Gość: ? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.08.02, 21:50 ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wikul Re: ? IP: *.acn.waw.pl 26.08.02, 03:49 Gość portalu: ? napisał(a): > ? To wszystko co masz do powiedzenia ? Pustka we łbie ? Współczuję . Odpowiedz Link Zgłoś
zupagrzybowa Re: ? 26.08.02, 11:59 Gość portalu: wikul napisał(a): > Gość portalu: ? napisał(a): > > > ? > > > To wszystko co masz do powiedzenia ? Pustka we łbie ? Współczuję . a ja zazdroszcze tej pustki , tych przestrzeni , otwartosci... a ty wikul czy NIEmasz za ciasno we lbie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Re: ? IP: *.acn.waw.pl 27.08.02, 02:06 zupagrzybowa napisała: > Gość portalu: wikul napisał(a): > > > Gość portalu: ? napisał(a): > > > > > ? > > > > > > To wszystko co masz do powiedzenia ? Pustka we łbie ? Współczuję . > a ja zazdroszcze tej pustki , tych przestrzeni , otwartosci... > a ty wikul czy NIEmasz za ciasno we lbie ? Godny jesteś swojego nicka i swojego łba wypełnionego bez reszty zupą z grzybów (chyba halucygennych) , tam gdzie inni maja mózg . PS. Dam ci dobra radę . Nie wpier.alaj się jak cie nie zaczepiają . Odpowiedz Link Zgłoś
zupagrzybowa Re: ?sieczka w glowie 27.08.02, 02:25 Gość portalu: wikul napisał(a): > zupagrzybowa napisała: > > > Gość portalu: wikul napisał(a): > > > > > Gość portalu: ? napisał(a): > > > > > > > ? > > > > > > > > > To wszystko co masz do powiedzenia ? Pustka we łbie ? Współczuję . > > a ja zazdroszcze tej pustki , tych przestrzeni , otwartosci... > > a ty wikul czy NIEmasz za ciasno we lbie ? > > > Godny jesteś swojego nicka i swojego łba wypełnionego bez reszty zupą z grzybów > > (chyba halucygennych) , tam gdzie inni maja mózg . > PS. Dam ci dobra radę . Nie wpier.alaj się jak cie nie zaczepiają . Panie Wikul sam pan zaatakowales czlowieka tylko za znak zapytania wiec masz pan za ciasno upchane siano w glowie i to cie czyni tak agresywnym... )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Re: ?sieczka w glowie IP: *.acn.waw.pl 27.08.02, 03:00 zupagrzybowa napisała: > Gość portalu: wikul napisał(a): > > > zupagrzybowa napisała: > > > > > Gość portalu: wikul napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: ? napisał(a): > > > > > > > > > ? > > > > > > > > > > > > To wszystko co masz do powiedzenia ? Pustka we łbie ? Współczuję > . > > > a ja zazdroszcze tej pustki , tych przestrzeni , otwartosci... > > > a ty wikul czy NIEmasz za ciasno we lbie ? > > > > > > Godny jesteś swojego nicka i swojego łba wypełnionego bez reszty zupą z > grzybów > > > > (chyba halucygennych) , tam gdzie inni maja mózg . > > PS. Dam ci dobra radę . Nie wpier.alaj się jak cie nie zaczepiają . > > > Panie Wikul sam pan zaatakowales czlowieka tylko za znak zapytania wiec > masz pan za ciasno upchane siano w glowie i to cie czyni tak agresywnym... > )) Wiesz co gówniarzu , odpieprz się ode mnie bo coś mi sie widzi ze dawno cie nikt zdrowo po mesku nie opier.olił . Wydaje ci się że jesteś bardzo dowcipny i zabawny a tymczsem jesteś żałosnym pętakiem i cwelem . Spadaj . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!! Re: ?sieczka w glowie IP: *.sympatico.ca 27.08.02, 03:22 Gość portalu: wikul napisał(a): > zupagrzybowa napisała: > > > Gość portalu: wikul napisał(a): > > > > > zupagrzybowa napisała: > > > > > > > Gość portalu: wikul napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: ? napisał(a): > > > > > > > > > > > ? > > > > > > > > > > > > > > > To wszystko co masz do powiedzenia ? Pustka we łbie ? Współ > czuję > > . > > > > a ja zazdroszcze tej pustki , tych przestrzeni , otwartosci... > > > > a ty wikul czy NIEmasz za ciasno we lbie ? > > > > > > > > > Godny jesteś swojego nicka i swojego łba wypełnionego bez reszty zupą > z > > grzybów > > > > > > (chyba halucygennych) , tam gdzie inni maja mózg . > > > PS. Dam ci dobra radę . Nie wpier.alaj się jak cie nie zaczepiają . > > > > > > Panie Wikul sam pan zaatakowales czlowieka tylko za znak zapytania wiec > > masz pan za ciasno upchane siano w glowie i to cie czyni tak agresywnym... > > )) > > > Wiesz co gówniarzu , odpieprz się ode mnie bo coś mi sie widzi ze dawno cie > nikt zdrowo po mesku nie opier.olił . Wydaje ci się że jesteś bardzo dowcipny > i zabawny a tymczsem jesteś żałosnym pętakiem i cwelem . Spadaj . No siema wikul! I tu sie przyszlajales. Jestes brzydki chlopiec, a pamietasz czego uczyl ciebie ksiadz katecheta, gladzac po twych wstydliwych rzeczach? Pokory synu! pokooory... Nie wzbraniaj sie przed czynieniem dobrze blizniemu. Wiem ,ze ta pamietna, szalona noc w biurze parafialnym na zawsze utkwila w twej pamieci, ale nie ma tego zlego, co by na dobre nie wyszlo. Teraz nie masz problemow z oproznianiem jelita grubego - a to jest pewnego rodzaju sukcesem ZYC-iowym. Moze to bedzie twoj nowy watek? Jedno mnie tylko intryguje: jak ciota moze opier.olic po mesku. No chyba, ze myle sie co do osoby(wikul = wikary z KUL), za co z gory przepraszam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Szambo w glowie tchórza spod znaku "!!!" IP: *.acn.waw.pl 27.08.02, 22:14 Gość portalu: !!! napisał(a): > Gość portalu: wikul napisał(a): > > > zupagrzybowa napisała: > > > > > Gość portalu: wikul napisał(a): > > > > > > > zupagrzybowa napisała: > > > > > > > > > Gość portalu: wikul napisał(a): > > > > > > > > > > > Gość portalu: ? napisał(a): > > > > > > > > > > > > > ? > > > > > > > > > > > > > > > > > > To wszystko co masz do powiedzenia ? Pustka we łbie ? > Współ > > czuję > > > . > > > > > a ja zazdroszcze tej pustki , tych przestrzeni , otwartosci > ... > > > > > a ty wikul czy NIEmasz za ciasno we lbie ? > > > > > > > > > > > > Godny jesteś swojego nicka i swojego łba wypełnionego bez reszty > zupą > > z > > > grzybów > > > > > > > > (chyba halucygennych) , tam gdzie inni maja mózg . > > > > PS. Dam ci dobra radę . Nie wpier.alaj się jak cie nie zaczepiaj > ą . > > > > > > > > > Panie Wikul sam pan zaatakowales czlowieka tylko za znak zapytania wi > ec > > > masz pan za ciasno upchane siano w glowie i to cie czyni tak agresywn > ym... > > > )) > > > > > > Wiesz co gówniarzu , odpieprz się ode mnie bo coś mi sie widzi ze dawno ci > e > > nikt zdrowo po mesku nie opier.olił . Wydaje ci się że jesteś bardzo dowci > pny > > i zabawny a tymczsem jesteś żałosnym pętakiem i cwelem . Spadaj . > > No siema wikul! I tu sie przyszlajales. Jestes brzydki chlopiec, a pamietasz > czego uczyl ciebie ksiadz katecheta, gladzac po twych wstydliwych rzeczach? > Pokory synu! pokooory... Nie wzbraniaj sie przed czynieniem dobrze blizniemu. > Wiem ,ze ta pamietna, szalona noc w biurze parafialnym na zawsze utkwila w twej > > pamieci, ale nie ma tego zlego, co by na dobre nie wyszlo. Teraz nie masz > problemow z oproznianiem jelita grubego - a to jest pewnego rodzaju sukcesem > ZYC-iowym. Moze to bedzie twoj nowy watek? Jedno mnie tylko intryguje: jak > ciota moze opier.olic po mesku. No chyba, ze myle sie co do osoby(wikul = > wikary z KUL), za co z gory przepraszam! Takiś odważny schamiały pedale że podpisałeś się wykrzyknikami i epatujesz szczegółami z własnego życia erotycznego . Jak takie śmierdzące gówno uchowało sie w Kanadzie . Podpisz się cwelu to pogadamy , może wtedy przestaniesz zaczepiać innych obszczany tchórzu . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Do chamusia z Kanady o podwójnej moralności IP: *.acn.waw.pl 27.08.02, 23:17 Oficjalnie podpisujesz się nordique i udajesz bardzo grzecznego , ale w drugim wcieleniu dajesz upust swojej chamskiej , wulgarnej naturze i próbujesz opluwać swoich adwersarzy . Jesteś żałosnym amoralnym zboczonym fiutem . Odstosunkuj się ode mnie , dobrze ci radzę . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!! Re: Do chamusia z Kanady o podwójnej moralności IP: *.sympatico.ca 28.08.02, 04:44 Gość portalu: wikul napisał(a): > Oficjalnie podpisujesz się nordique i udajesz bardzo grzecznego , ale w drugim > wcieleniu dajesz upust swojej chamskiej , wulgarnej naturze i próbujesz opluwać > swoich adwersarzy . Jesteś żałosnym amoralnym zboczonym fiutem . Odstosunkuj > się ode mnie , dobrze ci radzę . No cio tiu wikulek nabazgral brzydkiego? I po co sie bylo kompromitowac wikulciu. Mowilem ci, ze jestes brzydkim chlopczykiem, prawda? Nie dowierzales mi, wiec poczytaj, to co inni o tobie pisza. Odpowiedz Link Zgłoś
zupagrzybowa ..................................sieczka w glowie 27.08.02, 08:21 Gość portalu: wikul napisał(a): > zupagrzybowa napisała: > > > Gość portalu: wikul napisał(a): > > > > > zupagrzybowa napisała: > > > > > > > Gość portalu: wikul napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: ? napisał(a): > > > > > > > > > > > ? > > > > > > > > > > > > > > > To wszystko co masz do powiedzenia ? Pustka we łbie ? Współ > czuję > > . > > > > a ja zazdroszcze tej pustki , tych przestrzeni , otwartosci... > > > > a ty wikul czy NIEmasz za ciasno we lbie ? > > > > > > > > > Godny jesteś swojego nicka i swojego łba wypełnionego bez reszty zupą > z > > grzybów > > > > > > (chyba halucygennych) , tam gdzie inni maja mózg . > > > PS. Dam ci dobra radę . Nie wpier.alaj się jak cie nie zaczepiają . > > > > > > Panie Wikul sam pan zaatakowales czlowieka tylko za znak zapytania wiec > > masz pan za ciasno upchane siano w glowie i to cie czyni tak agresywnym... > > )) > > > Wiesz co gówniarzu , odpieprz się ode mnie bo coś mi sie widzi ze dawno cie > nikt zdrowo po mesku nie opier.olił . Wydaje ci się że jesteś bardzo dowcipny > i zabawny a tymczsem jesteś żałosnym pętakiem i cwelem . Spadaj . LECZ SIE WIKUL ,JESZCZE NIE JEST ZAPOZNO BO CIE WLASNA ZLOSC ZJE, BARANKU BOZY !!! OBRAZASZ LUDZI DLA ZASADY BARANIA ? S P I E R D . L A J !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Zupa grzybowa z torebki w głowie ! IP: *.acn.waw.pl 27.08.02, 22:39 zupagrzybowa napisała: > Gość portalu: wikul napisał(a): > > > zupagrzybowa napisała: > > > > > Gość portalu: wikul napisał(a): > > > > > > > zupagrzybowa napisała: > > > > > > > > > Gość portalu: wikul napisał(a): > > > > > > > > > > > Gość portalu: ? napisał(a): > > > > > > > > > > > > > ? > > > > > > > > > > > > > > > > > > To wszystko co masz do powiedzenia ? Pustka we łbie ? > Współ > > czuję > > > . > > > > > a ja zazdroszcze tej pustki , tych przestrzeni , otwartosci > ... > > > > > a ty wikul czy NIEmasz za ciasno we lbie ? > > > > > > > > > > > > Godny jesteś swojego nicka i swojego łba wypełnionego bez reszty > zupą > > z > > > grzybów > > > > > > > > (chyba halucygennych) , tam gdzie inni maja mózg . > > > > PS. Dam ci dobra radę . Nie wpier.alaj się jak cie nie zaczepiaj > ą . > > > > > > > > > Panie Wikul sam pan zaatakowales czlowieka tylko za znak zapytania wi > ec > > > masz pan za ciasno upchane siano w glowie i to cie czyni tak agresywn > ym... > > > )) > > > > > > Wiesz co gówniarzu , odpieprz się ode mnie bo coś mi sie widzi ze dawno ci > e > > nikt zdrowo po mesku nie opier.olił . Wydaje ci się że jesteś bardzo dowci > pny > > i zabawny a tymczsem jesteś żałosnym pętakiem i cwelem . Spadaj . > > > LECZ SIE WIKUL ,JESZCZE NIE JEST ZAPOZNO BO CIE WLASNA ZLOSC ZJE, BARANKU > BOZY !!! > > OBRAZASZ LUDZI DLA ZASADY BARANIA ? > S P I E R D . L A J !!! Zaczepiasz ludzi a potem sie czujesz obrażany infantylny matołku . To pewnie ty założyłeś ten głupi wątek i podpisałeś sie znakiem zapytania skoro tak cię to ruszyło . A te duże litery i rady zostaw dla matki i ojca , będą z ciebie dumni . Odpowiedz Link Zgłoś
zupagrzybowa Re: Zupa grzybowa z torebki w głowie ! 28.08.02, 00:22 stracilem ochote aby sie bluzgac w tym co z ciebie wychodzi cwicz troche sztuke samokontroli i nastepnym razem jak zobaczysz znak zapytania ? i przypomni ci to nasza rozmowa i nigdy wiecej nie bedziesz wpadal w amok ps NIEmusisz mi dziekowac... zupa G Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Re: Zupa grzybowa z torebki w głowie ! IP: *.acn.waw.pl 28.08.02, 03:47 zupagrzybowa napisała: > stracilem ochote aby sie bluzgac w tym co z ciebie wychodzi > cwicz troche sztuke samokontroli i nastepnym razem jak > zobaczysz znak zapytania ? i przypomni ci to nasza rozmowa > i nigdy wiecej nie bedziesz wpadal w amok > > ps NIEmusisz mi dziekowac... > zupa G Jest takie powiedzenie : "Jak nie wiesz jak sie zachować , na wszelki wypadek zachowaj sie przyzwoicie" . Weź to do siebie i swoje uwagi również . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: ?sieczka w glowie IP: *.man.bialystok.pl 27.08.02, 08:37 to forum dla wszystkich i ten ton tu nie przystoi, chyba administrator jeszcze spi skoro pozwala na taki ton rozmowy, to jest forum na najwyzszym poziomie a nie dla jakis szalencow Odpowiedz Link Zgłoś
zupagrzybowa Re: ?sieczka w glowie 27.08.02, 08:39 Gość portalu: dorota napisał(a): > to forum dla wszystkich i ten ton tu nie przystoi, chyba administrator jeszcze > spi skoro pozwala na taki ton rozmowy, to jest forum na najwyzszym poziomie a > nie dla jakis szalencow ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: ? IP: *.man.bialystok.pl 27.08.02, 08:30 A dlaczego to brzydkie slowo, znow mie ktos sprowokowal, dlatego sie wtracam ja nie moge inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
zupagrzybowa Re: ? 27.08.02, 08:37 Gość portalu: dorota napisał(a): > A dlaczego to brzydkie slowo, znow mie ktos sprowokowal, dlatego sie wtracam ja > > nie moge inaczej. ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: ? IP: *.man.bialystok.pl 27.08.02, 08:26 masz racje nalezy mi wspolczuc, AZ MI SAMEJ JEST SIEBIE ZAL< PRZEZ MOJA GLUPOTE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość portalu: Gość portalu: Sala R? -------<_______ IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 27.08.02, 23:22 * Brzydko sie wyzywacie. Homoseksualizm nie jest ani zboczeniem ani choroba. Jesli ktos tak lubi,tego potrzebuje,to naprawde jego sprawa. Znacie raporty WHO? PZRD SALA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sharky Re: R? -------<_______ IP: *.lodz.dialog.net.pl 28.08.02, 00:21 A zaczelo sie tak niewinnie ... Odpowiedz Link Zgłoś
zupagrzybowa znak" ?" wywoluje agresje ! 28.08.02, 00:41 Gość portalu: ? napisał(a): > ? Odpowiedz Link Zgłoś