monopol 10.08.02, 20:25 Zauwazyliscie, ze admin dzis (10.08) nic jeszcze nie wycial? A jest pare rzeczy do sciecia... Chlopak najwyrazniej jednak nie pracuje w soboty. Gdzie jestes nasz cenzorze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
_helga Re: Admin na łykendzie 10.08.02, 20:34 Mam pytanie o Bezimiennego Matola i te jego ankiety. Pojawila sie kolejna, tym razem sie Mariola podpisal. To jakis debil ktory sam ze soba wojne polsko zydowska toczy pod milionem nickow, ale jak ktos niezorientowany na portal wejdzie, to moze odniesc fatalne wrazenie. Z tego wzgledu sie pytam czy nam te ankiety przeszkadzaja czy nie. Jak nie, to niech puszcza dalej i mozna go ignorowac. Jesli tak, to mozna napisac do admina serwera na ktorym Matol te ankiety wiesza i po prostu przetlumaczyc jedna z nich na angielski. To go zablokuja. To co robimy? Odpowiedz Link Zgłoś
monopol W sprawie bezimiennego 10.08.02, 20:42 Tak jak pisalem mozna by goscia olac i uznac, ze mu sie znudzi za jakis czas. Z drugiej strony masz racje, ze do ankiety moga dotrzec ludzie niewiedzacy o tym, ze wstawia je tam Bezimienny Matolek. Chyba jestem za poinformowaniem tamtego admina o tym, jaka tresc te ankiety zawieraja. Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: W sprawie bezimiennego 10.08.02, 21:37 monopol napisał: > Tak jak pisalem mozna by goscia olac i uznac, ze mu sie znudzi za jakis czas. Z > > drugiej strony masz racje, ze do ankiety moga dotrzec ludzie niewiedzacy o tym, > > ze wstawia je tam Bezimienny Matolek. Chyba jestem za poinformowaniem tamtego > admina o tym, jaka tresc te ankiety zawieraja. Powiem ci dlaczego uwazam ze przegrzal. Akurat ta ankieta jest antysemicka, ale on sie podszywa pod rozne osoby i mowi odwrotnie niz oni. Miedzy innymi podszywal sie pod Jojo i pisal ohydne antypolskie teksty. Prawdziwy jojo jest polskim Zydem, ktory akurat Polske kocha jak glupi. Mieszka poza Polska i to forum jest dla niego rzadka okazja kontaktu z jezykiem i dzisiejsza Polska, jak zreszta dla wszystkich emigrantow. Poza tym Matol pod milionami nickow pisze posty z cyklu "chamska wojna polsko zydowska" i moim zdaniem to jest zwyczajne judzenie ludzi na siebie nawzajem. To bardzo chora osoba. Ktos niezorientowany wchodzi na forum i mu sie wydaje ze tu wszyscy antysemici i polakozercy, a to jeden matol takie posty pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
monopol W sprawie bezimiennego i nie tylko 10.08.02, 23:30 W takim razie gosc powinien byc do odstrzalu, poniewaz robi zla robote. Nie jest to jednak odosobniony przypadek, bo sa tez inni, ktorzy mogliby stad zniknac, jak chociazby kretyn52. Nawet na Forum ( choc wolno tu wiecej niz w realu ) nadmierne przeginki sa niewskazane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowy To nie moja wypowiedź IP: *.torun.dialup.inetia.pl 10.08.02, 22:30 Pokazywałem pewnemu emerytowi temat wątku i on powiedział: "Jak to z wyborczej to pewnie nie może pracować, bo dzisiaj Szabas". Nie ja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzys52 Re: Admin na łykendzie IP: *.proxy.aol.com 10.08.02, 23:02 monopol napisał: > Zauwazyliscie, ze admin dzis (10.08) nic jeszcze nie wycial? A jest pare > rzeczy do sciecia... .. :::::::: .. A Ty skad wiesz? Czyzbys takze (wraz z Helga) zrobil kursa dla Adminow? .. K.P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzys52 Gdyby Babcia Miala Kolka... IP: *.proxy.aol.com 10.08.02, 23:29 monopol napisał: > ...to by Cie tu nie bylo .. :::::::::: Domyslam sie. ) .. Ale mnie interesowalo czy jestes (z Helga) po kursie dla Adminow - skoro sadzisz ze wiesz co kwalifikuje sie do wyciecia. Bo widzisz, jesli nie zrobiles tego kursa to jedynie moze Ci sie wydawac,ze cos wiesz... A wyobraz sobie, ze jakims cudem - jako osoba calkowicie niekompetentna, co w Polsce nadal w cenie - dochrapales sie cieplej posadki Admina. Czy wlasnie wtedy wykopsal bys mnie z tego malowniczego F.GW? )) .. K.P. Odpowiedz Link Zgłoś
monopol Jasne... 10.08.02, 23:33 ...bo obecny admin niestety nie chce tego zrobic A teraz pozwol, ze zacytuje mojego anty-idola: Nie chce mi sie z Toba gadac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzys52 Alez jak najbardziej IP: *.proxy.aol.com 10.08.02, 23:52 monopol napisał: > ...bo obecny admin niestety nie chce tego zrobic > > A teraz pozwol, ze zacytuje mojego anty-idola: > Nie chce mi sie z Toba gadac. .. :::::::::: .. Ale to nie znaczy, ze mnie nie bedzie chcialo sie gadac z Toba (cytowalem siebie). I z Helga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AndrzejG Re: Gdybym ja byl adminem... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.08.02, 07:27 monopol napisał: > ...to by Cie tu nie bylo dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
monopol Dlatego 11.08.02, 12:00 Poniewaz nie podobaja mi sie jego wypowiedzi, czesc z nich jest ponizej poziomu, jaki jestem w stanie tolerowac. Nie lubie formy, w jakiej prezentuje swoje skrajnie antyklerykalne poglady ( podkreslam - chodzi mi tu o forme, a nie o same poglady ). Nie lubie tego, ze brak mu szacunku do papieza, ktory zasluguje na szacunek, przynajmniej dlatego, ze jest czlowiekiem. W koncu dlatego, ze uwazam poglady krzysia52 za szkodliwe. Zarowno w realu, jak i na Forum, powinny byc pewne granice, ktorych przekraczac sie nie powinno. Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Dodaje 11.08.02, 12:36 To jest nie tylko kwestia przyzwoitosci, o ktorej Monopol mowi, a ktorej Kretynowi52 jest brak za grosz. On w swych bluznierczych wypowiedziach obraza moje – i wielu innych - uczucia religijne. A tym samym narusza prawo. Nie mowie tu o jakims pojedynczym przypadku. Cos tam sie moze czasem wymsknac, czy w ferworze dyskusji, czy w natloku wlasnych mysli. Nie. Kretyn z premedytacja, od dlugiego czasu prowadzi permanentna kampanie opluwania Kosciola i religii, przy uzyciu okreslen bluznierczych, raniacych uczucia katolikow. W koncu wiekszosci w tym kraju. Ale nawet jakbysmy byli nieznaczaca mniejszoscia, to tez tego nie wolno robic. Prawem zabronione. Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: Krzys 11.08.02, 20:20 sceptyk napisał: > To jest nie tylko kwestia przyzwoitosci, o ktorej Monopol mowi, a ktorej > Kretynowi52 jest brak za grosz. On w swych bluznierczych wypowiedziach obraza > moje – i wielu innych - uczucia religijne. A tym samym narusza prawo. Nie > mowie > tu o jakims pojedynczym przypadku. Cos tam sie moze czasem wymsknac, czy w > ferworze dyskusji, czy w natloku wlasnych mysli. Nie. Kretyn z premedytacja, od > > dlugiego czasu prowadzi permanentna kampanie opluwania Kosciola i religii, przy > > uzyciu okreslen bluznierczych, raniacych uczucia katolikow. W koncu wiekszosci > w tym kraju. Ale nawet jakbysmy byli nieznaczaca mniejszoscia, to tez tego nie > wolno robic. Prawem zabronione. Acha, to za to wam podpadl? Ja jestem agnostykiem i nie uczestnicze w dyskusjach na tematy religijne. Krzysiu, jesli faktycznie ranisz czyjes uczucia to nieladnie. Tego sie nie robi. Nie mam zadnych powodow zeby sie do ciebie uprzedzac i niczym mi nie podpadles. Zadnych akcji druzynowych nie uprawiam. Jestem osoba indywidualna. Niemniej jesli w jakims watku sie kiedys spotkamy i dojde do wniosku ze przegrzewasz, to nie omieszkam ci nawtykac. Kazdemu nawtykam, jak mi podpadnie Powiem jeszcze, ze uczucia to sprawa obiektywna. Nawet jesli twoja intencja nie bylo obrazanie kogokolwiek, ale twoj rozmowca sie poczuje urazony, to jest sygnal, zeby swoje racje przedstawiac w inny sposob. Przeciez mozna przedstawic swiatopoglad ateistyczny tak, zeby nie walic po uczuciach ludzi wierzacych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AndrzejG monopol , sceptyk IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.08.02, 23:16 _helga napisała: Przeciez mozna przedstawic swiatopoglad ateistyczny tak, zeby nie walic po uczuciach ludzi wierzacych? > > Odpowiedz Link Zgłoś
monopol Odpowiadam 11.08.02, 23:31 Gość portalu: AndrzejG napisał(a): > Monopol , sceptyku - potraficie nie zrażać się , gdy ktoś głosi niewygodne dla > Was poglądy? Tak Andrzeju. Ja skrytykowalem jedynie forme przedstawiania tych pogladow przez krzysia52. Kazdy ma prawo do wlasnego zdania, mozna byc rowniez ateista i antyklerykalem. Wlasne zdanie mozna jednak przedstawiac na rozne sposoby. I wlasnie sposob krzysia 52 mi nie odpowiada. Pozdrawiam monopol Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Do Andrzeja 12.08.02, 01:10 No Andrzej, nie wyglupiaj sie. Co maja wspolnego poglady z tym co wypisuje (w niektorych jedynie postach, przyznaje) Kretyn52. To sa bluznierstwa polaczone z prowokowaniem. Oczywiscie, ze z pogladami, ktorych nie podzielam polemizuje. I bede polemizowal. Po to przychodze na Forum. I nigdy urazony sie nie czuje. Choc glupota czasem mnie denerwuje. Ale nie mozna przeciez dyskutowac, ze tu uzyje okreslenia Luki (nawet nie pamietam w stos. do kogo to uzyl), z koszem na smieci. I ponadto, nie zgadzam sie z traktowaniem Forum, jako miejsca wyladowywania swych obsesji. Na Forum sobie gadamy, zartujemy, klocimy sie, ale to nie jest gabinet psychoanalityka. W tym ostatnim przypadku zadalbym jakichs oplat na rzecz reszty uczestnikow. Bo to w koncu kosztuje na swiecie. A jeszcze jak te obsesje lacza sie z agresja i checia zranienia innych? Do lekarza! Ja nie jestem lekarzem. Zreszta dyskusji o religii w zeszlym roku bylo na Forum sporo, nawet rzeczowych (jesli o wierze mozna mowic w rzeczowy sposob). I byla normalna wymiana opinii. Az nagle pojawil sie Kretyn, przepedzony z innych portali, i zaczal tu od nowa smieciami nas zarzucac. pzdr sc-k Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Do tej pory nie rozumialam dlaczego Krzys52 jest 10.08.02, 23:21 Mi przeszkadza jak ktos robi propagande w stylu tej ankiety Bezimiennego Matola, z ktorej wynika ze Polacy sa mordercami ze szczegolnym zamilowaniem do pogromow. Chyba nie tylko mi to przeszkadza. Do tej pory nie rozumialam dlaczego Krzys52 jest powszechnie nazywany Kretyn52, ale juz sam mi to wyjasniles Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzys52 Re: Do tej pory nie rozumialam dlaczego Krzys52 j IP: *.proxy.aol.com 10.08.02, 23:48 _helga napisała: > Mi przeszkadza jak ktos robi propagande w stylu tej ankiety Bezimiennego > Matola, z ktorej wynika ze Polacy sa mordercami ze szczegolnym zamilowaniem do pogromow. Chyba nie tylko mi to przeszkadza. Do tej pory nie rozumialam > dlaczego Krzys52 jest powszechnie nazywany Kretyn52, ale juz sam mi to > wyjasniles .. ::::::::::::: .. Teraz, skoro wszystko juz wiesz to dorzuce cos jeszcze - bys mogla wiedziec wiecej. Otoz poprzedni post byl niewinnym zartem. To nawet nie byla drwina, gdyz doskonale zrozumialem twoje uwagi. Wasze reakcje (Twoja i Monopola) byly jednakze reakcjami alergicznymi, z gruntu wrogimi, oraz mocno przesadzonymi wobec przejaznie nastawionego nieznajomego (z Monopolem nie wymienilem nawet zdania a z Toba jedno). Byly reakcjami dzieci ktore - z racji wrogiego nastawienia - wybuchaja prosto w oczy; co na mysli to na jezyku. Nie zasluzylem sobie na te reakcje w kontaktach z wami, ale mniejsza. Wazniejsze jest to, Helgo, ze jestes juz kolejna osoba z Wroclawia calkowicie wyprana z poczucia humoru. To nie byl atak z mojej strony - to byl zart. .. K.P. .. KP....Kretyn to taki osobnik ktory mentalnie znajduje sie znacznie nizej niz formalny wiek by wskazywal. Mentalny rozwoj dotyczy takze poczucia humoru oraz tzw. wyczucia dystansu. Ciesze sie, ze juz sie znamy. Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: Krzys52 11.08.02, 00:37 Gość portalu: krzys52 napisał(a): Ok. Niewinny zart oraz reakcja alergiczna. Ja na ciebie zadnej alergii nie posiadam, i jak powiedzialam wczesniej, nie wiedzialam o co wszystkim naokolo chodzi z tym wyzywaniem. Jak to byl zart, to ja sie z kretyna wycofuje. Po prostu przyjmij, ze niekiedy jakis zart moze w zlym momencie zostac powiedziany. A moment jest zly chocby z tego powodu, ze juz to tropienie antysemitow oraz anty-antysemitow doszlo do zenitu na forum, polowa uczestnikow uwaza ze jest z takiego czy innego powodu przesladowana, a niektorzy nawet maja realne powody zeby sie tak czuc. A tu masz goscia ktory ewidentnie judzi i szkaluje wszystkich i wszystko jak leci. Nowi forumowicze wchodza i mysla ze tu panuje powszechny antysemityzm. Ot chociazby pare dni temu pochwalilam sie znajomemu ze tu bywam, on zajrzal i zapytal z kim ja sie zadaje?! Moi kumple sa atakowani za polakozerstwo, a to tez Matol. Trafiles na moment, w ktorym po prostu poczucia humoru mi zabraklo. Moze kiedy indziej bedzie lepiej. Przyjmij to za przeprosiny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzys52 Re: Krzys52 IP: *.proxy.aol.com 11.08.02, 01:16 _helga napisała: > Gość portalu: krzys52 napisał(a): > > Ok. Niewinny zart oraz reakcja alergiczna. Ja na ciebie zadnej alergii nie > posiadam, i jak powiedzialam wczesniej, nie wiedzialam o co wszystkim naokolo > chodzi z tym wyzywaniem. Jak to byl zart, to ja sie z kretyna wycofuje. Po > prostu przyjmij, ze niekiedy jakis zart moze w zlym momencie zostac > powiedziany. A moment jest zly chocby z tego powodu, ze juz to tropienie > antysemitow oraz anty-antysemitow doszlo do zenitu na forum, polowa uczestnikow uwaza ze jest z takiego czy innego powodu przesladowana, a niektorzy nawet maja realne powody zeby sie tak czuc. A tu masz goscia ktory ewidentnie judzi i szkaluje wszystkich i wszystko jak leci. Nowi forumowicze wchodza i mysla ze tu panuje powszechny antysemityzm. Ot chociazby pare dni temu pochwalilam sie znajomemu ze tu bywam, on zajrzal i zapytal z kim ja sie zadaje?! Moi kumple sa atakowani za polakozerstwo, a to tez Matol. Trafiles na moment, w ktorym po prostu poczucia humoru mi zabraklo. Moze kiedy indziej bedzie lepiej. Przyjmij to za przeprosiny. > Odpowiedz Link Zgłoś
_helga 44% Polakow twierdzi "ZYDY DO GAZU" 11.08.02, 00:50 Oto jaki jest tytul postu Bezimiennego Matola na Forum Swiat. Czyli prawie polowa narodu polskiego to urodzeni mordercy. Co za chuj. 44% Polakow twierdzi "ZYDY DO GAZU" Autor: Gość: _helga IP: *.marketscore.com / 10.100.2.* Data: 10-08-2002 20:53 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz na list + odpowiedz cytując ---------------------------------------------------------------------------- www.coolquiz.com/connect/mycoolpoll/default.asp? action=result&PollNum=149086&Page= Sondy nie klamia ! Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: do Helgi 11.08.02, 19:23 Helga,co się porobiło? Cytowanie zaraźliwe,linkowanie zaraźliwe,teraz i kapowanie staje się zaraźliwe? Każdy jakiś tam rozum ma,więc może czytać lub nie,wierzyć(?),lub nie. Olać gnoja i tyle,ale kapuchą zostać? pozdrawiam hej! Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: do Helgi 11.08.02, 20:05 bykk napisał: > Helga,co się porobiło? > Cytowanie zaraźliwe,linkowanie zaraźliwe,teraz i kapowanie staje się > zaraźliwe? > Każdy jakiś tam rozum ma,więc może czytać lub nie,wierzyć(?),lub nie. > Olać gnoja i tyle,ale kapuchą zostać? > pozdrawiam > hej! No wlasnie dlatego sie pytam Ten Matol juz mnie naprawde wnerwia. Ale ja mam tak wbite w glowe ze kazdy admin to wrog, ze sie przelamac nie moge, zeby do tutejszego admina napisac. To pisze tutaj, bo troche licze na to, ze ktos to zrobi za mnie? Badz czlowiek, idz do admina i tego Matola zakapuj! ))))) Helga Odpowiedz Link Zgłoś
monopol A co to admin slepy jest? 11.08.02, 20:13 Przeciez widzi chyba co gosc tu wstawia, wiec gdyby chcial, to czystke by zrobil. A moze mu nie zalezy? ( Nie wnikam w jego intencje ) Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: A co to admin slepy jest? 11.08.02, 20:33 monopol napisał: > Przeciez widzi chyba co gosc tu wstawia, wiec gdyby chcial, to czystke by > zrobil. A moze mu nie zalezy? ( Nie wnikam w jego intencje ) No wlasnie! Jak ja napisalam kiedys tylko troche obrazliwy post pod adresem Moskala, to mi wycial prawie natychmiast. A ten gnojek robi co chce. Tez nie wnikam w intencje Odpowiedz Link Zgłoś
monopol Re: A co to admin slepy jest? 11.08.02, 20:49 _helga napisała: > No wlasnie! Jak ja napisalam kiedys tylko troche obrazliwy post pod adresem > Moskala, to mi wycial prawie natychmiast. A ten gnojek robi co chce. Tez nie > wnikam w intencje Bo admin nie wycina tego, co jest zle. Admin wycina to, czego sam nie lubi. Jest tak obiektywny, ze az glowa boli Pozdrawiam z rowniez dusznej Warmii Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: do Helgi 11.08.02, 20:14 Helga,pomyliłaś adres))! Ten co kapuje,to jutro będzie w pracy,może on))? Tylko myślę,że akurat może jutro wyda oświadczenie,że kapował już nie będzie? Olej,skurwiela i się nie przejmaj. pozdrawiam z dusznego Krakowa Ps.jak na Dolnym,leje czy też duchota? Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: do Helgi 11.08.02, 20:31 bykk napisał: > Helga,pomyliłaś adres))! > Ten co kapuje,to jutro będzie w pracy,może on))? > Tylko myślę,że akurat może jutro wyda oświadczenie,że kapował już nie będzie? > Olej,skurwiela i się nie przejmaj. > pozdrawiam z dusznego Krakowa > Ps.jak na Dolnym,leje czy też duchota? No wlasnie sie tego obawialam, ze nie bedziesz chcial kapowac Monopol ma racje ze jest zdumiony ze ten admin sam z siebie tego nie robi. Do tej pory nie moge przezyc ze mi wycial post na temat Moskala, ktory wcale nie byl az taki obrazliwy, a ten gnojek puszcza co chce Kompletnie tego nie rozumiem. U mnie tez duszno jak jasny gwint. Niebo czyste, padac nie bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzys52 Zycze Ci Nieco Wiecej Luzu, Helgo :O) IP: *.proxy.aol.com 11.08.02, 21:19 W watku pt."50% Polakow ma zal do mieszkancow Jedwabnego", zamiescilem zalaczony post (do Perly). Na nasz uzytek - nieco ocenzurowalem go. .. .. ___Idz sie Perla umyc____ Autor: Gość: krzys52 IP: *.proxy.aol.com Data: 11-08-2002 06:41 + odpowiedz na list + odpowiedz cytując -------------------------------------------------------------------------------- miriamfirst napisała: > Sonda bez sensu. Hej Perla, widze, ze mocno zasolila ci sie woda w pecynie, od tego brudnego Baltyku. Popatrz no [...] na naglowek tej strony, a ujrzysz moze:_______ Cool Quiz, Trivia Quizes, Puzzles, Jokes, FUN .. Co oznacza ze jest to strona poswiecona zartom a ta sonda jest jednym z nich, [...]. :::::::::::::::::: "No, ale jest jeszcze trzecia strona: to jak, w ogóle o tym nie mówić? To bardzo trudny temat. Trzeba poruszać się ostrożnie (nie płochliwie) i wyrażać się bardzo precyzyjnie. Obie strony bowiem, są już przewrażliwione. I to wcale nie dziwi." .. O czym ty [... ...]?! Domyslac sie moge Perla, ze mowisz o polu minowym czyli pastwisku swoich dziadkow, lub ich pasiece. ::::::::::: Oto wyniki zestawione z pytaniami - rezultaty. Ktore jeszcze w formacie sondy nie pozostawialy najmniejszych watpliwosci, ze chodzi o zart. Moze lokalnie niezbyt smaczny i wyszukany ale jednak - ZART. Polacy o Jedwabnym - Results Polacy o Jedwabnym 51% - Zdecydowanie za malo zydow zostalo spalonych 25% - Zydzi dostali to co im sie nalezalo 13% - Kara za wspolprace z NKVD byla zbyt wysoka 11% - W Jedwabnym nigdy nie bylo zadnej masakry Total Votes: 63 .. Wloz sobie Perla do uszu po kawalku szpagatu (ok. 15cm kazdy) i pochodz tak ze trzy dni, a nastepnie wyciagnij. Uwolnisz w ten sposob swoj roztwor od nadmiaru (skrystalizowanej na szpagacie) soli. Jesli bedzie to dobry szpagat to moze uda ci sie powrot do chemicznego poziomu tzw. "wody slodkiej". .. Pzdr. K.P. .. PS....Do koncow szpagatu ktore maja zwisac z uszu przywiaz po korku coby ci sie szpagat nie utopil. .. .. Podsuwam Ci ten post, Helgo, gdyz wydaje mi sie, ze reagujesz zbyt serio. Zgadzam sie, ze nie kazdy ma takie samo poczucie humoru (nie jest to takze moj ulubiony rodzaj)ale gdy zobaczylem jak ustawiona jest mozliwosc wyboru - smialem sie do lez. Bo wybor jest podobny jak na pytanie - "czy chcesz dostac po buzi czy tez po pysku." Wlasciciel(ka) humorystycznej strony (interesujacej i dowcipnej, nawiasem mowiac) uznal(a) ze ta forma zartu zwroci wieksza uwage na swoja strone. No i udalo jej sie to. Sama robisz jej reklame. Czego bynajmniej nie ganie gdyz strona jest ciekawa. .. Serdecznie pozdrawiam K.P. Odpowiedz Link Zgłoś
monopol Nalezalo sie spodziewac... 11.08.02, 21:33 ...ze spodoba Ci sie to szambo. Zadnego zaskoczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzys52 Re: Nalezalo sie spodziewac... IP: *.proxy.aol.com 11.08.02, 21:41 monopol napisał: > ...ze spodoba Ci sie to szambo. Zadnego zaskoczenia. .. ::::::::::::: A jakie ma to znaczenie, dla charakteru strony, debilu, czy spodobalo mi sie to - czy tez nie. Strona jest humorystyczna i nie nalezy traktowac serio jej sond robionych dla jaj, prosze kretynka. A teraz idz nad jezioro i daj nurka. .. PS....Na co to masz monopol? Odpowiedz Link Zgłoś
monopol Re: Nalezalo sie spodziewac... 11.08.02, 22:41 Gość portalu: krzys52 napisał(a): > A jakie ma to znaczenie, dla charakteru strony, debilu, czy spodobalo mi sie > to - czy tez nie. Strona jest humorystyczna i nie nalezy traktowac serio jej > sond robionych dla jaj, prosze kretynka. > A teraz idz nad jezioro i daj nurka. > PS....Na co to masz monopol? Na pewno nie mam monopolu na glupote. Ma go krzys52. Bez odbioru. Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Krzysiu. 11.08.02, 22:31 My rzeczywiscie mamy inne poczucie humoru i chyba co innego uznajemy za rozrywke. Mnie po prostu chamskie teksty o grzebaniu ludzi zywcem nie bawia ani troche. Nie bawia mnie tez posty Bezimiennego Matola o tym, ze prawie polowa Polakow to urodzeni mordercy. Ani troche mnie nie bawia. Ja sie bawie inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzys52 Re: Helgo. IP: *.proxy.aol.com 11.08.02, 23:09 _helga napisała: My rzeczywiscie mamy inne poczucie humoru i chyba co innego uznajemy za rozrywke. Mnie po prostu chamskie teksty o grzebaniu ludzi zywcem nie bawia ani troche. Nie bawia mnie tez posty Bezimiennego Matola o tym, ze prawie polowa Polakow to urodzeni mordercy. Ani troche mnie nie bawia. Ja sie bawie inaczej. > Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: Helgo. 11.08.02, 23:12 Gość portalu: krzys52 napisał(a): > _helga napisała: > > My rzeczywiscie mamy inne poczucie humoru i chyba co innego uznajemy za > rozrywke. Mnie po prostu chamskie teksty o grzebaniu ludzi zywcem nie bawia ani > > troche. Nie bawia mnie tez posty Bezimiennego Matola o tym, ze prawie polowa > Polakow to urodzeni mordercy. Ani troche mnie nie bawia. Ja sie bawie inaczej. > > Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: do Helgi 11.08.02, 21:14 Helga,wuluzuj,szkoda nerw,duchota taka. Pies go ....ł! hej! Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: do Helgi 11.08.02, 21:53 bykk napisał: > Helga,wuluzuj,szkoda nerw,duchota taka. > Pies go ....ł! > hej! Tak jest, panie bykk. Jestem posluszna Pies go ...ł! Piwo w lodowce mam, a to najwazniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: Hega,chcesz...:) 11.08.02, 22:04 Helga,chcesz może oscypka do tego ciemniasa))? Super smakuje. Niestety,moje jest zacieplone,bo musiałem lodówkę rozmrozić(! pozdrawiam hej! Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: Hega,chcesz...:) 11.08.02, 22:28 bykk napisał: > Helga,chcesz może oscypka do tego ciemniasa))? > Super smakuje. > Niestety,moje jest zacieplone,bo musiałem lodówkę rozmrozić(! > pozdrawiam > hej! Uwielbiam oscypki!!!!!!! pojadlabym sobie, ech! Zajrzyj do watku ponizej. Do naszego admina sie przekonac nie moge, ale do Cool Quiz napisalam. Przetlumaczylam im ta ankiete, bo moim zdaniem ten lobuz ich robi w balona. Oni maja bardzo pozyteczna stronke, a on wykorzystuje ze nie znaja polskiego. To teraz swiat pojasnial i rzeczywiscie sie zajme piwem i marzeniami o oscypkach www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=13&w=2676788 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AndrzejG humor Wrocławian IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.08.02, 23:28 Krzysztofie Gdzieś tam napisałeś o Heldze ,że jest kolejną osobą z Wrocławia bez poczucia humoru.Nie wiem ,czy umiesciłeś mnie w tym gronie i tak na wszelki wypadek oświadczam ,że chcę należeć do grona Wrocławian pozbytych poczucia humoru. Nie rozumiem Twojego zaśmiewania się do łez z pytań do sondażu w quizie. Proszę o umieszczenie mnie na zaszczytnej liście ludzi bez poczucia humoru. Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzys52 humor Wrocławian IP: *.proxy.aol.com 12.08.02, 00:09 A na ktorym miejscu zyczylbys sobie widziec swoje szanowne imie?)) Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: humor Wrocławian 12.08.02, 00:12 Gość portalu: krzys52 napisał(a): > A na ktorym miejscu zyczylbys sobie widziec swoje szanowne imie?)) Krzysiu, a nie mozesz po prostu dac spokoj? Ja ci wyraznie napisalam ze sie poczuciem humoru roznimy. No to przyjmij to do wiadomosci, i tyle. Nie kazdy musi sie dobrze bawic tym samym co ty. Nie ma takiego obowiazku. Odpowiedz Link Zgłoś
monopol ciekawe... 12.08.02, 00:23 _helga napisała: > Krzysiu, a nie mozesz po prostu dac spokoj? Ja ci wyraznie napisalam ze sie > poczuciem humoru roznimy. No to przyjmij to do wiadomosci, i tyle. Nie kazdy > musi sie dobrze bawic tym samym co ty. Nie ma takiego obowiazku. ...czy Krzys jeszcze tym razem da spokoj, czy juz Ci dokopie? W koncu to zrobi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzys52 Re: humor Wrocławian IP: *.proxy.aol.com 12.08.02, 00:26 _helga napisała: > Gość portalu: krzys52 napisał(a): > > > A na ktorym miejscu zyczylbys sobie widziec swoje szanowne imie?)) > > > Krzysiu, a nie mozesz po prostu dac spokoj? Ja ci wyraznie napisalam ze sie > poczuciem humoru roznimy. No to przyjmij to do wiadomosci, i tyle. Nie kazdy > musi sie dobrze bawic tym samym co ty. Nie ma takiego obowiazku. > Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: humor Wrocławian 12.08.02, 01:42 Gość portalu: krzys52 napisał(a): > _helga napisała: > > > Gość portalu: krzys52 napisał(a): > > > > > A na ktorym miejscu zyczylbys sobie widziec swoje szanowne imie?)) > > > > > > Krzysiu, a nie mozesz po prostu dac spokoj? Ja ci wyraznie napisalam ze si > e > > poczuciem humoru roznimy. No to przyjmij to do wiadomosci, i tyle. Nie kaz > dy > > musi sie dobrze bawic tym samym co ty. Nie ma takiego obowiazku. > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AndrzejG Re: humor Wrocławian IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.08.02, 06:16 Gość portalu: krzys52 napisał(a): > A na ktorym miejscu zyczylbys sobie widziec swoje szanowne imie?)) trudno samemu się oceniać choć bywaja osobnicy śmiejący się sami do siebie ja jeszcze do nich nie należę ale kto wie do czego moze doprowadzić bywanie na forum To może sonda na Cool Quiz? Odpowiedz Link Zgłoś