Dodaj do ulubionych

gdyby zgodził się na wywiezienie na taczce?!

IP: *.hp.com 09.08.02, 09:34
Jaka współodpowiedzialność prezesa Odry?!
że nie zgodził się, aby go wywieźli na taczce?
Że bronił swojej godności?
To jakieś chore.
Nie życzę sobie aby moje podatki utrzymywały takich arogantów!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Kwasek Re: gdyby zgodził się na wywiezienie na taczce?! IP: *.se.com.pl / 10.0.100.* 09.08.02, 09:50

> Jaka współodpowiedzialność prezesa Odry?!
      > że nie zgodził się, aby go wywieźli na taczce?
      > Że bronił swojej godności?
      > To jakieś chore.
      > Nie życzę sobie aby moje podatki utrzymywały takich arogantów!!
      To tych roboli o świadomości orangutana trzeba wywieźć z Polski, co oni mają
      wspolnego z tym krajem, poza tym że potrafia uzywać słowa k.....
      • Gość: gonia Re: gdyby zgodził się na wywiezienie na taczce?! IP: 212.160.143.* 09.08.02, 10:28
        To straszne ale chyba trzeba do tego się przyzwyczaić!
        Jazda po pijanemu i burdy to jest mała szkodliwość czynu gdy robią to dzieci
        prominenów( np. pana prezydenta);
        Fałszowanie dokumentów nie jest karalne jeżeli robią to posłowie;
        Kredytów nie trzeba spłacać jeżeli ma się imunitet np. poselski albo
        marszałkowski;
        Można lżyć i rzucać obelgi na wszystkich (łącznie z głowami państwa, kościoła)
        wystarczy tylko założyć partię albo wykupić czas antenowy w TVP;
        Można zarobić 2 mln w 5 lat na państwowej lub samorządowej pensji, będąc tylko
        zdolnym negocjatorem (łapówek);
        to dlaczego nie można przejąć władzy w imię słusznych racji?
        Gdyby wymierzać sprawiedliwość na wiecach to sędziowie mogliby lepiej
        zapoznawać się z aktami prowadzonych spraw i nie odraczaliby w tym celu
        kolejnych, nie byłoby przedawnień co drugiego draństwa, skuteczność kary
        znacznie by się poprawiła, a i nastroje społeczne byłyby lepsze dzięki
        rozładowaniu emocji. Reportaże z tych imprez, toż to byłaby rewelacja!
        Tylko co dalej?
    • Gość: Pafka Re: gdyby zgodził się na wywiezienie na taczce?! IP: 62.29.248.* 09.08.02, 10:08
      Przemoc zawsze jest zła, a jedyne sprawiedliwe zatargi to działania obronne. To
      co zrobili stoczniowcy to czysty bandytyzm, który należy karać z całą
      surowością. Jeśli wszyscy nieudacznicy zaczną w ten sposób dochodzić
      swoich 'praw', to anarchia murowana. Piszę 'nieudacznicy' celowo, bo znam wielu
      ludzi, którzy w podobnych sytuacjach zamiast wychodzić na ulice, wrzeszczeć i
      protestować, energicznie wzięli się do szukania pracy - zawsze coś się
      znajdzie, wystarczą dobre chęci i czasami pokora.
    • Gość: Pafka Re: gdyby zgodził się na wywiezienie na taczce?! IP: 62.29.248.* 09.08.02, 10:08
    • Gość: Pafka Re: gdyby zgodził się na wywiezienie na taczce?! IP: 62.29.248.* 09.08.02, 10:09
      • Gość: # Re: gdyby zgodził się na wywiezienie na taczce?! IP: *.wroclaw.tpnet.pl 09.08.02, 10:17
        wystarczą dobre chęci i czasami pokora.
        i czasami pokora.
        i czasami pokora.
        i czasami pokora.

..............
        zawsze pokora!

I juz sa "nasi"!

"Nasz czlowiek".
        "Nie chcieli komuny, będą brukiew wp...lac!" - autent. wypowiedz
        bylego PZPR, potem UD, UW,obecnie PO.
    • Gość: kowalski Re: gdyby zgodził się na wywiezienie na taczce?! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.08.02, 10:24
      W zasadzie nie korzystam z takich internetowych publikacji, ale tym razem nie
      wytrzymałem. Szlag mnie trafia jak obserwuję tę bandę nierobów, którym się
      wydaje, że jak coś produkują to im się należy! Nic im się nie należy, jeżeli
      robią coś, co jest nikomu nie potrzebne. Dlaczego mam płacić np. na górnika,
      który wydobywa drogi węgiel tylko po to, aby go wydobywać? I nikt nie chce
      tego kupić, a on z uporem maniaka fedruje i fedruje, a potem chce jeszcze za
      to pieniądze.. Niech zacznie sprzedawać hamburgery! Na swój własny rachunek, a
      jak nie zapłaci ZUS w terminie lub podatku, bo nikt jego hamburgera nie zechce
      kupić to go urzędnicy załatwią. Wtedy doceni jak to dobrze być robotnikiem i
      nie martwić się o nic. Dlaczego przedsiębiorca, który ponosi największe ryzyko
      ma mieć gorzej od pracownika? To nienormalne! Dlaczego zauważamy stoczniowców?
      Co może zrobić zwykły człowiek, który straci pracę? Gdzie ma protestować? Taki
      człowiek POPROSTU BIERZE SIIĘ DO ROBOTY!!! Bo wie, że nikt mu nie pomoże! Ale
      lepiej jest wywoływać zadymy, krzyczeć i żądać. Wiadomo, jeżeli jest bieda -
      potrzeba igrzysk! Zawsze, aby zachować władzę trzeba znaleźć kogoś winnego,
      mam takie wrażenie, iż wzorem dawnych lat, już wkrótce zaczniemy szukać
      kułaków, a może żydów ( ostatnio modni stali się prezesi). Już wiem to winna
      ARABÓW! Przecież to musi być czyjaś wina. Tylko czyja, bo przecież nie nasza?
      • hejira Re: gdyby zgodził się na wywiezienie na taczce?! 09.08.02, 10:32
        Bardzo sie ciesze ze sa w tym kraju jakies glosy zdrowegorozsadku - to co sie
        tam stalo to skandal - rozumiem ze ludzie sa poszkodowani i ze nie maja co do
        garnka wlozyc ale jak patrze na te mordy prostackie wykrzywione we wscieklosci
        to nie mam skrupolow - wszyscy ktorzy brali udzial w pobiciu powinni
        automatycznie zostac zwolnieni - z pewnoscia znajda sie chetni na ich miejsce!!
    • Gość: AB. Re: gdyby nie usilowal sie bronic !!! IP: 195.27.163.* 09.08.02, 11:57
      Gość portalu: zwykly0n napisał(a):

> Jaka współodpowiedzialność prezesa Odry?!
      > że nie zgodził się, aby go wywieźli na taczce?
      > Że bronił swojej godności?
      > To jakieś chore.
      > Nie życzę sobie aby moje podatki utrzymywały takich arogantów!!

Juz szczytem chamstwa byla wypowiedz jednego z osilkow przynaleznych to
      komitetu strajkowego stoczniowcow. Wedlug niego prezes Odry sam sobie byl
      winny … bo osmielil sie bronic przed atakami bojowek stoczniowcow. Krotko
      mowiac dalby sie zabic nie byloby calej afery !!!
      Szlag mnie trafia gdy obserwuje narastajaca niemoc organow panstwowych wobec
      terroru robotniczo-chlopskiego. Boze chron Polske przed dyktatura proletariatu
      miast i wsi!!!
    • indris Godność ? 09.08.02, 12:02
      Człowiek współodpowiedzialny za niewypłacanie poborów przez pół roku sam się
      pozbawia godności.
      • koyot2 Re: Godność ? 09.08.02, 17:57
        indris napisał:

> Człowiek współodpowiedzialny za niewypłacanie poborów przez pół roku sam się
        > pozbawia godności.
        Masz racje Indris , prezes Walus popelnil bląd, pól roku temu powinien tych
        nierobów wykiprować na bruk.
        Jestem pewien, że biedne szwaczki dzieki stoczniowcom znajdą sie na bruku. Nikt
        nie bedzie chcial zaryzykować inwestycjami w takim chorym zakladzie.
    • Gość: krzys52 Re: gdyby zgodził się na wywiezienie na taczce?! IP: *.proxy.aol.com 09.08.02, 17:07
      ........Witam
      ....U mnie jak zwykle z opoznieniem i dopiero dzis rano moglem popodziwiac
      sobie relacje z tego zajscia, oraz merytoryczne wypowiedzi M.Plazynskiego, z
      PO - nie wiedziec czemu tytulowanemu "Panem Marszalkiem".
      1)....Zatem, prosze Indrisa od dochodzenia roszczen sa prokuratury i sady a nie
      samosady. Po drugie primo, dalszy rozkwit pogladow indrisowych prowadzic bedzie
      do rozprzestrzeniania sie i poglebiania, i tak niezlego, burdelu w Polsce.
      2)...."Pan Marszalek" laskaw byl wyrazic opinie, ze policja nie interweniowala
      bo miala niejasne sygnaly. Interesujace. Bo zawsze sadzilem ze dokonywanie sie
      aktu przemocy jest wystarczajacym sygnalem dla interwencji policji.
      3)....Wypowiadal sie tez jeden z tych stoczniowcow. W dosc prosty sposob
      objasnil on, iz odnosny samosad jest jak najbardziej OK poniewaz istnieja juz
      precedensy dochodzenia roszczen w ten wlasnie sposob - gdy nie mozna bylo
      zalatwic inaczej. Czyli wracamy do 1. Winien jest Indris.
      ..
      Pzdr.
      K.P.
    • balzer Re: gdyby zgodził się na wywiezienie na taczce?! 09.08.02, 18:01
      To juz taki polski folklor, pracownicy lubia wywozic swoich pracodawcow na
      taczkach z miejsca pracy. Mam nadzieje ze moi mi nigdy takiego numeru nie wytna.
      • koyot2 Re: gdyby zgodził się na wywiezienie na taczce?! 09.08.02, 18:06
        balzer napisał:

> To juz taki polski folklor, pracownicy lubia wywozic swoich pracodawcow na
        > taczkach z miejsca pracy. Mam nadzieje ze moi mi nigdy takiego numeru nie
        wytna
        > .
        Oj nie byłbym tego taki pewien.
        Proponuje zniszczyc wszystkie taczki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka