patience 09.09.05, 20:08 2 posty na godzine w czasie pracy, nono! Bardzo mi sie podobala ta pikieta pod ministerstwem infrastruktury z planszami "Lala laleczna ujawnij siew!" HEHEEE a nie mowilam? Teraz bedzie tluczenie lbem tlucznia na autostrady Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aquanet Re: HAHAHA LALA! MOCNA JESTES!! 09.09.05, 20:15 patience napisała: > 2 posty na godzine w czasie pracy, nono! Bardzo mi sie podobala ta pikieta pod > ministerstwem infrastruktury z planszami "Lala laleczna ujawnij siew!" HEHEEE > a nie mowilam? Teraz bedzie tluczenie lbem tlucznia na autostrady > A lala im odpowie, jak w tym pokazanym poście "w wyzwiskach i tak mnie nikt nie przebije" Lali zafundowali urlop, aby dziennikarze ją nie dopadli. Ciekawe, gdzie lala bawi )) aquanet Odpowiedz Link Zgłoś
sz0k Re: HAHAHA LALA! MOCNA JESTES!! 09.09.05, 20:35 > A lala im odpowie, jak w tym pokazanym poście "w wyzwiskach i tak mnie nikt ni > e > przebije" Raczej pacyna lali. > Lali zafundowali urlop, aby dziennikarze ją nie dopadli. Ciekawe, gdzie lala > bawi )) Za czyje ^*&*(# pieniądze... Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: HAHAHA LALA! MOCNA JESTES!! 09.09.05, 20:22 patience napisała: > 2 posty na godzine w czasie pracy, nono! Bardzo mi sie podobala ta pikieta pod > ministerstwem infrastruktury z planszami "Lala laleczna ujawnij siew!" HEHEEE > a nie mowilam? Teraz bedzie tluczenie lbem tlucznia na autostrady Miałem wrażenie że lala to urzędniczka wyższego szczebla. Dyrektor wyraźnie ja chronił. Ale znając "Uwagę" myślę że nie popuszczą. Zwłaszcza po tym jak jakiś gburowty jegomość zaczął wypychać członków pikiety za drzwi. A kim jest ta młodziutka ładna internautka wystepujaca na ekranie ? Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: HAHAHA LALA! MOCNA JESTES!! 09.09.05, 20:44 Urzędnicy wyższego szczebla nie mogą sobie pozwolić na przesiadywanie codziennie, całymi godzinami w necie. Są nieustannie nękani mailami i telefonami, a lala odpowiadała na wszystkie posty natychmiast. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: HAHAHA LALA! MOCNA JESTES!! 09.09.05, 20:54 ewa8a napisała: > Urzędnicy wyższego szczebla nie mogą sobie pozwolić na przesiadywanie > codziennie, całymi godzinami w necie. Są nieustannie nękani mailami i > telefonami, a lala odpowiadała na wszystkie posty natychmiast. Dziennikarze twierdzą ze na żadne maile nie otrzymywali odpowiedzi. Poczekamy, zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 09.09.05, 20:58 Żartujesz!!!! Np: Pewien radca prawny w ministerstwie finansów przez trzy dni przed urlopem NIC nie robił! Tzn. Czytał gazety, pił kawę, jadł śniadanie, słuchał radia, drzemał na fotelu itd. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 09.09.05, 21:08 abstrakt2003 napisał: > Żartujesz!!!! Np: Pewien radca prawny w ministerstwie finansów przez trzy dni > przed urlopem NIC nie robił! Tzn. Czytał gazety, pił kawę, jadł śniadanie, > słuchał radia, drzemał na fotelu itd. Ale co chcesz przez to udowodnic ? Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm Re: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 10.09.05, 10:47 To że im wyższy szczebel ty więcej swobody i nieróbstwa! Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 09.09.05, 21:11 Sam piszesz, że były to trzy dni. W przypadku lali to miesiące, czy nawet lata. Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm Re: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 10.09.05, 10:48 ewcia jesteś pierwszą moją kandydatką na kasie z programu TVN. Pozdro! DD Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Jeśli serio tak myślisz, jesteś w błędzie. 10.09.05, 18:13 Nie oglądałam programu, widziałam tylko ten filmik z Kasią na onecie. Jestem zupełnym przeciwieństwem Kasi. Nie wiem, czy dobrze zrozumiałam, ale Kasia chyba jest dziennikarką, ja z mediami nie mam nic wspólnego, mam zawód typowo techniczny, nie mieszkam w Warszawie i naprawdę nie chciałoby mi się tam przyjezdzać, by zajmowąć jakąś Lalą. Kasia ma niewiele ponad 20 lat, ja trochę więcej. Poza tym, kiedy Patience sugerowała, że Lala jest urzędniczką, ja upierałam się, że sprzątaczką. Wyzwiska i maglowe pyskówki, w których się specjalizowała utwierdzały mnie w przekonaniu, że jest to osoba niedowartościowana, o niewielkim statusie społecznym, a fakt, że nigdy nie było jej w necie w godzinach popołudniowo-wieczornych kojarzył mi się z pracą, którą wykonuje się w tych właśnie godzinach. Odpowiedz Link Zgłoś
gkkg Re: HAHAHA LALA! MOCNA JESTES!! 09.09.05, 21:45 lala powinna głosować na tuska oni kochają nierobów w nagrodę nie będzie musiała budować autostrad po 15 latach w necie Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Nieprzytomny jesteś czy tępy 09.09.05, 22:03 gkkg napisał: > lala powinna głosować na tuska oni kochają nierobów w nagrodę nie będzie > musiała budować autostrad po 15 latach w necie Nieprzytomny jesteś czy tępy. Za czyich rządów odbywa sie to leserstwo ? Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Lala - Tusk 09.09.05, 22:42 Rzeczywiście z Tuskiem ma jak się okazuje wiele wspólnego, ale nie mozna powiedzieć, że kocha nierobów. Wprost przeciwnie – ona stale utyskiwała na nierobów, na których musi pracować. Jakie to teraz jest zabawne ? A z Tuskiem łączy ją to, że on także jest nierobem, który pięknie i dużo mówi. Tusk o sobie „Mam naturalną skłonność (...) unikania sytuacji, które wiążą się z czymś przykrym albo z wysiłkiem”, Odpowiedz Link Zgłoś
aquanet Re: HAHAHA LALA! MOCNA JESTES!! 09.09.05, 20:24 patience napisała: > 2 posty na godzine w czasie pracy, nono! Bardzo mi sie podobala ta pikieta pod > ministerstwem infrastruktury z planszami "Lala laleczna ujawnij siew!" HEHEEE > a nie mowilam? Teraz bedzie tluczenie lbem tlucznia na autostrady > podpisana byla jako KASIA Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 Re: HAHAHA LALA! MOCNA JESTES!! 09.09.05, 20:39 Ale jakim nickiem na forum się posługuje? Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: No i przegapiłem...Streśćcie ten program. /nt 09.09.05, 20:55 Będzie powtórka o 1.00 w nocy. Nie idź spać wczesniej. Odpowiedz Link Zgłoś
tobasco Pacyniarz tę noc i kolejne zarezerwował dla mnie 10.09.05, 19:08 )))) ale sobie nagramy laleczną Odpowiedz Link Zgłoś
aquaneta tere-fere kuku , tabasco strzela z łuka. 10.09.05, 19:29 tobasco napisała: > )))) ale sobie nagramy laleczną Pacyniarz jest już ze mną umówiony ))))) Aquaneta Odpowiedz Link Zgłoś
tobasco Re: tere-fere kuku , tabasco strzela z łuka. 10.09.05, 20:12 qrcze - no to sorrry nie wiedziałam, że zajety Odpowiedz Link Zgłoś
aquaneta Re: No i przegapiłem...Streśćcie ten program. /nt 09.09.05, 20:56 pacyniarz napisał: > > Wiesz ile to pisania Kasia przyfilowała lalę.laleczną, że ma bardzo dużą ilość wpisów na forach i doniosła TVN. Szef lali nie chciał ujawnić kim jest lala i dało sie wyczuć, że broni jej jak niepodleglości. Lala obecnie jest na urlopie, a po powrocie juz nie będzie miała dostępu do neta. Właściwie to prawie wszyscy stali murem za lalą. Nawet nie chciano powiedziec, czy lala ma wąsy, czy nie. Swoj debiut TV miał też Tebe Zrobili tylko reklamę nam, bo nawięcej pokazywali Aquanet ) pozdr Aquaneta. Odpowiedz Link Zgłoś
sz0k Prosze: 09.09.05, 21:01 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=28838278&a=28842210 Odpowiedz Link Zgłoś
aquaneta Re: Prosze: 09.09.05, 21:11 sz0k napisał: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=28838278&a=28842210 Tu lala opowiada historię o sobie : Przyznaję, że w początkach mojej "kariery inter- Autor: lala.laleczna Data: 24.02.05, 14:51 + dodaj do ulubionych wątków zarchiwizowany netowej" odczuwałam perwersyjną przyjemność, gdy jakiś naiwniaczek dał się nabrać na mój nick. A swoją drogą - co za przyjemność być "Nieomylnym", "Kleopatrą" czy "Seneką", nieprawdaż, CZARNA OWCO? ;-D No i dzisiaj lala awansowała, bo została nie tylko gwiazdą forumową, ale i TV Ot, cel uświęca środki ) Aquaneta Odpowiedz Link Zgłoś
wala.waleczna Ja się ciesze z wpadki lali 09.09.05, 23:50 Mój nick jest odpowiedzia na jej zjadliwe posty. Zawsze dopiekałam lali kiedy miałam czas na zabawe w internet. Precz z lala laleczna - wala Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Ja się ciesze z wpadki lali 10.09.05, 12:01 wala.waleczna napisała: > Mój nick jest odpowiedzia na jej zjadliwe posty. Zawsze dopiekałam lali kiedy > miałam czas na zabawe w internet. > Precz z lala laleczna - wala Czyli popierasz takie metody "dyskusji"? Jak nie dajemy rady wirtualnie to mach donosik w realu, tak? Dla mnie to zalosne i swiadczace o slabosci. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
marychna31 Re: HAHAHA LALA! MOCNA JESTES!! 10.09.05, 00:49 dziwne, że niby tak bardzo chcieli namierzyć lale a nie zadali sobie trudu wklepania jej nicka do wyszukiwarki... Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: HAHAHA LALA! MOCNA JESTES!! 10.09.05, 01:05 Ihiiiiiiiii! Czyzby nastepny w kolejce stal newsrum, a_4, volm,pulitzerka? HmmmD: Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 To zwykła złodziejka! 10.09.05, 10:45 jeżeli surfuje w godzinach pracy, za pieniądze podatnika. Należało by ja odnaleźć i wyp..... z pracy na zbitą mordę! M. Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm Re: To zwykła złodziejka! 10.09.05, 10:50 Są więksi lenie od niej i zarabiają większe od niej pieniądze! W ministerstwach własnie! Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Re: To zwykła złodziejka! 10.09.05, 11:00 Rozumiem, że w/g Ciebie złodziej to ten, co ukradł więcej od Ciebie? M. Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm Re: To zwykła złodziejka! 10.09.05, 11:10 mariner4 napisał: > Rozumiem, że w/g Ciebie złodziej to ten, co ukradł więcej od Ciebie? > M. ============ Nie o to biega! ===== To że wyleją na pysk lale (co dobrze by jej zrobiło) niczego nie zmieni. Większość wyższych urzędników ministerialnych to nieroby (oczywiście ktoś musi robote odwalać i do tego służą szeregowi pracownicy) PS Ja pracuję w prywatnej firmie. Na forum to mam czas przed pracą (gdy wcześniej przyjdę) i po pracy gdy dłużej zostanę. Dlatego najczęściej piszę z domu. Tak to wygląda w kapitaliźmie Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Więc zwracam honor 10.09.05, 16:35 Ja już dawno temu zauważyłem, że w weekendy ruch na forach jest mniejszy. Trochę to zjawisko się zmniejszyło przy wzroście stałych łącz. M. Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: To zwykła złodziejka! 10.09.05, 12:08 mariner4 napisał: > jeżeli surfuje w godzinach pracy, za pieniądze podatnika. Należało by ja > odnaleźć i wyp..... z pracy na zbitą mordę! A ja sie nie zgodze Robercie do konca. Oczywiscie, ze urzednik powinien pracowac w czasie za ktory mu placa, a jesli nie pracuje to jest to zlodziejstwo. Ale moim zdaniem jest to tylko dorabianie ideologii do zwyklej, pospolitej zemsty. Komus zalazla Lala za skore to ja podkablowal i tyle. Ja wole takie forum, gdzie dyskutuje sie na argumenty, a nie takie, gdzie jedni sa rowni, a inni rowniejsi. Bo teraz sytuacja jest taka, ze jedni moga sobie w dyskusji pozwolic na wiecej bez obaw, ze ktos ich podkabluje, a drudzy maja trzymac jezyk za zebami, bo grozi im donos w realu. Gdyby Lala pisala grzeczniutkie posty nie drazniace nikogo, to dalej moglaby okradac podatnikow. A przeciez kradnie czas pracy kazdy urzednik piszacy na forum, i ten piszacy grzeczne posty i ten drazniacy. Pozdrawiam Jura Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm Re: To zwykła złodziejka! 10.09.05, 15:29 jureek napisał: > mariner4 napisał: > > > jeżeli surfuje w godzinach pracy, za pieniądze podatnika. Należało by ja > > odnaleźć i wyp..... z pracy na zbitą mordę! > > A ja sie nie zgodze Robercie do konca. Oczywiscie, ze urzednik powinien > pracowac w czasie za ktory mu placa, a jesli nie pracuje to jest to > zlodziejstwo. Ale moim zdaniem jest to tylko dorabianie ideologii do zwyklej, > pospolitej zemsty. Komus zalazla Lala za skore to ja podkablowal i tyle. Ja > wole takie forum, gdzie dyskutuje sie na argumenty, a nie takie, gdzie jedni sa > > rowni, a inni rowniejsi. Bo teraz sytuacja jest taka, ze jedni moga sobie w > dyskusji pozwolic na wiecej bez obaw, ze ktos ich podkabluje, a drudzy maja > trzymac jezyk za zebami, bo grozi im donos w realu. Gdyby Lala pisala > grzeczniutkie posty nie drazniace nikogo, to dalej moglaby okradac podatnikow. > A przeciez kradnie czas pracy kazdy urzednik piszacy na forum, i ten piszacy > grzeczne posty i ten drazniacy. > Pozdrawiam > Jura ======================================== A kto jej broni pisać ALE PO GODZINACH pracy!? PS Ja w pracy nie mam czasu na forum! lala powinna dostać po łapach ale nieszczęście polega na tym że większość urzędników robi to samo (tzn. obija się) ale ich żaden TVN się nie czepia! Dlatego cała sytuacja jest dwuznaczna! A TVN zachował sie jak hiena! Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: To zwykła złodziejka! 10.09.05, 17:31 hiperrealizm napisał: > A kto jej broni pisać ALE PO GODZINACH pracy!? > PS > Ja w pracy nie mam czasu na forum! lala powinna dostać po łapach ale > nieszczęście polega na tym że większość urzędników robi to samo (tzn. obija > się) ale ich żaden TVN się nie czepia! Dlatego cała sytuacja jest dwuznaczna! A > > TVN zachował sie jak hiena! A jak Fakt ujawnił obijanie się Waniek to dobrze ? Raz dobrze raz niedobrze. Dokowski od lat okrada podatników i dzieki takim, pożal sie Boże obrońcom, bimba sobie z wszystkch, pouczając jednocześnie innych o etyce, moralności, obowiązkowości itp. Moralność Kalego w narodzie nie ginie. Smutne. Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 Re: To zwykła złodziejka! 10.09.05, 18:46 wikul napisał: > hiperrealizm napisał: > > > A kto jej broni pisać ALE PO GODZINACH pracy!? > > PS > > Ja w pracy nie mam czasu na forum! lala powinna dostać po łapach ale > > nieszczęście polega na tym że większość urzędników robi to samo (tzn. obi > ja > > się) ale ich żaden TVN się nie czepia! Dlatego cała sytuacja jest dwuznac > zna! > A > > > > TVN zachował sie jak hiena! > > > A jak Fakt ujawnił obijanie się Waniek to dobrze ? Raz dobrze raz niedobrze. > Dokowski od lat okrada podatników i dzieki takim, pożal sie Boże obrońcom, > bimba sobie z wszystkch, pouczając jednocześnie innych o etyce, moralności, > obowiązkowości itp. > Moralność Kalego w narodzie nie ginie. Smutne. ======================================================== Własnie! Dalczego TVN na lali się tylko skupiło? dlaczego dokowski nie poleciał w tym reportażu? Gdyby zależało im rzeczywiście na zasygnalizowaniu problemu to pokazali by to zjawisko w szerszym swietle a nie czepiali się jednej lali tak jakby to ona była winna deficytowi budrzetowego naszego państwa! TVN zchrzanił sprawę! Powinni zrobić program o nieróbstwie polskich urzedników a nie o nieróbstwie jednej lali! To tyle na ten temat! Mam dość leni utrzymywanych z moich opodatków ale jescze bardziej niecierpie partaczy z TVN! Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: To zwykła złodziejka! 10.09.05, 19:16 abstrakt2003 napisał: >Własnie! Dalczego TVN na lali się tylko skupiło? dlaczego dokowski nie poleciał > w tym reportażu? > Gdyby zależało im rzeczywiście na zasygnalizowaniu problemu to pokazali by to > zjawisko w szerszym swietle a nie czepiali się jednej lali tak jakby to ona > była winna deficytowi budrzetowego naszego państwa! > TVN zchrzanił sprawę! > Powinni zrobić program o nieróbstwie polskich urzedników a nie o nieróbstwie > jednej lali! > To tyle na ten temat! > Mam dość leni utrzymywanych z moich opodatków ale jescze bardziej niecierpie > partaczy z TVN! No tak, sprawy nie ma bo TVN robi nie po twojemu. Gdyby robiła po twojemu to maiałaby prawo. A tak nie. Pozwól łaskawie dziennikarzom pracować po swojemu. Pojedyńczo czy grupami, zwlaszcza że nie jest to wdzięczna praca. Róznica między złodziejami pracującymi na państwowych posadach a dziennikarzami prywatnych mediów jest tak oczywista że proponuję byś swój gniew skierował we właściwym kierunku. Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm Re: To zwykła złodziejka! 10.09.05, 20:12 wikul napisał: > > Gdyby zależało im rzeczywiście na zasygnalizowaniu problemu to pokazali b > y to > > zjawisko w szerszym swietle a nie czepiali się jednej lali tak jakby to o > na > > była winna deficytowi budrzetowego naszego państwa! > > TVN zchrzanił sprawę! > > Powinni zrobić program o nieróbstwie polskich urzedników a nie o nieróbst > wie > > jednej lali! > > To tyle na ten temat! > > Mam dość leni utrzymywanych z moich opodatków ale jescze bardziej niecier > pie > > partaczy z TVN! > > > No tak, sprawy nie ma bo TVN robi nie po twojemu. Gdyby robiła po twojemu to > maiałaby prawo. A tak nie. Pozwól łaskawie dziennikarzom pracować po swojemu. > Pojedyńczo czy grupami, zwlaszcza że nie jest to wdzięczna praca. > Róznica między złodziejami pracującymi na państwowych posadach a dziennikarzami > > prywatnych mediów jest tak oczywista że proponuję byś swój gniew skierował we > właściwym kierunku. ================================ Pozwól że to ja będze decydował o kierunku mojego gniewu! A od dziennikarzy oczekuję (jak od kazdego) rzetelnej pracy! Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Re: To zwykła złodziejka! 10.09.05, 16:38 Już w naszym starym forum WP zauważyłem, że w weekendy ruch malał. Zreszta w Polsce ludzie od dawna używali służbowych telefonów do telekonferencji z famułami. Pozdrowienia M. Odpowiedz Link Zgłoś