Gość: Mosze IP: *.inter.net.il 22.09.01, 18:14 Z okazji wyborow w Polsce zycze wszystkim Forumlarzy dobrego wybrania na dobre jutro... Serdecznie Pozdrawiam, Mosze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
civic_vtec Re: Niech zyje DEMOKRACJA.... 22.09.01, 19:20 Dziekuje Mosze za dobre slowo. Kto jak nie Ty mogl o tym pomyslec? Pozdrawiam vtec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hiacynt Mam coraz więcej wątpliwości IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 22.09.01, 19:26 Drogi Mosze! Gdyby pod ręką był Piłsudski, to bym się nie zastanawiał. A tak, to mogę pomarzyć. Hiacynt Stary Demokrata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Do Mosze :] IP: *.net.bialystok.pl 22.09.01, 19:37 apropos słowa - Demokracja Jaką byś miał mine gdyby w twoim bloku mieszkalnym demokratycznie grupa Twoich "przyjaciół" zza sciany wymyslila taki oto KAWAŁ-USTAWE : "Telewizor Pana Mosze jako dotacja dla "potrzebujacego" wrazen filmowych Pana sekretarza obranego demokratycznie "Stowarzyszenia Miłosników Słowa Demokracja" zostanie na mocy głosowania przekazana niedobrowolnie dla wyzej wymienionego kolektywu"? ;] RADOSC RADOSC! DEMOKRACJA? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vist __ Niech_ zyje_ DEMOKRACJA...._________________ATEŃSKA___ IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 22.09.01, 19:38 Gość portalu: Mosze napisał(a): > Z okazji wyborow w Polsce zycze wszystkim Forumlarzy dobrego wybrania na dobre > jutro... Cześć Mosze ! Trochę brzmi to jak okrzyk wiecowy..... Ale chyba to tylko pretekst do życzeń. (I hope) "Technologia motorem postepu" <<<<>>>> Takie hasło ostatnio słyszałem. I myślę, że od czasów Demokracji Ateńskiej ten postęp się słabo zaznaczył. dzięki Vist____________________________ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max co na to feministki Viscie ( reakcyjny? ) :)))) IP: *.net.bialystok.pl 22.09.01, 20:24 patrz bo bedziesz zaraz przepraszac! )) Jezeli powiesz cos o Korwinie- Mikke to wiedz ze sam rzadasz ograniczenia prawa wyborczego dla kobiet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vist __vist_do_Maxa_ ( reakcyjny? ) :)))) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 23.09.01, 01:40 Gość portalu: max napisał(a): > Jezeli powiesz cos o Korwinie- Mikke to wiedz > ze sam rzadasz ograniczenia prawa wyborczego dla kobiet Mh... zaryzykuję....>>__O_w/wymienionym:_ Szaleństwo nie wyklucza głupoty. pzdr V.________________________________ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orange Re: Niech zyje DEMOKRACJA.... IP: *.sieradz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.01, 20:21 Witaj Mosze! Dziękuję za życzenia. Oby jutro lepsze było. Najważniejsi są Przyjaciele. Pozdrowienia! - Orange Niezbyt Demokratyczny Odpowiedz Link Zgłoś