Dodaj do ulubionych

ATENA TRAVEL - BYŁ KTOŚ Z NIMI?? WIARYGODNI??

IP: *.paczkow.sdi.tpnet.pl 03.06.04, 10:09
PROSZĘ O OPONIE
Obserwuj wątek
    • Gość: frodo Re: ATENA TRAVEL - BYŁ KTOŚ Z NIMI?? WIARYGODNI? IP: 212.160.230.* 07.06.04, 14:54
      To jest przede wszystkim nowe biuro - trudno cokolwiek powiedzieć o ich
      działaniach
      • Gość: Jola Re: ATENA TRAVEL - BYŁ KTOŚ Z NIMI?? WIARYGODNI? IP: 213.25.149.* 08.06.04, 08:46
        ja byłam w Egipcie, wszystko w porzadku, zgodnie z katalogiem, jestem bardzo
        zadawolona
        Jola
      • Gość: ludwik Re: ATENA TRAVEL - BYŁ KTOŚ Z NIMI?? WIARYGODNI? IP: 212.160.230.* 18.06.04, 15:26
        chyba strach znimi lecieć?? co??
    • wrednyznawca3 bańka mydlana właśnie pęka 08.06.04, 10:58
      co zostało z zapowiedzi "greckiego milionera - właściciela biura", reklamy
      podobno w TV... własnie kasują kilka samolotów czarterowych.... (np z
      airpolonii)...
      kolejna efemeryda....

• Gość: Piotr Re: ATENA TRAVEL - BYŁ KTOŚ Z NIMI?? WIARYGODNI? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.06.04, 10:17
      BYŁEM Z NIMI NA KRECIE. BYLO OK ZGODNIE Z OFERTĄ.BEZ OBAWY ZE TO NOWE BIURO ,
      KAŻDY KIEDYŚ MUSI ZACZĄĆ. BYŁEM W HOTELU IRIDA I ŻAłUJĘ ŻE NIE DOPŁACIŁEM DO
      APARTAMENTÓW TYLKO WYBRAŁEM HOTEL. MOI ZNAJOMI MIELI APARTAMENT WIĘC SIEDZIAŁEM
      CAŁY CZAS U NICH.
      • Gość: madzia Re: ATENA TRAVEL - BYŁ KTOŚ Z NIMI?? WIARYGODNI? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.04, 12:59
        a w jakich apt byli twoi znajomi?
    • Gość: PIOTR Re: ATENA TRAVEL - BYŁ KTOŚ Z NIMI?? WIARYGODNI? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.06.04, 13:44
      MOI ZNAJOMI BYLI W APARTAMENTACH NALEŻĄCYCH DO HOTELU IRIDA W MIEJSCOWOŚCI AGIA
      PELAGIA NA KRECIE.CAŁY KOMPLEKS POLECAM DLA OSÓB LUBIĄCYCH SPOKÓJ , PRAGNĄCYCH
      WYPOCZĄĆ .
    • alibaba1 Re: ATENA TRAVEL - BYŁ KTOŚ Z NIMI?? WIARYGODNI? 21.06.04, 10:58
      no własnie ?? co to jest za wymysł ta atena??
      tu tylko jeden post co ktoś był

napiszcie swoje opinie
      • hipcio102 mozna ich sprzedawać?? 28.06.04, 11:48
        sam słyszałem tylko o tym że anulowali mnóstwo wylotów na lato...
        i nie wiem warto ich sprzedawać czy nie??
    • alibaba1 i co z ta Ateną?? 29.06.04, 17:03
      jakas cisza w tym temacie?? grobowa... jakby
      padli juz??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka