Gość: Blong IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 31.10.02, 21:10 Uprzejmnie mowiac nie moge sie zdecydowac na wybranie jednego kandydata. Przegladajac cala ta bande jakos wydaje mi sie ze palantami sa wszyscy a moze ktos ma jakiegos super kandydata ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
d_nutka Re: najgorszy prawicowy palant 31.10.02, 21:23 Gość portalu: Blong napisał(a): > Uprzejmnie mowiac nie moge sie zdecydowac na wybranie jednego kandydata. > Przegladajac cala ta bande jakos wydaje mi sie ze palantami sa wszyscy a moze > ktos ma jakiegos super kandydata ? a ci z Leperem i LPR to już prawica? bo oni jakby do ludu mówili i mi się pomnieszało. a PIS do jakiego ludu przemawia? tej prawicy z Warszawki teraz? d_ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ethanol Re: najgorszy prawicowy palant IP: proxy / 151.112.27.* 31.10.02, 21:37 Dla mnie najwiekszym kretynem jest Giertych senior Bo junior - co by o nim nie powiedziec - to palantem raczej nie jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: najgorszy prawicowy palant IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 31.10.02, 21:43 Blong -bolszewik! Blond-nazista! Blong do odstrzału wg jego własnej ideologii! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: +++Ignorant wątek kretynów: Lepper prawicowy??hahaha/nt IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.10.02, 22:25 Odpowiedz Link Zgłoś
monopol Kto jest prawicowy? 31.10.02, 22:36 Gość portalu: Blong napisał(a): > Uprzejmnie mowiac nie moge sie zdecydowac na wybranie jednego kandydata. > Przegladajac cala ta bande jakos wydaje mi sie ze palantami sa wszyscy a moze > ktos ma jakiegos super kandydata ? Janowski jest prawicowy? Giertych jest prawicowy? Krzaklewski jest prawicowy? Lepper jest prawicowy? Kto z nich do cholery jest prawicowy, poza tym że jest palantem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nurni hiacynt______choc to maskotka niefartowna IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.02, 22:43 poszła przepłukać gardło nie wierze by mu jeszcze tam nie zaschło Odpowiedz Link Zgłoś
nurni ja bym napisal: 01.11.02, 00:02 Gość portalu: nurni napisał(a): > poszła przepłukać gardło > nie wierze by mu jeszcze > tam nie zaschło > poszla przeplukac gardlo nie wierze by mu jeszcze tam nie zaschlo .................... lepiej dalej wklejaj moje stare posty biedaku Odpowiedz Link Zgłoś
alfalfa Re: Kto jest prawicowy? 31.10.02, 23:38 Zaraz się okaże, że Macierewicz albo Pęk)) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
monopol Rany boskie! 31.10.02, 23:43 alfalfa napisał: > Zaraz się okaże, że Macierewicz albo Pęk)) Nie załamuj mnie Alfalfa )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blong wariat z muszka tez lewicowy ? IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 31.10.02, 23:41 Odpowiedz Link Zgłoś
alfalfa Re: a dlaczego wariat? 01.11.02, 00:07 że troszkę szalony to się zgodzę ale wariat? Znaczy - idiota, głupek? Wytłumacz! Acha, nie wpisywałem się w wątku o niszczeniu prawicy ale sądzę, że nie rozumiesz co to prawica i stąd mylisz się bardzo w ocenie najnowszej historii Polski, Blongu. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blong Re: a dlaczego wariat? IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 01.11.02, 02:07 nie zrozumiales intencji "autora" tych dwoch watkow a o moje rozroznianie prawicy sie nie obawiaj, choc napewno nie jestem zwolennikiem podejscia "kto nie ma poglady jak muszkowiec to komuch" Odpowiedz Link Zgłoś
alfalfa Re: ? 01.11.02, 11:54 Podchody? Lep na muchy? No to ok, już się zmartwiłem... pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wolontariusz Przy Kaczyńskim to wzór opanowina i mądrości. IP: *.chello.pl 02.11.02, 16:21 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wolontariusz Przy Kaczyńskim to wzór opanowina i mądrości. IP: *.chello.pl 02.11.02, 16:23 Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Kto jest prawicowy? 01.11.02, 08:19 monopol napisał: > Kto z nich do cholery jest prawicowy, poza tym że jest palantem? Wychodzi, że najbardziej prawicowy jest Kaczmarek. Co nie oznacza, że nie jest palantem. Odpowiedz Link Zgłoś
monopol Kaczmarek - liberał debeściak ;) 01.11.02, 09:23 jaceq napisał: > Wychodzi, że najbardziej prawicowy jest Kaczmarek. Co nie oznacza, że nie jest > palantem. Olaboga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Owoc Re: najgorszy prawicowy palant IP: *.anat.am.poznan.pl 01.11.02, 08:48 Gość portalu: Blong napisał(a): > Uprzejmnie mowiac nie moge sie zdecydowac na wybranie jednego kandydata. > Przegladajac cala ta bande jakos wydaje mi sie ze palantami sa wszyscy a moze > ktos ma jakiegos super kandydata ? Blongu- palancie !! Kandydata poznasz po owocach , ktore wydaje , ale to przerasta twoje intelektualne mozliwosci percepcji !!Dlatego jak dziecku przedstawie ci kandydata : Byl taki premier ( bardzo krotko) ktory : 1. Zazadal wyjscia wojsk sowieckich z Polski( patrz nocny szyfrgoram rzadu do ambasady polskiej w Moskwie podczas pobytu tam Walesy) 2. Potrafil przeksztalcic panstwowego upadajacego molocha w najlepsze europejskie przedsiebiorstwo ( patrz stocznia szczecinska), bez zlodziejskiej prywatyzacji 3. nie podawal reki agentom ( patrz lustracja) TAKIEGO KANDYDATA TO MUSIELI ZDEJMOWAC W NOCY BO BYC MOZE RANO TEN KANDYDAT POCZYNILBY IM KOLEJNE SZKODY UDOWADNIAJAC KOLEJNYM PRZEKSZTALCENIEM ZE POLSKIE PRZEDSIEBIORSTWA MOZNA PRZEKSZTALCAC Z POZYTKIEM DLA POLSKI(CZYTAJ EKSPORT TOWAROW PRZETWORZONYCH) I POLAKOW ( UTRZYMANIE MIEJSC PRACY)> TY zdaje sie od owocow palancie wolisz owszem owoce, ale zgnilki ! 3. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wyborca Najgorszy prawicowy palant ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.02, 11:03 Konkurencja na prawicy do miana najgorszego palanta jest b. ostra. Mimo to zwycięża w sposób bezdyskusyjny: Lech Kaczyński ! Daleko w tyle jest K. Ujazdowski i A. Macierwicz. No, a za nimi cały potężny peleton. Odpowiedz Link Zgłoś
iwona.buzowska Re: Najgorszy prawicowy palant ! 01.11.02, 12:44 Gość portalu: Wyborca napisał(a): > Konkurencja na prawicy do miana najgorszego palanta jest b. ostra. > Mimo to zwycięża w sposób bezdyskusyjny: > > Lech Kaczyński ! > > Daleko w tyle jest K. Ujazdowski i A. Macierwicz. > No, a za nimi cały potężny peleton. L. Kaczyński jest najlepszy w klasyfikacji na największego palanta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wyborca Najgorszy prawicowy palant ! Prowadzi L. Kaczyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.02, 13:36 Należy dodać - zasłużenie prowadzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wyborca Re: Lepper z Kaczyńskim ! Łeb w łeb !!! ntx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.02, 16:04 Absolutnie nie masz racji. Lech Kaczyński lideruje samotnie. Dogania go Gabryiel (Janowski), ale kudy mu do Kaczora ?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wyborca Re: Tylko Kaczyński !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.02, 17:37 Popieram. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolek Re te dwa dupki debilki kaczynskie IP: *.kat.forthnet.gr 01.11.02, 18:35 To mi sie wydaje ze to wielkie nieporozumienie..... aAy te dupki zasiadywaly w sejmie.... Wczesniej byl ten nabuzowany wiecznie zadowolony z siebie.. Co go wybral sklad pociagu na premiera .............buzek. Ale cale szczescie juz nie widze te jego kreacje w tv. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczery Jarusia i Lesio Kaczyńscy ! IP: *.chello.pl 01.11.02, 21:42 Bezapelacyjnie majwieksze palanty. Tuż za nimi Gabriel Janowski, Przerwa Przygłup Płażyński iMariusz Kamiński. Odpowiedz Link Zgłoś
iwona.buzowska Re: Jarusia i Lesio Kaczyńscy ! 01.11.02, 21:58 Gość portalu: Szczery napisał(a): > Bezapelacyjnie majwieksze palanty. Tuż za nimi Gabriel Janowski, Przerwa > Przygłup Płażyński iMariusz Kamiński. Nie zapominaj o świetlanej postaci "Wyrzyganego" Ujazdowskiego ! Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Najgorszy prawicowy palant ! 03.11.02, 00:26 iwona.buzowska napisała: > L. Kaczyński jest najlepszy w klasyfikacji na największego palanta. Ale zostaje w tyle w konkurencji "profesjonalny kretyn", gdzie przewodzi Jan Maria Rakieta. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Najgorszy prawicowy palant ! 03.11.02, 00:27 iwona.buzowska napisała: > L. Kaczyński jest najlepszy w klasyfikacji na największego palanta. Ale zostaje w tyle w konkurencji "profesjonalny kretyn", gdzie przewodzi Jan Maria Rakieta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Najgłupszym lewicowym idiotą dającym się... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.11.02, 22:18 ... nabierać na socjalistyczną demagogię dla dzieci został Gość portalu: Blong Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xerx "My heart belong to Blong" (K. Marks) /nt IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.02, 22:21 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xerx "belongs"!!! (G. Marx) /nt IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.02, 16:34 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KarolM Groucho !, odp... się !, ja byłem pierwszy ! /nt IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.02, 16:46 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KarolM Groucho !, odp... się !, ja byłem pierwszy ! /nt IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.02, 16:47 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GrouchoM I może śmieszniejszy ??? /nt IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.02, 16:49 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KarolM Blong jest mój !!! /nt IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.02, 14:30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GrouchoM Nasz, nasz... /nt IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.02, 14:31 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KarolM Ważne, że marxista !!! /nt IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.02, 14:31 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blong Merci IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 02.11.02, 08:30 glosy paru sepleniacych "prawicowcow" mi udowadniaja, ze dla niektorych obiektywizm oznacza tylko i wylacznie kopanie do "komucha" watek, jesli inteligentniejsi z prawicowej braci beda zdolni to zauwazyc, jakos powstal az po podobnym antylewicowym projekcie jeszcze raz dziekuje .......... zreszta podziekowal temu punktu widzenia caly kraj w ostatnich wyborach do Sejmu i Senatu i jeszcze dwa lata bedzie niektorych to baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo bolec )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: Merci IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 02.11.02, 08:56 Po amfie to szczyt twej inteligecji?Absolwent Wyszej Uczelni Wszech Nauk W miejscowości Grupa Dolna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blong Re: Merci IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 02.11.02, 09:20 Gość portalu: f napisał(a): > Po amfie to szczyt twej inteligecji?Absolwent Wyszej Uczelni Wszech Nauk > W miejscowości Grupa Dolna! amfa, amfa, hmmmm w tym kierunku bladza twoje mysli tak ranem ? A mi sie wydawalo iz ranem zaczynaja sie dojazdy, choc rozumiem, zes spec od stosowania non stop. Stan twoich szarych komorek by temu odpowiadal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaaz Re: Merci IP: proxy / 195.130.88.* 02.11.02, 09:47 Gość portalu: Blong napisał(a): > Gość portalu: f napisał(a): > > > Po amfie to szczyt twej inteligecji?Absolwent Wyszej Uczelni Wszech Nauk > > W miejscowości Grupa Dolna! > > amfa, amfa, hmmmm w tym kierunku bladza twoje mysli tak ranem ? A mi sie > wydawalo iz ranem zaczynaja sie dojazdy, choc rozumiem, zes spec od stosowania > non stop. Stan twoich szarych komorek by temu odpowiadal. Blong trzymaj się. Psy szczekaja lecz karawana jedzie dalej. Jaaz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczery Największym palantem jest L. Kaczyński ! ntx IP: *.chello.pl 02.11.02, 10:26 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolek...!!!!!!!!!! Re: a kaminski psi ch...k !!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.kat.forthnet.gr 02.11.02, 10:30 zapomieliscie tego przyglupa -jak pojechal do anglii ? i zrobil nam obciach ? i wydzieral swoj plugawy pysk w obronie tego mordercy pinnocheta ? Odpowiedz Link Zgłoś
luiza_o Re: Kaminski, moj posel 02.11.02, 12:44 General Augusto Ugarte Pinochet? Ten co zapobiegl bolszewizacji Chile? Tu was kotki - boli?? To ze Chile z 15 kraju Ameryki Lacinskiej w 1973 (pod wzgledem wskaznikow jakosci zycia) jest dzis na 1 miejscu. A Kuba co byla 3 jest dzis w 2 dziesiatce??? I pewnie boli was tez ze w walce z bolszewia sily Pinocheta "wyeliminowaly" 3000 bolszewikow? I ze Chile to wolny, prosperujacy kraj? A to ze Castro "wyeliminowal" 30.000 osob juz was nie boli? I to ze dzis na Kubie jest 18.000 wiezniow politycznych tez nie? Ha! Mozecie bolszewicy wyc do ksiezyca. Ile wlezie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blong przestan z ta Chilijska propaganda IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 02.11.02, 18:47 Argentyna GNI per capita : US$7,460 Uruguay Income per capita : US$6,000 Chile GNI per capita : US$4,590 Kurde jakis slabiutki cudotworca ten pinoczecik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blong przestan z ta Chilijska propaganda IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 02.11.02, 18:49 Argentyna GNI per capita : US$7,460 Uruguay Income per capita : US$6,000 Chile GNI per capita : US$4,590 Kurde jakis slabiutki cudotworca ten pinoczecik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blong przestan z ta Chilijska propaganda IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 02.11.02, 18:50 Argentyna GNI per capita : US$7,460 Uruguay Income per capita : US$6,000 Chile GNI per capita : US$4,590 Kurde jakis slabiutki cudotworca ten pinoczecik Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Ale niestety - ma rację. 03.11.02, 00:31 Zaraz zarobisz na miano największej palantki po prawicy ;-((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pośrednik Re: najgorszy prawicowy palant IP: *.anat.am.poznan.pl 02.11.02, 13:11 Blongu ( mały kretynku) Idź do wątku "Rura" ! Odpowiedz Link Zgłoś
iwona.buzowska Jarusia i Lesio Kaczyńscy ! Za nimi M. Kamiński ! 02.11.02, 15:50 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wolontariusz Jarusia i Lesio Kaczyńscy ! Za nimi M. Kamiński ! IP: *.chello.pl 02.11.02, 16:34 Popieram ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wolontariusz Jarusia i Lesio Kaczyńscy ! Za nimi M. Kamiński ! IP: *.chello.pl 02.11.02, 16:36 Popieram ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wolontariusz Jarusia i Lesio Kaczyńscy ! Za nimi M. Kamiński ! IP: *.chello.pl 02.11.02, 16:37 Popieram ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blong Re: najgorszy prawicowy palant IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 02.11.02, 18:27 Gość portalu: pośrednik napisał(a): > Blongu ( mały kretynku) > Idź do wątku "Rura" ! posredniku /duzy kretynie/ ja sam sobie bede wybieral watki do ktorych bede wchodzil, jesli ty tego nie potrafisz to juz nie jest to moj problem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolek Re: luiza_o ? kiedy ostatnio mialas cieczke ? IP: *.kat.forthnet.gr 03.11.02, 01:45 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolek Re: luiza_o ? kiedy ostatnio mialas cieczke ? IP: *.kat.forthnet.gr 03.11.02, 01:47 chyba dosc dawno i dlatego tak ci sie pierdoli pod czacha..... skocz do jakiegos weterynarza bo normalny lekarz ci juz nie pomoze.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiektywny Największy prawicowy palant. Klasyfikacja !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.02, 10:14 1. Lech Kaczyński 2. K. Ujzadowski 3. A. Lepper 4. J. Kaczyński 5. G. Janowski 6. A. Macierewicz 7. Przerwa Płażyński 8. Mariusz Kamiński 9. Giertych Junior 10. Wrzodak 11. Zyta Gilowska 12. Wiesio Walendziak 13. B. Wildstein 14. mec. Dzido 15. A. Gelberg 16. Ludwik Dorn. Odpowiedz Link Zgłoś