Dodaj do ulubionych

Uwaga jesteśmy obserwowani!

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.08.02, 13:34
Za onetem:
"Policjanci z CBŚ we współpracy z funkcjonariuszami Agencji Bezpieczeństwa
Wewnętrznego zatrzymali go w czwartek w Gdańsku, w przeddzień rozpoczęcia
wizyty papieża" - powiedział Paweł Biedziak, rzecznik Komendanta Głównego
Policji.

Ustalono, że zatrzymany przez nich człowiek przesłał listy do Sejmu i na
forum "Gazety Wyborczej" (!!!!!!!!!!!!1)- namawiał w nich do zabójstwa
papieża.

Autor listu twierdził, że ma w domu broń i amunicję do ataku. Pod treścią
pełną inwektyw podane były dwa numery telefonów przypadkowej osoby.

Ryszard M. został przewieziony z Gdańska do Warszawy. Tu postawiono mu
zarzuty gróźb karalnych, nawoływania do zabójstwa i znieważania.

Sąd aresztował go na trzy miesiące.

"W tym wypadku stosowaliśmy wszystkie obowiązujące w takich sprawach
procedury i środki ostrożności, choć samego Ryszarda M. nie traktujemy zbyt
poważnie" - dodał Biedziak.

info.onet.pl/538164,11,item.html
Musze cwiczyć, " Wysoki sądzie, to nieprawda że chciałem siłą obalic ustrój
naszego państwa, że knułem ataki, że podżegałem do wymierzenia
sprawiedliwości nieudolnym politykom..."
Obserwuj wątek
    • Gość: Rewolucjonista Re: Możesz być podejrzany przez poglądy nt/ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.08.02, 14:51
    • Gość: Sala Re: Uwaga jesteśmy obserwowani! IP: *.mlynarz.mm.com.pl 21.08.02, 14:54
      smile)))))))))))))))))))))))))
      • Gość: dorota Re: Uwaga jesteśmy obserwowani! IP: *.csk.pl / *.csk.pl 21.08.02, 21:03
        To nie żarty mnie juz w domu w bialym obserwuja co robie przy komputerze, nie
        zawsze ale czasami, i choć chce czasem pozartowac po prostu nie moge.
        Teraz wiem co to znaczylo wlamanie RM, czy jest mozliwe aby radio nie widzialo
        moich dyskusji. To jest problem dla mnie bo nie chce sie tlumaczyc ze swoich
        poczynan.
    • sceptyk Do rewolucjonisty 21.08.02, 15:11
      Kolego, wyjasnij prosze co widzisz niestosownego w akcji policji. Czemu Cie to
      smieszy, albo dziwi.

Piszesz tez: Możesz być podejrzany przez poglądy nt/ Czy ogloszenie o
      organizowaniu zabojstwa Papieza jest pogladem? Choc nie wiem jak by to bylo
      zrobione nieudolnie i po szczeniacku. A jesli tak, to jakim?

A jakbys zareagowal na ogloszenie na Forum: Rewolucjonista (tu nazwisko Twoje
      pada i adres) jest mi winien znaczna sume pieniedzy, ktorych nie chce oddac.
      Szukam teraz Ukraincow, aby mu polamali rece i nogi. Przeznaczam 5 tys. zlotych
      ten cel. Chetni prosze sie zglaszac pod nastepujacy numer telefonu. Smial bys
      sie serdecznie i walczyl nadal o wolnosc 'pogladow'? Czy tez moze, na wszelki
      wypadek, zawiadomil bys policje.
      • Gość: Rewolucjonista Re: Do Sceptyka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.08.02, 15:27
        Szanowny Sceptyczny kolego! Prosze się tak nienadymać!
        Tłumacze o co chodzi z podejrzeniem. Forum jest miejscem wymiany poglądów,
        czasami skrajnych czasami niewygodnych. Generalnie wszyscy mogą wszystko
        powiedzieć. Taka jest idea. Mimo swej anonimowości można człowieka bez trudu
        zlokalizować. Interwencja CBŚ była nademiar słuszna, i jej sensu nie neguje.
        Zwracam za to uwagę na "obserwatorów" którzy patologię jak powyższa wyłapują
        niczym limfocyty. Cicho sprawnie na temat bez rozgłosu. Monitorują twoje
        wypowiedzi a w razie przekroczenia norm interweniują.

Jak do tej pory musisz przyznać mi racje. Problem tkwi kto ustala normy. Czy np
        głośne mówienie o alkocholowych niedyspozycjach p. Kwaśniewskiego jest
        szkalowaniem urzędu prezydenta czy nie. Czy powyższa uwaga zainteresowała CBŚ?
        Czy mój IP jest na liście podejrzanych? Czy jutro w mojej fabryce pojawią się
        faceci w czerni żeby przepytać kierownika kim jestem?
        hm? Tu tkwi dylemat. Czy na ruszcie dbałości o bezpieczeństwo nie upieczemy
        swobód obywatelskich?

Ile osób będący użytkownikami forum jest cichymi obserwatorami zbierającymi,
        segregującymi tematycznie wypowiedzi, może również twoje. Czy mogę głośno
        powiedzięć (jeszcze), że jest nam potrzebna rewolucja? (Dla cenzorów: duchowa,
        społeczna, kulturalna)
        • Gość: Śmiewca UWAGA! Septyk może być kapusiem........ IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 21.08.02, 15:58
          Gość portalu: Rewolucjonista napisał(a):

> Szanowny Sceptyczny kolego! Prosze się tak nienadymać!
          > Tłumacze o co chodzi z podejrzeniem. Forum jest miejscem wymiany poglądów,
          > czasami skrajnych czasami niewygodnych. Generalnie wszyscy mogą wszystko
          > powiedzieć. Taka jest idea. Mimo swej anonimowości można człowieka bez trudu
          > zlokalizować. Interwencja CBŚ była nademiar słuszna, i jej sensu nie neguje.
          > Zwracam za to uwagę na "obserwatorów" którzy patologię jak powyższa wyłapują
          > niczym limfocyty. Cicho sprawnie na temat bez rozgłosu. Monitorują twoje
          > wypowiedzi a w razie przekroczenia norm interweniują.
          >
          > Jak do tej pory musisz przyznać mi racje. Problem tkwi kto ustala normy. Czy
          np
          >
          > głośne mówienie o alkocholowych niedyspozycjach p. Kwaśniewskiego jest
          > szkalowaniem urzędu prezydenta czy nie. Czy powyższa uwaga zainteresowała
          CBŚ?
          > Czy mój IP jest na liście podejrzanych? Czy jutro w mojej fabryce pojawią się
          > faceci w czerni żeby przepytać kierownika kim jestem?
          > hm? Tu tkwi dylemat. Czy na ruszcie dbałości o bezpieczeństwo nie upieczemy
          > swobód obywatelskich?
          >
          > Ile osób będący użytkownikami forum jest cichymi obserwatorami zbierającymi,
          > segregującymi tematycznie wypowiedzi, może również twoje. Czy mogę głośno
          > powiedzięć (jeszcze), że jest nam potrzebna rewolucja? (Dla cenzorów:
          duchowa,
          > społeczna, kulturalna)
          • Gość: błazen Re: UWAGA! Septyk może być kapusiem........ IP: *.csk.pl / *.csk.pl 21.08.02, 21:05
            u mnie w domu nie ja ustalam normy, ja ich musze przestrzegac, ale to co tu
            robie to jest moje i nie chce aby niepowolane osoby o tym wiedzialy
          • Gość: jaski Re: UWAGA! Septyk juz jest kapusiem........ IP: 64.37.254.* 21.08.02, 23:13
            Co prawda na razie kabluje tylko do Ciemnej Maasy, ale dajcie mu troche czasu,
            napewno sie rozwinie.....
        • Gość: Śmiewca UWAGA! Septyk (Akolita) może być kapusiem.... IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 21.08.02, 16:02
          Gość portalu: Rewolucjonista napisał(a):

> Szanowny Sceptyczny kolego! Prosze się tak nienadymać!
          >
          > Ile osób będący użytkownikami forum jest cichymi obserwatorami zbierającymi,
          > segregującymi tematycznie wypowiedzi, może również twoje. Czy mogę głośno
          > powiedzięć (jeszcze), że jest nam potrzebna rewolucja? (Dla cenzorów:
          duchowa,
          > społeczna, kulturalna)

Podejrzenia tego typu pod jego adresem pojawiały się wielokrotnie na Forum.
        • sceptyk Drogi Rewolucjonisto 21.08.02, 17:37
          Ja w tej kwestii mam dawno wyrobiona opinie. Na Forum jest (badz powinna byc)
          pelna wolnosc. I to okreslana nie regulaminem, ale odwolujaca sie do
          odpowiedniego zapisu w Konstytucji, dotyczacego wolnosci slowa. Mozna gadac co
          sie chce. natomiast w momencie jak sie przekroczy prawo, dana osoba powinna byc
          prawnie karana (po procesie, udowodnieniu winy itp). W koncu powinnismy nauczyc
          sie brac odpowiedzialnosc za swoje postepki.

Dla wielu, wydaje mi sie, fakt ze moga zalogowac sie i pisac jako smiewca,
          mbimi lub malpa sprzyja przekonaniu, ze ich prawo nie dotyczy. A Forum to
          przeciez jest miejsce publiczne. Ty sobie wyobrazasz, co by to bylo, gdyby
          rzeczywiscie doszlo do proby (no niegroznej, jak na Chiraca w tym roku)
          zamachu? Ile to by glow polecialo, poczawszy od Admin. Portalu, Redakcji GW,
          poprzez rozne biura sledcze czy co tam. Przekroczenie swobod opisanych w
          Konstytucji powinno byc karane wlasciwym trybem, a w przypadkach szczegolnie
          ekstremalnych, jak ten z zamachem - reakcja powinna byc natychmiastowa. Bo
          czynnik czasu odgrywa wazna role.

Ja nie bardzo rozumiem jakie jest logiczne uzasadnienie zadania, aby Forum GW
          bylo miejscem eksterytorialnym, wyjetym spod wszelkich praw. Dla mnie to jest
          dziecinnada.

Polska konstytucja i prawa obywatelskie w niej zawarte sa, na szczescie, w
          miare liberalne. Choc szczegolowe przepisy prawne sa jescze w tyle. Nikt mnie
          nie pociagnie do odpowiedzialnosci za to, jak napisze, ze Kwach upil sie w
          Katyniu, albo ze SLD to komunisci i banda zlodziei oraz idiotow. Bo to mi wolno
          powiedziec.

A ze ktos to moze gdzies sobie zapisuje? Ja to pier...
          • darczynski Sceptyk, czyli głupi solidaruch ! 21.08.02, 18:45
            To, że teraz podlizujesz się Nam nic nie zmieni !
            Broniłeś tego kretyna "nowego", który szczuje na prezydenta.
            • Gość: kunce darczyński czyli kto...? IP: *.chello.pl 21.08.02, 21:09
              darczynski napisał:

> To, że teraz podlizujesz się Nam nic nie zmieni !
              > Broniłeś tego kretyna "nowego", który szczuje na prezydenta.

NAM? w dodatku z dużej litery?
              "Nam" piszesz o sobie czy o sobie i kolegach?

a co do podlizywania się Sceptyka - jak pobędziesz dłużej na forum zorientujesz
              się w skali napisanej tu głupotki. Sceptyk jest ostatni, którego o lizusowstwo
              posądzic można. Taki ma wredno-niezależny charakter.
              • darczynski darczyński czyli myślący 21.08.02, 22:52
                Ten cacany sceptyk jest obłudny do szpiku kości.
                Broni pospolitego oszołoma, o ksywie "nowy", który dyszy nienawiścia do
                prezydenta, najchętniej pozabijałby wszystkich nie-prawicowców.
                A teraz bezczelnie popiera działania komuszej policji wobec innego wariata.
                Bo akurat ten wariat ma poglądy nie zgadzające sie z pogladami sceptyka.
                • Gość: kunce Re: darczyński czyli myślący IP: *.chello.pl 21.08.02, 23:00
                  tu akurat się mylisz. Na forum jest kilka osób, które oprócz poglądów
                  poliycznych mają też zasady. Ludzie ci nie krytykują prezydenta za to, że jest
                  z SLD, ale za konkretne kompromitujące czyny: pijaństwo w Charkowie,
                  niedyplomatyczne posunięcie w Jedwabnem czy in.
                  Gdyby ultraprawicowy oszołom od Tejkowskiego szykował zamach na Papieża i
                  chwaliłby się, że zgładzi Go np. z powodu przyjaźni z Żydami, ci ludzie (w tym
                  i tytułowy Sceptyk) zareagowaliby tak samo.
                  To kwestia zasad.
                  • darczynski Baju ! Baju ! 21.08.02, 23:11
                    Co takiego złego zrobił prezydent w Jedwabnem ?
                    Nawet "Życie" przyznało, że był OK
                    Sceptyk stosuje typową moralnośc kalego : jak ktoś chamsko zgnoił papieża, to
                    jest pełen świętego oburzenia ( całkiem słusznie ), ale chamskie
                    zgnojenie "komuchów" go nie drażni.
                    Poczytaj, ile jadu jest w postach "nowego", "wikula", czy "nostromo" !
                    To tacy sami wariaci, jak ten zapuszkowany gość, ale udają pobożnych.
                    • Gość: kunce Re: Baju ! Baju ! IP: *.chello.pl 21.08.02, 23:45
                      a czy Ty jesteś gotów powiedzieć: nie zgadzam sie z Tobą w sprawie Jedwabnego
                      ale przyznaje Ci racje z Charkowem? (nie musisz dodawać: Kwaśniewski zachował
                      sie jak świnia, wystarczy że napiszesz: prezydent RP zachował sie niegodnie.
                      Potępiam jego czyn).
                      Wtedy zyskasz prawo przylepiania etykietek braku obiektywizmu innym.
      • bimi Re: Do rewolucjonisty 21.08.02, 15:36
        sceptyk napisał:

> A jakbys zareagowal na ogloszenie na Forum: Rewolucjonista (tu nazwisko Twoje
        > pada i adres) jest mi winien znaczna sume pieniedzy, ktorych nie chce oddac.
        > Szukam teraz Ukraincow, aby mu polamali rece i nogi. Przeznaczam 5 tys.zlotych
        > ten cel. Chetni prosze sie zglaszac pod nastepujacy numer telefonu. Smial bys
        > sie serdecznie i walczyl nadal o wolnosc 'pogladow'? Czy tez moze, na wszelki
        > wypadek, zawiadomil bys policje.

Uważasz, że powinno się aresztować autora takiego wątku? Bo tamtego zdaje się
        aresztowano na 3 miesiące...

Wiesz, ja myślę, że zgrywanie głupa to jedno, a zamykanie człowieka w pace za
        to że powiedział gdzieś "zbiję papieża", to coś zupełnie innego. Ale cóż -
        dopóki papież będzie papieżem to zakres wolności obywatelskich tego typu zdaje
        się będzie maleć w naszym kraju.
        Zastanawiam się czy też by go aresztowano, gdyby zamiast papieża groził
        zabiciem Jaruzelskiego...
    • mirabell odpowiedzialnosc za slowa 21.08.02, 16:12
      No i bardzo dobrze, ze go aresztowali. Na drugi raz zastanowi sie zanim zacznie
      cos wypisywac publicznie, choc anonimowo (niecalkiem, jak sie okazuje). A swoja
      droga to policja przeciez nie wie, czy jest to akcja swiadoma, czy jakis
      wyglup. Musi sprawdzic, a sad ma prawo wydac wyrok jaki uzna za stosowny.
      • bimi Re: odpowiedzialnosc za slowa 21.08.02, 16:29
        mirabell napisała:

> No i bardzo dobrze,ze go aresztowali. Na drugi raz zastanowi sie zanim zacznie
        > cos wypisywac publicznie, choc anonimowo (niecalkiem,jak sie okazuje). A swoja
        > droga to policja przeciez nie wie, czy jest to akcja swiadoma, czy jakis
        > wyglup. Musi sprawdzic, a sad ma prawo wydac wyrok jaki uzna za stosowny.

Jak by tym aresztowanym był twój 12-letni syn to tak samo byś gadał?
        Na wp.pl napisali, że rzecznik Komendanta Głównego Policji powiedział: "W tym
        wypadku stosowaliśmy wszystkie obowiązujące w takich sprawach procedury i
        środki ostrożności, choć samego Ryszarda M. nie traktujemy zbyt poważnie".

Więc skoro "nie traktują go zbyt poważnie", to moim zdaniem są po prostu
        podobnego zdania jak ja - żartowniś-cwaniaczek. Czy za cos takiego zamyka się w
        więzieniach? Wygląda na to, że dopóki żartuje się z Karolka to chyba jednak
        tak...

Powiedz Mirabell, czy uważasz, że gdyby koleś nie groził J.P. II, ale dajmy na
        to Dalaj Lamie, to też by go zamknęli? Nie, prawa? I to mnie tak naprawdę
        wkurza; żałosna demokracja z piękną konstytucyją, którą interpretuje się
        praktycznie dowolnie, kiedy tylko ma się na to ochotę.
        • mirabell Re: odpowiedzialnosc za slowa 21.08.02, 17:38
          Jestem przeciwna grozeniu zabiciem kogokolwiek. Dalaj Lama jest rowniez
          autorytetem dla wielu ludzi i moze to wzbudzac furie i niechec u innych. Jakby
          mu grozono przed pryjazdem do Polski, tez uwazalabym ze taka osoba winna
          poniesc odpowiedzialnosc za to.
          Tak sie sklada, ze ten aresztowany nie jest dwunastolatkiem, tylko doroslym
          mezczyzna, a jako takowy powinien ponosic odpowiedzialnosc. Takie sa przepisy
          prawne. Wiec ten argument akurat mnie nie przekonuje.
          • bimi Re: odpowiedzialnosc za slowa 21.08.02, 18:00
            mirabell napisała:

> Jestem przeciwna grozeniu zabiciem kogokolwiek. Dalaj Lama jest rowniez
            > autorytetem dla wielu ludzi i moze to wzbudzac furie i niechec u innych. Jakby
            > mu grozono przed pryjazdem do Polski, tez uwazalabym ze taka osoba winna
            > poniesc odpowiedzialnosc za to.

I jaka, Twoim zdaniem kara powinna grozić za coś takiego? Więcej niż 3 miesiące
            więzienia?

> Tak sie sklada, ze ten aresztowany nie jest dwunastolatkiem, tylko doroslym
            > mezczyzna, a jako takowy powinien ponosic odpowiedzialnosc. Takie sa przepisy
            > prawne. Wiec ten argument akurat mnie nie przekonuje.

Dorosłość to pojęcie względne. Jeśli ktoś robi sobie żarty tego typu (bo nie
            sądzę, aby papież przestraszył się jego gróźb, o ile w ogóle o nich usłyszał)
            to moim zdaniem zachowuje się raczej jak infantylny góniarz. I tak tez powinien
            byc traktowany. Nie rozumiem dlaczego wsadza się ludzi do kryminału tylko za
            same, nikomu nie robiące krzywdy słowa! I to słowa wypisywane w internecie -
            nie przekazywane bezpośrednio czy przez telefon. Co więcej, gdyby te same słowa
            były wypowiedziane nie pod adresem tego, ale innego pana, nic by się nie stało.

Nic praktycznie się nie zmieniło od czasów komuny - jedynie nazwiska, o których
            nie wolno źle gadać - kary pozostały te same. To smutne!
        • Gość: wikul Re: odpowiedzialnosc za slowa IP: *.acn.waw.pl 21.08.02, 20:52
          bimi napisał:

> mirabell napisała:
          >
          > > No i bardzo dobrze,ze go aresztowali. Na drugi raz zastanowi sie zanim zac
          > znie
          > > cos wypisywac publicznie, choc anonimowo (niecalkiem,jak sie okazuje). A s
          > woja
          > > droga to policja przeciez nie wie, czy jest to akcja swiadoma, czy jakis
          > > wyglup. Musi sprawdzic, a sad ma prawo wydac wyrok jaki uzna za stosowny.
          >
          > Jak by tym aresztowanym był twój 12-letni syn to tak samo byś gadał?
          > Na wp.pl napisali, że rzecznik Komendanta Głównego Policji powiedział: "W tym
          > wypadku stosowaliśmy wszystkie obowiązujące w takich sprawach procedury i
          > środki ostrożności, choć samego Ryszarda M. nie traktujemy zbyt poważnie".
          >
          > Więc skoro "nie traktują go zbyt poważnie", to moim zdaniem są po prostu
          > podobnego zdania jak ja - żartowniś-cwaniaczek. Czy za cos takiego zamyka się
          w
          >
          > więzieniach? Wygląda na to, że dopóki żartuje się z Karolka to chyba jednak
          > tak...
          >
          > Powiedz Mirabell, czy uważasz, że gdyby koleś nie groził J.P. II, ale dajmy
          na
          > to Dalaj Lamie, to też by go zamknęli? Nie, prawa? I to mnie tak naprawdę
          > wkurza; żałosna demokracja z piękną konstytucyją, którą interpretuje się
          > praktycznie dowolnie, kiedy tylko ma się na to ochotę.

Słuchaj spedalony chamie lub schamiały pedale , Karolka poszukaj sobie w domu
          lub u swoich przyjaciół . Rozumiemy się buraku zasrany ?
          • bimi Re: odpowiedzialnosc za slowa 22.08.02, 09:19
            Gość portalu: wikul napisał(a):

> Słuchaj spedalony chamie lub schamiały pedale , Karolka poszukaj sobie w domu
            > lub u swoich przyjaciół . Rozumiemy się buraku zasrany ?

Nie jestem jednym z twoich kolegów, drętwy cwelu!
            A Karolka będe sobie szukał gdzie mi się będzie podobało. Rozumiemy się fantyku
            zasrany?
    • szpital_dla_swirow Ja tez was obserwuje. (no txt) 21.08.02, 20:56
    • Gość: żi UCHO SUKA ŻI rządzi światem IP: 217.97.128.* 21.08.02, 20:58
      UCHO SUKA ŻI rządzi światem
      UCHO SUKA ŻI rządzi świat
    • Gość: bullit Re: Uwaga jesteśmy obserwowani! IP: *.chello.pl / *.chello.pl 21.08.02, 21:07
      To nie to samo; to nie jest ta muzyka, co za komuny. Uważam, że żadnej groźby
      nie wolno zlekcważyć - zwłaszcza po 11.09.2001. Warto też wiedzieć, że wielu
      szaleńców daje znać o swoim zamiarze zabicia kogoś. CBŚ postąpiło słusznie.
    • _helga A ja wlasnie obserwuje forum swiat. 21.08.02, 23:51
      Wlasnie ukazal sie tam nowy watek pt.

DLACZEGO NIE ZABIC WSZYSTKICH ZYDOW W PL ?

Kliknelam na ostatni post.

Ktos pisze:

zglaszam sie na ochotnika do plutonu egzekucyjnego

Calosc dostepna chwilowo pod adresem
      www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=50&w=2752503&a=2753109
      Byc moze admin to wytnie, bo zglosilam ten post do wyciecia.

No to pogadajmy teraz o cenzurze i wolnosci. Czyja mianowicie wolnosc ten post
      poszerzyl? Prosze sie zglaszac.
      • galetik Re: A ja wlasnie obserwuje forum swiat. 22.08.02, 00:41
        _helga napisała:

Prosze sie zglaszac.
        >
        >
      • Gość: Prezes Re: A ja wlasnie obserwuje forum swiat. IP: *.ces.clemson.edu 22.08.02, 20:46
        _helga napisała:

> Wlasnie ukazal sie tam nowy watek pt.
        >
        > DLACZEGO NIE ZABIC WSZYSTKICH ZYDOW W PL ?
        >
        > Kliknelam na ostatni post.
        >
        > Ktos pisze:
        >
        > zglaszam sie na ochotnika do plutonu egzekucyjnego
        >
        > Calosc dostepna chwilowo pod adresem
        > <a
        href="www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=50&w=2752503&a=
        >
        2753109"target="_blank">www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=50&w=27
        > 52503&a=2753109</a>
        > Byc moze admin to wytnie, bo zglosilam ten post do
        wyciecia.
        >

A ja zglosilem ciebie do wyciecia.

> No to pogadajmy teraz o cenzurze i wolnosci. Czyja
        mianowicie wolnosc ten post
        > poszerzyl? Prosze sie zglaszac.
        >
        >
    • Gość: jako@poczta.gazeta Re: Uwaga jesteśmy obserwowani! IP: *.pai.net.pl 22.08.02, 01:58
      Słuchajcie, ja mam koleżankę (poetka dobra, znana, po kilku książkach), ktora
      jest przekonana, że CIA na nią dybie. Że ma podsłuchy etc. Serio!!! Jasne, że
      nie powiem - kto to. Ale tak sobie klikam, "dla poddierżki rozhowora" jacek
      • Gość: n0str0m0 odpowiedzialnosc za slowa IP: 202.108.191.* 22.08.02, 04:44
        za kazdym razem
        gdy jakis piotrowski
        morduje bez rozkazu
        znajduje sie przelozony
        ktory TYLKO ZARTOWAL

jest roznica pomiedzy
        "namawianiem do osadu"
        a namowa do samosadu

kazde slowo wyzartowane
        potrafi stac sie cialem
        najczesciej niewinnej ofiary

to pisalem ja
        rydzykowski oszolom
        ziejacy nienawiscia
        pod plaszczykiem wiary katolickiej

nostromo
        p.s. zapytajcie k52 czy w usa
        mozna podac do sadu osobe grozaca ci smiercia...
        taaaak... sa kraje w ktorych za to sie idzie do pierdla, bez zmruzenia oka...
        • Gość: Neko COS MI SMIERDZI Re: odpowiedzialnosc za slowa IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 22.08.02, 10:23
          Zgadzam sie z toba Nostromo.
          Na dodatek najciekawsze jest to ze wszyscy bezkrytycznie wierza w to co
          napisane w gazecie i powiedzine w radiu.
          Poprostu rosnie nam spoleczenstwo z ksiazki Bradburego FARENHEIT 451
          A wystarczyloby np tak jak ja to zrobilem wpisac do przegladarki haslo
          HIMAWANTi czy tam HIMAVANTI zeby od razu zauwazyc ze cos w tej sprawie smierdzi
          i to bardzo.
    • sala.hamil Re: Uwaga jesteśmy obserwowani! 22.08.02, 20:32
      A kto nas obserwuje ?????????
      Kazdy przeciez ma prawo tu wejsc.
      A niektorzy widze w paranoje wpadaja.
      Niestety

Pozdrawiam
      sala.hamil@poczta.gazeta.pl
      • Gość: snajper Re: Uwaga jesteśmy obserwowani! IP: *.acn.waw.pl 23.08.02, 03:03
        sala.hamil napisała:

> A kto nas obserwuje ?????????
        > Kazdy przeciez ma prawo tu wejsc.
        > A niektorzy widze w paranoje wpadaja.
        > Niestety
        >
        > Pozdrawiam
        > sala.hamil@poczta.gazeta.pl

Bo oni chcą pisać na Forum, ale żeby tego nikt nie czytał. wink)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka