Dodaj do ulubionych

Geogre W. Hitler ?

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.09.02, 02:24
Tytuł troche prowokacyjny, wiem smile

Chcę Wam zadać pytanie. Jeśli nie macie zamiaru odpowiadać wprost, nie
wpisujcie się w tym temacie !

Pytanie: gdybyście mieli do wyboru, aby dyktatorem Polski został Husain lub
Bush, kogo byście wybrali ? Niewinnego Saddama kochającego pokój na świecie,
czy Hitlera XXI wieku, krwawego Georga z Teksasu ?
Obserwuj wątek
    • goral11 Re: Geogre W. Hitler ? 24.09.02, 05:13
      Gość portalu: Konrad napisał(a):

> Tytuł troche prowokacyjny, wiem smile
      >
      > Chcę Wam zadać pytanie. Jeśli nie macie zamiaru odpowiadać wprost, nie
      > wpisujcie się w tym temacie !
      >
      > Pytanie: gdybyście mieli do wyboru, aby dyktatorem Polski został Husain lub
      > Bush, kogo byście wybrali ? Niewinnego Saddama kochającego pokój na świecie,
      > czy Hitlera XXI wieku, krwawego Georga z Teksasu ?

odpowiedz jest tylko jedna husajna tego inteligentnego czułego na ludzie
      problemy człowieka ale ja jestem demokratą inie będe bezczynnie patrzył jak w
      polsce wprowadzano by dyktatute takie systemy potzrebne sa w krajach rtrzeciego
      swiata ale nie wpolsce
    • Gość: Szybki Re: Geogre W. Hitler ? IP: *.proxy.aol.com 24.09.02, 05:29
      Nie wiem czy Ty kolego wiesz kim Hitler byl,jezeli wiesz to raczej Twoje
      pytanie nie ma zadnego sensu. Pozd. z Kaliforni.
      • Gość: Konrad Re: Geogre W. Hitler ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.09.02, 12:14
        Gość portalu: Szybki napisał(a):
        > Nie wiem czy Ty kolego wiesz kim Hitler byl,jezeli wiesz to raczej Twoje
        > pytanie nie ma zadnego sensu. Pozd. z Kaliforni.

Wiem kim był Hitler, ale moje porównanie było zaczerpnięte z wypowiedzi
        minister z rządu Niemiec. W związku z jej wypowiedzią i wypowiedziami
        internautów, którzy też zaczęli tak mówić na Busha (nowy Hitler), postanowiłem
        zadać to pytanie, aby dać wszystkim (kochającym Saddama) do myślenia.

Pozdrawiam
    • maretina Re: Geogre W. Hitler ? 24.09.02, 09:49
      absolutnie nie.
      • Gość: Konrad ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.09.02, 12:27

maretina napisała:
        > absolutnie nie.

hmm nie rozumiem odpowiedzi.
    • Gość: ... Re: Geogre W. Hitler ? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.09.02, 09:59
      Twoje pytanie zostawia tyle miejsca na odpowiedź co pytanie:
      Jakie auto chciałbyś sprzedać czerwone czy zielone, nie mając żadnego auta.

A swoją drogą wiesz ile telefony do USA kosztują. Dżordż puścił by budżet
      administracji z torbami gdyby z każdą pierdołą dzwonił do papy.
      • Gość: Konrad Re: Geogre W. Hitler ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.09.02, 12:20
        Gość portalu: ... napisał(a):
        > Twoje pytanie zostawia tyle miejsca na odpowiedź co pytanie:
        > Jakie auto chciałbyś sprzedać czerwone czy zielone, nie mając żadnego auta.
        >
        > A swoją drogą wiesz ile telefony do USA kosztują. Dżordż puścił by budżet
        > administracji z torbami gdyby z każdą pierdołą dzwonił do papy.

Pytanie moje zbyt trudne ? Główka rozbolała czy idiote udajesz ? Chyba wiesz,
        czy wolałbyć 1 000 000 $ czy 1 000 $ ? Wiesz, mimo że nie masz takiego
        wyboru !! Ale wiesz co bys wybral!!! No ale jakiego dyktatora byś wybrał to już
        nie wiesz !! ?? !!

Zabawne wink
        • Gość: ... Re: Geogre W. Hitler ? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.09.02, 08:47
          Z głową u mnie w porządku, z główką też. Pytanie głupie odpowiedź głupia, czego
          się spodziewać.
          To jakbyś zapytał sie czy wybrać na prezydenta Flipa czy Flapa.
          Którego byś wybrał?
          • Gość: Konrad Re: Geogre W. Hitler ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.09.02, 11:26
            Gość portalu: ... napisał(a):
            > Z głową u mnie w porządku, z główką też. Pytanie głupie odpowiedź głupia,
            czego
            >
            > się spodziewać.
            > To jakbyś zapytał sie czy wybrać na prezydenta Flipa czy Flapa.
            > Którego byś wybrał?

I w tym momencie przerazilem się ! Twoją Głupotą !!!

PS: kogo wolałyś jako kochanke ? Flipa czy Flapa ? Nie zapytam "kogo wolalbys
            jako kochanke Cameron Diaz czy Pamele Anderson" poniewaz dla Ciebie to bez
            roznicy ?

Kur** mac jak nie rozumiesz prostego pytania i wydaje Ci sie ze jest glupie, to
            po co sie wpisujesz ?? !!
    • Gość: ADAMŁÓDŹ Tu nie chodzi o nazwiska... IP: *.lodz.dialog.net.pl 24.09.02, 10:07
      To jest bardzo ie sprecyzowane pytanie z tego względu iż zawarte są w nim trzy
      nazwiska :Bush, Hitler i Hussajn. Chcę ci powiedzieć że w Niemc w zasach
      Hitlerowskich bardzo dobrze się rozwijały i były potęgą nie tylko militarną i
      dla nie ma większego znaczenia kto rządziłby na przykład Polską czy byłby to
      Hussajn, Hitler czy Bush. Przede wszystkim zwracałbym uwagę na czynniki
      gospodarcze itp. a nie na ustrój bo demokracja wbrew pozorom nie zapewnia
      ludziom dobrobytu a także uważam że Bush niewiele mógłby osiągnąć w takim
      państwie jak Polska. natomiast w przypadku Hussajna napewno byłoby nam gorzej
      ale nie ze względu na ustrój jego rządów a przede wszystkim dlatego iż cały
      ten "pseudo-cywilizowany" zachodni świat nasz kraj by pooprostu odizolował od
      wszelkich dobrodziejstw i tu jest cały pies pogzebany a nie licytowanie w
      nazwiskach.
      • Gość: Konrad Tu chodzi dokładnie o to co napisałem IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.09.02, 12:25
        Gość portalu: ADAMŁÓDŹ napisał(a):
        > To jest bardzo ie sprecyzowane pytanie z tego względu iż zawarte są w nim
        trzy
        > nazwiska :Bush, Hitler i Hussajn.

Hmmm więc powtorze:

Są tu trzy nazwiska ale do wyboru tylko dwa. Więc jaki jest Twoj wybor ? smile

> i tu jest cały pies pogzebany a nie licytowanie w nazwiskach.

Psa se mozesz grzebac, ja zadaje proste pytanie. Czy serio jest dla kogos
        jeszcze niezrozumiale ? smile

Pozdro
        • Gość: kszatek Re: Tu chodzi dokładnie o to co napisałem IP: 5.2.* / 199.43.14.* 24.09.02, 18:51
          niestety, adam nie potrafi tego rozszyfrowac - kolejny kolo-rewolo, ktoremu
          kominiarka spadla na oczy i ni-chu nie widac, wiec zawsze mowi w ten sam sposob
          na podobny temat bez wzgledu na to o czym rzeczywiscie dyskusja
      • Gość: kszatek adamie - promuje cie do top-5 IP: 5.2.* / 199.43.13.* 24.09.02, 12:46
        mojej prywtnej listy najwiekszych glupow tego forum. zasluzyles sobie perelka
        pt. 'pseudocywilizowany swiat zachodni' w porownaniu z irakiem sadama, oraz
        oczywiscie zupelnym niezrozumieniem prostego pytania zamknietego

mam propozycje i mam nadzieje ze beda zainteresowani, zeby rozpoczac zbieranie
        skladek na tego typu glupow, ktorym najbardziej odpowiadaja kraje takie jak
        irak, korea pn, kuba, bialorus lub inne egzotyczne miejsca, zeby im kupic bilet
        lotniczy i niech juz stad w koncu wypier... bo glowa boli czytac te ich
        wypociny. poniewaz z tych krajow sie generalnie nie wraca wydatek nie bedzie
        duzy bo bilet bedzie w jedna strone. przy okazji z radoscia konstatuje, ze
        niektorzy skonczeni debile jak np. bolek lub polisham sa za granica, wiec
        nalezy tylko sie przylozyc zeby dalej bylo u nas tak zle i po zydowsku, zeby te
        kreatury nie mialy powodow wracac
        • Gość: ADAMŁÓDŹ Re: adamie - promuje cie do top-5 IP: *.lodz.dialog.net.pl 24.09.02, 16:39
          Z tego co się orientuje to ty chyba jesteś w top5 żydowskich szowinistów nie
          mówiącym i nie myślącym o niczym innym jak o żydach??? Ja w przeciwieństwie do
          ciebie potrafie zachować dystans do niektórych spraw i nie cierpię jeszcze na
          żadną obsesje. Zrozum że nic jest absolutnie czarne a nic białe!!!
          • Gość: kszatek adamie - moja obsesjo!!!!! IP: 5.2.* / 199.43.14.* 24.09.02, 18:04
            tak jest moj drogi kolego - cierpie na obsesje rodaka-debila, zakochanego w
            egzotyce, byle dalej i glupiej i nierealnie, ktorzy wspanialomyslnosci swoich
            dobrodziei nie wybacza,a parszywcom, zlodziejom i zdrajcom pomniki chca
            stawiac.

w drugiej kwestii, tematyka zydowska porusza mnie wtedy (i to jak, ale wtedy
            tez z powodu tej samej obsesji co wspomniana powyzej) gdy slysze rasistowskie
            chrumkanie z ryjow przyglupow jak bolek i podobne wymiociny, do ktorych od
            czasu do czasu wcale niechwalebnie ty sie przylaczasz.

w kwestii dystansu, jesli twoj dystans polega na tym, ze o zachodniej
            cywilizacji mowisz pseudo-demokratyczna w porownaniu z irakijskim rajem to
            rzeczywiscie masz dystans adamie - dystans osoby, ktora powinna znalezc sie w
            domu wariatow, albo nie wyszla jeszcze z piaskownicy...
            • Gość: ADAMŁÓDŹ Re: adamie - moja obsesjo!!!!! IP: *.lodz.dialog.net.pl 24.09.02, 18:23
              w bardzo głupi sposób próbowałes manipulować moimi słowami ale od razu ci
              sprostuje że w przeciwieństwie do ciebie nie jestem w niczym zakochany i
              niewiem o jakiej egzotyce mówisz, szkoda równie że twoje potępienie dla
              rasistów odnosi sie tylko wtedy gdy dotyczy ona żydów( jesli jest inaczej wskaż
              mi wątek w którym bronisz jakąkolwiek inną nację wyłączając oczywiście
              amerykańską) natomiast nie mówiłem nic o zachodniej demokracji a o sposobie
              dyskrymimnowania innych ustrojów przez te ponoć demokratyczne państwa. ja sobie
              zdaję sprawe że nikt nic lepszego nie wymyślił od demokracji ale nad tym trzeba
              tylko ubolewać. a zapomniałem...debilu.
              • Gość: kszatek Re: adamie - moja obsesjo!!!!! IP: 5.2.* / 199.43.14.* 24.09.02, 18:40
                coz, nie czytasz wszystkich moich watkow wiec i wiedze masz wybiorcza oraz
                pamiec(wypowiadalem sie np. w poscie do ciebie nt. pamieci ofiar palestynczykow
                i ukraincow, nie mowiac rowniez tych dotyczacych samych polakow, chociaz
                rzeczywiscie nie byly to wypowiedzi na tematy rasistowskie bo takiego wobec
                tych nacji nie spotkalem za wyjatkiem watkow niejakiego fredzia, ktoremu o tym
                wspomnialem). w przypadku zydow reaguje przede wszystkim gdy pisze sie
                debilizmy w stylu, ze sami sie wymordowali lub sa winni wszystkich wojen lub
                polskiej nedzy - wybacz, w kazdym cywilizowanym kraju czlowiek z odrobina
                przyzwoitosci za takie klamstwa leje w morde. jesli chodzi o manipulowanie -
                adamie to kpiny parodia - sam potwierdzasz mowiac o demokracjach zachodnich -
                'niby demokracje' - w kontekscie dyskusji nt. iraku??? co jest? jestes az taki
                taki durny, masz skleroze, chcesz mowic ale nie potrafisz sie wyslowic, pomoz
                mi cie zrozumiec....
                • Gość: ADAMŁÓDŹ Re: adamie - moja obsesjo!!!!! IP: *.lodz.dialog.net.pl 24.09.02, 19:26
                  Bardzo umiejętnie wyłowiłeś moje niedociągnięcia stylistyczne i z premedytacją
                  mnie wypunktowałeś ale proponowałbym ci nie martwić o brak umiejętności
                  wysławiania się mojej skromnej osoby. Ja w przeciwieństwie do ciebie nie mam
                  czasu czytać wszystkich wątków tym bardziej z jego komentarzami więc mam prawo
                  nie pamiętać wcześniejszej rozmowy z tobą. Być może rozmawialiśmy o krzywdach
                  również innych ludzi i tu zrobiłem błąd wrzucając cie do jednego wora z takimi
                  osobnikami jak rypski, helga, doku, snajper i ci podobni choć z tą opinią
                  poczekam. Może trochę zagmatwałem pisząc o nie o niby-demokracji a o
                  zachodniej "pseudo-cywilizacji" i nie podważam absolutnie jakości rządów w
                  krajach zachodnich tylko o sposób w jaki byśmy (my jako polska) zostali
                  potraktowani przez nich w przypadku dojścia do władzy(wybranego nawet w
                  demokratyczny sposób) jakiegokolwiek nie odpowiadającego ich oczekiwaniom
                  przywódcy i z tego względu ta złośliwość o pseudo. Bo trudno normalnemu
                  człowiekowi pogodzić się z sytuacją jak kilka znaczących państw dyktuje całej
                  mniej liczącej sie reszcie kto i w jaki sposób ma u nich rządzić i jak ma żyć.
                  • Gość: ... Re: Bravo Jasiu! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.09.02, 09:05
                    I tu trzeba się z tobą niestety zgodzić. Ja też embarga nakładane na rządy
                    wybrane demokratycznie, ale nie prozachodnie postrzegam jako pseudodemokracje i
                    pseudocywilizacje. Z demokracją jest to absolutnie na bakier.

A Kuba? Wiele lat wysiłków administracji amerykańskiej aby ją odizolowac i
                    gospodarczo zniszczyć nie przyniosło pożądanych efektów. Nawet rządzący tam
                    George W Hitler, jeśliby nie chciał współpracować z amerykanami, byłby skazany
                    na embarga i sankcje. Gdyby Fidel był proamerykański byłby przyjacielem stanów
                    jak 15 lat temu Saddam. Całą prawda. Polityka nie demokracja.

A że nie wszyscy to rozumieją nic dziwnego. Najpierw trzeba pilnować swoich
                    interesów, później świata. Punkt widzenia zmienia się z punktem siedzenia. Nie
                    widzi się czegoś pod swoim tyłkiem więc nie dziwi mnie święte oburzenie, larum
                    które zawsze powstaje przy krytyce Stanów lub Izraela.
    • Gość: Prezes Re: Geogre W. Hitler ? Heil Bush ! IP: *.ces.clemson.edu 24.09.02, 19:09
      Gość portalu: Konrad napisał(a):

> Tytuł troche prowokacyjny, wiem smile
      >
      > Chcę Wam zadać pytanie. Jeśli nie macie zamiaru odpowiadać wprost, nie
      > wpisujcie się w tym temacie !
      >
      > Pytanie: gdybyście mieli do wyboru, aby dyktatorem Polski został Husain lub
      > Bush, kogo byście wybrali ? Niewinnego Saddama kochającego pokój na świecie,
      > czy Hitlera XXI wieku, krwawego Georga z Teksasu ?

Wart pac pałaca.
      Jednego i drugiego bym rozpierdolił.
      Poza tym pytanie jest pozbawione sensu.
      Dyktatorów się nie wybiera. Oni dochodzą do władzy fałszując wyniki wyborów
      • Gość: rypski Re: Geogre W. Hitler ? Heil Bush ! IP: *.nyc.rr.com 24.09.02, 19:37
        Clemson University, Wydzial Bioinzynierii.
        Dyktatorzy w wiekszosci dochodza do wladzy bez wyborow. Poprzez zamach stanu.
        Poeta, qrwa
      • Gość: Konrad PARANOJA !! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.09.02, 00:17
        Gość portalu: Prezes napisał(a):

> Gość portalu: Konrad napisał(a):
        >
        > > Tytuł troche prowokacyjny, wiem smile
        > >
        > > Chcę Wam zadać pytanie. Jeśli nie macie zamiaru odpowiadać wprost, nie
        > > wpisujcie się w tym temacie !
        > >
        > > Pytanie: gdybyście mieli do wyboru, aby dyktatorem Polski został Husain lu
        > b
        > > Bush, kogo byście wybrali ? Niewinnego Saddama kochającego pokój na świeci
        > e,
        > > czy Hitlera XXI wieku, krwawego Georga z Teksasu ?
        >
        > Wart pac pałaca.
        > Jednego i drugiego bym rozpierdolił.
        > Poza tym pytanie jest pozbawione sensu.
        > Dyktatorów się nie wybiera. Oni dochodzą do władzy fałszując wyniki wyborów

Ja pierd*** czy na tym forum są az tacy idioci ? Nikt nie rozumie prostego
        pytania ?
      • Gość: srutututu Re: Geogre W. Hitler ? Heil Bush ! IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 25.09.02, 02:43
        bo, czym się różni 2 tys. zabitych irackich dzieci i kobiet (najlepiej w ciąży)
        od 2 tys. zabitych nowojorczyków? Oprócz obywatelstwa - oczywiście
    • Gość: kszatek Re: Geogre W. Hitler ? IP: 5.2.* / 199.43.14.* 24.09.02, 19:23
      niestety, mimo twoich tlumaczen nie wszyscy rozumieja ze to pytanie ma tylko
      dwie mozliwe odpowiedzi i jesli ktos nie chce brac udzialu w tym quizie bo
      niech nie sili sie na zasmarkane wywody bo to nie miejsce...

a czasmi wydaje mi sie, ze mamy na tym forum do czynienia z ludzmi nieco
      bardziej pojetnymi...
      • Gość: Konrad Re: Geogre W. Hitler ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.09.02, 00:21
        Gość portalu: kszatek napisał(a):
        > niestety, mimo twoich tlumaczen nie wszyscy rozumieja ze to pytanie ma tylko
        > dwie mozliwe odpowiedzi i jesli ktos nie chce brac udzialu w tym quizie bo
        > niech nie sili sie na zasmarkane wywody bo to nie miejsce...
        >
        > a czasmi wydaje mi sie, ze mamy na tym forum do czynienia z ludzmi nieco
        > bardziej pojetnymi...

Wydaje mi się, że oni starają się swoimi żałosnymi "inteligentnymi" wywodami
        dowieść, że pytanie nie ma sensu, ponieważ boją się przyznać, że woleli by
        jednak Busha !

"Byłem mondry, lecz niestety poszedłem do szkoły" jak podpisuje się pewien
        forumowicz (z innego forum)
    • Gość: U Re: Geogre W. Hitler ? IP: *.214.66.144.Dial1.Boston1.Level3.net 24.09.02, 20:45
      DENNISA KUCINICH"A ALBO NICK"A RAHALL'A.KTO TO
      JEST?POSZUKAJCIE.
      • Gość: Konrad Re: Geogre W. Hitler ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.09.02, 00:22
        Gość portalu: U napisał(a):
        > DENNISA KUCINICH"A ALBO NICK"A RAHALL'A.KTO TO
        > JEST?POSZUKAJCIE.

Taka nuda w Bostonie ?
      • Gość: Krzych Re: Geogre W. Hitler ? IP: *.proxy.aol.com 25.09.02, 04:33
        Nieprawdopodobny poziom dyskusji.Jestem pod wrazeniem. Sila argumentow nie do
        pobicia.
        Prosze czesciej o takie dyskusje, mozna wiele z nich wywnioskowac.
        Pozdrawiam serdecznie Wszystkich z Forum
    • Gość: Barbara25 Re: Geogre W. Hitler ? IP: *.bc.hsia.telus.net 25.09.02, 07:45
      Moim skromnym zdaniem Mr.G.W.Bush jest jedynym przywodca swiatowym,ktory ma na
      tyle moralnej sily aby nazwac zlo po imieniu.To bardzo smutne ,ze bohaterscy
      europejczycy duzo krzycza ale malo robia.Znowu trzeba bedzie ich wyciagac tak
      jak w czasie II wojny swiatowej z totalnego balaganu ,ktory sobie sami
      nawarzyli!
      Ciagle nie dostrzegacie ,ze cywilizacja tzw.zachodnia stoi na krawedzi
      zaglady,zaglady do ktorej sie bardzo chetnie dokladacie ale nic madrego na jej
      miejsce nie potraficie wymyslec.... darujcie sobie brzydkie slowa-na mnie to
      nie dziala a tylko dowodzi braku kultury.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka