chan_ka Re: KTO TO JEST CHAN_KA? 06.11.02, 20:22 Ja. Kobieta bezrobotna. Sumienie narodu (w rozumieniu konstytucyjnym, a nie NOP-owskim). Bicz (bitch )) boży na ludzkie łajdactwo i kurestwo, takie jakie prezentuje pare tu osób. Zapamietacie mnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tajny agent Re: KTO TO JEST CHAN_KA? IP: *.wp.mil.pl 06.11.02, 20:24 chan_ka napisała: > Ja. Kobieta bezrobotna. Sumienie narodu (w rozumieniu konstytucyjnym, a nie > NOP-owskim). Bicz (bitch )) boży na ludzkie łajdactwo i kurestwo, takie > jakie prezentuje pare tu osób. Zapamietacie mnie Wszystko rejestrujemy, nie ma obaw. Tyle ile tajmenic państwowych wypłynęło na tym forum, to głowy muszą polecieć. I polecą. Minister trzy noce nie spał. Odpowiedz Link Zgłoś
=kapral= Re: Tak proste jak twoje zwoje (mozgowe) 06.11.02, 22:01 chan_ka napisała: > kapralski hitlerku Wiesz coś jeszcze? Bo już zaczynasz się powtarzać. A to jest nudne. = Odpowiedz Link Zgłoś
chan_ka Re: Tak proste jak twoje zwoje (mozgowe) 06.11.02, 22:18 =kapral= napisał: > chan_ka napisała: > > > kapralski hitlerku > > Wiesz coś jeszcze? Bo już zaczynasz się powtarzać. A to jest nudne. Wiem. Drapiesz się po jądrach przy ludziach. Wlosy wychodza ci z njosa i z uszu. Masz gruzły na wygolonym łbie. śMIERDZI ci z ust. Masz platfusa, śmierdzące nogi i przedwczesny wytrysk. Ne cest pas? > > = > > > Odpowiedz Link Zgłoś
=kapral= Re: Tak proste jak twoje zwoje (mozgowe) 06.11.02, 22:22 chan_ka napisała: > =kapral= napisał: > > > chan_ka napisała: > > > > > kapralski hitlerku > > > > Wiesz coś jeszcze? Bo już zaczynasz się powtarzać. A to jest nudne. > > Wiem. Drapiesz się po jądrach przy ludziach. Wlosy wychodza ci z njosa i z > uszu. Masz gruzły na wygolonym łbie. śMIERDZI ci z ust. Masz platfusa, > śmierdzące nogi i przedwczesny wytrysk. Ne cest pas? Nie podejrzewałem, że masz za sobą takie przykre doświadczenia. Musiałaś się biedaczko bardzo męczyć z tego typu facetami. Ale mam jedno zastrzeżenie. Z moich obserwacji wynika, że faceci, którzy mają platfusa nie mają na ogół gruzłów na głowie. Ten twój tak miał? To byłby ciekawy wyjątek. = Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slon co? Dlaczego Ty sie podszywasz pod Slonia??? IP: *.jwri.osaka-u.ac.jp 07.11.02, 14:03 Wymysl sobie inny pseudonim. Slon to ja z Japonii a insze slonieta to farbowance!!! Odpowiedz Link Zgłoś