IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.08.02, 21:50
?
Obserwuj wątek
    • _helga Re: |====> 25.08.02, 21:58
    • Gość: wikul Re: ? IP: *.acn.waw.pl 26.08.02, 03:49
      Gość portalu: ? napisał(a):

> ?

To wszystko co masz do powiedzenia ? Pustka we łbie ? Współczuję .
      • zupagrzybowa Re: ? 26.08.02, 11:59
        Gość portalu: wikul napisał(a):

> Gość portalu: ? napisał(a):
        >
        > > ?
        >
        >
        > To wszystko co masz do powiedzenia ? Pustka we łbie ? Współczuję .
        a ja zazdroszcze tej pustki , tych przestrzeni , otwartosci...
        a ty wikul czy NIEmasz za ciasno we lbie ?
        • Gość: wikul Re: ? IP: *.acn.waw.pl 27.08.02, 02:06
          zupagrzybowa napisała:

> Gość portalu: wikul napisał(a):
          >
          > > Gość portalu: ? napisał(a):
          > >
          > > > ?
          > >
          > >
          > > To wszystko co masz do powiedzenia ? Pustka we łbie ? Współczuję .
          > a ja zazdroszcze tej pustki , tych przestrzeni , otwartosci...
          > a ty wikul czy NIEmasz za ciasno we lbie ?

Godny jesteś swojego nicka i swojego łba wypełnionego bez reszty zupą z grzybów
          (chyba halucygennych) , tam gdzie inni maja mózg .
          PS. Dam ci dobra radę . Nie wpier.alaj się jak cie nie zaczepiają .

• zupagrzybowa Re: ?sieczka w glowie 27.08.02, 02:25

> zupagrzybowa napisała:
            >
            > > Gość portalu: wikul napisał(a):
            > >
            > > > Gość portalu: ? napisał(a):
            > > >
            > > > > ?
            > > >
            > > >
            > > > To wszystko co masz do powiedzenia ? Pustka we łbie ? Współczuję .
            > > a ja zazdroszcze tej pustki , tych przestrzeni , otwartosci...
            > > a ty wikul czy NIEmasz za ciasno we lbie ?
            >
            >
            > Godny jesteś swojego nicka i swojego łba wypełnionego bez reszty zupą z
            grzybów
            >
            > (chyba halucygennych) , tam gdzie inni maja mózg .
            > PS. Dam ci dobra radę . Nie wpier.alaj się jak cie nie zaczepiają .

Panie Wikul sam pan zaatakowales czlowieka tylko za znak zapytania wiec
            masz pan za ciasno upchane siano w glowie i to cie czyni tak agresywnym...
            wink))
            • Gość: wikul Re: ?sieczka w glowie IP: *.acn.waw.pl 27.08.02, 03:00
              zupagrzybowa napisała:

>
              > > zupagrzybowa napisała:
              > >
              > > > Gość portalu: wikul napisał(a):
              > > >
              > > > > Gość portalu: ? napisał(a):
              > > > >
              > > > > > ?
              > > > >
              > > > >
              > > > > To wszystko co masz do powiedzenia ? Pustka we łbie ? Współczuję
              > .
              > > > a ja zazdroszcze tej pustki , tych przestrzeni , otwartosci...
              > > > a ty wikul czy NIEmasz za ciasno we lbie ?
              > >
              > >
              > > Godny jesteś swojego nicka i swojego łba wypełnionego bez reszty zupą z
              > grzybów
              > >
              > > (chyba halucygennych) , tam gdzie inni maja mózg .
              > > PS. Dam ci dobra radę . Nie wpier.alaj się jak cie nie zaczepiają .
              >
              >
              > Panie Wikul sam pan zaatakowales czlowieka tylko za znak zapytania wiec
              > masz pan za ciasno upchane siano w glowie i to cie czyni tak agresywnym...
              > wink))

Wiesz co gówniarzu , odpieprz się ode mnie bo coś mi sie widzi ze dawno cie
              nikt zdrowo po mesku nie opier.olił . Wydaje ci się że jesteś bardzo dowcipny
              i zabawny a tymczsem jesteś żałosnym pętakiem i cwelem . Spadaj .
              • Gość: !!! Re: ?sieczka w glowie IP: *.sympatico.ca 27.08.02, 03:22

> zupagrzybowa napisała:
                >
                > >
                > > > zupagrzybowa napisała:
                > > >
                > > > > Gość portalu: wikul napisał(a):
                > > > >
                > > > > > Gość portalu: ? napisał(a):
                > > > > >
                > > > > > > ?
                > > > > >
                > > > > >
                > > > > > To wszystko co masz do powiedzenia ? Pustka we łbie ? Współ
                > czuję
                > > .
                > > > > a ja zazdroszcze tej pustki , tych przestrzeni , otwartosci...
                > > > > a ty wikul czy NIEmasz za ciasno we lbie ?
                > > >
                > > >
                > > > Godny jesteś swojego nicka i swojego łba wypełnionego bez reszty zupą
                > z
                > > grzybów
                > > >
                > > > (chyba halucygennych) , tam gdzie inni maja mózg .
                > > > PS. Dam ci dobra radę . Nie wpier.alaj się jak cie nie zaczepiają .
                > >
                > >
                > > Panie Wikul sam pan zaatakowales czlowieka tylko za znak zapytania wiec
                > > masz pan za ciasno upchane siano w glowie i to cie czyni tak agresywnym...
                > > wink))
                >
                >
                > Wiesz co gówniarzu , odpieprz się ode mnie bo coś mi sie widzi ze dawno cie
                > nikt zdrowo po mesku nie opier.olił . Wydaje ci się że jesteś bardzo dowcipny
                > i zabawny a tymczsem jesteś żałosnym pętakiem i cwelem . Spadaj .

No siema wikul! I tu sie przyszlajales. Jestes brzydki chlopiec, a pamietasz
                czego uczyl ciebie ksiadz katecheta, gladzac po twych wstydliwych rzeczach?
                Pokory synu! pokooory... Nie wzbraniaj sie przed czynieniem dobrze blizniemu.
                Wiem ,ze ta pamietna, szalona noc w biurze parafialnym na zawsze utkwila w twej
                pamieci, ale nie ma tego zlego, co by na dobre nie wyszlo. Teraz nie masz
                problemow z oproznianiem jelita grubego - a to jest pewnego rodzaju sukcesem
                ZYC-iowym. Moze to bedzie twoj nowy watek? Jedno mnie tylko intryguje: jak
                ciota moze opier.olic po mesku. No chyba, ze myle sie co do osoby(wikul =
                wikary z KUL), za co z gory przepraszam!
                • Gość: wikul Szambo w glowie tchórza spod znaku "!!!" IP: *.acn.waw.pl 27.08.02, 22:14
                  Gość portalu: !!! napisał(a):

>
                  > >
                  > > >
                  > > > > zupagrzybowa napisała:
                  > > > >
                  > > > > > Gość portalu: wikul napisał(a):
                  > > > > >
                  > > > > > > Gość portalu: ? napisał(a):
                  > > > > > >
                  > > > > > > > ?
                  > > > > > >
                  > > > > > >
                  > > > > > > To wszystko co masz do powiedzenia ? Pustka we łbie ?
                  > Współ
                  > > czuję
                  > > > .
                  > > > > > a ja zazdroszcze tej pustki , tych przestrzeni , otwartosci
                  > ...
                  > > > > > a ty wikul czy NIEmasz za ciasno we lbie ?
                  > > > >
                  > > > >
                  > > > > Godny jesteś swojego nicka i swojego łba wypełnionego bez reszty
                  > zupą
                  > > z
                  > > > grzybów
                  > > > >
                  > > > > (chyba halucygennych) , tam gdzie inni maja mózg .
                  > > > > PS. Dam ci dobra radę . Nie wpier.alaj się jak cie nie zaczepiaj
                  > ą .
                  > > >
                  > > >
                  > > > Panie Wikul sam pan zaatakowales czlowieka tylko za znak zapytania wi
                  > ec
                  > > > masz pan za ciasno upchane siano w glowie i to cie czyni tak agresywn
                  > ym...
                  > > > wink))
                  > >
                  > >
                  > > Wiesz co gówniarzu , odpieprz się ode mnie bo coś mi sie widzi ze dawno ci
                  > e
                  > > nikt zdrowo po mesku nie opier.olił . Wydaje ci się że jesteś bardzo dowci
                  > pny
                  > > i zabawny a tymczsem jesteś żałosnym pętakiem i cwelem . Spadaj .
                  >
                  > No siema wikul! I tu sie przyszlajales. Jestes brzydki chlopiec, a pamietasz
                  > czego uczyl ciebie ksiadz katecheta, gladzac po twych wstydliwych rzeczach?
                  > Pokory synu! pokooory... Nie wzbraniaj sie przed czynieniem dobrze blizniemu.
                  > Wiem ,ze ta pamietna, szalona noc w biurze parafialnym na zawsze utkwila w
                  twej
                  >
                  > pamieci, ale nie ma tego zlego, co by na dobre nie wyszlo. Teraz nie masz
                  > problemow z oproznianiem jelita grubego - a to jest pewnego rodzaju sukcesem
                  > ZYC-iowym. Moze to bedzie twoj nowy watek? Jedno mnie tylko intryguje: jak
                  > ciota moze opier.olic po mesku. No chyba, ze myle sie co do osoby(wikul =
                  > wikary z KUL), za co z gory przepraszam!

Takiś odważny schamiały pedale że podpisałeś się wykrzyknikami i epatujesz
                  szczegółami z własnego życia erotycznego . Jak takie śmierdzące gówno uchowało
                  sie w Kanadzie . Podpisz się cwelu to pogadamy , może wtedy przestaniesz
                  zaczepiać innych obszczany tchórzu .
                • Gość: wikul Do chamusia z Kanady o podwójnej moralności IP: *.acn.waw.pl 27.08.02, 23:17
                  Oficjalnie podpisujesz się nordique i udajesz bardzo grzecznego , ale w drugim
                  wcieleniu dajesz upust swojej chamskiej , wulgarnej naturze i próbujesz opluwać
                  swoich adwersarzy . Jesteś żałosnym amoralnym zboczonym fiutem . Odstosunkuj
                  się ode mnie , dobrze ci radzę .
                  • Gość: !!! Re: Do chamusia z Kanady o podwójnej moralności IP: *.sympatico.ca 28.08.02, 04:44

> Oficjalnie podpisujesz się nordique i udajesz bardzo grzecznego , ale w
                    drugim
                    > wcieleniu dajesz upust swojej chamskiej , wulgarnej naturze i próbujesz
                    opluwać
                    > swoich adwersarzy . Jesteś żałosnym amoralnym zboczonym fiutem . Odstosunkuj
                    > się ode mnie , dobrze ci radzę .

No cio tiu wikulek nabazgral brzydkiego? I po co sie bylo kompromitowac
                    wikulciu. Mowilem ci, ze jestes brzydkim chlopczykiem, prawda? Nie dowierzales
                    mi, wiec poczytaj, to co inni o tobie pisza.

• zupagrzybowa ..................................sieczka w glowie 27.08.02, 08:21

> zupagrzybowa napisała:
                >
                > >
                > > > zupagrzybowa napisała:
                > > >
                > > > > Gość portalu: wikul napisał(a):
                > > > >
                > > > > > Gość portalu: ? napisał(a):
                > > > > >
                > > > > > > ?
                > > > > >
                > > > > >
                > > > > > To wszystko co masz do powiedzenia ? Pustka we łbie ? Współ
                > czuję
                > > .
                > > > > a ja zazdroszcze tej pustki , tych przestrzeni , otwartosci...
                > > > > a ty wikul czy NIEmasz za ciasno we lbie ?
                > > >
                > > >
                > > > Godny jesteś swojego nicka i swojego łba wypełnionego bez reszty zupą
                > z
                > > grzybów
                > > >
                > > > (chyba halucygennych) , tam gdzie inni maja mózg .
                > > > PS. Dam ci dobra radę . Nie wpier.alaj się jak cie nie zaczepiają .
                > >
                > >
                > > Panie Wikul sam pan zaatakowales czlowieka tylko za znak zapytania wiec
                > > masz pan za ciasno upchane siano w glowie i to cie czyni tak agresywnym...
                > > wink))
                >
                >
                > Wiesz co gówniarzu , odpieprz się ode mnie bo coś mi sie widzi ze dawno cie
                > nikt zdrowo po mesku nie opier.olił . Wydaje ci się że jesteś bardzo dowcipny
                > i zabawny a tymczsem jesteś żałosnym pętakiem i cwelem . Spadaj .

LECZ SIE WIKUL ,JESZCZE NIE JEST ZAPOZNO BO CIE WLASNA ZLOSC ZJE, BARANKU
                BOZY !!!

OBRAZASZ LUDZI DLA ZASADY BARANIA ?
                S P I E R D . L A J !!!
                • Gość: wikul Zupa grzybowa z torebki w głowie ! IP: *.acn.waw.pl 27.08.02, 22:39
                  zupagrzybowa napisała:

>
                  > >
                  > > >
                  > > > > zupagrzybowa napisała:
                  > > > >
                  > > > > > Gość portalu: wikul napisał(a):
                  > > > > >
                  > > > > > > Gość portalu: ? napisał(a):
                  > > > > > >
                  > > > > > > > ?
                  > > > > > >
                  > > > > > >
                  > > > > > > To wszystko co masz do powiedzenia ? Pustka we łbie ?
                  > Współ
                  > > czuję
                  > > > .
                  > > > > > a ja zazdroszcze tej pustki , tych przestrzeni , otwartosci
                  > ...
                  > > > > > a ty wikul czy NIEmasz za ciasno we lbie ?
                  > > > >
                  > > > >
                  > > > > Godny jesteś swojego nicka i swojego łba wypełnionego bez reszty
                  > zupą
                  > > z
                  > > > grzybów
                  > > > >
                  > > > > (chyba halucygennych) , tam gdzie inni maja mózg .
                  > > > > PS. Dam ci dobra radę . Nie wpier.alaj się jak cie nie zaczepiaj
                  > ą .
                  > > >
                  > > >
                  > > > Panie Wikul sam pan zaatakowales czlowieka tylko za znak zapytania wi
                  > ec
                  > > > masz pan za ciasno upchane siano w glowie i to cie czyni tak agresywn
                  > ym...
                  > > > wink))
                  > >
                  > >
                  > > Wiesz co gówniarzu , odpieprz się ode mnie bo coś mi sie widzi ze dawno ci
                  > e
                  > > nikt zdrowo po mesku nie opier.olił . Wydaje ci się że jesteś bardzo dowci
                  > pny
                  > > i zabawny a tymczsem jesteś żałosnym pętakiem i cwelem . Spadaj .
                  >
                  >
                  > LECZ SIE WIKUL ,JESZCZE NIE JEST ZAPOZNO BO CIE WLASNA ZLOSC ZJE, BARANKU
                  > BOZY !!!
                  >
                  > OBRAZASZ LUDZI DLA ZASADY BARANIA ?
                  > S P I E R D . L A J !!!

Zaczepiasz ludzi a potem sie czujesz obrażany infantylny matołku . To pewnie
                  ty założyłeś ten głupi wątek i podpisałeś sie znakiem zapytania skoro tak cię
                  to ruszyło . A te duże litery i rady zostaw dla matki i ojca , będą z ciebie
                  dumni .
                  • zupagrzybowa Re: Zupa grzybowa z torebki w głowie ! 28.08.02, 00:22
                    stracilem ochote aby sie bluzgac w tym co z ciebie wychodzi
                    cwicz troche sztuke samokontroli i nastepnym razem jak
                    zobaczysz znak zapytania ? i przypomni ci to nasza rozmowa
                    i nigdy wiecej nie bedziesz wpadal w amok

ps NIEmusisz mi dziekowac...wink
                    zupa G
                    • Gość: wikul Re: Zupa grzybowa z torebki w głowie ! IP: *.acn.waw.pl 28.08.02, 03:47
                      zupagrzybowa napisała:

> stracilem ochote aby sie bluzgac w tym co z ciebie wychodzi
                      > cwicz troche sztuke samokontroli i nastepnym razem jak
                      > zobaczysz znak zapytania ? i przypomni ci to nasza rozmowa
                      > i nigdy wiecej nie bedziesz wpadal w amok
                      >
                      > ps NIEmusisz mi dziekowac...wink
                      > zupa G

Jest takie powiedzenie : "Jak nie wiesz jak sie zachować , na wszelki wypadek
                      zachowaj sie przyzwoicie" . Weź to do siebie i swoje uwagi również .
              • Gość: dorota Re: ?sieczka w glowie IP: *.man.bialystok.pl 27.08.02, 08:37
                to forum dla wszystkich i ten ton tu nie przystoi, chyba administrator jeszcze
                spi skoro pozwala na taki ton rozmowy, to jest forum na najwyzszym poziomie a
                nie dla jakis szalencow
                • zupagrzybowa Re: ?sieczka w glowie 27.08.02, 08:39
                  Gość portalu: dorota napisał(a):

> to forum dla wszystkich i ten ton tu nie przystoi, chyba administrator
                  jeszcze
                  > spi skoro pozwala na taki ton rozmowy, to jest forum na najwyzszym poziomie
                  a
                  > nie dla jakis szalencow
                  ok
          • Gość: dorota Re: ? IP: *.man.bialystok.pl 27.08.02, 08:30
            A dlaczego to brzydkie slowo, znow mie ktos sprowokowal, dlatego sie wtracam ja
            nie moge inaczej.
            • zupagrzybowa Re: ? 27.08.02, 08:37
              Gość portalu: dorota napisał(a):

> A dlaczego to brzydkie slowo, znow mie ktos sprowokowal, dlatego sie wtracam
              ja
              >
              > nie moge inaczej.

ok

• Gość: dorota Re: ? IP: *.man.bialystok.pl 27.08.02, 08:26
        masz racje nalezy mi wspolczuc, AZ MI SAMEJ JEST SIEBIE ZAL< PRZEZ MOJA GLUPOTE.
    • zupagrzybowa <====|: Re 27.08.02, 09:40
      |====>
    • Gość: Gość portalu: Gość portalu: Sala R? -------<_______ IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 27.08.02, 23:22
      *
      Brzydko sie wyzywacie.
      Homoseksualizm nie jest ani zboczeniem ani choroba.
      Jesli ktos tak lubi,tego potrzebuje,to naprawde jego sprawa.
      Znacie raporty WHO?

PZRD
      SALA
      • Gość: sharky Re: R? -------<_______ IP: *.lodz.dialog.net.pl 28.08.02, 00:21
        A zaczelo sie tak niewinnie wink ...
    • zupagrzybowa znak" ?" wywoluje agresje ! 28.08.02, 00:41
      Gość portalu: ? napisał(a):

> ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka