bez_przekazu 27.04.12, 19:19 mam chyba raka, ale musze czekac z wizyta u lekarza do 7 maja, bo jest dlugi weekend i lekarz tez czlowiek i chce pogrillowac. tylko dlaczego ja mam przez to cierpiec? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
przeciez.wiem Re: watek weekendowy 27.04.12, 19:22 On też dostanie raka - od grilla, rachunek wyrównany. Odpowiedz Link Zgłoś
bez_przekazu Re: watek weekendowy 27.04.12, 19:44 ale zanim on go dostanie, mnie juz nie bedzie i nie bede miala satysfakcji. oczywiscie nie zartuje z tym rakiem. przeciez.wiem napisała: > On też dostanie raka - od grilla, rachunek wyrównany. Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: watek weekendowy 27.04.12, 20:10 myślałam, że napiszesz "oczywiście żartuję z tą satysfakcją" idź do innego lekarza, jeden jedyny jest? a jak umrze to Ty też, bo innego nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: watek weekendowy 27.04.12, 19:24 ooo jak masz raka to go do goroncej wodzy sie wrzuca. Maslo czosnkowe chyba tez mozna zapodac i biale winko. Odpowiedz Link Zgłoś
przeciez.wiem Re: watek weekendowy 27.04.12, 19:27 A czy to prawda, że one piszczo jak je się wrzuca? Odpowiedz Link Zgłoś
przeciez.wiem Re: watek weekendowy 27.04.12, 19:32 Cienko, oj cieniutko. Zakneblować i do gara :D. Mniam! Odpowiedz Link Zgłoś
bez_przekazu Re: watek weekendowy 27.04.12, 19:45 moj nie piszczy,ale boli i rosnie w oczach. przeciez.wiem napisała: > A czy to prawda, że one piszczo jak je się wrzuca? Odpowiedz Link Zgłoś
bez_przekazu Re: watek weekendowy 27.04.12, 19:45 ale smieszne. miales kiedys raka? soulshunter napisał: > ooo jak masz raka to go do goroncej wodzy sie wrzuca. Maslo czosnkowe chyba tez > mozna zapodac i biale winko. Odpowiedz Link Zgłoś
przeciez.wiem Re: watek weekendowy 27.04.12, 19:56 Na pewno miał. Ja miałam ze 4 razy, wygooglałam sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
bez_przekazu Re: watek weekendowy 27.04.12, 20:02 nie rozumiem przeciez.wiem napisała: > Na pewno miał. Ja miałam ze 4 razy, wygooglałam sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
lidka449 Re: watek weekendowy 27.04.12, 19:26 to ma byc najdluzszy weekend w Europie,ludziska szaleja spragnieni wypoczynku teraz nie mozna chorowac to blad ;) poczekaj az skonczy sie wielka majowka. Odpowiedz Link Zgłoś
bez_przekazu Re: watek weekendowy 27.04.12, 19:47 czekam. wiem juz,co mam robic , bo dzwonilam po poludniu do dyzurnego onkologa i poradzil mi od razu skierowanie do chirurga-onkologa. lidka449 napisała: > to ma byc najdluzszy weekend w Europie,ludziska szaleja spragnieni wypoczynku > teraz nie mozna chorowac to blad ;) > poczekaj az skonczy sie wielka majowka. Odpowiedz Link Zgłoś
lidka449 Re: watek weekendowy 27.04.12, 19:58 i nie wiedzialam czy piszesz na powaznie czy zartujesz z tyki rakami strefilam jak pensjonarka myslac,ze to zart jakis. przez monitor komputera nie widac prawdziwych intencji piszacego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bez_przekazu Re: watek weekendowy 27.04.12, 20:04 rozumiem. nie chce tez wyjsc na histeryczke.ale lzej,kiedy jest ktos, zkim mozna o tym pogadac. moze nawet dobrze.ze tak wyszlo z lekarzem. a nuz przez te kilka dni przejdzie? ale symptomy nie sa zbyt ciekawe. lidka449 napisała: > i nie wiedzialam czy piszesz na powaznie czy zartujesz > z tyki rakami strefilam jak pensjonarka myslac,ze to zart jakis. > przez monitor komputera nie widac prawdziwych intencji piszacego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
przeciez.wiem Re: watek weekendowy 27.04.12, 20:08 No, sprawa jasna, symptomy... ;). A diagnoza już postawiona, miło :). Odpowiedz Link Zgłoś
bez_przekazu Re: watek weekendowy 27.04.12, 20:13 mam zasade dmuchac na zimne. i chcialabym, aby to bylo wlasnie zimne. ale u mnie w rodzinie sa nowotwowy, a ja weszlam w niebezpieczny wiek. przeciez.wiem napisała: > No, sprawa jasna, symptomy... ;). > A diagnoza już postawiona, miło :). Odpowiedz Link Zgłoś
przeciez.wiem Re: watek weekendowy 27.04.12, 20:14 Kobieto, napisałaś MAM RAKA. Taka jest diagnoza? Odpowiedz Link Zgłoś
lidka449 Re: watek weekendowy 27.04.12, 20:18 wcale Cie tak nie odbieram niedawno moja sasiadka zachorowala na raka, zaczelo sie od niewinnych hemoroidow,pozniej chemia,naswietlanie,pozniej zabieg i jest dobrze (wyniki sa poprawne) lubie kobiete i zal mi serce sciskalo jak opowiadala mi,ze grozi jej stomia,odpowiadalam jej ze gdyby nawet to zycie jest najwazniejsze nawet z taka przypadloscia. u Ciebie tez bedzie dobrze,a wiara doda Ci sil :))) Odpowiedz Link Zgłoś
lidka449 Re: watek weekendowy 27.04.12, 20:11 sorki,ze zazartowalam a temat jest powazny,wybacz :( na temat zdrowia nie pozwalam sobie na glupie docinki najgorsze to czekanie,a tu czas odgrywa wazna role im wczesniej,tym wieksza szansa na powodzenie i powrot do zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
bez_przekazu Re: watek weekendowy 27.04.12, 19:49 myslicie,ze histeryzuje,ale ja wiem swoje. poza tym siedze sama w domu, a wtedy nawet cien pajaka wyglada ,jak potwor. rpzgrzesza tez mnie moj wiek-mam 50 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
moonogamistka Re: watek weekendowy 27.04.12, 19:51 eee tam, na tomograf poczekasz jeszcze z 3 miesiace, a na biopsje tez pare;-) Co tam pare dni! Odpowiedz Link Zgłoś
bez_przekazu Re: watek weekendowy 27.04.12, 19:54 nie pomyslalam o tym. ale gdyby mi to wczesnie wycieli bylaby wieksza szansa. moonogamistka napisała: > eee tam, na tomograf poczekasz jeszcze z 3 miesiace, a na biopsje tez pare;-) > Co tam pare dni! Odpowiedz Link Zgłoś
moonogamistka Re: watek weekendowy 27.04.12, 19:56 Pare dni nei zrobi roznicy, nawet przy jajnikach. Odpowiedz Link Zgłoś
bez_przekazu Re: watek weekendowy 27.04.12, 20:05 nie wiem. ta narosl rosnie doslownie w oczach! i jest w pachwinie, moonogamistka napisała: > Pare dni nei zrobi roznicy, nawet przy jajnikach. Odpowiedz Link Zgłoś
przeciez.wiem Re: watek weekendowy 27.04.12, 19:59 bez_przekazu napisał(a): > nie pomyslalam o tym. ale gdyby mi to wczesnie wycieli bylaby wieksza szansa. Na wycięcie też się czeka. Odpowiedz Link Zgłoś
zamysleniee Re: watek weekendowy 27.04.12, 20:04 takie czasy ale pewnie te kilka dni nie będzie mieć aż tak dużego wpływu na twoje wyleczenie zrób w tym czasie coś dla siebie, spraw sobie małą jakąś przyjemność i myśl pozytywnie o tym co czeka aby powrócić do zdrowia dobre filmy, muzyka, internet itd. coś co sprawi, że na chwilę zapomnisz o problemach głowa do góry :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bez_przekazu Re: watek weekendowy 27.04.12, 20:07 czasami przeklinam internet,ale w takich chwilach,jak ta,cieze sie,ze dozylam wirtualnych czasow:) mysle o ludziach,ktorzy nie maja takiej szansy,aby pogadac o problemie z kimkolwiek. zamysleniee napisała: > takie czasy > ale pewnie te kilka dni nie będzie mieć aż tak dużego wpływu na twoje wyleczeni > e > zrób w tym czasie coś dla siebie, spraw sobie małą jakąś przyjemność i myśl poz > ytywnie o tym co czeka aby powrócić do zdrowia > dobre filmy, muzyka, internet itd. coś co sprawi, że na chwilę zapomnisz o prob > lemach > głowa do góry :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zamysleniee Re: watek weekendowy 27.04.12, 20:14 więc gadaj, wyrzucaj z siebie co męczy :-) bierz poprawkę na uszczypliwości - bo to też internet myśl pozytywnie, bo niczego nie jesteśmy do końca pewni i niczego nie da się przewidzieć w 100% pomyśl, że jak masz trudne chwile to kiedyś będziesz się z nich śmiać, lub uśmiechać pod nosem Odpowiedz Link Zgłoś
zamysleniee Re: dzieki za wysluchanie i fajnego weekendu:) nt 27.04.12, 20:19 dzięki, nawzajem masz kopa w tyłek na poprawę humoru i uśmiech obowiązkowo na twarz i albo tu ale czymś innym poprawiaj sobie humor ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
amanda-lear Re: watek weekendowy 27.04.12, 20:16 rak to wredne bydle, wiem cos o tym:( wspolczuje. natomiast mysle ze dasz rade, moze pojedz do kogos bliskiego sprobuj o tym nie myslec, chocby idac do kina czy na koncert, spektakl.majowka sprzyja temu. poza tym pomysl o tym ze czekasz inaczej, na zasadzie skoro pojedzie na te majowke to wroci wypoczety i zajmie sie mna lepiej,bo z energia. w koncu lekarz tez czlowiek i jak odpocznie lepiej mu sie bedzie myslec Odpowiedz Link Zgłoś
samuela_vimes Re: watek weekendowy 27.04.12, 20:26 nie myśl przez tych kilka dni, zajmij się tym co lubisz najbardziej, nie zakładaj najgorszego. Każdy rak na początku jest uleczalny, pamiętaj o tym. Powodzenia życzę i ściskam mocno! Odpowiedz Link Zgłoś