Gość: anty v.c. IP: *.ngrid.com 28.08.02, 20:33 pytanie za 1000PLZ: ile czasu dziennie spedza V.C. trujac on-line? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: V.C. Psy szczekają , a V.C. ... IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 28.08.02, 23:01 Gość portalu: anty v.c. napisał(a): > pytanie za 1000PLZ: > ile czasu dziennie spedza V.C. trujac on-line? Kolejny urażony Polaamerykanin/-ka ? Co to za waluta PLZ ? "nudziarz" - to takie trudne słowo ... Prawie jak gżegżółka ... Jestescie śmieszni z waszą nadwrażliwością . Bronicie waszego USA niczym wzorowi komsomolcy "swaju rodinu" i Stalina ... Nie możecie za cholerę zrozumieć ,że żyjemy w wolnym kraju i wolno nam zamieszczać na Forum właściwie wszystko ? Nawet "złowrogie" linki ? Cenzura wam się marzy , co ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Psy szczekają , a V.C. ... IP: *.unl.edu 28.08.02, 23:18 Gość portalu: V.C. napisał(a): > Gość portalu: anty v.c. napisał(a): > > > pytanie za 1000PLZ: > > ile czasu dziennie spedza V.C. trujac on-line? > > Kolejny urażony Polaamerykanin/-ka ? > > Co to za waluta PLZ ? > > "nudziarz" - to takie trudne słowo ... Prawie jak gżegżółka ... > > Jestescie śmieszni z waszą nadwrażliwością . Bronicie waszego USA niczym > wzorowi komsomolcy "swaju rodinu" i Stalina ... > > Nie możecie za cholerę zrozumieć ,że żyjemy w wolnym kraju i wolno nam > zamieszczać na Forum właściwie wszystko ? Nawet "złowrogie" linki ? > > Cenzura wam się marzy , co ? > > > > Nie przejmuj sie v.c. ja tez z usa nadaje i przyznaje ci racje, a nawet powiem wiecej; malo jeszcze wiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
v.c I na dodateg robi to podszywajac sie pod moj NICK! 28.08.02, 23:50 SPADAJ ! Gość portalu: V.C. napisał(a): > Gość portalu: anty v.c. napisał(a): > > > pytanie za 1000PLZ: > > ile czasu dziennie spedza V.C. trujac on-line? > > Kolejny urażony Polaamerykanin/-ka ? > > Co to za waluta PLZ ? > > "nudziarz" - to takie trudne słowo ... Prawie jak gżegżółka ... > > Jestescie śmieszni z waszą nadwrażliwością . Bronicie waszego USA niczym > wzorowi komsomolcy "swaju rodinu" i Stalina ... > > Nie możecie za cholerę zrozumieć ,że żyjemy w wolnym kraju i wolno nam > zamieszczać na Forum właściwie wszystko ? Nawet "złowrogie" linki ? > > Cenzura wam się marzy , co ? > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nik Re: raczej pies... IP: 216.194.20.* 30.08.02, 00:12 > Kolejny urażony Polaamerykanin/-ka ? Założę sie, że to ten sam mały v.c. Tego typu hiena forumowa nie zadowala sie jednym imieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LPRak VuCecik z Czestochowy IP: *.proxy.aol.com 06.09.02, 22:30 VuCecik z Czestochowy Na forum Gw zycie spedzic gotowy Zanudzic wszystklich na smierc sie zaparl Do darmowego wejscia w Internet sie dochrapal Zyciowa role w nim spedzac bedzie Dokad mu choc troche rozumu nie przybedzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: V.C. zawodowy nudziasz IP: *.unl.edu 28.08.02, 23:09 Gość portalu: anty v.c. napisał(a): > pytanie za 1000PLZ: > ile czasu dziennie spedza V.C. trujac on-line? a ty fajansie czego chcesz od v.c. ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty v.c. Re: V.C. zawodowy nudziasz IP: *.ngrid.com 29.08.02, 21:22 Gość portalu: Imagine napisał(a): > Gość portalu: anty v.c. napisał(a): > > > pytanie za 1000PLZ: > > ile czasu dziennie spedza V.C. trujac on-line? > > a ty fajansie czego chcesz od v.c. ? nie wiesz!? to nie za wiele sie nauczyles w tej nebrasce (a nie dlugo trzeba wracac do pl) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: V.C. zawodowy nudziasz IP: *.csk.pl / *.csk.pl 29.08.02, 21:33 nie zdenerwujecie mnie,choc ni wiem o co chodzi to wyczuwam z tonu jakas kpine, to nie jest w stanie mnie yrazic ani tym bardziej zniechecic od dalszego korzystania z forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: V.C. zawodowy nudziasz IP: *.unl.edu 29.08.02, 22:02 Gość portalu: anty v.c. napisał(a): > Gość portalu: Imagine napisał(a): > > > Gość portalu: anty v.c. napisał(a): > > > > > pytanie za 1000PLZ: > > > ile czasu dziennie spedza V.C. trujac on-line? > > > > a ty fajansie czego chcesz od v.c. ? > > nie wiesz!? to nie za wiele sie nauczyles w tej nebrasce (a nie dlugo trzeba > wracac do pl) Ty od nebraski to wara. A poza tym ja cie nie szpieguje cwaniaku z jakiej oblasci jestes. Imagine. Odpowiedz Link Zgłoś
calipso Re: V.C. zawodowy nudziasz 29.08.02, 22:09 Gość portalu: anty v.c. napisał(a): > Gość portalu: Imagine napisał(a): > > > Gość portalu: anty v.c. napisał(a): > > > > > pytanie za 1000PLZ: > > > ile czasu dziennie spedza V.C. trujac on-line? > > > > a ty fajansie czego chcesz od v.c. ? > > nie wiesz!? to nie za wiele sie nauczyles w tej nebrasce (a nie dlugo trzeba > wracac do pl) Ale ty nie musisz wracac .Zostan tamgdzie jestes. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: V.C. zawodowy nudziasz IP: *.unl.edu 29.08.02, 22:14 calipso napisała: > Gość portalu: anty v.c. napisał(a): > > > Gość portalu: Imagine napisał(a): > > > > > Gość portalu: anty v.c. napisał(a): > > > > > > > pytanie za 1000PLZ: > > > > ile czasu dziennie spedza V.C. trujac on-line? > > > > > > a ty fajansie czego chcesz od v.c. ? > > > > nie wiesz!? to nie za wiele sie nauczyles w tej nebrasce (a nie dlugo trze > ba > > wracac do pl) > > > Ale ty nie musisz wracac .Zostan tamgdzie jestes. Wedle rozkazu. I tak za duzo zycia spedzilem w tej stajni przekupnej i przepitej. Odpowiedz Link Zgłoś
calipso Re Imagine ,ja nie pisalam do Ciebie 29.08.02, 22:22 Pisalam do tego anty VC to jest dupek i niech sobie zostanie tam gdzie jest. A Ciebie Imagine pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Re Imagine ,ja nie pisalam do Ciebie IP: *.unl.edu 29.08.02, 22:35 calipso napisała: > Pisalam do tego anty VC to jest dupek i niech sobie zostanie tam gdzie jest. > A Ciebie Imagine pozdrawiam. Aaaa, to przepraszam unizenie za nerwy mnie unoszace, zapraszajac w me progi jak kiedys Wasci na zachod raczyl ciagnac bedzie. Imagine. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty v.c. Re: Re Imagine ,ja nie pisalam do Ciebie IP: *.ngrid.com 29.08.02, 23:37 Gość portalu: Imagine napisał(a): > calipso napisała: > > > Pisalam do tego anty VC to jest dupek i niech sobie zostanie tam gdzie jes > t. > > A Ciebie Imagine pozdrawiam. > > Aaaa, to przepraszam unizenie za nerwy mnie unoszace, zapraszajac w me progi > jak kiedys Wasci na zachod raczyl ciagnac bedzie. > Imagine. tylko nie zapomnij dodac do kiedy jestes na tym "zachodzie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty v.c. Re: V.C. zawodowy nudziasz IP: *.ngrid.com 29.08.02, 22:30 calipso napisała: > > Ale ty nie musisz wracac .Zostan tamgdzie jestes. nie musze? dzieki za pozwolenie. Odpowiedz Link Zgłoś
calipso Re: V.C. zawodowy nudziasz 29.08.02, 22:43 Gość portalu: anty v.c. napisał(a): > calipso napisała: > > > > Ale ty nie musisz wracac .Zostan tam gdzie jestes. > > nie musze? dzieki za pozwolenie. Traaktuj to jako prosbe.Serdeczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V.C. anty v.c. ... IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 29.08.02, 22:35 Spróbuję rozszyfrować twój IP : "n" = nonentity - określa twój poziom ... "grid" = greed - chciwość , zachłanność , żądza ( np. władzy )... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty Re: anty v.c. ... IP: *.ngrid.com 29.08.02, 22:50 Gość portalu: V.C. napisał(a): > Spróbuję rozszyfrować twój IP : > > "n" = nonentity - określa twój poziom ... > "grid" = greed - chciwość , zachłanność , żądza ( np. władzy )... > > oszczedz ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V.C. Re: anty v.c. ... IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 29.08.02, 23:05 Gość portalu: anty napisał(a): > Gość portalu: V.C. napisał(a): > > > Spróbuję rozszyfrować twój IP : > > > > "n" = nonentity - określa twój poziom ... > > "grid" = greed - chciwość , zachłanność , żądza ( np. władzy )... > > > > > oszczedz ... Dziękuję za zmianę nicka . Oto mi chodziło . Peace now ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty v.c. Re: anty v.c. ... IP: *.ngrid.com 29.08.02, 23:10 Gość portalu: V.C. napisał(a): > Gość portalu: anty napisał(a): > > > Gość portalu: V.C. napisał(a): > > > > > Spróbuję rozszyfrować twój IP : > > > > > > "n" = nonentity - określa twój poziom ... > > > "grid" = greed - chciwość , zachłanność , żądza ( np. władzy )... > > > > > > > > oszczedz ... > > Dziękuję za zmianę nicka . Oto mi chodziło . > > Peace now ? oszczedz ... swoich wywodow. gdzies ty znalazl ten slownik, lingwisto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V.C. Re: anty v.c. ... IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 29.08.02, 23:24 Gość portalu: anty v.c. napisał(a): > Gość portalu: V.C. napisał(a): > > > Gość portalu: anty napisał(a): > > > > > Gość portalu: V.C. napisał(a): > > > > > > > Spróbuję rozszyfrować twój IP : > > > > > > > > "n" = nonentity - określa twój poziom ... > > > > "grid" = greed - chciwość , zachłanność , żądza ( np. władzy ). > .. > > > > > > > > > > > oszczedz ... > > > > Dziękuję za zmianę nicka . O to mi chodziło . > > > > Peace now ? > oszczedz ... swoich wywodow. gdzies ty znalazl ten slownik, lingwisto? "Lingwisto" - cóż za łagodny epitet ... 2-tomowy " A Practical English-Polish Dictionary" , Wyd. Wiedza Powszechna , Warszawa , s. 314 Dlaczego znowu anty v.c. ? Odpowiedz Link Zgłoś
stasiek_pytol Re: anty v.c. ... 29.08.02, 23:34 >"n" = nonentity - określa twój poziom ... >"grid" = greed - chciwość , zachłanność , żądza ( np. wład > zy ). 2-tomowy " A Practical English-Polish Dictionary" , Wyd. Wiedza Powszechna , Warszawa , s. 314 Nie chce sie wtracac w wasza dyskusje ale - - v.c. nie spales dawno, bo wymyslasz slowa w jakims dziwnym jezyku. Sprawdz jeszce raz ten slownik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V.C. do Staśka i anty ... IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 29.08.02, 23:38 stasiek_pytol napisał(a): > > >"n" = nonentity - określa twój poziom ... > >"grid" = greed - chciwość , zachłanność , żądza ( np. wład > > zy ). > > 2-tomowy " A Practical English-Polish Dictionary" , Wyd. Wiedza Powszechna , > Warszawa , s. 314 > > Nie chce sie wtracac w wasza dyskusje ale - > - v.c. nie spales dawno, bo wymyslasz slowa w jakims dziwnym jezyku. Sprawdz > jeszce raz ten slownik. Fakt . Przyznaję - nie studiowałem anglistyki . Reklamacje proszę kierować do autorów słownika : J.S. Stanisławskiego , K. Bilip , Z. Chociłowskiej z Wydawnictwa Wiedza Powszechna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty v.c. Re: do Staśka i anty ... IP: *.ngrid.com 29.08.02, 23:46 Gość portalu: V.C. napisał(a): > > Fakt . Przyznaję - nie studiowałem anglistyki . > > Reklamacje proszę kierować do autorów słownika : J.S. Stanisławskiego , K. > Bilip , Z. Chociłowskiej z Wydawnictwa Wiedza Powszechna. a cos ty wogole studiowal? przysiady na awf-ie czy uprawe buraka na ar. a tyle masz do powiedzenia na temat usa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V.C. -Morda w kubeł - rzekł cenzor anty v.c. IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 29.08.02, 23:53 Gość portalu: anty v.c. napisał(a): > Gość portalu: V.C. napisał(a): > > > > Fakt . Przyznaję - nie studiowałem anglistyki . > > > > Reklamacje proszę kierować do autorów słownika : J.S. Stanisławskiego , K > . > > Bilip , Z. Chociłowskiej z Wydawnictwa Wiedza Powszechna. > > a cos ty wogole studiowal? przysiady na awf-ie czy uprawe buraka na ar. a tyle > masz do powiedzenia na temat usa. Studiowałem przez 5 lat na Wydziale Prawa i Administracji Uniwersytetu Wrocławskiego , gdzie otrzymałem tytuł magistra , panie psorze ... A jakie studia należy ukończyc , aby dostapić prawa zabierania głosu nt. tak wielkiego mocarstwa ? Odpowiedz Link Zgłoś
stasiek_pytol V.C. 29.08.02, 23:49 Sprawdz no czestochowski lingwisto co to znaczy "grid" zanim sie odezwiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V.C. do Staśka IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 29.08.02, 23:56 stasiek_pytol napisał: > Sprawdz no czestochowski lingwisto co to znaczy "grid" zanim sie odezwiesz. Wiem co to znaczy , ale ja słowo "grid" celowo przetransponowałem na "greed" . Te dwa słowa wymawia się tak samo , nieprawdaż ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V.C. do , pożal się Boże , "polonisty" anty v.c. IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 30.08.02, 00:00 Gość portalu: anty v.c. napisał(a): > Gość portalu: V.C. napisał(a): > > > Gość portalu: anty napisał(a): > > > > > Gość portalu: V.C. napisał(a): > > > > > > > Spróbuję rozszyfrować twój IP : > > > > > > > > "n" = nonentity - określa twój poziom ... > > > > "grid" = greed - chciwość , zachłanność , żądza ( np. władzy ). > .. > > > > > > > > > > > oszczedz ... > > > > Dziękuję za zmianę nicka . Oto mi chodziło . > > > > Peace now ? > oszczedz ... swoich wywodow. gdzies ty znalazl ten slownik, lingwisto? A powiedz nam , gdzie ty znalazłeś słownik , w którym "nudziarz" napisano przez "SZ" !? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty v.c. Re: do , pożal się Boże , 'polonisty' anty v.c. IP: *.ngrid.com 30.08.02, 22:01 swoich wywodow. gdzies ty znalazl ten slownik, lingwisto? > > A powiedz nam , gdzie ty znalazłeś słownik , w którym "nudziarz" napisano > przez "SZ" !? > > ale mi wstyd! chyba sie zapisze na wydzial prawa i administracji na uniwersytrecie (koniecznie) wroclawskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V.C. Re: do , pożal się Boże , 'polonisty' anty v.c. IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 30.08.02, 23:34 Gość portalu: anty v.c. napisał(a): > swoich wywodow. gdzies ty znalazl ten slownik, lingwisto? > > > > A powiedz nam , gdzie ty znalazłeś słownik , w którym "nudziarz" napisano > > > przez "SZ" !? > > > > > > ale mi wstyd! chyba sie zapisze na wydzial prawa i administracji na > uniwersytrecie (koniecznie) wroclawskim. Tak , może w końcu wypadaloby skończyc te studia , co ? Choćby w Koziej Wólce w stanie Wisconsinzującym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bubus Re: V.C. zawodowy nudziasz IP: *.nyc.rr.com 30.08.02, 00:11 Absolutnie sie z ta teza nie zgadzam. V.C. uwielbia wyszukiwac roznego rodzaju ciekawostki, ktore pasuja do jego przewodniej mysli, ze USA to syf. No i dobrze mu tak. On jest jak arbuz. Z wierzchu zielony a w srodku........ Zawsze mam dobra zabawe. VC tworz bracie wiecej kitu to przynajmniej jest ciekawie. Dogadaj sie z vc, zeby on juz przestal o tym podszywaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P. tak dalej IP: *.mel.connect.com.au / *.gco.dialup.connect.net.au 31.08.02, 16:19 Ja tez lubie wpisy VC. Otwieraja mi oczy na wiele faktow, ktore w codziennym zyciu po prostu umykaja, w szczegolnosci na panujaca w USA hipokryzje. Dzieki VC za to. Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: tak dalej 01.09.02, 03:47 Gość portalu: P. napisał(a): > Ja tez lubie wpisy VC. Otwieraja mi oczy na wiele faktow, ktore w codziennym > zyciu po prostu umykaja, w szczegolnosci na panujaca w USA hipokryzje. > Dzieki VC za to. Dam ci rade, Hipokryzje najlatwiej zobaczysz jak w lustro spojrzysz, bez posrednictwa osoby trzeciej. Hipokryta to ten, co zlo u innych glownie dostrzega Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 do Helgi Herszta = Timura 01.09.02, 18:35 _helga napisała: > Dam ci rade, Hipokryzje najlatwiej zobaczysz jak w lustro spojrzysz, bez > posrednictwa osoby trzeciej. Hipokryta to ten, co zlo u innych glownie > dostrzega Pani Helgo korzystajac z Pani rady wpatruje sie w lustro. Im dluzej to robie tym mniej widze hipokryty a wiecej narcyza. Czy Pani wie jaki ten narcyz piekny i madry? Nie moge wrecz oczu oderwac. Boje sie wrecz odwrocic wzrok na rzeczywistosc, szczegolnie forum, tyle tam pokrak, ludzi z belkami w oku, myslacych inaczej i innych odmiencow aby nie wyrazac sie bardziej wulgarnie. Czy moge sie jakos wydobyc z tego stanu, w ktory wprowadzila mnie Pani swa rada? Ja wrecz sie lekam, ze gdy poslucham Pani rady zakochania sie w USA, Izraelu i przekwitlych opozycjonistach 1980 roku to wpadne w jeszcze gorszy stan. A tak chcialbym byc zyczliwy ludziom, tolerancyjny i uczynny. Z drzeniem serca oczekuje nowych rad !!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
stasiek_pytol V.C. agent Lukaszenki 05.09.02, 16:05 V.C. swym poswieceniem w wyszukiwaniu informacji potwierdzajacych jego teze wskazuje na podajrzanie zbiezne retoryke z ta od sasiadow zza buga. a kiedy nam powiesz rewelacje o stonce ziemniaczanej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V.C. Re: V.C. agent Lukaszenki ;-) IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 05.09.02, 17:00 stasiek_pytol napisał: > V.C. swym poswieceniem w wyszukiwaniu informacji potwierdzajacych jego teze > wskazuje na podajrzanie zbiezne retoryke z ta od sasiadow zza buga. > > a kiedy nam powiesz rewelacje o stonce ziemniaczanej? Da . Ja priznajus ... P.S. Stasiek - ech , ty maładiec ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zigi Re: V.C. agent Lukaszenki IP: *.ngrid.com 06.09.02, 19:02 > > Da . Ja priznajus ... > > P.S. Stasiek - ech , ty maładiec ! lepiej ci idzie w tym jezyku niz po angielsku (nawet ze slownikiem) i tak trzymaj, nie probuj innych. Odpowiedz Link Zgłoś