Dodaj do ulubionych

Lamingi z prawicy są jak szczury, im bardziej przegrane tym głośniejsz

IP: 172.16.51.* / *.elb.pl 25.09.01, 12:31
Co to za gatunek ludzi . Toż to jakiś potwór typu hydra - łeb utniesz to
odrastaja trzy następne .
Lamingi z prawicy . WIĘCEJ HONORU I POKORY !!!!!!!!
Jesteście tu w Polsce niepotrzebni , wam społeczeństwo w wyborach powiedziało
NIE !!! Czyżbyście na dodatek byli głusi !!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: luka Re: Lamingi z prawicy są jak szczury, im bardziej przegrane tym głośni IP: 213.77.91.* 25.09.01, 12:35
      Gość portalu: JA napisał(a):

> Jesteście tu w Polsce niepotrzebni , wam społeczeństwo w wyborach powiedziało
      > NIE !!! Czyżbyście na dodatek byli głusi !!!!!!

Ja niczego takiego nie mówiłem, proszę nie zabierać głosu za mnie.
      A "NIE" powiedziało ok. 5,6 mln z 29 mln uprawnionych do głosowania. Więc bez
      wielkich słów, kolego.

• Gość: JA Re: Luka - nikt Cię nie upoważnił,abyś mówił do mnie kolego !!! IP: 172.16.51.* / *.elb.pl 26.09.01, 07:00
        Luka
        JKM i całe UPR - TOTALNA KLAPA !!!!
        Niby taki z Ciebie jasnowidz , i co .....?
        Nie głosowałeś Twoja sprawa - UPR za burtą ...
        Obecni mają racje i oni dali wszystkim oszołomom kopa ...i UPR tez do nich
        należy .
        Jest DEMOKRACJA i w imię DEMOKRACJI jest kop...
        Kondolencje i pozdrowienia ...
        JA

• Gość: luka Re: Luka - nikt Cię nie upoważnił,abyś mówił do mnie kolego !!! IP: 213.77.91.* 26.09.01, 09:07

> JKM i całe UPR - TOTALNA KLAPA !!!!
          > Niby taki z Ciebie jasnowidz , i co .....?

Czy ja kiedykolwiek przesądzałem ex cathedra, że UPR będzie w Sejmie??
          Miałem taką nadzieję, którą boleśnie zweryfikowała rzeczywistość - i koniec.

> Nie głosowałeś Twoja sprawa - UPR za burtą ...

Głosowałem, ale jak widać bez efektu.

> Obecni mają racje i oni dali wszystkim oszołomom kopa ...i UPR tez do nich
          > należy .

Większość ma rację, tak? Kobiet jest więcej od mężczyzn - czy to oznacza, że
          faceci trwają w permanentnym błędzie?

> Jest DEMOKRACJA i w imię DEMOKRACJI jest kop...

Demokracja to porąbany ustrój, w którym chwiejący się na nogach lump z oddechem
          jak smok, ma takie samo prawo głosu, jak nie przymierzając Ty. To poroniony
          ustrój, w którym zostawia się rzeszy kretynów decyzje dotyczące najważniejszych
          spraw państwowych, a jednocześnie przemocą ubiera się ich w okowy w samochodzie,
          gdyż podobno są za głupi, by bez polecenia biurokraty je samemu założyć.

> Kondolencje i pozdrowienia ...

Pozdrowienia i kondolencje przyjmij również Ty - bo lepiej z pewnością nie
          będzie.

PS. Pokornie proszę wybaczyć mój niestosowny, zbyt jowialny zwrot, na który sobie
          pozwoliłem w poprzednim liście, a który Cię tak ubódł. Przepraszam, już nie będę.

• Gość: JA Re: Luka - ja Cie bardzo lubię , a zwrot dotyczacy kolegi był... IP: 172.16.51.* / *.elb.pl 26.09.01, 13:49
        Gość portalu: luka napisał(a)
        >
        > Ja niczego takiego nie mówiłem, proszę nie zabierać głosu za mnie.
        Więc bez
        > wielkich słów, kolego.
        >

Ten zwrot był tylko , zwrotem ,,przesmiewczym"" do tego co napisałes wyżej.
        Luka uśmiechnij sie ...jutro napewno będzie lepiej !
        JA

• Gość: luka Re: Luka - ja Cie bardzo lubię , a zwrot dotyczacy kolegi był... IP: 213.77.91.* 26.09.01, 13:54

> Ten zwrot był tylko , zwrotem ,,przesmiewczym"" do tego co napisałes wyżej.
          > Luka uśmiechnij sie ...jutro napewno będzie lepiej !

Jakoś od niedzieli nie mam humoru...
    • Gość: Porter Re: Lamingi z prawicy są jak szczury, im bardziej przegrane tym głośni IP: *.orion.pl 25.09.01, 12:38
      LEMINGI. Nie lamingi.
      Ty musisz byc kolega Millera z Oxfordu.
    • Gość: Indris Komu powiedziano NIE IP: *.ibspan.waw.pl 25.09.01, 13:03
      Wybory zmiażdżyły obóz rządzący. Nie należy jednak uważać, że prawicę. To zresztą zależy od definicji.
      Platformersi są na pewno prawicą w sensie społęcznym a wiadomo ile dostali. LPR jest prawicą w
      sensie obyczajowym (nie społecznym) a też miała 7%.
      • Gość: JA Re: Porteru nie pijam , Lukę toleruję , Indris uwielbiam . IP: 172.16.51.* / *.elb.pl 25.09.01, 14:08
        Do Porterka -dziękuje za lekcję ...Cieszę się , że zrozumiałeś o co chodzi...No
        wiadomo - Q bardzo wysokie .
        Do Luki - coś mało się waszych załapało do władz...Ciekawy jestem czy Korwin
        dał sobie radę ...Ale JKM jest tylko jeden , a dziadków w izbie pamięci 100 ...
        Do Indris - mimo , że na końcu , ale z uwielbieniem .Ten mój spot był swego
        rodzaju ironią / myślę , że to wyczułaś - bo ten z wysokim Q nic nie załapał /.
        Zdaję sobię sprawę , że i te nieudaczniki są tez Polsce potrzebne , ale każdy z
        nich , niech się zajmie tym co potrafi np. Wałęsa-akumlatorami , Tomaszewski-
        pompami wtryskowymi , JKM - felietonami , Niesiołowski - hodowlą much , Buzek-
        ministranturą .....A wogóle wszyscy prawiowcy / co im tam -byc w AWs ,
        PO ,PiS , - byle przy korycie /- raczej nadają się do skansenu ...
        Powiesz , że za dużo bólu w mej wypowiedzi , może i tak , ale nie tylko w
        mojej .
        A czy pamiętasz , jak po przegranej prezydenckiej Maryjan świętował
        zwycięstwo ? Te potworki mają jednak coś dziwnego w sobie...
        Pozdrawiam
        JA
        • Gość: Porter Re: Porteru nie pijam , Lukę toleruję , Indris uwielbiam . IP: *.orion.pl 25.09.01, 14:38
          Najwyrazniej zaszumialo ci w glowie od sukcesu wyborczego SLD... Tak, ze
          lepiej, ze porteru nie pijasz bo to napoj dla ludzi z mocna glowa.
          Teraz ci nie wypada naduzywac, jestes elita, zwyciezca i w ogole musisz sie
          godnie nosic, zeby sie Miller za ciebie nie wstydzil. 3maj sie.
        • Gość: luka Re: Porteru nie pijam , Lukę toleruję , Indris uwielbiam . IP: 213.77.91.* 25.09.01, 14:49

> Do Luki - coś mało się waszych załapało do władz...

Owszem, ale nie jest to powód do radości - ciesz się Lepperem & Belką i zastanów,
          co Ci będzie bardziej smakowało: kaszanka czy salceson. Zresztą bez różnicy - i
          tak docelowo jest brukiew.

> Zdaję sobię sprawę , że i te nieudaczniki są tez Polsce potrzebne , ale każdy z
          > nich , niech się zajmie tym co potrafi np. Wałęsa-akumlatorami , Tomaszewski-
          > pompami wtryskowymi , JKM - felietonami , Niesiołowski - hodowlą much , Buzek-
          > ministranturą .....A wogóle wszyscy prawiowcy / co im tam -byc w AWs ,
          > PO ,PiS , - byle przy korycie /- raczej nadają się do skansenu ...

Czy udaczniki z SLD prezentują wyższy poziom, lejmyngou?

• Gość: ps Re: UW i AWS - do muzeum IP: 212.160.165.* 25.09.01, 15:23
            A za czasow twoich kolesi z UW i AWS to wielu
            nawet na brukiew nie bylo stac.
            • Gość: luka Re: UW i AWS - do muzeum IP: 213.77.91.* 25.09.01, 15:30
              Gość portalu: ps napisał(a):

> A za czasow twoich kolesi z UW i AWS to wielu
              > nawet na brukiew nie bylo stac.

A kto powiedział, że to moi kolesie, jasnowidzu?
            • Gość: bykk Re: do JA czyli TY czyli Koń IP: *.chello.pl 25.09.01, 15:37
              TY mówisz o honorze?
              Gdzie Twój honor?Powiedziałeś w pewnym wątku,że nie będziesz na tym forum,
              ponieważ nie ma tu z kim dyskutować!
              Teraz dyskutować Ci się chce?
              To właśnie Twój honor,potrafisz prawie każdemu nabluzgać i się nie wstydzisz?
              Czy prawica potrzebna czy nie,to nie tylko Twoja sprawa.Mów za siebie!
              Możesz mi wyjaśnić co to jest "spot",bo już kilka razy używasz tego zwrotu!?
              • Gość: JA Re: do bykk-a IP: 172.16.51.* / *.elb.pl 26.09.01, 07:02
          • tyu Re: Porteru nie pijam , Lukę toleruję , IndrisA uwielbiam... I ja też 25.09.01, 19:13
            Gość portalu: luka napisał(a):

> Gość portalu: JA napisał(a):
            >
            > > Do Luki - coś mało się waszych załapało do władz...
            >
            > Owszem, ale nie jest to powód do radości - ciesz się Lepperem&Belką i zastanów,
            > co Ci będzie bardziej smakowało: kaszanka czy salceson. Zresztą bez różnicy - i
            > tak docelowo jest brukiew.

Luko! Podejrzewałem Cię o różne rzeczy, ale nie o AŻ taką demagogię! Pofolguj
            nieco!

> Czy udaczniki z SLD prezentują wyższy poziom, lejmyngou?

Chyba nie masz wątpliwości, że tak - lajtmotiwie.

• Gość: luka Re: Porteru nie pijam , Lukę toleruję , IndrisA uwielbiam... I ja też IP: 213.77.91.* 26.09.01, 09:12
              tyu napisał(a):

> Luko! Podejrzewałem Cię o różne rzeczy, ale nie o AŻ taką demagogię! Pofolguj
              > nieco!

Pofolgowałem już.
              Miałem na myśli, że nie należy się spodziewać po SLD cudu, a zwerbalizowałem to
              faktycznie nieco populistycznie, no, ale rozumiesz - frustracja mnie ogarnęła,
              jak zobaczyłem wyniki...

> Chyba nie masz wątpliwości, że tak - lajtmotiwie.

Owszem, mam. Chyba, że piłkarz, bigbraderowiec, zoolożka, aktor-pijaczyna i
              urocza Iza Sierakowska zaskoczą mnie np. obniżką podatków - wtedy nie trzeba
              będzie mnie nakłaniać do popierania rządu tow. Millera.

Pozdrawiam
              • Gość: JA Re: Porteru nie pijam , Lukę toleruję , IndrisA uwielbiam... I ja też IP: 172.16.51.* / *.elb.pl 26.09.01, 09:45
                Gość portalu: luka napisał
                >
                > Owszem, mam. Chyba, że piłkarz, bigbraderowiec, zoolożka, aktor-pijaczyna i
                > urocza Iza Sierakowska zaskoczą mnie np. obniżką podatków - wtedy nie trzeba
                > będzie mnie nakłaniać do popierania rządu tow. Millera.
                >
                > Pozdrawiam

Te malutkie podatki , uzyskasz tylko w felietonach JKM - niedoszłego senatora .
                Na takie populistyczne hasła może on nabrać murzynów , i to nie wiadomo . Na te
                brednie dzisiaj może się nabrać tylko Luka .
                Pozdrawiam
                JA
                • Gość: luka Re: Porteru nie pijam , Lukę toleruję , IndrisA uwielbiam... I ja też IP: 213.77.91.* 26.09.01, 10:23

> Te malutkie podatki , uzyskasz tylko w felietonach JKM - niedoszłego senatora .
                  > Na takie populistyczne hasła może on nabrać murzynów , i to nie wiadomo . Na te
                  > brednie dzisiaj może się nabrać tylko Luka .

Rozumiem z powyższego, że "brednią" nie są podatki wysokie. I że takie
                  niepopulistyczne rozwiązanie popierają światli ludzie biali.
                  Jak ma się to jednak do oficjalnych wypowiedzi Rosatiego, Bauca i Belki, którzy
                  przyznali, że akcyza na papierosy i wódkę jest zbyt wysoka, ponieważ zmniejszyła
                  ona dochody budżetowe?
                  Jeżeli takie jest oficjalne stanowisku naszych geniuszy od ekonomii (oni
                  przyznali to dopiero ostatnio, murzyni nabierani przez JKM wiedzieli to od dawna,
                  jeszcze przed podwyżką stawek tych podatków), to wolno domniemywać, że podobna
                  sytuacja jest również w przypadku innych haraczy narzucanych nam przez państwo.
                  A może zechcesz twierdzić, że podwyżka VATu np. na budownictwo wpłynie na wzrost
                  ilości budowanych domów? Mnie się wydaje, że raczej na wzrost bezrobocia -
                  pozbawieni pracy budowlańcy pójdą gremialnie po zasiłki. A droższa benzyna
                  rozwiąże zapewne dylematy biednych - przestaną zastanawiać się, czy kupić chleb i
                  mleko, czy chleb i masło, bo stać ich będzie tylko na jeden z tych produktów.

Pozdrawiam

• Gość: mmikki JA a znak jakości IP: *.chello.pl 26.09.01, 12:50

> Do Porterka..No wiadomo - Q bardzo wysokie .
          > Do Indris - myślę , że to wyczułaś - bo ten z wysokim Q nic nie załapał /.
          >
          Niech ktoś łagodnie, po przyjacielsku uświadomi JA, że Q to dawny znak jakości
          towaru, a iloraz inteligencji to IQ. Tylko proszę łagodnie, żeby nie poczuł sie
          ośmieszony, bo wtedy wyleje frustrację na forum w dziesiatkach agresywnych postów.

• Gość: JA Re: mmikki - Q znak najwyższej jakości IP: 172.16.51.* / *.elb.pl 26.09.01, 13:27
            I o to mi chodziło ...Przecież dla niektórych ,, geniuszy " tylko ten znak
            mozna przyznac - o IQ wstyd mówić ...
            Widzisz Q - tez ciężko łapiesz!
    • Gość: leon JA jest jak szczur. IP: 207.129.53.* 25.09.01, 15:53
      • Gość: dokad Re: JA jest jak szczur. IP: 192.168.5.* / *.olsza.krakow.pl 25.09.01, 16:04
        Taka formula - NIEPOTRZEBNI , JAZDA STAD!!!-
        to juz jakby znane, jakby wytarte i przynalezne korzeniom betonowych glabow.
        Ale te glaby tez sie babki wypieraja, odcinaja sie od korzeni, a nie warto.
        Na dzis to maja spoleczny kredyt, a nie zadne poparcie. I jedynie tak mozna
        interpretowac wybor. Oczywiscie glaby daleko nie patrza wiec maja juz poparcie,
        i chetnie tych popierajacych wyrzuca.
        Konstruktorzy i naprawiacze do roboty.
        Do roboty wladzo demokratycznie wybrana, a nie mlec jezorami!
        Konkretnie i pokazac nam , od ktorych kredyt macie wyniki. ZYWO!!!
        Jak sie wybiera to sie wymaga!
        Mordy w kubel i tyrac, bo sporo do zrobienia. Opowiadaliscie , ze wzsystko
        naprawicie. To juz. Od jutra sprawdzam.
        dokad
        • Gość: Porter Re: Jaszczur. IP: *.orion.pl 25.09.01, 16:50
          Nie przesadzaj: szybkie rezultaty sa raczej wykluczone. Ale - tak Bogiem a
          prawda - czy mozliwe jest, zeby SLD rzadzil gorzej niz AWS? Moim zdaniem to
          wykluczone. Miller - sorry, ja jego fanem nie jestem, to tepy trep, ale do
          sprawnego kierowania rzadem nie jest potrzebna inteligencja, tylko
          zdecydowanie, spryt i brak skrupulow. A Buzkowi tego nie starczalo. Byl ponadto
          tchorzem, czego nie da sie raczej powiedziec o Millerze. Dlatego wszelkie
          placze, ze nie udalo sie stworzyc rzadu wiekszosciowego uwazam za bezsensowna
          asekuracje: Co moglby powiedziec 4 lata temu Marian Krzaklewski, kiedy po
          ogloszeniu wynikow wyborow, okazalo sie, ze bedzie musial wlec garb w postaci
          Unii Wolnosci? SLD moze utworzyc rzad mniejszosciowy, moze stworzyc koalicje z
          kimkolwiek, moze wreszcie spowodowac nowe wybory (choc to ostatnie jest raczej
          malo prawdopodobne, z powodu powaznego ryzyka). Co wiecej ta wlasnie
          mniejszosciowosc lub koalicyjnosc rzadu bedzie stanowila doskonale alibi...
          Jezeli przypomnimy sobie, jak traktowali SLDowcy swego PSLowskiego
          koalicjanta...
          Tak ze nie ma co sie mazac, mieliscie pelna gebe obietnic - profesjonalizmu,
          przygotowania merytorycznego - bierzcie sie do roboty, balagan, ktory
          zastliscie nie jest wiekszy niz ten, ktory zostawiliscie 4 lata temu.
          A jak nie chcecie, to powiedzcie: Zartowalismy, tak naprawde nie mamy zamiaru
          rzadzic, niech prezydent rozpisze nowe wybor, moze dostaniecie 50% i wtedy sie
          od rzadzenia nie wymigacie, a moze 25% i wtedy bedziecie pelnic role przez Was
          uwielbiana - to jest kontrolujacej mass media opozycji.
          • Gość: dokad Re: Jaszczur. IP: 192.168.5.* / *.olsza.krakow.pl 25.09.01, 17:01
            W tym sprawa. Niechze juz nie slysze, ze przeszkadza rozpacz przegranego.
            Zwycieska SLD, radosna w triumfie domaga sie dymisji dotychczasowej ekipy...i
            co?
            Rekawy zakasane?
            A od czego to zaczynacie? Najpierw trzeba posprzatac, podobno wiecie jak, no to
            do roboty. Czas plynie , a zakladane cztery lata to jedynie zalozenia jesli
            bedziecie sprawni. Przeciez jesli nie, i te pomysly i koncepcje sa dete, to z
            woli tych samych wyborcow , bedziecie musieli odejsc.
            Praca i sesowne, rzeczywiste konkretne dzialanie fachowcow, ot takie wymagania
            maja wyborcy. I nie wazny pot tylko wyniki.
            • Gość: JA Re:doku - do sprzątanie tego gnoju weźmiemy was gówniarze... IP: 172.16.51.* / *.elb.pl 26.09.01, 07:10
              ...tylko do tego przygłupy się nadajecie . Czyszczenie wychodków , to
              odpowiednie zajęcie dla was !
              • Gość: doku co za "doku"?! Czytaj uważniej! IP: *.mofnet.gov.pl 26.09.01, 14:28
          • Gość: JA Re: porter jeżeli piszesz , że jesteś szczur - pisz oddzielnie IP: 172.16.51.* / *.elb.pl 26.09.01, 07:07
            • Gość: Porter Portret przedstawiciela zwycieskiej lewicy - JA IP: *.orion.pl 26.09.01, 13:17
              Nasz woz transmisyjny zajechal dzis do ubogiej wsi Pierduchy kolo Belchatowa.
              Mieszkancy wskazali nam chylaca sie ku upadkowi chalupke, gdzie mieszka
              przedstawiciel zwycieskiej lewicy - JA. Poniewaz postanowilismy odwiedzic
              naszego bohatera dobrze przygotowani, wstapilismy po drodze do szkolki, aby
              zapytac o JA nauczycieli. Na poczatek konsternacja. Kierowniczka, pani Genowefa
              Wciągło nie pamięta go wcale. Sytuacja jednak szybko sie wyjasnila: Ja po
              prostu ucze klasy 5-8, powiedziala pani Gienia i wskazala nam pana Szczepana
              Mace, specjaliste od nauczania poczatkowego, ktory, jak sie okazalo, spedzil z
              JA az 8 lat. To byl ciekawy uczen. Niektorzy mogliby powiedziec, ze wrecz za
              ciekawy, bo podgladal kolegow w toalecie, ale moim zdaniem poped do wiedzy
              wiele uzasadnia. Za swoj zyciowy sukces uwazam, ze udalo mi sie go nauczyc
              pisac i czytac, dzieki mnie przestal sie slinic i - prawie ze - popuszczac w
              majtki. Uspokojeni udalismy sie do chatynki naszego bohatera. Po drodze
              minelismy kaluze z rozlanego szamba. Sie sprzontnie, powiedzial JA, rezolutny
              trzydziestolatek, smarczac jednoczesnie w dwa palce. Najwazniejsze, ze
              wygralismy wybory. Tera mamy waadze i nam kurwa nikt nie podskoczy, zaden
              fleming, ani szczór. Zajebiemy ich, odrabiemy leb hydrze prawicy. Oni mnie to
              szambo jenzykiem wylizom - tu podniosl glos o oktawe... Niestety, zawiodly go
              tak chwalone przez nauczyciela Mace zwieracze i popuscil.
              Wracalismy uspokojeni. Los Polski jest w godnych rekach!
              • Gość: JA Re: Portret to było naprawdę świetne , ha ,ha ,ha - zaskoczyłeś mnie! IP: 172.16.51.* / *.elb.pl 26.09.01, 14:07
                Gość portalu: Porter napisał(a):

> Nasz woz transmisyjny zajechal dzis do ubogiej wsi Pierduchy kolo Belchatowa.
                > Mieszkancy wskazali nam chylaca sie ku upadkowi chalupke, gdzie mieszka
                > przedstawiciel zwycieskiej lewicy - JA. Poniewaz postanowilismy odwiedzic
                > naszego bohatera dobrze przygotowani, wstapilismy po drodze do szkolki, aby
                > zapytac o JA nauczycieli. Na poczatek konsternacja. Kierowniczka, pani Genowefa
                >
                > Wciągło nie pamięta go wcale. Sytuacja jednak szybko sie wyjasnila: Ja po
                > prostu ucze klasy 5-8, powiedziala pani Gienia i wskazala nam pana Szczepana
                > Mace, specjaliste od nauczania poczatkowego, ktory, jak sie okazalo, spedzil z
                > JA az 8 lat. To byl ciekawy uczen. Niektorzy mogliby powiedziec, ze wrecz za
                > ciekawy, bo podgladal kolegow w toalecie, ale moim zdaniem poped do wiedzy
                > wiele uzasadnia. Za swoj zyciowy sukces uwazam, ze udalo mi sie go nauczyc
                > pisac i czytac, dzieki mnie przestal sie slinic i - prawie ze - popuszczac w
                > majtki. Uspokojeni udalismy sie do chatynki naszego bohatera. Po drodze
                > minelismy kaluze z rozlanego szamba. Sie sprzontnie, powiedzial JA, rezolutny
                > trzydziestolatek, smarczac jednoczesnie w dwa palce. Najwazniejsze, ze
                > wygralismy wybory. Tera mamy waadze i nam kurwa nikt nie podskoczy, zaden
                > fleming, ani szczór. Zajebiemy ich, odrabiemy leb hydrze prawicy. Oni mnie to
                > szambo jenzykiem wylizom - tu podniosl glos o oktawe... Niestety, zawiodly go
                > tak chwalone przez nauczyciela Mace zwieracze i popuscil.
                > Wracalismy uspokojeni. Los Polski jest w godnych rekach!

Porter
                Nareszcie doczekałem sie z pod Twojej reki czegos fajnego . Rób to częsciej /
                pisz humoreski , opowiadania/ , to robisz dobrze ...ale raczej od polityki i
                logiki trzymaj się z dala / to Twoja słaba strona / .
                Ha , ha , ha ....Naprawde szczerze sie ubawiłem czytając ten tekst . BRAWO.
                Zwracam honor z tym Q , i przenosze to na IQ .
                Z przyjacielskim pozdrowieniem
                JA
        • Gość: JA Re: doku PAJAC IP: 172.16.51.* / *.elb.pl 26.09.01, 07:05
          • Gość: doku dokad to nie doku, widać że pisze zupełnie inaczej IP: *.mofnet.gov.pl 03.10.01, 10:53
      • tyu Re: JA jest jak szczur? A Leon jest jak ryba! 25.09.01, 19:17
        Czy mógłbyś nieco rozwinąć myśl, głęboką niewątpliwie, zawartą w tytule Twego
        postu? Bo, poza tym tytułem, milczysz jak ryba!
        • Gość: leon Kto szczurem wojuje, ten od szczura ginie. IP: 207.129.53.* 26.09.01, 12:37
      • Gość: JA Re: Szczur to leon IP: 172.16.51.* / *.elb.pl 26.09.01, 07:04
    • Gość: doku Jeszcze sie zdziwisz, kiedy zobaczysz, gdzie jest prawica. IP: *.mofnet.gov.pl 26.09.01, 12:34
      Poczekajmy na to, co zrobi rząd SLD. Czy zwiększy zasiłki dla bezrobotnych i
      podniesie podatki? Czy będzie kontynuował prywatyzację? Czy zwiększy nakłady na
      policję, a zmniejszy na opiekę społeczną? Politycy z SLD wywodzą się z
      przegranego socjalizmu - czy zechcą budować go raz jeszcze? Czy raczej teraz,
      już jako biznesmeni, będą raczej wspierać rozwój kapitalizmu? Wierzę w to, że
      tak jak Kwaśniewski zdradził Rosję i zapisał Polske do NATO, tak samo SLD już
      zdradziło lewicę, a cała ta czerwona hołota, która na nich głosowała, obudzi
      się z ręką w nocniku.
      • bykk Re: do JA konia Kocyby Franka 26.09.01, 13:06
        JA,widzę,że znowu dzisiaj dajesz popis swojej głupoty!
        Uważaj,bo znow przeniosą Cię na inny wydział El.Beł.,tylko tym razem
        może to już być wdział placowych,a stamtąd blisko do bramy wyjściowej!
        • Gość: JA Re: do bykk-a IP: 172.16.51.* / *.elb.pl 26.09.01, 13:58
    • Gość: Miriam Re: ____________________________DO JA od Miriam IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.09.01, 13:12

> Co to za gatunek ludzi . Toż to jakiś potwór typu hydra - łeb utniesz to
      > odrastaja trzy następne .
      > Lamingi z prawicy . WIĘCEJ HONORU I POKORY !!!!!!!!
      > Jesteście tu w Polsce niepotrzebni ,
      ________________________________________________________________________________
      "jesteście tu w Polsce niepotrzebni"... to zdanie sprawia, że przechodzą mnie
      dreszcze, skąd ja znam to okropne zdanie. Wobec tego zdania nie mogę traktować
      postu poważnie.
      Przemyśl, zanim napiszesz. SZALOM - Miriam

ps I te obelgi... Uważasz, że używając ich, jest w Tym co piszesz więcej
      ekspresji? Przeciwnie. Kruszysz tym własne ewentualne argumenty. M

wam społeczeństwo w wyborach powiedziało
      > NIE !!! Czyżbyście na dodatek byli głusi !!!!!!

• Gość: JA Re: _________________Miriam masz rację -ale to nie Twoja zasługa . IP: 172.16.51.* / *.elb.pl 26.09.01, 14:37
        Jeszcze pół godziny temu , starałbym się z Tobą spierac ...teraz jestem
        szczęsliwy i przyznaję Ci racje . Naweat gdybyś napisała TY KRETYNIE ,
        odpisałbym , TAK JEST MIRIAM .
        Widzisz tego języka , języka nienawiści nauczyłem się tu na forum ....to
        właśnie pewna grupa forumiarzy , oduczyła mnie jasnej dyskusji , dyskusji na
        argumenty , dla nich najlepszym argumentem było : TY DEBILU .
        Pamiętam mój temat pt ,, Biskupi polscy..." . Prowadziłem tam rozmowe z pewną ,
        miła dziewczyną ...Pamietam jak w tą rozmowę wszedł z buciskami stary forumiarz
        Perła , ,, i ni z tego ni z owego " ,zaczął bluzgac , ubliżać , zachowywać się
        jak zwykły cham , naruszając subtelność naszej rozmowy...To tacy ludzie jak on
        nauczyli mnie tego języka . Moge najwyżej współczuć kobiecie , która będzie
        miała nieprzyjemnośc znaleźć sie w otoczeniu takich osobników ....
        Ale nawet Perle dzisiaj wybaczam ...to właśnie dzieki niemu ta rozmowa toczy
        się dalej w ciszy wirtualnej.
        Miriam - Szolom
        JA

• bykk Re: do Portera 26.09.01, 14:44
        Porter,reportaż dobry,ale czy brałeś prysznic po zetknięciem się
        z takim "czymś"?
        Wiesz jak to czasem z g.... bywa!
        pozdrawiam Cię
        • Gość: Porter Re: do Portera IP: *.orion.pl 26.09.01, 15:11
          My dziennikarze jestesmy chronieni specjalna impregnujaca wazelina, co zreszta
          latwo stwierdzic ogladajac jakikolwiek wywiad telewiuzyjny z przedstawicielem
          SLD.
        • Gość: JA Re: do wioskowego IDIOTY IP: 172.16.51.* / *.elb.pl 27.09.01, 07:14
          bykk napisał(a):

> Porter,reportaż dobry,ale czy brałeś prysznic po zetknięciem się
          > z takim "czymś"?
          > Wiesz jak to czasem z g.... bywa!
          > pozdrawiam Cię

• Gość: bykk Re:do JA IP: *.chello.pl 28.09.01, 12:01
            widzisz,szmacia,jet jak jest!
            Taki z ciebie forumowicz jak z koziej ....................
            mimo pozdrawiam
            Ps. musisz "kolego" przeporsi
          • Gość: bykk Re:do JA IP: *.chello.pl 28.09.01, 12:02
            mimo pozdrawiam
          • Gość: bykk Re:do JA IP: *.chello.pl 28.09.01, 12:04
            mimo pozdrawiam
            • Gość: jajacek Re:bykk IP: *.kabel.telenet.be 28.09.01, 20:20
              Bykku czkawki dostales? smile
              • bykk Re:do Jajacka 30.09.01, 12:19
                Jajacku,czasem cosik się pochrzani z netem!
                Ja natomiast zawsze mógłbym zapytać się Ciebie dlaczego tak się jąkasz?
                pozdrawiam z Polski do Belgii!
    • Gość: max Ja! :) to nie Lamingi tylko Lemingi , czy Ty grałes w tę grę??? ;) IP: *.net.bialystok.pl 28.09.01, 20:33
      > Lamingi z prawicy . WIĘCEJ HONORU I POKORY !!!!!!!!

lemingi jako takie to kojarzą mi sie z KOLEKTYWEM i zawołaniem
      Trockiego :"jednostka niczym! jednostka zerem!"

no i oczywiscie "te" hasełko :Cel uświeca srodki?:.

pozdrawiamwink
      • Gość: jolka Re: Ja! :) to nie Lamingi tylko Lemingi , czy Ty grałes w tę grę??? ;) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.01, 00:23
        No właśnie JA - nawet Vist mi zwrócił uwagę na nieprawidłową pisownię.
        Czy chodzi Ci o lemingi górskie czy obrożne ?
        Pozdr
        • Gość: max Jolu wiesz zagiełas mnie ;) IP: *.net.bialystok.pl 03.10.01, 00:25
          Gość portalu: jolka napisał(a):

> No właśnie JA - nawet Vist mi zwrócił uwagę na nieprawidłową pisownię.
          > Czy chodzi Ci o lemingi górskie czy obrożne ?
          > Pozdr

chyba do tego poziomu nie doszedłem!tongue_out

PS. sprawdze... wink
          • Gość: jolka Re: Jolu zagięłas mnie ;) - nie miałam takiego zamiaru bronię się IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.01, 00:29
            Gość portalu: max napisał(a):

> Gość portalu: jolka napisał(a):
            >
            > > No właśnie JA - nawet Vist mi zwrócił uwagę na nieprawidłową pisownię.
            > > Czy chodzi Ci o lemingi górskie czy obrożne ?
            >
            > chyba do tego poziomu nie doszedłem!tongue_out
            >
            > PS. sprawdze... wink

Max - ja jedynie się bronię bo po zacytowaniu JA (nie Ciebie Maxiu) Vist mnie z
            kolei poprawił.smile)
            Pozdrawiam i Liberte ! dla literówek.
            • Gość: max bronisz się? to tylko Lemingi lemingowe IP: *.net.bialystok.pl 03.10.01, 00:32

> Gość portalu: max napisał(a):
              >
              > > Gość portalu: jolka napisał(a):
              > >
              > > > No właśnie JA - nawet Vist mi zwrócił uwagę na nieprawidłową pisownię
              > .
              > > > Czy chodzi Ci o lemingi górskie czy obrożne ?
              > >
              > > chyba do tego poziomu nie doszedłem!tongue_out
              > >
              > > PS. sprawdze... wink
              >
              > Max - ja jedynie się bronię bo po zacytowaniu JA (nie Ciebie Maxiu) Vist mnie z
              >
              > kolei poprawił.smile)
              > Pozdrawiam i Liberte ! dla literówek.

równiez pozdrwiam wink
              Liberte nie tylko dla literówek wink
            • viatr ___ Lemingi______________________________górskie___ 03.10.01, 00:59
              > Max - ja jedynie się bronię bo po zacytowaniu JA (nie Ciebie Maxiu)

> Vist mnie z kolei poprawił.smile)

> Pozdrawiam i Liberte ! dla literówek.

Cześć Jolu wink

On ? (Vista bronię smile

Chciał tylko podtrzymać Twą słuszną chęć poprawiania smile

I jak widzę skutecznie.

pzdr

Viatr___________________________[przewrotny]
              P.S.
              Tak, żeby nikt nie mógł potem mówić o Tobie:
              " Przyganiał kocioł garnkowi, a sam smoli " smile)
              • Gość: jolka Re: ___ Lemingi_górskie___ do Vista IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.01, 02:11
                viatr napisał(a):

> Gość portalu: jolka napisał(a):
                > > Max - ja jedynie się bronię bo po zacytowaniu JA (nie Ciebie Maxiu)
                >
                > > Vist mnie z kolei poprawił.smile)
                >
                > > Pozdrawiam i Liberte ! dla literówek.
                >
                >
                > Cześć Jolu wink
                >
                > On ? (Vista bronię smile
                >
                > Chciał tylko podtrzymać Twą słuszną chęć poprawiania smile
                >
                > I jak widzę skutecznie.
                >
                > Viatr___________________________[przewrotny]
                > P.S.
                > Tak, żeby nikt nie mógł potem mówić o Tobie:
                > " Przyganiał kocioł garnkowi, a sam smoli " smile)

Dziękuję Ci serdecznie za lekcję wychowawczą - żle mnie odebrałeś Viście
                ponieważ mój przedmówca pytał o buty itd - chciałam skończyć to znęcanie
                psychiczne nad J. i napisałam po prostu jak powinno być.
                Gratuluję wobec powyższego czujności Tobie i Maxowi - na pohybel ortografii.smile.

Max - nie jest przewrotny on jest wolnym człowiekiem.

Pozdrawiam i sorry że musiałeś się tyle razy fatygować - chyba że sprawiało Ci to
                dziką rozkosz ? smile.

• vist ___ Rozkosz ...................___ do_ Jolki__ 03.10.01, 11:04
                  >
                  > Pozdrawiam i sorry że musiałeś się tyle razy fatygować - chyba że sprawiało Ci
                  > to
                  > dziką rozkosz ? smile.
                  >

Mh ... Jolu smile))

Rozkosz ? Raczej nie sad

Ale chyba było w tym coś......

dzikiego smile

pzdr

Vist________________________________

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka