chan_ka 28.10.02, 14:09 Forumowej mitomanki i prowokatorki. Nie chciala odpowiedziec nam na moje pytania, probuje robic nam wode z mozgu,to ja na nie odpowiem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kapral nam, czy tobie? IP: *.acn.waw.pl 28.10.02, 14:21 chan_ka napisała: > Forumowej mitomanki i prowokatorki. Nie chciala odpowiedziec nam komu? mnie nie zaliczaj do twojego "nam", będę wdzięczny. > na moje > pytania, na twoje pytania, tak. Stąd jeszcze daleko do "nas". > probuje robic nam komu? mnie nie zaliczaj do twojego "nam", będę wdzięczny. > wode z mozgu,to ja na nie odpowiem. Odpowiedz na jej prywatny adres, zdaje się, że go znasz. A swoją drogą - Odpowiedz Link Zgłoś
chan_ka Re: nam, czy tobie? GLOWNIE TOBIE 28.10.02, 14:32 kapralski mozdzku. To ona wywleka tu swoje sprawy a tacy jak ty sie slinia z emocji.Zamiast ja ignorowac, podkrecaja. A w ogole to sie zaloguj ciulu. Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Tu napisz Chan_ko. 28.10.02, 14:37 www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=13&w=3362527&a=3362527 --- Helga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapral Nie zaliczasz się, cham_ko IP: *.acn.waw.pl 28.10.02, 15:44 chan_ka napisała: > kapralski mozdzku. Przyjemniaczka, nie ma co. > To ona wywleka tu swoje sprawy a tacy jak ty sie slinia z > emocji. Jakie są moje wrażenia po lekturze wątków P. K., to moja sprawa. Podobnie moje emocje. Odbieram wrażenie, że to ty, koleżanko, czerpiesz jakąś przyjemność z wywlekania spraw P. K. Jesteś wielka, co? Moja rada: a odpiernicz się wreszcie od tej osoby!!!! > Zamiast ja ignorowac, podkrecaja. Do kogo to piszesz? Z tego, co widzę, wynika, że nie robisz ostatnio na tym Forum nic innego, jak tylko podkręcasz P. K. domagając się wciąż od niej odpowiedzi na jakieś niedorzeczne pytania i grożąc, że ujawnisz jakieś szczegóły z jej życiorysu. > A w ogole to sie zaloguj ciulu. Po pierwsze, nie mam przyjemności się logować. Przeszkadza ci to? Po drugie, miłym słówkiem "ciulu" mogą się do mnie zwracać tylko bliskie mi osoby. Ty cham_ko do takich się nie zaliczasz. = Odpowiedz Link Zgłoś
chan_ka Rozsylasz je na lewo i prawo 28.10.02, 16:17 za kazdym razem w innej wersji. Odpowiedz Link Zgłoś