Gość: n0str0m0 IP: 202.108.191.* 14.08.02, 11:16 ja to nosik... z ciupagom... i unijnym oscypkiem tudziez ogorem kiszonym elektrycznoscia nostromo p.s. aha - zabieram bogatym i oddaje wypedzonym Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bykk Re: do Nostro 14.08.02, 11:51 Nostro,ale co zabierasz bogatym,oscypki? To dlatego teraz oscypki mogą w sklepach sprzedawać? pozdrawiam hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # do Nostrodamusa IP: *.wroclaw.tpnet.pl 14.08.02, 11:56 bykk napisał: JAK ZWYKLE! Z wyjatkiem samobojcy B. > pozdrawiam > hej! Wizjonerze! Czy euroEra zabraj bidzie do zera bedzie od tera? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n0str0m0 spelnia sie przepowiednie IP: 202.108.191.* 14.08.02, 12:38 i kiedy juz pomyslicie ze osiagneliscie dno to ja wam to dno ukradne (mam fachowych doradcow... expertow jakby) a ciupagom nakresle w jaskini taka sobie kreseczke i nikt mnie nie ruszy hej janosik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # "dobre" przepowiednie nie brednie IP: *.wroclaw.tpnet.pl 14.08.02, 15:47 Gość portalu: n0str0m0 napisał(a): > i kiedy juz pomyslicie ze osiagneliscie dno to ja wam to dno ukradne > (mam fachowych doradcow... expertow jakby) > a ciupagom nakresle w jaskini taka sobie ###############______kreseczke_________--######################## > i nikt mnie nie ruszy > hej > > janosik A kiej ta euroEra: - "zabraj bidnym do zera" bydzie jus od tera (za rocek i niecale pol) to za kryskom mazowiecka bydzie Ty min. ski z tecka cy ino to wazys ubecki kieremu nie nolezli w ipn tecki? a moze ino proste ogorecki a to jusci z inny becki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kunce Re: n0str0m0 - odwrotnie IP: *.chello.pl 15.08.02, 19:22 Gość portalu: n0str0m0 napisał(a): > ja to nosik... > z ciupagom... ja to nosik on to draszek Odpowiedz Link Zgłoś