Dodaj do ulubionych

tu jestem___do zsypka pokreta

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.02, 05:39
czekam

jakby co
to i ty poczekaj biedaku
do wieczora

i postaraj sie bardziej
to nie swiat

Obserwuj wątek
    • Gość: kunce nowe hobby - grzebanie w zsypach? IP: *.chello.pl 07.09.02, 10:33
      witaj nurni,
      zawsze byłeś oryginalny, ale żeby poświęcać czas na penetracje miejsc
      składowania odpadków? coż, artystyczne dusze w dziwnych miejscach szukają
      podniet.

wdałes się w, hm, hm, nazwijmy to "spór" z osobą, która sama o sobie napisała:
      " Klamie jak najeta, ale ta czynnosc ograniczam do sytuacji, w ktorych moge z
      klamania jakas korzysc odniesc." Oświadczyła to przyciśnieta do muru w sprawie
      łgarstw dotyczących swego pochodzenia, a przede wszystkim naszej historii.
      W wolnej chwili możesz rzucić okiem w watek Prawda o moim pochodzeniu, ale
      trzeba się cofnąć aż do 31 lipca.

Genealogiczne wywody z tego wątku ubawią też Euromira, zwłaszcza historia o
      żydowskim przodku helgi, który został podniesiony do stanu szlacheckiego przed
      przyjeciem chrztu, otrzymał nawet tytuł jeszcze jako Żyd (sic! w XVII w.
      widocznie pani(?) "prawnik" myli tytuł z urzędem) i zamieszcza wiele innych
      nonsensów, np. że dzieci poczęte w zwiazku mogły wrócic na judaizm.
      Ostatnio nawet stwierdziła, że nie tylko jest ze szlachty, ale i
      artystokracji...

a poza tym, jako zsypek pisała, że uczyła się na AE we Wrocławiu. Z czego
      wynika, że Akademia Ekonomiczna jest kuźnią prawników.

I na koniec: witaj w sekcie! (szczegóły w innym wątku helgi poświeconym mnie).
      a przy okazji - czy już miewasz wolne wieczory?
      • Gość: AndrzejG hm IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.09.02, 10:45
        Gość portalu: kunce napisał(a):

> a przy okazji - czy już miewasz wolne wieczory?
        • Gość: Hiacynt do Andrzeja o spisku ____________________bez urazy IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 07.09.02, 11:04

Nurni napisał:

Vist

ze tez nam sie zachcialo
          pare cieplych slow o Nim

niespecjalnie go uwazalem
          docenilem za pozno
          --------------------------------
          Nurni pisze wyraźnie o Viście, "zbyt późno go doceniłem".

Helga pisze do Nurniego: "Tez jestes pseudoarab z alquaida.pl? Chcialam ci
          napisac ze ten post nie byl do ciebie, ale skoro vista wspominasz, "

a Ty Andrzeju jak odczytujesz tę wymianę zdań:

"Ty ciągle doszukujesz się spisku.Być może _helga to Vist , nie wiem ,
          nie znałem Vista , tak jak i Zsypka. Znam teraz _helgę i jeżeli ona chce się
          kreować na kobietę super kompana , to jej sprawa . Dotąd aż nie będzie komuś
          bruździć i moim zdaniem niepotrzebnie wdała się w pyskówki z Hiacyntem."

Pomijając pyskówiki z Hiacyntem, niejaki Bykk moj list "prepraszam Bykk"
          odczytał jako przeprosiny, a potem bluznał - ...

Bez urazy, ale trzeba rozumieć co się czyta.
          Fałszywe wnioski wyciąnąłeś z tej wymianyu zdań.
          podrawiam

Hiacynt
          • Gość: siedem kunce! IP: *.tgory.pik-net.pl 07.09.02, 11:21
            można prosić o kontakt na sl@w.pl?
            w sprawie nie cierpiącej 'zwłoki'

5040
          • Gość: AndrzejG do Hiacynta o spisku ____________________bez urazy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.09.02, 11:29
            Gość portalu: Hiacynt napisał(a):

> Bez urazy, ale trzeba rozumieć co się czyta.
            > Fałszywe wnioski wyciąnąłeś z tej wymianyu zdań.
            > podrawiam
            >
            > Hiacynt

Być może.Nie będę zaprzeczał ,że nie ogarniam wszystkich wymian postów.
            Być może za bardzo ufam ludziom i to przenoszę na ksywki.
            Jednak gdy stracę zaufanie to cięzko to już zmienić.Jak góral.
            Pewnie bykkowi walnęło zdrowo w pewnym momencie i teraz cięzko będzie
            cokolwiek zmienić.Nie wiem Hiacyncie czym on się kierował ,
            przechodząc na tony wulgarne.Czytając wątek pojedynkowy - mogę powiedzieć
            że go znam - widziałem trafność Twoich uwag i bardzo mi się nie podobało
            przedłużanie tego sporu.Tak jakby sceptykowi chodziło o bytność na forum
            (te tysiące postów i konflikt ciągnący się tygodniami).Tego nie rozumiałem.
            Jeżeli mam konflikt to lubię go rozwiązać jak najszybciej i jest oczywistym,
            że po mojej mysli , ale to nie zawsze się udaje.
            Czym mam się urazić?Niezrozumieniem tekstu wynikającym z nieznajomości
            powiązań i zaszłosci?Jestem wdzięczny za wyjasnienia, choć nadal nie rozumiem.

Andrzej

• Gość: Hiacynt do Andrzeja o bojówkach IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 07.09.02, 14:34

> Być może.Nie będę zaprzeczał ,że nie ogarniam wszystkich wymian postów.
              > Być może za bardzo ufam ludziom i to przenoszę na ksywki.

Andrzeju

Vist był na forum prawie od początku, pisał jako Vist i Viatr.
              Pisał również w wątkach kwietnych, wiele razy bronił Carminy.
              Jednocześnie pisał na świecie, tam wdał się w wojnę między innymi ze
              Zsypkiem -Helgą. Nie znam dokładnie tamtego pisania, ale sprowadzało się do
              tego, że bronił praw Palestyczyków. Tam, na forum świat, możesz zobaczyć,
              jak Zsypek pisał - plugtastwa jakimi mnie obrzucił Bykk, są niczym w porównaniu
              z tym co pisał Zsypek. Z Vista zrobiono antysemitę. Nie tylko, że walczono z
              Vistem na forum Swiat, ale Helga ze swoją kompanią przeniosła wojne tutaj.
              Pojawiło się ponad dwadzieścia nicków - pacynek, i metodycznie planowo w stylu
              zsypkowym Vista niszczono.
              Vist pisał o bojówce syjonistycznej na forum. W tej nagonce wzięły udział
              tylko dwie osoby z forum info dnia, pewna "padlinożerczyni" i pewien nick,
              który teraz nie pisze. W jego obronie odważyło się stanąć tylko kilka osób,
              przede wszystkim Carmina, ja też napisałem kilka listów. Vist prosił Carmine,
              by tego czyniła, gdyż wiedział co to są za ludzie. Właśnie o zajadłości
              Zsypka-Helgi świadczy fakt, że gdy Carmina miło wspomniała w wątku
              Zniszczona Ziemia Vista, natychmiast Helga założyła wątek na forum Świat:

------------------------------------------------------
              Carmina pozdrowila nieboszczyka vista na Aktualnos
              Autor: _helga@NOSPAM.gazeta.pl
              Data: 05-08-2002 00:16 + odpowiedz na list

Na Aktualnosciach Carmina pozdrowila serdecznie swego przyjaciela
              nieboszczyka vista oraz zeszlorocznych zalobnikow z jego pogrzebu w
              poscie "Ziemia zniszczona" .

Kto chce tez pozdrowic nieboszczyka to zapraszam do watku

www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=13&w=2619386
              Mysle czy zalaczac do tych pozdrowien mowe pogrzebowa jaka vist wyglosil na
              swoj temat czy zadowolic sie tylko pozdrowieniami? A co mi tam. Kochanka juz
              ta mowe pogrzebowa przypomniala, wiec tyko pozdrowiesmile

-----------------------------------------------

Helga założył wątek na forum Świat i podał adres wątku Carminy z Aktualności
              pomimo tego, że Vista od dawna nie ma na forum. Zsypek-Helgta chciała, by
              bojówka która zniszczyła Vista przybyła na aktualności i zniszczyła Carminę.
              Jednocześnie masz Andrzeju odpowiedz na pytanie, dlaczego Helga niszczy
              kulturę. Gdyż Camina tam założyłą wątek i wiele osób się tam przeniosło.
              Wciągnęła w to Sceptyka i Bykka. Nie wiedza co czynią?

Zsypek pisał plugawym językiem, jako Helga na forum Swiat pisał takim samym
              językiem jako Helga. Postanowił zostać kobietą i chce by jego jak kobietę
              traktować. Czy jeżeli spotkasz transwestytę, który bedzie Ciebie molestował,
              to będzisz jego traktował jak kobietę?
              Andrzeju, zajrzyj do archiowum pomimo tego, że wątki są przetrzebione i
              poczytaj. Przejrzyj jakikolwiek wątek z ostatnich z Vistem, zobacz jakimi
              metodami z nim walczyno, do czego się posuwano. Poczytaj co pisano
              o "nieboszczyku", nie tak dawno Helga kłamliwie pisał o śmierci.

Jedyny sposób walki z kłamstwem to cytaty. Jak można inaczej wygrać z
              kłamstwem? Dlatego pisze się o mnie cytator, archiwista i prokurator.
              Wiele osób chciałoby, by nie było archiwum. Na szczęście jest. Chociaż list
              Bykka do mnie został usuniety, a ja chciałbym by pozostał. By pozostał dowód
              tego, jak bykk mnie obrażał. Jestem zdecydowanie przeciwny cenzurze.
              Jak wyrobić sobie zdanie kto ma rację, gdy ktoś idzie w zaparte. Archiwum.
              Czytałeś list Kunce o Zsypku i o kłamstwie?

> Czym mam się urazić?Niezrozumieniem tekstu wynikającym z nieznajomości
              > powiązań i zaszłosci?Jestem wdzięczny za wyjasnienia, choć nadal nie rozumiem.
              >

Tym, że napisałem, iż nie zrozumiałeś listu Nurniego. Nurni również pisze,
              abyś jego nieostroznie nie pozdrawiał, gdyż możesz zostać własnie
              zaszufladkowany. I nie będziesz wiedział, dlaczego ktoś ciebie
              niespodziewanie zaatakuje. Gdyż właśnie mozesz się znaleźć w niewłaściwym
              towarzystwie. Możesz jak Carmina, kogoś próbować bronić i tego Tobie
              bojówkarze Helgi nie wybaczą. Jak znajdziesz chwilę czasu, zajrzyj do archiwum.

Hiacynt
              • Gość: AndrzejG Do Hiacynta o pozdrowieniach IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.09.02, 16:09
                Gość portalu: Hiacynt napisał(a):
                >
                > Tym, że napisałem, iż nie zrozumiałeś listu Nurniego. Nurni również pisze,
                > abyś jego nieostroznie nie pozdrawiał, gdyż możesz zostać własnie
                > zaszufladkowany. I nie będziesz wiedział, dlaczego ktoś ciebie
                > niespodziewanie zaatakuje. Gdyż właśnie mozesz się znaleźć w niewłaściwym
                > towarzystwie. Możesz jak Carmina, kogoś próbować bronić i tego Tobie
                > bojówkarze Helgi nie wybaczą. Jak znajdziesz chwilę czasu, zajrzyj do
                archiwum.
                >
                >
                > Hiacynt

Dzieki za informację.Niewątpliwie zaglądnę do archiwum , a już na pewno
                bedę wyczulony na bieżący obrót spraw , biorac pod uwagę ciągnący się
                za nickami ogon żalów i nieporozumien z przeszłości.
                Rzeczywiście źle zrozumiałem list nurniego , myślałem że coś 'nabroiłem'
                i że to on chciał mnie wcisnąć do jakiejś szufladki.W każdym bądź razie
                jestem mu wdzieczny za troskę i jeszcze raz pozdrawiam, bo jak kogoś
                szanuję , to nie muszę się z tym kryć.

Pozdrawiam Andrzej
                • bykk Re: do Jondrusia 07.09.02, 16:55
                  Witaj Jondruś.
                  Piszesz,że mnie coś walnęło i użyłem wulgaryzmów,tak dokładnie tak!
                  Walnęło mnie coś,nad tym postem z bluzgami są posty(były?) właśnie tego
                  coś,chyba wiesz o co biega?
                  Możesz poczytać. Poza tym jak można z kłamcą inaczej rozmawiać jak on
                  nie rozumie prostych zdań "prostego" człowieka i odpowiada jak właśnie
                  prostak?
                  pozdrawiam
                  hej!
                  • Gość: AndrzejG do bykka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.09.02, 18:07
                    bykk napisał:

> Witaj Jondruś.
                    > Piszesz,że mnie coś walnęło i użyłem wulgaryzmów,tak dokładnie tak!
                    > Walnęło mnie coś,nad tym postem z bluzgami są posty(były?) właśnie tego
                    > coś,chyba wiesz o co biega?
                    > Możesz poczytać. Poza tym jak można z kłamcą inaczej rozmawiać jak on
                    > nie rozumie prostych zdań "prostego" człowieka i odpowiada jak właśnie
                    > prostak?
                    > pozdrawiam
                    > hej!

hej bykku
                    Spokojnie , daj se na wstrzymanie
                    Przerwij sobie na jakiś czas , a potem poczytaj to wszystko od nowa
                    Wierze ,że wszystko się wyjasni i wiesz jak jest.
                    Sam jesteś krewki facet i w chwilach Twojej furii nie chciałbym być w poblizu,
                    no chyba tylko jako sojusznik , i doskonale wiesz o tym ,że w takich chwilach
                    padają czasami słowa które często trudno wytłumaczyc , a jeszcze trudniej
                    samemu zrozumieć.NIe zacietrzewiaj sie teraz i wróć do sporu za jakiś czas.

Pozdrawiam krajana
                    Andrzej
            • Gość: snajper O przewlekaniu sporów. IP: *.acn.waw.pl 07.09.02, 17:00
              Gość portalu: AndrzejG napisał(a):

> Być może.Nie będę zaprzeczał ,że nie ogarniam wszystkich wymian postów.
              > Być może za bardzo ufam ludziom i to przenoszę na ksywki.
              > Jednak gdy stracę zaufanie to cięzko to już zmienić.Jak góral.
              > Pewnie bykkowi walnęło zdrowo w pewnym momencie i teraz cięzko będzie
              > cokolwiek zmienić.Nie wiem Hiacyncie czym on się kierował ,
              > przechodząc na tony wulgarne.Czytając wątek pojedynkowy - mogę powiedzieć
              > że go znam - widziałem trafność Twoich uwag i bardzo mi się nie podobało
              > przedłużanie tego sporu. Tak jakby sceptykowi chodziło o bytność na forum
              > (te tysiące postów i konflikt ciągnący się tygodniami).Tego nie rozumiałem.
              > Jeżeli mam konflikt to lubię go rozwiązać jak najszybciej i jest oczywistym,
              > że po mojej mysli , ale to nie zawsze się udaje.

Drobna poprawka, Andrzeju. Dążysz do rozwiązania konfliktu, jeśli wierzysz w
              szansę rozstrzygnięcia go po swojej mysli. Jeśli jesteś przekonany o
              przegranej, chwilę rozstrzygnięcia będziesz odwlekał w nieskończoność licząc,
              że jakiś pretekst da Ci szansę na zostawienie problemu bez rozstrzygnięcia.

> Czym mam się urazić?Niezrozumieniem tekstu wynikającym z nieznajomości
              > powiązań i zaszłosci?Jestem wdzięczny za wyjasnienia, choć nadal nie rozumiem.
              >
              > Andrzej

Pozdrawiam

Snajper.
              • Gość: AndrzejG Re: O przewlekaniu sporów. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.09.02, 17:42
                Gość portalu: snajper napisał(a):

>
                > Drobna poprawka, Andrzeju. Dążysz do rozwiązania konfliktu, jeśli wierzysz w
                > szansę rozstrzygnięcia go po swojej mysli. Jeśli jesteś przekonany o
                > przegranej, chwilę rozstrzygnięcia będziesz odwlekał w nieskończoność licząc,
                > że jakiś pretekst da Ci szansę na zostawienie problemu bez rozstrzygnięcia.
                >

Nie snajperze.Nie odwlekałbym w nieskończoność.Jezeli byś mnie przekonał,
                że to ja nie mam racji , to bym Ci powiedział , bo przyznanie się do błędu
                nie czyni człowiekowi ujmy.Jest jeszcze mozliwość nie dojścia do porozumienia.
                W tym przypadku też bym Ci o tym powiedział i nie ciągnął tego sporu
                w nieskończoność.Jeżeli byłbym zdany na wyrok sądu koleżeńskiego , tak
                jak to było w przypadku Stoika i Sceptyka , to też dążyłbym do szybkiego
                zakończenia sprawy i starałbym sie nie dać się sprowokować. Wiem ,że trudnym
                może być niereagowanie na zaczepki i istniałaby obawa o złe zrozumienie
                takiego postepowania przez reszte forum.Jednak zapowiedzenie braku reakcji
                na tego typu posty rozwiązałoby ten problem i pomogło skupić się na zasadniczej
                sprawie.
                To tyle mojego teoretyzowania na temat konfliktów.Mam nadzieję ,że nasz
                ewentualny konflikt rozwiążemy w dwóch postach i bez pomocy sił zewnetrznych.

Andrzej
                • Gość: snajper Re: O przewlekaniu sporów. IP: *.acn.waw.pl 07.09.02, 18:23
                  Gość portalu: AndrzejG napisał(a):

> Nie snajperze.Nie odwlekałbym w nieskończoność.Jezeli byś mnie przekonał,
                  > że to ja nie mam racji , to bym Ci powiedział , bo przyznanie się do błędu
                  > nie czyni człowiekowi ujmy.Jest jeszcze mozliwość nie dojścia do porozumienia.
                  > W tym przypadku też bym Ci o tym powiedział i nie ciągnął tego sporu
                  > w nieskończoność.Jeżeli byłbym zdany na wyrok sądu koleżeńskiego , tak
                  > jak to było w przypadku Stoika i Sceptyka , to też dążyłbym do szybkiego
                  > zakończenia sprawy i starałbym sie nie dać się sprowokować. Wiem ,że trudnym
                  > może być niereagowanie na zaczepki i istniałaby obawa o złe zrozumienie
                  > takiego postepowania przez reszte forum.Jednak zapowiedzenie braku reakcji
                  >na tego typu posty rozwiązałoby ten problem i pomogło skupić się na zasadniczej
                  > sprawie.
                  > To tyle mojego teoretyzowania na temat konfliktów.Mam nadzieję ,że nasz
                  > ewentualny konflikt rozwiążemy w dwóch postach i bez pomocy sił zewnetrznych.

Nasz pewnie tak, ale Ty nie umieszczasz wyzwań w poście pod tytułem: >Do
                  Szanownego Borsuka. W niebie.< Rzucanie wyzwania nieboszczykowi, choćby tylko
                  wirtualnemu, nie jest dowodem odwagi i chęci rozstrzygnięcia sporu. Prężenie
                  muskułów nad czyjąś trumną nie jest dowodem odwagi i siły, a pokrzykiwanie do
                  śp nieboszczyka - no chodź, zmierzmy się, jest dowodem na... Dopisz sobie sam
                  stosowne okreslenie lub nawet kilka okresleń. wink)

Pozdrawiam.
        • Gość: dorota Re: hm IP: *.csk.pl / *.csk.pl 08.09.02, 19:39
          wolny wieczor zawsze mozna jakos zalatwic, ale czy warto?
      • Gość: nurni nowe hobby - grzebanie w zsypach?>>>Kunce IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.02, 18:05
        hm...
        Twoj narzeczony
        nie dosyc ze wiarolomny
        to i przebiegly jak widze

czy jestes pewna
        ze sprawisz mu tym przykrosc?

chyba nie dalas wiary zapewnieniom
        jakie skladal przy okazji fliltru z #

moze tylko czeka na pretekst

spakuje walizki i zniknie za horyzontem
        zostawi list:
        'najmilsza odchodze
        i robie to dla ciebie' itd itp

ograny choc wciaz skuteczny chwyt
        uratuje wolnosc
        a i reputacje przy okazji

nie daj sie wykolowac!

.....................

nie sposob przewidziec
        co bedzie jutro

ja nie skladam pochopnych obietnic smile

ale jakby co
        to trudno mnie zastac w sieci
        rzadko tu bywam ostatnio
        to sie nie zmieni tak szybko

co by wytracic Euromirowi bron z reki
        jakas przyzwoitka by sie zdala

moze przyleci z dalekiego wschodu...smile

pzdr
        nurni

jeszcze jedno

czy jaks dobra virtualna dusza
        poda mi linki do watkow
        w ktorych zsyboczek
        tak pysznie sie wyklada?
        • Gość: snajper W roli dobrej duszy. ;)) IP: *.acn.waw.pl 07.09.02, 18:28
          Gość portalu: nurni napisał(a):

> jeszcze jedno
          >
          > czy jaks dobra virtualna dusza
          > poda mi linki do watkow
          > w ktorych zsyboczek
          > tak pysznie sie wyklada?

www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=13&w=2561584&a=2573733

• _helga To watek o mnie i viscie!!!? Pochwalam!!! 07.09.02, 17:03
      Czyncie starania, szanowni panstwo. To mi pochlebiasmile
      Obiecuje czytac, aczkolwiek odpowiadac bede wylacznie na posty zwiazane z
      ponizszymi pytaniami. Czyli poprosze o wiecej informacji kto z was i w jakim
      stopniu bral udzial w wyczynach vista i jego alquaida.pl.

W szczegolnosci mam dla was kilka pytan.

1. Kto z was bral udzial w produkcji wirusow i wlamaniach.

2. kto z was bral udzial w wysylaniu maili z grozbami pobicia pod moim adresem.

3. kto z was wystepowal pod nikiem KAT, a kto wystepowal jako ODESSA.

4. Pytanie dotyczace swiezszych czasow. ta alquaida.pl. pojawila sie niedawno
      znowu. Koles o niku student plakal ze jest taki samotny, absolutnie nikogo nie
      zna, i ze ta zadyme we wroclawiu zrobil za pomoca wysylania zaproszen do
      nieznanych mu osob i srodowisk. jednak domena alquaidy.pl jest zarejestrowana
      na warszawska firme. Kto z was cos wie blizszego na ten temat:

holder of the domain:
      LOCOART
      UL.HAWAJSKA 10m 2
      02-776 Warszawa

Registration Date:
      2000-12-07

Name servers:
      dns1.serwer.waw.pl 212.76.58.161
      dns2.serwer.waw.pl 212.76.41.61
      dns3.server.waw.pl 212.76.58.161
      dns4.serwer.waw.pl 212.76.41.61

Network:
      ASTERCITYNET
      Aster City Cable Sp. z o.o.
      Domaniewska 41, 02-672 Warsaw

5. Czy wiecie cos na temat proby podpalenia synagogi we Wroclawiu.

Mam wiecej pytan, ale te piec pierwszych mnie interesuje najbardziej.
      • Gość: nurni to nie forum swiat zsyboczku IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.02, 18:18
        _helga napisała:

> Czyncie starania, szanowni panstwo. To mi pochlebiasmile

to fakt
        zaszczyt niezasluzony

czasem trzeba umyc kibel
        zrobie to

> Obiecuje czytac, aczkolwiek odpowiadac bede wylacznie na posty zwiazane z
        > ponizszymi pytaniami.

ne ne pane havranek

uprzedzalem to nie f swiat
        schowaj te pierdoly tak skad je wyciagnales

przyjrze sie tu twojej wiarygodnosci

mamy czas
        • _helga Sam zaczales o viscie. Na forum kultura, no nie? 07.09.02, 18:30
          Troche mnie zaskoczyles z tym vistem, nie ukrywam. Ciekawa jestem ile jeszcze
          nikow w swojej karierze na forum zaliczyles. No nie wstydz sie. Odpowiedz na
          moje pytania.
          • Gość: nurni Re: Sam zaczales o viscie. Na forum kultura, no n IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.02, 19:25
            _helga napisała:

> Troche mnie zaskoczyles z tym vistem, nie ukrywam. Ciekawa jestem ile jeszcze
            > nikow w swojej karierze na forum zaliczyles. No nie wstydz sie. Odpowiedz na
            > moje pytania.

spokojnie zsypku
            nie bedzie bolalo

o wiarygodnosci twojej tu bedzie
            jest sie czego bac?

czytam co Snajper mi podal
            mecz za chwile...

poczekaj biedaku
            az tak wazny nie jestes
      • Gość: pollak Re: To watek o mnie i viscie!!!? Pochwalam!!! IP: *.jgora.dialog.net.pl 07.09.02, 19:28
        _helga napisała:

> 1. Kto z was bral udzial w produkcji wirusow i wlamaniach.
        >

To Vist.

> 2. kto z was bral udzial w wysylaniu maili z grozbami pobicia pod moim adresem.

To Vist.

> 3. kto z was wystepowal pod nikiem KAT, a kto wystepowal jako ODESSA.

Kretyn z Katowic albo okolic.

> 4. Pytanie dotyczace swiezszych czasow. ta
        Też Vist.

> 5. Czy wiecie cos na temat proby podpalenia synagogi we Wroclawiu.

To Vist.

> Mam wiecej pytan, ale te piec pierwszych mnie interesuje najbardziej.

Więcej informacji udzieli niejaki pulsprawdziwy
        lub dado. Juz oni wiedzą, hehe. Pytaj też woja.
        Ponoć prawdę zna też kingfish.
        • Gość: kunce nurni!! oraz AndrzejG IP: *.chello.pl 07.09.02, 20:03
          błyskawicznie wyjaśniam (zanim wyjdę z domu): pytałam o wolne wieczory... w
          necie (nie dostarczymy Euromirowi pretekstu do rejterady). Z przyjemnościa
          widzę, że po kilku tygodniowej absencji, zresztą przez Ciebie zapowiedzianej,
          znów się pojawiasz. Co mnie cieszy.
          Andzeju, nurni zwykle tu uaktywniał się wieczorami - stąd moje pytanie,
          czy "prawdziwe" życie pozwoli mu znowu, jak to drzewiej bywało, bywać na forum
          do ciemnej nocy.
    • perla_ Re: tu jestem___do zsypka pokreta - dziwne jest 07.09.02, 20:14
      A ja myslałem, iz na Kulturze jesteś. Z komunistą - moczarowcem tyu o
      komuniźmie rozprawiasz. Lub z ubeckim Hiacyntem bratasz się. Ewentualnie w
      piaskownicy z dziewuchami bawisz się. Mdli mnie jak pomyslę co tam wypisujesz z
      nimi. Pewno tak:
      - dobranoc
      - hej, dobranoc
      - jaka piekna noc
      - i gorąca
      - napije się herbaty
      - ale bez cukru bo wątroba...
      - o! pieknie pachną te kwiatki na smoczym wątku
      - tak
      - czy to zapach bzu?
      - chyba
      - no to dobranoc
      - smile)))))))
      - smile
      - dobranoc
      - sad
      - spijcie błogo
      - do jutra
      +++++++++++++

nurmi, idź tam, to właściwe miejsce dla ciebie jest

Perła
      • Gość: nurni nieporozumienie_____do dziecka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.02, 20:58
        perla pomyliles sie

ja nie jestem nianka
        nie pomoge ci

a o zsyboczka nie martw sie
        krzywdy ze mna mial nie bedzie

zsyboczek przylapany na klamstwie napisal:

"Moze sobie w koncu uswiadom,ze to Forum to nie realne zycie, i ze nic co tu
        robimy nie ma zadnego skutku w prawdziwym zyciu. Chyba ze komus imaginacja
        zacznie sie mylic z realemsmile Wiecej luzu, ciesz sie zyciem"

brzmi znajomo

nie mam dla ciebie czasu
      • miriamfrist Re: tylko dla Perły tu jest. 07.09.02, 21:46
        perla_ napisał:

> A ja myslałem, iz na Kulturze jesteś. Z komunistą - moczarowcem tyu o
        > komuniźmie rozprawiasz. Lub z ubeckim Hiacyntem bratasz się. Ewentualnie w
        > piaskownicy z dziewuchami bawisz się. Mdli mnie jak pomyslę co tam wypisujesz
        z
        >
        > nimi. Pewno tak:
        > - dobranoc
        > - hej, dobranoc
        > - jaka piekna noc
        > - i gorąca
        > - napije się herbaty
        > - ale bez cukru bo wątroba...
        > - o! pieknie pachną te kwiatki na smoczym wątku
        > - tak
        > - czy to zapach bzu?
        > - chyba
        > - no to dobranoc
        > - smile)))))))
        > - smile
        > - dobranoc
        > - sad
        > - spijcie błogo
        > - do jutra
        > +++++++++++++
        >
        > nurmi, idź tam, to właściwe miejsce dla ciebie jest
        >
        > Perła

Ależ Perła, co Ty pleciesz? To już nie wystarcza Ci, że masz Hiacynta za
        wroga ? Teraz Nurniego chcesz przeciwko sobie, nam nastawić. Spokojnie Tomku.
        Juz teraz po nocy się zrywasz, krzyczysz, Hiacynta i Carminę przepraszasz.
        Teraz jeszcze to z nurnim. Znów bedziemy mieli problemy przez te Twoje stresy.
        Juz się przekonałeś, ile tarcimy, gdy zdenerwowany jesteś. Mężczyźni tak
        reagują, po co to nam, Tomku. Odpuść nurniego.

pozdro Perła

M.
    • Gość: nurni pozytek ze zsypa? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.02, 22:21
      zsypek 'kobieta' po przejsciach
      zaistnial na forum ostatnio

przyfrunal na haslo: Vist

wraz z nim swiatowe towarzystwo
      specjalisci od wirusow trojanow
      lewycg multinickow
      slowem
      f swiat w calej krasie

pytanie .jakich nickow uzywasz.
      mowi wszystko
      to co u nas jest skandalem
      u swiatowych norma
      to taka nowa jakosc

mitoman
      przylapany na klamstwie pisze:
      'Moze sobie w koncu uswiadom, ze to Forum to nie realne zycie, i ze nic co tu
      robimy nie ma zadnego skutku w prawdziwym zyciu. Chyba ze komus imaginacja
      zacznie sie mylic z realemsmile Wiecej luzu, ciesz sie zyciem'

chetny do oskarzen
      zapytany o dowody
      pokiwa smutno czaszka:
      'coz w necie udowodnic mozna'

okzauje sie ze sporo mozna
      bez zaawansowanych antyvirow i scanerow
      calego tego softu
      stanowiacego niezbedne narzedzia 'swiatowych'

narzedzia dyskusji

starczy umiec czytac
      wiekszosc umie...smile

inni maja chyba trudnosci

jeszcze inni nie chca widziec
      helgoś robi za pozyteczna idiote
      przydaje sie
      'nie lubi tych co ich nie lubimy'

a tonacy kretyna sie chwyta

nick zsypek vel helga
      obniza poziom forum

rozmowa z klamca i dewiantem
      jest obraza dla zdrowego rozsadku
      tak mysle

tacy jak helgos zawsze wracaja
      nie odejda bo wstydu nie znaja

jedynym wyjsciem jest smierc
      ta forumowa
      pisac do siebie i dla siebie
      zero zainteresowania

no to moze pozwolmu zsypkowi
      odwalic kite

amen

.............

cytat z klasyka:

'Klamie jak najeta, ale ta czynnosc ograniczam do sytuacji, w ktorych moge z
      klamania jakas korzysc
      odniesc. A i to nie zawsze. Czasem mowie prawde nawet jesli z klamania mialabym
      wieksza korzysc, wyobraz sobiesmile'

ironiczne pozdro
      dla wszystkich rozmowcow zsypa

nurni
      • _helga Re: A gdzie odpowiedzi na moje pytania? 07.09.02, 22:33
        OK. Juz pokazales ze bluzgac potrafisz. Jak chcesz dalej demonstrowac swoje
        umiejetnosci w tym zakresie, to prosze bardzo.

Ja sie nad czyms innym zastanawiam.

Na przyklad zupelnie nie pamietam czy z toba w ogole przedtem rozmawialam.
        Chyba nie? A ty nagle wynurzasz sie z nie wiadomo skad, od razu zionac
        nienawiscia, i rownie znienacka przywolujesz nieboszczyka vista na tapete.

Jestes ciekawym zjawiskiem przyrodniczym, kolessmile
        • Gość: nurni na koniec IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.02, 12:50
          _helgos napisał byl:

> OK. Juz pokazales ze bluzgac potrafisz. Jak chcesz dalej demonstrowac swoje
          > umiejetnosci w tym zakresie, to prosze bardzo.

odchamiasz sie zsypku przy nas
          to plus
          tyle ze to co wnosisz
          mniej niz zero

> Ja sie nad czyms innym zastanawiam.
          > Na przyklad zupelnie nie pamietam czy z toba w ogole przedtem rozmawialam.

nie win sie za to
          budowales ostatnio jakosc f swiat
          prozno mnie tam szukac

> Chyba nie? A ty nagle wynurzasz sie z nie wiadomo skad,

czyzby modlinska to pudlo swiatowcu?

klamcow nie lubie zsyboku
          procz pogardy
          nic do nich nie mam

> od razu zionac nienawiscia,

przepraszam cie zsyboczku
          nie wiedzialem

trafilem na wrazliwego klamce
          subtelnego dresiarza
          delikatnego mitomana
          kulturalnego zbocenca

wstyd mi
          nie poznalem cie w tym fraku

> i rownie znienacka przywolujesz nieboszczyka vista na tapete.

boli was ten Vist

ledwo go pamietam
          na pewno byl KIMS
          ci co z klamstwem walcza
          na dzien dobry maja u mnie plus

> Jestes ciekawym zjawiskiem przyrodniczym, kolessmile

kim jestem
          mniej czy wiecej wszyscy wiedza

kim jestes ty
          mitoman klamca dresiarz a przy tym
          osobowosc potencjalnie pedofilna
          tez juz wiedza

tyle wlasnie przyniosles z f swiat

i pomyslec
          ze starczylo by nie klamac

nurni
          • _helga Re: na koniec 08.09.02, 13:02

> odchamiasz sie zsypku przy nas
            > to plus
            > tyle ze to co wnosisz
            > mniej niz zero
            >

Faktycznie, jastescie misjonarze cywilizacji oraz odchamianiasmile
            Jakby ktos oprocz mnie chcial sie odchamic, to zapraszam do nowego watku
            komsomolskiego misjonarzy cywilizacji spod znaku alquaida.pl:

www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=13&w=2913723

Do admina. Prosze zeby tego watku nie kasowac, do ktorego ow link prowadzi.
            • Gość: nurni Re: na koniec IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.02, 13:12
              _helga napisała:

> Faktycznie, jastescie misjonarze cywilizacji oraz odchamianiasmile
              > Jakby ktos oprocz mnie chcial sie odchamic, to zapraszam do nowego watku
              > komsomolskiego misjonarzy cywilizacji spod znaku alquaida.pl:

dobre ale na swiat
              tu troche wyzej poprzeczka

buduj legende

zasmiecacie to forum

> Do admina. Prosze zeby tego watku nie kasowac, do ktorego ow link prowadzi.

przyda sie prawda?
              Hiacynt i nurni ich metody
              skutek w watku jakiegos przyglupa

za cienkie to zsyboczku
              • bykk Re: na koniec 08.09.02, 14:01
                Może ty nie Nurni?
                Może Ty Jędrek np.? Nigdy w życiu nie powiedziałbym,że to Ty Nurni,
                wielki na F. poeta?smile)
                Tak blisko Ci do Jędrka?
                Może Ci bliżej do nijakiego Bolka czy Jędrka?
                • nurni Re: na koniec 08.09.02, 14:24
                  bykk napisał:

Bykku
                  szanowac mnie nie musisz

szanuj swoj nick

zalogowalem sie dla Ciebie
                  czasem masz trudnosci z czytaniem
                  • bykk Re: na koniec-do Nurniego! 08.09.02, 15:26
                    Nurni,dzięki za specjalne zalogowownie!smile
                    Oczywiście,że nie muszę Cię szanować!!!
                    Mogę jednak?
                    Mam trudności z czytaniem powiadasz?
                    Fakt,nie zawsze mam okulary na nosie.
                    Jeśli chcę Cię szanować,to muszę zapytać kogoś?
                    Jak wiesz,to do "zawsze" Cię szanowałem,ale...!
                    Nie wnikam!
                    Szkoda,że taki szybki jesteś? jak Ci kumpel stuknie,Ty jesteś już!?
                    pozdrawiam dla prawdziwego Nurni
                    Hej!
                    • Gość: oaza Re: na koniec-do Nurniego! IP: *.fe.uni-lj.si 08.09.02, 17:27
                      bykk napisał:

> Nurni,dzięki za specjalne zalogowownie!smile
                      > Oczywiście,że nie muszę Cię szanować!!!
                      > Mogę jednak?
                      > Mam trudności z czytaniem powiadasz?
                      > Fakt,nie zawsze mam okulary na nosie.
                      > Jeśli chcę Cię szanować,to muszę zapytać kogoś?
                      > Jak wiesz,to do "zawsze" Cię szanowałem,ale...!
                      > Nie wnikam!
                      > Szkoda,że taki szybki jesteś? jak Ci kumpel stuknie,Ty jesteś już!?
                      > pozdrawiam dla prawdziwego Nurni
                      > Hej!

oaza: nurniego w pole nie wyprowadzisz. nurni to nie siódemka czy sceptyk.
                      nurni to lis kuty na cztery łapy. i okrutnie przeklinaczy forumowych nie
                      cierpi. człowiek czytujacy herberta nie będzie rozmawiał z takim forumowym
                      bucem jak bykk. obojetnie czy z "hej!" na końcu "wypowiedzi" czy też z
                      bajeczką o wężu. to nie ten format co ty bykku. widze, że już miękniesz, bo
                      odczuwasz nurniego wielkość i swoją nicość. nurni nie będzie leczył twoich
                      kompleksów. wiecej pokkory byku.
                      oaza
                      • Gość: nurni edo IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.02, 18:06
                        Gość portalu: oaza napisał(a):

kilka bzdur

.............

tak jak zsypek
                        nie zaistniejesz na aktualnosciach
                        mam do ciebie edo kilka slow
                        chodzi amigosanie o twoj oazowy watek
                        przeczytaj go nurmi uwaznie

straciles swoja szanse
                        • Gość: oaza Re: edo czy ego? IP: *.fe.uni-lj.si 08.09.02, 19:29

> Gość portalu: oaza napisał(a):
                          >
                          > kilka bzdur
                          >
                          > .............
                          >
                          > tak jak zsypek
                          > nie zaistniejesz na aktualnosciach
                          > mam do ciebie edo kilka slow
                          > chodzi amigosanie o twoj oazowy watek
                          > przeczytaj go nurmi uwaznie
                          >
                          > straciles swoja szanse

oaza: moja odpowiedź również tam
                      • bykk Re: ??? 08.09.02, 19:13
                        Oazy,czy cosik chciałeś przekazać komuś?
                        bez hej!
                        • Gość: oaza Re: ??? IP: *.fe.uni-lj.si 08.09.02, 19:28
                          bykk napisał:

> Oazy,czy cosik chciałeś przekazać komuś?
                          > bez hej!

oaza: co chciałam, to przekazałam. Popisz się teraz swoją poprawną polszczyzną.
                          Na wątku nurniego nie wypada? Ostatecznie zawsze możesz napisać, że "wyszedłeś
                          z nerw"
                          oaza
                          • Gość: nurni podejzenie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.02, 22:08

> . Popisz się teraz swoją poprawną polszczyzną.

wytykanie ortografii misjonarzu
                            to krotka i latwa pilka

kazdy popelnia bledy
                            nie znam tu nikogo
                            kto by sie ich ustrzegl
                            polski jest trudny smile

latwo wtedy dowalic
                            zwlaszcza jak sie nie ma nic w reku

spusc z tonu

oaza:
                            "Istnieje uzasadnione podejżenie, że nie kwalifikujecie
                            się nawet do wypasania kóz, chociaż wasze przekleństwa kozom nie powinny
                            zaszkodzić"

prosiles sie edo ortografie

nurni
                            • Gość: oaza Re: To nie takie proste nurni IP: *.fe.uni-lj.si 08.09.02, 22:52

> Gość portalu: oaza napisał(a):
                              >
                              > > . Popisz się teraz swoją poprawną polszczyzną.
                              >
                              > wytykanie ortografii misjonarzu
                              > to krotka i latwa pilka
                              >
                              oaza: Masz rację, ale...

> kazdy popelnia bledy
                              > nie znam tu nikogo
                              > kto by sie ich ustrzegl
                              > polski jest trudny smile

oaza: I tutaj także

> latwo wtedy dowalic
                              > zwlaszcza jak sie nie ma nic w reku
                              >
                              > spusc z tonu
                              >
                              > oaza:
                              > "Istnieje uzasadnione podejżenie, że nie kwalifikujecie
                              > się nawet do wypasania kóz, chociaż wasze przekleństwa kozom nie powinny
                              > zaszkodzić"
                              >
                              > prosiles sie edo ortografie

oaza: otóż nie o ortografię mi idzie a o TAAAKĄ polszczyznę:

Re: do Hiacka
                              Autor: bykk@NOSPAM.gazeta.pl
                              Data: 02-09-2002 14:49 + odpowiedz na list

+ odpowiedz cytując

-------------------------------------------------------------------------------
                              -
                              Hiacku,do ciebie tu kurwa tylko łopatą jak widać!
                              Czy Ty prostych słów nie rozumiesz?
                              Czego się bucu wtrącasz do czyjejś rozmowy?
                              Skąd wiesz co połyka Stoik?
                              Pierdolnij się w łeb i biegaj po oazie!
                              Przecie normalny człek widzi,że się pośpieszyłem,sprawa wyjaśniona,a ty
                              dalej judzisz po forum,komu by jeszcze,komu?
                              Nie ze mną Hiacyncie,nie ze mną.
                              Tu bajka,jaka? wiesz
                              >

Prawda jak pięknie? Zawsze jesteś dobrze przygotowany lecz tym razem...
                              Winę jednak biorę na siebie. Nie wyłuszczyłam zarzutu precyzyjnie, jednakowoż
                              z pewnością dużo czytasz. Więc wiesz o co kopię kruszę. O zasady. Nie
                              koniecznie gramatyki, interpunkcji czy ortografii. Lubię ludzi, którzy stosują
                              się do zasad, które deklarują, że wyznają. Gra nie warta świeczki?
                              Widzisz co się tu dzieje? Takie forum Ci imponuje? -Pytania retoryczne.
                              Znajdź proszę w moich tekstach jakiś wyraz na k, czy inne podobne.A powiem Ci
                              kim jestem.
                              oaza
                              > nurni
                              • Gość: nurni czas minal IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.02, 00:29

> Prawda jak pięknie? Zawsze jesteś dobrze przygotowany lecz tym razem...
                                > Winę jednak biorę na siebie. Nie wyłuszczyłam zarzutu precyzyjnie, jednakowoż
                                > z pewnością dużo czytasz. Więc wiesz o co kopię kruszę. O zasady.

amigosan
                                kpisz czy o droge pytasz

>Nie koniecznie gramatyki, interpunkcji czy ortografii. Lubię ludzi, którzy
                                > stosują się do zasad, które deklarują, że wyznają. Gra nie warta świeczki?

podstawa rozmowy jest wiarygodnosc
                                rozumiesz nurmi
                                nie udawaj greka /sic!/

> Widzisz co się tu dzieje? Takie forum Ci imponuje? -Pytania retoryczne.

watek temu sluzyl
                                dobrze ze wpadles
                                pasujesz mi do obrazka

> Znajdź proszę w moich tekstach jakiś wyraz na k, czy inne podobne.A powiem Ci
                                > kim jestem.

to juz bez znaczenia
                                miales swoja szanse
                                bylem gotow nawet cie bronic
                                bo bylaby to duza rzecz

minely 3 miesiace od:

www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=13&w=2105869&a=2153606
                                napisalem:
                                mozesz na mnie liczyc
                                i tak by bylo

inaczej stracilbym wiarygodnosc
                                rozumiesz juz
                                zatroskany o forum kariocu?
                                wiarygodnosc...

teraz to juz nieaktualne

czas na mnie
                                zegnam wszystkie 'wiarygodne' nicki

a Przyjaciol serdecznie pozdrawiam
                                nurni
    • Gość: nurni Re: tu jestem___do zsypka pokreta cdnastapil IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.02, 01:43
      mam na klamcow alergie
      nie mija mi nigdy

masz do mnie zsyboczku pecha
    • Gość: nurni nie za duzo tego spamu pokrecie? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.02, 00:11
      kreujesz sie dalej biedaku

szukasz towarzystwa zboku
      na swiecie juz cie nie chca?

tak mi przykro....smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka