patience 30.09.05, 20:29 Te wybory sie ciagna za dlugo.Najpierw zalosny tv show a potem jeden zalosny eurosceptyk sciga sie z drugim zalosnym eurosceptykiem ktory pierwszy uscisnie dlon Baroso. Konczcie wasci, wstydu oszczedzcie. Waszym wyborcom Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
v_2 Re: Nudno 30.09.05, 22:12 Najciekawsze przed nami- zwarcie prezydenckie przyjaciół z koalicji czyli jak udusic przyjaciela podczas uścisku??? Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Nudno 30.09.05, 22:54 Eeee tam, to juz bylo w AWS. Odgrzewana zupa. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Nudno 01.10.05, 07:56 Ja także nie mogę się doczekać, kiedy wreszcie zakończy się ten przedwyborczy show, kiedy znikną bilboardy z twarzami, które psują mi humor już z samego rana. Chciałabym włączyć telewizor, bez obawy, że za chwilę pojawi się w nim sepleniący, łysiejący facet z wyłupiastymi oczami, przemawiający tonem męża opatrzności. Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Nudno 01.10.05, 11:02 ewa8a napisała: > Ja także nie mogę się doczekać, kiedy wreszcie zakończy się ten przedwyborczy > show, kiedy znikną bilboardy z twarzami, które psują mi humor już z samego > rana. Chciałabym włączyć telewizor, bez obawy, że za chwilę pojawi się w nim > sepleniący, łysiejący facet z wyłupiastymi oczami, przemawiający tonem męża > opatrzności. Nie mowiac o spektaklu pt. "Wyscig euroscetycnych kandydatow ktory z nich lepiej i dokladniej wylize tylek Baroso i udowodni, ze ma bardziej wlasny elektorat w odbycie." A najlepsze, ze sadzac po braku reakcji na F. Kraj tenze elektorat faktycznie jest taki glupi, ze nie kapuje tego rodzaju zaawansowanych deklaracji politycznych. Pojechali po namaszczenie, jak onegdaj PZPR do Moskwy jezdzila po namaszczenie I sekretarza. Nikt inny czegos takiego przed nimi nie robil. Wydawalo sie ze w poprzedniej kadencji polityka osiagnela dno, ale okazuje sie ze nie Odpowiedz Link Zgłoś
institoris1 Re: Nudno 01.10.05, 11:29 patience napisała: > Nie mowiac o spektaklu pt. "Wyscig euroscetycnych kandydatow ktory z nich lepie > j > i dokladniej wylize tylek Baroso i udowodni, ze ma bardziej wlasny elektorat w > odbycie." A najlepsze, ze sadzac po braku reakcji na F. Kraj tenze elektorat > faktycznie jest taki glupi, ze nie kapuje tego rodzaju zaawansowanych deklaracj > i > politycznych. Pojechali po namaszczenie, jak onegdaj PZPR do Moskwy jezdzila p > o > namaszczenie I sekretarza. Nikt inny czegos takiego przed nimi nie robil. > Wydawalo sie ze w poprzedniej kadencji polityka osiagnela dno, ale okazuje sie > ze nie to mowisz Patience, ze Barosso bedzie nam prezydenta zatwierdzal? Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Nudno 01.10.05, 11:32 > to mowisz Patience, ze Barosso bedzie nam prezydenta zatwierdzal? Zatwierdzanie odbywa sie PO wyborach, a namaszczanie PRZED. I nie ja twierdze, tylko obaj kandydaci, co udowodnili czynem. Odpowiedz Link Zgłoś