Dodaj do ulubionych

(J71) Homoseksualim a Rasa

IP: *.cipherkey.com 10.07.01, 17:49
Kilka dni temu presizowy Institute of Medicine w Baltimore MD,
oglosil wyniki swoich czteroletnich badan na temat wskaznika
homoseksualismu u roznych grup etnicznych.
Srednia w krajach industrialnych (zachodnich) wacha sie pomiedzy
0.4 do 1.02 % .Czyli na 1000 mieszkancow ,od 4 do 10 osob utozsamia swoja
"strone" jako "ciepla".
Pewna niespodzianka okazal sie fakt,iz wskaznik homoseksualizmu w srodowiskach
zydowskich byl kilkakrotnie wyzszy niz u innych grup.
I tak, wskaznik wsrod zydow zamieszkalych w Stanach Zjednoczonych
zbliza sie do 4.24 % ( na 1000 mieszkancow , 42 to ciepluchy )
w Izraelu wskaznik jest podobny, 3.88 % ( 38 ciepluchow na 1000 mieszkancow)

Obserwuj wątek
    • Gość: chrizz Re: (J71) Homoseksualim a Rasa IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 10.07.01, 18:16
      Powinienem zignorować twój debilny post. Ale nie mogłem się powstrzymać przed
      nazwaniem cię DEBILEM. Wybaczcie to jest silniejsze ode mnie...ale sami
      rozumiecie - taki idiota...
      • tyu Re: (J71) Homoseksualim a Rasa 10.07.01, 18:41
        Nie rozumiem, co to "ciepluch", ale ciekawi mnie: jak to było, że wśród
        greckich wojowników z czasów Homera było pełno "ciepluchów". Jak sądzisz,
        emerytowany J23, może to byli przebrani Żydzi?
        • Gość: jacek71 Re: (J71) Homoseksualim a Rasa IP: *.cipherkey.com 10.07.01, 18:59
          Nie wiem ile pederastow bylo wsrod greckich wojownikow,
          ale faktem jest ,ze Greckie Imperium szlag trafil.

Ciagnac twoja wersje,calkiem prawdopodobne,ze za upadkiem Imperium
          Greckiego wiazal sie fakt iz "wojownikom" w glowie nie obrona kraju
          ale homoseksualne igraszki z oponentami.

tyu napisał(a):

> Nie rozumiem, co to "ciepluch", ale ciekawi mnie: jak to było, że wśród
          > greckich wojowników z czasów Homera było pełno "ciepluchów". Jak sądzisz,
          > emerytowany J23, może to byli przebrani Żydzi?

• Gość: Pank Re: Jak zabłysnąć NIEWIEDZĄ . IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.07.01, 04:18
            Nie chwal się swoją niewiedzą . To nawet heterze nie przystoi . Nigdy nie było
            czegoś takiego jak "Greckie imperium" . Grecy Homera i sam Homer byli
            zupełnie inną grupą narodowościową niż np. Grecy Peryklesa ( były to
            następujące po sobie , prawdopodobnie praktycznie nie związane ze sobą
            kolejne grupy ). Byli więc niezależnie Grecy jońscy , doryccy itp. itd .
            Natomiast jeśli chodzi o ciągłość nazw to Ateny i Grecję nietrudno znaleźć
            na współczesnej mapie .
            To jedno . Drugie to jest to , że cała Europa Zachodnia ( no może bez
            Ciebie ) , wyrosła na kulturze greckiej . Przynajmniej jak dotąd nie
            znaleziono wcześniejszych korzeni . Jeżeli masz jakąś książkę w tornistrze ,
            to możesz sprawdzić jaką rolę odegrał w chrześcijańskiej już Europie
            dobytek naukowy pozostawiony przez np. Arystotelesa . No chyba , że nie
            znasz tego nazwiska . Jeżeli nie znajdziesz , to ja ci powiem , że był on
            przez długi , bardzo długi czas wyrocznią dla naukowców europejskich . No
            a jak Ci wiadomo , Arystoteles był uczniem Platona - który oczywiście
            był gejem i nauczycielem Aleksandra Wielkiego , który również był
            gejem . No i jeszcze z ciekawostek . To właśnie Aleksander Wielki
            zatrzymał napór niesionej na mieczach kultury wschodu i w znacznym
            stopniu zhellenizował ( nasączył grecką kulturą i greckim światopoglądem )
            azjatyckie przedmurze Europy . Tak , tak . To dzięki niemu jesteś kim
            jesteś . Czy Ci się to podoba czy nie . Aleksander , najwybitniejszy
            dowódca , najdzielniejszy wojownik wszechczasów a przy tym genialny
            organizator krzewiciel tolerancji - był homoseksualistą . Nie był
            heteroseksualistą . Nie , nie . Kochał faceta .
            Więcej czytaj . Oświaty nigdy za wiele .
            • Gość: Jasio Re: Jak zabłysnąć NIEWIEDZĄ . IP: *.sympatico.ca 15.07.01, 01:23

> dowódca , najdzielniejszy wojownik wszechczasów a przy tym genialny
              > organizator krzewiciel tolerancji - był homoseksualistą . Nie był

?????????????? Krzewiciel tolerancji? Czlowieku, jak ktos byl homo to nie nalezy
              od razu robic z niego boga. Aleksander Wielki byl takze jednym z najwiekszych
              rzeznikow w historii a tolerancja wynikala jedynie z koniecznosci, nie starczylo
              swoich na obsadzenie tak wielkiego imperium (i utrzymanie go w ryzach) i dlatego
              byl "tolerancyjny" wobec tych co byli lojalni (inni juz lezeli z poderznietymi
              gardlami) .

Kontynuujac twoj tok myslenia: homoseksualisci to krwawe zbiry czego przykladem
              jest Aleksander Macedonski zwany Wielkim.
            • Gość: Alek Re: Jak zabłysnąć NIEWIEDZĄ . IP: 212.160.156.* 18.07.01, 14:17
              Retongue_outank.Ty też poczytaj zanim odeślesz innych do
              książki.Aleksander był bisaksualistą.Miął dwoje dzieci-
              synów z dwóch żon.Pierworodnego AleksandraIV z Roksany
              córki Oksjartesa(zamordowany z rozkazu Kassandra) i
              Heraklesa z Barsiny córki Dariusza(zmarł jako dziecko)
          • Gość: snajper Re: (J71) Homoseksualim a Rasa IP: 10.1.1.* / *.waw.cdp.pl 12.07.01, 16:35
            Gość portalu: jacek71 napisał(a):

> Nie wiem ile pederastow bylo wsrod greckich wojownikow,
            > ale faktem jest ,ze Greckie Imperium szlag trafil.
            >
            > Ciagnac twoja wersje,calkiem prawdopodobne,ze za upadkiem Imperium
            > Greckiego wiazal sie fakt iz "wojownikom" w glowie nie obrona kraju
            > ale homoseksualne igraszki z oponentami.
            >
            A gdyby mieli w głowie heteroseksualne igraszki, to by wszystko z obrona państwa
            było OK ?
            • Gość: jacek71 Re: (J71) Homoseksualim a Rasa-(do snajper) IP: *.bctel.ca 12.07.01, 17:12
              Czy mozna miec heterosexualne igraszki z przeciwnikiem?
              Chyba,ze bylyby nimi amazonki

Gość portalu: snajper napisał(a):

> Gość portalu: jacek71 napisał(a):
              >
              > > Nie wiem ile pederastow bylo wsrod greckich wojownikow,
              > > ale faktem jest ,ze Greckie Imperium szlag trafil.
              > >
              > > Ciagnac twoja wersje,calkiem prawdopodobne,ze za upadkiem Imperium
              > > Greckiego wiazal sie fakt iz "wojownikom" w glowie nie obrona kraju
              > > ale homoseksualne igraszki z oponentami.
              > >
              > A gdyby mieli w głowie heteroseksualne igraszki, to by wszystko z obrona państw
              > a
              > było OK ?

• Gość: Wan Re: (J71) Homoseksualim a Rasa IP: 195.205.4.* 10.07.01, 20:55
        Gość portalu: chrizz napisał(a):

> Powinienem zignorować twój debilny post. Ale nie mogłem się powstrzymać przed
        > nazwaniem cię DEBILEM. Wybaczcie to jest silniejsze ode mnie...ale sami
        > rozumiecie - taki idiota...

A co tam jest debilnego? Chcesz coś podważyć? Nie ma takiego instytutu, albo
        wiesz, że nie było tqkich badań, a może były, ale ten koleś podał lewe wyniki? Z
        czym konkretnie się nie zgadzasz? Może ze słowem "ciepluchy"? Bo jeżeli tak, to
        sie z tobą zgadzam. Ale tylko z tym. Nie widzę powodu, żeby nie można było
        podawać wyników badań w internecie.

• Gość: chrizz Re: (J71) Homoseksualim a Rasa IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 10.07.01, 22:48
          Wyniki te, kłócą się z fundaqmentalnymi wynikami, które przed 30 latami,
          ujawniły, że geny reprezentantów, różnych ras nie różnią się od siebie w żadnym
          stopniu (oczywiście nie chodzi tu o cechy zewnętrzne). Również poszczególne
          narody nie mają takich genów lub przwagi takich genów, niż inne narody. Również
          udowodnione jest, że homoseksualizm jest w pewien sposób związany z
          występowaniem niektórych genów, które u heteryków nie występują. Po za tym o
          ile mnie pamięć nie myli to wśród narodów europejskich i bardziej znaczących
          największy odsetek homoseksualistów mają Niemcy. Lecz jest to czysty przypadek
          i nic więcej. Pisząc,że akurat Żydzi są największymi "ciepluchami" jacek71
          pokazał, że oprócz homofobii cechuje go jeszcze pewnego rodxzaju rasizm.
          • Gość: Jasio Re: (J71) Homoseksualim a Rasa IP: *.sympatico.ca 15.07.01, 01:26
            Ciagle nie odpowiedziales na pytanie?
            Co negujesz? Istnienie instytutu, wyniki, brak takich badan?

Ten watek zaczal sie od podania wynikow badan a wiec jeszcze raz: co negujesz?

Czy jezeli najwiekszy procent homoseksualistow mieliby eskimosi tez bys
            protestowal?
            • Gość: chrizz Re: (J71) Homoseksualim a Rasa do Jasia IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 15.07.01, 01:36
              stary czytaj dokładnie co piszę bo albo jesteś głupkiem albo głupka udajesz
              • Gość: Jasio Re: (J71) Homoseksualim a Rasa do Jasia IP: *.sympatico.ca 17.07.01, 00:55
                Natomiast Ty nikogo udawac nie musisz. Widac golym okiem pustostan pod czaszka.
                • Gość: chrizz Re: (J71) Homoseksualim a Rasa do Jasia IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 17.07.01, 09:59
                  Stary weź ty przez chwilę tylko pomyśl o co ci chodzi. To nie boli, a
                  ochłoniesz i może dostrzeżesz moje argumenty. nie mówie zgodzisz się z nimi ale
                  tylko je zauważ bo na razie robisz z siebie głupka i tyle
                  • Gość: Jasio Re: (J71) Homoseksualim a Rasa do Jasia IP: *.bellglobal.com 18.07.01, 00:39
                    Wyglada na to, ze "glupek" to Twoje ulubione slowo. Odmieniasz je na wszystkie
                    przypadki. Chyle czola przed Twoja inteligencja ale moja glupota jest tak
                    daleko posunieta, ze nazwanie mnie glupkiem przez CIEBIE wyglada na powod do
                    chwaly.
                    • Gość: chrizz Re: (J71) Homoseksualim a Rasa do Jasia IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 18.07.01, 00:40
                      tylko się obrażaj...Masz alternatywę albo udajesz albo jesteś. Jak to gdzieś
                      pisał minister zdrowia-wybór należy do ciebie
                      • Gość: Jasio Re: (J71) Homoseksualim a Rasa do Jasia IP: *.bellglobal.com 18.07.01, 04:53
                        Coz nie mam czasu na glupie pyskowki wiec uciekam. Tym bardziej, ze "ciepluchy"
                        (skad to okreslenie?) mnie doprawdy nie interesuja tak dlugo jak zajmuja sie
                        soba i nie probuja robic z siebie grupy uprzywilejowanej.
                        • Gość: chrizz Re: (J71) Homoseksualim a Rasa do Jasia IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 18.07.01, 08:52
                          No to uciekaj ale pamiętej że to ja przedstawiłem swoje argumenty a ty mnie
                          tylko atakowałeś...
    • Gość: karol a jak jest u Polaków? IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 10.07.01, 18:44
    • Gość: Mosze nie schylaj sie... IP: *.inter.net.il 10.07.01, 18:57
      Witaj, juz tesknilem na twoje posty, gdzie sie zaniosles, troche bylo smutno...
      Dam tobie jedna przyjacielska informacie - jak bedzis widzial zyda to nie
      schylaj sie kolo niego....
      • Gość: Pank Re: nie schylaj sie... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.07.01, 04:21
        Dobre , he ,he . Może on już nie może się schylać i to dlatego taki z
        niego pies ogrodnika ?
    • Gość: scan Re: (J71) Homoseksualim a Rasa IP: *.home.net.pl 10.07.01, 19:44
      Szukał długo aż znalazł. J71 - Karola. Czym dowodzą prawdy zawartej w wątku...
      Powodzenia.
      • Gość: karol masz coś do mnie scanie IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 10.07.01, 19:47
        • Gość: scan Re: masz coś do mnie scanie IP: *.home.net.pl 10.07.01, 20:13
          Zapomniałeś dodać - "to wyskocz, k....a" - jak nie przymierzając, na jakimś
          innym watku. Jeszcze parę dni, a bedziesz sławny.
          • Gość: waldi scan cham IP: 212.33.91.* 10.07.01, 22:37
            czemu się czepiasz (dziś 2 raz). Zero dyskusji tylko obraźliwe wypowiedzi?
            • Gość: scan Re: scan cham IP: *.home.net.pl 10.07.01, 22:55
              Szanowny Waldi.
              Nie czepiam się. Kwituję tylko głupotę. Z nią zero dyskusji. Odsyłam do
              głownego wątku i dyskutuj - jeśli masz coś do powiedzenia na te brednie.
              No i to byłoby na tyle.
              • Gość: waldi Re: scan cham i analfabeta ! IP: 212.33.91.* 10.07.01, 23:58
                głowny wetek sobie, a ty sie czepiasz bo ktoś zapytał .... sam jestem ciekaw
                jak w tych badaniach wypadają Polacy (jeśli to prawdziwe badania). Masz
                problemy z czytaniem ?
                • Gość: jacek71 polacy a homoseksualism IP: *.cipherkey.com 11.07.01, 00:25
                  nie wiem jaki odsetek Polakow mozna zaklasyfikowac jako cieplusinskich.
                  wielu z was sie o to pyta,ale niestety Instytut kierowal sie nie
                  indiwidualnymi krajami ale grupami etnicznymi.
                  Wiec Polska klasyfikuje sie jako narod slowian.
                  Kraje skandynawskie ,mialy bardzo wysoki wskaznik homoseksualizmu
                  w porownaniu do Nas - slowian .
                  u Nich ok.1.00 - 1.02
                  u Nas ok. 0.57 - 0.66

kraje poludniowej Europy - ok. 0.60 - 0.69
                  niektore grupy azjatow mialy najnizszy wskaznik tj. 0.4 ( w tym koreanczycy i
                  japonia)
                  • Gość: dzieki dzieki IP: 212.33.91.* 11.07.01, 00:28
                    a scan'a policzyli?
                  • Gość: Pank Re: polacy a homoseksualism IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.07.01, 04:34
                    Gdy czytam takie wyniki "badań" , od razu przychodzi mi na myśl
                    powiedzenie : mamy gradację - fałsz - jeszcze większy fałsz - statystyka . Te
                    badania mieszczą się zdecydowanie w takim pojęciu "nagranej" statystyki .
                    Znasz wyniki bardzo poważnych "badań" prowadzonych przez niemieckich
                    naukowców w latach przedwojennych a dotyczących różnic między rasami ?
                    Wiesz ile tam jest dowodów naukowych na to , że
                    jesteś "podczłowiekiem" ? Dobrze ci z tym ?
                    A jak myślisz , jaki wynik takie badania dałyby w przedwojennych
                    Niemczech ? Czy zanleziono by tam chociaż 0,000000001% ciepluchów ? Nie
                    sądzę .
                    • Gość: jacek71 do panka IP: *.cipherkey.com 11.07.01, 06:02
                      historia grecji,owszem ciekawa.
                      jednak ciagle twierdze,ze wole byc glupim hetero
                      niz madrym pederastom.
                      (Okrutne obrzydenie mnie nachodzi na sama mysl
                      bycia pederastom,nawet tym madrym,greckim)

Jesli chodzi o twoja negacje wszystkich badan na bazie
                      faktu,ze faszystowskie niemcy tez robili badania ktorych
                      wyniki wykazywaly ,ze my slowianie jestesmy "untermenchen",
                      niestety nie moge sie zgodzic.
                      Twoja logika,doprowadzi do tego,ze bedziesz negowal
                      jakiekolwiek naukowe badania tylko dlatego,ze
                      "....kiedys,Niemcy tez robili podobne badania...i co z tego wyszlo ? "

Na marginesie,czy wiesz z jaka azjatycka grupa etniczna niemieccy
                      antropolodzy najbardziej sie identifikowali?
                      • Gość: Tomek Do Jacka IP: *.dsl.CMH.zooga.net 12.07.01, 16:24
                        Jacek, fajny chlopak jestes! Dasz mi dupy?

Tomek
    • Gość: Stefan Re: (J71) Homoseksualim a Rasa IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 18.07.01, 03:00
      Gość portalu: jacek71 napisał(a):

> Kilka dni temu presizowy Institute of Medicine w Baltimore MD,
      > oglosil wyniki swoich czteroletnich badan na temat wskaznika
      > homoseksualismu u roznych grup etnicznych.
      > Srednia w krajach industrialnych (zachodnich) wacha sie pomiedzy
      > 0.4 do 1.02 % .Czyli na 1000 mieszkancow ,od 4 do 10 osob utozsamia swoja
      > "strone" jako "ciepla".
      > Pewna niespodzianka okazal sie fakt,iz wskaznik homoseksualizmu w srodowiskach
      > zydowskich byl kilkakrotnie wyzszy niz u innych grup.
      > I tak, wskaznik wsrod zydow zamieszkalych w Stanach Zjednoczonych
      > zbliza sie do 4.24 % ( na 1000 mieszkancow , 42 to ciepluchy )
      > w Izraelu wskaznik jest podobny, 3.88 % ( 38 ciepluchow na 1000 mieszkancow)
      >

Ha ha ha. Szczerze mowiac, to zwisa mi czy ktos jest homo, czy jest Zydem, czy
      nie! Nie to sie liczy

Ale tY nigdy tego nie zrozumiesz!
      Ja ludzi klasyfikuje tylko po jednym: po inteligencji. Dlaczego?
      Jak ktos jest przyglupem, to nic mu nie przetlumaczysz, bo i tak nie zrozumie.

ps: uważaj! Żyd za tobą!
      • Gość: zygmund Re: (J71) Homoseksualim a Rasa IP: *.chicago-23-24rs.il.dial-access.att.net 18.07.01, 06:38
        Stefan, czy mam rozumiec, ze dla ciebie dziecko z zespolem Downa to czlowiek
        gorszej kategorii? A moze to wcale nie jest czlowiek?
        • Gość: Stefan Re: (J71) Homoseksualim a Rasa IP: 213.77.146.* 18.07.01, 13:57
          człowiek z zespołem Downa może być nacechowany dużą inteligencją, rozumie
          rzeczy trochę inaczej niż inni, ale nie o to chodzi. Inteligencja to nie tylko
          zdolność rozwiązywania testów Mensy, których te osoby są pozbawione na skutek
          niestety defektu genetycznego. Jeśli uważasz, że każdemu z zespołem Downa
          mógłbyś narzucić np. antysemickie poglądy, to jesteś w błędzie.

Jeśli komuś działający we własnym interesie Tejkowski czy inny Rydzyk wbije do
          łba swoje antysemickie brednie, to czy można powiedzieć że ta osoba jest w
          stanie logicznie rozumować? Nie, i o takich ludzi mi chodzi.

Natomiast Jacek zgodnie z nałożoną mu do łba ideologią, twierdzi że jest lepszy
          od kogoś bo nie ma obrzezanego ptaszka i nie jest "ciepły". A może spytasz
          właśnie Jacka co sądzi o ludziach z zespołem Downa?
          • Gość: jacek71 Re: (J71) Homoseksualim a Rasa IP: *.bc.hsia.telus.net 19.07.01, 17:11
            Stefan
            W ktorym paragrafie twierdze,ze " jestem lepszy
            >
            > od kogoś bo nie mam obrzezanego ptaszka i nie jestem "ciepły". " ????

Gość portalu: Stefan napisał(a):

> człowiek z zespołem Downa może być nacechowany dużą inteligencją, rozumie
            > rzeczy trochę inaczej niż inni, ale nie o to chodzi. Inteligencja to nie tylko
            > zdolność rozwiązywania testów Mensy, których te osoby są pozbawione na skutek
            > niestety defektu genetycznego. Jeśli uważasz, że każdemu z zespołem Downa
            > mógłbyś narzucić np. antysemickie poglądy, to jesteś w błędzie.
            >
            > Jeśli komuś działający we własnym interesie Tejkowski czy inny Rydzyk wbije do
            > łba swoje antysemickie brednie, to czy można powiedzieć że ta osoba jest w
            > stanie logicznie rozumować? Nie, i o takich ludzi mi chodzi.
            >
            > Natomiast Jacek zgodnie z nałożoną mu do łba ideologią, twierdzi że jest lepszy
            >
            > od kogoś bo nie ma obrzezanego ptaszka i nie jest "ciepły". A może spytasz
            > właśnie Jacka co sądzi o ludziach z zespołem Downa?

• Gość: quark A ja polska srednia podwyzszam! :-)))) IP: *.afp.com 19.07.01, 11:05
      a ja jestem szczesliwa, ze podwyzszam polska sredia! jestem Polakiem I GEJEM i
      jest mi z tym bardzo dobrze!!!

pozdrowienia dla wszystkich!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka