Gość: AdamM IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 14.10.02, 23:38 No cóż, przyznam się: Jestem kochankiem Marcina Libickiego. ładuje mi w kakao co dnia. Jednak kocham go za urok osobisty i poglądy... Zabić żydóków! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: AdamM (Poznań) no, no niezly debil sie podszyl (i pedal) n/t IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 14.10.02, 23:39 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AdamM (Poznań) Re: no, no niezly debil sie podszyl (i pedal) n/t IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 14.10.02, 23:42 Sam się podszywasz! Jeden jest prawdziwy AdamM z Poznania! To ja nim jestem! A Ty marna podróbko, spadaj stąd!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: Przyznam sie! IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 14.10.02, 23:44 Szefuniu-Lubicki jest nośicielem HIV- lada monent będziasz miał sraczkę! Tylko per stomiam-grozi grzybica jamy ustnej-Smierć z głodu? Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly3 Re: Przyznam sie! 14.10.02, 23:45 widac zydki sie wkurwily jak do takich chwytow sie posuwaja Zreszta oni zawsze mendy bez honoru byly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: +++Ignorant Muszą coś ukraść, choćby nick, gonią w piętkę... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.10.02, 23:48 Odpowiedz Link Zgłoś
adam_m_poznan Re: Przyznam sie! 15.10.02, 17:20 Zasrany podszywacz tu prowadzi działalność! Odpowiedz Link Zgłoś