Dodaj do ulubionych

nasi politycy

IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 24.11.02, 05:50
poprosze tych co pisza jak nie mozna znalezc nic o Kwasniewskim i jego
pochodzeniu niech mi podadza dokladnie do 3 pokolen wstecz - co najmniej -
wszystkich przodkow tych politykow i wazniejszych osob polskiego zycia
publicznego wraz z ich miejscem pochodzenia /a jeszcze lepiej z jakims
glejtem o czystosci rasy/
Kaczynscy
Korwin Mikke
Giertych
Rydzyk
Plazynski
Janowski
Wrzodak
Tusk
Walendziak
Pek
Lepper
Macierewicz
Bender
Ratajczak
itd.
narazie starcza ci panowie, jesli sie zadna informacja nie znajdzie o
wszystkich ich przodkach do 3 pokolen wstecz oraz o miejscu ich pochodzenia,
czy automatycznie zyskam prawo ich oznaczac za Zydow ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Blong SLD, UP i UW IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 24.11.02, 06:09
      w ogole nie byly brane pod uwage, bowiem nawet male dziecko wie, ze wstepujac
      do jednej z tych partii automatycznie sie otrzymuje wraz z legitymacja partyjna
      pejsatego dziadka
      • Gość: Michał Dobrze się czujesz ? IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.02, 09:16
        To, że jacyś pomyleńcy szukają wszędzie Żydów, nie oznacza, że problem ten
        pasjonuje wszystkich Polaków.
        Maniakalne tropienie antysemityzmu wśród Polaków jest równie bez sensu jak
        żydożerstwo.
        • Gość: Śmiewca Filosemityzm rodzi antysemityzm i vice versa n/t IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 24.11.02, 09:19
          • lukases17 czytales "tylko polske"? 24.11.02, 10:51
            Blong czytales "tylko polske"? tam sa teksty dla takich antysemickich
            pomylencow co wszedzie widza zydow
        • Gość: Blong czuje sie swietnie IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 24.11.02, 16:07
          "poprosze tych co pisza jak nie mozna znalezc nic o Kwasniewskim i jego
          pochodzeniu"
          do tych jest watek skierowany, bowiem zakladam, ze kazdy zarzucajacy
          Kwasniewskiemu bycie zydem posiada informacje, ze akurat jego faworyt tym zydem
          nie jest i o te informacje prosze
          zreszta ciekawe, ze moj watek wzbudza takie oburzenie u Ciebie i Nowego, ale
          zebym wasze ostre reakcje kiedys zauwazyl w watkach ludzi hmmmm powiedzmy
          realniej antysemickich niz ja, to jakos sobie nie uswiadamiam
          zreszta zauwazylem, ze tez niektorzy jakos nie pojeli nic wink /nie dotyczy to
          chyba Ciebie/
          • Gość: Michał wszystko pojąłem IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.02, 17:26
            Mnie zwyczajnie denerwuje ciągłe grzebanie w gównie,
            czyli albo szukanie wszędzie Żydów, albo szukanie wszędzie antysemitów.
            • Gość: Blong Re: wszystko pojąłem IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 24.11.02, 17:42
              mnie to tez denerwuje, dlatego zrobilem watek pokazujacy glupote jednego z ich
              argumentow czyli "o Kwasniewskim nie mozna nic znalezc 2-3 pokolenia do tylu".
              Jakos nie mozna znalezc nic o zadnym z politykow /bo kto w normalnym kraju sie
              tym interesuje i kto normalny - i dlaczego - by publikowal swoje korzenie
              naprz. w internecie/, ale to akurat im nie przeszkadza by nieustannie atakowali
              prezydenta.
        • maretina Re: Dobrze się czujesz ? 24.11.02, 17:20
          Gość portalu: Michał napisał:

> To, że jacyś pomyleńcy szukają wszędzie Żydów, nie oznacza, że problem ten
          > pasjonuje wszystkich Polaków.
          > Maniakalne tropienie antysemityzmu wśród Polaków jest równie bez sensu jak
          > żydożerstwo.
          nioooo, zgadzam sie z Tobasmile
          pozdrawiam
    • Gość: Nowy Wywołujesz temat - nawoływanie do antysemityzmu! IP: *.torun.dialup.inetia.pl 24.11.02, 11:50
      Typowe dla SLD-UP.
      Bo co by się stało, gdyby nie odgrzewać tematu
      antysemityzmu? Może ludzie w końcu by chwycili za
      siekiery i komunistycznym kurwom łby by poodcinali.
      Nowy
    • Gość: AdamM żeby nie tracić czasu spytam Cie tylko IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 24.11.02, 17:09
      czy chcialbys miec pewnośc co do informacji linkowanych poniżej? Prawda czy
      falsz? Jakoś źle się czuję z przypusczeniem, ze może to być prawda.

www.wcotc.com/white_warrior/historia/kwasniewski_czy_stolzman.html
      • Gość: Blong "dowodow" z Mein Kampf bys nie mial ? IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 24.11.02, 17:39
        www.wcotc.com/white_warrior/
        fajne logo, ja mam wierzyc informacjom ze strony na ktorej jest znak tych co
        Polakow uwazali za podludzi ?
        ja pytalem o pochodzenie innych politykow, bo rozumiem, ze pochodzenie
        prezydenta dla niektorych jest jasne
        sam pisales jak to dziwne ze nic nie mozesz znalezc o Kwasniewskim 2-3
        pokolenia do tylu, z tego rozumiem ze o innych politykach masz takie informacje
        i mozesz sie nimi podzielic.
        • Gość: AdamM Problem jest IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 24.11.02, 18:23
          nieważne kto o tym pisze. Inni zresztą też piszą. Cóż mnie mogą obchodzić
          jakieś tam inne nazwiska, ktore podrzucasz nie wiadomo po co. Ja swoje
          stanowiko przedstawilem jasno: Prezydent to persona nr 1 i nie może być wobec
          jego osoby żadnych podejrzeń. Węc nie zbaczaj z drogi i nie baw się w jakąś
          licealną argumentację. Jest prezydent, który jest pewnym problemem. Jesli
          sprawa bylaby jasna i oczywista dawno plotki zostalyby zdementowane. Myślę
          więc, że jest duże prawdopodobieństwo iż Kwasniewski to faktycznie syn UB-eka
          Stolzmana. To na nim obecnie spoczywa odpowiedzialnośc, aby udowodnić, ze tak
          nie jest. Co za problem. Ja mogę udowodnić kim jestem, a czemu on nie może? Dla
          polityka, zwłaszcza dla prezydenta, nie ma w tych kwestiach tarfy ulgowej.

PS Co ma do rzeczy Mein Kempf? Tam nie bylo faktow tylko idee.
          • Gość: Blong Problemu nie ma IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 24.11.02, 18:31
            bowiem tak samo mi nie bedziesz zdolny dostarczyc informacji o Walesie do 3
            pokolen wstecz czy o kazdym premierze od 1989 tez do 3 pokolen wstecz. Czy to
            automatycznie oznacza ze to Zydzi ?
            Zreszta pokaz mi jakis normalny kraj gdzie dostaniesz informacje o prezydencie
            do 3 pokolen wstecz ? Czy to oznacza, ze wszyscy prezydenci to Zydzi /nawet ci
            zolci i czarni/ ?
            Jesli nie widzisz nic zlego w podawaniu informacji ze strony na ktorej jest
            symbol dla wielu Polakow laczony z rozstrzeliwaniem, burzeniem miast, obozami
            koncentracyjnymi itd., to raczej ja powinienem zaczac watpic o tym zes
            prawdziwy Polak.
            • Gość: AdamM Martwi mnie, ze nie chcesz zrozumieć IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 24.11.02, 18:42
              paru rzeczy. Ja ci moglbym dostarczyć dane o Walesie 3 pokolenia wstecz, gdyz
              jestem przekonany, ze dane takie da się zdobyć. Oczywiscie dla idei nikt nie
              bedzie czasu tracil, jezdzil i szperal za darmo. Ale to na pewno da sie zrobic.
              W przypadku Kwacha tego sie raczej zrobic nie da. Zrozum wreszcie, ze Kwach to
              klamca - vide: tytul "mgr"; Odkad Geremek oficjalnie podal ze pochodzi z
              rodziny łodzkich chasydow prawie wszyscy dali spokoj domyslom i przyjeli to z
              ulgą a nawet z akceptacja. I bardzo dobrze! Mnie to też ucieszylo, ze Zyd się
              tak dobrze zapisuje w historii Polski. Ty jednak chcesz iśc drogą klamstwa i
              niedomowien jak Twoj idol Kwach. Twoja sprawa. Ja taką droga nigdy nie szedlem
              i mam nadzieję nie pojsc.

PS Chcesz inna stronę? Masz inna stronę, ale nie oczekuj, ze takie rzeczy będa
              opisywane w Rzepie lub GWsad

www.republika.pl/gazetawyborcza/main.htm

• Gość: Blong raczej ty masz problemy ze zrozumieniem IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 24.11.02, 18:51
                twierdzisz ze takie informacje nie jest problem zdobyc, ale udowodnic to juz
                nie potrafisz - bo jest to po prostu nie mozliwe, bo nikt normalny takich
                informacji o sobie nie publikuje /a bo i po co ?, czy sadzimy ludzi po ich
                czynach czy wedlog ustaw Norymberskich czy po grzechach ich przodkow ?/

zrodlo podales normalniejsze /ciekawe czy mozesz pokazac zyciorysy tych panow
                ze strony glownej/, wiec mam pytanie. Jesli ja napisze list gdzie dowolnego
                polityka oznacze za potomka naprz. Stalina, to automatycznie sie to stanie
                dowodem ze on jest synem Stalina ?
                Ja rozumiem, to ze Kwasniewski ma normalne papiery nie Stolzmanowskie to czesc
                wielkiego spisku, rozumiem tez, ze to iz ludzie z Bialogardu czesto w mediach
                sie pochlebnie wyrazali o Kwasniewskim /nie o Stolzmanie/ to tez czesc
                wielkiego spisku, ale nie rozumiem jak jest mozliwe ze jeden jedyny liscik jest
                100% dowodem -> chcesz by go prezydent wywracal ? to jak ja zaczne wypisywac o
                jakimkolwiek polityku bzdury na temat jego pochodzenia to automatycznie mam
                wymagac by je oni wywracali ? w jakim ty chcesz zyc kraju ?
                • Gość: AdamM Kwasniewski sklamal IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 24.11.02, 18:57
                  i pochodzi z obozu znanego ze sprzedajnosci i klamstwa. Wiec raz winny - zawsze
                  podejrzany!!! Ja zadnych spiskow nie szukam, jedynie widzę pewną dziwacznośc i
                  się z nią nie godzę. Nie cierpie zadnych tabu - a tu nagle pelno tabu wokol
                  Kwacha. To tak jak z Michnikiem - Polak, Polak, oczywiscie. I co sie okazalo?
                  Zyd z rodziny komunistow - ojciec w zdradzieckiej KPP, brat jeszcze gorszy
                  (ukrywa się w Szwecji). Rzecz w tym, iż to różne światy - moja rodzina to cale
                  pokolenia sami Polacy (nie twierdzę, ze to jakis szczegolny atut) i dobrze
                  wiemy i czujemy co to jest interes kraju bo za niego moi przodkowie gineli. Czy
                  rodzina Michnika lub Keacha te ginela za Polskę? Faktem jest, ze Zydzi walczyli
                  za Plskę nie raz - ale to nie byli komunizujacy Zydzi typu Kwach czy Michnik.
                  • Gość: Blong wiec jak ktos powie IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 24.11.02, 19:06
                    ze Kwach tak naprawde pochodzi z Marsu, to automatycznie temu uwierzysz.
                    jesli gdzies brak dowodow, to w cywilizowanym panstwie cywilizowanych ludzi
                    obowiazuje domniemanie niewinnosci.
                    Pokaz jakis 100% dowod na to ze Kwasniewski to Stolzman, bo jak narazie to masz
                    jeden liscik, ktory ja sam moge napisac o dowolnym polityku. Zadnych
                    udowodnionych przez historykow i archiwistow dowodow mi nie pokazales.
                    A to ze Michnik byl pochodzenia zydowskiego to zadna tajemnica i nie trzeba
                    bylo siegac po takie informacje az do zwolennikow swastyki. Tak samo jak nie
                    widze powodow by Michnik mial odpowiadac czy miec cokolwiek wspolnego z
                    grzechami swego brata. Czy jestes pewny ze zadene z twoich przodkow nigdy nie
                    zlamal prawa ? Jesli zlamal, nawet prapraprapra dziadek, to czy jestes
                    odpowiedzialny za to ?
                    • Gość: AdamM Zapewniam Cę, ze IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 24.11.02, 19:12
                      jak znam nasze slużby to nic w juz nie ma do znalezienia (ksiegi parafialne,
                      etc.), co mogloby być uzyte przeciwko Kwachowi. Wystarczyłby przecież akt
                      urodzenia jego ojca i matki - tam jest podana narodowość. Ot i tyle. Widzisz,
                      dla mnie Kwach moglby być i 100% Polakiem - nie w tym rzecz. Ja go nie lubię za
                      brak rozgarnięcia (delikatnie mowiąc) i klamstwo. Skad ja mam wytrzepac akt
                      urodzenia ojca Kwacha? Przeciez to ma tylko on i tylko on wie jak naprawde
                      bylo. A że pewnie bylo jak piszą, wiec nikt tego na oczy nie zobaczy. Zreszta -
                      troche sobie wyjasnilismy i dajmy spokoj. Idź swoja - Michnikowsko-Kwachową
                      drogą i tyle. Mi ona jest daleka, jak już napisalem. Tyle.
                      • Gość: Blong no oczywiscie IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 24.11.02, 19:15
                        brak dowodow, to dowod koronny
                        jestes zapewne swiadomy, ze to samo mozna stwierdzic o kazdym polityku ? Brak
                        dowodow potwierdzajacych oszczerstwo oznacza ze oszczerstwo jest prawdziwe ?
                        • Gość: AdamM No wiec tylko spytam Cie IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 24.11.02, 19:18
                          bo widzę, ze po prostu lubisz sobie popolemizować: Czy wierzysz w to, co piszą,
                          ze Kwach mial ojca Stolzmanna czy nie? Znając naszych politykow (ich sklonnosc
                          do klamstw), ludzi z SLD (oszusci) i obrotność (przebieglosc) Zydów (bo chyba
                          nie powiesz, ze nie sa przebiegli)?

• Gość: Blong Re: No wiec tylko spytam Cie IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 25.11.02, 00:13
                            nie wierze i uprzejmnie mowiac w ogole mnie nie interesuje kim byl ojciec
                            Kwasniewskiego, ja jakos nie czuje potrzeby zagladac ludziom w rozporki.
                            A co do "przebieglosci Zydow" to oczywiscie zaprzecze, bowiem to ze naprz.
                            Izaak jest przebiegly automatycznie nie oznacza ze przebiegly jest i Mosiek z
                            Aaronem. Takie stereotypy mi przypominaja naprz. gadanie w stylu "Polak to
                            alkoholik" czy "Polacy kradna samochody" czy "Polacy uwielbiaja chaos i
                            nieporzadek". Utozsamiasz sie z takimi stwierdzeniami ?
    • nurni o uproszczeniach i troche o footballu 24.11.02, 17:17
      Gość portalu: Blong napisał:

> poprosze tych co pisza jak nie mozna znalezc nic o Kwasniewskim i jego
      > pochodzeniu niech mi podadza dokladnie do 3 pokolen wstecz - co najmniej -
      > wszystkich przodkow tych politykow i wazniejszych osob polskiego zycia
      > publicznego wraz z ich miejscem pochodzenia /a jeszcze lepiej z jakims
      > glejtem o czystosci rasy/
      > Kaczynscy
      > Korwin Mikke
      > Giertych
      > Rydzyk
      > Plazynski
      > Janowski
      > Wrzodak
      > Tusk
      > Walendziak
      > Pek
      > Lepper
      > Macierewicz
      > Bender
      > Ratajczak
      > itd.
      > narazie starcza ci panowie, jesli sie zadna informacja nie znajdzie o
      > wszystkich ich przodkach do 3 pokolen wstecz oraz o miejscu ich pochodzenia,
      > czy automatycznie zyskam prawo ich oznaczac za Zydow ?

upraszczasz
      sam b dlugo sadzilem ze pochodzenie poltykow
      to ich prywatna jak alkowa rzecz

a tymczasem
      czerwona zaraza przesiadla sie w biegu
      w tramwaj liberalnej tolerancji

aparatczycy i zbrodniarze z sowieckiego poruczenia
      odkryli w sobie europejskie korzenie

budowniczowie gospodarki z 1-szej dziesiatki
      oczywista ci architekci za biurek
      /chyba ze twierdzisz ze przemysl zbudowala partia a nie narod/
      sprzedali wszystko co mogli
      w balaganie metnej wodzie za psi grosz

i w pospiechu charakterystycznym dla paserow

zadnej z gigantycznych afer jakie ograbily ten kraj
      tak naprawde nie rozliczono

rozliczono...
      tu elementarnej sprawiedliwosci prozno czekac

skoro nikomu sowieckich dygnitarzy w polskich mundurach
      wlos z dupy nie spadl
      za morderstwa przesladowania zdrade i stracone nadzieje
      to co nam mowic o wolinskiej /pamietasz histerie?/

............

czesto przywolywany jest tu przyklad olisadebe
      ale
      co by bylo gdyby ten utalentowany napastnik
      strzelal tak duzo goli jak dotychczas
      tyle ze do wlasnej bramki?

a rekordy 'skutecznosci' bil w meczu z nigeria

wtedy tez pytanie bylo by takie fe...

poki walczy gryzie trawe dla Polski
      poty jego pochodzenie jest czwartorzedne

ustaw sobie teraz na boisku naszych bohaterow
      zbieranine 'chamow' i 'zydow'
      dobrana ekipe do 'historycznego' kompromisu

rezultat na tablicy a moze ulicy
      a same eliminacje trwaja tu od 1945 r

pytanie 'kto nami rzadzi'
      jest zawsze na miejscu
      • Gość: Blong Re: o uproszczeniach i troche o footballu IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 24.11.02, 17:44
        "pytanie 'kto nami rzadzi'
        jest zawsze na miejscu"

prosze bardzo, masz krotka liste nazwisk by pokazac, ze to prawdziwi Polacy -
        jak naprzyklad pewny ksiadz z Gdanska smile))

• maretina Blong, i tak wszyscy od malpy pochodzimy:)/nt 24.11.02, 17:19
      • Gość: oleg Re: Blong, i tak wszyscy od malpy pochodzimy:)/nt IP: debian:* / 192.168.1.* 24.11.02, 17:24
        Muszę zaprotestować. Homo sapiens sapiens nie pochodzi od małpy. Ma tylko
        bardzo odległego wspólnego przodka ze współczesnymi afrykańskimi małpami
        człekokształtnymi. Ale ma też wspólnego przodka z szarą myszką.
        • maretina oleg,od malpy i juz!myszki to po piciu ostrym;)/nt 24.11.02, 17:26
          • Gość: oleg Re: oleg,od malpy i juz!myszki to po piciu ostrym IP: debian:* / 192.168.1.* 24.11.02, 17:46
            Żydomasońskoliberalni naukowcy ustalili, że co prawda homo sapiens sapiens ma
            najbliższego kuzyna w szympansie, ale wspólny odległy przodek nie był jakąś tam
            małpą tylko co najwyżej pra-pra-małpą. Stoi to oczywiście w jaskrawej
            sprzeczności z naukami Radia Maryja. Dodatkowo uważam, że w sprawie przodków
            naszych polskojęzycznych elit należy zwrócić sie do mormonów. Mają oni
            tradycję, szmal i technologię oraz ogromny zbiór danych.
            • Gość: Blong czyli juz wszystko jasne IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 24.11.02, 17:48
              pochodzimy od Apaczow
              • tropi_ciel Re: czyli juz wszystko jasne 24.11.02, 17:52
                Gość portalu: Blong napisał:

> pochodzimy od Apaczow
                nie rzucim ziemi! ojcze nasz dyrektorzy wszechmocny i mundry!
                wyjedziemy do kolebki naszej prapolsko-katolskiej do ziemi apaczow. ktora tak
                pieknie opisal nasz slowianski brat w wierze Karol Maj (ktoremu niecne germancy
                przerobili to czysto prapolskoslowiansko-indianskie imie na Karl may
                Bleeeeeeeee!)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka