Dodaj do ulubionych

Czy można liczyć na to, ...

01.10.05, 22:35

...że piękne miasto Pułtusk zmieni na czas kampanii wyborczej nazwę?

• szach0 ____________________na Pyskowice czy Tusko_wice?/n 02.10.05, 00:35
    • ewa8a Re: Czy można liczyć na to, ... 02.10.05, 07:53
      voila.pl/edycja/index.php?get=1&f=7
      • szach0 Chcesz ujrzeć tors Hasza i jego niepospolitą fizys 02.10.05, 08:13
        • ewa8a Re: Chcesz ujrzeć tors Hasza i jego niepospolitą 02.10.05, 08:14
          O niczym innym nie marzę.
        • szach0 inteligentne oczy w ujmującej oprawie męskiego 02.10.05, 08:25
          oblicza o ujmujących, stanowczych ale promieniujących dobrem rysach
          i ten tors, jakby powielony ze starozytnych rzeźb bez przygarbienia
          konferencyjnego, charakteryzującego cherlawych lub tłustych janczarów
          Komputerlandii i Wasalobizneslandii.
          • szach0 niestety nie farbuję srebrnej imitacji fryzury, 02.10.05, 08:29
            która zdaniem licznych fanek podkreśla walory najważniejszego
            męskiego organu siedliska uczuć i i sexu - mózgu.

A nie serca jak dawniej błędnie myślano...
          • ewa8a Re: inteligentne oczy w ujmującej oprawie męskieg 02.10.05, 08:29

Inteligentne oczy ? Promieniujące dobrem rysy ? I ten tors pod białą
            koszulą ....
            Czy to przypadkiem nie Ty ?

217.79.144.102/~b0rg/rotfl/upload/kawaler_do_wziecia.jpg
            • szach0 ____________smiesz kpić z maczo wiedźmino różowa? 02.10.05, 08:33
              • szach0 wiedz że ten chłopak może mieć najlepszą z Was 02.10.05, 08:34
                • szach0 ________bo mężczyzna TWARZĄ nie bawi 02.10.05, 08:35
                  • ewa8a A czym ? n/t 02.10.05, 08:36
                  • szach0 a tym co ma w srodku a Hasz ma zalety na zewnątrz 02.10.05, 08:37
                    uwidocznion_ne
                    • szach0 by i taka nieboga ja Ty łacno zorię_ntować bynajm 02.10.05, 08:40
                      niej oczywiście się też mogła bez myslenia które zmarszczki wywołać
                      groźne dla jej zdrowia psychicznego by się nie zdały
                      • szach0 jakkolwiek by tego inaczej nie napisać kobieco 02.10.05, 08:41
                      • ewa8a Re: by i taka nieboga ja Ty łacno zorię_ntować b 02.10.05, 08:46
                        Zalety może i masz na ,,zewnątrz uwidocznione'', ale być może nie obserwuję cię
                        na tyle bacznie, by je zauważyć.
                        • patience Re: by i taka nieboga ja Ty łacno zorię_ntować b 02.10.05, 10:11
                          ewa8a napisała:

> Zalety może i masz na ,,zewnątrz uwidocznione'', ale być może nie obserwuję cię
                          > na tyle bacznie, by je zauważyć.

Moze za malo sie wpatrujesz w monitor okiem wyobrazni?
                          wink
                          • ewa8a Re: by i taka nieboga ja Ty łacno zorię_ntować b 02.10.05, 11:45
                            Przy uwidocznionych zaletach wyobraźnia jest niepotrzebna.
                            • patience Re: by i taka nieboga ja Ty łacno zorię_ntować b 02.10.05, 12:02
                              ewa8a napisała:
                              > Przy uwidocznionych zaletach wyobraźnia jest niepotrzebna.

Tylko ze swiat dziala przeciwko kobietom. Na przyklad lato powoduje ze damskie
                              zalety sie uwidaczniaja, a meskie nie bardzo. Chyba, ze ktos uzna za
                              uwidocznienie meskich zalet wlochate kolana uwidocznione przez workowate gacie.
                              • ewa8a Re: by i taka nieboga ja Ty łacno zorię_ntować b 02.10.05, 12:09
                                patience napisała:
                                > Tylko ze swiat dziala przeciwko kobietom. Na przyklad lato powoduje ze damskie
                                > zalety sie uwidaczniaja, a meskie nie bardzo.

Czy aby na pewno masz rację co do tych damskich zalet ?

www.office-humour.co.uk/item.cfm?itm=2624
                                • owca_czarna Re: by i taka nieboga ja Ty łacno zorię_ntować b 02.10.05, 12:21
                                  ewa8a napisała:

> patience napisała:
                                  > > Tylko ze swiat dziala przeciwko kobietom. Na przyklad lato powoduje ze da
                                  > mskie
                                  > > zalety sie uwidaczniaja, a meskie nie bardzo.
                                  >
                                  > Czy aby na pewno masz rację co do tych damskich zalet ?
                                  >
                                  > www.office-humour.co.uk/item.cfm?itm=2624

Hmmmmm męskie mogą być takie same. Ach ten wspaniały mężczyzna na swym stalowym
                                  rumaku :d

www.bsu.edu/web/sigep/Pictures/Main%20Gallery/Photos/Fat-Man.jpg
                                  czarna_owca
                                  • ewa8a Re: by i taka nieboga ja Ty łacno zorię_ntować b 02.10.05, 12:29
                                    uważaj, bo zaraz zostaniesz pouczona przez Hasza :

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=29836617&a=29843086
                                    • patience Re: by i taka nieboga ja Ty łacno zorię_ntować b 02.10.05, 12:35
                                      No coz. Reklama dzwignia handlu. Ale bez uprzedniego uwidocznienia towaru nie
                                      kupuje.
                                    • owca_czarna Re: by i taka nieboga ja Ty łacno zorię_ntować b 02.10.05, 12:41
                                      ewa8a napisała:

> uważaj, bo zaraz zostaniesz pouczona przez Hasza :
                                      >
                                      > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=29836617&a=29843086

no dobra, nie boję się big_grinbig_grinbig_grin

fun.tmc.dyn.ee/sexyimage001.jpg
                                      owca_czarna
                                      • ewa8a Re: by i taka nieboga ja Ty łacno zorię_ntować b 02.10.05, 12:44
                                        Teraz już Perła będzie wiedział z kim ma do czynienia.
                                        • owca_czarna Re: by i taka nieboga ja Ty łacno zorię_ntować b 02.10.05, 12:54
                                          ewa8a napisała:

> Teraz już Perła będzie wiedział z kim ma do czynienia.

ano, niech se uważa big_grinbig_grinbig_grin

fun.tmc.dyn.ee/sexyimage005.jpg
                                • patience Re: by i taka nieboga ja Ty łacno zorię_ntować b 02.10.05, 12:28
                                  Ale zobacz jaka ona jest szczesliwa i opalona! A poza tym i tak lepiej wyglada
                                  niz ten tu:
                                  www.inet.ba/~snet/027.jpg
                                  • ewa8a Re: by i taka nieboga ja Ty łacno zorię_ntować b 02.10.05, 12:32
                                    patience napisała:

> Ale zobacz jaka ona jest szczesliwa i opalona! A poza tym i tak lepiej wyglada
                                    > niz ten tu:

Mówimy jednak o zaletach, a nie o samozadowoleniu. Pewnych swoich zalet może
                                    lepiej nie pokazywać światu.
                              • owca_czarna Re: by i taka nieboga ja Ty łacno zorię_ntować b 02.10.05, 12:17
                                patience napisała:

> Chyba, ze ktos uzna za
                                > uwidocznienie meskich zalet wlochate kolana uwidocznione przez workowate gacie.
                                >

hehehe oni widzą siebie tak:

www.getinfo247.info/fatman-skinnyimage.gif
                                czarna_owca
                                • patience Re: by i taka nieboga ja Ty łacno zorię_ntować b 02.10.05, 12:37
                                  hmmm... no wlasnie. Dlatego nie nalezy wierzyc ulotkom reklamowym, ktore oni
                                  puszczaja na swoj temat.
                                  • ewa8a Re: by i taka nieboga ja Ty łacno zorię_ntować b 02.10.05, 12:40
                                    Takim np jak te :

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=29836617&a=29842874
                                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=29836617&a=29842995
    • owca_czarna Re: Czy można liczyć na to, ... 02.10.05, 12:52
      jaceq napisał:

>
      > ...że piękne miasto Pułtusk zmieni na czas kampanii wyborczej nazwę?
      >
      > _____________________________
      > Ojciec Dyrektor: "Radio Maryja to zbiorowa psychoterapia"

Mianujmy na KarTusk /Trochę od Kartuz, trochę zostawi swej nazwy Pułtusk i
      otrzymamy nazwę iści kaszebską smile). Głupio tak mieć tylko "puł" Tuska, nieprawdaż?

• jaceq Re: Czy można liczyć na to, ... 02.10.05, 13:12

owca_czarna napisała:
        > Głupio tak mieć tylko "puł" Tuska, nieprawdaż?

Powiem więcej: w niektórych sytuacjach lepsze jednak jest to "puł" niż ćwierć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka