Dodaj do ulubionych

Kaczynskiego wrobiono

IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 05.11.02, 08:10
Tak mysle. Co za problem - nie takie rzeczy UB-ecja robila. Wystarczy
podstawic jakiegos ochlaptusa zeby go wkurzyl (normalny czlowiek moze cos
odpowiedziec nieprzyjemnego) a potem zrobic z tego afere. SLD-owsko UB-eckie
metody. Niech szlag trafi mafijne SLD! To tyle w zwiazku ze sprawa odzywki
Kaczynskiego do "dziada". A zresztą: dobrze mu powiedzial. Popieram go.
Dziadom to ja daje na piwo pod sklepem ale z nimi nie dyskutuje. Tak uwazam i
postem tym nikogo nie zamierzam prowokowac, a raczej zwrocic uwage na inna
strone medalu.
PZDR
Obserwuj wątek
    • Gość: Karol Re: Kaczynskiego wrobiono IP: *.chello.pl 05.11.02, 08:13
      Gość portalu: AdamM (nie zalogow napisał(a):

> Tak mysle. Co za problem - nie takie rzeczy UB-ecja robila. Wystarczy
      > podstawic jakiegos ochlaptusa zeby go wkurzyl (normalny czlowiek moze cos
      > odpowiedziec nieprzyjemnego) a potem zrobic z tego afere. SLD-owsko UB-eckie
      > metody. Niech szlag trafi mafijne SLD! To tyle w zwiazku ze sprawa odzywki
      > Kaczynskiego do "dziada". A zresztą: dobrze mu powiedzial. Popieram go.
      > Dziadom to ja daje na piwo pod sklepem ale z nimi nie dyskutuje. Tak uwazam
      i
      > postem tym nikogo nie zamierzam prowokowac, a raczej zwrocic uwage na inna
      > strone medalu.
      > PZDR

Jeteś nieuleczalnym idiotą Adasiu. Nie dziekuj mi za trafną diagnozę.
      Natomiast zacznij się leczyć ze swoich fobii i lęków
      • antoni.goczal Re: Kaczynskiego wrobiono 05.11.02, 08:15
        Oczywiście, że tak. To była typowa UB-ecka prowokacja. Za dziadza przebrał się
        Miller, a Pan Prezydenta zagrał taki mały ,tłusty i brzydki chłopiec. W
        dodatku niegrzeczny !
      • Gość: AdamM (nie zalogow to nie zadne fobie IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 05.11.02, 08:20
        u miejscach ktore znam dobrze takie jaja (choć troche innego rodzaju) sa na
        porzadku dziennym. Ja oczywiscie nie wiem czy go naprawde wrobiono, ale znajac
        tych zwyrodnialych zlodziei z SLD mysle, ze tak moglo byc. Nie ma litosci dla
        tych, ktorzy chca nas oderwac od koryta.
        • Gość: Karol Re: to nie zadne fobie IP: *.chello.pl 05.11.02, 09:00

> u miejscach ktore znam dobrze takie jaja (choć troche innego rodzaju) sa na
          > porzadku dziennym. Ja oczywiscie nie wiem czy go naprawde wrobiono, ale
          znajac
          > tych zwyrodnialych zlodziei z SLD mysle, ze tak moglo byc. Nie ma litosci
          dla
          > tych, ktorzy chca nas oderwac od koryta.

Kto was chce oderwać od koryta ?
          Nie daj się synku niepełnosprytny ! Trzymaj się koryta z całej siły. Bo bez
          koryta to Ty jesteś nikim ... . Nawet Twoje fobie i kompleksy nikogo nie będą
          obchodziły ... .
          • Gość: AdamM (nie zalogow re IP: *.icpnet.pl 05.11.02, 09:08
            To jak rozumiem odnosi sie do twoich kolegow z SLDsmile

Trzymaj się koryta z całej siły. Bo bez koryta to Ty jesteś nikim ... .

Trafnie się scharakteryzowaliscie, ale nie musiales tego pisac na forum.
            Przeciez my to wszyscy wiemy.

• Gość: Karol Do przygłupa - Adama M(niezalogowanego IP: *.chello.pl 05.11.02, 09:18

> To jak rozumiem odnosi sie do twoich kolegow z SLDsmile
              >
              > Trzymaj się koryta z całej siły. Bo bez koryta to Ty jesteś nikim ... .
              >
              >
              > Trafnie się scharakteryzowaliscie, ale nie musiales tego pisac na forum.
              > Przeciez my to wszyscy wiemy.
              >

Ja tchórzaczku nie mam kolgów w żadnej mafii. Ani w SLD, ani PiS czy
              jakiejkolwiek innej bandzie.
              To tacy chłopcy jak Ty - zakompleksieni (z kompleksem małego członka na czele)
              i przestraszeni szukają jakiegoś oparcia, autorytetu czy siły, która mogłaby
              zrekompensować im ich nieudaną i całkowicie zbędną egzystencję.

Teraz, jak tylko skończysz szlochać, idź do klopa i spróbuj się utopić.
              Na tym kończę jakąkolwiek dyskusję z Toba - ludzka rzygowino.
              • Gość: AdamM (nie zalogow co sie z toba dzieje czlowieku? IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 05.11.02, 09:28
                Na mozg ci padlo? Nie zabij tam kogos w swoim otoczeniu bo po tekscie, ktory
                napisales mam wrazenie, ze mam do czynienia z niezlym chujem. Ale pewnie
                funkcjonujesz w takim otoczeniu, ze jak nie ty to oni cie szybko zalatwia. Z
                korzyscia dla spoleczenstwa i czystosci powietrza atmosferycznego.
                Zycze udanego dnia - twoim wrogom smile
              • iwona.buzowska Re: Do przygłupa - Adama M(niezalogowanego 05.11.02, 09:30
                Gość portalu: Karol napisał(a):

> Gość portalu: AdamM (nie zalogow napisał(a):
                >
                > > To jak rozumiem odnosi sie do twoich kolegow z SLDsmile
                > >
                > > Trzymaj się koryta z całej siły. Bo bez koryta to Ty jesteś nikim ... .
                > >
                > >
                > > Trafnie się scharakteryzowaliscie, ale nie musiales tego pisac na forum.
                > > Przeciez my to wszyscy wiemy.
                > >
                >
                > Ja tchórzaczku nie mam kolgów w żadnej mafii. Ani w SLD, ani PiS czy
                > jakiejkolwiek innej bandzie.
                > To tacy chłopcy jak Ty - zakompleksieni (z kompleksem małego członka na
                czele)
                > i przestraszeni szukają jakiegoś oparcia, autorytetu czy siły, która mogłaby
                > zrekompensować im ich nieudaną i całkowicie zbędną egzystencję.
                >
                > Teraz, jak tylko skończysz szlochać, idź do klopa i spróbuj się utopić.
                > Na tym kończę jakąkolwiek dyskusję z Toba - ludzka rzygowino.

Przyłączam się do apelu Karola.
                • Gość: AdamM (nie zalogow nie musisz sie przylaczac IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 05.11.02, 09:34
                  o ILE SIE NIE MYLE Pan_Pndzelek oraz Iwona.buzowska oraz pewnie Karol oraz
                  jeszcze paru innych to ten sam chuj.
                  Milego dnia dla wszych wrogow - a macie ich troche, macie. I zrobia wam dobrze,
                  oj zrobia.
                  • Gość: babariba Do spowiedzi! IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 05.11.02, 13:26

> o ILE SIE NIE MYLE Pan_Pndzelek oraz Iwona.buzowska oraz pewnie Karol oraz
                    > jeszcze paru innych to ten sam chuj.
                    > Milego dnia dla wszych wrogow - a macie ich troche, macie. I zrobia wam
                    dobrze, oj zrobia.

Adamie, ty pójdź do spowiedzi
        • Gość: babariba Re: to nie zadne fobie IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 05.11.02, 09:14

(...)
          Nie ma litosci dla tych, ktorzy chca nas oderwac od koryta.

Ciebie i Kaczora?
          pzdr

• Gość: AdamM (nie zalogow nie mnie; - SLD :) n/t IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 05.11.02, 09:17
    • sceptyk Do AdamMa - krotki przewodnik po ';dyskutantach' 05.11.02, 10:42
      AdamMie, jako zes na F. wzglednie nowy, to nie zdazyles jeszcze poznac
      niektorych 'dyskutantow'. Antoni.Goczal przedtem wystepowal rowniez jako
      Lech.Niedzielski. Emerytowany ubol. Nie wart ani jednego slowa, by z nim w
      jakiejkolwiek dyskusji wymienic. Ja go zwyklem nazywac nic.nic. Na zakonczenie
      dyskusji przewaznie 'olewa goracym moczem'. Podobnie Karol. Jesli to nie ten
      sam facet, to taki sam typ charakterologiczny. Resztowka ubecji w Polsce.
      Iwona.Buzowska pokazala sie wzglednie niedawno, ale mysle, ze to tez nic.nic.

Nie pozwol sie wciagac w jakakolwiek dyskusje z nimi. To wyjatkowo parszywe i
      ograniczone matoly, nienawidzace demokracji i wolnosci.

pzdr
      sceptyk
      • Gość: AdamM (Poznań) Dziekuje za ten list IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 05.11.02, 10:45
        ważne wiadomoscismile i zyczliwe slowa. Bede pamietal. Tak tez o tych typach
        myslalem. Bardzo serdecznie Cie pozdrawiam smile)))

AdamM (Poznań)

PS iwona.buzowska to chyba pan_pendzelek ale pewnosci nie mam.

• ja622 Re: Do AdamMa - krotki przewodnik po ';dyskutanta 05.11.02, 11:09
        Masz calkowita racje, takie dyskusyjne argumenty mialy pole popisu tylko u
        ubekow.Ubrali sie w piekne garnitury nauczyli co to komputer,a sloma dalej z
        butow wystaje.
        Pozd.
      • Gość: babariba Re: Do AdamMa - krotki przewodnik po ';dyskutanta IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 05.11.02, 13:21
        sceptyk napisał:

> AdamMie, jako zes na F. wzglednie nowy, to nie zdazyles jeszcze poznac
        > niektorych 'dyskutantow'. Antoni.Goczal przedtem wystepowal rowniez jako
        > Lech.Niedzielski. Emerytowany ubol. Nie wart ani jednego slowa, by z nim w
        > jakiejkolwiek dyskusji wymienic. Ja go zwyklem nazywac nic.nic. Na
        zakonczenie
        > dyskusji przewaznie 'olewa goracym moczem'. Podobnie Karol. Jesli to nie ten
        > sam facet, to taki sam typ charakterologiczny. Resztowka ubecji w Polsce.
        > Iwona.Buzowska pokazala sie wzglednie niedawno, ale mysle, ze to tez nic.nic.
        >
        > Nie pozwol sie wciagac w jakakolwiek dyskusje z nimi. To wyjatkowo parszywe i
        > ograniczone matoly, nienawidzace demokracji i wolnosci.
        >
        > pzdr
        > sceptyk
        qqqqqqqqqqqqqqqqq.rwa, pominąłeś mnie wyznawco. Zapisz mnie gdzieś, bo mnuie
        męczy brak przynależności
        Istinno umal'jaju Was gospodin pomówitiel
    • Gość: d Re: Kaczynskiego wrobiono IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.11.02, 10:50
      Tez tak mysle
      • Gość: Tom Re: Kaczynskiego wrobiono IP: 213.77.14.* 05.11.02, 11:16
        Gość portalu: d napisał(a):

> Tez tak mysle

TVN - to też TV-SLD tylko udaje opozycję do TVP-SLD, oni tam robią niezłe
        przekręty... ITI-TVN-ONET - Walter itd. A Kaczor dał się takim ....
        sprowokować - to będzie temat główny dzisiejszych Wiadomości-TVP-SLD.
        K... ale oni się go boją.
    • Gość: Piort Re: Kaczynskiego wrobiono IP: *.ppi / 192.168.1.* 05.11.02, 11:28
      Może i wrobiono, ale wytrawny polityk nie powinien dać sie wrobić. Gdyby
      podszedł do dziada i dał mu w morde, to postapił by po męsku, a wykrzykiwanie z
      za drzwi limuzyny, w której siedzą ochroniarze, nie jest sposobem załatwienia
      sprawy. Ciekaw jestem ile razy da sie sprowokawać jako prezydent Warszawy i lie
      to będzie nas kosztowało.
      • Gość: Karol Kaczynskiego wrobiono !!! Oczywiście, oczywiście ! IP: *.chello.pl 05.11.02, 11:34
        No bo sceptyk (b. informator S.B. - lubujący się w rozszyfrowywniu opozycji)
        to przecież nikt inny jak antek.goczal, a ten wymoczek Adam M(bez jajec) to
        nikt inny jak Kagan.
        I teraz dopiero widać, że Kaczyńskiego wrobiono. To robota UB-ków, SB-ków i
        ich TW (sceptyk !!!).
        Jak oni mogli ? Takiego mądrego i błyskotliwego polityka ?????
        • Gość: AdamM (nie zalog Och Karol! Facet z jajcami :( IP: *.rokiet.am.poznan.pl 05.11.02, 12:30
          Nie wroca juz te zlote czasy, nie wroca. Fajnie bylo jak w UB-urzedzie kible
          sprzatales, co? Praca nie nudna, chlopaki sie z toba czasem czegos napili,
          lubili cie. Rowny chlop byles chociaz troche gownem czasem od ciebie
          zajezdzalo. A teraz taka pustka zostala. Wyspecjalizowane firmy im kible
          sprzataja i nie chcieli cie przyjac. Ale ty jestes wierny swoim panom. Jak pies
          lancuchowy. Na tym forum udowadniasz swoja wiernosc. Ale oni cie maja w dupie
          nerwowy czlowieczku. Nie dali ci nawet roboty kiblowego u siebie w bankach.
          Odpuść wiec i zajmij sie sobą. Do psychiatry mozesz isc bez skierowaia i nie
          trzeba sie wstydzic. Takie zycie. Tylko nie pluj na chodnik, bo jeszcze ktos
          wdepnie i zelowki mu przepali. Biedny Karol-kiblowy. Negatywnie zlustrowany
          mimo ze tak sie staral. Ale pisz dalej na forum. Doskonale wspomagasz swoimi
          tekstami niszczenie SLD, ktorego się domagam od dawna. Każdy twoj tekst to 10
          zwolennikow SLD mniej. Biedny, chory z nienawisci czlowiek. Ale, ale! W Rumunii
          widzialem fajne kible do czyszczenia. Stary, ile roboty! Jak sie mozna wykazac.
          A my na forum poczekamy. I opowiesz co niecosmile
          Pozdro (dla twoich wrogow)
          • Gość: babariba Takie same rosno, czy ich trzeba wysiewać? IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 05.11.02, 13:40
            Gość portalu: AdamM (nie zalog napisał(a):

> Nie wroca juz te zlote czasy, nie wroca. Fajnie bylo jak w UB-urzedzie kible
            > sprzatales, co? Praca nie nudna, chlopaki sie z toba czasem czegos napili,
            > lubili cie. Rowny chlop byles chociaz troche gownem czasem od ciebie
            > zajezdzalo. A teraz taka pustka zostala. Wyspecjalizowane firmy im kible
            > sprzataja i nie chcieli cie przyjac. Ale ty jestes wierny swoim panom. Jak
            pies lancuchowy. Na tym forum udowadniasz swoja wiernosc. Ale oni cie maja w
            dupie nerwowy czlowieczku. Nie dali ci nawet roboty kiblowego u siebie w
            bankach.
            > Odpuść wiec i zajmij sie sobą. Do psychiatry mozesz isc bez skierowaia i nie
            > trzeba sie wstydzic. Takie zycie. Tylko nie pluj na chodnik, bo jeszcze ktos
            > wdepnie i zelowki mu przepali. Biedny Karol-kiblowy. Negatywnie zlustrowany
            > mimo ze tak sie staral. Ale pisz dalej na forum. Doskonale wspomagasz swoimi
            > tekstami niszczenie SLD, ktorego się domagam od dawna. Każdy twoj tekst to 10
            > zwolennikow SLD mniej. Biedny, chory z nienawisci czlowiek. Ale, ale! W
            Rumunii widzialem fajne kible do czyszczenia. Stary, ile roboty! Jak sie mozna
            wykazac.
            >
            > A my na forum poczekamy. I opowiesz co niecosmile
            > Pozdro (dla twoich wrogow)
          • Gość: # Re: Och Karol! Facet z jajcami :( IP: *.wroclaw.tpsa.pl 05.11.02, 13:53
            Panie AdamieM.

Tak trzymac.
            Osobnicy nie umiejacy
            poslugiwac sie przyzwoitymi polskimi slowami pokazuja nam na F.
            jak sprawnie mieszaja fekalia swymi jezorkami.

Jakie kwalifikacje, taka obyczajnosc
            i takie pisanie.

Jak Pan przechodzisz obok gnojowiska
            to Pan z nim przeciez nie dyskutujesz
            ani sie Pan nie obrazasz na smrod.

Wystarczy sobie uswiadomic, ze gnoj
            na F. jest tez potrzebny, by "uzyznic"
            glebe pod przyszle zbiory wonnych owocow.

Pozdrawiam Pana i nawoz forumowy.

• Gość: AdamM (nie zalogow dzieki za sensowne i mile slowo IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 05.11.02, 16:37
              Niestety z nimi tak jest. Albo czyszcząc kible (nie zeby bylo cos szczegolnie
              zlego w samym zajeciu) podsluchali to i owo z rozmow SB-kow i teraz graja
              twardzieli, albo (co gorsza) sami byli SB-ckim scierwem, ktore mordowalo
              ksiezy, tluklo nastolatkow i gwalcilo przesluchiwane kobiety. Ci ludzie sa
              zdolni do wielu zlych rzeczy, ale to nic. Im sie cos jeszcze wydaje, ze cos
              mogą, cos tam poszczekają. Nic nie moga i nic nie poszczekają. Jeden z drugim
              siedzi jak szczur nie smiejac sie otwarcie przyznac co robil w przeszlosci.
              Siedzą i chleją wspolnie wode wspominajac dawne czasy. A co napsuja innym krwi
              to ich. A przeciez jest alternatywa. Mogą np. wyjechac do Rosji. Czy ktos po
              nich zaplacze? Chyba ze szczescia.
    • indris A dał się tak wrobić ? 05.11.02, 14:06
      Po pierwsze: NIKT nie mógł zmusić Kaczyńskiego do takiej odpowiedzi.
      Po drugie: na stanowisku prezydenta miasta będzie wiele sytuacji stresujących.
      Jeżeli nie umie się zachować na spotkaniu z wyborcami, to jak będzie się
      zachowywał na stanowisku ?
      Po trzecie: wyborca miał rację: Kaczory uciekły z AWS jak szczury z tonącego
      okrętu. A odpowiedź Kaczora była chamska.
      • Gość: # Re: A dał się tak wrobić ? IP: *.wroclaw.tpsa.pl 05.11.02, 14:21
        Indris
        Ty tak powaznie czy masz placone?

Kaczynski wsiadal do auta na ulicy
        i odparl b. uprzejmie, w jednym jezyku zrozumialym dla meneli
        tak glupich, ze az mylacych koalicje z opozycja.

Nie byla to wypowiedz skierowana do obywateli,
        mieszkancow stolicy kulturalnej calej Europy i swiata - Paryza,
        w swietle jupiterow i kamer w obronie generala,
        co wygral z narodem wyreczajacego okupanta, - slowami:

"Odpierdol sie od generala"!

To tegoz generala Jaruzelskiego kamerzysci
        i tegoz obroncy pacholka moskiewskiego,
        dyzurnego idola intelektualisty postepu - Adama Michnika
        pismaki upublicznily ten fakt, swiadczacy, ze Kaczynski to normalny chlop,
        ktory wie jak sie zachowac w TV a jak w kontakcie z wulgarnymi menelami.

Ty zas po socjalistycznemu dialektycznie relatywizujesz
        i oceniasz artyste po efektach w kiblu zamiast na przedstawieniu.
        • indris Chamstwo jest chamstwem 05.11.02, 14:27
          Nie pisałem o Michniku tylko o Kaczyńskim. A jego odzywka NIE była odpowiedzią
          na mylenie opozycji z rządem, ale na zarzut, że "uciekł jak szczur" z AWS,
          notabene zarzut prawdziwy.
        • Gość: Obiektywny Re: A dał się tak wrobić ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.02, 14:30
          Gość portalu: # napisał(a):

> Indris
          > Ty tak powaznie czy masz placone?
          >
          >
          > Kaczynski wsiadal do auta na ulicy
          > i odparl b. uprzejmie, w jednym jezyku zrozumialym dla meneli
          > tak glupich, ze az mylacych koalicje z opozycja.
          >
          > Nie byla to wypowiedz skierowana do obywateli,
          > mieszkancow stolicy kulturalnej calej Europy i swiata - Paryza,
          > w swietle jupiterow i kamer w obronie generala,
          > co wygral z narodem wyreczajacego okupanta, - slowami:
          >
          > "Odpierdol sie od generala"!
          >
          > To tegoz generala Jaruzelskiego kamerzysci
          > i tegoz obroncy pacholka moskiewskiego,
          > dyzurnego idola intelektualisty postepu - Adama Michnika
          > pismaki upublicznily ten fakt, swiadczacy, ze Kaczynski to normalny chlop,
          > ktory wie jak sie zachowac w TV a jak w kontakcie z wulgarnymi menelami.
          >
          > Ty zas po socjalistycznemu dialektycznie relatywizujesz
          > i oceniasz artyste po efektach w kiblu zamiast na przedstawieniu.

# !
          Ty tak poważnie czy masz płacone ?
          Kaczyński popełnił błąd, nazwijmy go taktycznym i dlatego nie perfumujmy
          gówna. Bo to nic nie da.
          Ja na miejscu Kaczyńskiego skopałbym dupy tych meneli. Ale ja nie jestem na
          jego miejscu. Ja nie jestem politykiem z pierwszych stron gazet. Ja nie nie
          jestem politykiem, który musi mieć nerwy ze stali i być człowiekiem
          emocjonalnie opanowanym.
          Szkoda, że Twoja nienawiść do inaczej uważających tak Cię zaślepia.
          Pamiętaj - nienawiść zawsze zubaża.
          Dlatego jesteś biednym człowiekiem. Żal mi Ciebię.
          • Gość: # Re: A dał się tak wrobić ? IP: *.wroclaw.tpsa.pl 05.11.02, 14:40
            Gość portalu: Obiektywny napisał(a):

> # !
            > Ty tak poważnie czy masz płacone ?
            > Kaczyński popełnił błąd, nazwijmy go taktycznym i dlatego nie perfumujmy
            > gówna. Bo to nic nie da.
            > Ja na miejscu Kaczyńskiego skopałbym dupy tych meneli. Ale ja nie jestem na
            > jego miejscu. Ja nie jestem politykiem z pierwszych stron gazet. Ja nie nie
            > jestem politykiem, który musi mieć nerwy ze stali i być człowiekiem
            > emocjonalnie opanowanym.
            > Szkoda, że Twoja nienawiść do inaczej uważających tak Cię zaślepia.
            > Pamiętaj - nienawiść zawsze zubaża.
            > Dlatego jesteś biednym człowiekiem. Żal mi Ciebię.

Do Indrisa:

Slyszalem i widziale w TVN - pytali go czemu nie przyjechal minister
            od pracy !

Do
            Obiektywu Okazyjnie Obiektywnego:

Nareszcie mnie ktos zrozumilal.
            Zrozumiec moze przeciez tylko ktos podobnie odczuwajacy.

Tez BARDZO WSPOLCZUJĘ!
            Z tym, ze ja szczerze a Ty mylnie. Kiedy
            napisze cos o ludziach naduzywajacych "ę" i "ą"!
            Nie Tobi(ę)e... sam siebie przeciez chyba znasz?
            Co proszę...
            • indris Do Hasza w sprawie faktów. 05.11.02, 14:49
              Słyszałem i widziałem w TVN24 (dwukrotnie). Pytanie o ministra pracy było
              NAJPIERW i odpowiedź Kaczora na TO pytanie była spokojna i rzeczowa. Znane
              słowa padły POTEM, na uwagę o "ucieczce jak szczur". Nie oglądałem wczoraj
              TVN "zwykłego", może tam dali wersję skróconą.
            • Gość: Obiektywny Re: A dał się tak wrobić ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.02, 14:58
              Gość portalu: # napisał(a):

> Gość portalu: Obiektywny napisał(a):
              >
              > > # !
              > > Ty tak poważnie czy masz płacone ?
              > > Kaczyński popełnił błąd, nazwijmy go taktycznym i dlatego nie perfumujmy
              > > gówna. Bo to nic nie da.
              > > Ja na miejscu Kaczyńskiego skopałbym dupy tych meneli. Ale ja nie jestem n
              > a
              > > jego miejscu. Ja nie jestem politykiem z pierwszych stron gazet. Ja nie ni
              > e
              > > jestem politykiem, który musi mieć nerwy ze stali i być człowiekiem
              > > emocjonalnie opanowanym.
              > > Szkoda, że Twoja nienawiść do inaczej uważających tak Cię zaślepia.
              > > Pamiętaj - nienawiść zawsze zubaża.
              > > Dlatego jesteś biednym człowiekiem. Żal mi Ciebię.
              >
              > Do Indrisa:
              >
              > Slyszalem i widziale w TVN - pytali go czemu nie przyjechal minister
              > od pracy !
              >
              > Do
              > Obiektywu Okazyjnie Obiektywnego:
              >
              > Nareszcie mnie ktos zrozumilal.
              > Zrozumiec moze przeciez tylko ktos podobnie odczuwajacy.
              >
              > Tez BARDZO WSPOLCZUJĘ!
              > Z tym, ze ja szczerze a Ty mylnie. Kiedy
              > napisze cos o ludziach naduzywajacych "ę" i "ą"!
              > Nie Tobi(ę)e... sam siebie przeciez chyba znasz?
              > Co proszę...
              SPIEPRZAJ DZIADU ! Nie rozumiesz ... . WYPIERDALAJ LIŚCIE POMPOWAĆ !!! Tak,
              teraz dobrze. Nareszcie na Twoim poziomie. Nie dziękuj palancie, nie dziękuj
              gnido.
              Pa !
    • maretina Kaczynski sam sie wrobil 05.11.02, 17:33

> Tak mysle. Co za problem - nie takie rzeczy UB-ecja robila. Wystarczy
      > podstawic jakiegos ochlaptusa zeby go wkurzyl (normalny czlowiek moze cos
      > odpowiedziec nieprzyjemnego) a potem zrobic z tego afere. SLD-owsko UB-eckie
      > metody. Niech szlag trafi mafijne SLD! To tyle w zwiazku ze sprawa odzywki
      > Kaczynskiego do "dziada". A zresztą: dobrze mu powiedzial. Popieram go.
      > Dziadom to ja daje na piwo pod sklepem ale z nimi nie dyskutuje. Tak uwazam i
      > postem tym nikogo nie zamierzam prowokowac, a raczej zwrocic uwage na inna
      > strone medalu.
      > PZDR

nie zgadzam sie z tym i nie lubie, kiedy ludzi biednych,nie noszacych ciuchow
      od armaniego nazywa sie dziadami, bo stawiaja trudne pytania. kaczynski jest
      politykiem, osoba publiczna i musi z takimi pytaniami sie liczyc. jego
      obowiazkiem jest na nie udzielic wyczerpujacej wypowiedzi.
      dla mnie ochlapusem okazal sie kaczynski. jesli ma tak watle nerwy to chyba do
      polityki sie nie nadaje.
      nie zgodze sie tez Adamie z Twoim pomyslem o prowokacji sluzb specjalnych
      przeciw blizniakowi co ukradl ksiezyc.wystaje mu sloma z butow i tyle, wlasnie
      w kryzysowych sytuacjach poznajemy prawdziwa kulture osobista i charakter
      czlowieka.
      pozdrawiam
      • Gość: AdamM (nie zalogow maretino IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 05.11.02, 21:46
        > nie zgadzam sie z tym i nie lubie, kiedy ludzi biednych,nie noszacych ciuchow
        > od armaniego nazywa sie dziadami, bo stawiaja trudne pytania. kaczynski jest
        > politykiem, osoba publiczna i musi z takimi pytaniami sie liczyc. jego
        > obowiazkiem jest na nie udzielic wyczerpujacej wypowiedzi.
        > dla mnie ochlapusem okazal sie kaczynski. jesli ma tak watle nerwy to chyba
        do
        > polityki sie nie nadaje.
        > nie zgodze sie tez Adamie z Twoim pomyslem o prowokacji sluzb specjalnych
        > przeciw blizniakowi co ukradl ksiezyc.wystaje mu sloma z butow i tyle,
        wlasnie
        > w kryzysowych sytuacjach poznajemy prawdziwa kulture osobista i charakter
        > czlowieka.
        > pozdrawiam

Naprawde nie wykluczam prowokacji. W Wa-wie walka idzie o olbrzymia kasę. Kazdy
        chwyt dozwolony. Podeslali kamerzystow i dziada i chodzili z kamera za dziadem
        az dopadl Kaczynskiego i cos mu tam naflugal do ucha a ten sie wkurzyl. Ludzka
        rzecz. Nie mozna powiedziec, ze sloma z butow wystaje. To nieladne okreslenie.
        Sloma wystaje czesto tym, ktorzy po prostu ciezko pracuja na roli i nie mają
        czasu sie zając swoim wygladem. Nie zasluzyli, aby byc synonimem czegos
        pogardzanego. Kaczynskiego problemem jest, ze kombinuje. Kreci. I ja mu tak
        naprawde nie wierze. Ale z menelem postapil slusznie. Juz dosć tego rzadzenia w
        Polsce przez meneli - gdyz to pod nich Miller i mafia dzialają, aby dostac
        glosy.
        PZDR
        • maretina Re: maretino 06.11.02, 14:26
          >
          > Naprawde nie wykluczam prowokacji. W Wa-wie walka idzie o olbrzymia kasę.
          Kazdy
          >
          > chwyt dozwolony. Podeslali kamerzystow i dziada i chodzili z kamera za
          dziadem
          > az dopadl Kaczynskiego i cos mu tam naflugal do ucha a ten sie wkurzyl.

nie wierze w teorie spiskowa. nie przekonuje mnie ten argument. nie bede
          chamskiego zachowania zwalac na innych.
          poza tym, gdyby nawet kaczora sprowokowano, to nikt mu w usta nie wlozyl tych
          slow. mogl roznie zareagowac, dobor slownictwa jest jego.
          Ludzka
          > rzecz. Nie mozna powiedziec, ze sloma z butow wystaje. To nieladne
          okreslenie.
          > Sloma wystaje czesto tym, ktorzy po prostu ciezko pracuja na roli i nie mają
          > czasu sie zając swoim wygladem. Nie zasluzyli, aby byc synonimem czegos
          > pogardzanego.
          \
          zle mnie zrozumiales Adamie. "sloma w butach" to przenoscna i nie tyczy sie
          ciezkiej pracy,wygladu, ale zachowan. ja wlasnie bronie czlowieka, ktory byl
          biednie ubrany i mial odwage zapytac kaczynskiego dlaczego w kraju jest zle.
          uwazam, ze ten czlowiek mial prawo do tych pytan. pan kaczyski sporo juz
          dzialal jako polityk, zatem jest za cos w tym kraju odpowiedzialny.
          Kaczynskiego problemem jest, ze kombinuje. Kreci. I ja mu tak
          > naprawde nie wierze. Ale z menelem postapil slusznie. Juz dosć tego rzadzenia
          w
          >
          burzysz sie na moje okreslenie zachowania kaczysnkiego, a czlowieka z ulicy
          nazywasz menelem. dla mnie ten czlowiek to nie menel. to jeden z tych, ktorzy
          nie maja profitow z nowej, demokratycznej rzeczywistosci. nie mozna takimi
          ludzmi.... nie mozna zadnym czlowiekiem gardzic.

pozdrawiam
        • monopol Przepraszam ale się wtrącę 06.11.02, 15:56

> Naprawde nie wykluczam prowokacji. W Wa-wie walka idzie o olbrzymia kasę.
          Kazdy
          >
          > chwyt dozwolony. Podeslali kamerzystow i dziada i chodzili z kamera za
          dziadem
          > az dopadl Kaczynskiego i cos mu tam naflugal do ucha a ten sie wkurzyl.
          Ludzka
          > rzecz.

Nie Adamie - zachowanie Kaczyńskiego było nie w porządku. Nawet jeśli jest tak
          jak mówisz, że podesłali dziada, który miał wkurzać Kaczora, ten nie powinien
          się dać sprowokować. Jest politykiem, osobą publiczną, która powinna być ponad
          takimi zdarzeniami. Kaczyński nie powinien się zniżać do poziomu jakiegoś
          pijaczka. Od kandydata na prezydenta stolicy wymaga się więcej niż od jakiegoś
          skomuszałego emeryta. Dlatego akurat za ten wybryk potępiam Kaczora
          zdecydowanie, choć generalnie uważam go za rozsądnego człowieka.

> Ale z menelem postapil slusznie. Juz dosć tego rzadzenia w
          > Polsce przez meneli - gdyz to pod nich Miller i mafia dzialają, aby dostac
          > glosy.

Nie wiemy czy to był menel, czy jakiś dziadeczek po prostu tęskniący za
          Gierkiem. Wszytsko jedno. Może miał miażdżycę naczyń mózgowych i pieprzył trzy
          po trzy. Nie ma to znaczenia. Co wolno jednak dziadkowi, tego nie wolno
          Kaczyńskiemu. To co zrobił Kaczor, to woda na młyn dla komuchów. Oni tylko
          czekają na takie wpadki prawicowców.
          • Gość: Obiektywny Re: Przepraszam ale się wtrącę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.02, 16:00
            monopol napisał:

> Gość portalu: AdamM (nie zalogow napisał(a):
            >
            > > Naprawde nie wykluczam prowokacji. W Wa-wie walka idzie o olbrzymia kasę.
            > Kazdy
            > >
            > > chwyt dozwolony. Podeslali kamerzystow i dziada i chodzili z kamera za
            > dziadem
            > > az dopadl Kaczynskiego i cos mu tam naflugal do ucha a ten sie wkurzyl.
            > Ludzka
            > > rzecz.
            >
            > Nie Adamie - zachowanie Kaczyńskiego było nie w porządku. Nawet jeśli jest
            tak
            > jak mówisz, że podesłali dziada, który miał wkurzać Kaczora, ten nie
            powinien
            > się dać sprowokować. Jest politykiem, osobą publiczną, która powinna być
            ponad
            > takimi zdarzeniami. Kaczyński nie powinien się zniżać do poziomu jakiegoś
            > pijaczka. Od kandydata na prezydenta stolicy wymaga się więcej niż od
            jakiegoś
            > skomuszałego emeryta. Dlatego akurat za ten wybryk potępiam Kaczora
            > zdecydowanie, choć generalnie uważam go za rozsądnego człowieka.
            >
            > > Ale z menelem postapil slusznie. Juz dosć tego rzadzenia w
            > > Polsce przez meneli - gdyz to pod nich Miller i mafia dzialają, aby dostac
            >
            > > glosy.
            >
            > Nie wiemy czy to był menel, czy jakiś dziadeczek po prostu tęskniący za
            > Gierkiem. Wszytsko jedno. Może miał miażdżycę naczyń mózgowych i pieprzył
            trzy
            > po trzy. Nie ma to znaczenia. Co wolno jednak dziadkowi, tego nie wolno
            > Kaczyńskiemu. To co zrobił Kaczor, to woda na młyn dla komuchów. Oni tylko
            > czekają na takie wpadki prawicowców.

Monopol !
            Nie rzucaj pereł miedzy wieprze. Ten przygłup Adam M(cośtam) niegdy nie
            zrozumie tego co do niego piszesz.
            • Gość: AdamM (nie zalogow Hihihihi; obiektywny palant z UB; z tekstem IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 06.11.02, 20:33
              Hihihihi smile))
          • Gość: AdamM (nie zalogow zawsze pisales rozsadnie IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 06.11.02, 20:59
            i teraz z grubsza też, ale:

1. Zapewniam Cię, ze mogę smialo mowic o tym, ze pod wzgledem zrozumienia,
            wspolczucia i szacunku dla ludzi starych, biednych, etc. to mam sobie bardzo
            niewiele do zarzucenia. Tak co do slow, jak i czynow.
            2. Jest jednak pewien typ ludzi (choć rzadki), ktorzy nawet mimo wieku potrafia
            być paskudni (np. Adam Humer - czy darzyłeś szacunkiem tego oprawcę?)
            3. Zalozyłem, ze to mogl być ktos z tego obszaru [w mniejszej skali]
            podpuszczony przez SLD.
            4. Jest zasada: nawet jak ci bandyta mowi, ze jestes jego przyjacielem to miej
            sie na bacznosci; SLD to bandyci i wszysto, co robią jest bandyckie; każdy, kto
            wystepuje przeciw nim (np. Kaczynski) jest wart poparcia.
            5. Co do manier. Zalezy jaka polityke lubisz. A kto powiedzial, ze polityk ma
            sie zachowywac tak a nie inaczej? Ze nie moze zakląć czasami? Zdenerwować się?
            Michnik? Miller? Kaczmarek? Pani-glupia-cipa z TVP? Chyba nie przypuszczasz, ze
            takie slogany dla mnie cokolwiek znaczą. Dziwie ci się, ze powtarzasz jakies
            takie hasla-poprawne-politycznie jaki ma być polityk. Polityk ma być uczciwy i
            dbac o swój kraj. Może rzucać kurwami, chujami i pizdami jesli za sprawą tego
            my mamy być mądrzejsi, bogatsi, silniejsi.

PZDR smile
            • monopol I masz rację i nie masz 07.11.02, 17:09

> i teraz z grubsza też, ale:
              >
              > 1. Zapewniam Cię, ze mogę smialo mowic o tym, ze pod wzgledem zrozumienia,
              > wspolczucia i szacunku dla ludzi starych, biednych, etc. to mam sobie bardzo
              > niewiele do zarzucenia. Tak co do slow, jak i czynow.

To dobrze. Ludzi należy rozumieć. Wielu z nich miało i ma nadal spieprzone
              życie z zupełnie nie swojej winy. Fajnie, że to rozumiesz ( a nie wszyscy to
              potrafią ).

> 2. Jest jednak pewien typ ludzi (choć rzadki), ktorzy nawet mimo wieku
              potrafia być paskudni (np. Adam Humer - czy darzyłeś szacunkiem tego oprawcę?)

Zgadza się - oczywiście, że żyją 80-letnie szuje. Część z nich wywodzi się z
              komunistycznego aparatu władzy. To szumowiny, które nawet teraz z nienawiści
              wywołanej tym, że razem z upadkiem PRLu stracili koryto, wciąż zajadle kąsają.
              Jest też dużo ludzi niestety lekko ograniczonych, którzy z rozrzewnieniem
              wspominają czasy Gierkowskie, uważając, iż był to najlepszy okres dla Polski.

> 3. Zalozyłem, ze to mogl być ktos z tego obszaru [w mniejszej skali]
              > podpuszczony przez SLD.

Niewykluczone, choć to nic nie zmienia. Każda akcja wywołuje reakcję, lecz
              reakcja może być różnorodna i powinna zależeć od osoby reagującej. 'Spieprzaj
              dziadu' mogę powiedzieć ja lub Ty, Kaczyński publicznie nie może.

> 4. Jest zasada: nawet jak ci bandyta mowi, ze jestes jego przyjacielem to
              miej
              > sie na bacznosci; SLD to bandyci i wszysto, co robią jest bandyckie; każdy,
              kto
              >
              > wystepuje przeciw nim (np. Kaczynski) jest wart poparcia.

Każdy, kto walczy z SLD jest wart poparcia. Nie stosujmy jednak sldowskich
              metod w tej walce, ponieważ zacierają się rożnice między nami a naszymi wrogami.

> 5. Co do manier. Zalezy jaka polityke lubisz. A kto powiedzial, ze polityk ma
              > sie zachowywac tak a nie inaczej? Ze nie moze zakląć czasami? Zdenerwować
              się?
              > Michnik? Miller? Kaczmarek? Pani-glupia-cipa z TVP? Chyba nie przypuszczasz,
              ze
              >
              > takie slogany dla mnie cokolwiek znaczą. Dziwie ci się, ze powtarzasz jakies
              > takie hasla-poprawne-politycznie jaki ma być polityk. Polityk ma być uczciwy
              i
              > dbac o swój kraj. Może rzucać kurwami, chujami i pizdami jesli za sprawą tego
              > my mamy być mądrzejsi, bogatsi, silniejsi.

Tu się nie zgodzę. Prawdziwy polityk musi szanować siebie. Nie może się zniżać
              do poziomu podłogi. Cel nie zawsze uświęca środki. Kaczynśki mógł człowieka
              zignorować, mógł z nim porozmowiać, nie powinien reagować natomiast chamstwem.
              Krzycząc 'spieprzaj pan' staje sie podobny do Leppera. Chyba mu na tym nie
              zależy?

Pozdrawiam
            • maretina Re: zawsze pisales rozsadnie 07.11.02, 17:54

> i teraz z grubsza też, ale:
              >
              > 1. Zapewniam Cię, ze mogę smialo mowic o tym, ze pod wzgledem zrozumienia,
              > wspolczucia i szacunku dla ludzi starych, biednych, etc. to mam sobie bardzo
              > niewiele do zarzucenia. Tak co do slow, jak i czynow.

ok.
              > 2. Jest jednak pewien typ ludzi (choć rzadki), ktorzy nawet mimo wieku
              potrafia
              >
              > być paskudni (np. Adam Humer - czy darzyłeś szacunkiem tego oprawcę?)

sorry, nie widze zwiazku z wystepkem kaczynskiego.

> 3. Zalozyłem, ze to mogl być ktos z tego obszaru [w mniejszej skali]
              > podpuszczony przez SLD.

ok.
              > 4. Jest zasada: nawet jak ci bandyta mowi, ze jestes jego przyjacielem to
              miej
              > sie na bacznosci; SLD to bandyci i wszysto, co robią jest bandyckie; każdy,
              kto
              >
              > wystepuje przeciw nim (np. Kaczynski) jest wart poparcia.

nie lubie sld. ale nie zgadzam sie z faktem, ze kazdy kto wystapi przeciwko sld
              jest wart poparcia. samoobrona tez? nie lubie slepych i doraznych sojuszy.
              poza tym idac na wybory glosuje na kogos a nie przeciwko komus.

> 5. Co do manier. Zalezy jaka polityke lubisz. A kto powiedzial, ze polityk ma
              > sie zachowywac tak a nie inaczej? Ze nie moze zakląć czasami? Zdenerwować
              się?
              > Michnik? Miller? Kaczmarek? Pani-glupia-cipa z TVP? Chyba nie przypuszczasz,
              ze
              >
              > takie slogany dla mnie cokolwiek znaczą. Dziwie ci się, ze powtarzasz jakies
              > takie hasla-poprawne-politycznie jaki ma być polityk. Polityk ma być uczciwy
              i
              > dbac o swój kraj. Może rzucać kurwami, chujami i pizdami jesli za sprawą tego
              > my mamy być mądrzejsi, bogatsi, silniejsi.
              >
              > PZDR smile

nie wiem, kto jest ta glupia cipa z tvsmile
              ja nie lubie chamstwa i juz i zaden polityk w stylu kaczora lub leppera mojego
              glosu nie dostanie.
              pozdrawiam.
              • jaceq Re: zawsze pisales rozsadnie 07.11.02, 21:57
                maretina napisała:

> ja nie lubie chamstwa i juz i zaden polityk w stylu kaczora lub leppera mojego
                > glosu nie dostanie.

I o to tylko w tym występie Kaczego chodzi.

> pozdrawiam.

Też.
    • monopol Poniosły biedaka nerwy... 05.11.02, 19:50
      Choć spośród kandydatów na prezydenta Warszawy Kaczyński wydawał mi się
      najrozsądniejszy, teraz mam mieszane uczucia. Dał się sprowokować, zachował się
      niekulturalnie, po chamsku wręcz. Tak nie wypada politykowi. Czyżby kolejny
      przedstawiciel polskiej prawicy się zbłaźnił? Na to wygląda. Szkoda. Im więcej
      błaznów wśród prawicowców, tym większe mają szanse na wygraną jeszcze gorsze
      błazny z lewicy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka