pauline_kaczanow 06.11.02, 20:23 Wprost nie ukradlo mi tematow. Osoba uzywajaca mojego nazwiska popelnia przestepstwo m.in z art.172 czyli paragrafu mowiacego o oszustwie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chan_ka Re: Oswiadczenie 06.11.02, 20:25 Ja PIERDZIELE! PIERWSZY KTORY JEJ NIC NIE UKRADL? bO WSZYSCY JA OKRADAJA. a DLACZEGO TOW. kROL JEST BEZ WINY? cHCE TA KRETYNKA TAM PRACOWAC? jUZ RAZ JA STAMTAD WYPIEPRZYLI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wujek dobra rada Wyłącz capslock, bo nie idzie przeczytać IP: *.wp.mil.pl 06.11.02, 20:28 chan_ka napisała: > Ja PIERDZIELE! PIERWSZY KTORY JEJ NIC NIE UKRADL? bO WSZYSCY JA OKRADAJA. a > DLACZEGO TOW. kROL JEST BEZ WINY? cHCE TA KRETYNKA TAM PRACOWAC? jUZ RAZ JA > STAMTAD WYPIEPRZYLI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojciech j. Znowu te dwie dziwki ! IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 06.11.02, 20:57 Idzta w pizdu na forum zdrowie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojciech j. No to spadam .Nic tu po mnie . IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 06.11.02, 21:04 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chan_ka Re: No to spadam .Nic tu po mnie . IP: 213.25.23.* 06.11.02, 21:08 wreszcie coś dotarło do tego ciula Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojciech j. Jedno pytanie do szanownej pani zanim spadne . IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 06.11.02, 21:13 >>>Uprawia pani sex ze swoim psem ?????>>> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chan_ka Re: Jedno pytanie do szanownej pani zanim spadne IP: 213.25.23.* 06.11.02, 21:16 Gość portalu: wojciech j. napisał(a): > >>>Uprawia pani sex ze swoim psem ?????>>> > Z dwoma na raz. A co, popatrzyłbyś? To kosztuje. Stać cie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojciech j. Przepraszam ! Chyba pomylilem pania z kims innym . IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 06.11.02, 21:22 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tajny agent Re: Oswiadczenie IP: *.wp.mil.pl 06.11.02, 20:29 pauline_kaczanow napisała: > Wprost nie ukradlo mi tematow. Osoba uzywajaca mojego nazwiska popelnia > przestepstwo m.in z art.172 czyli paragrafu mowiacego o oszustwie. > > Wiemy, badamy, ustalamy które tajemnice państwowe nam tu wyciekły. Odpowiedz Link Zgłoś
chan_ka Re: Oswiadczenie 06.11.02, 21:01 pauline_kaczanow napisała: > Wprost nie ukradlo mi tematow. Osoba uzywajaca mojego nazwiska popelnia > przestepstwo m.in z art.172 czyli paragrafu mowiacego o oszustwie. > > Ty sie poucz prawa, córcia, tu nie wchodzi w gre zaden artykul o oszustwie Odpowiedz Link Zgłoś
=kapral= cham_stwo 06.11.02, 21:27 chan_ka napisała: > pauline_kaczanow napisała: > > > Wprost nie ukradlo mi tematow. Osoba uzywajaca mojego nazwiska popelnia > > przestepstwo m.in z art.172 czyli paragrafu mowiacego o oszustwie. > > > > > Ty sie poucz prawa, córcia, tu nie wchodzi w gre zaden artykul o oszustwie Odpowiedz Link Zgłoś
=kapral= Re: Kapral, spadaj gnoju, minihitlerku 06.11.02, 21:37 No tak. Chamstwo - i na dobitkę pozbawione wyobraźni. Skąd się toto bierze? = Odpowiedz Link Zgłoś
chan_ka Re: Kapral, spadaj gnoju, minihitlerku 06.11.02, 21:39 ze znajomości takich ulicznych gnojków jak ty, co to maluja na ścianach JUDE RAUS, swastyki i powieszone Magad David Odpowiedz Link Zgłoś
=kapral= Re: Kapral, spadaj gnoju, minihitlerku 06.11.02, 21:44 chan_ka napisała: > ze znajomości takich ulicznych gnojków jak ty, co to maluja na ścianach JUDE > RAUS, swastyki i powieszone Magad David Dużo masz takich wielbicieli? Malujecie głównie w nocy? = Odpowiedz Link Zgłoś
chan_ka Re: Kapral, spadaj gnoju, minihitlerku 06.11.02, 21:46 =kapral= napisał: > > > Malujemy głównie w nocy No własnie, bo jesteście bandą tchórzy > > = Odpowiedz Link Zgłoś
=kapral= Re: Kapral, spadaj gnoju, minihitlerku 06.11.02, 21:51 chan_ka napisała: > =kapral= napisał: > > > > > > > Malujemy głównie w nocy Nawet w takiej głupawej wymianie zdań bez sensu kłamiesz? Pokaż, co jeszcze umiesz. Obserwacja durni zawsze mnie bawiła. = Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Oswiadczenie IP: *.unl.edu 06.11.02, 21:35 pauline_kaczanow napisała: > Wprost nie ukradlo mi tematow. Osoba uzywajaca mojego nazwiska popelnia > przestepstwo m.in z art.172 czyli paragrafu mowiacego o oszustwie. > > A co nas to do jasnej cholery obchodzi. Zmywaj sie lalka. Odpowiedz Link Zgłoś
chan_ka To nie czytaj, cioto 06.11.02, 21:36 Gość portalu: Imagine napisał(a): >> > > > > A co nas to do jasnej cholery obchodzi. Zmywaj sie lalka. Odpowiedz Link Zgłoś
=kapral= Re: To nie czytaj, cioto 06.11.02, 21:40 chan_ka napisała: > Gość portalu: Imagine napisał(a): > > >> > > > > > > A co nas to do jasnej cholery obchodzi. Zmywaj sie lalka. Powiedziane jest: po klątwach ich poznamy ich. Jak na razie to się toto powtarza. Jakaś gruba z wąsem? = Odpowiedz Link Zgłoś
chan_ka Bardzo gruba. Z wielkim (wąsem) 06.11.02, 21:43 =kapral= napisał: . > > Jakaś gruba z wąsem? > > = Odpowiedz Link Zgłoś
=kapral= Re: Bardzo gruba. Z wielkim (wąsem) 06.11.02, 21:46 Tak myślałem. Sądząc z wypisywanych tu grubiaństw. = Odpowiedz Link Zgłoś
chan_ka Re: Bardzo gruba. Z wielkim (wąsem) 06.11.02, 21:48 =kapral= napisał: > Tak myślałem. Sądząc z wypisywanych tu grubiaństw. > > =Jaki delikatny= Jak Adolf H. milosnik prz\yrody Odpowiedz Link Zgłoś
=kapral= Re: Bardzo gruba. Z wielkim (wąsem) 06.11.02, 21:58 chan_ka napisała: > =kapral= napisał: > > > Tak myślałem. Sądząc z wypisywanych tu grubiaństw. > > > > =Jaki delikatny= > Jak Adolf H. milosnik prz\yrody Pewnie, że miłośnik przyrody. Ale nie zaliczam do niej pewnego typu durni. Coraz bardziej się upewniam, że jesteś dość popularnym okazem tego gatunku. = Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chan_ka Re: Bardzo gruba. Z wielkim (wąsem) IP: 213.25.23.* 06.11.02, 22:02 =kapral= napisał: > chan_ka napisała: > > > =kapral= napisał: > > > > > Tak myślałem. Sądząc z wypisywanych tu grubiaństw. > > > > > > =Jaki delikatny= > > Jak Adolf H. milosnik prz\yrody > > Pewnie, że miłośnik przyrody. Ale nie zaliczam do niej pewnego typu durni. Cora > z bardziej się upewniam, że jesteś dość popularnym okazem tego gatunku. > > = Przepraszam cie kapralu, ale ja czasem musze sobie nabluzgac. Mam nadzieje ze mnie jako kobiete zrozumiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
=kapral= Do IP: 213.25.23.* 06.11.02, 22:09 Gość portalu: chan_ka napisał(a): > =kapral= napisał: > > > chan_ka napisała: > > > > > =kapral= napisał: > > > > > > > Tak myślałem. Sądząc z wypisywanych tu grubiaństw. > > > > > > > > =Jaki delikatny= > > > Jak Adolf H. milosnik prz\yrody > > > > Pewnie, że miłośnik przyrody. Ale nie zaliczam do niej pewnego typu durni. > Cora > > z bardziej się upewniam, że jesteś dość popularnym okazem tego gatunku. > > > > = > > Przepraszam cie kapralu, ale ja czasem musze sobie nabluzgac. Mam nadzieje > ze mnie jako kobiete zrozumiesz. Dzięki za wsparcie, ale proszę mi się nie wpieprzać do pouczajacej kowersacji. = Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chan_ka Re: Do IP: 213.25.23.* IP: 213.25.23.* 06.11.02, 22:12 =kapral= napisał: > Gość portalu: chan_ka napisał(a): > > > =kapral= napisał: > > > > > chan_ka napisała: > > > > > > > =kapral= napisał: > > > > > > > > > Tak myślałem. Sądząc z wypisywanych tu grubiaństw. > > > > > > > > > > =Jaki delikatny= > > > > Jak Adolf H. milosnik prz\yrody > > > > > > Pewnie, że miłośnik przyrody. Ale nie zaliczam do niej pewnego typu d > urni. > > Cora > > > z bardziej się upewniam, że jesteś dość popularnym okazem tego gatunk > u. > > > > > > = > > > > Przepraszam cie kapralu, ale ja czasem musze sobie nabluzgac. Mam nadzieje > > ze mnie jako kobiete zrozumiesz. > > Dzięki za wsparcie, ale proszę mi się nie wpieprzać do pouczajacej kowersacji. > > = Aby konwersacja byla pouczajaca, druga strona musi chociaz troche myslec. Odpowiedz Link Zgłoś
=kapral= Re: Do IP: 213.25.23.* 06.11.02, 22:17 Gość portalu: chan_ka napisał(a): > =kapral= napisał: > > > Gość portalu: chan_ka napisał(a): > > > > > =kapral= napisał: > > > > > > > chan_ka napisała: > > > > > > > > > =kapral= napisał: > > > > > > > > > > > Tak myślałem. Sądząc z wypisywanych tu grubiaństw. > > > > > > > > > > > > =Jaki delikatny= > > > > > Jak Adolf H. milosnik prz\yrody > > > > > > > > Pewnie, że miłośnik przyrody. Ale nie zaliczam do niej pewnego t > ypu d > > urni. > > > Cora > > > > z bardziej się upewniam, że jesteś dość popularnym okazem tego g > atunk > > u. > > > > > > > > = > > > > > > Przepraszam cie kapralu, ale ja czasem musze sobie nabluzgac. Mam nad > zieje > > > ze mnie jako kobiete zrozumiesz. > > > > Dzięki za wsparcie, ale proszę mi się nie wpieprzać do pouczajacej kowersa > cji. > > > > = > > > Aby konwersacja byla pouczajaca, druga strona musi chociaz troche myslec. Nareszcie to pojęłaś. To dobrze. Ale na razie istotnie myślisz tylko trochę. To z jednej strony za dużo, z drugiej jednak stanowczo za mało. = > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: To nie czytaj, cioto IP: *.unl.edu 06.11.02, 21:40 chan_ka napisała: > Gość portalu: Imagine napisał(a): > > >> > > > > > > A co nas to do jasnej cholery obchodzi. Zmywaj sie lalka. Spadaj fiucie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rigormortis Re: Oswiadczenie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.11.02, 21:42 Gość portalu: Imagine napisał(a): > A co nas to do jasnej cholery obchodzi. Zmywaj sie lalka. Ona jest niezmywalna. Jak tatuaż na czole Mansona. Odpowiedz Link Zgłoś