych a także dziennikarskie i literackie. Szczególne jest dla nich
                                                to, że potrafią przystosować się do zmieniających się warunków sytuacyjnych.
                                                Urodzeni ze Słońcem w znaku „Bliźniąt” są bardzo aktywni. Posiadają wiedzę
                                                ogólną oraz kult wolności. Lubią chodzić własnymi drogami. Posiadają dużo taktu
                                                i wyrozumiałości. Są dwa typy „Bliźniąt”. Pierwszy jest bardzo podatny na
                                                wpływy innych przy czym jest kłamliwy, chytry, przebiegły i lubi się nabijać z
                                                innych. Drugi to typ wyższy; powściągliwy, wybitny w nauce, dobry orator,
                                                wykładowca czy też nauczyciel. Jeżeli są urodzeni z ascendentem „Słońca” to
                                                wyróżniają się w życiu społecznym, są pełni godności i wytrwałości oraz cieszą
                                                się dobrym zdrowiem. Bliźnięta posiadają dwa typy charakteru; optymizm i
                                                pesymizm. Raz radość a raz smutek nie nadający się do życia.
                                                Czytaj dalej... komentarze? (361 odsłon)

Horoskop: BYK 21.04 - 22.05
                                                Cechą zodiakalnego Byka jest wytrwałość i ostrożność. Jest ambitny ale niezbyt
                                                przedsiębiorczy. Dba o sprawy finansowe. Ceni sobie wygodę. Jest bardzo uparty
                                                i stąd powiedzenie „uparty jak byk”. w swoim znaku mają Słońce i stąd mają dużą
                                                siłę w działaniu. Jego planeta jest Wenus i dlatego Byki posiadają zdolności do
                                                sztuk pięknych, do śpiewu i muzyki. Ludzie spod znaku Byka są powolni,
                                                flegmatyczni ale wytrwali i cierpliwi. We współżyciu z innymi są spokojni i
                                                łagodni, tyle, że jak się zdenerwują potrafią być okropni. Szczególną rolę w
                                                ich życiu spełnia miłość, małżeństwo, przyjaźń. najbardziej doceniają wartości
                                                materialne.
                                                Czytaj dalej... komentarze? (343 odsłon)

Horoskop: BARAN 21.03 – 20.04
                                                Rządzi nim Mars. Ludzie z tego znaku lubią iść do przodu ale nie zawsze
                                                doprowadzają swoje działanie do końca. Słońce w znaku daje im naturę bojownika.
                                                jego odwaga może doprowadzić do szaleńczych czynów. Są żywiołowi, wojowniczy,
                                                posiadają duży optymizm. Nie znoszą żadnych uwag, które mogłyby zadrasnąć jego
                                                honor. Są nadmiernie impulsywni i mają wielkie poczucie swojej ważności. Mogą
                                                dojść do kierowniczych stanowisk. Jako życiowi partnerzy nie zawsze są wzorem,
                                                czasem ze swoją szkodą. Posiadają dużą energię i ogromną odporność. są też
                                                szlachetni, bardzo towarzyscy i chętni do przygód. Pociągają ich ciągłe zmiany.
                                                Lubią rozkazywać i w tym czują się bardzo dobrze. Mogą zostać żołnierzami,
                                                lekarzami, fizykami.
                                                Czytaj dalej... komentarze? (299 odsłon)

Horoskop: RYBY 20.02 – 20.03
                                                Ryby to znak najbardziej wrażliwy. Urodzeni ze Słońcem w znaku Ryb są bardzo
                                                mocno związani uczuciowo z innymi ludźmi; ulegają wpływom zewnętrznym. Symbolem
                                                ich znaku są dwie ryby płynące w przeciwnych kierunkach. Posiadają więc
                                                dwoistość uczuć. Lubią pomagać cierpiącym, posiadają też duży humor i wdzięk
                                                osobisty. Jako osoby wrażliwe są narażone na wyzysk innych ludzi. Są i
                                                optymistami i pesymistami równocześnie. Neptun, władca Ryb, daje im zdolność
                                                medialną. Mało zaznają szczęścia, gdyż życzliwość i wiara w ludzi utrudniają im
                                                życie. Słońce w znaku Ryb daje im samotność i nastroje duchowe. Są przeważnie
                                                chwiejne i uległe. Lubią się poruszać w świecie marzeń. Ulegają sugestii innych
                                                i usuwają się w cień stając się łagodni i potulni. Z tego znaku wywodzą się
                                                pisarze, muzycy, plastycy, tancerze, wróżki i śpiewacy.
                                                Czytaj dalej... komentarze? (421 odsłon)

Horoskop: WODNIK (21.01 – 19.02)
                                                Jego znakiem jest nosiwoda, który jest rozprzestrzenianiem siły życiowej.
                                                Posiada dużą moc życiową. Jest lojalny, szczególnie gdy się z kimś zaprzyjaźni.
                                                Wodnicy są uduchowieni i romantyczni. Mają zdolności odkrywcze w dziedzinach
                                                technicznych, naukach ścisłych, metafizyce i abstrakcyjności. Są to ludzie
                                                wszechstronnie wykształceni. Lubią samotność i rutynę o ile się z kimś bardzo
                                                nie zaprzyjaźnią. Mogą mieć dwojaki charakter; albo wybuchowy optymista lub
                                                przygniatający pesymista. Wodnik to uczony, filantrop, humanista i jest
                                                uprzejmy, towarzyski, ambitny. Jako, że jest ze znaku Słońca posiada burzliwe i
                                                bogate życie. Może być wynalazcą, odkrywcą, często działa dla dobra ogółu.
                                                Czytaj dalej... (390 odsłon)

Horoskop: KOZIOROŻEC 22.12 – 21.01
                                                Samotnik, bardzo ostrożnie wspina się na szczyt. Jest wytrwały i posiada wielki
                                                talent organizacyjny. Koziorożec może osiągnąć wysokie stanowiska, robi
                                                karierę. Wpływ Saturna daje mu spokój i koncentrację. Jest zamknięty w sobie i
                                                bardzo dumny a nawet niedostępny, są zimni i ostrożni.
                                                Czytaj dalej... komentarze? (528 odsłon)

Horoskop: STRZELEC 23.XI – 22.XII
                                                Znak Strzelca charakteryzuje się częścią konia i częścią człowieka. Jest istota
                                                na poły materialną i duchową. Strzelec to człowiek pełny entuzjazmu i
                                                niezmordowanej pilności. Jego znakiem rządzi Jowisz. Są uczciwi, sprawiedliwi i
                                                wspaniałomyślni. Posiadają dużą wiedzę i są idealistami. Strzelec ceni sobie
                                                wolność własnych przekonań ale nie toleruje jej u innych. Jest też pełny
                                                temperamentu i ruchliwy. Często, jeśli kogoś nie akceptuje to go boleśnie
                                                ugodzi. Zwierzęca jego część „koń” odpowiada za awanturnictwo i niezgodę. Lubi
                                                sport i wszelkie ryzyko. Nieraz wszystko „stawia” na jedną kartę. Przeto staje
                                                się graczem, hazardzistą i nieraz postępuje nielogicznie i nieobliczalnie. Typ
                                                wyższy człowieka to łagodność, dobroć, zrozumienie drugiego człowieka. Robi
                                                łatwo karierę w wielu dziedzinach. Potrafi osiągnąć szczyty i honory.
                                                Czytaj dalej... komentarze? (426 odsłon)

Horoskop: SKORPION od 23 października do 22 listopada
                                                Skorpiony charakteryzuje silna wola, pobudliwość emocjonalna. „Słońce” zaś daje
                                                im energię, niezależność i odwagę. Gorsze cechy charakteru to opryskliwość w
                                                sposobie bycia, szorstkość i wysokie mniemanie o sobie a także chłód i
                                                obojętność wobec niedoli drugiego człowieka. Są też popędliwi i bardzo
                                                namiętni. Dążą do nauki i wiedzy. Ze znaku skorpiona powinni wychodzić
                                                wojskowi, lekarze – szczególnie chirurdzy i okuliści. Skorpiony bywają niekiedy
                                                surowi ale sprawiedliwi. Posiadają dar obserwacji, szybko rozszyfrowują daną
                                                osobę. Są skryci i nieufni wobec innych. Posiadają dwie natury; wyższego i
                                                niższego rodzaju. Jako przyjaciele potrafią być wierni zaś dla wrogów
                                                niebezpieczni.

• hasz0 _____________________W poprz. poscie sa HOROSKOPY! 15.07.05, 10:16
                                          • hasz0 ______S. sa the best w chuci, czuciu i uczuciu!/n 15.07.05, 09:44
                                    • hasz0 ________________________Nie hoola hop a lambada/nt 15.07.05, 09:17
                                • hasz0 _________________Na poważnie! Atansionnnn! 15.07.05, 08:51
                                  Boreliozę leczy się miesiąc silnymi antybiotykami!
                                  Mozna załapać na trawniku miejskim a cóz dopiero w lesie!

###############################################################
                                  Kleszcz wygląd jak malutka kuleczka i ma wkoło króciutkie cieniutkie jak włoski
                                  nóżki które z przodu wyglądają jak zakrecone do srodka krowie rogi.
                                  ###############################################################

Musisz się wykąpać i dać dDOKŁADNIE obejrzeć i nawet delikatnie obmacać
                                  do 24 godz masz sansę uniknąc zakażenia KRĘTKIEM ( nie bladym)
                                  ale objawy i skutki podobne!

Zarzerwienienie po 1-2 tyg rzoszerza się jak zaczerwieniona opona
                                  z białym rozszerzającym sie kółkiem w srodku z wyrażną granicą kolorów.

Mozna zarazić się bezobjawowo jak syfem (kretek blady).
                                  Kończy się degradacja ważnych narządów jak mózg wątroba, śledziona itd.
                                  i śmiercią.
                                  • patience Re: _________________Na poważnie! Atansionnnn! 15.07.05, 08:55
                                    Bede siadac wylacznie na kolanach meskich. A poza tem skad u licha wiedziales ze
                                    garsonke tez pchalam do torby!?? Podgladasz przez okno czy co?
                                    • aquanet Re: _________________Na poważnie! Atansionnnn! 15.07.05, 09:03
                                      patience napisała:

> Bede siadac wylacznie na kolanach meskich. A poza tem skad u licha wiedziales z
                                      > e
                                      > garsonke tez pchalam do torby!?? Podgladasz przez okno czy co?

Patience, może dwie torby weż ze sobą. Ciuchy się mniej pogniotą. Musisz
                                      przecież wcisnąć moro, a ono się już nie zmieści.

aquanet
                                      • patience Re: _________________Na poważnie! Atansionnnn! 15.07.05, 09:04
                                        HEHEHE ale swoja droga czy my naprawde jestesmy takie latwe do rozszyfrowania ze
                                        facet nie widzac co pcham do torby mowi zeby to wyciagnac i celnie strzela?
                                        • subtelna.x Re: _________________Na poważnie! Atansionnnn! 15.07.05, 09:10
                                          patience napisała:

> HEHEHE ale swoja droga czy my naprawde jestesmy takie latwe do rozszyfrowania

dla inteligentnego faceta niepoznawalność kobiety to jak mit o niepokalanym
                                          poczęciu
                                        • hasz0 Spoko nara nie strze tyl daje instr ogol 15.07.05, 09:11
                                          siadanie nie pomoże

one wspinaja sie na drzewa, krzaczki, łodyzki, trawki

i czując ciepło... spadają na ofiarę.

Widzę, ze się nie przejmujesz wcale ostrzezeniem i swoim zdrowiem.
                                          A wręcz przeciwnie - poszastałaś by nim na lewo, prawo nawet w lesie
                                          na męskich kolanach. A ja sie poważnie martwię.
                                          • owca_czarna Re: Spoko nara nie strze tyl daje instr ogol 15.07.05, 09:42
                                            hasz0 napisał:

> siadanie nie pomoże
                                            >
                                            > one wspinaja sie na drzewa, krzaczki, łodyzki, trawki
                                            >
                                            > i czując ciepło... spadają na ofiarę.
                                            >
                                            > Widzę, ze się nie przejmujesz wcale ostrzezeniem i swoim zdrowiem.
                                            > A wręcz przeciwnie - poszastałaś by nim na lewo, prawo nawet w lesie
                                            > na męskich kolanach. A ja sie poważnie martwię.

# gdy na ulicy zobczysz kobitkę całą w kleszczach to na pewno będzie to Helga
                                            wracająca z wojaży z Kampinoslandu smile

owca_czarna
                                            • hasz0 Nie! bedzie jak olimpijka - 5 kólek oponek olimpij 15.07.05, 09:49
                                              skich! Po 1-2 tygodniach.
                                              I będą się rozprzestrzeniały po całej powierzchni objetosci anatomii ciała
                                              pacjentki.
                                              • subtelna.x Re: Nie! bedzie jak olimpijka - 5 kólek oponek ol 15.07.05, 09:57
                                                hasz0 napisał:

> skich! Po 1-2 tygodniach.
                                                > I będą się rozprzestrzeniały po całej powierzchni objetosci anatomii ciała
                                                > pacjentki.

czy kleszcze mogą się "otorbić"?
                                                aa może jaakieś inne robaczki się "otarbiają" na ciele?
                                                pytam, bo przed laty z pewnej podróży w gorący klimat wróciłam i po 1-2
                                                tygodniach jakieś takie 2 ..."otorbienia" mi pozostały na wieczną pamiątkę
                                                • patience Re: Nie! bedzie jak olimpijka - 5 kólek oponek ol 15.07.05, 10:01
                                                  I tak to zostawilas? Lepiej idz do lekarza i sprawdz co to jest. Hasz ma racje,
                                                  ktos mi mowil ze jakies paskudztwa moga sie odezwac nawet po paru latach.
                                                  • subtelna.x Re: Nie! bedzie jak olimpijka - 5 kólek oponek ol 15.07.05, 10:05
                                                    patience napisała:

> I tak to zostawilas? Lepiej idz do lekarza i sprawdz co to jest. Hasz ma
                                                    racje,
                                                    > ktos mi mowil ze jakies paskudztwa moga sie odezwac nawet po paru latach.

byłam
                                                    nawet u dwóch
                                                    pierwszy raz zaraz jak te "otorbienia" -takie twarde guzki się pokazały na nodze
                                                    drugi raz pokazałam je dermatologii ze 2 lata temu-i nic
                                                    powiedzieli obaj, ze nie wyglądają groźnie i nadal mam je "obserwować"
                                                    no i obserwuję je kilka razy dziennie
                                                  • owca_czarna Re: Nie! bedzie jak olimpijka - 5 kólek oponek ol 15.07.05, 10:19
                                                    subtelna.x napisała:

> patience napisała:
                                                    >
                                                    > > I tak to zostawilas? Lepiej idz do lekarza i sprawdz co to jest. Hasz ma
                                                    > racje,
                                                    > > ktos mi mowil ze jakies paskudztwa moga sie odezwac nawet po paru latach.
                                                    >
                                                    > byłam
                                                    > nawet u dwóch
                                                    > pierwszy raz zaraz jak te "otorbienia" -takie twarde guzki się pokazały na nodz
                                                    > e
                                                    > drugi raz pokazałam je dermatologii ze 2 lata temu-i nic
                                                    > powiedzieli obaj, ze nie wyglądają groźnie i nadal mam je "obserwować"
                                                    > no i obserwuję je kilka razy dziennie

Trzeba było iść do weterynarza, oni mają wprawę w wyciąganiu "otorbionych"
                                                    kleszczy. Tylko że kleszcze sie nie otorbia. On robi sie gruby jak czarna
                                                    jagoda, a potem sam odpada, ale niestety można być już zakażonym

czarna_owca

owca_czarna
                                                  • hasz0 Skąd do licha dermatolog ma się znać na pasozytach 15.07.05, 10:29
                                                    przywleczonych skąd? z tropiku(?)...

Jesli byłas poza Europą i podejrzewasz że to pasozyty jedz do Inst. Chorób
                                                    Tropikalnych.

Nie badano Ci krwi? przeciwciał? powiekszonych węzłów?

Kleszcze się same przemieszczają i nie pozostają w ciele.
                                                    Trzba je usuwać bez smarowania tłuszczami wykręcając delikatnie by nie
                                                    zwymiotował treścią zakażona kretkami, sprawdzając czy nic nie pozostało co
                                                    trzeba koniecznie usunąc najlepiej w gabinecie.

Borelioza to od niedawna PRAWDZIWA PLAGA !!!!!!!!!!!!!!!!!
                                                    Skutki są poważne!

• hasz0 ____________________________________GDZIE BYŁAŚ?/n 15.07.05, 10:31
                                                  • pacyniarz Hasz sie strasznie przejal.Patience wez go ze soba 15.07.05, 11:19
                                                    Bedzie sie toba opiekowal. I łasice odpedzi w razie czego.
                                                  • subtelna.x Re: Hasz sie strasznie przejal.Patience wez go ze 15.07.05, 11:27
                                                    pacyniarz napisał:

> Bedzie sie toba opiekowal. I łasice odpedzi w razie czego.
                                                    >

wyrażę się wyjątkowo mało subtelnie, ale taki "przydupas" troskliwy jak Hasz
                                                    jest na wagę złota!
                                                    Patience
                                                    rozważ propozycję Pacyniarza na poważnie
                                                  • pacyniarz Widzisz Patience, Danuśka popiera pomysl. 15.07.05, 11:30
                                                    Tylko nie wiem czy da rade walizki nosic?
                                                  • owca_czarna Re: Hasz sie strasznie przejal.Patience wez go ze 15.07.05, 11:30
                                                    pacyniarz napisał:

> Bedzie sie toba opiekowal. I łasice odpedzi w razie czego.
                                                    >

hehehe do torby ma # schować?

owca_czarna
                                                  • pacyniarz Skad. Zakwateruje sie go w poblizu, w namiocie 15.07.05, 11:34
                                                    Bedzie chdzil po piwo do sklepu, robil kawe i oganial od meszek w razie potrzeby. A moze i dzika przyniesie z lasu na kolacje.

> hehehe do torby ma # schować?
                                                  • owca_czarna Re: Skad. Zakwateruje sie go w poblizu, w namioci 15.07.05, 11:38
                                                    pacyniarz napisał:

> Bedzie chdzil po piwo do sklepu, robil kawe i oganial od meszek w razie potrzeb
                                                    > y. A moze i dzika przyniesie z lasu na kolacje.
                                                    >
                                                    >
                                                    >
                                                    >
                                                    > > hehehe do torby ma # schować?
                                                    >

przyznaj siem, że sam kcesz jechać te torby nosić za Patience i te dziki łowić ,
                                                    ale tam łosiow dużo będzie, to nie będziesz potrzebny ani Ty ani # big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin

czarna_owca
                                                  • owca_czarna na dziki się poluje a nie łowi :)))))))))))))) nt 15.07.05, 11:39
                                                    owca_czarna napisała:

> pacyniarz napisał:
                                                    >
                                                    > > Bedzie chdzil po piwo do sklepu, robil kawe i oganial od meszek w razie p
                                                    > otrzeb
                                                    > > y. A moze i dzika przyniesie z lasu na kolacje.
                                                    > >
                                                    > >
                                                    > >
                                                    > >
                                                    > > > hehehe do torby ma # schować?
                                                    > >
                                                    >
                                                    > przyznaj siem, że sam kcesz jechać te torby nosić za Patience i te dziki łowić
                                                    > ,
                                                    > ale tam łosiow dużo będzie, to nie będziesz potrzebny ani Ty ani # big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                                                    >
                                                    > czarna_owca
                                                    >
                                                  • pacyniarz # łapie. Golymi recami. :) /nt 15.07.05, 12:17

• pacyniarz Gdzie mnie tam do #-a? 15.07.05, 12:12
                                                    A widac wyraznie, ze chce sie wykazac to i niech sie wykaze. A co do noszenia walizek Patience, to najbardziej chetny jest Jenisej jak mi sie wydaje.
                                                    Nie moge wkraczac w tak dobrze zapowiadajacy sie zwiazek. smile
                                                  • owca_czarna Re: Gdzie mnie tam do #-a? 15.07.05, 12:26
                                                    pacyniarz napisał:

> A widac wyraznie, ze chce sie wykazac to i niech sie wykaze. A co do noszenia w
                                                    > alizek Patience, to najbardziej chetny jest Jenisej jak mi sie wydaje.
                                                    > Nie moge wkraczac w tak dobrze zapowiadajacy sie zwiazek. smile

Nie mów tego głośno, bo Paulina usłyszy smile))))))))))))))

czarna_owca
                                                  • pacyniarz Podzieli sie. A co bedzie Patience zalowac :) 15.07.05, 14:18
                                                    > Nie mów tego głośno, bo Paulina usłyszy smile))))))))))))))
                                                  • marianna.rokita Re: Podzieli sie. A co bedzie Patience zalowac :) 15.07.05, 14:20
                                                    slysze,slysze smile
                                                  • pacyniarz Ale wiem, ze masz dobre serce /nt :))) 15.07.05, 14:30

• subtelna.x Re: Skad. Zakwateruje sie go w poblizu, w namioci 15.07.05, 11:38
                                                    pacyniarz napisał:

>A moze i dzika przyniesie z lasu na kolacje.
                                                    >
                                                    >
                                                    >

byleby nie liska i borsuka lub zagubioną jakąś owieczkę
                                                    łosie chyba też są pod ochroną?
                                                  • pacyniarz Owieczki tylko udaja zagubienie. 15.07.05, 12:15
                                                    Ku uciesze postronnych. #-wi by sie nie daly zlapac. Chyba, ze celowo.

> byleby nie liska i borsuka lub zagubioną jakąś owieczkę
                                                  • owca_czarna Re: Owieczki tylko udaja zagubienie. 15.07.05, 12:29
                                                    pacyniarz napisał:

> Ku uciesze postronnych. #-wi by sie nie daly zlapac. Chyba, ze celowo.
                                                    >
                                                    > > byleby nie liska i borsuka lub zagubioną jakąś owieczkę

Jasne, że # nie, ale ............ smile

pozdrówki

czarna-owca
                                                  • pacyniarz Ale???...Kto ewentualnie??? 15.07.05, 14:19
                                                    >
                                                    > Jasne, że # nie, ale ............ smile
                                                  • aquanet Re: Ale???...Kto ewentualnie??? 15.07.05, 15:06
                                                    pacyniarz napisał:

> >
                                                    > > Jasne, że # nie, ale ............ smile
                                                    >

pewnie jest taki wilk smile

owca_czarna
                                                  • subtelna.x Re: Skąd do licha dermatolog ma się znać na pasoz 15.07.05, 11:15
                                                    hasz0 napisał:

> przywleczonych skąd? z tropiku(?)...
                                                    >
                                                    > Jesli byłas poza Europą i podejrzewasz że to pasozyty jedz do Inst. Chorób
                                                    > Tropikalnych.

nie podejrzewałam do tej pory, że to mogłyby być pasożyty
                                                    dopiero teraz tu czytając....
                                                    aa byłam na wycieczce do Ziemi Świętej i po powrocie, po około tygodniu
                                                    zauważyłam te "wypustki"
                                                    od razu pokazałam je znajomemu chirurgowi (młody był wtedy jeszcze) i po
                                                    obejrzeniu tych "wypustek" orzekł, ze takie zmiany skórne w pewnym wwieku się
                                                    zdarzają

>
                                                    > Nie badano Ci krwi? przeciwciał? powiekszonych węzłów?

nie badano
                                                    nie z tej okazji

>
                                                    > Kleszcze się same przemieszczają i nie pozostają w ciele.
                                                    > Trzba je usuwać bez smarowania tłuszczami wykręcając delikatnie by nie
                                                    > zwymiotował treścią zakażona kretkami, sprawdzając czy nic nie pozostało co
                                                    > trzeba koniecznie usunąc najlepiej w gabinecie.
                                                    >

a dermatolog po latach żadnego kleszcza się nie dopatrzył
                                                    > Borelioza to od niedawna PRAWDZIWA PLAGA !!!!!!!!!!!!!!!!!
                                                    > Skutki są poważne!
                                                    >
                                                    >
                                                    >
                                                    >
      • pacyniarz Tu masz odpowiedz: :))))) 15.07.05, 14:28

• Dlaczego ciebie boli zab? n/t
        straszna_noc 02.07.2005 01:59 + odpowiedz

• dlatego ze dziejegrzechu byly zajete n/t
        bolizab 02.07.2005 02:02 + odpowiedz

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=25938548&v=2&s=0
        • marianna.rokita Re: Tu masz odpowiedz: :))))) 15.07.05, 14:30
          Posluchaj to byl najlepszy kawal na temat pacyn,jaki kiedykolwiek powstal
          smile))))))))))))
          • aquanet Re: Tu masz odpowiedz: :))))) 15.07.05, 15:08

> Posluchaj to byl najlepszy kawal na temat pacyn,jaki kiedykolwiek powstal
            > smile))))))))))))

czy to jest wyrywek z kawałów abstrakcyjnych?

aquanetsmile
            • pacyniarz I tak sie wlasnie tworza dowcipy. 15.07.05, 15:55
              Zawsze bylem ciekaw kto je wymysla.
            • subtelna.x Re: Tu masz odpowiedz: :))))) 15.07.05, 16:23
              aquanet napisała:

>
              > czy to jest wyrywek z kawałów abstrakcyjnych?
              >
              > aquanetsmile
              >

jak dla kogo
              nie wszyscy wiedzą, ze zęby bolą od nadmiaru grzechu-stresu
              jeden grzeszy a drugiego boli ząab
              tak to już jest, że....w przyrodzie wszelka akcja wymusza reakcję
              abstrakcja będzie wtedy, kiedy ząb zaboli tego od dziejowgrzechu
              • hasz0 Czym pojechała tak nieupakowana?/nt 15.07.05, 16:35
                • aquanet Re: Czym pojechała tak nieupakowana?/nt 15.07.05, 16:43

Jakoś tam się zrarowała lub zzipowała. Jeszcze pewnie ze 3 razy pakowała i
                  rozpakowywała swoje rzeczy, ale to jest normalne u kobiet, no nie?smile)
                  Zapomnieliśmy zapytać Patience o srodek lokomocji sad. Chcesz lecieć na dworzec?
                  Eee juz nie zdążysz smile)

aquanet
              • aquanet Re: Tu masz odpowiedz: :))))) 15.07.05, 16:36
                subtelna.x napisała:

> aquanet napisała:
                >
                > >
                > > czy to jest wyrywek z kawałów abstrakcyjnych?
                > >
                > > aquanetsmile
                > >
                >
                > jak dla kogo

> jeden grzeszy a drugiego boli ząab

hehehehe to ja wolę grzeszyć niech zęby kogoś innego bolą smile))))))))))))))

aquanet
                • subtelna.x Re: Tu masz odpowiedz: :))))) 15.07.05, 16:39
                  aquanet napisała:

> subtelna.x napisała:
                  >
                  > > aquanet napisała:
                  > >
                  > > >
                  > > > czy to jest wyrywek z kawałów abstrakcyjnych?
                  > > >
                  > > > aquanetsmile
                  > > >
                  > >
                  > > jak dla kogo
                  >
                  > > jeden grzeszy a drugiego boli ząab
                  >
                  >
                  > hehehehe to ja wolę grzeszyć niech zęby kogoś innego bolą smile))))))))))))))
                  >
                  > aquanet
                  >

kaażdy by tak wolał
                  poza masochistą oczywiście
                  aa dentyście wsio rawno
                  on i tak zarabia
                  • aquanet Re: Tu masz odpowiedz: :))))) 15.07.05, 16:45
                    > kaażdy by tak wolał
                    > poza masochistą oczywiście
                    > aa dentyście wsio rawno
                    > on i tak zarabia

big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin dobrze, że mi przypomniałaś wkrótce mam wizytę u dentysty sad(

aquanet
    • jenisiej Myślę, że Patience mi wybaczy:) 15.07.05, 19:15
      Korzystając z okazji chciałbym zdementować rozpowszechnianą tu i ówdzie przez
      byłych agentów służb oszczerczą pogłoskę, jakoby Pat była rówieśniczką tych
      kampinoskich łosi. To nieprawda - jest od nich duużo młodsza!

smile))
      • marianna.rokita Re: Myślę, że Patience mi wybaczy:) 15.07.05, 19:38
        Tak. O cale dwa miesiace big_grin
        • jenisiej Re: Myślę, że Patience mi wybaczy:) 15.07.05, 19:43

> Tak. O cale dwa miesiace big_grin

Nieprawda, zazdrośnicowink

Całuskismile))
          • marianna.rokita Re: Myślę, że Patience mi wybaczy:) 15.07.05, 19:50
            No wiem. O 1,8 mca. Sorry pomylilam sie smile
            tongue_out

I tak Cie nie lubie smile A na moderacji mi powiedzieli,ze w zoltym przescieradle
            to ja stalam z kotem -pacynka, i ze mam brzydka lape. A to byla Twoja.Wiec Cie
            podwojnie nie lubie big_grinDDDDD
            • aquanet Re: Myślę, że Patience mi wybaczy:) 15.07.05, 19:55

> No wiem. O 1,8 mca. Sorry pomylilam sie smile
              > tongue_out
              >
              > I tak Cie nie lubie smile A na moderacji mi powiedzieli,ze w zoltym przescieradle
              > to ja stalam z kotem -pacynka, i ze mam brzydka lape. A to byla Twoja.Wiec Cie
              > podwojnie nie lubie big_grinDDDDD

Juz siem ne tłumacz masz łapy włochate i zimą chodzisz bez rękawiczek
              big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinDbig_grin:

aquanet
              • marianna.rokita Re: Myślę, że Patience mi wybaczy:) 15.07.05, 19:58
                Fal siem!
                Bes renkawiczek chodzem,ale nie mam czerwonych ronk ani wlohow na ronkach!
                • aquanet Re: Myślę, że Patience mi wybaczy:) 15.07.05, 20:05

> Fal siem!
                  > Bes renkawiczek chodzem,ale nie mam czerwonych ronk ani wlohow na ronkach!

na moim sprzęcie wszystko widać smile))))))))))))))))))))))))

aquanetbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
            • jenisiej Re: Myślę, że Patience mi wybaczy:) 15.07.05, 20:02

> No wiem. O 1,8 mca. Sorry pomylilam sie smile
              > tongue_out

Ech, kobitki, dziwny z Was gatunek - lubicie sobie na złość robićcrying My tak nie
              mamy - czasem damy sobie szybko po ryju, a za chwilę możemy iść razem na piwo.

> I tak Cie nie lubie smile

I tak Ci nie wierzęsmile))

> A na moderacji mi powiedzieli,ze w zoltym przescieradle
              > to ja stalam z kotem -pacynka, i ze mam brzydka lape. A to byla Twoja.Wiec Cie
              > podwojnie nie lubie big_grinDDDDD

Taka ładna rączka! Już nie mają się do czego przyczepić? No dobra, niech
              będzie, że mojawink

Całuję śliczne łapkismile))
              • marianna.rokita Re: Myślę, że Patience mi wybaczy:) 15.07.05, 20:03
                S W I N I O !
                DO W L A S N E J R E N KI S I E M N I E C H C E S Z P R Z Y Z N A C !
                • aquanet Re: Myślę, że Patience mi wybaczy:) 15.07.05, 20:07

> S W I N I O !
                  > DO W L A S N E J R E N KI S I E M N I E C H C E S Z P R Z Y Z N A C !

a kto by siem przyznawał do takiej dłoni smile))
                • jenisiej Re: Myślę, że Patience mi wybaczy:) 15.07.05, 20:08

> S W I N I O !
                  > DO W L A S N E J R E N KI S I E M N I E C H C E S Z P R Z Y Z N A C !

Na fotce trudno poznać, a ja wtedy byłem pod wpływem jakichś narkotyków,
                  zaaplikowanych przez ufoludki i niewiele pamiętam. Łapka taka ładna, że
                  myślałem, że to Twojawink))
                  • marianna.rokita Re: Myślę, że Patience mi wybaczy:) 15.07.05, 20:14
                    A tak wiem przeciez obce wywiady faszerowaly cie bromokryptyna....
                    big_grinDDDDD
                    • jenisiej Re: Myślę, że Patience mi wybaczy:) 15.07.05, 20:17

> A tak wiem przeciez obce wywiady faszerowaly cie bromokryptyna....
                      > big_grinDDDDD

Nie wiem, co to było, ale nawet mi smakowałowink
                      Spadam chwilowo.

Całuski, dziewczynysmile))
                      • marianna.rokita Re: Myślę, że Patience mi wybaczy:) 15.07.05, 20:21
                        Bardz grzeczny smile))
                        Calusssssssssssssssskismile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka