Dodaj do ulubionych

Właśnie podali - 53 trzech z samoobrony w sejmie....

IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 26.09.01, 19:35
.....to przekroczenie granic obrony koniecznej. Ok, Rutkowski , paru innych,
ale 53! Wyobrażacie sobie tę gromadę, widzicie te buzie? I bijącą z nich myśl
politycznie mądrą? To chyba zły sen...
Obserwuj wątek
    • Gość: robercik Carmina - Przeciez ich nie znasz a wyobrazac to sobie mozesz... IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 26.09.01, 19:39
      • Gość: Carmina Re: Carmina - Przeciez ich nie znasz a wyobrazac to sobie mozesz... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 26.09.01, 19:42
        Gość portalu: robercik napisał(a):

• Gość: iskier Do Carminy IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 26.09.01, 19:55
          Polityka to nie pokaz mody.To samo odnosi sie zreszta do muzyki.Licza sie czyny
          (a w muzyce...muzyka!) Wiem,ze niektorzy glosowali na Olechowskiego ze wzgledy
          na jego wyglad,ale to sa Ci sami ludzie,ktorzy kupuja Britney Spears,bo sie
          ladnie pudruje.Nowym ludziom nie zaleznie od wygladu trzeba dac szanse (Ja im
          dalem,oddajac na Samoobrone glos) Jezeli sie nie sprawdza to juz wiecej na nich
          nie oddam glosu.Dziwie sie tym,ktorzy politykow oceniaja po
          wygladzie.Rutkowskigo i Leppera (W sejmie) tez CHWILOWO (Do czasu az nie
          pokarza co potrafia) zostawcie.Rutkowski to jeden z najlepszych detektywow nie
          tylko w Polsce,ale i zagranica.To w wiekszosci nowi ludzie w sejmie z
          Samoobrony i to sie liczy a jezeli okarza sie tak beznadziejni jak poslowie
          AWSu to ludzie im juz wiecej nie zaufaja.Nie martw sie,ale tez nie porownuj
          polityki do mody.Pozdrowienia Carmino!

• Gość: carmina Re: Do Carminy IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 26.09.01, 20:13
            Gość portalu: iskier napisał(a):

> Polityka to nie pokaz mody.To samo odnosi sie zreszta do muzyki.Licza sie czyny
            >
            > (a w muzyce...muzyka!) Wiem,ze niektorzy glosowali na Olechowskiego ze wzgledy
            > na jego wyglad,ale to sa Ci sami ludzie,ktorzy kupuja Britney Spears,bo sie
            > ladnie pudruje.Nowym ludziom nie zaleznie od wygladu trzeba dac szanse (Ja im
            > dalem,oddajac na Samoobrone glos) Jezeli sie nie sprawdza to juz wiecej na nich
            >
            > nie oddam glosu.Dziwie sie tym,ktorzy politykow oceniaja po
            > wygladzie.Rutkowskigo i Leppera (W sejmie) tez CHWILOWO (Do czasu az nie
            > pokarza co potrafia) zostawcie.Rutkowski to jeden z najlepszych detektywow nie
            > tylko w Polsce,ale i zagranica.To w wiekszosci nowi ludzie w sejmie z
            > Samoobrony i to sie liczy a jezeli okarza sie tak beznadziejni jak poslowie
            > AWSu to ludzie im juz wiecej nie zaufaja.Nie martw sie,ale tez nie porownuj
            > polityki do mody.Pozdrowienia Carmino!
            o tym, że do sejmu weszło 53 osobników z partii, która słynie z chuligaństwa i
            ulicznego terroryzmu, a swoich posłów wcisnęła obiecując gruchy na wierzbie. No
            dobrze, taką mieli metodę, by zaistnieć. Niestety z tego rodzaju partią nie chcą
            mieć do czynienia ludzie myślący i odpowiedzialni, wykształceni i przygotowani do
            rządzenia i dbania o państwo. Tego nie ma się z powietrza, a samorodki są
            niezwykle rzadkie.
            A detektyw Rutkowski mnie zadziwił, ma szacunek, pieniądze, to chyba prawda, że
            wtedy rodzi się żądza władzy. Bardzo żałuję, że tylko tam się wpasował. Czyżby
            nie mógł błysnąć inteligencją na tle innych ugrupowań? Wygłupił się skrajnie.
            • Gość: Iskier Re: Do Carminy IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 26.09.01, 20:37
              Nie po to przychodze na to forum,zeby kogos do czegos przekonywac.
              Kiedy jednak mowisz,ze ludzie wyksztalceni nie chca miec nic wsplnego z
              ta partia to jest to Twoja opinia,bo wcale tak do konca w praktyce nie jest.
              Ja tez sie ksztalce - i kto wie - Byc moze do Samoobrony,jesli okaze sie,ze
              dotrzymuje slowa,przystapie.
              • Gość: Iskier Inne "inteligentne" ugrupowania... IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 26.09.01, 20:56
                Jesli sadzisz,ze na listach innych "inteligentniejszych" od Samoobrony
                partii znajdziesz mlodych,wyksztalconych,pieknych to nic bardziej blednego.
                Samoobrona na swoich listach ma i studentow i ludzi po medycynie.
                Problem (nie tylko w Samoobronie) polega na tym,ze poza Florkiem,Toberem
                i paroma mlodymi sprzedawczykami - bo inaczej sie tego nie da okreslic - w
                Sejmie wyloduja ludzie starzy,z czasow PRL'u.Taka jest prawda.I co z tego,ze
                mlodzi studenci (bo sa tacy) startuja z list Samoobrony,SLD,AWS'u,UW,Platformy
                itp...itd... kiedy i tak nikt z tych studentow poukrywanych na koncach list
                wyborczych poszczegolnych ugrupowan nie dostanie sie do Sejmu.
                To musi byc nowa generacja a stara musi odejsc.To nie tylko problem Samoobrony.
                I nie opowiadaj o inteligentach i ludziach wyksztalconych,bo wiekszosc poslow
                Sejmie,niezaleznie od partii z,ktorej startuja to ludzie po liceum!

• civic_vtec Re: Do Carminy - UWAGA!!! 26.09.01, 20:47
              Carminko droga - uwazaj! Twoj dyskutant robercik na Twoj widok iskier dostal i
              rozdwojenia jazni. Popatrz na adres IP. Nie pierwsza to jego przemiana,
              zamierza nam udowodnic, ze zwolennikow Leppera tak mnoho. Okrazyc Cie chyba
              chce i wziac w niewole chlopska!
              No coz w dobie trickow elektronicznych tak latwo o cudowne rozmnozenie.
              Pozdrawiam, badz ostrozna - kto o quchnie zadba?

vtec
              • Gość: Carmina Re: Do Carminy - UWAGA!!! - no tak! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 26.09.01, 20:59
                civic_vtec napisał(a):

> Carminko droga - uwazaj! Twoj dyskutant robercik na Twoj widok iskier dostal i
                > rozdwojenia jazni. Popatrz na adres IP. Nie pierwsza to jego przemiana,
                > zamierza nam udowodnic, ze zwolennikow Leppera tak mnoho. Okrazyc Cie chyba
                > chce i wziac w niewole chlopska!
                > No coz w dobie trickow elektronicznych tak latwo o cudowne rozmnozenie.
                > Pozdrawiam, badz ostrozna - kto o quchnie zadba?
                >
                > vtec

Mnie cięzko okrążyć, bo ja mam strasznie szerokie pole widzenia - oczy prawie
                dookoła głowy. Ale czasem fokusuję się na meritum, a wtedy nie doceniam numerków.
                Dzięki.

• Gość: Iskier&R Od Iskiera&Robercika w jednej osobie! IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 26.09.01, 21:05
                Ja nie uzywam stalego nicka i oszustem przez to nie jestem.To czy zaglosujecie
                w nastepnych wyborach na Samoobrone mi zwisa i powiewa! Nie dziwcie sie,jezeli
                z tego samego IP pisac bedzie Robercik,Iskier,Klakier,Mateusz,bo nick to cos na
                czym wyraznie Tobie,"Civicu" zalezy,bo nie mi.Wazna jest tresc a wierzyc w moje
                oszustwa mozesz sobie dowoli a i tak bzdurnych,wymyslanych nickow nie zamierzam
                spamietywac.
                • civic_vtec Re: Wyszla klasa... 26.09.01, 21:12
                  samoobroncy smile))

My nick is my castle

vtec
                  • Gość: byle_kto Re: Wyszla klasa... IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 26.09.01, 21:20
                    Proponuje podpisywanie sie wlasnym nazwiskiem wink
                    --------------------------------------------------------------------------------
                    civic_vtec napisał(a):

samoobroncy smile))

My nick is my castle

vtec

• civic_vtec Re: Wyszla klasa... 26.09.01, 21:25
                      Mam Ci uwierzyc? Po tej paradzie nickow. O naiwnosc mnie nie posadzaj.

Zostane przy swoim - vtec
                      • Gość: kto_wie nick to nick a slowo ma wieksza wartosc IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 26.09.01, 21:32
                      • Gość: kto_wie Najlepiej sprawdzaj kazda wypowiedz na forum,aby znalesc tego"oszusta" IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 26.09.01, 21:35
                        Najlepiej sprawdzaj kazda wypowiedz na forum,aby znalesc tego "oszusta".
                        • civic_vtec Re: Ooo, o co tyle halasu 26.09.01, 21:37
                          Ooo, nie mam juz dla Ciebie czasu!

civic_vtec (to tez slowo i ma swoja wage)
                          • Gość: byle_kto Ostatnie zdanie nalezy do mnie...Halas to Ty zrobiles,wiec nie pieprz! IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 26.09.01, 21:47
        • Gość: Terek O chmurze ta przypowieść jest. IP: *.pl 26.09.01, 19:56

Carmina, bój się! Oni już czytają Twoje posty. Jeden z tych 53 zostanie
          oddelegowany, aby czuwać cały czas nad Tobą, abyś nie pobłądziła. Pozostałych
          52 będzie czuwało nad Parlamentem, aby nie zechciał czasami myśleć inaczej. Nie
          mam pewności, ale jakaś Liga, jak słyszałem, będzie ich mocno wspierać nie
          chcąc pozostawać w zbytnim cieniu .

Trwałe zaćmienie, czy tylko przejściowa chmura? Kto wie?

• civic_vtec Re: O chmurze ta przypowieść jest. 26.09.01, 20:04
            Mam obawy, ze chmura dlugo moze powisiec nad nami. Jezeli SLD-UP uda sie w
            miare stabilnie prowadzic Polske przez 4 lata to chlopcy LePpeRowcy (ta hybryda
            to swiadomie) beda sie drzec - To takze nasza zasluga! Wtedy nie bedzie powodu
            by ich zmieniac. Jezeli pojdzie cos nie tak, to oni beda pierwsi do gloszenia
            hasla - Mielismy wladzy za malo, nie moglismy nic poradzic. Chcemy wiecej!

12 lat naszej demokracji dowiodlo, ze sprawdzamy po kolei wszystkie mozliwe
            konstelacje polityczne oddajac im wladze na 4 lata. Jak cos nie wyjdzie - to
            won, nastepni do kontroli. Kto nastepny w kolejce po SLD?

Czarne chmury czy brunatne?

vtec
    • Gość: Indris Znam gorsze sny IP: *.ibspan.waw.pl 26.09.01, 21:04
      Dzisiejsze "Życie" zamieszcza rozmowę z PROFESOREM Wolniewiczem, który postuluje
      WYSIEDLENIE wszystkich muzułmanów z Europy. To ja już wolę w Sejmie Leppera niż Wolniewicza.
      Wczoraj widziałem go w TVP, dzisiaj słuchałem rozmowy w TOK-FM. Diabła nie zauważyłem.
      Rzecz jasna wielką niewiadomą pozostają inni posłowie Samoobrony - ale o nich nie wiem nic. A
      może Carmina wie ?
      • civic_vtec Re: Znam gorsze sny 26.09.01, 21:18
        Co Pan Profesor Wolniewicz mysli - juz wiemy. Poki tylko mysli - jego sprawa.
        Co Pan Przewodniczacy Lepper robi(l) - tez wiemy. To juz takze nasza sprawa -
        bo jego metody nie zawsze sa zgodne z naszymi pogladami na walke polityczna.
        Co Samoobrona zrobi w Sejmie ?(wielki) - to na pewno bedzie interesujace dla
        wszystkich. Sprawdzac bedzie mozna przez 4 lata, do woli.

vtec
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka