Gość: oszolomek IP: *.159.102.237.Dial1.Detroit1.Level3.net 15.09.02, 00:06 mowio ze soma cimnota sucha rodia maria a jo tu sysze, ze some profesury habilitowane, czy jokies tom, w tem radio wystepujo. Moze jo jednok nie toki cimniok? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ciupazka Re: some dziwy IP: *.it 15.09.02, 10:12 Gość portalu: oszolomek napisał(a): > mowio ze soma cimnota sucha rodia maria a jo tu sysze, ze some profesury > habilitowane, czy jokies tom, w tem radio wystepujo. > Moze jo jednok nie toki cimniok? <<<< Pecunia non olet>>>> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komodor Re: some dziwy IP: 213.25.179.* 15.09.02, 10:36 Bo widzicie baco - jakie radio takie i profesory.Parafialne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciemniak Re: some dziwy IP: *.bioc.aecom.yu.edu 15.09.02, 23:38 Ja tu tez sluchom w USA na Unywersytecie. Pss, jeszcze mnie zdegradujom. Ciemniak, PhD. Gość portalu: komodor napisał(a): > Bo widzicie baco - jakie radio takie i profesory.Parafialne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n0str0m0 kalafior czy pomidor... posluchaj... IP: 202.108.191.* 16.09.02, 07:48 kalafior napisal(a): > Bo widzicie baco - jakie radio takie i profesory.Parafialne. nie to co za twoich czasow, co nie? no... jaki system - tacy docenci marzec niedaleko - bedziesz obchodzil rocznice? nostromo Odpowiedz Link Zgłoś
sala.hamil Re: some dziwy 15.09.02, 23:42 Profesur Nowak to taki profesur jak profesur Dyzma. Pierniczy okrutnie i jest niebezpieczny dla otoczenia. Poza tym: Decyzje o zamknieciu Biur Radia Maryja w Warszawie uwazam za calkowiecie sluszna. Prymas Jozef Glemp wraz z kard. Franciszkiem Macharskim i kard.Tadeuszem Pieronkiem postanowili zapobiec lepperiadzie w kosciele. Nie mozna pozwolic na powstawanie panstwa w panstwie. Nie mozna glosic antysemickich hasel, hasel rasistowskich, nawolywac do bojkotu instytucji panstwowych i wybranych instytucji zagranicznych. To jest karalne. Kazdy ma prawo glosic takie poglady, jakie uwaza za sluszne pod warunkiem, ze nie szkodza one innym. To jest nawet ujete w ramy Konwencji o Prawach Czlowieka. W kwestii religijnej, jestem tu kompletnym laikiem, ale skoro Nowy Testament nakazuje wiernym przestrzeganie zasady miluj blizniego, nie dostrzegaj drzazgi w oku jgo to, czy Rydzyk tych zasad przestrzegal? Nie. Nie przestrzegal. Poza tym potrafil jeszcze otwarcie krytykowac tak wielkie osobistosci kosciola jak kadr.Stefan Wyszynskiego, ks.Tischnera,a nawet niektore decyzje Jana Pawla II.A to juz jest chucpa.Dziwi mnie natomiast decyzja innych biskupow archidiecezji. Dziwi moze nie tyle decyzja ale jej brak. Nikomu nie mozna pozwolic na to by glosil nacjonalistyczne hasla,nawolywal do buntu przeciw okreslonym instytucjom a nawet parafiom ( takie zdarzenia tez mialy miejsce) Nie wolno powolic zeby ktos na antenie falszowal historie, na to jest tzw.IPN-owska podstawa prawna. Nie wolno dopuscic do stwarzania niebezpieczenstwa dla lotnikow zaklocajac im fale radiowe. Patrza historia z Luftwaffe.A gdyby ten chlopiec sie rozbil? Nie wolno tez dopuscic do tego, zeby ktos obrazal inne nacje np.Zydow,pzredstawicieli rasy czarnej,zoltej tylko z powodu ich pochodzenia. Rydzyk dotsal ostrzezenie. Ktore mozna i nalezy odczytac: Oddal sie i przemysl swoje poglady. Idz na pustynie. Nie na wygnanie a na pustynie. Wrocisz jak przemyslisz... Nie jest to rownoznaczne z ekskomunika. Pozdrawiam Sala Hamil sala.hamil@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciemniak Re: some dziwy IP: *.bioc.aecom.yu.edu 15.09.02, 23:57 jesli profesor Nowak to taki dYzma, to co powiedziec o "Sali" ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oszolomek Re: some dziwy IP: *.114.popsite.net 20.09.02, 04:37 Oj dziwujta sie dziwujta !!! Wieta co - jo ni lubia tego, no, no jok mu tom, Michniak ? cy co? Moja tys onego ni lubi Odpowiedz Link Zgłoś